search
top

Naapurissa viikonloppu ja Entisen naapurin autossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (7 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: jatkoa "Naapurin turvallinen syli"- tarinalle. Alussa on yhteisestä viikonlopustamme ja sen jälkeen kuinka teimme sitä autossa. Tämä on kolmas osa ja tekstin laatu ei ole samaa kuin ensimmäisissä, mutta lupaan seuraavassa osassa taas parantaa. Ja antakaa tästä ja aiemmista palautetta :) Kiitos.

Olin vihdoin uskaltanut sanoa vanhemmilleni suorat sanat, heidän riidastaan ja samalla ansainnut itselleni mustelman poskeeni, sillä isä löi vihaisena minua. Tarkoitukseni oli kadota kokonaan ja meninkin kellarikerroksessa olevaan varastotilaan hakemaan pyörääni. Mutta naapurimme n.30-vuotias poikamies Toni, oli kuullut vihaisen huutoni, etten enää palaisi kotiin. Toni oli seurannut minua varastoon ja puristi minut hellästi syliinsä. Kun olin hieman rauhoittunut, hän vei minut kotiinsa, jossa olimme vain pari-kolme tuntia aiemmin rakastelleet.

Seuraavana päivänä oli perjantai, mutta en mennyt kouluun ja laitoin puhelinoperaattorin sivulta äidille viestin, jossa kerroin olevani kunnossa ja että viettäisin viikonlopun ystäväni luona. Lisäksi mainitsin, että turha vastata, sillä puhelimeni oli kotona.
Laitoin kiitokseksi Tonille ruuan, hänen kaapistaan löytämistäni aineista.
Ja perjantai-iltana me vain sylittelimme ja hän paijasi minua sylissään hellästi.
Yöt nukuimme vierekkäin ja hän hyväili sormillaan minun pimpsaani, kunnes nukahdin raukeana.

Lauantaina vedin hänet jälleen alkoviin ja kerroin tahtovani rakastella hänen kanssaan. Pyysin hänet pitkäkseen sängylle kävin hänen jalkojensa päälle ja aloin kädellä runkata hänen, mielestäni isoa, kalua. Pikkuhiljaa aloin kielelläni hyväilemään ja nuolemaan kalun vartta alhaalta ylös ja painelin suukkoja sille, saaden Tonin huokailemaan nautinnollisesti. Leikin hänen kivespusseillaan ja imin niitä hieman ja hänen kalunsa suureni vielä silmissä. Terskan päähän tuli kiimatippoja, jotka nuolaisin kielelläni ja yllätyksekseni maku oli ihan ok ja tahdoin maistaa sitä lisää, joten aloin kunnolla runkata hänen kaluaan. Kun Toni kertoi tulevansa pian, imin kalua, runkaten enemmän ja pian sain sykähdyksen suuhun, kun maistelin sitä kielellä ja nielaisin, sainkin loput lastit kasvoilleni ja olin hyvin hämmästynyt.

Kuulin Tonin äänestä, että hän pidätteli huvittunutta nauruaan, kun hän sanoi: “Voi sua. Tuu tänne ni mä nuolen puhtaaksi.” Makoilin hänen vierellään, kun hän nuoli omat spermansa kasvoiltani hellästi, minun hihittäessäni. Häntä hymyilytti, kun minä kutisin ja kun hän oli nuollut kasvoni koiramaisesti, hän alkoi sormillaan kutittaa kehoani. Nauraa kikatin vain enemmän ja hetken aikaa me vain naureskelimme sängyllä.

“Piki, sä olet niin ihanan suloinen”, Toni kuiskasi ja painoi hellän suudelman huulilleni. Hän veti kädellään lantiotani itseään vasten ja tunsin kuinka hänen kalunsa oli pian toimintavalmis. Toni kierähti päälleni ja levitin jalkani hänelle, saaden hänet pian työntymään sisääni. Toni aloitti hitaat työnnöt ja minä yritin lantiollani parhaani mukaan vastata niihin. Varsin pian hän kuitenkin nopeutti vauhtia. Hän oli kaksi kertaa leveämpi kuin minä, mutta silti hyväkuntoinen ja treenattu. Toni kiersi toisen kätensä niskani taa ja toisen käteni alta, samalla kun hän työnsi itseään rytmikkäästi sisälläni, koventaen työntöjä. Huulemme miltei söivät toisiamme ja tunsin kehossani orgasmin alkavat väreillyt. Pitkä kielisuudelma kuitenkin piti ääneni vaimeana, olimme kuin liimaantuneet toisiimme.

