search
top

Naapurin turvallinen syli

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (16 votes, average: 3.69 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatko: "Naapurissa riitaa paossa".

Olin päivällä menettänyt neitsyyteni naapurin n.30-vuotiaalle poikamiehelle. Hän vihjaili, että tarvitsisin e-pillerit, sillä hän halusi jatkossa minua useamminkin panna. Illalla makoilin vuoteessani ja olin pitkästä aikaa iloinen. Edes vanhempieni riita, ei saanut hyvää oloani kaikkoamaan.
Ajattelin Tonia ja hänen hellyyttään. Hänen varma otteensa kohteli minua kuin särkyvää posliinia. Onanoin itseni uneen, ajattelemalla Tonin helliä otteita.
Seuraavana aamuna sain päivystysajan lääkärille ja hän kirjoitti e-pilleri reseptin.

Varsin pian koitti aloitusaika onneksi. Päivittäin tapasin Tonin rapussa, sillä hän tuli kotiin tavallisesti puolta tuntia myöhemmin kuin minä ja monesti jäin rapulle odottamaan. Onneksi meidän asunnot olivat kolmikerroksisen talon ylimmässä kerroksessa ja lisäksi vain yksi naapuri samasta rapusta, joten meidän juttu pysyi salassa. Päivittäin kävin Tonin luona ja hän auttoi minua läksyissä samalla kun suukottelimme ahkerasti. Tonin kanssa tunsin vain oloni niin mahdottoman ihanaksi ja rakastetuksi. Lisäpisteinä koulumenestykseni parasi, kun pystyin tekemään läksyt poissa sotatantereella ja sain Tonilta niihin kerta apua.

Muistan vieläkin sen illan, kun menkat taas päättyivät. Onanoin itseni uneen ajattelemalla, että seuraavana päivänä saisin Tonin jälleen sisääni. Koulussakaan ei tuntunut enää niin tylsältä, kun tajusin niitä aineita, vaikka minä ajattelinkin vähän väliä Tonia, niin numeroni nousivat. Kuraattori kysyikin kerran, miten perheessäni menee, hän tiesi ongelmistani ja kerroin rehellisesti, että sota jatkuu. Kun hän kysyi miten koulumenestykseni on parantunut, sanoin, että saan yksityisopetusta, muttei onneksi tiedustellut tarkemmin, vaikken olisi totuutta kertonutkaan.

No kun koulupäiväni oli ohi, odotin portaissa malttamattomana, kotoa kuului mökä käytävälle asti, niinkuin aina joskus ja kuuntelin mp3-soittimella musiikkia ja odotin Tonia. Kun tuo mies asteli rennosti portaita ylös, näin kuinka hänen silmiinsä tuli tuttu rakastava katse ja huulilla oli lempeä hymy.
Nousin portailta ja hymyilin ujosti ja katsoi tuota silmiin. Mahassani kipristeli jälleen, kun astuin hänen edeltään asuntoon. Pudotin laukkuni lattialle ja tapansa mukaan hän auttoi takin päältäni henkariin. Hän yllättyi hieman kun kiepsahdin ympäri ja vedin hänen kasvonsa suudelmaan, muttei hän sitä kuitenkaan estellyt vaan kiersi kätensä ympärilleni hellästi. “Me voidaan taas panna”, kuiskasin ja punastuin mahdottomasti. Tonin kasvoille nousi leveä virne, kun hän kysyi: “Taisit pitää siitä ekasta kerrasta?” “Pidin ja haluan tuntea sen kaiken uudestaan”, mutisin hiljaa punastellen. “Voi Piki, sä oot niin mahdottoman suloinen”, hän sanoi ja tarttui molemmilla käsillään poskilleni ja painoi hellän suudelman huulilleni.

