search
top

Heinäladon romantiikkaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 3.82 out of 5)
Loading...

Asuin pienessä kylässä keskellä kauneinta maaseutua. Ikäisiäni tyttöjä ei liiemmin ollut mutta niistä harvoista kavereiden kanssa kilpailtiin. Olin 15-vuotias ja ajelin moottoripyörällä vaikka ajokorttia ei ollutkaan. Poliiseja ei pelätty ja tyttöjen silmissä näkyi miten he ihailivat moottoripyörää muiden poikien mopoihin verrattuna. Naapurissa asui vuotta nuorempi Tiina joka oli ollut läheinen kaverini koko lapsuuteni ajan. Minkäänlaista vetoa en Tiinaan ollut aiemmin tuntenut mutta 14-vuotiaan tytön vartalo oli saanut naisellisia muotoja joten kyllä siinä nuoren pojan ajatukset harhailivat hänen läheisyydessä. Kaverisuhteen vuoksi ei mitään turhia siveellisyyssääntöjä ollut vaan joskus elokuvaa katsellessa Tiina saattoi kaivautua kainalooni ilman taka-ajatuksia. Kutittaessani häntä Tiina saattoi kiumurrella niin että käteni väkisinkin koskivat hänen rintojaan. Tiinan rinnat eivät olleet mitkään isot, sellaiset kiinteät ja ja paidan alta selvästi erottuvat. Huomasin usein ettei Tiina käyttänyt rintaliivejä lainkaan ja monesti nännit kuulsivat ohuen paidan läpi. Tiina piti mielellään löysiä T-paitoja ja usein kumartuessaan pääsin näkemään nuo kauniit rinnat.

Eräänä hellepäivänä ajoin Tiinan luokse ja pyysin häntä kyytiin käydäksemme pienellä vilvoitteluajelulla. Itselläni ei ollut paitaa lainkaan, vain repaleiset farkkushortsit ja kevyt sandaalit. Tiinalla oli ohuet shortsit ja tapansa mukaan löysä T-paita joka ajoviimassa mukavasti lepatteli. Tiina painautui selkääni vasten ja otti lantioltani hellästi kiinni. Lupasin ajaa rauhallisesti mutta vauhtiin päästyämme kaasuttelin hieman jolloin Tiina huudahti pelosta ja painautui tiiviimmin selkääni vasten ja kiersi kätensä tiukasti vartaloni ympäri. Tunsin hänen nännit selkääni vasten ja keskittymiskyky ajamiseen oli vähällä herpaantua, alkoi veri kiertämään muuallakin kuin korvien välissä. Onneksi pysähdyimme pian perinteiseen ajanviettopaikkaan, pieni puro jonka rannalle olimme kavereiden kesken rakentaneet penkit ja pienen pöydän. Heitimme sandaalit pois jaloistamme ja kahlasimme puron keskelle vilvoittelemaan jalkoja. Ehdin veteen ensin ja kun Tiina astui varovasti veteen, roiskutin vettä hänen päälleen. Valkoisen T-paidan etumus kastui enemmänkin kuin minulla oli ollut aikomus kastella ja silloin jäin tuijottamaan häntä. Tiina oli kuin eri tyttö nyt kun hänen rinnat näkyivät selvästi märän paidan läpi. Paita liimautui ylävartaloa vasten ja näin selvästi miten kylmä vesi oli saanut hänen nännistä kovettumaan. Hän ei enää ollut se naapurin tyttö vaan hän muuttui silmissäni naiseksi johon tunsin seksuaalista vetovoimaa, toivoin saavani hänestä rakastettuni. Tiina kiljui, kirosi tekemistäni ja kiirehti luokseni. Hän tönäisi minut kumoon ja vaistonvaraisesti otin hänestä kiinni saaden meidät molemmat veteen, minä selälleni ja Tiina päälleni. Siinä sitten makasimme sanattomana matalassa vedessä ja tuijotimme toisiamme silmiin. Hetki oli sanaton ja mieleni teki suudella Tiinaa, hän oli vain muutaman sentin päässä kasvoistani. Vaistosin Tiinan tuntevan samoin mutta tilanne vapautui kun naurahdimme ja nousimme kylmästä vedestä ylös. Siirryimme toisistamme tukea ottaen liukkaiden kivien päällä rannalle nauramaan tilanteelle. Otin shortsit pois jalasta ja väänsin ne kuivaksi. Tiina kääntyi minuun selin ja rutisteli paitaansa saadakseen vettä pois paidastaan. Meillä ei ollut mitään kiirettä palata ja siksi kävelimme läheiselle heinäpellolle makaamaan ja odottamaan vaatteiden kuivumista.

