search
top

Kokeiluja – fantasioista todeksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (8 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Novelli fantasioiden toteuttamisesta, uuden kokeilemisesta ja puhtaasta nautinnosta. Palautetta otetaan vastaan :)

Olin aivan liian ajoissa. Olisin ehtinyt nukkua aamulla paljon pidempäänkin, mutta en aikonut myöhästyä tästä bussista. Edessä olisi siis melkein puolen tunnin odottelu pakkasessa. Hienoa. Juuri sitä tässä tarvittiinkin, lisää aikaa ajatella ja kiduttaa itseään. Istuin bussipysäkin penkillä ja mietin kaikkea sitä, mistä olimme puhuneet. Olin varma, että liikenne, ilma tai vain silkka epäonni vielä sotkisi suunnitelmat, ei tällaista voinut tapahtua oikeassa elämässä. Välillä olo oli kuin pornotähdellä. Olinhan haaveillut tästä jo kauan, mutta en kai ollut täysin valmistautunut siihen, että pääsisin todellisuudessa toteuttamaan fantasioitani. Siksihän niitä fantasioiksi kutsutaankin, ne ovat unelmia. Mietin olisiko ollut parempi jättää unelmat unelmiksi. Olin kuvitellut tapahtumat tietynlaisiksi, mitä jos haaveeni eivät vastaisikaan todellisuutta? Mistä voisin silloin enää haaveilla? No, kuka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Olin itse yllyttänyt sinua, en voisi mitenkään jänistää nyt. Sitä paitsi, jos jättäisin tämän tilaisuuden käyttämättä, katuisin varmaan ikuisesti. En halunnut miettiä vuosien päästä, mitä olisi pitänyt tehdä. Halusin mieluummin muistella sitä, mitä olin tehnyt. Ja minä halusin tehdä paljon. Kaikkea. Aloittaisimme tänään, mutta halusin vielä paljon muutakin. Jos vaan saisin sinut innostumaan uuden kokeilemisesta.

Edellisenä iltana olin saanut sinulta vihdoin viestin, että tilaamasi tavarat olivat saapuneet. Onneksi. Olimme kiusanneet toisemme räjähtämispisteeseen, ei tästä paranisi perinteisellä seksillä vaikka se olikin kanssasi taivaallista. Värähdin. En malttanut odottaa, että pääsisin pukeutumaan catsuitiin edessäsi. Se, että olit valinnut tulevan asuni kysymättä minulta, miellytti minua. Olihan sopivaa, että alistaisit minua itse valitsemissasi varusteissa. Catsuitin lisäksi paketissa olisi niin paljon välineitä, että unohtaisimme varmasti käyttää jokaista. Sitomistarvikkeita, liukastetta, piiska, penisrengas, tappeja, ties mitä. Olit kai vähän innostunut. Virnistin. Nettishoppailu oli vaarallista. Olit kertonut tilanneesi myös kaulapannan. Ajatus kiihotti minua valtavasti. Se, että hallitsisit minua kunnolla, komentaisit. Huh. Uskomatonta, että molemmat kokeilisimme tällaista ensimmäistä kertaa. Ylipäänsä uskomatonta, etten ollut tiennyt sinun kiihottuvan samoista asioista kuin minä. Tai no, nythän me vasta kokeilisimme, ehkemme pitäisikään siitä yhtään. Naurahdin hiljaa. En voinut kuvitella etten nauttisi sinusta. Sitä ei ollut tapahtunut koskaan, eikä taatusti tapahtuisi tänään. Toivoin vaan saavani sinut nauttimaan yhtä paljon. Tässä kohtaa on mainittava, että seuraavana päivänä kuulin sinun ajatelleen minusta aivan samaa.

