search
top

Naapurissa riitaa paossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 3.65 out of 5)
Loading...

Vanhempieni ero alkoi olla jo selvä. Riitoja toisensa perään, ei välirauhaa. Olin iältäni 15-vuotias ja yläasteen viimeinen luokka oli varsin haastavaa suorittaa, kun kotona ei saanut keskittymisrauhaa. Monet kerrat olin huoneessani onanoimassa, se sai mieleni rauhalliseksi ja hyväksi.
Riidat eivät vähentyneet vaan minusta tuntui, että se vain paheni. Vuokraisäntä oli jo kaksi varoitusta antanut ja seuraavasta olisi pihalle lento, sitä päivää minä pelolla odotin.

Eräänä päivänä tulin koulusta ja juoksin kerrostalon kolmanteen kerrokseen, missä asuntomme oli, mutta avattuani kotioven, huuto oli korvia raastaavaa ja vihaista, etten uskaltanut mennä sisälle. Istuin portaille. Pikkuhiljaa aloin onanoimaan farkkujen läpi, suorastaan säikähdin, kun naapurin n. 30-vuotias mies tuli portaita ja kysyi, miksi istuin portailla. Punastuin sanomatta mitään. “Unohditko kotiavaimen”, hän kysyi. Sanaakaan sanomatta nousin ja avasin kotioven, josta kuului tavanmukainen mökä. “Aha. Taas. No tuu mun luo oottamaan, että ne rauhottuu”, mies sanoi ja avasi oven.
“Kiitti”, sanoin hänelle ja astuin laukkuni kanssa hänen poikamiesboksiinsa. “Tää on vaa tämmönen pieni, mutta mukava”, hän sanoi ja lisäsi: “Olen muuten Toni.” “Mä oon Piki tai Pirkko”, sanoin ujosti, sillä etunimeni on aina vähän hävettänyt minua.

Toni auttoi talvitakin päältäni ja laittoi henkariin. “Haluatko kahvia tai vaikka kaakaota?” Toni kysyi hymyillen. “Vaikka kaakaota”, vastasin hänelle ja hymyilin takaisin. Seurasin Tonia pieneen keittiöön ja tarkastelin hänen vartaloaan. Aiemmin olin vain kiinnittänyt huomiota hänen komeisiin kasvoihinsa. Hänellä mustasankaiset silmälasit, jotka tekivät hänestä todella älykkään ja komean. Hänellä oli pienet viikset ja partaa leuassa, joka sai myös reaktiota kehossani. Hänen t-paitansa läpi näkyi treenattu vartalo ja hän kertoikin olevansa vapaapalokunnassa, joka selvensi syyn urheilullisuuteen.

Toni teki voileipiä ja syödessämme hän kertoili itsestään ja pyysi minuakin kertomaan itsestäni. Kerroin vanhemmpieni riidoista ja itsestäni ja koulunkäynnistä. Huomasin, että hän välillä katsoi minua ja pieniä b-kupin rintojani, jotka olivat paidan alla pienenä kumpuna.
Hämmästyin hieman, tuntiessani jalassani välillä sivelyä, mutta pikkuhiljaa aloin kiihottua tuosta. Punastuin ja annoin omien jalkojeni tehdä Tonille samoin. Tilanne alkoi olla ehkä hieman vaivaantunut osaltani ja tuijotin ujosti syliini. Käteni oli pöydällä kaakaomukin vieressä ja tunsin pian siinä hellän ja lämpöisen kosketuksen. Nostin ujon katseeni Toniin. Kun hän nousi, hän katsoi minua halukkaasti silmiin ja ojensi kätensä minulle. Tartuin käteen ja seurasin häntä mustan verhon taa, pieneen makuualkoviin.

Vatsanpohjassani tanssi perhosia, sillä minua jännitti. En ollut koskaan aiemmin ollut kenenkään kanssa sillä tavalla, enkä ollut sisälläni käyttänyt kuin harjani pientä vartta. Toni kumartui suutelemaan minua hellästi ja vastasin suudelmaan varsin haparoivasti. Tunsin hänen kätensä hivuttautuvan t-paitani alle. Hänen otteensa oli varma, mutta lempeä. “Piki, mä haluan panna sua”, hän kuiskasi suudelmien lomasta minulle. “Mä en oo ollu kenenkää kaa”, vastasin hänelle ja punastuin häpeästä ja laskin katseeni. Hän tarttui hellästi leukaani ja nosti kasvoni takaisin ylös ja katsoi minua lempeästi silmiin. “Mä oon tosi hellä ja varovainen”, Toni kuiskasi ja suuteli minua kiihkeämmin. Vastaukseni suudelmaan oli jo varsin antaumuksellinen.

