search
top

Äiti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (92 votes, average: 3.13 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämän tarinan toinen osa ei päässyt koskaan oikein vauhtiin, joten julkaistaan nyt tällaisena ja mietitään sitten jotain muuta tarinaa.

Ramilla oli ollut eilen vanhojen tanssit ja jatkotkin olivat venähtäneet melko pitkäksi, joten lauantain herääminen venyikin sitten lähelle kolmea iltapäivää. Ainahan Rami oli aamu-uninen ollut, joten eipä tuo puoleen päivään nukkuminen mikään uusi asia näin viikonloppuisin ollut.

Rami kävi hampaiden pesulla ja muilla aamutoimillaan, jonka jälkeen hän raahusti pelkissä boksereissaan ja t-paidassa keittiön puolelle. Minna oli kuullut poikansa heräilevän ja oli pistänyt tee-veden kiehumaan ja aloitteli voileipien tekemistä. Rami tervehti pitkän haukotuksen kera äitiään, joka tervehti takaisin ja vilkaisi hymyillen pöytään istahtavaa poikaansa.

Mielessään Minna ajatteli vielä eilistä päivää ja sitä miten pojan vanhojen tanssit olivat tuoneet oman nuoruuden mieleen. Poika oli puvussaan kuin ilmetty isänsä ja vaikkei hän ollut sanallakaan asiasta maininnut, niin daamin sininen mekko muistutti aivan liian paljon mekkoa, joka hänellä itsellään oli ollut omissa tansseissaan yllä. Hieman haikeatkin muistot juontuivat siitä, että hän oli tavannut Raimon lukiossa ja tanssinut tämän kanssa myös vanhojen tanssit. Muutaman vuoden seurustelun jälkeen he olivat jo naimisissa ja odottivat esikoistaan. Ramin syntymästä meni jälleen muutama vuosi ja syntyi perheen kuopus, jonka nimeksi tuli sujuvasti Mira. Kolmannen lapsen nimeämistä ei sitten tarvinnutkaan miettiä, sillä opiskelut ja työt veivät mukanaan seuraavat kymmenen vuotta, kunnes elämä pysähtyi hetkeksi Raimon menehtymisen johdosta.

Minna ja lapset pääsivät kuitenkin asiasta ylitse ja elivät normaalia arkea, vakituista mies ystävää Minna ei ollut vielä halunnut itselleen edes ajatella ja kyllähän myös Rami päivä päivältä muistutti häntä enemmän Raimosta, jota hän ei vielä täysin ollut sydämestään unohtanut.

Minna kävi viemässä teemukin ja voileipälautasen Ramille, joka kiitti kohteliaasti, kuten Minna oli opettanut aina tekemään. Poika ei ollut tehnyt hiuksilleen mitään ja ne sojottiva yhä sinne tänne, joten Minna ei voinut vastustaa kiusausta, vaan pörrötti lisää pojan hiuksia ja kysyi hieman leikkisästi oliko tämä menossa vielä aamusuihkuun, painottaen erityisesti sitä aamua.

“Joo.. oon”, mumisi Rami vastaukseksi, eikä väsymyksen vuoksi jaksanut nyt takertua tuohon aamuun.

“Vuokrattaisko tänään jotain filmejä ja vietettäis koti ilta telkkarin ääressä?”, kysyi Minna samalla kun siivoili voileipätarvikkeita pois.

“Emmä tiijä, mä taijan vaan pelata jotain”, oli Ramin aika odotettu vastaus.

Minna yritti vielä puhua leffan puolesta, mutta Ramin mukaan niitä näki netistä jos jotain halus katsoa, joten Minna antoi asian sitten olla ja päätti ehdottaa leffailtaa pelkästään tyttärelleen.

Siinä sitten kaikessa rauhassa aamupalan nautittuaan ja aamun lehden luettuaan, päätti Rami siirtyä suihkun puolelle. Matkalla hän kuuli Minnan huudellen vielä jotain olohuoneesta, mutta hänen ajatuksensa olivat kuitenkin jo eilisessä illassa, eikä hän rekisteröinyt mistä oli kyse. Tuskin mitään tärkeää, ajatteli hän kylppäriin mennessään.

Rami oli perinyt isältään varsin hyvänkokoiset raamit, jotka näyttivät vetoavan tyttöihin ja eilenkin hän oli saanut tehtyä uuden valloituksen. Suutelua ja pientä hameen alta hyväilyä pidemmälle ei vielä edetty, mutta numerot vaihdettiin ja kyllähän hän jo tiesi mitä tytöllä oli mielessä. Hän jo mietti millainen tämä tyttö olisi sängyssä ja oli varsin varma, ettei tyttö olisi enää neitsyt, sillä sen verran halukkaalta tyttö oli kuitenkin vaikuttanut. Ensikertalaisten kanssa ei aina ollut varmaa tulisiko tyttö kesken kaiken katumapäälle ja homma tyssäisi kesken kaiken, joten Rami yritti katsella nykyään vähän kokeneempia tyttöjä tai ainakin seurustella vähän pidempään, että tyttökin pääsisi kunnolla innostumaan.