Bussi kaarsi viimein pysäkille ja nousin pikaisesti seisomaan. Stringini tuntuivat kosteilta ihoani vasten. Matkasta tulisi kiduttavan pitkä. Istuin bussin keskiosaan ja näpyttelin sinulle viestin. Olen tulossa. Luulen, että olit yhtä yllättynyt siitä, että tämä päivä todella toteutuisi. Vaihdoimme muutaman viestin ja ajatukseni harhailivat pahasti. Niin kai sinullakin, sen verran innokkaasti hoputit minua tulemaan. Yritin tappaa aikaa ajattelemalla tyhjänpäiväisiä asioita, katselemalla ulos ikkunasta ja lukemalla kirjaa. Ensinnäkin kirjavalintani oli osunut pahasti pieleen. Nyt olisi ollut syytä lukea jotain todella platonista, ei tällaista. Eihän kirjani mitään eroottista kirjallisuutta ollut, ihan tavallinen romaani vain, mutta tarpeeksi vihjailevaa minulle. Toisaalta tällä hetkellä olisin nähnyt kaksimielisiä merkityksiä vaikka bussiaikataulussa. Lisäksi ajatus siitä, että viereisellä penkillä laukussani oli kaksi dildoa häiritsi keskittymistäni, pahasti. Yksi vibraattori ja toinen kaksipäinen dildo, suosikkini. Olet tainnut saada minut sekaisin. Mietin kuinka paljon uskaltaisimme tänään. Olimmehan puhuneet kaikenlaista, mutta todellisuudessa, pystyisinkö olemaan sellainen kuin toivoit? Ja varsinkin, pystyisitkö sinä tähän ylipäätään? Olin kai jo sanonutkin sinulle, etten olisi uskonut tätä sinusta. Minusta se oli kai helpompaa uskoa, tiesithän että kirjoittelin ja lueskelin kaikenlaista. Olin avoin kokeilemaan lähestulkoon kaikkea ja nyt olin saanut selville, että sinäkin. Olit yleensä todella hellä minulle, en ollut varma osaisitko olla niin raju kuin halusin. Olit kuitenkin vakuuttanut haluavasi kokeilla tätä kaikkea. Emme kai vain olleet ikinä tulleet puhuneeksi siitä aiemmin. Mutta nyt puhuimme, enemmänkin. Kiihotuimme. Olimme vihdoin päättäneet toteuttaa ainakin osan fantasioistamme. Huh. Olit kai oikeassa siinä, että kannattaisi aloittaa varovasti, kokeilla rajojamme. Hymähdin. Et ilmeisesti tiennyt lainkaan missä rajani kulkivat, tämä ei olisi vielä niitä lähelläkään. Virnistin. No, tänään pääsisin etsimään sinun rajojasi.

Loputtoman pitkältä tuntuneen matkan jälkeen bussi lähestyi viimein oikeaa pysäkkiä. Näin ikkunasta autosi ja sydämeni taisi jättää lyönnin väliin. Onnistuin jotenkin kompuroimaan ulos ja kiertämään bussin toiselle puolelle niin että näit minut. Heilautin kättäni ja hymy levisi kasvoilleni. Ihanaa nähdä sinua. Katselit kun istuin viereesi autoon ja hymyilit minulle. Suutelimme ja otit minua kädestä. Olit odottanut minua jo aivan liian kauan. Pujotit sormesi sormieni väliin ja puristit. Taisit jännittää vähän, ihan niinkuin minäkin. Juttelimme kai jotain kun käynnistit auton ja lähdimme ajamaan kotiasi kohti. En muista enää tarkalleen, muistan vain että katselin sinua. Näytit vielä paremmalta kuin muistin. Olit antanut sänkesi kasvaa ja se sai minut miettimään miltä tuntuisi kun taas nuolisit minua. Näytit miehekkäältä, seksikkäältä, eikä se taatusti johtunut siitä millaisessa mielentilassa olin. Välillä vilkaisit minua ja olin sulaa. Olet uskomaton. Katseeni harhaili farkuillesi ja jalkojesi väliin. Mietin halusitko minua jo. Halusit sinä. Pysähdyimme liikennevaloihin ja suutelit minua ahnaasti. Sormesi haroivat hiuksiani ja kielesi leikki sekunnin suussani, kunnes irroitit otteesi ja käännyit taas jatkaaksesi matkaa. Kirosin mielessäni sitä, että valo oli vaihtunut niin nopeasti. Pian kuitenkin laskit kätesi reidelleni ja puristit. Huokaisin ja se tuntui innostavan sinua lisää. Sormesi vaelsivat jalkojeni väliin ja painoit kämmenelläsi voimakkaasti häpyhuuliani. Voihkaisin kuuluvammin kuin olin ajatellut. Olin jo märkä, ja taisit huomata sen itsekin, ohuista housuistani huolimatta. Sormesi liikkuivat kiusoittelevasti sylissäni ja minun oli suljettava silmäni hetkeksi. Tätä menoa laukeaisin tähän paikkaan. Käteni siirtyi puristamaan ovenkahvaa ja yritin olla kiemurtelematta liiaksi klitorikseni anoessa lisää. Miten pysyit vielä tiellä, en tiedä, mutta voihkintaani vilkuilit sivusilmällä aina kun ajamiseltasi pystyit. Päästessämme kotipihaasi olin niin kiihottunut, että minulla oli täysi työ päästä ulos autosta. Pakkasessa sain huohotustani tasattua, mutta rappuun tuntui silti olevan luvattoman pitkä matka. Rapussa oli onneksi muitakin, muuten olisin halunnut sinun paiskaavan minut käytävän seinää vasten ja ottavan siinä, heti. Näissä koroissa oli kai hyvä, että hillitsin myös haluni juosta portaat ylös asuntoosi. Sen sijaan tyydyin kävelemään edelläsi. Minua hymyilytti. Jos halusit katsella minua selkäni takana, nyt sinulla oli siihen hyvää aikaa, kokonaiset kolme kerrosta.