Makasimme selällään vierekkäin ja mietin epätoivoisesti keskustelunaihetta. Lopulta päätin ottaa askeleen eteenpäin ja käännyin kyljelleni Tiinaa vasten. Katsoin häntä silmiin ja kysyin leikkisästi jos hän huutaisi apua kun yritän suudella häntä. Tiina hymyili kysymykselleni, sanoi ettei kai siihen apua tarvitse ja kääntyi minua vasten tehden itse aloitteen hellään suudelmaan. Ensimmäisten hieman kömpelöiden suudelmien jälkeen löysimme yhteisen sävelen ja suudelmat muutuivat janoavimmiksi ja kiihkeämmiksi. Eivät edes kylmästä vedestä märät kalsarini pystyneet pitämään penistäni aisoissaan vaan erektioni kasvoi täyteen mittaan. Tiina ei voinut olla tuntematta sitä ja hän painautui tiiviimmin minua vasten. Tiina on ollut aina päättäväinen ja mielellään ohjat ottava tyttö eikä hän tehnyt poikkeusta nytkään noustessaan päälleni. Suutelumme jatkui hellänä, hieman kiusotellen ja kielillä leikitellen. Tiina irtautui minusta ja ehdotti kotiinpalaamista etteivät hänen vanhempansa vain huolestu. Halasimme vielä kertaalleen ja nousimme pukemaan helteen osittain kuivattamat vaatteet päälleemme. Jätin Tiinan kotipihaan ja sain kauniin hymyn ennen kuin kaasutin matkaan.

Illalla en saanut unen päästä kiinni sillä ajatukset harhailivat mielessäni ja erektio pakotti housuissani. Kieriskelin tunnin sängyssäni jolloin nousin ylös ja mietin voisiko Tiina olla vielä hereillä. Taitoin lyhyen matkan kävellen ja huomasin Tiinan huoneessa palavan valon. Menin tapani mukaan hänen ikkunan taakse ja koputin varovasti. Tiina huomasi minut ja tuli takaoven kautta ulos. Halusin puhua siitä mitä päivällä tapahtui ja oliko Tiina asiasta vielä vakavissaan vai oliko se pelkkä hetken hairahdus. Lähdimme kävelemään joen rantaa kohti ja otin Tiinaa kädestä kiinni. Tunsin hellän puristuksen kädessäni ja sydän pyörähti rinnassani. Heitin turhat varovaisuudet pois ja kysyin voisiko se heinäpellon hellä hetki vielä toistua. Tiina katsoi silmiini ja alkoi vetämään minua perässään viereiseen heinälatoon. Olimme kuin Ansa Ikonen ja Tauno Palo vanhassa elokuvassa, kesäilta ja heinälato.

Tiina heittäytyi selälleen pehmeään heinäkasaan ja veti minut päällen. Suutelimme hellästi ja tunsin miten Tiinan hengitys kiihtyi. Käännyimme ympäri ja puristin Tiinan pakaroita samalla painaen häntä kovaa kaluani vasten. Tiina liikutteli alapäätään kaluani vasten ja aloin varovasti koskettelemaan hänen rintojaan. Olimme ensikertalaisia näissä hommissa mutta luonto opettaa. Tiina nousi päälleni istumaan ja veti paitansa pois. Tujotin lumoutuneena noita jumalaisen kauniita rintoja ja tartuin niihin varovasti. Hieroin niitä hellästi ja puristin nännejä varovasti. Tiina laskeutui alemmas ja ohjasi vasemman rintansa suuhuni. Imin nänniä ja hellästi pyöritin kieltä sen ympärillä. Tiina huokaili ja toisti nimeäni. Hän ohjasi toisen rintansa suuhuni ja huomasin miten hän selvästi hallitsi tilannetta. Tiina kierähti viereeni ja avasi shortsieni vetoketjun. Hän hieroi kaluani ensin shortsien päältä ja kiusoittelevan hitaasti siirsi kätensä housujeni sisään. Tiina riuhtaisi shortsejani alemmas ja sai koko kaluni käteensä. Hän hieroi sitä varovasti enkä voinut muuta kuin huokailla nautinnosta kun Tiina alkoi liikutella esinahkaa hitaasti edestakaisin. Käsi teki rytmikästä liikettä ja minun oli pakko nostaa Tiinan hametta ylöspäin saadakseni hänen lopettamaan hetkeksi, laukeamiseni oli vaarallisen lähellä. Tiina kääntyi selälleen ja hivutin hametta aina vain ylemmäs kunnes näin hänen kauniit vaaleansiniset alushousunsa. Suutelin Tiinaa ja laskin käteni hävylle jolloin tunsin miten märät hänen pikkuhousut jo olivatkaan. Tiina levitti jalkansa ja nosti polvia antaen minulle enmmän tilaa hieroa märkää pillua joka suorastaan janosi kosketusta. Siirsin sormiani varovasti pikkuhousujen sisälle ja Tiina alkoi voihkia kiihottavasti rohkaisten minua jatkamaan pidemmälle. Klitoris tuntui selvästi häpyhuulten välissä ja annoin sormien liukua alemmas. Työnsin yhtä sormea varovasti sisään ja tunsin miten tiukka pillu puristi sormeani. Hiljalleen sormi työntyi syvemmälle ja muutaman edestakaisen työnnön jälkeen Tiinan ääni koveni, selkä jännittyi kaarelle ja pillu puristeli sormeani kun orgasmi valtasi hänet. Annoin Tiinan hengähtää hieman kun kysyin että haluaako hän jatkaa pidemmälle. Minulla on aina kondomi kukkarossani ja Tiina kuiskasi korvaani haluavansa sitä enemmän kuin mitään muuta tässä maailmassa.