Minna oli kuunnellut pojan kylpyhuoneeseen menoa ja selvästikkään poika ei ollut kuullut mitä hän pyyhkeestä sanoi, sillä vaatehuoneessa hän ei tuossa ajassa ehtinyt käydä. Minna kävi hakemassa vaatehuoneesta puhtaat pyyhkeet samalla kaikille, sille entiset olivat koneessa pyörimässä. Minna koputti kylppärin oveen ja sanoi tuovansa pyyhkeen, johon tuli vastaukseksi jotain epämääräistä muminaa.

Rami kääntyi muminan myötä suihkun suuntaan ja alkoi levittämään shampoota hiuksiinsa, ajatusten palatessa takaisin eiliseen tyttöön.

Minna avasi oven ja kävi ripustamassa pyyhkeet yksitellen naulakkoonsa, pyörähtäen sitten ympäri ja vilkaisten suihkun alla seisovaa poikaansa. Eipä hän itse asiassa ollutkaan Ramia aikoihin alasti sattunut näkemään, sillä Rami oli käynyt jo vuosia yksikseen saunassa ja tytöillä oli sitten oma vuoronsa. Kieltämättä Minna piti näkemästään ja ajatteli kuinka ylpeä sai komeasta pojastaan olla, eikä ihme, että ystävättärensäkin pojan olemusta kehuivat.

Ramilla oli yhä silmät kiinni kun hän alkoi huuhdella shampoota päästään ja koska hän ajatteli äitinsä olevan jo menossa, uskalsi hän kääntyä suihkussa, vaikka tiesi kalunsa jo eilisestä ja tulevien miettimisestä innostuneen.

Minna kääntyi sulkemaan ovea ja sattui luomaan vielä katseensa suihkuun, eikä hän voinut olla näkemättä vilausta pojan stondiksesta. Hän yritti pyyhkiä ajatuksen mielestään, mutta keittiöön päästyä se oli jälleen mielessä, eikä hän ollut oikein varma mitä siitä ajatteli. Ehkä hän oli ollut liian pitkään ilman miestä, joten nyt piti yrittää ajatella jotain ihan muuta.

Rami sai huuhdeltua hiuksensa ja alkoi saippuoimaan itseään, eikä voinut olla siinä sivussa runkkaamatta paineita vähemmälle. Ajatukset vaelsivat eilisessä tytössä, kauniin ruskeat silmät ja mustat hiukset.. sitten häntä hymyilytti.. iskikö hän jälleen silmänsä tummaan kaunottareen. Hänen äitinsä on niin ikään ruskeasilmäinen ja mustahiuksinen. Eilisellä tytöllä oli pitkät hiukset, mutta Rami oli vasta seurustellut tytön kanssa, jolla oli hiustyyli lähelle äitinsä hiustyyliä, mikä oli tuollainen tasamittainen polkkatukka. Ehkä siinä on jotain perää, että pojat valitsevat äitinsä näköisen puolison. Olihan hän blondejakin tapaillut, mutta jotenkin ne eivät sytyttäneet.

Ramin ajatukset siirtyivät vertailemaan äitiään ikäisiinsä tyttöihin ja kyllähän Minnan siron naiselliset piirteet löytyivät lähes jokaisesta tytöstä, jonka kanssa Ramilla jotain säpinää oli ollut.

Pian Rami havahtui siihen, että oli seissyt suihkussa ehkä jo turhankin pitkään, joten hän kiihdytti runkkaamistaan ja yritti palauttaa ajatuksiaan eiliseen tyttöön. Ajatukset siirtyivät kuitenkin edelliseen tyttökaveriin, jolla oli lyhyet tummat hiukset ja pian Rami tajusi kiihottuvansa vielä enemmän kun tytön tilalle ilmestyi äidin kasvot. Ajatus siirtyi siihen, että äiti olisikin tullut tuomaan pyyhkeitä vasta nytten ja nähnyt hänen runkkaamisensa ja tullut auttamaan poikaansa.. eikä hän ehtinyt kuin ajatella äitinsä kumartumaan eteensä, niin peli oli selvä.. hän laskeutui kyykkyyn, ettei roiskisi koko kylppäriä ja yritti pidätellä tulemistaan, mutta samassa kalu alkoi sykkiä ja hän tunsi kuinka spermasuihku ampui pitkin laattoja.

Iltapäivä oli vaihtunut iltaan ja Minna oli käynyt vuokraamassa pari leffaa Miran kanssa, sillä Rami ei ollut edelleenkään innostunut leffaillasta. Telkkarista tulisi myöhään yksi elokuva, jonka hän aikoi mahdollisesti katsoa, joten tytöt saivat valita rauhassa mieleisensä elokuvat.

