search
top

Päivä laivaston palveluksessa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (10 votes, average: 3.70 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina jo vanha, julkaisin sen aikoinaan herkussa, nyt täällä. Nainen alistajana, mutta mies alistuu miesten käyttöön.

Olet ollut minun jo jonkin aikaa. En voinut kuin hävetä käytöstäsi, sillä luulet olevasi luonnonlahjakkuus. Koulutusta sinä tarvitset ja sen minä sinulle päätän järjestää. Tuttuni on kapteenina merivoimien eräässä laivastossa. Tiedän, ettei laivalla palvele ainuttakaan naista ja miehet ovat kiimoissaan joskus toistensakin kimpussa. Ovathan viikot merellä pitkiä. Olen puhunut kapteenille, että nyt järjestetään juhlat. Juhlat merellä, jonne minä tuon oman osuuteni, aivan varmasti. Tätä sinä et vain satu tietämään.

Juhlapäivän aamuna laitatan sinulle päällesi mustasta nahasta tehdyt rannekkeet sekä ranteisiin että nilkkoihin, vyön ja kaulapannan. Alusvaatteita et saa päällesi. Sen jälkeen saat laittaa päällesi merimiehen vaatteet, jotka sain kapteenilta. Vaatteet ovat melkein pienet, eli ne istuvat todella napakasti ja takapuolesi varmasti näyttää kiinteältä kiimaisten merimiesten silmissä. Näissä vaatteissa sinut on helppo saada salaa laivalle. Itselleni laitan siistin, hyvin istuvan jakkupuvun ja lähdemme taksilla kohti satamaa. Taksissa kerron sinulle, että olet minun käskyni alaisena ja muistutan sinua käyttäytymään, etten minä menetä kasvojani sinun takiasi.

Nousemme laivaan aivan kuin olisit tulossa palvelukseen. Et edes kuule miksi esittelen itseni, mutta minut päästetään silti sisään ilman mutinoita. Astumme laivaan, jonka köysiä irrotetaan juuri. Sitten laiva irtoaa satamasta. Enää et pääse karkuun.

Kaksi sinua suurempaa ja lihaksikkaampaa merimiestä vie sinut laivan alaosiin. Katsot hieman ihmeissäsi, että mitä tapahtuu. Minä vain hymyilen hieman ivallisesti ja lähden nousemaan kohden kapteenin hyttiä.

Sinut viedään alemmissa kerroksissa olevaan suureen huoneeseen. Huoneen metalliseiniä ei ole vaivauduttu peittämään, vaan tummanpuhuva on huone on todella karu ja pelkistetty. Seinillä on koukkuja ja ketjuja. Teet johtopäätöksen että huone on osa ruumaa. Ketjuilla saadaan mahdolliset matkatavarat pysymään pakoillaan suuremmassakin aallokossa. Nyt huoneeseen on tuotu vain suuri tuoli ja toiseen reunaan pöytä, joka notkuu juotavia ja muita juhlaherkkuja.

Et pääse ovea pidemmälle kun kaulapantaasi laitetaan ketju. Sinut ohjataan vastakkaisen seinän luo. Ketju kiinnitetään yhteen koukkuun niin, ettet voi enää seistä vaan pakottaudut istuutumaan lattialle huoneessa olevan tuolin viereen. Olet avuton siinä seinässä kiinni ollessasi ja hätäännytkin hieman. Et tiedä mitä tulevan pitää.

Huoneessa alkaa musiikki soida ja miehistöä saapuu paikalle pikku hiljaa. Juhlahumu alkaa nousta, kun laivan miehistö alkaa irrotella pitkän viikon jälkeen. Alkoholi virtaa, mutta jokainen tietää varmasti, etteivät vehkeet pelaa jurrissa, eli kukaan ei varmastikaan juo itseään humalaan. Miehet käyvät arvioimassa ja arvostelemassa sinua. Availet kiltisti suutasi ja kääntyilet aina käskyjen mukaan.

