search
top

”Me pannaan sun vaimoa”

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 3.61 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Mieskaksikko nauttii rouvasta helteisellä mökillä.

”Me juodaan ensin sun viinat ja ruvetaan sitten panemaan sun vaimoa”, Artsi rehenteli puhelimessa miehelleni.
Ronskit puheet innostivat Peteä, joka levitti juuri öljyä takareisilleni. Nuorukainen siirsi kapeita uimahousuja sivuun ja antoi liukkaiden käsien pyöriä muodokkaalla pepullani.
Olin aina ajatellut, että miehen pettäminen tapahtuisi jotenkin suunnitelmallisesti. Tapahtumat etenisivät johdonmukaisesti ja hieman ennen lankeamusta dramaattinen musiikki kiihtyisi kuin elokuvassa.
Mutta kyllä kaikki tapahtui aivan yllättäen, kun sattumat seurasivat toistaan. Ja kohta saisin ensi kertaa vierasta miestä. Todennäköisesti kahta komeaa karjua, jotka olivat parveilleet ympärilläni siitä alkaen kun pääsimme mökillemme.

Miten tällainen kohta nelikymppinen perheenäiti oli järjestänyt itsensä tilanteeseen, jossa reilusti nuorempi mies öljysi hänen kiimaista peppuaan samalla kun toinen mies jutteli puhelimessa levottomia hänen oman miehensä kanssa?
Suurin syypää oli Artsi. Ikäiseni mies oli nostattanut jo pari vuotta levottomia ajatuksia samassa lauluryhmässä. Mies oli juuri menettänyt sekä firmansa että vaimonsa, kun hän aloitti nuoruusvuosien musiikkiharrastuksen. Muusikkona kaveri oli todella taitava, ja hän soitti melkein mitä tahansa instrumenttia.
Tiesin, että Artsi katseli yhtä arvioivasti minua kuin minäkin häntä. Miehen huomio teki harrastusilloistani viikon kohokohtia. Harjoituksiin tuli laittauduttua hieman kiusoittelevasti. Tiukkojen asusteiden keräämät silmäykset kasvattivat lataustani niin, että kotiin palattuani olisin aina hypännyt mieheni kimppuun saman tien, jos lapset vain olisivat olleet jo nukkumassa.
Mieheni tunsi Artsin nuoruusvuosilta. Sitä mieheni ei tiennyt, että ennen tapaamistamme olimme päätyneet erään diskoillan päätteeksi Artsin kämpille. Panimme nuoruuden innolla, vaikka tiesin Artsin seurustelevan.
Nyt kun mies oli vapaa, minua kutkutti samanlainen pahe, johon hän aikanaan lankesi. Jos vain tilaisuus tarjoutuisi, mies pääsisi panemaan toisen vaimoa.

Artsi todennäköisesti arvasi, että tilaisuus koittaisi, kun päädyimme keikan päätteeksi kesäpäivän viettoon mökillemme. Minä kuvittelin, että ”kolmanneksi pyöräksi” saamamme Pete pitäisi meidät erossa toisistamme. Mutta en olisi voinut olla enempää väärässä.
Poikkesimme mökille hetken mielijohteesta. Sitä ennen olimme soittaneet terassikauden avajaisissa lähellä mökkipitäjäämme. Keikan oli järjestänyt Pete. Reilu parikymppinen komistus oli ollut armeijan jälkeen luokassani harjoittelijana. Hän oli uskomaton kitaristi, ja oli keksinyt pyytää lauluryhmästämme muutamia muusikoita kokoonpanoon, joka soitti lainabiisejä terassikansan riemuksi.
Olimme sonnustautuneet keikkaan asian vaatimalla vakavuudella. Miehillä oli edustavat puvut, minulla kiusoittelevat mikroshortsit ja tiukka toppi. Pikkutuhman kokonaisuuden kruunasivat korkosaappaat, jotka vedin jalkaani kesähelteestä huolimatta.
Iskelmätähden roolissa saatoin verhoutua tällaiseen asuun, joka ei oikein muuten olisi sopinut pikkupaikkakunnan opettajalle ja perheenäidille. Mutta lavalla nautin nuorten miesten kuolaamisesta. Äijät riisuivat minua katseellaan, kun intouduin heiluttelemaan pyöreää peppuani ja esittelemään ryhdikkäitä rintojani.
Esiintyminen oli kiihottavaa. Lanteisiini lisäsi liikettä se, että minulla seisoi, jos naisesta niin voi sanoa.
Olin lomakauden alkajaisiksi vähän repäissyt bikinirajoja trimmatessani. Olin parturoinut itseni posliiniksi kapeaa kiitorataa lukuun ottamatta. Sileä jalkoväli tuntui erilaiselta ja sai herkkumutterini törröttämään niin, että nautin pienen liikkeen sille suomasta hyväilystä.
Keräsin miespuolisen yleisön huomiosta itseeni lisää kiimaa. Vielä keikan jälkeen uskoin, että pääsisin purkamaan sen mieheeni, joka tulisi pojan kanssa turnausreissusta suoraan mökille.
Mieheni laittoi väliaikatietoja turnauksesta, joka oli edennyt hyvin. Sen enempää en tuloksista ymmärtänyt – kunnes mieheni iltapäivällä soitti, että olisikin tulossa vasta seuraavana päivänä.