Ennen leffailtaansa Minna ja Mira kävivät vielä saunomassa, jonka jälkeen olikin aika siirtyä olohuoneen telkkarin ääreen. Pöydälle oli kerätty pientä purtavaa ja Minna oli korkannut yhden viinipullonkin, kun sellainen oli pari viikkoa tyhjentämistään odotellut. Molemmat tytöt pitivät nyyhkyleffoista, joten sellaisia nämäkin valinnat nyt sitten olivat.

Minna tunteili leffojen kanssa enemmän kuin Mira, joten ensimmäisen leffan loputtua päätti Mira yrittää hyötyä hieman äitinsä herkästä tilasta. Hänen limukkansa oli loppunut, eikä hän ollut ottanut pulloa pöytään, vaan jättänyt sen jääkaappiin. Laittaessaan uuden leffan pyörimään, odotti hän ensin rauhassa sen alkamista ja heti kun hän huomasi äitinsä alkavan syventyä leffaan, pyysi hän voisiko hän lainata äidiltään pienen tilkan juotavaa.

Minna vilkaisi tyttönsä lasia ja pöytää, jossa ei tosiaan muuta juomista nyt ollut kuin hänen viininsä. Olihan hän antanut tytön alkoholia ennenkin maistaa, joten eipä tuo nytkään sitten haittaisi, joten hän ojensi pullon tytölle ja lupasi vain vähän maistaa. Tämän jälkeen Minna syventyikin taas elokuvaan, eikä tullut seuranneeksi minkä verran viiniä kului.

Rami katsoi kelloa ja totesi elokuvansa olevan juuri alkamassa, joten hän lopetti pelaamisen ja lähti katsomaan joko tytöt lopettelivat omaa leffailtaansa. Päälleen hän oli suihkun jälkeen vetänyt pelkät bokserit ja t-paidan, joten samassa asussa hän edelleenkin oli. Myös tytöt olivat kotoisasti pukeutuneita, molemmat olivat vetäneet päällensä pelkän lyhyen yöpaidan ja pikkarit, joissa he sohvalla telkkarin edessä makoilivat, huopa jalkojensa peittona. Rami katsoi heitä ja pöydän antia hetken aikaa ja kun ei kummankaan evä värähtänyt, niin hän oletti leffan olevan vielä pahasti kesken. Rami siirtyi äitinsä makkariin, jossa oli telkkari parisängyn jalkapäässä ja jossa sitä pystyi rennosti sängyltä maaten katsomaan.

Tyttöjen toinenkin leffa sitten päättyi ja Minna alkoi keräillä syöminkejä ja juominkeja pois pöydältä, huomaten samalla, että viiniäkin oli sitten tavallista enemmän kulunut. Hän vilkaisi Miraa ja tyttö ymmärsi silmin nähden itsekin, ettei hänenkään maistelu tainnut aivan huomaamatta onnistua, mutta Minna ei nyt viitsinyt asiasta tytölle motkottaa. Minnan asenne oli kuitenkin aina ollut se, että parempi maistella turvallisesti kotona kuin jossain kylillä ja ties mitä juominkeja, eikä hän nyt aivan varma ollut minkä verran viinistä meni hänellä ja mikä osa tytöllä.

Mirakin ymmärsi ylös noustuaan, että lasi vähempikin olisi varmasti riittänyt, joten hän päätti siirtyä suoraan pehkuihin.

Minna kävi veskissä ja pesemässä hampaansa, jonka jälkeen hänkin päätti siirtyä sänkyynsä. Makkariaan lähestyessä hän kuuli telkkarin äänen ja arvasi Ramin katsovan siellä vielä telkkaria. Minna hymyili tyytyväisenä, että saisi sittenkin nauttia hetken poikansa seurasta, sillä vähänhän poikaa nykyään kotonaan näkee ja silloinkin aika tahtoo mennä tietokoneen ääressä.

“Mira meni nukkumaan, joten laitan oven kiinni ettei häiritse”, totesi Minna huoneeseen tultua.

“Joo, mä laitan vähän pienemmälle”, oli Ramin vastaus.

“Saanko mä tulla siihen sun kainaloon siksi aikaa kun katot sitä leffaa?”

“Mmm”, oli Ramin vastaus.

“Äidistä on ihanaa, että sä haluat vielä nauttia äidin läheisyydestä”, sanoi Minna samalla kun haki sopivaa asentoa poikansa kainaloon.

Rami ei kommentoinut vaan laski vain kätensä äidin kyljelle ja jatkoi elokuvan katsomista.

Minna sulki silmänsä ja ajatteli jutustella pojan kanssa kun leffa loppuu, mutta pikkuhiljaa television ääni vaimeni korvissa ja hän alkoi vaipua uneen.

