search
top

Äidille selviää salaisuus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.41 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa tarinalle "Isän kiimainen teinityttö". Antakaa palautetta.

Äiti oli mennyt tätini luokse syöpäleikkaukseen. Se syysloma muutti elämäni, sillä isäni opetti nautinnon salat minulle ja rakastelimme kiihkeästi.
Tuon loman jälkeen aloimme isän kanssa pelata pari kertaa viikossa shakkia, tai niin äidille kerroimme. Äiti piti ideaa hyvänä, sillä olen huono matematiikassa ja siinä pääsisi aivonystyrät käyttöön. Äiti ei vain tiennyt, että me panimme vain aivot narikkaan, panhuilu musaa kovaa mankasta ja myös toisiamme. Panhuilu musa siksi, että se peitti kiihkeän rakastelumme äänet.

Äiti tiesi, että rakastan panhuilu musaa ja se sai minut rentoutumaan ja kuuntelin sitä useinkin melko kovaa, joten äiti ei epäillyt mitään. Vai epäilikö, en tiedä, mutta minä ja isä rakastelimme kiihkeästi. Toisinaan kävimme myös yhdessä lenkillä ja teimme sitä luonnossakin, mutta siitä joskus toiste.
Isän ote oli aina hellä, mutta kiihkeä, joskus rakastelimme kiiman siivittämänä rajusti, mutta yhteen asiaan, isä ei koskaan osoittanut mielenkiintoa, hän antoi pitää peppuneitsyyteni, eikä edes työntänyt sinne sormeaan, joka oli mielestäni vain helpotus.

Eräänä perjantai-iltana linnottauduimme isän kanssa huoneeseeni “pelaamaan shakkia”. Kun musiikki alkoi kuulua kaiuttimista, isäni napitti paitansa auki ja sivelin kädelläni hänen bodattua rintakehäänsä. Isäni oli hyvässä kunnossa ja hän harrasti liikuntaa. Isä riisui varsin kiihkeästi myös minun paitani ja tottuneesti avasi rintaliivieni hakaset ja alkoi kiihkeästi imeä nännejäni koviksi, hieroen samalla aina toista rintaa. Kun lopulta olimme saaneet vaatteemme pois, isä kaatoi minut vuoteelleni.

Levitin jalkojani, kun isä alkoi kiihkeästi nuolla kosteaa pilluani. “Voi Tiina, sä oot ihanan märkä”, isä huokaisi ja lipitti pilluani, kuin koira vettä. Hän alkoi työntää sormia sisääni ja liikutin lantiotani halukkaasti, nussien hänen sormeaan. Juuri kun olin saamassa orgasmiani, hän lopetti ja vaihdoimme paikkaa.
Isän kalu sojotti kattoon ja terska oli paljaana. Ihailin isäni isoa kalua hetken kunnes otin sen varoen suuhuni, sormeni ylsivät juuri ja juuri ympäri, kun runkkasin sitä imien sitä samalla tottuneesti. Isäni urahti hiljaa ja antoi minun ottaa suihin rauhassa. Nuolin hänen kalunvarttaan ylös ja alas, välillä kuitenkin nuolin hänen pallejaan ja leikin niillä ja imin niitä. Isän iso käsi silitteli hellästi hiuksiani ja hän kuiskasi: “Isin tyttö.”

Tunsin hänen kalussaan värähtelyä ja lopetin, sillä tahdoin jo kiimaisena saada sen sisääni. Nousin isän päälle ja ohjasin terskan huulieni väliin ja laskeuduin hitaasti sen päälle, aloittaen hitaan ratsastuksen. Isän kädet hieroivat persettäni ja hän auttoi käsillään liikettäni kovemmaksi. Hieroin b-kupin rintojani, jotka olivat kovat ja sojottivat sivuille kuin ketunnenät. Lisäsin vauhtia, huokaillen ja voihkien enemmän. “Isä, sä oot maailman paras”, vikisin kiimaisella äänellä. Isäni vastasi lantiollaan ratsastukseen ja pian ratsastin kuin villihevonen hänen kalullaan ja voihkin: “Voi isä. Sun kalu on maailman paras.” Huokailin ja voihkin antaumuksella, nautin kun isän kalu souti pillussani ja pieni tiukka pilluni supisteli isän kalun ympärillä, kun sain orgasmeja. En pystynyt laskemaan orgasmeja, sillä isäni nussi minua niin vauhkona. Huusin vain kiimaisena ja vaadin lisää.

