search
top

Pikkusiskoni, kiusaajani, rakkaani

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (14 votes, average: 3.64 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Olen ensikertalainen novellin kirjoittaja, yritin kyllä varmistaa virheet, mutta pahoittelen jos niitä on. Ja tämähän on vain minun fantasiaani, josta unelmoin.

Olin tapahtuma aikaan 26-vuotias ja pikkusiskoni Irene 14-vuotias. Olemme täyssisarukset, vaikka ikäeromme onkin huikea, ei välissämme ole sisaruksia, äitimme keskenmenojen takia.
Oli vanhempiemme hääpäivän aika ja tietenkin isä ja äiti tahtoivat viettää sen lomaillen kaksistaan, niinpä lupauduin kotimieheksi vahtimaan viikoksi pikkusiskoani.

Vanhempien lähtöaamusta asti, Irene kiusoitteli minua alusta asti, pukeutumalla varsin avonaisiin vaatteisiin, hänen b-kupin rintansa näkyivät aina varsin hyvin suuren kaula-aukon takia ja hänen peppunsa keikkui aina kun hän käveli ohitseni.
Tietenkin siinä omat halut heräsi, kun Irene oli varsinainen missi. Hänen ilmeestään näin, että hän teki sen tahallaan.
Välillä jouduin tosissani yrittämään, että sain ajatukseni pidettyä kurissa ja silloin Irene tuntui vain tahallaan lisäävän pökkyä pesään.

Jouduin aina välillä lukittautumaan vessaan purkamaan paineita. Ajattelin, että olen hirveä sika, kun katson oman pikkusiskon keimailuja kieltämättä lainkaan, mutta en vain pystynyt kieltämään, sillä hän vain oli niin uskomattoman seksikäs namupala.
Iltaisin katottiin telkkaria ja ihan vain kiusoitellakseen Irene kiehnäsi minua vasten ja minä yritin estellä hieman, mutta tuloksetta, enkä toisaalta halunnut kieltää häneltä sitä, sillä nautin itsekin. Olenhan kuitenkin varsin hyvännäköinen ja hyvässä kunnossa, sillä treenaan muutaman kerran viikossa salilla.

Vanhempien loma oli puolessa välissä ja päätin eräänä iltana lämmittää ulkosaunamme ja täytin vesipadan ja kannoin saunalle puut. Siinä niitä laittaessani, Irene tuli koulusta kotiin ja meni tekemään läksyjä. Onneksi pikkusisko osasi sentään pukeutua lämpöisesti, sillä monet teinitytöt talvisin ovat liian vähissä vaatteissa. Sisälle palattuani huomasin, että hän oli kuorinut päällyvaatteensa ja hän oli taas varsin paljastavissa vaatteissa. “Et kai sä noissa vaatteissa ollut koulussa?” kysyin nieleskellen, sillä hän vaikutti ihan ilotytöltä. “Höh, en tietty, kouluvaatteet on tossa tuolilla”, hän vastasi ja huokaisin helpotuksesta. “Sauna on varmaan tunnin päästä valmis, mä voin käydä hakee saunajuotavaa kaupalta, jos sä hoidat tulen”, sanoin pikkusiskolle, joka pyysi tuomaan mansikka tai lakkasiideriä.

Kun kotiin palattuani kysyin kumpi kävisi eka saunassa, hän sanoi, että mä voin käydä ja niin minä menin löylyttelemään. Aloin lauteilla jälleen ajattelemaan Irenen kauniita muotoja ja viettelevää kävely tyyliä ja keimailua, saaden kalun taas juhlakuntoon. Aloin varovasti runkata, sillä olinhan yksin.
Suljin silmäni ja runkkasin vähän nopeampaa, hetken päästä tunsin laukeavani ja hoin ääneen: “Vittu oot ihana Irene.” Säikähdin ihan helvetisti kun kuulin hennon vastauksen: “Kiitos Jesse, niin säkin.” Avasin silmät ja katsoin häpeillen 14-vuotiasta pikkusiskoani, joka ei ollut moksiskaan. “Mä tulin sun kaveriks, ku en haluu sit yksin tulla”, hän sanoi ja tuli vierelleni lauteille.