Elokuva kesti vielä jonkun tovin ja siinä leffaa katsoessa Ramin käsi vaelteli välillä pitkin äitinsä vartaloa, mikä alkoi tuntua itse asiassa aika hyvältä siinä kainalossa. Viimein lopputekstien lähdettyä pyörimään, siirsi Rami katseensa äitinsä kasvoihin. Mielessään Rami ajatteli, että olihan hänellä kaunis ja seksikäs äiti, eihän siitä mihinkään päässyt, joten oliko tuo ihme, jos hänkin tummista naisista piti. Katse siirtyi huulille ja samassa hän tunsi miten housuissa alkoi jomottaa pelkkä ajatuskin noiden huulien varovaisesta suutelusta. Sitä hän ei kuitenkaan uskaltanut tehdä, ainakaan ihan vielä, mutta toisenkin käden hän uskalsi vartalon hyväilyyn mukaan ottaa.. voisihan hän olla muka herättävinään äitiään, mikäli tämä sattuisi heräämään.. mitä hän ei nyt varsinaisesti vielä toivonut.

Elokuvan loppumusiikki kiinnitti kuitenkin vielä Ramin huomion ja hän päättikin ottaa kaukosäätimen viereltään ja vaihtaa ohjelman musiikkikanavalle, jättäen sen soimaan vielä vaimeasti taustalle. Hän jatkoi hetken aikaa vielä äitinsä silittelyä ja tunsi kiihottuvansa tilanteesta. Pian housuissa puristkin jo siihen malliin, ettei hän voinut enää vain paikallaan makoilla, joten jotain oli tehtävä.

Hetken mietittyään, päätti hän ottaa kaukosäätimen ja nostaa sen yöpöydälle, ettei vain vahingossa ainakaan siihen tönäise. Yöpöytä oli äidin puolella, mutta koska sillä puolen sänkyä oli reilummin tilaa, niin Rami sai käännettyä äitinsä varovasti selälleen ja kurotettua sitten kaukosäätimen yöpöydälle.

Minna oli jo päässyt unen syrjästä kiinni, mutta havahtui selälleen kääntymiseen ja kaukosäätimen kolahdukseen. Hän ei jaksanut kuitenkaan avata silmiään, vaan kelasi mielessään mistä on kyse ja muisti varsin nopeasti tulleensa nukkumaan poikansa kainaloon. Samassa hän ymmärsi makaavansa sängyllä selällään ja poikansa kurottaen hänen ylitseen yöpöydälle. Taustalla soi musiikkia ja elokuva oli ilmeisesti loppunut. Paino päältä ei tuntunut vielä siirtyvän ja samassa hän tajusi, kuinka hän tunsi pojan kovan kalun itseään vasten.

Rami oli jäänyt kaukosäätimen kolahduksen takia paikalleen ja haki äitinsä kasvoilta merkkejä siitä, oliko hän havahtunut siihen. Hän kyllä tunsi itsekin miten painoi samalla äitiään vasten, mutta oikeastaan se tuntui niin hyvältä, ettei hän välittänyt.

Minna kelasi mielessään pojan suihkukohtausta aiemmin päivällä ja sitä oliko poika tosiaan kiihottunut omasta äidistään. Eihän hän vain itse ole kehunut liikaa sitä, miten poika muistuttaa isäänsä ja antanut siten väärää signaalia pojalle tai tämän mielikuvitukselle. Tarkkailiko poika nyt häntä vai miksei hän liikkunut. Minna ajatteli pojan nousevan kuitenkin pian ylös, jos hän vain hengittäisi rauhallisesti ja esittäisi nukkuvaa.

Rami päästi käden irti kaukosäätimestä ja laskeutui varovasti kylkiasentoon äitinsä viereen. Hän odotteli hetken aikaa ja seurasi äitinsä hengittämistä ja kasvoja, vakuutellen itselleen tämän nukkuvan yhä sikeästi. Koska mitään merkkejä heräämisestä ei näkynyt, uskaltautui Rami laskemaan kätensä äitinsä vatsalle.

Minna tunsi käden laskeutuvan vatsansa päälle ja hoki yhä mielessään tasaisen ja rauhallisen hengityksen merkitystä. Alkuun käsi tuntui vain lepäävän paikallaan, mutta pikkuhiljaa sormenpäissä alkoi olla pientä liikettä. Eikä tuosta mennyt sitten kauankaan, kun käsi lähti valumaan hitaasti toiselle kyljelle ja tehden siinä pienen edestakaisen liikkeen, valuen siitä sitten alaspäin. Minna ei tiennyt mitä pojalla oli mielessä, mutta ei hän myöskään oikein tiennyt miten tästä “heräisi” niin, ettei nolaisi poikaansa.

