search
top

Tyttö terassin ikkunassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (6 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...

Tulin suihkusta kuivaillen tummia pitkiä hiuksiani, samalla kävellen ihastelemaan kaunista kesäkuun iltaa terassin lasioville. Loma-asuntoni terassi sijaitsee yhteisen sisäpihan puolella, jossa olemme viettäneet usein yhteisiä hetkiä naapureiden kanssa. Olen nauttinut lomastani aurinkoa ottaen ja urheillen ja vartaloni onkin kiinteä ja ruskettunut. Läheisellä nudistirannalla olen uskaltautunut ottamaan aurinkoa alasti ja pienet ja kiinteät rintani ovatkin yhtä ruskeat vartaloni kanssa, nännien hehkuessa ruusunpunaisina. En ole tokikaan mikään missimittainen, mutta itse olen tyytyväinen kiinteään tiimalasivartalooni.

Ystäväni ovat lähteneet miesystäviensä kanssa parin päivän risteilyreissulle. Minutkin kutsuttiin toki mukaan, mutten viitsinyt ainoana sinkkuna lähteä katsomaan parien kuhertelua. Olin toivonut loman aikana löytäväni paikallisista miehistä iltojen viihdykettä, mutta tarjonta ei ollut häävi. Useimmat lomalaisetkin olivat pariskuntia, joten olin melko lailla turhautunut ja seksin puutteessa.

Näkymää ihaillessani huomaan vastapäisen asunnon pariskunnan omalla terassillaan. Mies ja nainen ovat kiihkeässä syleilyssä ja vedän pyyhettä paremmin kostean vartaloni peitoksi tajutessani miehen katselevan suoraan minuun! Minua yhä katsellen mies laskee vaimonsa makuulle aurinkotuolille ja alkaa hyväillä hänen uhkeita rintojaan käsillään ja huulillaan. Omia rintojani alkaa oitis kivistää katsellessani miehen käsien vaeltelua naisen vartalolla ja suun kiehtovia liikkeitä vaimon pyöreiden rintojen ja nännien ympärillä. Hitaasti miehen suu liukuu vaimon vartalolla alapäin hänen kiemurrellessaan halusta. Naisen vartalo kiiltelee auringossa äsken levitetystä aurinkovoiteesta. Nainen on pyöreä ja uhkea; rinnat ovat suuret ja riippuvat ja lantio pyöreä. Miehen vaalea pää painuu naisen jalkoväliin, käsien levittäessä väriseviä pulleita reisiä yhä enemmän levälleen. Katselen miehen pään liikkeitä naisen jalkovälissä ja naisen vartalon kiemurtelua aurinkotuolilla. Tunnen oman jalkovälini kostuvan haluni herätessä äkisti.