Riisuimme itsemme alasti ja itseäni hieman nolotti kun rullasin kondomia epävarmoin ottein, ei siinä paketin ohjeet olleet kirkkaana mielessä. Asettauduin Tiinan jalkojen väliin ja ohjasin kaluni pillunsuulle. Työnsin varovasti ja hiljalleen tiukka pillu antoi myöten. Tiinaan sattui hieman mutta pyysi jatkamaan ja kaluni upposi hitaasti mutta varmasti hänen sisään. Painoin määrätietoisesti syvempään ja immenkalvon repeäminen sai Tiinan huudahtamaan kivusta mutta pian kipu muuttui nautinnoksi. Työntelin hitaasti edestakaisin ja joka työnnöllä painoin hieman syvemmälle kunnes olin kokonaan sisällä. Tiina myötäili lantiollaan vastaan ja tunsin miten hänen vartalo alkoi vavahdella orgasmin tullessa. Itselläni orgasmi poltti kiveksiäni ja painoin kaluni pohjaan antaen sperman lähteä liikkeelle. Lysähdin Tiinan päälle makamaan ja vaihdoimme vielä hellät suudelmat. Käännyin lopuksi selälleni ja poistin kondomin. Tiina näki miten sperma valui kaluni varrella ja hän kumartui maistamaan sitä. Hän nuoli kaluni puhtaaksi ja kysyi jos haluan nuolla hänen pilluaan. Pyysin Tiinaa nousemaan kasvojeni päälle ja nuolin rakastelun helläksi saattamaa pillua varovasti. Pillu maistui ihanalta ja Tiina ohjasi klitoristaan kieltäni vasten. Ei aikaakaan kun Tiina alkoi liikuttamaan alapäätään nopeammin suutani vasten ja sai illan kolmannen orgasminsa. En voinut kuvitellakkaan miten ihanalta pillun nuoleminen tuntuikaan vaikka salaa katsomissani pornofilmeissä niin olikin tehty. Tiina kääntyi viereeni, kietoi kätensä ympärilleni ja kuiskasi rakastavansa minua. Vastasin että minä rakastan sinua ja annoin otsalle hellän suudelman.

Nousimme ja pukeuduimme. Pitkän halauksen jälkeen kävelimme Tiinan kotiin käsi kädessä ja pihassa suutelimme vielä kerran ennen kuin jatkoin matkaani kotiin tuntien olevani maailman onnekkain mies.

5 kommenttia viestissä: “Heinäladon romantiikkaa”

 1. Poju says:

  Mukavaa luettavaa, tykkäsin tarinasta

 2. anonyymi says:

  tosi söpö ja kiihottava tarina

 3. Anonymous says:

  Ihan kiva, edellä mainittiin jo kaikki mahdollinen korjattava

 4. aderton says:

  Ei mikään huono tarina. Siitä se alkaa sujumaan. Ehkä pienen aikaa olisi voinut antaa olla huilimassa, sitten tarkistusluku ja yllättävät pikkuvirheet korjaukseen. Samalla huomaisi myös, että mitäpä jos vaihdankin jutun näin, niin muuttuu ehkä joustavammaksi.

  Ihan mukavaa luettavaa.

 5. qope says:

  Seksikäs fantasia, pieniä virheitä siellä täällä mutta lopputulos silti melkoisen kiihottava 😉
  Kappaleet ehkä vähän turhan pitkiä.

Kommentoi

top