search
top

Vankilapano

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Yllättävä herkkuhetki kaltereiden takana.

Täällä ei ilmeisesti oltu totuttu naisvieraisiin. Tai sitten vartalonmyötäinen mekkoni oli jotenkin sopimaton vankilamiljööseen. En hoksannut vaihtaa vähemmän kiusoittelevaa ylleni, kun mieheni sai houkuteltua minutkin tapaamaan Ericiä.
Muutama vuosi sitten Suomeen muuttanut mies oli mieheni pelikaveri. En ollut Ericiä koskaan tavannut, mutta kuullut sitäkin enemmän tarinoita, kuinka tumma kaveri hurmasi suomalaisnaiset, kun peliporukka päätyi saunailtojensa päätteeksi baarikierrokselle.
Ericin tuomio oli ollut järkytys koko joukkueelle. Mies oli saanut illanvieton päätteeksi kintereilleen törkeyksiä huudelleen junnulauman. Kun teinit olivat alkaneet vilautella aseitaan, Eric oli pakoon pinkoessaan potkaissut yhtä ja huitaissut toista.
Seuraavana aamuna poliisit olivat ovella. Tutkintovankeuden aikana kengästä saanut nuori oli menehtynyt vammoihinsa. Eric joutuisi istumaan ensikertalaisenakin toista vuotta kiven sisällä. Se oli karmea isku kohta kolmekymppiselle miehelle, joka oli juuri saanut elämänsä järjestykseen uudessa kotimaassaan.
Tuomaritkin patistivat Ericiä valittamaan hoviin, mutta hän halusi sovittaa tekonsa mahdollisimman pikaisesti ja aloittaa uudelleen puhtaalta pöydältä.

Mieheni oli sopinut vankilavierailusta niin, että poikkesi Ericin luona mökkimatkallamme. Portilla hän keksi, että minäkin tulisin katsomaan, millainen paikka vankila on.
Saimme eteemme kaavakkeet, joihin piti täytellä henkilötietoja ja lupailla kaikenlaista. Minä sain nuorilta vartijoilta erikoishuomiota. Tunsin, miten miehet nuolivat vartaloani katseillaan samalla kun neuvoivat lomakkeen täytössä.
Olin kieltämättä hyvässä kunnossa, kun ajattelee että olin kasvattanut pari lasta teini-ikäiseksi, ja mittarissa alkoi olla 40 vuotta. Mutta harvoin parikymppiset miehet noin estottomasti kuolasivat muodokkaan peppuni perään.
Metallinpaljastinta kaksikko juoksutti moneen kertaan pitkin vartaloni kaaria ja vitsaili samalla jotakin keskenään. Puolimauttomat kommentit eivät ärsyttäneet tässä mielentilassa. Ilmassa oli erotiikkaa. Kuumat katseet kiihottivat minua ja oikaisin huomaamatta ryhtiäni, jotta mukavan pyöreät rintani olisivat edukseen.
Vartijat pyysivät vielä henkilöpaperit ja keräilivät metalliesineet, puhelimen ja muut säilytyslokeroon.
En ollut vartijakaksikolle keimaillessani huomannut, mitä mieheni tunasi perässäni. Olin jo portin toisella puolella, kun hän huudahti tuskastuneena.
”Ei mulla ole papereita mukana. Mutta kai te nyt mua uskotte!”
Vartijat selittivät tiukkaan sävyyn, etteivät he voineet päästää tapaamiseen, jos henkilöllisyyttä ei voinut todistaa.
”No voinko antaa nämä mapit vaimolleni, jos hän käy tapaamassa Ericiä?”
Vartijat olivat jo käyneet asiakirjat läpi, eikä mikään kuulemma estänyt sitä, että minä menisin yksin sisälle.
Yritin puuttua puheeseen ja sanoa, että enhän minä nyt yksin voinut mennä vankilaan tapaamaan minulle tuntematonta miestä. Mieheni selitti edelleen kiihdyksissään, että asiakirjat olivat tärkeitä ja ne täytyisi saada Ericille. Hän aneli, että auttaisin miestä hädässä.
Niinpä jatkoin entistä enemmän hämilläni portilta kohti pääovea. Korkeakorkoiset kesäkenkäni tuntuivat jotenkin tilanteeseen sopimattomilta, sillä ne saivat minut keikuttelemaan lanteitani portin taakse jääneelle miehelleni ja perääni kiihkeitä katseita luovalle vartijakaksikolle.