Painoit oven kiinni takanasi ja huohotin hiljaa. Onnistuin jotenkin riisumaan takkini, mutta käteni kai tärisivät vähän koska henkari ei tuntunut suostuvan yhteistyöhön. Tulit kiinni minuun ja suutelimme. Voi luoja miten hyviltä suudelmasi tuntuivat! Puristit voimakkaasti vasenta pakaraani ja voihkaisin. Tänään kätesi tuntuivat vaativammilta kuin ennen, et kai malttanut odottaa että pääsisit dominoimaan minua. Paitani löysi nopeasti tiensä lattialle ja satiiniset rintaliivini seurasivat pian perässä. Olisin halunnut sinut siinä, heti, mutta se ei ollut sitä mistä olimme sopineet. Pian irrottauduitkin minusta ja käheällä äänellä pyysit minua vaihtamaan vaatteita. Virnistelin kun pyöritin pinkkiä catsuitia käsissäni ja ihmettelin hetken miten verkko pysyisi ehjänä viittä minuuttia pidempään. Pujotin paljaat sääreni catsuitin sisään ja verhoilin vartaloni tiheällä verkkokuosilla. Vielä saappaat takaisin jalkaan ja nousin seisomaan eteesi. Tämä asu ei taatusti peittänyt mitään. No, ehkä enemmän kuin sinun, seisoithan jo alasti eteisessä katsellen minua. Voi luoja miten halusin sinua. Kiersit nopeasti taakseni ja autoit kiinnittämään narut niskaani. Sen jälkeen poimit nahkaisen kaulapannan käteesi ja voihkaisin kuuluvasti kun kiinnitit sen kaulaani. Kaulapannasta roikkui nahkainen talutushihna, jonka poimit nopeasti käteesi. Katselimme toisiamme hetken huohottaen, kunnes komensit vaativalla äänellä minut polvilleni. Lipaisin huuliani. Kalusi oli nyt aivan silmieni edessä ja halusin maistaa sinua. Heti! Nuolaisin pari kertaa kunnes kiskaisit voimakkaasti hihnasta ja pakotit minut konttaamaan sänkysi viereen. Tulit taas eteeni ja kieleni leikki terskasi päällä ennen kuin annoin kalusi upota lämpimään suuhuni. Otit hiuksistani kiinni ja tukistit. Voihkaisin ja silmissäni välähti. Juuri noin, hallitse minua! Komensit minut kontalleni sängylle ja työnsit sormesi varoittamatta märkään vaginaani. Ohh! Sormesi leikkivät klitoriksellani saaden minut huokailemaan syvään. Levitit kiimani nesteitä aina klitorikselta anaalilleni asti. Kirosit jotain ja kävit hakemassa sakset keittiöstä. Ilmeisesti catsuit ei ollut tarpeeksi takaa auki. Leikkasit nopeasti aukkoa isommaksi ja työnsit toisen sormesi vähän matkaa anaaliini samalla kun toinen käsi kiihotti klitoristani.