Jonkin ajan kuluttua huomaat, kuinka kaikki pysähtyvät. Musiikki laitetaan hiljaisemmalle. Huoneen ovi aukeaa vastakkaisella seinällä. Kaikki tekevät tilaa sisään tulijalle. Yrität itsekin nähdä, mutta olet niin avuttomasti kiinni siinä seinässä, ettet pääse mihinkään. Kuulet kuinka sisään tulijalle sanotaan tervetuloa toivotuksia ja kiitoksia, mutta tämä ei sano sanaakaan. Häntä selvästi kunnioitetaan täällä.

Korkokengät hänellä on jalassa sillä ne kuulet lattiaa vasten. Sitten näet ensimmäiseksi pitkät, mustat, korolliset nahkasaappaat, jotka on nyöritetty miltei polveen asti. Kun pääsen joukon läpi katsekontaktiin asti kanssasi, katson sinua kuin säälittävää koiranretaletta. Sinä vilkuilet minua nolona.

“Voisit edes hieman osoittaa paikan tajua, etkä pelätä tuolla lailla kuin joku avuton kakara!”

Minulla on päälläni korsettiyläosainen tummanpuhuva puku. Istuudun alas minulle varattuun suureen tuoliin ja ristin jalkani. Otan ketjusi seinästä ja päätän hieman esitellä omaisuuttani miehistölle. Laitan sinut nuolemaan saappaitani niin, että takapuolesi on samalla selvästi esillä juhlavieraille. Nuolet saappaitani ahneesti. Lipität kiltisti ja huolella. Isken kerran ketjulla pakaroillesi – sinä vingahdat ja juhlavieraat kohisevat innostuneina.

Kun olet saanut nuoltuja saappaani jotenkin kuitenkin, nousen itse ylös ja talutan sinut keskelle huonetta. Et ole huomannut missä vaiheessa siihen on ilmestynyt nahkainen keinu. Sinut nostetaan siihen, halusit tai et. Vaatteet lähtevät päältäsi ja kätesi sekä jalkasi sidotaan ylöspäin keinun ketjuihin. Minä sidon vielä kaulapantasi ketjun kiinni, ettet varmasti karkaa mihinkään.

Nostan käsiäni juhlallisesti ja sanon: “Olkaa hyvä. Juhlat voivat alkaa!” Kuulet huutoa ja riemuintaa ympäriltäsi.

Olet keinussa avuttomana ja nöyryytettynä. Minä menen takaisin istumaan tuolilleni. Olen varmistanut, että sinulla on selvä näköyhteys minuun. Jotkut miehet tulevat ja asettautuvat nuoltavaksi. Jokainen astuu kuitenkin pian pois – aivan kuin he kokeilisivat sinua, mutta kukaan ei varmasti laukea näin tehdessään. Et saa ketään tyydytettyä niin pitkälle, et vaikka yrität kaikkesi. He lähtevät aina pois laukeamatta. Se nolottaa sinua, ja pelkäät, että saatko minut samalla huonoon valoon.

Näet kuinka yksi merimiehistä kyyristyy jalkojeni juureen. Nostan jalkani hänen harteilleen. Huomaat ettei minulla ole ollenkaan alushousuja päälläni. Annan tuon merimiehen nuolla minua ja esitän oikein kunnolla sinulle kuinka nautin siitä. Vaikka olet aina halunnut tehdä samoin, et ole koskaan saanut nuolla saappaitani pidemmälle. Joskus, jos olen ollut antelias, olet saanut nuolla sormiani. Katsot mustasukkaisena ja kateellisena tapahtumaa. Näet kuinka joku aivan tuntematon mies saa antaa minulle nautintoa, etkä edes voi tehdä asialle mitään.

Lopulta käsken miehen nousemaan ja hakemaan minulle juotavaa. Miehellä on kaksi lasia, joista toisen hän tuo minulle ja toisen kanssa kävelee luoksesi. Nostan lasia kuin skoolatakseni. Samoin tekee se minua tyydyttänyt merimies. Minä hörppään lasistani, mutta mies kaataakin lasinsa sisällön sinun päällesi nauraen. Vatsallesi tipahtelee kylmää ja poreilevaa juotavaa. Katson sinua ilkikurisesti suoraan silmiin.