Toni riisui ensin oman paitansa ja sitten hän alkoi hitaasti hivuttaa minultakin paitaa, jonka hän lopulta veti paidan pääni ylitse ja heitti lattialle. Hän avasi tottuneesti rintaliivini, katsoen minua lempeästi silmiin ja hymyili minulle rohkaisevasti. Silti minua jännitti, mutta vein käteni hänen housujen etumukselle, joka pullotti jo huomattavasti. “Riisutaan loputkin”, Toni sanoi ja nousi laskien housunsa ja bokserinsa. Minä tein omille housuilleni samoin ja pian seisoimme ilman vaatteita vastakkain. “Haluatko sä ensin tutustua mun kaluun?” Toni kysyi lempeällä äänellä ja minä nyökkäsin ujosti ja punastuin. “Olet suloinen, ei sinun tarvitse pelätä”, hän sanoi lempeällä äänellään ja painoi hellästi minut istumaan vuoteelleen ja jäi pystyssä olevan kalunsa kanssa seisomaan eteeni. “Sä voit koskea sitä, jos haluat”, Toni sanoi ja sipaisi kädellään poskeani. Nostin ujosti käteni hänen kalulleen ja hän kertoi miten liikuttaa sitä, niin että mies nauttisi, lisäksi hän kertoi sen eri kohdista. “Se on iso”, huokaisin hieman arasti. Sen pituus oli hieman yli 15cm, ja sormeni juuri ja juuri ylsivät sen ympäri. “Meillä ei oo mitään kiirettä”, Toni sanoi ja pyysi minua käymään selälleni. Katsoin häntä arasti, mutta hän vakuutti, ettei vielä työnnä kaluaan sisälleni. Kävin pitkäkseni ja hän kehoitti sulkemaan silmäni, sillä hän tahtoi antaa nautintoa minulle. Ihoni värisi hieman hänen kosketuksestaan, tunsin hänen silittelevän hellästi vatsaani ja hänen huulensa vaelsivat ensin kaulallani, laskeutuen siitä hitaasti alaspäin.

Tonin kädet alkoivat hyväillä rintojani hellästi ja tunsin pian kuinka hän imaisi toisen rintani suuhunsa ja lopulta toisen saaden nännini koviksi. Huokaisin nautinnosta syvään. Tunsin hänen huuliensa laskeutuvan vatsalle ja sitten siitä reisillini. Kun hänen huulensa osuivat häpyhuulieni ylle värähdin nautinnosta ja suustani karkasi inahdus. Tonin kädet hyväilivät reisiäni ja aloin vaistomaisesti levittää jalkojani. “Sä tuoksut taivaalliselle”, Toni huokaisi ja tunsin hänen puhaltavan hävylleni. Pian hänen huulensa ja kielensä alkoivat hyväillä häpyäni ja tunsin kostuvani. Nautin hänen suunsa liikkeistä hävylläni ja levitin enemmän jalkojani, inahdellen nautinnollisesti. Yhtäkkiä tunsin, kuinka hän työnsi sormensa sisääni hieman ja alkoi hitaasti sormetta samalla kun nuoli klitoristani ja herkkiä kohtiani. “Ihanaa”, huokaisin nautinnollisella äänellä ja hän hymähti tyytyväisenä. Yritin painautua hänen kasvojaan vasten, säikähdin kun hän työnsi toisenkin sormen sisääni, mutta nautin niin mahdottoman paljon.
Hengitykseni kiihtyi, samalla kun hän sormetti ja nuoli pilluani. Aloin huokailla enemmän ja hän nopeutti sormiensa liikkeitä, saaden minut levottomasti liikkumaan, sillä nautin hänen käsittelystään. Aloin voihkia kovemmalla äänellä, samassa hän imaisi klitorikseni kokonaan suuhuni ja tunsin orgasmin iskevän kehoni lävitse ja rentouttavan minut täysin.