Ruusunpunaiset nännini alkavat kovettua halusta ja painan niitä viileää ikkunaa vasten. Sormieni alkavat kuin itsestään liukua suihkun jäljiltä kosteaa vatsaani alaspäin. Urheilusta kiinteä vatsani värähtelee sormieni kosketuksesta. Hitaasti sormeni vaeltavat vatsaani alaspäin, navan luokse ja löytäen sileäksi ajellun häpykumpuni. Jalkoväliäni pakottaa ja voihkaisen sormien löytäessä turvonneiden häpyhuulien välistä paisuneen ja tykyttävän nupukan. Hieron sormiini kiiltelevää kosteutta turvonneen reikäni suulta ja alan rytmikkäästi painella ja hieroa klitoristani. Kostutan toisen käden sormeni suussani ja alan hieroa kivistäviä nännejäni, jotka ovat jo aivan kivikovat. Huuliltani karkaa voihkaisu vartaloni väristessä halusta. Pyyhe tippuu lattialle minun siitä välittämättä. Kiihdytän sormieni tahtia klitoriksellani ja toisella kädellä nipistelen ja pyörittelen herkkiä nännejäni. Kiihotuin aina vain enemmän huomatessani miehen nousseen vaimonsa päälle ja alkaessa työnnellä itseään vaimonsa sisään kovaan tahtiin. Saisinpa minä tuon kovan kalun sisääni juuri nyt! Haluni kasvaa miehen jokaisen työnnön myötä. Tunnen, kuinka nesteeni valuu pitkin reisiä, reikäni turvotessa ja klitorikseni paisuessa yhä kovemmaksi. Huuliltani purkautuu vaikerrus, haluan enemmän, haluan laueta miehen kalu sisälläni. Nostan jalkani ikkunaa vasten, välittämättä siitä, näkeekö joku. Nipistelen ja pyörittelen vuorotellen molempia nännejäni yhä kiihtyvällä tahdilla. Nänneihini sattuu jo kovista otteistani, mutta en pysty lopettamaan. Työnnän lantiotani sormieni liikkeiden tahtiin ja tunnen kuinka lähestyvä orgasmi saa vartaloni vapisemaan. Sisältäni valuu liukasta nestettä ja nyyhkäisen ääneen orgasmin saadessa koko vartaloni kouristelemaan. Tunnen, kuinka reisilleni valuu lisää nestettä vaginani kouristellessa. Nostan katseeni ja näen miehen saavuttavan huippunsa ja purkavan lastinsa kaarella olevaan vaimoonsa samalla katsellen minua hymyillen. Punastuen nostan pyyhkeeni ja vapisevin jaloin lähden makuuhuoneeseen jättäen miehen ja vaimon nauttimaan toistensa läheisyydestä.

Haluni ei ole lieventynyt yhtään leikeistäni huolimatta ja kaivan yöpöydän laatikosta leluni, klitoriskiihottimella varustetun dildon. Levitän reiteni ja huokaisten alan hitaasti työntää vehjettä sisääni. Olen edelleen aivan kostea ja turvoksissa. Työnnän lantiotani dildoa vasten, haluten sen sisääni yhä syvemmälle. Voihkaisen turhautuneena, sillä eloton laite ei tunnu samalta kuin kova kalu sisälläni. Sormeni painelevat klitoristani rytmikkäästi lantioni noustessa kaarelle lähestyvästä orgasmista. Samassa tunnen heikon ilmavirran huoneessa ja orgasmin saadessa minut vavahtelemaan huomaan naapurin miehen tulleen huoneeseeni. Hänen katsellessaan vedän dildon ulos kiiltävästä ja turvonneesta reiästäni. Koukistan kutsuvasti sormiani ja toisella kädellä levitän häpyhuuliani tarjoten itseäni miehelle. Mies laskeutuu hitaasti viereeni ja alkaa saman tien imeä turvonneita ja kipeitä nännejäni ahnailla huulillaan. Minulta pääsee voihkaisu. En jaksa enää odottaa, vaan vedän vaativaisena miehen päälleni. Miehen kova kalu tunkeutuu tiukkaan ja valmiiseen vakooni, minun huutaessa halusta ja onnesta. Mies alkaa työntää kaluaan sisälläni yhä syvemmälle. En pysty estämään laukeamistani. Huudan jälleen kouristellessani miehen kalun ympärillä. Mies jatkaa kovia työntöjään ja hetkessä hänkin laukeaa purkaen spermansa syvälle minun sisälleni. Kiihkon hellittäessä ja sydämen sykkeen rauhoittuessa makoilemme rauhassa vierekkäin. Ollessani melkein unessa, tunnen miehen nousevan viereltäni ja pukeutuvan. Hän silittää poskeni ja kuiskaa ”kiitos.”

2 kommenttia viestissä: “Tyttö terassin ikkunassa”

  1. Kaiku says:

    Oisi upeaa löytää tollainen typy ikkunasta, terassilta tai sängyltä.., kesken omien leikkien 😉 Nami!

  2. Nojalla says:

    Ah… Ihanaa!

Kommentoi

top