Olin ottanut Artsin ja Peten kyytiini keikkamme jälkeen. Ehdotuksestani emme ajaneet suoraan kotiin, vaan pysähdyimme hellepäivän viettoon mökillemme. Vilpittömänä ajatuksenamme oli, että minä jäisin mökille ja mieheni heittäisi kaverit kotiin illalla mökille tultuaan.
Vilpittömyys alkoi kadota jo siinä vaiheessa, kun saavuimme rannallemme. Hain Artsille ja Petelle kellarista viileät kuohuvat ja itselleni siiderit ja ehdotin että käymme järvessä vilvoittelemassa.
Kaivoin meille pyyhkeet. Kaksikko seurasi perässäni saunan pukuhuoneelle. Miehet hämmästyivät, kun ryhdyin muitta mutkitta kuoriutumaan vaatteistani. Mutta esimerkin innoittamana hekin heittivät vaatteensa pois ja seurasivat pyyhkeisiin kääriytyneenä laiturille.
Alkukesän vesi oli kylmää ja nousin nännit nöpöttäen laiturille. Huomasin, että miesten jalkoväliin kylmällä vedellä oli päinvastainen vaikutus.
En kiirehtinyt pyyhkeen kanssa, kun aistin, että kurvikas vartaloni elvyttäisi miesten kutistuneet värkit vähintään entisiin mittoihinsa. Miehet sen sijaan kääriytyivät siveellisesti pyyhkeisiinsä.

Siveellisyys ropisi juomien myötä, kun loikoilimme paahteisella terassilla. Olin sonnustautunut mökkibikineihini, miehet loikoilivat alushoususillaan. Pete kantoi kovasti huolta suojakertoimista ja tarjoutui rasvaamaan minut.
Tarjouduin auliisti käsiteltäväksi, ja nuorukainen ryhtyi huolellisesti työhönsä. Mieheni keskeytti operaation puhelullaan. Hän pisti suunnitelmamme uusiksi. Poika pelaisi seuraavana päivänä loppuottelussa, ja siksi heidän paluunsa viivästyisi päivän verran.
Ihmettelin, eivätkö he voisi ajaa välillä kotiin. Mies tunnusti, että olivat valmentajien kanssa jo matkalla terassille. Kerroin, että Artsi ja Pete olivat tulleet mukanani mökille, enkä voisi enää lähteä rattiin heitä kyytimään, sillä menossa oli jo neljäs siideri.
Mieheni ihmetteli, eivätkö miehet voi jäädä mökille yöksi. Tivasin, mihin muka mahtuisimme nukkumaan, kun ei mökissä ollut parisängyn lisäksi kuin poikien lastenkokoinen kerrossänky.
Lopulta annoin puhelimen Artsille ja toivoin että hän puhuisi miehelleni järkeä.
Artsi ei ollut kuullut keskusteluani, ja hän kuvitteli vielä siinä vaiheessa että mieheni olisi pian tulossa mökille. Artsi pyysi miestä käymään viinakaupan kautta, koska olimme verottaneet kellarin sisältöä.
Vähitellen Artsi ymmärsi, ettei mieheni aikonut tulla tänään. Hän alkoi vakuutella, että kyllä kolme mahtuisi hyvin samaan sänkyyn ja vaimosta pidettäisiin hyvää huolta.
Artsin levottomat puheet innostivat Peten öljyiset kädet uusille retkille pitkin vartaloani.
”Joo kattellaan. Me juodaan ensin sun viinat ja ruvetaan sitten panemaan sun vaimoa”, Artsi lopetti puhelun.

