search
top

Antamalla saa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 2.77 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Rakastelun opettelua vuorisaarnan hengessä: mitä te tahtoisitte toisten teille tekevän, tehkää te myös samoin heille.

Panemaan oppii panemalla. Ja nyt nelikymppisenä huomasin, että minulla on vielä paljon oppimatta.
Joskus mieheni kanssa herkutellessani olen löytänyt aivan uuden räjäytyspisteen syvältä sisuksistani. Se lähettää ihan erilaisia aistimuksia kuin herkkumutteri pimpan suulla.
Namuttelutuokiot miehen kanssa jäävät kuitenkin turhan satunnaisiksi. Syyt ovat ne tavanomaiset. Mies lääkitsee tuopin kanssa työn aiheuttamaa kiirettä ja stressiä. Lopputuloksena on entistä väsyneempi ja haluttomampi kumppani.
Jotenkin tilanne kääntyy silti aina siihen, että se olen minä joka teen jotakin väärin. Milloin olen pukenut väärät vaatteet, milloin liian lähestyn liian nopeasti tai hitaasti.
Alkuun ärsyynnyin siitä, että syy miehen haluttomuudesta ja lerppakullista vieritettiin minun harteilleni. Mutta sitten ajattelin, että ehkä minun pitää oppia panemaan paremmin. Niin sytyttäisin myös mieheni nukkuvat haluni. Sillä parin viikon välein sisään survottu puolijäykkä kyrpä ja saman tien ruiskittu lasti ei tosiaankaan ollut sitä, mihin aioin tulevat vuosikymmenet tyytyä.
Olin jumpannut ja joogannut itseni timmiin kuntoon lasten jäljiltä. Nautin nuorten miesten kiihkeistä katseista, kun kuljin kesäisin niukoissa vaatteissa, jotka tekivät oikeutta muodokkaalle pepulle ja terhakkaille tisseilleni.
Jokainen katse teki omankin olon haluttavammaksi. Tiesin, että sama se oli myös petipuuhien kanssa. Saisin itselleni, kun antaisin enemmän. Eikä järvi soutamalla kulu, vaan päinvastoin innostaa uudelleen vesille.

Miehestäni tuskin olisi apua, kun alkaisin harjoitella paremmaksi panijaksi. Vanhan koiran on nimittäin vaikea oppia uusia temppuja.
Vielä vaikeampi mieheni kanssa oli puhua petipulmista. Tarvitsin siis sijaiskumppanin, joka sytyttää palon lanteilleni. Tähän innostivat jutut pettäjäsivustoista ja kaveripanoista.
Netissä halukas nainen oli vahvoilla. Vaikka asetin tiukat kriteerit, ilmoitukseni poiki saman tien kymmeniä vastauksia.
Siteerasin kumppaninhakuilmoituksessani vuorisaarnaa. Halusin opetella paremmaksi rakastajaksi niin, että antaisimme toisillemme sitä, mitä itsellemme toivoisimme.
Ajatuksenani oli, että opettajani olisi joku ikäisemme herrasmies. Mutta yllätyksekseni suuri osa vastaajista oli pari-, kolmekymppisiä nuorukaisia.
Mielenkiintoni herätti joogaa ja kiipeilyä harrastava kaveri. 25-vuotias Pete oli liikkuvan työnsä vuoksi sinkku. Tein selväksi, etten ollut hakemassa rinnalleni miestä, vaan oppimishaluista panokumppania, jonka kanssa voisin kokeilla sellaista mikä ei oman miehen kanssa onnistu.