Minna tunsi kuinka käsi saavutti yöpaidan helman ja miten se työnnettiin varovasti koko leveydeltä niin ylös kuin se suostui ilman kiskomista nousemaan. Kasvojen perusilmeen pitämisessä oli haasteita, sillä Minna oli samaan aikaan hieman häkeltynyt, että vapautunut. Hän kiitteli mielessään, että onneksi yllä sattui olemaan sievät pitsivyötäröllä varusteut pikkarit, eikä mitään mummomalleja. Saattoivathan ne vähän pikkutuhmmat kuitenkin olla, eikä pidempi yöpaitakaan olisi pahasta ollut, mutta liekkö viini päässyt sumentamaan ajatusta sen verran, että hän saattoi olla lopulta täysin tyytyväinen tähänkin kombinaatioon.

Myös Rami oli varsin tyytyväinen siihen mitä yöpaidan helman alta paljastui, sillä pikkareiden ohut kangas istui varsin hyvin, joten camel toekin erottui kauniisti television välkkeessä. Koska äidin jalat sattuivat olevaan sopivasti levällään, niin kiusaus varovaiseen koskettamiseen kävi varsin suureksi.

Minnan ajatukset siirtyivät jälleen kädelle, joka tunnusteli kevyesti pikkareiden pitsivyötärön reunaa, siirtyen siitä sitten varovasti alaspäin. Samassa hän tajusi minne ne olivat matkalla ja aivoissa löi muutaman kerran tyhjää, kunnes hän muisti taas pitää hengityksen tasaisena. Ei hän nyt voinut enää pakoilla kun oli antanut tilanteen tähän asti mennä. Minna tunsi miten sormi liukui sentti sentiltä kohti hänen pyhimpäänsä ja samalla hän tajusi tilanteen kiihottavan häntä.

Kosketus tuntui kuin pieneltä sähköiskulta, mutta mukavalta sellaiselta. Minna yritti olla liikkumatta, mutta sormien pientä liikettä ja lihasten jännittämistä hän ei pystynyt estämään ja ilmeisesti Rami havaitsi tämän, sillä hetken aikaa molemmat olivat liikkumatta. Kohta hän kuitenkin tunsi miten sormi lähti tekemään hidasta edestakaista liikettä ja tässä kohtaa Minna ajatteli enää vain sitä liikettä. Kauanko hänellä olikaan taas kulunut siitä, että joku mies oli koskettanut häntä.. oma kiva on omaa kivaa, mutta kyllä hän välillä kaipasi miehenkin kosketusta ja varsinkin reilua tavaraa sisäänsä.

Rami sai tuntuman klitorikseen ja pyöritteli sitä hellästi, katsoen samalla äitinsä kasvoja. Merkkejä heräämisestä ei näkynyt, joten hän uskalsi muuttaa kosketuksensa määrätietoisemmaksi.

Minna tunsi pillunsa kosteuden ja kuumotuksen, samoin nännejä alkoi poltella, joten hengityksen pitäminen tasaisena alkoi tehdä vaikeaa. Paikallaan oleminen tuntuikin tässä vaiheessa lähinnä vain lisäävän kiihottumista, joten hänen oli pakko päästää lantionsa hieman liikkumaan kosketuksen tahdissa. Se helpottikin oloa hetkeksi, mutta nännien polte ja kipinöinti lisääntyivät ja nekin huusivat kosketusta.

Rami seuraili äitinsä liikkeitä ja mietti kuumeisesti pitäisikö hänen jo lopettaa vai jatkaisiko vielä hetken. Katse osui rinnoille ja paidan läpi terhakasti nöpöttäville nänneille, jonka jälkeen kaikki turhat ajatukset lakosivat mielestä. Rami luotti viinin antavan hyvät unet ja uskalsi kumartua kohti houkutusta.

Minna tunsi miten toista nänniä koskettiin ensin nenällä kevyesti tökkien ja kuinka se tämän jälkeen otettiin huulteen väliin pyöriteltäväksi. Nännien polttelu muuttui kipinöinniksi ja hengitys raskaammaksi, vaikka hän kuinka yritti pysyä tyynenä. Hänen oli pakko puristaa varovasti käsiään nyrkkiin, että saisi purettua energiaa edes nyrkin puristukseen ja samalla hän käänsi päänsä toiselle sivulle.

Rami jatkoi hetken aikaa, kunnes housuissa alkoi olla liian ahdistavaa. Koska äiti ei ollut vielä tuohon herännyt, niin hän uskaltautui menemään vielä pidemmälle. Hän kääntyi hetkeksi sivuun ja riisui varovasti housunsa pois. Sen verran oli kuitenkin touhutippoja päässyt tulemaan, että hänen oli otettava kaiken varalta myös paitansa pois, jotta saisi tarvittaessa vetäistä sen suojaksi, ettei sotkisi äitiään tai tämän vaatteita.

Minna aavisteli mistä oli kyse, mutta polte oli jo niin kova, ettei hän oikeastaan enää välittänyt miten sen saisi nyt loppumaan ja siitä hän oli kuitenkin riittävän varma, että Mira nukkui sikeästi. Kunhan poika ei nyt vain onnistuisi kovin isoa sotkua saamaan aikaiseksi, niin tilanteesta selvittäisiin ilman selittelyjä.