Jäät rikkoneen puhelun jälkeen ei turhia aikailtu. Meni ehkä viisi minuuttia, kun Pete oli ujuttanut bikinipöksyni sivuun ja sovittanut ryhdikkään aisansa jalkoväliini. Yllätyskäänteestä hieman hämilleen mennyt Artsi oli aurinkotuolini edessä. Aloin tutustua hänen aseeseensa, joka sekin seisoi jo juhlakunnossa.
Pete pani innolla takaa ja minä imin ja runkkasin huokailevan Artsin valtikkaa, jonka muistin jo etukäteen varsinaiseksi naisenkaatajaksi. Nyt tutkin kuumin huulin komean kalun sileää kärkeä ja suonikasta vartta.
Pete ei kestänyt kiimoissaan kauaa, vaan vetäytyi sisuksistani ja sykki lisää rasvaa äsken öljyämänsä peppuni päälle. Kellistin Artsin terassille ja kiipesin satulaan. Artsin valtikka jyysti herkimpiä kohtia juuri oikealla tavalla.
Hurmantuntemuksiamme taisi voimistaa Pete, joka toipui niin, että tuli kyrpä tanassa levittämään ruiskimiaan luomurasvojaan pepulleni. Mies työnteli sormellaan siementään peppuuni ja sai aikaan aivan ennen kokematonta säkenöintiä koko alapäässäni.
Olin joskus kokeillut kakkososastoa mieheni kanssa. Silloin tuntemukset eivät olleet kummoisiakaan, mutta nyt sormi pepussani sai minut sekaisin.
Minun ja Artsin osat sopivat yhteen kuin valettuna ja niiden jälleentapaaminen räjäytti minut orgasmiin, jollaista en koskaan saanut mieheni kanssa. Purkaukseni sai myös Artsin sykkimään kuuman lastin sisälleni.
Olisin jäänyt loikoilemaan miehen päälle, mutta Petellä oli muita suunnitelmia. Tulviva vako ei häirinnyt nuorukaista, vaan naisen makuun päästyään hän halusi lisää.
Pete kellisti minut alleen ja punnersi liukkaille. Pilluni moiskahteli ja tulvahteli, kun mies alkoi touhuta jalkovälissäni. Mies touhusi taas kakkosreikäni kimpussa, mutta toppuuttelin häntä, sillä se olisi sotkuista puuhaa, jos en tekisi ensin pieniä valmisteluita. Nuorukainen tyytyi kohtaloonsa, nosti minut syliinsä ja laski lisää siementä turvonneeseen vakooni.

Iltapäivän kiiman keskeytti grillituokio. Ja suomalaisia kun olemme, pistimme tietenkin saunan lämpenemään.
Miehet häärivät vähän väliä ympärillään ja tiesin, että lisää herkkuhetkiä olisi vielä luvassa sängyn puolella. Miehet painuivat löylyihin. Minä puolestani kaivoin Peten peppututkimuksien innostamana esiin pussin ja letkun, jolla joskus helpotin mökkiturvotustani. Kävin tekemässä suolihuuhtelun ja rasvasin peppuni. Tänään voisi olla tilaisuus kokeilla pieniä erikoisuuksia, joihin ei arkipanojen lomassa ole mahdollisuuksia.
Olin harvinaisen oikeassa. Kävin pikaisesti saunassa pesemässä ja istuin hetkeksi kaksikon väliin. Tunnustelin herättelemiäni herkkusauvoja, jotka päivällä olivat soutaneet sisälläni ja kysyin, haluaisivatko miehet pienen saunapanon.
Molemmat olivat saman tien valmiita, ja johdattelin kaksikon pukuhuoneen sohvalle. Kellistin Artsin alleni ja aloin rauhallisesti tunnustella kuinka se liukui sisuksiini. Pete seurasi kyrpä kovana kun pyörittelin peppuani Artsin päällä. Nuorukainen siirtyi taakseni ja alkoi ujuttaa kovaa kyrpäänsä pienempään reikääni.
Tuntemus oli huumaava. Olin aivan täynnä miestä, enkä alkuun uskaltanut liikahtaakaan. Pete sen sijaan alkoi tunnustella peppuni puristusta ja herätti Artsinkin taas eloon.
Miehet löysivät yhteisen rytmin ja huudattivat minua niin, että alkukesän linnut peittyivät uikutukseeni.

Ilta päättyi yhteiseen sänkyyn, ja hurjaa mieskuntoa osoittanut Pete nussi vielä päivän päätteeksi minua samalla kun Artsi keskittyi tisseihini. Se oli minulle liikaa ja tulin ties monennenko kerran.
Aamulla heräsin siihen, että kyrpä souti taas sisälläni. Artsi hoiti aamuseisokkiaan illalla siemennetyssä vaossani ja aloitti aamun riettaasti.
Pillunhuuleni tuntuivat olevan pysyvästi levällään ja vakoni niin turvoksissa, etten pystynyt edes pikkuhousuja pukemaan, kun lähdin päivällä heittämään kaksikkoa kotiin. Siivoilin tahmaiset lakanat ja sohvatyynyt ennen kuin mies palaili poikien kanssa.

3 kommenttia viestissä: “”Me pannaan sun vaimoa””

  1. Antero says:

    Todella hyvä, kiimainen ja sexuaalisesti vapaa

  2. Kaius says:

    Ihana tarina!

  3. doro says:

    todella hyvä,tekisipä vaimoni samoin.

Kommentoi

top