Hyväilit vielä hetken, ennen kuin pyöräytit minut rajusti selälleni. Sinun oli täytynyt kiinnittää köydet sängynjalkoihin jo etukäteen, et olisi muuten mitenkään saanut sidottua käsiäni niin nopeasti. Makasin sängylläsi huohottavana, kiimassa ja anovana. Ota minut jo! Tulit taas viereeni ja pakotit kovan kalusi suuhuni. Olit kiinnittänyt silikonisen penisrenkaan kovan kalusi ympärille, mikä sai sen näyttämään vielä isommalta ja paksummalta. Jokainen verisuoni erottui selvästi sykkivää elintäsi vasten. Olet täydellisen kokoinen minulle. Olisin halunnut hyväillä sinua samalla, mutta käteni eivät yltäneet. Kiskoit minua kaulapannasta lähemmäs ja olin tukehtua kun terskasi painui syvälle kurkkuuni. Jatka! Hetken nuoltuani siirryit jalkojeni väliin ja tunsin kuinka sänkesi raapi sisäreittäni kielesi leikkiessä häpyhuulillani. Olit hakenut sauvat laukustani ja työntyessäsi sisääni painoit vibraattorin kiinni klitorikseeni. Yritin kiemurrella lähemmäs sinua. Nai minua, kovempaa! Sinun oli vähän väliä komennettava minua olemaan hiljaa, huudot purkautuivat väkisin huuliltani. Välillä irrottauduit taas minusta ja pakotit minua ottamaan suihin. Maistuit kiimaltani, mutta en välittänyt. Halusin sinut syvemmälle suuhuni, halusin tuntea kuinka sykit kieltäni vasten. Poimit kännykän käteesi ja otit kuvan samalla kun kiristit otetta talutushihnasta. Millainen kuva, huh! En edes muista mitä kaikkea teit minulle, mutta muistan että olin hurmiossa, sait minut sekaisin. Imit ja suutelit rintojani, vedit kovista nänneistäni hampaillasi ja nautit kun kiemurtelin himosta käsittelyssäsi. Välillä kuristit minua varovasti niin että näit kiiman auki rävähtäneissä silmissäni.

Käännyit makaamaan päälleni niin että otin sinulta suihin samalla kun nuolit minua. Olit sanonut haluavasi tietää miltä tuntuisi jos nuolisin myös anaaliasi. Varovasti, seuraten reaktiotasi jatkoin matkaa kiveksiltäsi välilihalle ja siitä edelleen taaksepäin. Huokaisit vähän. Sain venytettyä köyttä sen verran, että yletyin painamaan sormen sinuun vähän matkaa. Jatkoin samalla kieleni leikkiä sormen ympärillä etkä ainakaan kieltänyt minua jatkamasta. Ojensit dildon minulle ja vaadit minua kokeilemaan sitä. Vaihdoin sormen dildon ohueen päähän ja älähdit. Huokailimme kilpaa ja nautin vartalosi painautuessa tiukemmin minua vasten. Vaihdoit välillä asentoa ja nait minua taas. Nostit jalkani ylös ja otit kiinni koroistani samalla kun työnnyit voimalla sisääni. Miten paljon hyvää teetkään minulle! Jossain vaiheessa kysyit kiusoitellen haluanko lisää, vaikka vastaus taisi olla ilmiselvä. Haluan!! Voi luoja haluan! Sekoan siitä että alistat minua! Viimein et tainnut kestää enää. Seisoit lattialla pääni vieressä ja näin kuinka lähellä olit laukeamista.Anoin katseellani sinua tulemaan lähemmäs ja sinä tulit. Nuolin ja imin kaluasi samalla kun vetelit kiihtyvällä tahdilla esinahkaasi edes takaisin. Laukesit voihkaisten lämpimään suuhuni. Maistuit hyvältä, suolaiselta ja vähän kirpeältä. Nielin kiltisti kaiken sperman mitä kalusi pumppasi kurkkuuni. Huohotit hetken ja päädyit taas jalkopäähän kiduttamaan minua. Kiljuin ja huusin taas, kunnes painoit kätesi suulleni ja komensit käheällä äänellä minua olemaan hiljaa. Naapureita olisi kuulemma säästettävä. Ranteeni solmusta roikkui pitkä pätkä köyttä jonka otin hampaideni väliin ja purin. Voi miten paljon halusin huutaa! Lopulta tulin itsekin, taisin saada kaksi orgasmia peräkkäin, olin niin sekaisin etten tajunnut enää. Muistan vaan kuinka kiemurtelin, riuhdoin köysiäni ja voihkin sängylläsi. Sitten tunsin oloni raukeaksi, naiduksi, voi, niin hyväksi.