Tartuin hänen käsiinsä ja vedin häntä kohti alkovia, mustan verhon taa, jossa reilua viikkoa aiemmin hän vei neitsyyteni. Riisuin itseltäni muitta mutkitta paidan ja rintaliivit ja katsoin kiimaisesti Tonin älykkäitä kasvoja. Hän hymyili lempeästi minulle ja riisui oman hupparinsa ja t-paitansa, alkaen samantien avaamaan farkkujensa vyötä ja nappeja. Minäkään en odottanut vaan pudotin omat housuni ja hipsterit lattialle. “Käy Piki-kulta taas pitkällesi”, Toni sanoi lempeällä äänellä, enkä aristellut yhtään vaan kävin hänen vuoteelleen ja levitin jo valmiiksi jalkojani. Toni hymyili ja tuli jalkojeni väliin, suukotteli reisiäni ja lopulta jälleen häpykumpuani, saaden minut inahtamaan nautinnollisesti. “Piki-kulta, taidat haluta kovasti”, hän sanoi lempeästi ja nuoli kiimasta valuvaa pilluani kielelläni. “Enemmän kuin mitään muuta”, kuiskasin vastauksen ja yritin painautua hänen kasvojaan vasten.
Hän työnsi kerralla kaksi sormeaan sisään, saaden suustani kimakan nautinnon äänen. Hänen kielensä ja huulensa tekivät hyvää klitoriksellani, samalla kun hänen sormet, tutusti liikkuivat sisälläni. “Toni, mä haluan, että me pannaan”, kuiskasin kiimaisella äänellä.

Toni ryömi päälleni ja minä sivelin hellästi hänen treenattua vartaloaan ja lihaksiaan. Hänen huulensa painuivat omiani vasten ja miltei söimme toisiamme, ainakin siltä se olisi ulkopuolisesta näyttänyt. Tunsin hänen kalunsa painautuvan sisääni, mutta suudelma esti ääntelyni. Nautin törkeän paljon, kun Toni hetken odottelun jälkeen alkoi työntää itseään rytmikkäästi sisälläni. Hänen työntönsä olivat helliä ja rauhallisia, samalla kun hänen toinen kätensä ja huulensa siirtyivät rintojani hyväilemään. Voihkin nautinnosta ja liikutin lantiotani vasten hänen työntöjään. Nännini kovettuivat, tuon taitavan kielen ja suun käsittelystä ja tunsin itseni seksikkäimmäksi olennoksi maailman päällä. Hämmästyin, kun hän pyysi kiertämään jalkani ympärilleen, minkä kyllä teinkin, sitten hän otti minut syliinsä ja kävi istumaan, kalu vielä sisälläni. “Tiedätkös rakas Piki, mitä nyt?” hän kuiskasi kysymyksen suudelmien lomasta. “Luulen tietäväni”, kuiskasin vastauksen, vedin jalkani miehen sivuille, jonka jälkeen hän nojasi seinään.

Aloin varoen ratsastaa hänen kalullaan, se tuntui aluksi oudolta, mutta aloin tuntea tuttua nautinnon kutinaa pillullani, jonka Tonin kalun liike aiheutti siellä. Kiersin käteni miehen kaulan ympäri ja suutelin häntä himokkaasti, hän vastasi suudelmaani ja annoimme kielten leikkiä vuoroin toistemme suusta. “Piki sä oot ihana”, hän kuiskasi suudelman lomasta. En kyennyt vastaamaan. Kovensin hieman liikettäni hänen kalullaan, tunsin kuinka hänen kätensä voimistivat lantiostani liikettäni ja vauhti tuntui nopeutuvan. Kurkustani karkasi tahattomasti nautinnollisia uikutuksia, joiden välistä sain sanottua: “Toni mä tuun kohta.” Toni hymyili lempeästi minulle ja hänen kätensä kovensivat ratsastustani ja hän alkoi vastata työntöihin, saaden minut uikuttamaan nautinnosta. Pieni alkovi oli täynnä minun nautinnollista ulinaa ja uikutusta. Toni piti huolen siitä, että orgasmi toisensa perään iski kehoni lävitse, enkä voinut kuin ulista onnellisena. En vähään aikaan ollut kyennyt ajattelemaan muuta, kuin nautintoa, jonka Toni sai kehossani aikaan.
Lopulta Tonin kurkusta pakeni pitkä urahdus kun hän laukesi pilluni syövereihin. Kaaduimme sylikkäin Tonin vuoteelle ja Toni silitteli ja suukotteli minua hellästi, pian tunsin, kuinka hänen pehmennyt kalunsa luiskahti sisältäni ja pillustani valui nesteet hänen sängylleen. Toni helli minua ja katsoi minua lempeästi ja painoi suudelmia huulilleni ja puristi minut syliinsä hellästi. “Mä tykkään susta”, kuiskasin hiljaa hänelle ja hän katsoi minua ja hymyili leveästi sanoen: “Mäkin tykkään susta.”