“Sori”, sain vaivoin sanottua ja vilkaisin nolona pikkusiskoani. Hän kuitenkin oli kaikkea muuta kuin ujo ja hän pyysi lupaa koskettaa kaluani, joka vieläkin oli tanassa asennosssa. Annoin luvan ja hän alkoi koskea sitä varovasti, hänen sormensa ei mennyt sen ympäri ja seisokissa kaluni pituus oli n.15cm. “Se on aika iso”, hän huokaisi ja siveli kättään siinä hellästi, että kurkustani karkasi tyytyväinen urahdus. “Mä en oo ollu vielä kenenkään kanssa”, hän kertoi minulle. Taputin häntä polvelle ja sanoin, että kyllä hän ehtisi vielä monta kertaa. Hän tarttui käteeni ja johdatti sen pillulleen, jota aloin varoen hyväillä.

Irene levitti jalkojaan, jotta saatoin hyväillä paremmin hän häpyään ja klitoristaan, jota koskettaessani hän voihkaisi hieman. Työnsin sormeani hänen pilluunsa ja hän alkoi lantiollaan työntää sormeani vasten ja tunsin kuinka piukka pikkusiskoni oli.
“Jesse”, hän kuiskasi hiljaa. “Mitä?” kysyin ja katsoin häntä hymyillen hellästi ja vedin käteni pois nolona hänen hävyltään. Irene katsoi minua vähän aikaa ja punastui hieman sanoessaan: “Mä haluan, että sä viet mun neitsyyden.” “Ootko sä ihan varma?” kysyin ja katsoin pikkusiskoani syvän sinisiin silmiin. “Oon, sä oot tuttu ja turvallinen”, Irene vastasi. Pyysin häntä käymään selälleen, jonka hän tekikin levittäen jalkojaan. Hänen posliini pillunsa oli ihanan punainen ja painoin suukkoja hänen sisäreisilleen ja tunsin hänen neitseellisen kiiman tuoksunsa, joka oli aivan ihana. Painoin huuleni varoen hänen klitalleen ja annoin suukon. Aloin nuolemaan hellästi hänen häpyään ylhäältä alas, väistäen klitoriksen koko ajan, mutta välillä hipaisin sitäkin, työnsin sormeni hänen pilluunsa ja aloin sormettaa häntä hellästi, samalla kun nuolin. Hän voihki ja kitisi ja liikutti lantiotaan ja nussi sormeani, samalla kun nuolin häntä. Työnsin toisen sormen ja jatkoin sormettamista, tunsin kuinka hänen häpynsä supisteli ja työnsin kolmannen sormen. Hän voihki varsin kovaäänisesti ja tunsin kaluni olevan jo miltei räjähdys pisteessä. Jatkoin kuitenkin sormettamista ja lopulta imaisin hänen ihanan klitoriksensa suuhuni ja imin voimakkaasti ja annoin pikkusiskolleni orgasmin. Hän voihki ja kitisi nautinnollisesti ja kuiskaili: “Ihanaa Jesse, ihanaa.” Vedin sormeni ulos ja vein ne hänen kasvojensa eteen ja hän nuoli ne puhtaiksi. “Ootko sä vielä ihan varma, että mä tekisin sen?” kysyin varoen, kaluni oli todellakin siinä kunnossa, että tahtoisi päästä pillun syvyyksiin. “Oon”, hän vastasi minulle. Silitin hänen poskeaan ja sanoin: “Sitä ei vaan saa kertoa kenellekään, ei yhdellekkään sielulle.” “Mä vannon, että tää on vaan meiän salaisuus”, hän vastasi ja alkoi hyväillä kaluani. “Voi vitsi ku tuntuu hyvälle”, huokaisin ja pian tunsin hänen nuolevan hieman kaluani. Hänen työskentelynsä oli hyvin epävarmaa, mutta liike varmentui koko ajan. “Mä tuun”, kuiskasin ja juuri kun lastit syöksyivät, siskoni otti koko lastin riettaasti kasvoilleen ja rinnoilleen. Siskoni huuhteli saunakauhan avulla spermat pois ja katsoi minua viettelevästi ja pyrki lähelleni.