Tulin toiselle vastaanottotiskille ja sain eteeni uudet lomakkeet. Onneksi niissä ei ollut vaikeita kysymyksiä, sillä hyvä kun osasin kirjoittaa Ericin nimen oikein.
”Täällä ei ole kyllä perhetapaamisvarausta. Mutta onneksi kakkonen olisi vapaana. Olihan tämä perhetapaaminen”, virkamiesmäinen vartija kysyi ja katsoi sormustani.
Myöntelin jotakin soperrellen.
”Ensimmäistä kertaa täällä vai? No, se on yleensä ikimuistoinen kokemus.”
Nyökkäilin ja joojottelin, kun mies lähti johdattelemaan minua tapaamishuoneeseen ja selitti, että Eric tuotaisiin kohta perässä. Mies aukoi ovia ja ohjasi minua pitkin vankilan käytäviä ja kertoi samalla käytännöistä: aikaa olisi tasan kaksi tuntia, ja ajan umpeutuessa vartijat tulisivat kolkuttelemaan ovelle.

Lopulta vartija avasi oven ja astuin sisälle kuumaan huoneeseen, johon kesäpäivä porotti kalterein suojatuista ikkunoista. Ovi kolahti perässäni ja jäin päätäni pyöritellen ihmettelemään, mihin oikein olin joutunut.
Istuin varovasti sängylle ja katsoin askeettista huonetta. Yksi lipasto, ankea pöytä ja pari tuolia. Pieni keittokomero ja vessa sekä suihku.
Jokainen ymmärsi, että vaimot ja tyttöystävät kävivät täällä vapauttamassa miehiään viikkojen ja kuukausien paineista. Sitä alleviivasi myös lipaston laatikosta löytämäni varustus. Partahöyliä, halpaa partavettä, dödöä ja pakettitolkulla kondomeja.
Ovelta kuului kolinaa ja suljin laatikot nopeasti. Ovi kolahti toisen kerran, ja huoneeseen johtavasta kapeasta käytävästä astui esiin harteikas, tumma komistus. Suklaanruskea iho paljasti, ettei mies kantanut aivan karjalaisia geenejä.