Pian hän kierähti ylitseni lattialle ja otti minut syliinsä. “Nyt mennään peseytymään”, hän kuiskasi ja kantoi minut suudellen kylpyhuoneeseen, jossa hän pesi minut. Hän kääri minut jälleen pehmeään pyyhkeseen ja kantoi minut takaisin vuoteelleen. Huilasimme hetken ja aloimme jälleen pukea vaatteita päällemme.
Toni keitti kaakaota ja tarjosi jälleen leipiä. Emme puhuneet syödessämme mitään, katsoimme vain toisia tyydytetyn onnellisina.
Syönnin jälkeen, hän taas auttoi minua läksyissä, suukotellen välillä huuliani ja välillä kaulaani. Kun läksyt oli tehty, kello läheni jo 18, joten minun oli paras livahtaa taas kotiin. Kun puin takin päälleni ja kengät jalkoihini, Toni otti minut vielä syliinsä ja suuteli hellästi. “Saanhan mä tulla huomenna taas panemaan sun kanssa?” kysyin hiljaa punastellen. “Saat. Ihan milloin vain”, hän sanoi lempeällä äänellä ja suuteli minua kiihkeästi.

Livahdin jälleen kotiin, missä vanhemmat vieläkin riitelivät. Tuo oli se päivä, kun uskalsin sanoa mielipiteeni heidän riidoistaan. “Jos te pirut, ette kerran siedä toisianne silmissänne, ni eikö olis parempi, että toinen teistä lähtis meneen?” kysyin kiukkuisella äänellä. Vanhempani katsoivat minua vakavasti, mutteivät vähän aikaan saaneet sanoja suustaan. “Perkeleen kakara! Sinäkö muka neuvot meitä tekemisissämme?” Isäni raivostui ja iski minua avokämmenellä kasvoihin, ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Juoksin takaisin eteiseen, vedin takin päälleni ja kengät jalkaani ja juoksin itkien pois kotoa. Avasin kotioven ja huusin kurkku suorana: “Vitun turha oottaa enää ikinä takas!” Paukautin oven lähtiessäni kiinni täysiä ja juoksin talomme kellarikerrokseen, tarkoituksenani ottaa pyöräni varastosta ja lähteä pois.

Toni tuli kuitenkin perässäni ja veti minut syliinsä ja puristi hellästi ja antoi minun itkeä rintaansa vasten. Poskeni punoitti ja tiesin siihen tulevan mustelman illan aikana. Katsoin itkien Tonia silmiin, mutten pystynyt sanomaan sanaakaan. Toni sulki varaston oven ja talutti minut asuntoonsa. Naapurit eivät onneksi vaivautuneet rappukäytävään, sillä mökä oli heille jo tuttua.
Toni keitti rauhoittavaa teetä ja piti minua hellästi sylissään ja suukotteli otsaani välillä. Tunsin oloni siinä sylissä turvalliseksi, Tonin ote oli tiukka mutta lempeä, ei iskua, vaan hellää silittelyä.
“Eihän mun tarvi huomenna mennä kouluun?” kysyin hiljaa häneltä, sillä kasvoihini oli noussut mustelma. “Muuten ne tekee jonnekin ilmotuksen ja mut sitten ehkä viedään kotoa, ku ne tietää, että isä ja äiti tappelee aina”, sanoin ääni väristen. “No huomenna on perjantai. Ei sun tarvi mennä”, hän kuiskasi ja painoi suukon otsalleni.

Toni laittoi vuoteeseensa puhtaat lakanat ja antoi minulle t-paidan yöpaidaksi. Itse hän siirtyi sohvalle nukkumaan. Valvoin myöhään ja tunsin oloni haljuksi. Lopulta nousin vuoteelta ja kävelin Tonin vierelle, hän luki vielä jotain kirjaa ja nosti katseensa minuun. Hän hymyili lempeästi ja katsoi minua kysyvästi. “Tuu mun viereen. Mä en halua nukkua nyt yksin”, parahdin itkuun. Toni nousi välittömästi sohvalta ja kiersi luokseni. Hän pyyhki sormillaan hellästi kyyneleet poskiltani ja halasi minua,nostaen lopulta syliin. Toni laski minut hellästi vuoteelle ja kävi vierelleni makaamaan. Painoin pääni hänen rintaansa ja nukahdin hänen rauhalliseen silitykseen. Seuraavana aamuna hän heräsi aikaisin ja ennen kuin lähti töihin, hän tuli ja silitti poskeani. Avasin uniset silmäni ja katsoin häntä. “Mä meen töihin. Pääsen kolmelta. Ota jääkaapista ruokaa ja kato vaikka telkkaria tai surffaa koneella, se on auki”, hän kuiskasi. Kun nyökkäsin vastaukseksi, hän painoi hellän suudelman huulilleni, johon vastasin. Nukahdin uudestaan uneen.