Siinä me yhdyimme, 30-vuotias mies ja 15-vuotias teinityttö ja kaikki olli sillä hetkellä niin kaunista ja oikeaa. Olimme vain me kaksi, eikä meihin yltänyt muu maailma. Huokailimme kiihkeästi suudelmien lomasta ja suustani karkasi kiimaisia voihkaisuja, tunsin pienin volttien iskevän kehoni lävitse, kun ensimmäinen orgasmini tuli. Pilluni supisteli Tonin kalulla ja hän nopeutti tauhtia. Sänky natisi, kun me yhdyimme ja rakastelimme toisiamme. Voihkintani täytti pienen suljetun alkovin, kun sain orgasmin toisensa perään. Toni nussi minua kuin saumurin tikitus. Kovaa ja kiihkeästi, saaden minut vain kiemurtelemaan ja sätkimään orgasmien voimasta. En tahtonut tuon hetken koskaan loppuvan. “Vielä Toni. Nussi minua. Täytä minut itselläsi. Nussi minut hurmioon”, kitisin sanoja kiimaisena, saaden Tonin vain lisäämään vauhtia. “Voi Piki, sä olet ihana. Sun pillus on ihana. Mä tykkään panna sua ja tahdon antaa sulle nautintoa. Mä välitän susta eniten koko maailmassa”, hän kuiskaili korvaani samalla kun orgasmit iskivät kehossani, lopulta tunsin sen ihanan tunteen, kun Tonin kuuma sperma syöksyi kuin tulivuorin laava sisääni, saaden minut hurmiosta kitisemään.

Toni kierähti vierelleni ja katsoimme toisia pitkään silmiin. Kummankin katseessa oli syvää rakkautta ja luottamusta. Toni silitteli minun mustelmaista poskeani hellästi ja kuiskasi: “Mä en tekis niin sulle ikinä.” Tiesin sen. Toni oli hellä ja hän puristi minut hellästi itseään vasten ja makasimme yhdessä ihan hiljaa pitkän aikaa. Sanoja ei tarvittu, tiesimme toistemme ajatukset.
Tuo viikonloppu kului niin, että yhdyimme rakkaudella toisiimme uudestaan ja uudestaan.

Kun sunnuntai-iltana palasin kotiin, oli ihme kyllä rauhallista. Isä ja äiti istuivat keittiön pöydän äärellä juttelemassa. Mitään sanomatta, tiesin että minut tahdottiin mukaan keskusteluun. “Piki, isä ja minä ollaan puhuttu”, äiti sanoi. “Kerrankin rauhallisesti”, isä jatkoi ja lisäsi: “Sinä olit ihan oikeassa. Anna anteeksi Piki, että löin sinua. En olisi saanut.” Isän ääni oli katuva ja halasin häntä, sanomatta sanaakaan. “Me eroamme”, äiti sanoi lopulta. “Tahdomme, että sinä kokisit olosi turvalliseksi, emmekä me voi asioitamme saada enää kuntoon”, äiti jatkoi ja katsoi isää. “Minä lähden huomenna. Olen sopinut, että menen veljeni luokse, kunnes löydän uuden työpaikan ja asunnon”, isä sanoi ja katsoi minuun surullisena. En tiennyt mitä sanoa, vaikka minä olin tiennyt, että se tulisi eteen. Tuli se kuitenkin liian äkkiä. Ja niin isä lähti.

Kuukaudet kuluivat ja piti jo alkaa tietämään, minne hakisi yhteishaussa, sillä sekin läheni koko ajan.
Kävin päivittäin Tonin luona, toisinaan vain hyväilimme vaatteiden läpi toisiamme, kun taas joskus rakastelimme kiihkeästi tai vain suukottelimme. Keskiarvoni oli jaksotodistuksissa parempi.

Eräänä päivänä Toni piti minua sylissään ja sanoi: “Piki. Minulle on tarjottu Tampereelta töitä. Paremmalla palkalla ja se paikka vastaisi täydelleen koulutustani.” Käänsin mitään sanomattoman katseeni Toniin. “Tampereelle?” kuiskasin hiljaa kysymyksen. Ääneni värähti, sillä pelkäsin menettäväni rakkaani. “Piki. Mä olen miettinyt meitä. Mä haluan sut mukaan sinne”, Toni sanoi ja puristi minut hellästi syliinsä. “Mä en oo koskaan tuntenut tälläistä rakkautta ja mä tahdon säilyttää tämän rakkauden”, Toni kuiskasi. “Luuletko, että äiti päästää ja jos isä kuulee, niin sekin on vastaan”, mä sanoin ja kyyneleet valuivat silmistäni. “Yhteishaku”, sanoimme yhteenääneen ja väkisin aloimme nauramaan hiljaa. Siinä oli mahdollisuutemme yhteiseen tulevaisuuteen.
“Milloin sulla alkaa siellä työt?” kysyin hiljaa häneltä ja painauduin häntä vasten. “Huhtikuussa jo. Mä oon löytänyt jo kämpän sieltä”, hän vastasi silitellen polviani. Huokaisin syvään.