Olet tähän mennessä ollut jo jonkin aikaa miesten armoilla, yhä antamatta kenellekään orgasmia. Minä nousen, valot himmenevät ja sinuun iskeytyy valokeila. Et näe mitään valokeilan ulkopuolelta. Saat hetken olla siinä avuttomana ja tietämättömänä, mitä tulee tapahtumaan. Kuulet, kuinka jokin viuhahtaa ilmassa ja sitten se osuukin paljaille pakaroillesi. Kiljahdat.

“Laske ja kiitä!” kuulet ääneni pimeästä.

“Yksi… kiitos”, sanot.

“Kiitos…? Mitä unohtui?!”

“Valtiatar!”

Isken uudelleen, nyt toisella pakarallesi. “Kaksi, kiitos valtiatar!”

Loppujen lopuksi olet saanut kaksikymmentä iskua ja pakarasi kuumottavat. Tunnet hansikkaan peittämän käden sivelevän ja puristelevan niitä.

“Alkaa näyttää paremmalta. Entäs täällä?” sanon ja nousen kohden kulliasi.

“Säälittävää, mutta mitäpä muuta olisin voinut odottaa…”

Hieron sitä hieman, niin että se kasvaa edes siedettäviin mittoihin. Pujotan yhden vyötärölläni olleen nahkanauhan aivan kullisi tyveen. Sidon siitä ja kiveksistäsi sievän ja tiiviin paketin. Veri ei enää pääse pakenemaan kullistasi ja tiedät, ettet pysty siten laukeamaan kunnolla – vaikka haluaisit.

Käteni jatkaa matkaa. Saavun nänneillesi ja nipistän niitä melkoisen lujaa. Sinä vingahdat.

“Suu kiinni!”

Otan taas jotain helmojeni kätköstä. Et vielä näe, mitä sain käsiini. Tunnet kuinka jokin kylmä kohtaa nännisi ja alkaa pian puristaa. Olen ottanut nipistimet, joita asennan juuri sinuun. Molemmat nännisi saavat saman kohtelun, jonka jälkeen yhdistän nipistimet ketjulla. Sinä irvistät kivusta.

Kävelen pääsi yläpuolelle. Näet minut ylväänä ja voimakkaana. Katsot minua avuttomana ja nöyränä.

“Suukki auki”, sanon kuin pikkulapselle. Avaat sen ja saat hampaidesi taakse renkaan, joka estää suusi sulkemisen. Sidon siitä lähtevät nahkaiset nauhat pääsi taakse. Nyt et voi enää sulkea suutasi. Kiihotuksesi kasvaa äärimmilleen, sillä tiedät olevasi nyt täysin vapaasti miesten käytettävissä.

Näet kuinka pimeydestä saapuu joku valonpiste lähemmäs sinua. Minä ojennan käteni ja saan siihen kynttilän. Katson sinua virne silmissäni ja kävelen ympärilläsi.

“Oletko kunnon poika?” kysyn niin kuuluvalla äänellä, että kaikki huoneessa olijat varmasti kuulevat sen. Yleisö naurahtaa.

“O-o… oen”, saat jotenkin sanotuksi auki pakotetusta suustasi.

“Mitä? En tainnut kuulla. Puhu kunnolla!” Tiputan samalla pisaran steariinia sisäreidellesi. Värähdät.

“Olen… valtiatar!” sinä saat vaivoin ynistyä.

“Hyvä”, sanon jo hieman pienempään ääneen. Kävelen jalkojesi väliin. “Ja jottet unohtaisi sitä…” Samalla kaadan kynttilästä steariinia kiveksillesi. Vingut ja uliset kivusta.

Puhallan kynttilän sammuksiin, katson sinun hätäisiin silmiisi ja kävelen hieman lähemmäksi sinua. Tunnet toisen käteni pakaroillasi, aivan kuin se levittäisi niitä. Ja ennen kuin tajuatkaan, olen työntänyt kynttilän sisällesi. Työntelen kynttilää hetken aikaa, kunnes peräännyn. Poistun pimeyteen.

Valokeila sammuu, etkä näe hetkeen mitään. Silmäsi tottuvat pimeämpään valaistukseen kuitenkin nopeasti. Huomaat, että suurin osa miehistöstä on ottanut kaiken ilon irti esityksestä. Moni heistä on hieronut itsensä juhlakuntoon. Nyt he tulevat kaksi kerrallaan käyttämään sinua hyväkseen. Joka toinen työntyy perseeseesi ja toinen suuhusi.