Rami siirtyi makaamaan kevyesti äitinsä päälle, nojaten toisen kyynärpäänsä varaan ja työntäen varovasti äitinsä reisiä vielä hieman erilleen, jotta mahtuisi paremmin työskentelemään lantiollaan.

Minna tunsi miten paksu elin painautui hänen haaroväliinsä ja alkoi tehdä runkkaavaa liikettä. Samalla pojan toinen käsi ujuttautui paidan alle ja alkoi hyväillä toista rintaa, pyöritellä ja nipistellä nänniä.. huulten askarrellessa toisen nännin parissa.. jestas, poikahan tietää mitä tekee, tuli Minnalla ensinnä mieleen. Minna ei välittänyt enää hengityksen tasaisuudesta, sillä pojan hengitys oli jo sen verran raskas, ettei tämä luultavasti äitinsä hengitykseen enää huomiota kiinnittänyt.

Minna tunsi halunsa kasvavan kasvamistaan samalla hän alkoi olla huolissaan siitä, jos poika laukeaisi hänen päällensä ja spermat leviäisivät pitkin sänkyä. Hänen oli pakko nostaa kätensä ja ottaa pojasta kiinni, mutta silmänsä hän piti yhä kiinni.

Rami oli runkannut itseään hetken äitiään vasten ja tunsi kosketuksen kyljissään. Ensin hän noitui mielessään liian ronskia otettaan ja sitä ettei tästä nyt selittelyillä taida selvitä, mutta sekunnin tuhannesosan mietittyään päätti hän kuitenkin jatkaa. Hän suukotteli äitinsä kaulaa, kevensi hyväilynsä voimakkuutta ja kuiskasi varovasti “anna mä oon vähän hyvänä”.

Minna ei vastannut mitään, sillä hän ei oikein tiennyt miten tässä tilanteessa pitäisi menetellä. Ramin kosketukset ja suukottelu tuntuivat edelleen aivan liian hyvältä, joten mitään kieltosanoja ei tullut mieleenkään. Rintojen polttelu oli nyt päällimmäisenä mielessä, joten sen enempää miettimättä, taivutti hän hieman selkäänsä ja nosti paitansa ylemmäs, paljastaen rintansa pojalleen.

Rami katsoi hieman yllättyneenä äitinsä toimia, mutta ei epäillyt ottaa paljasta nänniä suuhunsa imeskeltäväksi.

“Hmmm..” kuului äidin tyytyväinen mumina.

Rami siirtyi kylkiasentoon ja työnsi kätensä äitinsä housujen sisään, hapuillen sieltä märkään pilluun. Vaikka kädellä oli ahdasta liikkua, niin sai hän kuitenkin työnnettyä sormensa perille ja aloitettua klittan hyväillyn. Äiti veti toisella kädellään pikkareita hieman alemmas, etteivät ne painaisi niin pahasti, mutta suurta apua tuosta ei ollut.

Hetken päästä hänen olikin pyydettävä jotain mitä hän ei vielä hetki sitten uskonut pyytävänsä. “Otatko kulta äidin housut pois, niin eivät paina noin kovasti”, pyysi hän varovasti kuiskaten.

Rami teki kuten pyydettiin ja lähti valumaan alaspäin, auttaen housut äitinsä jalasta. Sitten hän laskeutui äitinsä päälle ja terska ohjautui kuin autopilotilla suoraan äitinsä häpyä vasten ja alkoi tökkimään tietä eteenpäin.

Rami suuteli äitinsä poskea ja mietti miten kauniisti kysyisi saisiko hän naida äitiään oikeasti, mutta tähän ei tarvinnut odotella kauan vastausta, sillä äiti otti poikaansa pakaroista ja sai pienellä lantion tönäisyllä poikansa kalun uppoutumaan sisäänsä.

Vaikka Ramilla oli ollut sen tusinan verran tyttöjä, niin tämä tuntui jotenkin uskomattomalta, eikä hän voinut olla huokailematta ääneen. Hän aloitti työntelyt ehkä turhankin nopeasti, joten äiti toppuutteli hiukan.

“Hitaammin kulta.. ei oo kiire.”

Rami hidasti ja nosti katseensa äidin kasvoille, jotka olivat kääntyneenä nyt häneen. Oli jotenkin outoa, mutta erittäin kiihottavaa nähdä äitinsä silmissä sama halu kuin ikäisillään tytöillä. Ramin oli pakko suudella..

Minna vastasi suudelmaan ja hän näki pojan silmistä, että tämä oli aivan liian kiihottunut, että tästä tunteesta pääsisi nauttimaan kovin pitkään, joten hän ei halunnut kiusata poikaansa enempää. Hän liikutti lantiotaan poikansa lantion rytmiin ja puristi pakaroista yhä tiukemmin. Pojan tahti lähti kiihtymään ja suudelmat muuttuivat intohimoisemmiksi. Myös Minna tunsi mielihyvää, vaikka takaraivosta putkahti välillä ajatus siitä mitä hän oli oikein tekemässä, mutta siihen ajatukseen hän ei malttanut nyt keskittyä.

