search
top

Kumeja täyttämässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 3.68 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kiimainen vaimo junan makuuvaunussa kolmen bodarinuorukaisen panokaluna.

Tekstiviestit alkoivat kulkea vasta kun olin kävellyt stadionilta kilometrin verran. Kännykkäkenttä oli niin varattu, kun kymmenet tuhannet ihmiset välittivät keikkatunnelmia puhelimillaan.
Käsilaukussani piippaili. Viestit olivat mieheltäni Saksasta. Hän ei ollut ehtinyt koneeseen, mutta matkatavarat sen sijaan olivat. Suunnitelmat menisivät siis perusteellisesti uusiksi. Emme matkustaisikaan yhdessä yöjunalla kotiin. Lupasin, että yritän pelastaa hänen matkalaukkunsa talteen kentältä.
Sain huidottua ruuhkasta taksin alleni, ja kohta pyyhälsimme kohti Seutulaa. Nuori mieskuski kyseli keikasta ja vilkuili ruskettuneita sääriäni. Polveen saakka ulottuvat tiukat kesäshortsini tarjosivat miehelle sen verran viihdykettä, että liikenneturvallisuus meinasi kärsiä.
Olin vetänyt tiukan hihattoman paidan alle itseluottamusta kohentavat huijausrintaliivit. Ne pullistivat povea ja tarjosivat kuskille silmäniloa.
En normaalisti olisi kiinnittänyt pitkiin katseisiin huomiota, mutta nyt olin eroottisesti virittynyt. Siihen vaikutti varmasti upea keikka ja siellä ihailemani paljaat miesvartalot. Olin myös suunnitellut, mitä kaikkea mieheni kanssa tekisin junamatkalla, kun purkaisimme makuuvaunussamme viikon paineita. Mieheni matkustusmurheiden vuoksi saisin odottaa huomiseen, kun hän saisi hankittua korvaavan lennon.
Taksi odotti lentoaseman ovella, kun juoksentelin hakemassa mieheni matkatavaroita. Ne oli jo ehditty korjata talteen, mutta ystävällinen henkilökunta luovutti laukun minulle.
Kiireinen aikataulu piti, ja ehdin kuin ehdinkin vielä yöjunaan. Heitin matkalaukun vaunun sängylle ja suuntasin ravintolavaunuun. Olin ansainnut siiderit.
Vaunussa oli muutama kahvittelija ja ainoastaan pienen miesseurueen edessä oli oluttuopit. Oli jotenkin luontevaa lyöttäytyä tähän porukkaan.
Parikymppiset miehet edustivat aivotonta bodarityyppiä. Kolmikko alkoi kilvan kehuskella itseään. Se oli ilmeisesti heidän tapansa käydä kilpalaulantaa naaraasta. Jokainen näki, että nimettömässäni kimalteli sormus, mutta se ei estänyt hormonien sokaisemia uroita yrittämästä.
Olisi toki pitänyt olla otettu, että tällainen melkein heidän äitinsä ikäinen nainen aiheutti tällaista oirehdintaa. En silti jaksanut kuunnella nuoruuden uhoa, vaan palailin makuuvaunuuni. Joku ääliöistä vislaili perääni.