Et voi estää suussa olevia kulleja tökkimästä kurkkuusi asti, sillä rengas ei salli sinun estää sitä. Välillä joku ottaa vyöstäsi kiinni ja antaa sinulle hurjan menon keinun avittaessa liikettä. Jotkut taas vetävät samaan aikaa nipistimien ketjusta. Sinä vingut ja korahtelet siinä pantavana. Lopulta olet aivan sperman ja oman kuolasi peitossa.

Nyt juhlat alkavat mennä enemmän alkoholin puolelle, silti kukaan ei vielä örvellä. Minä olen vain tyytyväisenä katsellut tilannetta. Nyt nousen jälleen ylös. Kaikki hälinä lakkaa eikä sinuun enää kosketa. Napsautan sormiani ja sinut nostetaan lattialle. Kyyhötät hetken lattialla huohottaen.

Ovi avautuu ja sisään astuu selvästi ujo ja nuori poika laivaston asussa. Poika katsoo sinuun hätääntyneenä. Minä puhun pojalle ystävälliseen sävyyn:

“Älä pelkää. Tule vain. Tule tänne minun luokseni.” Sinä tunnet minut kuitenkin paremmin ja arvaat, ettei kaikki voi kuitenkaan olla täysin hyvin. Olethan itsekin joskus kuullut minun puhuvan sinulle lempeään ja rohkaisevaan sävyyn – ja mihin oletkaan päätynyt nyt.

Sinulta otetaan rengas pois suusta samalla, kun minä istuudun takaisin valtaistuimelleni. Yskit hieman. Ohjaan nuoreen pojan syliini. Poika olisi minun mittaiseni, ellei minulla olisi korkoja kengissäni. Muuten hän on heiveröinen ja pieni. Kuulet yleisön jälleen hiljaa naurahtelevan. Sinua ärsyttää sillä nyt sinuun ei kiinnitetä minkäänlaista huomiota. Et kuitenkaan uskalla nousta paikaltasi. Kyyhötät siinä lattialla ja olet mustasukkainen ja kateellinen. Nyt tuolle pienelle, nuorelle pojalle.

Minä suutelen hieman hätääntynyttä poikaa ja availen samalla tämän housuja. Lasken ne kovakouraisesti tämän nilkkoihin. Poika säikähtää, mutta minä hymyilen hänelle.

“Ei ole mitään hätää. Tule, käy siihen.” Asettelen pojan polvilleen eteeni ja ohjaan hänen suunsa pyhimpäni alueelle. Sen jälkeen katson sinua. Voin jo arvata, että olet kihisemässä kiukusta, sillä tuo pikku kakara on jo toinen tänään joka saa nuolla minua. Katsot minua ja et pysty peittelemään vihastumistasi, vaikka selvästi yrität. Naurahdan sinulle hiljaa.

Katson sinua silmiin ja näytän sormellani, että tule luokseni. Osoitan pojan paljasta takapuolta ja nyökkään. Ymmärrät selvästi, että annan sinun käyttää poikaa hyväksesi. Saat käyttää poikaa sinun omaan laukeamiseesi. Samassa hetkessä kiihkosi nousee jälleen äärimmilleen.

Tulet pojan luokse ja tartut poikaa vyötäröltä. Poika säikähtää, mutta pidän hänen takaraivostaan kiinni ja pakotan nuolemaan. Annan sinulle selvän viestin katseellani, ettei tässä ole koko iltaa aikaa. Painat paljaan kalusi hänen peppuaan vasten. Työnnyt hitaasti ja ynähdellen pojan neitseellisen tiukkaan perseeseen.

Kun olet työntynyt sisään ja olet lähempänä saamista kuin pitkään aikaan, tunnet jonkun avaavan solmun kiveksiesi ympäriltä. Laukeamisesi on valtaisa! Poika nyyhkyttää pyhimpääni vasten samalla, kun sinä sykähtelet hänen sisällään.

Lopulta sinäkin saat vaatetta yllesi ja voit aloittaa juhlinnan – valvovan silmäni alla. Opit läksysi ainakin hetkeksi.

Kommentoi

top