search
top

Uimaseuran pikkupoika

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (8 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...

Olin kai 10 tai 11 kun vanhempani olivat ilmeisesti kyllästyneet ainaiseen kotona mellastamiseeni ja ilmoittivat minut jäseneksi paikallisen uimaseuran junioriksi.
Ensimmäiset treenikerrat olivat olleet lähinnä mukavaa polskimista ja jaksoin siis käydä hieman pidempäänkin. Uimahallissa oli toki käyty jo useasti ennenkin luokan kanssa mutta nyt olo oli kuitenkin jotenkin vapautuneempi.

Parin kerran jälkeen aloin huomata että reenejämme seuraamassa kävi muutama hiukan vanhempi mies jotka harvoin jos ollenkaan kävivät uimassa mutta saunoivat ahkerasti ja varsinkin samaan aikaan kun juniorilaumamme saapui uintien välissä saunalle.
Miesten katseet seurasivat tarkkaan jokaista pientä saunaan tulijaa ja sieltä lähtijää. Miesten tai ”setien” katse oli sen verran alaspäin ettei jäänyt epäselväksi mitä nämä katselivat.
Unohdin asian enkä miettinyt sitä sen enempää vaikka pari kertaa saunasta lähtiessä olimmekin uusien kaverieni kanssa pyöritelleet pyllyämme tahallisen kiusoitellen.

Meni monet treenit ja sattui se kerta kun jäin muusta porukasta ties minkä takia jälkeen. Kävin kaikessa rauhassa vielä kerran huuhtaisemassa saunan hiet pois ja leppoisan väsyneenä ajattelin vielä kerran mennä pikaisesti löylyyn.
Iso sauna oli ihme kyllä tyhjä ja sain istuskella kaikessa rauhassa kiukaan vieressä ja heitellä löylyjä omaan tahtiini. Uppouduin omiin ajatuksiini ja havahduin vasta kun melkein vierestäni joku kysyi: harkat loppu tältä päivältä? Melkein pelästyin ja sain kakisteltua että joo.
Mies alkoi jutella leppoisia ja kohta rentouduin taas uudelleen ja tulin jopa katsoneeksi kenen kanssa puhuin: ehkä 30-40-vuotias normaalin näköinen mies. Juttu meni koko ajan alaspäin ja pian olinkin jo nolona vastaillut joukkoon seksiin liittyviä kysymyksiä.

Olin jo lähdössä suihkuun nolona puolijököttävän kikkelini kanssa kun hän madalsi ääntään ja kysyi kuiskaten: tulisitko mun kans käymään tuolla vessassa? Olin aivan äimän käkenä ja kai hiukan peloissanikin. Ennen kuin sain vastatuksi mitään hän esitti tarjouksensa uudelleen, yhä kuiskaten mutta siten että varmasti kuulin: tulisit mun kans tonne isoon invavessaan, tuntuu varmasti mukavalle, mä takaan. Annan sulle siitä vähän taskurahaa, eikä sun tartte tehä mitään.
Tarjous kuulosti oikeastaan liiankin hyvälle ja suihkuun lähtiessä sain nyökättyä myöntymisen merkiksi.
Hän tuli hetken kuluttua perässäni suihkuun ja katseli pikaista pesuani muutaman suihkun päässä.
Laitoin jo suihkussa uikkarit jalkaani ja hänen huomattuaan asian hän katosi seinän taa.
Lähdin seuraamaan sydän pamppaillen ja miettien mitä tapahtuisi. Hän seisoi pitkän käytävän puolessavälissä ja odotti selvästi tulisinko minä vai en, heti kun tulin kulman takaa hän jatkoi matkaansa vessaan. Kävelin perässä pää tyhjänä ja jännityksestä soikeana.

Perimmäisen invavessan ovi oli raollaan ja astuin sisään. Mies katsoi vielä ettei kukaan ollut nähnyt meitä, laittoi oven lukkoon, suuteli minua poskelle ja alkoi kuiskien kehua kuinka kaunis vartaloni on. Samalla tunsin hellien käsien hierovan jo valmiiksi seisomaan noussutta pientä kikkeliäni sekä toista pyllyposkeani. Saanhan mä riisua sun uikkarit? Ähkäisin jotakin vastaukseksi ja samassa aikuinen mies oli polvillaan edessäni ja uimahousuni nilkoissani. Pientä kivikovaa munaani ihailtiin joka suunnasta kunnes sen juureen tartuttiin hellästi, sitä käänneltiin puolelta toiselle ja kireätä esinahkaa alettiin vetää taaksepäin kunnes lantioni nytkähti kivusta vaistomaisesti taaksepäin. Siinä sattui? Kuului alhaalta hiljainen kysymys. Katsoin alas ja nyökkäsin. Esinahkani oli yhä hieman taakse vedettynä peukalon ja etusormen välissä. Samalla kun tunsin kielen terskani alapinnalla alkoi varovainen runkkaus. Nuoltuaan koko pienen munani samalla runkatessaan hän päästi esinahkani irti takaisin eteen. Olin niin kiimassa kuin vain siinä iässä olla voi ja ihmettelin pettyneenä että siinäkö se oli mutta ei tietenkään. Hän katseli ihaillen taas hetken syljestään kiiltävää kikkeliäni ja laittoi suunsa tiukasti mutruun: Eli matki kireää reikää. Kivikova kikkelini upposi tiukkojen huulien väliin ja paljasti terskani tuohon suloisen kuumaan ja kosteaan suuhun. Enää vehjettäni ei päästetty välillä karkuun vaan hän alkoi suullaan ja päänsä liikkeillä matkia nussimisliikettä. Samalla alkoi hurja imeminen liikkeen tahtiin. Jalkani tärisivät ja silmissä näkyi tähtiä. Varmat kädet tarttuivat pyllyposkiini ja alkoivat työntää lantiotani ja pientä munaani vielä syvemmälle tuohon ihanaan suuhun. Ajan- ja paikantajuni oli tyystin kaikonnut kiiman mukana ja työntelin innoissani munaani tuohon selvästi osaavaan ja kiimaiseen suuhun. Kovin kauaa en luonnollisesti moista käsittelyä kestänyt vaan jonkin ajan kuluttua alapääni tuntui sähköistyvän vielä entisestään ja työnsin munani niin syvään kun ikinä sain ja jäin siihen: Pieni munani sykki ja jalkani tärisivät niin että ilman pakaroissani kiinni olevia käsiä olisin kai tipahtanut polvilleni. Mitään ei lentänyt mutta orkku oli valtava. Ihana imurini oli lopettanut imemisen ja kireä esinahkani tuntui päässeen takaisin paikalleen suojaamaan herkkää pikku terskaani. Kädet olivat yhä kiinni pyllyssäni enkä päässyt irtikään, toisaalta en ollut varma halusinko edes. Jalkojeni tutina oli hiljalleen lakkaamassa ja vehkeeni sykki enää harvakseltaan. Silti tuo kuuma ja kostea onkalo tuntui kivalta kikkelin ympärillä.