Kun olin saatellut lapset kouluun ja miehen työhön, ajelin sääreni ja alapääni. Puin päälleni saumasukat ja seksikkäät alusvaatteet. Päällysvaatteiksi valitsin huomaamattomammat arkikuteet. Jalkaani tosin puin korkosaappaat, jotka nostivat farkkupeppuni mukavasti tarjolle.
Tapasimme aamupäivällä lähikaupungin baarissa. Pete oli juuri sellainen kuin olin kuvitellutkin. Komea, hyvin käyttäytyvä ja luonteva. Juuri sopiva opiskelukumppani syvempiin rakkauden taitoihin.
Olin jo ehdottamassa, että vetäytyisimme johonkin hotelliin jatkamaan juttua, kun tumma mies moikkasi Peteä kaverillisesti. Kahvikupin kanssa pöytämme äärelle saapunut mies kysyi kohteliaasti, voisiko istahtaa hetkeksi seuraamme.
Komea korsto esittäytyi Ericiksi. Aloin aavistella, että onkohan tapaaminen sovittu, kun Pete kohta kyseli Ericiltä, vieläkö hän asustaa vastapäisessä talossa.
En kuitenkaan enää vetäytynyt, vaan astelin kohta kaksikon kanssa tyylikkääseen ullakkoasuntoon. Eric kyseli, haluaisimmeko jotain juotavaa. Kun sain siiderin eteen, tenttasin suoraan, oliko tämä suunniteltu juttu. Pete myönsi, ettei Eric tullut sattumalta paikalle.
Miehet eivät antaneet aikaa miettiä, mihin olin heittäytymässä. Hetken päästä huokailin kahden komean miehen välissä. Ahnaat kädet riisuivat minut stay up -sukkia lukuun ottamatta alasti ja ryhtyivät kiireettä tutkimaan joka sopukkaa. Minä kouristelin selkääni ja raotin jalkojani herkille sormille ja kuumille huulille.
Jalat olisivat pian menneet alta, jos minua ei olisi johdateltu parven patjoille. Eric upotti kielensä halukkaaseen vakooni ja houkutteli nöpöttävän starttinappulani esiin. Minä puolestani kuorin hänen housuistaan esiin komean valtikan, jolle aloin antaa suuhoitoa.
Eric osasi jotenkin taianomaisesti ohjailla tilannetta: kun mies halusi rajumpia otteita, hän imi ja näykki minua ahnaasti. Kun hän halusi pitkittää nautintoa, hän rauhoitti tahtiaan. Pete liittyi saumattomasti mukaan, ja kaksikko vuorotteli kimpussani. Minä nautin kananlihalla, kun kiihkeät rakastajat tekivät tuttavuutta herkimpien osieni kanssa.
Kiireetön imuttelu päättyi, kun Pete räjäytti minut pehmeitä huuliaan vasten. Vatkasin lanteita jalkovälissä touhuavaa miestä vasten ja kiljuin niin, että naapurissakin varmasti tiedettiin, mitä täällä tapahtui.
Pete antoi minun toipua hetken vyöryistä, kunnes painoi vähitellen suonikkaan sauvansa sykkivään vakooni. Se sai minut laukeamaan uudelleen. Olin jo kaksinkertaistanut yhden panokerran orgasmiennätykseni. Mutta ennätykseni menisi iltapäivän aikana vielä monesti uusiksi.
Eric nosti minut Peten päältä ja ohjasi patsasmaisen panokalunsa syvyyksiini. Kukaan ei koskaan ollut ollut niin pitkällä sisälläni. Minut joka sopukkaa myöten täyttänyt mies pyöritteli lantiotaan pienellä liikkeellä ja puristeli samalla elintään niin, että se kutkutti juuri siellä, mistä vasta äskettäin olin tullut tietoiseksi. Kun seuraava vyöry lähti, sisältäni purskahteli jotakin kirjasta.
Tätä pillumehua kaksikko oppi lypsämään minusta aisoillaan. Kun olin muutaman kerran kokenut uudenlaista hurmaa heidän kanssaan, opin puristelemaan myös miestäni niin, että hänkin sai minut ejakuloimaan ensimmäistä kertaa. Harjoittelu ei siis mennyt hukkaan, sillä nyt miehenikin touhuaa halukkaan vaimonsa kimpussa kuin nuori poika.
Uskon kuitenkin elinikäiseen oppimiseen. Siksi olen varannut yhden päivän viikossa Petelle ja Ericille. Nuoret rakastajani ovat paljastaneet aivan uusia piirteitä itsestään. Nykyisin tapaamme joka kerta eri teemalla. Toisinaan olen narttu, jonka kaksikko käy merkitsemässä siemenillään. Joskus saan leikitellä sidotuilla miehillä mieleni mukaan.
Kerran miehet halusivat iskeä minut baarista ja viedä sitten takahuoneeseen pantavaksi. Kerran taas minua naitiin valtatien varren motellin valaistussa ikkunassa, jonka takana rekkamiehet ja ohikulkijat seurasivat kiimatuokiotamme.
Aivan kaikkeen en minäkään ole vielä uskaltanut suostua. Panomieheni nimittäin haluaisivat, että päätyisin pornahtavissa pukeissa syrjäiselle rannalle, johon olisi ”sattumalta” kokoontunut lauma viriilejä miehiä. Olisin tilanteessa omillani, sillä kaksikko seuraisi tilanteen kehittymistä sivummalta.

Yksi kommentti viestissä: “Antamalla saa”

  1. Timppa says:

    Naapurin vaimolla on samoja kujeita.., Hän vierailee usein luonani. Ja itsekin teen välillä yllätysvierailuja Hänen työpaikalleen, tai ratsastustuntiensa aikoihin hevostallille 😉

Kommentoi

top