Kunnon aviovaimon tapaan avasin mieheni matkalaukun ja ripustelin puvuntakit ja edustushousut henkariin. Vaatteita oikoessani tunsin taskussa litteän rasian.
Työnsin käteni povitaskuun ja löysin kondomipaketin. Korvissani humisi. Kymmenen kortsun rasiassa oli seitsemän kumia jäljellä.
Olin tottunut luottamaan mieheeni, enkä ollut kasvatellut mitään kuvitelmia työreissuista, kun mieheni aina kotiin palatessaan oli kiihkeänä kimpussani. Mutta nyt tajusin, että äijä oli vuosikaudet esitellyt minulle reissuissa oppimiaan asentoja ja muistellut narttujaan minua pannessaan.
Kamat jäivät siihen. Nyt tarvitsin ajatuksia selventävän siiderin. Palasin ravintolavaunuun, jossa ei enää ollut muita kuin bodarikolmikko. Otin juomastani tukevat siivut ja astelin laivareissuaan kertailevien äijien pöytään.
”No kävikö flaksi”, kysyin suu vaahdossa edellisillan vaiheita kertaavalta nuorukaiselta.
Kaljupää häkeltyi, kun äsken varautuneesti pöytään nojaillut nainen puhuikin heidän kanssaan samaa ronskia kieltä.
”Niin että pääsitkö bylsimään”, tarkensin, kun kaveri ei meinannut saada sanaa suustaan.
Mies kokoili itseään ja alkoi sitten mittailla minua arvioivalla katseellaan.
”Ei, mutta pari varvia voisin heittää sun kanssa, ettei tarvitse pussit täynnä kotiin palata”, äijä uhosi ja kaverit aloittivat taas ääliönaurunsa.
”No, tule mennään sitten”, sanoin ja kulautin lasini toisella huikalla melkein tyhjäksi.
Lähdin taakseni vilkuilematta astelemaan kohti vaunuani. Vasta ovella käännyin katsomaan, kun lähes käytävän levyinen ja korkuinen lihaskimppu asteli perässäni.
Mies astui hieman arkaillen sisälle. Tönäisin oven jalallani kiinni.
En ollut koskaan pettänyt miestäni. Mutta nyt oli aika tehdä se, ja asian saisi hoitaa tämä kaljupäinen järkäle, jonka nimeä en edes tiennyt.
”Vittu mikä kiimaperse”, mies suhisi ja ui kiinni peppuuni.
”Kohta saat kunnolla”, kaveri uhosi ja kouri omistajan elkein tissejäni.
En ainakaan toppuutellut häntä, vaan joku alkukantainen kiima valtasi koko vartaloni. Apinamies tekisi minulle mitä tykkäisi.
Huokailin märkänä, kun mies työnsi kätensä kostuneisiin pöksyihini. Järkäle innostui entisestään, kun hänen sormensa tavoittivat miehelleni järjestämäni sileän yllätyksen. Olin ajellut karvani kapeaa kaistaletta lukuun ottamatta.
”Mä panen sua niin, ettet ole ikinä ennen saanut”.
Mies repi mekon yltäni ja saman tien lensivät pitsiliivini. Kaveri joutui rintojeni lumoihin ja haukkaili niitä ahnaasti. Työnsin huomiosta kovettuneita nännejäni miehen imettäväksi. Samalla kaljupää ujutti kaksi sormea sisälleni ja alkoi runkata minua.
En tiedä, osasiko hän käyttää sormiaan jollain erityisellä tavalla, vai purkautuiko päivän aikana rakentunut kiima yllättävässä tilanteessa. Joka tapauksessa pilluni supisteli tatuoitua kättä vasten, kun olimme olleet sisällä korkeintaan pari minuuttia.
Mies kellisti sekopäisenä kouristelevan naaraansa alavuoteelle ja alkoi kuoriutua vaatteistaan. Äijä lietsoi itseään rivoilla jutuillaan hurjempaan kiimaan ja kävi komea kyrpä tanassa kimppuuni. Mies repi pikkuhousut jalastani ja ohjasi itsensä kerralla pohjaan.
Levitin jalkani ja tarjosin panomiehelle esteettömän työmaan. Mies pumppasi ja urahteli niin, että se olisi alkanut naurattaa, jos en olisi taas noussut kohti uutta huippua. Äijä ei osannut yhtään rauhoittaa, kun vaikeroin orgasmissa, vaan tulin potkaisseeksi hänet pois päältäni.
Kyrpä limoistani kiillellen kaveri pureutui uudelleen syvyyksiini ennen kuin olin kunnolla toipunut räjähdyksestä. Samalla katseeni sattui sängylle heittämääni kortsupakettiin. Ehkäisyni oli kunnossa, mutta täytyihän nämä kumit käyttää. Palauttaisin sitten täytettynä pettäjämiehelleni.
Kierähdin miehen alta ja kahmin lihaksikkaan vatsan alla sojottavan elimen käteeni. Revin kortsupaketin auki ja rupesin rullaamaan kumia paikalleen.