Vaihdoimme jossain vaiheessa osia, niinkuin olimme aiemmin sopineet. Tämä päivä oli kokeilua varten, kokeilisimme nyt tätäkin. Käännyit selällesi sängylle ja virnistin kun kiinnittelin köysiä sinuun. Yritit suudella minua, nuolaista kovettuneita nännejäni mutta nousin vaan nauraen päältäsi ja laskeuduin jalkopäähän. Nuolin ja suutelin kalusi vartta, imin terskasi päätä, nuolin kiveksiäsi ja varsinkin keskityin hyväilemään anaaliasi. Varovasti, tutkien ilmeitäsi. Hetken sinulla leikittyäni kiipesin istumaan naamasi päälle ja painoin märän sylini suoraan suuhusi. Nyt saisit nuolla minua, kunnolla. Välillä nuolaisin sinua ja hyväilin hellää terskaasi kämmenelläni. Suuri osa ajasta meni kuitenkin siihen, että puoliksi makasin päälläsi ja huohotin. Olet niin hyvä suustasi, liian hyvä! Voihkin kuuluvasti ja toivoin ettet lopettaisi ikinä. Toisaalta, nyt olit käskytettävänäni, lopettaisit vasta kun antaisin sinun lopettaa. Jonkun aikaa nautittuani käännyin istumaan hajareisin vatsasi päälle, niin että sait katsella rintojani samalla kun tyydytin itseäni dildolla. Korkeat korkoni upposivat reisiesi ihoon ja huokailit yrittäen saada kätesi irti. Katselit kun toinen käteni liikkui rinnoillani ja toinen työnteli nopealla tahdilla dildoa sisään häpyhuulteni välistä. Halusit koskettaa minua, mutta olin köyttänyt sinut tiukalle, et varmasti saisi noita solmuja irti. Jossain vaiheessa muistin, että muutamia välineitä oli vielä kokeilematta ja kävin hakemassa piiskan ja anaalitapit laatikosta. Näytit jännittyneeltä kun levitin liukastetta ensimmäiselle tapille ja työnsin sen sinuun. Liikuttelin sitä hetken edes takaisin, annoin kieleni kiertää sen ympäri ja poimin lopulta piiskan käteeni. Enpä ollut koskaan tällaistakaan käyttänyt, mutta kokeilemisen arvoista tämä ainakin olisi. Meni hetki ennen kuin opin oikean tavan sivaltaa sinua. Voihkimme varmaan vähemmän kuin alistaessasi minua, mutta nautin siitä että sain kokeilla tätä sinuun. Jalkani olivat tiukasti ympärilläsi ja sivalsin sinua kylkiisi, vatsallesi, aivan kalusi viereen, reisillesi.