Rami äänteli jo sen verran reilusti, että Minnan piti toppuutella. “Hyssyssyyy.. ei niin kovasti kulta.”

Rami hidasti hieman tahtia ja Minnakin yritti pysyä liikkumatta, että poika pystyisi rauhoittelemaan itseään. Ei Minnakaan tahtonut, että tämä vielä tähän loppuisi, sillä tämä ei saisi enää toistua.. ei vaikka pojan lantion liike ja iso elin tekivät todella gutaa juuri nytkin.. Minna keskittyi vain siihen mitä tunsi ja sulki muut ajatukset mielestään.

Myös Rami keskittyi rauhallisiin työntöihin ja yritti pidätellä tulemistaan, hän liikkui hitaasti sisään ulos, haki vähän parempaa asentoa.. kunnes löysi liikkeen, mikä sai äidin jo hieman haukkomaan. Hän koitti samasta asennosta uudestaan ja tämä näytti tekevän hyvää, joten hän painoi äidin jalat yhteen omiensa väliin ja jatkoi sitten tuota samaa liikettä, vaikka joutuikin painamaan häpyluuta vasten niin kovasti, että melkein kipeää teki.

Rami oli tosiaan löytänyt liikkeen, mikä vei myös Minnan toisiin sfääreihin. “Nyt sä teet kyllä ihanasti kulta..” pääsi Minnan huulilta.

Rami nojasi kyynärpäidensä varaan ja piti kasvonsa äitinsä kasvojen yläpuolella, jotta hän sai nauttia siitä miten tämä voihki poikansa alla. Tästä ilosta hän ei kuitenkaan voinut nauttia niin pitkään kuin olisi halunnut, sillä paine alapäässä alkoi nousta aivan liian suureksi.

Minnan katse hapuilee välillä seinillä ja palaa sitten taas poikaansa. Pojan silmistä näkee, että nyt alkaa olla tosi kyseessä, mutta myös hän itse on niin lähellä omaa tulemistaan, että on pakko pyytää ääneen “koita kulta jaksaa vielä vähän aikaa”.

“Ei pysty enää..” on lyhyt vastaus ja pojan kasvoista näkee, että hän antaa kaikkensa, lykkiessään äiti kultaansa. Pojan kalu alkaa nykiä äidin pillussa ja äiti kuulee korvissaan tunnetta vahvistavan sopertelun “nyt.. ei kestä.. mä tuun”.

Minna tuntee kuinka lämmin aalto lähtee samalla valtaamaan myös hänen vartaloaan ja hänen on tarrattava pojastaan tiukemmin kiinni. “Aaaaa…” pääsee vaimeana suusta, samalla kun poika aloittaa viimeiset voimakkaat työntönsä, jotka päättyvät sykkivään ilotulitukseen Minnan pillussa.

Orgasmi vie molemmilta voimat hetkeksi ja he vain makaavat tovin paikallaan, kunnes Minna antaa suukon pojalleen ja ehdottaa pesulla käymistä.

Rami mumisee jotain vastaukseksi, joten Minna pyöräyttää hänet varovasti sivuun ja lähtee kuitenkin itse pesulle, sillä pojalta tuntui tulevan varsin runsas lasti, eikä hän halunnut valuttaa niitä sänkyyn.

Pesun jälkeen Minna palaa huoneeseen ja ottaa uudet pikkarit, vieden entiset pesukoriin. Sitten hän sammuttaa telkkarin ja käy herättelemässä poikansa ja pyytää tätä siirtymään omaan sänkyynsä, niin ei pääse syntymään mitään puheita. Samalla hän pyytää pitämään asian vain kahdenkeskisenä salaisuutena ja lupaa jutella asiasta myöhemmin.

Rami herää aamulla omasta sängystään ja miettii oliko eilinen unta vai totta. Oliko hän vetänyt housut jalkaansa kun oli lähtenyt äitinsä huonesta.. pesulle hänen piti nyt joka tapauksessa mennä. Aamupesun jälkeen hän meni aamupalalle ja äiti oli kuin tavallisestikin, joten ei hän uskaltanut ottaa eilistä nyt sitten lainkaan puheeksi.. olo oli hieman sekava. Siskolla näytti olevan hieman krapulan oireita, joten ei mennyt hyvin hänelläkään, mutta eipähän ole ainakaan kuullut mitään.. jos siis oli mitään kuultavaa.