Kohtaaminen oli mahdollisimman omituinen. Yritin ottaa luontevaa asentoa kesämekossani ja selitin, ettei mieheni Markku päässyt tapaamiseen, koska sillä ei ollut ajokorttia mukana. Suuni suolsi tarinaa tuomistani tärkeistä papereista ja turvatarkastuksen muodollisuuksista sellaista tahtia, ettei Eric saanut suunvuoroa. Mies katsoi vain hämmentyneenä tiukassa kesämekossaan vankilaan pölähtänyttä brunettea lyhyessä virkanaistukassaan.
Eric otti paperikansion kädestäni, kiitteli kovasti ja istahti hämmentyneenä sängylle selailemaan asiakirjoja. Seisoin edelleen hölmistyneenä, kun kaveri nosti nauraen katseensa.
”En tosiaankaan varautunut tähän.”
Eric sanoi painuvansa ensimmäiseksi suihkuun siistiytymään, kun kerran oli saanut naisvieraita.
Uskomattoman komea mies heitti t-paitansa tuolin selkänojalle ja paljasti lihaksikkaan kroppansa. Hän oli melkoinen näky, oikea päiväunien atleetti. Ja nyt minut oli lukittu kahdeksi tunniksi vankilahuoneeseen tämän veistoksellisen unelman kanssa.
Suihkuhuoneesta alkoi kuulua lorina, ja Eric huuteli samalla, kuinka upeaa oli päästä rauhassa suihkuun osaston ankeudesta. Katselin huumaantuneena ja kiihkoissani ikkunasta ulos ja kuuntelin, kun mies höpötteli kaikenlaista.
Ikkunasta aukeava näkymä ei ollut kovin idyllinen. Asvalttipihan toisella puolella oli toinen tiilirakennus. Saatoin erottaa kasvot parinkymmenen metrin päässä olevien sellien ikkunoissa. Kaikki tuntuivat katsovan tämän ikkunan suuntaan. Joku jopa heilutteli jotakin.
Suihkuhuoneen ovi kolahti, ja tiesin tarjoavani Ericille silmäniloa nojaillessani ikkunalautaan peppu pitkällä. Pian tajusin tarjoavani silmäniloa muillekin. Joku elehti kalteriensa tapana kuin ilmaa pannen. Toinen ”runkkasi” pystyyn nostettua nyrkkiään.
”Älä anna niiden häiritä. Se on niille viikon suurin ilo, jos pääsee näkemään tissin vilauksen tapaamishuoneen ikkunassa.”
Kuumana käyvät äijät ikkunoissaan vain kasvattivat kiihkoani. Eric selitti, miten elukat haluaisivat nuuhkia naisen tuoksua tapaamisesta palaavien vankien sormista. Ikkunassa tapaamisia vahtaavat miehet olivat jopa tehneet toisistaan rankinglistoja sen mukaan kenellä oli kuumin nainen.
Heiluttelin varovasti lanteitani, kun pyyhkeeseen kääriytynyt Eric tuli taakseni ja kysyi, mitä miehelleni kuuluu.
Minusta hän hyppäsi aivan väärän aihepiiriin. Käännyin ja tartuin pyyhkeeseen ja pudotin sen lattialle. Sen alta ponnahti melkein juhlakunnossa sojottava suonikas rakkauden valtikka.
Varmaan talouspaperirullan kokoinen elin oli mahtavin mitä olin koskaan nähnyt. Tartuin siihen vapisevin sormin ja mittailin sen uskomattomia ulottuvuuksia.
”Annas kun vähän tutustun sinuun”, huokaisin ja venyttelin huuliani sen teräväreunaisen terskan ympärille. Sen syvemmälle tätä asetta oli turha yrittääkään imuttaa, sillä se ei ollut kooltaan suuhunpantava.
Olin aiemmin maistanut ainoastaan omaa miestäni, ja häntäkin lähinnä vuosia sitten kuherruskuukausiemme aikaan. Näihin kokemuksiini verrattuna olin kohta saamassa jotakin aivan ainutkertaista pillunkääntäjää.
Eric huokaili lihaksikkaat jalat levällään ja tarjosi melaansa tutkittavakseni. Suonet pullistelivat sen varressa. Halusin tietää, miltä ne tuntuisivat syvällä sisälläni.
Ohjasin Ericin sängylle ja pujotin kostuneet alushousuni pois jalasta. Kipusin miehen ylle ja aloin käsin koskematta tunnustella julmaa elintä vakoni suulla.
Kanki seisoi teräksenkovana ja alkoi upota valuvankosteaan vakooni, kun laskeuduin Ericin päälle. Valtikka tuntui melkein liian suurelta ja pystyin liikkumaan vasta kun olin hetken aikaa totutellut sen mittasuhteisiin.
Eric alkoi kiihkoissaan repiä mekkoa yltäni, kun varrastin varovasti itseäni häneen. Pyörittelin peppuani hitaasti ja tunnustelin häntä syvällä sisälläni.
Tunsin, kuinka elin lähetti pilluni seinämästä aivan erilaisia sähköiskuja kuin yksikään mies aiemmin. Hieroin tätä herkkupistettä terävään terskaan ja tulin uikuttaen alle minuutissa.
Minun ei ole ollut helppo saada pannessa ilman pikku huristintani. Muutaman kerran olin onnistunut tulemaan ilman apuvälineitä mieheni kanssa. Muut nuoruuden panokumppanini olivat jääneet harjoitusvastustajiksi, jotka eivät onnistuneet viemään minua huipulle. Nyt olin yllättävässä tilanteessa hypännyt ensimmäistä kertaa vieraan miehen syliin ja tullut nopeammin kuin koskaan.