Toni toi huulensa omiani vasten ja maistoin oman makuni, joka oli suolaisen karvas, vastasin suudelmaan halukkaasti. Tunsin kuinka hän ohjasi ison kalunsa hävylleni ja alkoi hitaasti työntämään sitä sisääni. Tunsin itsekin olevani tiukka, mutta hänen kalunsa avasi hitaasti tietä sisälläni. Se ei suoranaisesti sattunut, mutta tuntui kummalliselle, pian huomasimme molemmat, että immenkalvoni pysäytti hänen liikkeensä. Toni silitteli vatsaani ja suuteli minua hellästi. Hänen toinen kätensä alkoi hieroa klitoristani saaden nautintoa aikaan ja sitten hän työnsi kerralla kalunsa pohjaan asti. “Aiih”, parahdin hiljaa ja kyyneleet alkoivat valua silmistäni. “Se helpottaa pian”, hän rauhoitteli ja suukotti kyyneleeni pois. Hänen sormensa hieroivat klittaani ja pian tunsin kivun poistuvan ja aloin huokailla nautinnollisesti. “Ei satu enää”, kuiskasin hiljaa ja hän alkoi varovaisesti työntää itseään sisälläni. Minuun ei sattunut, mutta en suoraan nauttinutkaan. Annoin Tonin kuitenkin rakastella, sillä hän oli hellä.

Odottamatta aloin yhtäkkiä tuntea alapäässäni nautinnon kutinaa ja aloin huokailla nautinnollisesti ja työntää lantiollani hänen työntöjään vastaan. Toni alkoi nopeuttaa työntöjään, saaden minut voihkimaan hieman kovaäänisemmin. Ei mennyt kovinkaan kauaa, kun tunsin jälleen orgasmin sykkeiden nousevan kehossani. “Toni, älä lopeta ikinä”, kuiskasin kiimaisella äänellä, saaden tonin hymyilemään leveästi ja koventavan työntöjään, pian tunsin kuinka pilluni supisteli Tonin kalun ympärillä ja kitisin nautinnollisesti hänen allaan. Hänen huulensa painautuivat suutelemaan omiani kiihkeästi ja vastasin hänen suudelmaansa, pian tunsin kauhukseni, että hän laukesi sisääni, eikä meillä ollut kortsuakaan. “Mä en käytä mitään”, kuiskasin hiljaa. “Älä huoli. Käyn apteekissa hakemassa katumuspillereitä sulle. Sä voisit muuten varata lääkäri ajan”, Toni kuiskasi mulle ja katsoin häntä hämmästyneenä, sillä ajattelin, että oliko hänellä jotain tautia. Toni hymyili rauhoittelevasti minulle ja silitteli poskeani ja sanoi: “Ei mulla oo mitään, mutta mä tahdon vastaisuudessa panna sun kanssa useammin.”

Huokaisin syvään ja suutelin häntä raukeana. Hän nosti minut syliinsä ja kantoi minut suihkuun, pesten minut hellästi puhtaaksi. Hän antoi sormiensa tehdä minulle vielä yhden orgasmin, kunnes hän kääri minut pehmeään pyyhkeeseen ja kantoi takaisin vuoteelleen. Pukeuduimme vaitonaisesti, suukotellen välillä toisiamme hellästi. Hän kehoitti minua jäämään odottamaan hänen asunnolleen, kun hän kävisi hakemassa katumuspillereitä.

Illan aikana suukottelimme hellästi keskenämme, samalla kun hän auttoi minua läksyissä. Tunsin oloni hyvin onnelliseksi ja lopulta hiivin kotiin nukkumaan.
Menin seuraavana aamuna päivystykseen ja sanoin hoitajalle tahtovani e-pillerit. Hän antoi minulle päivystysajan ja pääsin lääkärille saaden pillerit. Kenellekään, en kertonut naapurin Tonista.

Lopulta isäni muutti pois kotoa ja saimme äidin kanssa jäädä asuntoon, sillä uutta varoitusta emme saaneet. Toni vaihtoi vuoden perästä työpaikkaa suurempaan kaupunkiin ja minä hain samasta kaupungista opiskelupaikkaa. Näin suhteemme jatkui kiihkeän rakastelun merkeissä. Täytettyäni 18-vuotta, menimme kihloihin ja meillä on pieni tytär, joka on päivänpaisteemme.

2 kommenttia viestissä: “Naapurissa riitaa paossa”

  1. Jepsu says:

    Aivan ihana.

  2. kiva says:

    ihana tarina

Kommentoi

top