Myöhemmin äitini kertoi että, hän oli ollut ihmeissään kun hänen aviomiehensä, isäni oli yhtäkkiä tullut sängyssä virilimmäksi ja kiihkeämmäksi, jota äiti ei tietenkään pannut pahakseen. He viettivät ihania makuuhuonehetkiä ja minä joskus vakoilinkin heitä ja sormetin kiivasti oven takana. Kun tuona päivänä kerroimme isän kanssa, että aiomme pelata muutaman erän taas shakkia, ei äiti pannut sitä pahakseen, hänestä oli hyvä, että minun matikkapäätäni hiottiin pelin avulla. Äitillä alkoi jossain vaiheessa iltaa tekemään mieli teetä ja hän keitti sitä reilusti. Hän ajatteli tuoda sitä meillekin. Hän kertoikin, että oli tullut tarjottimen kanssa kellarikerrokseen ja asteli kohti oveani. Musiikki oli kuulunut käytävälle asti, mutta hän oli kuullut sen lisäksi, kun vikisin kova äänisesti isäni parhautta. Hän kertoikin, että oli vain hymyillyt itsekseen, kun pidin isästäni kovasti ja hän tuli lähemmäs huonettani.

Mutta pian pommi räjähti. “Yllätys. Toin tee”, äiti sanoi hymyillen, mutta hänen sanansa keskeytyi ja tarjotin tipahti hänen käsistään lattialle, kun hän näki minut ratsastamassa isäni kalulla.
Huomasimme äidin liian myöhään ja katsoin äitiä järkyttyneenä. “Sari, odota!”, isä huusi ja työnsi minut päältään pois ja juoksi äidin perään alasti.

Vedin lakanan ympärilleni ja yritin väistää kuumaa teelammikkoa ja menin heidän huoneensa taa, josta kuulin heidän kiivaan keskustelun.
“Risto, en voi uskoa, että nussit omaa lastamme. Kauanko olet pakottanut hänet antamaan sinulle. Kauanko olet pannut häntä?” äitin ääni oli järkyttynyt.
“Minä en aikonut sitä, kaikki vaan meni siihen. Minä yritin vastustaa kiusausta, mutta sitten…” isä sanoi vakavalla äänellä. “…mutta minä halusin sitä niin kovasti”, sanoin ja astuin lakana ympärilläni huoneeseen.
“Tiina. Pakottiko isä sinut?” äiti kysyi minulta ensimmäisenä ja katsoi minua kysyvästi. “Ei isä minua pakottanut. Minä itse halusin ja anelin häntä rakastelemaan kanssani”, mutisin kyyneleet silmissäni. Pelkäsin, että äiti tekisi rikosilmoituksen isästä. “Tiina kulta, voit puhua minulle avoimesti totta”, äiti sanoi ja rutisti minut syliinsä. “Minä en valehtele! Minä tahdoin vain rakastella isän kanssa ja tahdon edelleen!” huusin ja irrottauduin äidin sylistä. “Hyvä on kulta, minä uskon sinua”, äiti sanoi ja nieleskeli tyhjää. “Minä en tahdo, että kerrot kenellekään. Minä en halua, että isä joutuu vankilaan. Haluan, että hän voi olla kotona ja rakastella kanssani aina välillä”, sanoin ja siirryin isän luo. Lakana tipahti ympäriltäni, kun kiersin käteni isäni alastoman vartalonsa ympäri. Olin juuri ja juuri hänen olkapäähänsä asti.Hän kiersi kätensä harteilleni ja puristi minut hellästi itseään vasten. Siinä me kaksi alastonta halasimme toisiamme ja katsoimme vaimoa ja äitiä. Katsoin äitiäni anovasti ja pyysin: “Anna minun pitää isä, minä en ikinä toivo mitään muuta, kuin että perheemme pysyisi ehjänä.” Kyyneleet valuivat silmistäni. Äidin ilmeestä näki, että hän kamppaili tunteidensa kanssa. “Minä rakastan teitä kahta enemmän kuin mitään muuta. Jos Tiina sitä noin paljon kaipaa, niin kyllä minä voin isän kanssasi jakaa, jopa siinä mielessä”, äiti sanoi lopulta ja tuli lähellemme ja halasi meitä molempaa. Isän suuret ja pitkät kädet puristivat meidät molemmat syliin ja tunsin äidin hellän käden silittelevän rauhoittelevasti kyyneleistä poskeani.
“Haluaisin kuitenkin keskustella, miten tähän päädyttiin”, äiti sanoi ja istuuduimme kaikki vanhempieni sängylle.