Viikko vierähti seuraavaan ja oli jälleen viikonloppu. Rami ei ollut saanut soitettua tytölle, jolta sai numeron edellisenä viikonloppuna, sillä tuo viikonloppu pyöri vielä vähän sekavana hänen mielessään. Äidistä ei oikein ottanut selvyyttä, hymyilikö hän tavallista enemmän, sillä ainahan hän oli ollut kova hymyilemään. Sisko sen sijaan oli ollut vähän outona, mutta niinhän se aina Ramin mielestä oli.

Mira oli vielä kokematon seksiasioissa, mutta muiden tyttöjen jutuista saattoi hyvin päätellä, että veljellä tuntui olevan enemmänkin sutinaa. Häneltä tivattiin aina toisinaan, oliko Ramin kalustus tosiaan niin komea kuin osa tytöistä puhui, mutta niihin juttuihin Mira ei halunnut kommentoida.. olihan kyse hänen veljestään.

Pojat alkoivat kuitenkin kiinnostamaan vuosi vuodelta yhä enemmän Miraakin ja vaatteet päällä oli tietenkin yhtä sun toista koskettelua ja pussailua ollutkin, mutta muiden tyttöjen puheiden vuoksi Mira tunsi itsensä aivan liian kokemattomaksi, että olisi uskaltanut edetä asioissa.

Minnalla oli hyvät ja avoimet välit lapsiinsa, joten hän oli keskustellut myös Miran kanssa seksiasioista ja siitä miten ehkäisyvälineitä käytetään. Samat keskustelut oli aikoinaan käyty Ramin kanssa ja Minna oli täsmentänyt molemmille, että kortsuja on käytettävä aina siihen asti, että on pidempiaikainen vakisuhde. Vakisuhteisiin kävisi sitten pillerit tai Minnankin käyttämä kierukka, mutta molemmille hän oli muistanut sanoa, ettei hänellä nyt mitään vakisuhdetta itsellään ollut, kierukka oli vähän kuin kaiken varalta valmiina. Jos hän jotain miestä tapailisi, niin alkuun hänkin kortsuja vaatisi.

Rami päätti mennä käymään tänään suihkussa hyvissä ajoin ja pisti sitten kylpytakin päälleen, koska vaatekaapista ei nyt suoriltaan mitään sopivaa päälle laitettavaa löytynyt.

Minna oli katsomassa olohuoneessa telkkaria, joten Rami päätti mennä suosiolla taas äitinsä makkariin, vaikka tiesi mielikuvituksen pääsevän siellä valloilleen.

Rami jäi makoilemaan sängyn keskelle, sillä jos äiti nyt syystä tai toisesta tulisi seuraksi, niin hänen olisi pakko tulla heti kosketusetäisyydelle. Ei hän tosin ollut edelleenkään aivan varma mikä edellisenä viikonloppuna oli tapahtunut ja mikä unta.. enempi hän kuitenkin toden kannalla oli, vaikka se uskomattomalta tuntuikin. Äiti vain oli ollut ihmeen luonnollinen siihen nähden.

Siinä jalkapallo-otteluun syventyessään jäi Ramilta huomaamatta, miten siskonsa tuli huoneeseen ja pääsi yllättämään loikkaamalla poikittain hänen päällensä.

“Perhanan penikka”, tuli Ramin suusta.

Mira vain naureskeli ja väitti tulleensa katsomaan ottelua.

“Ai, säkö ymmärrät jotain jalkapallosta?”, kysyi Rami ilkikurisesti.

“Tietenkin.. tuo vihreäkeltainen on Brasilia”, yritti Mira päteä.

“Norwich”, hymähti Rami.

Mira pyörähti oikein päin ja tuli Ramin kainaloon ja sipisi korvaan.. “onko sulla salaisuus?”

“Häh”, vilkaisi Rami ihmeissään siskoaan.

“Musta tuntuu ettei ne mun viime viikonlopun unet ja äänet tainneet ihan vain viinistä johtua.”

5 kommenttia viestissä: “Äiti”

 1. Lukija vaan says:

  Kiihottava ja erinomaisen hyvä tarina, mutta toimisi entistä paremmin, jos kirjoittaja kiinnittäisi enemmän huomiota aikamuotoihin. Aikamuoto vaihtelee satunnaisesti preesensin ja imperfektin välillä etenkin Minnan ja Ramin panokohtauksessa. Ehkä kirjoittajan oma kiihotus sai kirjoittajan keskittymisen herpaantumaan…? 🙂

 2. sisko says:

  Ihan ok,jatkoa, Mira kuumana,sulla kaksi kehräävää kissaa talossa !

 3. Minävaan says:

  Vois tähän kyllä jatkon Miran kanssa kirjottaa.

 4. laila says:

  jatkoa tähän kiihoittavaan tarinaan,Mirahan on selvästi opetusta vailla ja tietysti Äidin sangyssä.Äitihän tulee jossain vaiheessa nukkumaan..

 5. äiti says:

  kivasti ja kiihottavasti kirjotettu..edettiin hitaasti kohti huipennusta..aivan kuin mä ja poikani. Jatka tarinaa..

Kommentoi

top