Kuumana käynyt bodari käänsi minut polvilleni ja sovitteli kalvotetun melan sisälleni. Mies tarttui lanteista ja aloitti hurjan loppukirin. Kuvaan sopi hyvin, että apinamies karjahteli eläimellisesti, kun kalu alkoi sykkiä sisälläni. Tuntui hassulta, kun en täyttynytkään vieraan siemenistä, vaan huohottava äijä solmi niistä pullean kumipaketin.
Miehen mielestä kyse oli kaiketi jonkin sortin urheilusuorituksesta, sillä hän alkoi selittää, miten upealta pilluni tuntuikaan. Kaveri taputteli peppuani ja alkoi lietsoa itseään uuteen erään. Minusta tuntui ennenkuulumattomalta, että joku pystyisi heti perään panemaan uudestaan, mutta kaljupää vakuutti, että kohta uikuttaisin kahta kovempaa.
Seuraavaksi bodarin röyhkeys yllätti minut täysin. Hän pörrötti päätäni ja irrotti hiuslenkin, jolla olin kerännyt pitkät hiukset pääni päälle. Äijä venytti lenkin kaksin kerroin kyrpänsä ympärille ja esitteli, kuinka sen suonet alkoivat pullistella.
Hyväilin entistä huimempiin mittoihin kasvanutta elintä käsilläni. Mies työnsi se huulieni väliin ja maistatti minulla omia pillumehujani.
Oma mieheni ei erityisemmin nauti suuhoidosta, mutta tämä kaveri tiesi mitä hän halusi. Hän yllytti imemään kyrpäänsä kunnolla, eikä vain lipomaan ja lutsuttelemaan sitä.
Mela kasvoi huulieni välissä niin, meinasin kakoa. Äijä nousi ylös ja kiersi taakseni ja pani minua taas eläimellisellä vimmalla. Yritin pidellä yläsängyn reunasta kiinni ja pysyä pystyssä sekä järjissäni. Mies nimittäin sai minut laukeamaan taas kerran.
Supistelevat sisukseni työnsivät miehen hurjalla voimalla ulos. Peitin vakoni hetkeksi kädelläni, ja mies rullasi kortsua kyrpänsä peitoksi. Hän kävi selälleen lattialle ja veti minut ratsastamaan päälleen. Putoamisesta ei ollut vaaraa, sillä lihakanki ankkuroi meidät tiiviisti yhteen, vaikka laukkasin hirveällä kyydillä.
Sitten mies nousi korkealle kaarelle, ja jalkani ylettyivät hädin tuskin lattiaan kun hän urahteli toisen satsinsa minuun.
Pelkäsin satuttaneeni panomiestä, kun hän lysähti takaisin maahan ja putosin hänen päälleen. Sitten huohotin hikisenä ja epätodellisessa mielentilassa lihaksikkaan uroksen päällä. Mies läähätti kanssa aivan muissa maailmoissa.
Varovasti nousin puolijäykästä elimestä ja irrotin kortsun ja hiuslenkkini sen juuresta. Turpea lihanuija putosi läiskähtäen vatsaa vasten.
Jätin kaverin keräilemään voimiaan ja siirryin vessaan putsailemaan ja ehostamaan itseäni. Kun tulin ulos, äijä oli vedellyt vaatteita ylleen.
”No joko sä väsähdit”, kiusoittelin kaveria.
Mies pyöritteli päätään ja sanoi, että ei kun hän käy hakemassa kaverit apuun.
Luulin, että mies vitsailee, mutta tuskin ehdin suoristella sängyn peittoja, kun ovelleni ryskytettiin.
En ollut tavallinen minä, kun avasin pyyhkeeseen kääriytyneenä oven. Olin kiimainen naaras, joka veti puoleensa testosteroinia uhkuvia uroksia.
Pieni koppi oli täynnä lihasta, kun kolmikko astui sisälle. Minua puoli tuntia kiivaasti kyntänyt kaveri julisti, kuinka nyt saataisiin kerrankin kunnolla naista.
En ollut koskaan ollut kahden miehen kanssa. Kohta yksi pani minua kiivaasti takaa, kun toinen tarjosi seuraavaa sauvaa huulieni väliin valmisteltavaksi. Kaljupää kaivoi kännykkänsä esiin ja ikuisti videolle, kuinka sain tissit tärähdellen parrua.
Torkahdin aamuyöstä pariksi tunniksi kahden miehen väliin. Aamulla ennen kotiasemaa kaksikko täytti vielä kaksi kumia kovia kokeneessa vaossani. Pakettiin jäi ainoastaan yksi avaamaton pakkaus.
Edellisillan ajatus täytettyjen kumien palauttamisesta miehelleni oli unohtunut irstailun lomassa. Hain asemalta samanlaisen kortsupaketin ja sujautin sen mieheni povitaskuun.

3 kommenttia viestissä: “Kumeja täyttämässä”

 1. Kesäpäivät says:

  Sattuuhan noita!
  Naapurin vaimokin haluaa usein,
  miehensä poissa ollessa 🙂

 2. lukija says:

  Kiihottava tarina!
  Hauska teema, mutta kielenkäyttö ontuu.

 3. MasterJonathan says:

  Ideana hyvä, mutta toteutuksena köykäinen.

Kommentoi

top