Vähitellen aloin palata tähän maailmaan kiimastani ja päähäni iski samantien hirmuinen nolouden tunne, ”morkkis”. Irrottauduin tuosta äsken vielä niin ihanasta suusta melkein väkisin pakaroillani yhä lepäävistä käsistä huolimatta. Keräsin lattialta uikkarini ja puin ne kiireesti jalkaani, kikkelini sojotti uikkareiden läpi yhä seisokissa mutta arkana. Olin todella nolona ja halusin vain päästä äkkiä pois tästä vessasta. Jostain todellisuudesta kuului kuitenkin kuiskaus: oota, mä meen ensin, tuu perässä mun pukukopille.
Mies avasi oven, tarkisti nopeasti ettei vessaan ollut tullut muita ja vinkkasi sitten minut peräänsä. Hänen pukukoppinsa käytävä oli onneksi tyhjä, muuten olisin varmasti hävennyt silmät päästäni. Tuntui kuin kaikki paikalla olijat olisivat nähneet lävitseni mitä olimme tehneet.
Hän avasi pukukoppinsa ja etsi lompakostaan jotakin, näytti minulle 50 markan seteliä ja laittoi sen uikkareideni sisään.

Kävelin omalle pukukopilleni(onneksi eri käytävällä) ja puin nopeasti. Ainakin tuokiomme oli kestänyt niin kauan että olin täysin kuiva ilman pyyhettäkin. Lähdin pyöräilemään kotiin miljoonan ajatuksen jyllätessä päässäni, todella hyvältä se oli tuntunut mutta tiesin ettei se oikeinkaan ollut ja tämä hirmuinen morkkis ”syntini” jälkeen ei helpottanut ajatteluani yhtään.
Jo iltaan mennessä morkkikseni oli ollut ja mennyt ja pieni munani seisoi terhakkaasti ajatellessani päivän tapahtumia.

Tulevina viikkoina jopa vanhempani ihmettelivät innostustani uimaharrastukseen. Mutta olihan minulla kaksi harrastusta samoissa reeneissä.

Tulevina viikkoina opin nopeasti kuinka flirttailla miehille suihkussa ja saunassa sekä tunnistamaan ne miehet jotka katselivat poikia sillä silmällä.

Näin minusta tuli uimahallin (homo)setien suosikkipoika.

Ehkä kerron lisää seikkailuistani uimaharrastuksen parissa vielä joskus…

12 kommenttia viestissä: “Uimaseuran pikkupoika”

 1. RunkJokaPvä says:

  Uljas tarina. Itsekin kokenut saman tyyppisiä juttuja jo aivan nuorena. Koetan joskus lähettää tänne. Toivon kirjoittajalta lisää okemuksiaan. Pus!

 2. annofallo says:

  todella hienosti kirjoitit. jään odottelemaan josko tulisi jatkoa tälle. tykkäsin

 3. Lisää says:

  Enemmän kiitos!

 4. Seksikäs kissa says:

  Hyvä!
  Jatkoa

 5. veski says:

  Ehdottomasti jatkoa nopeasti!

 6. Pärvän kyy says:

  Jatkoa! Tätä lukiessa tulee olympiaerektio. Saadappa kanssa imeä..

 7. Pylly-poika says:

  Tulee omat kokemukset mieleen

 8. mare says:

  todellakin lisää tällästä 😉

 9. masta says:

  Lisää tätä! Mikkis voisi kans tehdä lisää nuoruutensa seikkailuja

 10. Samassa iässä. says:

  Lisää jatkoa kiitos! Itse aloitin myös saman ikäisenä, ja vanhemman sedän kanssa touhuilut. Ja täysin vapaaehtoisesti. Ehtiessäni voisin itsekkin yrittää raapustaa ensimmäisen tarinani.

 11. JES! says:

  We want more, we want more!

 12. Mikkis says:

  Kansa haluaaaaaaa lisääää!

Kommentoi

top