Isäni alkoi kertoa, syyslomasta, kun äiti oli tädin tukena, ja minä ilmestyin saunaan…
“…ja sitten rakastelimme aina kun olimme kahden ja lopulta keksin shakkipelin ja ajattelin, että voimme sen varjolla rakastella, vaikka olisit kotonakin”, isä sanoi lopulta ja huokaisi syvään. Hän veti äidin syliin ja sanoi: “Sari rakas, minä rakastan Tiinaa paljon, mutta minä rakastan ihan yhtä paljon myös sinua. Te molemmat olette minun elämäni naiset ja teitä on ihan mahtava panna.” Isäni suuteli kiihkeästi äitiä, joka vastasi suudelmaan.

Äitini oli rauhallinen ja hänen kätensä alkoi runkata isän kalua ja pian se oli jälleen toimintavalmis. Pian isä ja äiti kaatuivat vuoteelle ja suutelivat kiihkeästi, samalla kun isä repi äitini vaatteita päältä. Näky kiihotti itsessään minua ja aloin hiplata rintojani. Kun äiti oli alasti, isäni nousi sängystä ja veti äitini sängyn reunalle ja alkoi nussia häntä kiivaasti. Äitini alkoi huokailla nautinnollisesti ja minä sormetin itseäni jo varsin halukkaasti.
Isä lopetti kuitenkin ja kävi sänkyyn pitkälleen ja äiti kävi hänen päälleen ja ohjasi kalun sisäänsä, aloittaen ratsastuksen. Äitini huokailu ja voihkinta sai minut työntelemään sormiani sisääni ja huokailin. “Tiinaseni, tule isän kasvoille”, isä sanoi ja kävin niin, että pilluni oli isäni suun kohdalle. Isä aloitti nuolemisen ja nuoli ahnaasti pilluani, saaden minut voihkimaan. Puristelin rintojani kiihkeänä ja nännit olivat taas kovat. Isän kieli pillussani tuntui taivaalliselta ja liikutin kiivaasti lantiotani hänen kasvojaan vasten. Yhtäkkiä tunsin kuinka hän työnsi kaksi sormeaan sisääni ja alkoi sormettamaan todella vauhdikkaasti ja imaisi klitorikseni suuhun. En voinut mitään, kun laukesin huutaen hänen kasvoilleen. Huutoni sekottui äidin kiiman huuto, kun hänkin sai orgasminsa ja pian isä urahti ja syöksi lastinsa äitini sisään. Kävin vuoteelle pitkäkseni ja kääriydyin lakanaani. Kuului vain “plop”, kun äitini nousi isän päältä ja isän spermat valuivat hänen reisiään pitkin.
Isä kävi omalle paikalleen pitkäkseen ja veti minut kainaloonsta tyytyväisenä, äiti käpertyi toiseen kainaloon tyytyväisenä. “Meidän perheen salaisuus. Mutta jatkossa tahdon nauttia isän kanssa vain kaksin”, äiti kuiskasi. “Niin minäkin”, vastasin ja isä naurahti tyytyväisenä ja siihen minä nukahdin onnellisena.

8 kommenttia viestissä: “Äidille selviää salaisuus”

 1. No..jaa says:

  Ihan hyvä, mutta alku lähti lyhyesti. Jatka hieman pidempänä kun koko perhe nussii.

 2. mkt says:

  joo, jatka ihmessä riston ja tiinan tarinaa
  miten tosta jatkui riston elämä khden naisensa kanssa
  miten tänään, naiko risto ja tiina nykyäänkin ja yhtä kiihkeästi

 3. teija says:

  erikoinen,irstas..kyllähän sä voisit äitiäskin lohduttaa kun olet siinä niiiin hyvä !

 4. masa says:

  ihanan rietas nyt seisoo

 5. Jopas nyt! says:

  Tässä ja aiemmassa jutussa häiritsi kovasti se että kokematon käyttäytyi kuin kokeneempikin. Ja se itsensä huorittelu ei oikein nappaa.

 6. MadClown says:

  Hyvä tarina, toi alku oli hyvä ja jotenkin todenmukanen. Tykkäsin

 7. enemmän says:

  tuossa ois voinu kertoo enemmän/lisätä sitä kuinka “vihanen” äiti oli.. Eikä heti hypätä seksiin..
  Mut muuten hyvä 🙂

 8. joik2ww says:

  Olis voinu olla tota alkukäsittelyä vähän enemmän 🙂

Kommentoi

top