Eric riipi yltäni rintaliivit ja ahmaisi terhakkaat rintani kuumien huuliensa väliin. Se jatkoi järistystä ja sain sarjana, ulvoen.
Eric pysytteli allani aloillaan ja hyväili vapisevaa vartaloani joka paikasta, kun tajuni alkoi vähitellen palailla. Tunsin, miten mies puristeli vatsalihaksillaan mahtavaa elintä syvällä sisälläni. Olin kauttaaltani kananlihalla, sillä se tuntui ihanammalta kuin mikään mitä minulle oli ikinä tehty. Pilluni söi suonikasta sykkivää syvemmälle sisäänsä ja täyttyi pian kuumalla lastilla. Tunsin voimakkaat sykäykset ja tulvahtelin täyteen allani huokailevasta miehestä.
”Sori, oli vähän herkässä”, Eric kuiskasi korvaani.
Olin istunut melkein liikkumatta vieraan miehen sylissä korkeintaan viisi minuuttia ja saanut elämäni orkut. Ja mies kehtaa pyydellä anteeksi.
”Meillä on tunti ja kolme varttia aikaa. Joten vielä sä ehdit”, lohduttelin kaveria.
Mutta ensin minun piti sipsuttaa suihkuun, sillä olin vyöryjeni jäljiltä yltä päältä hiessä. Sain suihkun alle seuraa tummasta herkuleestani, jonka työkalu ei laskenut välissä juuri ollenkaan, kun se taas keräili lisää mittaa ja painautui vasten selkääni, kun mies hyväili veden alla rintojani ja huohotti kiimaisena niskaani.
Näin mielessäni vastapäisten sellien miehet runkkaamassa ja katselemassa nussimistamme. Tunsin jotain alhaista vilauttelijan nautintoa ja halusin tarjota heille katsottavaa. Suljin suihkun ja talutin vettä valuvan panomieheni kalusta kiinni pitäen huoneen puolelle.
Kävin nojaamaan ikkunalautaa vasten ja tarjosin itseäni miehen astuttavaksi. Suljin silmäni ja tunsin, kun hän painautui äsken siementämäänsä vakoon taas täynnä miehistä voimaa. En uskaltanut katsoa, millainen yleisö suoritustamme seurasi vastapäisissä ikkunoissa, vaan työnsin peppuani nautinnosta ulisten vasten takanani urakoivaa Ericiä.
Eric sai varmasti ansaitsemaansa arvonnousua talon rankingissa. Mies pyöritti minua kyrpänsä ympärillä ja painautui syvälle uumeniini joka suunnasta. Omaan nautintoani lisäsi ajatus siitä, miten selleissä seurattiin kiihkeää tuokiotamme.
Toisen kerran minut siemennettyään myös Eric tuntui poseeraavan yleisöllemme. Hän nuoletti itsensä vaativasti juhlakuntoon ja käänteli sen jälkeen kiimaista saalistaan niin, että näkymät vastapäisiin ikkunoihin olivat mahdollisimman edulliset.
Värisin vähän väliä jälkijäristyksissä, mutta sellaista räjähdystä jonka mies minulle melkein liikkumatta heti aluksi aiheutti, tunnen tuskin koskaan enää.
Kahden tunnin määräaika oli jo lähestymässä, kun mies ryhtyi loppukiriin. Reiteni lätsähtelivät vasten päälläni hikoilevaa panomiestä, kunnes hän tulvautti kolmannen satsin kahden tunnin sisällä syvyyksiini.
Koko huone haisi panemiselle ja olin perin juurin saaneen näköinen, kun hoipertelin suihkuhuoneen peilin eteen. Huuleni olivat turpeat ja hiukset hiestä märkänä.
Ovella kolkuteltiin, kun huuhdoin suurimpia sattumia turpean, aran vakoni huulilta. Kääriydyin pyyhkeeseen ja luikin vetämään vaatteita ylleni. Portilla meitä vastassa ollut vartija asteli häpeilemättä sisälle ja seurasi kiimaisin silmin, kun yritin sulojani suojellen venyttää pikkuhousuja pitkin märkiä reisiäni.
”Miehesi olikin jo portilla vähän huolissaan, missä sinä viivyt”, vartija naureskeli.
Eric keräili omat kamansa ja lähti toiseen suuntaan, kun minä kävelin henkeä haukkoen vartijan kanssa pitkin käytävää. Rakastajani oli merkinnyt minut niin moneen kertaan ja syvälle, että housuuni tulvahteli hänen satsiaan.
Pääsin ulos kirkkauteen, jossa mieheni odotti portilla. Olin varmaan melkoinen näky, mutta hän vain kysyi, mitä Ericille kuului. Sanoin, että hän kiitteli kovasti papereista ja selvittelin sekavia ajatuksiani, kun mieheni lähti ajelemaan kohti mökkiä.

5 kommenttia viestissä: “Vankilapano”

 1. Petteri says:

  Tuhma ja himokas Nainen, Wow!

 2. Jellona5 says:

  Mainio.., Vaimo 🙂

 3. vt. says:

  Luin vasta nyt tämän upean tarinan ja täytyy sanoa, että olipa helvetin hyvä. Olit onnistunut luomaan kiimaa tihkuvan ilmapiirin ja asetelman, jollaista ehkä yllättävän moni nainen ajattelee fantasioissaan.

 4. Maalaispoika says:

  Aivan mahtava kertomus.

 5. Hoppii says:

  Tosi hyvä 10+!!

Kommentoi

top