Puristin Ireneä kainalossani ja olimme ihan hiljaa, kunnes hän sanoi: “Rakastellaan.” Nyökkäsin, enkä enää kysellyt, vaan pyysin häntä taas selälleen lauteille ja hän totteli levittäen jalkojaan minulle. Annoin kieleni leikkiä ensin hänen hävyllään ja valutin sylkeä liukasteeksi ja tunsin hänenkin kostuvan kiimanesteistään. Ajattelin, että on mulla ihana sisko. Asetin kaluni hänen hävylleen ja katsoin häntä kysyvästi. Hän vain nyökkäsi ja aloin hitaasti työntää. Tunsin kuinka kaluni avasi tietä siskoni pyhimpään paikkaan ja jonkun ajan päästä tunsin esteen ja kuiskasin: “Mä teen sen nyt.” Survaisin kaluni kerrasta pohjaan ja Irene katsoi minua hiljaa päästämättä ääntäkään. Annoin hänen tottua kaluuni sisällään ja aloitin hitaan ja rytmikkään työnnön pikkusiskoni sisällä. Halusin tehdä sen varoen ja jonkun aikaa sitä tehtyäni, tunsin kuinka hänen lantionsa alkoi vastata työntöihini, joten lisäsin vauhtia saaden pikkusiskoni voihkimaan hieman.

Irene levitti jalkojaan enemmän, kun soudin edestakaisin hänen ihanan tiukassa pillussaan. “Jesse, lisää vauhtia”, hän pyysi hiljaa ja punastui. Kovensin työntöjeni vauhtia ja hän alkoi pian kitistä varsin kiimaisena, tunsin kaluni pian räjähtävän ja sanoin: “Multa tulee kohta.” “Päästä sisään, mulla on pillerit”, hän vastasi ja lisäsin enemmän vauhtia, saunan täytti vain Irenen kiimainen voihkinta ja hänen anelunsa lisätä vauhtia, ääneen yhtyi myös minun raskas huokailuni ja pallieni läiske hänen peppuaan vasten. Tunsin pikkusiskoni pillun supistelevan kaluni varrella, enkä voinut pidättää laukeamistani. Molemmat huusimme jo kiimahuutoamme kun nussin siskoa orgasmiemme jatkuessa vain kovempaa ja kovempaa. Lopulta vedin kaluni pois ja Irenen pillusta valui spermani ja hänen kiimanesteet.

Myöhemmin illalla hiivin pyjamassani Irenen huoneeseen ja kysyin: “Kadutko sinä?” Hän kääntyi katsomaan minua ja hymyili leveästi: “En hetkeäkään.” Hän ojensi käsiään minua kohti ja menin lähemmäs häntä. “Tuu mun viekkuun yöksi”, hän kuiskasi. “Etkö sä uskalla yksin nukkua”, kysyin ilkikurisesti. “En, enkä mä ajatellu sitä paitsi nukkua”, hän vastasi kujeillen. Esitin hämmästynyttä ja kysyin mitä hän aikoisi ja sain napakan vastauksen: “Nussia maailman parhaimman ja rakkaimman isoveljen kanssa.” Muuta kehoitusta en saanut ja riisuin vaatteeni ja sujahdin hänen peittonsa alle huomaten vasta silloin, että hän oli alasti.
Sitä ei tarvinne kertoa, mitä koko se yö tehtiin.

Seuraavana päivänä Irene tuli ennätysajassa kotiin. Oli perjantai ja meillä oli Sunnuntai-iltaan asti aikaa, kunnes vanhemmat piti hakea lentokentältä. Rakastelimme monta kertaa perjantai-illan aikana, samoin lauantaina ja sunnuntainakin, sekä tietenkin ne yöt välissä.

Oli haikea tunnelma sunnuntaina, kun vanhemmat tulivat kotiin, mutta he olivat niin väsyneitä reissusta että menivät nukkumaan.