Päästyäni vauhtiin ruoskimisessa vaihdoin isomman anaalitapin paikalleen ja jatkoin vielä hetken piiskaamistasi. Sitten päätin irrottaa sinut köysistä ja komentaa sinut lattialle. Solmut todella olivat tiukalla, joten jouduin lopulta leikkaamaan köydet poikki. Oli ehkä virhe irrottaa sinut, koska saman tien tartuit kovakouraisesti minuun. Olisin ollut valmis köytettäväksesi vaikka heti, mutten halunnut rooliemme vaihtuvan ihan vielä. Jotenkin onnistuin kiemurtelemaan irti sinusta ja komentamaan sinut matolle polvillesi. Liikuttelin tappia taas hetken sinussa ja kävelin sitten ympärilläsi sivaltaen ihoasi milloin minnekin. Välillä painoin sormeni selkäsi ihoon ja nautin katsellessani pitkiä punaisia viiruja, joita punaiset kynteni jättivät sinuun. En tiedä kuinka kauan olin sinua piiskannut, mutta lopulta osuin kai liian kovaa kiveksiisi ja älähdit kuuluvasti. Riuhtaisin minut polvilleni ja painoit lattiaa vasten niin, että pakarani olivat tarjolla edessäsi. En jaksanut vastustella enää, halusin vaan että hallitsisit minua taas. Kävit jossain ja kuulin kuinka levitit liukastetta pienelle tapille selkäni takana. Työnsit tapin minuun ja voihkaisin. Anelin sinua lyömään ja läimäisit kämmenellä paljasta pakaraani. Voi luoja, jatka! Työnnyit vaginaani jättäen edelleen anaalitapin paikoilleen ja kämmenesi sivalsi minua uudestaan ja uudestaan. Poimit piiskan käteesi ja jatkoit kiduttamistani. Samalla liikuit sisälläni nopeuttaen tahtiasi jokaisella työnnöllä. Joka kerran kun osuit pohjaan asti vingahdin. Toisella kädelläsi tartuit kiinni pitkistä hiuksistani ja tukistit lujaa. Voihkin ja halusin taas huutaa, halusin että jatkaisit ikuisesti. Silmissäni alkoi pyöriä, halusin että satuttaisit kunnolla, lisää! Huuliltani pääsi tahattoman kova kiljaisu ja tukistit rajusti käskien minua hiljenemään. Nait minua kovaa, välittämättä siitä olisiko se minulle liikaa. Hetken minusta tuntui että repeäisin ja sitten tulin. Tulit kai itsekin, en tajunnut enää. Kun vartaloni viimein lakkasi kramppaamasta, valahdin hervottomaksi sohvaa vasten. Puoliksi kai huohotin, puoliksi nyyhkytin. Voi luoja mitä olet tehnyt minulle! Vedit tapin ulos minusta ja päästit irti lantiostani. Siirryit sängylle jättäen minut lattialle tärisemään. Ei, älä mene! Onnistuin vaivoin kääntämään katseeni sinuun. Katselit hieman huolestuneen näköisenä minua. En tiedä näitkö sitä silmistäni, mutta näin sekaisin en ollut ollut koskaan ennen. Kiipesin viereesi ja kiedoit käteni ympärilleni. Miten paljon hyvää oletkaan tehnyt minulle! Kiitos. Hetken tasattuani hengitystäni kampesin itseni pystyyn, riisuin saappaat ja catsuitin yltäni ja käperryin alasti kainaloosi. Tältä päivältä tämä oli ehkä tässä, mutta tähän kokeilumme eivät jäisi, siitä olin jo täysin vakuuttunut. Siitä kertoivat jo vaatepino eteisessä, nurin käännetty laukkuni lattialle, sikin sokin ympäri asuntoa olevat seksivälineet ja meidän huohottavat vartalomme sängyllä. Olimme päässet alistamisen makuun, ja nyt vartaloni aneli lisää.

7 kommenttia viestissä: “Kokeiluja – fantasioista todeksi”

 1. lara says:

  Kiitos 🙂 hyvä jos sait kiinni mun tajunnanvirrasta, ajatus kulkee usein paljon nopeammin kun sormet näppiksellä 🙂

 2. Salome says:

  Todella mielenkiintoinen tarina!
  Rupeaa mielikuvitus laukkaamaan kun tuon lukee…

 3. lara says:

  Enpä oo tullut ajatelleeksi tota, mutta hyvä pointti. Voi tosiaan tuntua liian henkilökohtaiselta joistakin, vaikka mulle luonnollisinta on kirjoittaa sinä-henkilölle. Ehkä riippuu lukijastakin 🙂 Pistän korvan taakse 🙂

 4. MasterJonathan says:

  Hyvää kuvailua, mutta menee pikkasen tajunnanvirran puolelle. Minun on ulkopuolisena vaikea samaistua tarinaan kun se kirjoitetaan sinä-henkilölle.

 5. lara says:

  Noitapilli: Kiitos, realistinen oli tarkoituskin olla 🙂

  Minttupastilli: Oon samaa mieltä itsekin, toi tuntuu olevan mulla aina vähän ongelma 🙂

 6. minttupastilli says:

  Kappalejakoa olis mun mielestä voinut vielä pikkasen miettiä. Olis helpompi lukea, jos kappaleet olis vähän lyhyempiä.

 7. noitapilli says:

  No HUHHUH!!!!! Ihan *helvetin* hyvin kirjoitettu, realistinen ja todella kiihottava. Mä sain orkun.

Kommentoi

top