Laitoin äidilleni tietokoneen kautta tekstarin, että olen kunnossa ja vietän viikonlopun ystäväni luona, lisäksi laitoin että puhelimeni jäi kotiin, joten lähetin viestin oman liittymäni tiedoista.
Söin jossain vaiheessa hieman leipää ja join mehua ja katsoin telkkarista ohjelmia. Päätin tehdä Tonille kiitokseksi ruokaa ja sainkin makaroonilaatikon ainekset kaapeista. Toni tuli töistä ja oli varsin iloinen, kun oli ruoka valmiina.
Syödessämme kysyin lupaa olla viikonlopun hänen luonaan ja kerroin laittaneeni äidille puhelin operaattorin sivuilta tekstarin äidille ja kerroin olevani poissa viikonlopun ja olevani kunnossa.
Toni suostui pyyntööni. Perjantaina me vain olimme sylikkäin ja katsoimme jotain elokuvaa. Lauantaina vedin hänet alkoviin ja kerroin tahtovani rakastella, jota Toni ei laittanut ollenkaan pahakseen.

Riisuuduimme pikkuhiljaa, kun olimme alasti, oli minun vuoroni sanoa: “Käy pitkällesi.” Kun Toni makasi vuoteella aloin, varoen runkata hänen kaluaan, saaden hänen kurkustaan tyytyväisen murahduksen ja jatkoin käsittelyä. Tunsin kalussa värähtelyä ja se suureni silmissä, samalla kun se nousi pystyyn, käsieni toimesta. Punastelin mielihyvästä, että minä sain sen aikaan.
Varovasti kosketin kielelläni hänen paljasta terskan päätä ja aloin varoen nuolemaan kalun vartta, runkaten samalla, kun huomasin pienen kiimatipan tulevan kalusta, minun oli aivan pakko nuolaista sitä. Yllätyksekseni, maku ei ollut paha, tahdoin sitä lisää. Aloin varoen imeä ja nuolla hänen terskaansa, samalla kun annoin käteni runkata, hänen kalun varttaan. “Piki, mä saan kohta”, hän kuiskasi ja nopeutin käteni liikettä ja imin enemmän. Pian tunsin ensimmäisen ryöppäyksen suussani ja makustelin sitä kieleni päällä, niin ei se ollut pahaa, niinkuin totesin pienestä tipasta, niinpä nieleksin sen saaden loput suihkaukset kasvoilleni. Olin niin hämmästynyt tuosta, että sain Tonin hymyilemään lempeästi. “Voi sua kulta, käy makuulles, ni mä nuolen sut puhtaaksi”, hän sanoi hellästi. Minä hihitin hieman, sillä hänen kielensä kutitti minua. Ja vähän aikaa Toni kutittikin minua kunnolla kehosta ja nauroimme yhdessä onnellisina.
Toni sai minut tuntemaan itseni rakastetuksi ja oloni oli hyvä.

7 kommenttia viestissä: “Naapurin turvallinen syli”

 1. fedja16 says:

  Tosi ihana ♡ 😉

 2. isin tyttö says:

  aivan ihanan hellä, tosi hellä

 3. miniboob says:

  Luumu: Anteeksi, ilmaisin huonosti sen arvosanojen nousun, tuota keskustelua kävimme kuraattorin kanssa pari kuukautta sen jälkeen, kun aloimme Tonin kanssa touhuta.

 4. Luumu says:

  Ensin novellissa kuvaillaan kuinka kouluarvosanat nousivat ja kuraattorikin ehti jo kiinnittää siihen huomiota. Sen jälkeen kerrotaan, että päähenkilön ja Tonin ensimmäisestä panemisesta oli kulunut vain viikko. Menikö minulta jotain ohi, sillä viikko on mielestäni vähän liian lyhyt aika arvosanojen huomattavalle nousulle?

 5. okke says:

  tosi hyvä tarina vaik ikä eroo onki aika lailla

 6. we-all says:

  Tosi hyvä, lisää. =)

 7. Just me says:

  Tosi hyvä tykkäsin 🙂

Kommentoi

top