Kun he nukkuivat, tuli Irene huoneeseen, jossa minä majailin. Hänellä oli peitto ympärillään ja hän sulki oven ja tiputti peittonsa, jonka alla ei ollut vaatteita. En tarvinnut toista vihjettä vaan heitin pyjaman housuni pois ja menin siskoni eteen, kumarruin suutelemaan häntä kiihkeästi ja nostin hänet syliini. Ajattelin kantaa hänet sänkyyn, mutta seinä oli lähempänä, niinpä työnsin hänet seinää vasten ja lupaa kysymättä työnnyin hänen sisäänsä. Hän voihkaisi nautinnollisesti ja kuiskasi: “Nussi kovaa veli-kulta.” Suutelin Ireneä kiihkeästi ja aloin nussia siskoani ensin varovasti, hänen lantionsa liikkui levottomasti, kun hän vastasi työntöihini jotenkuten. “Pane kovempaa”, hän kuiskasi ja tein työtä käskettyäni. Minua kiihotti suunnattomasti ajatus, että vanhempamme nukkuivat sen seinän takana, jota vasten nussin kiihkeästi kiellettyä hedelmääni. Huuleni söivät hänen suuliaan ja hän vastasi suudelmaani yhtä kiihkeästi, tunsin hänen kehossaan, orgasmin lähestyvän ja hänen pillunsa supisteli kaluni ympärillä, painoin sonnin raivolla ja hän iski hampaansa olkapäähäni, jottei hänen kiimainen huutonsa pääsisi valloilleen. Tunsin kuinka orgasmini lähti liikkeelle samalla kun pikkusiskoni selkä kaareutui suuren orgasmin voimasta. Pidin häntä hellästi sylissäni ja vetäydyin hänen sisältään. “Nyt nukkumaan pikkulintu”, kuiskasin hiiren hiljaa hänelle. “Rakastan sinua ja kaluasi”, hän kuiskasi punastellen ja painoi suukon poskelleni.

Aamulla yritimme olla normaaleja, mikä oli hieman hankalaa, mutta onneksi huomiomme oli niissä lomakuvissa joita isä näytti ipadillani. Kesken kaiken äiti kuitenkin sanoi, että hän huomasi aamulla, kuinka eräs maisema taulu oli tipahtanut seinältä yön aikana ja sen raamit olivat menneet rikki. Kyllä kyseessä oli samainen seinä, jota vasten kiihkeästi nussin 14-vuotiasta pikkusiskoani.

Kyseisen tapauksen jälkeen, siskoni on käynyt luonani ja yöpynyt shoppailujen aikana luonani ja silloin on kyllä tehty todellakin muuta kuin nukuttu, mutta se on jo ihan eri juttu se.

9 kommenttia viestissä: “Pikkusiskoni, kiusaajani, rakkaani”

 1. hippi says:

  Voi, voi… olen oli 65v avioliitossa 5 lapset omistava. Sanon vain. Höpö höpö,,
  Kyllä äiti olisi huomannut Ei nyt sentään satuja ja näin “paskasta” Heippa..?

 2. hippi says:

  Voi, voi… olen oli 65v avioliitossa 5 lapset omistava. Sanon vain. Höpö höpö,,
  Kyllä äiti olisi huomannut Ei nyt sentään satuja ja näin “paskasta” Heippa..?

 3. Euuduf says:

  aika epärealistinen mutta iha ok.

 4. itsetyydyttäjä says:

  Seksikästä uuu jeah paras stoori

 5. 14-vuotias says:

  Uuno, olen neljätoista, neitsyt ja käytän e-pillereitä, koska a) hyvä aloittaa aikaisin b)auttaa menkkakipuihin 🙂
  – Hyvä stoori, hiukan liian… Epärealistinen? 😉

 6. uuno says:

  Neljätoistavuotias neitsyt, joka alkanut käyttää e-pillereitä ?

 7. Kiima says:

  Tosi kiihottava tarina, lisää tätä!

 8. littlesister says:

  tykkäsin todella paljon 😉 joskus on samaa tullut toivottua..

Kommentoi

top