Yhteishaun aika oli hyvin stressaavaa, vaikka löysin sopivia kouluja ja aloja, jotka todellakin minua kiinnosti, Tampereelta, niin oloni oli stressaantunut. Kuraattori pisti sen vanhempieni eron syyksi, mutta todellinen syy oli, että Toni muutti niihin aikoihin Tampereelle.

Välimatka oli pitkä, mutta pari-kolme kertaa viikossa Toni tuli autollaan jonnekin lähistölle, jonne poljin pyörällä. Jätin pyöräni aina tiettyyn paikkaan lukkoon ja nousin hänen autonsa takapenkille ja ajoimme jollekin syrjäiselle metsätielle.
Kun olimme saaneet auton pysäytettyä, hän tuli luokseni takapenkille ja aloimme kiihkeästi suudella ja riisua toisiamme. Autossa oli ahdasta, mutta tahdoimme toisiamme niin kiihkeästi, ettei ahtaus meitä häirinnyt. Kun jotenkuten olin saanut farkut riisuttua ja hän omansa, kävin hänen syliinsä ja ohjasin hänen seisokissa olevan kalunsa hävylleni ja laskeuduin sille varovasti. Aloitin saman tien ratsastamisen ja suutelimme toisiamme. Hän nosti paitaani ja imi ja puristeli tissejäni, kunnes huulet taas löysivät omani ja ratsastin kuin villihevonen hänen taivaallisella kalullaan ja auto oli täynnä kiimaista huutoamme. Kun olimme tyydyttäneet toisemme, hän ajoi minut pyöräni luokse ja kiihkeästi suudellen erosimme taas kerran.

Toisinaan kun nousin Tonin autoon, ajoimme samalle syrjätielle, mutta emme siirtyneet takapenkille. Toni otti alushuovan takapenkiltä ja siirryimme auton eteen, jossa hän levitti huovan konepellin päälle. Riisuin alapääni paljaaksi ja kiipesin huovan päälle ja levitin kiimaisena jalkani miehelle. Ulvahdin nautinnosta, kun hän työnsi suuren kalunsa sisääni ja alkoi sonnin raivolla panna minua. Halumme oli kova ja tahdoimme toisiamme aina vain enemmän. Ero tuntui aina yhtä musertavalta, eikä huulemme meinanneet millään päästä toisia huulia karkuun.

Eräänkin kerran kun olin ratsastanut itseni ja Tonin toiselle planeetalle, en siirtynyt hänet sylistään vaan rutistimme toisiamme tiukasti. “Kunpa välimatkamme ei olisi niin pitkä”, kuiskasin ääni itkusta väristen. “Toivon samaa. Mutta kyllä me taas pian saamme olla yöt yhdessä”, hän sanoi lempeällä äänellä ja suutelimme. Hän kaatoi minut penkille ja vaikka tila oli ahdas, hän työntyi sisääni ja alkoi panna kiihkeästi minua. Huokailin ja kitisin nautinnollisesti ja anelin häneltä kovempaa otetta ja pian kiimainen huutoni täytti koko auton, kun sain orgasmin toisensa perään.

4 kommenttia viestissä: “Naapurissa viikonloppu ja Entisen naapurin autossa”

 1. lukija says:

  Nää on mahtavia tarinoita, oon lukenu jokaisen ja monee kertaan. Innolla ootan jatkoa.

 2. we-all-need-love says:

  Aivan loistava tarina. Innolla odotan uusia osia. =)

 3. mkt says:

  hei pike
  loistavaa kerrontaa, jatka tätä tarinna ihmeessä.
  miten vanhemmille teidän suhteenne selvisi, entä raskautesi, miten se sai alkunsa

 4. piuku says:

  Aivan ihanaa tarinaa.. Lukenut jokaisen.. Jatka ihmeessä.. Haluan kuulla miten tarina jatkuu 🙂 tämmöiset rakkaustarinat sytyttää ainakin mut..

Kommentoi

top