search
top

Vanhojen tanssien harjoitukset

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 4.23 out of 5)
Loading...

Hänen hento kosketuksensa alaselässäni, kasvojani vasten leuhahtava hengitys, mieto hien tuoksu, joka viesti hänen hermostuneisuudestaan. Tuntui erittäin vaikealta keskittyä olennaiseen, koulumme vanhojen tanssien opetteluun. Koulun sali oli täynnä opiskelutovereitani harjoittelemassa opettaja Räisäsen johdolla, mutta juuri nyt minä pystyin keskittymään vain häneen.
“Vasemmalle, poika astuu tytön jalkojen väliin ja pyöräyttää tämän oikealta kainaloon”
Ääni havahdutti minut horteesta. Pudistin päätäni ja keskitin katseeni opettajaan. Tunsin yhä hänen hengityksensä poskellani, hän oli lähempänä minua kuin muut parit toisiaan.
Hänen nimensä oli Jp. Se oli lyhenne pidemmästä koko nimestä. Hänellä oli aavistuksen normaalia suomalaista tummempi iho, jota korosti mustat taakse kammatut hiukset. Hänen tyylinsä oli huoliteltu, mutta silti miehekäs. Hän oli niitä harvoja poikia, jotka minun mielestäni eivät näyttäneet homohtavalta villapaidassa. Tosin juuri nyt hänen yllään oli musta t-paita ja rennot farkut; vaatteet jotka toivat esiin lihaksikkaat, mutta laihat käsivarret, sekä pepun jota kuolasin usein salaa.
“Hei, kuunteletko sä?”
Jp hymyili minulle. Rakastin hänen aina virnistävää hymyään.
“Joo, kyl mä”, valehtelin
“Miksiköhän sitten me ei tanssita vaikka käsky kävi?”
Uusi virnistys joka sai sydämeni läpättämään epätahtiin. En luottanut ääneeni, joten kohautin olkiani. Hän otti minusta entistä tiukemmin kiinni, vetäen samalla itsensä vielä hieman lähemmäs, ja lähti viemään minua.
Jp oli hyvä tanssija, ja oli täysin onnekasta vahinkoa, että hän oli minun parini. Jp oli nimittäin veljeni kavereita ja minua 3 vuotta vanhempi. Alkuperäinen parini oli jättänyt minut pulaan viime hetkillä, ja Jp oli lupautunut hoitamaan hänen hommansa loppuun, kun olin tullut kotiin melkein itkien epäonneani. Olin hänelle kiitollinen.
Hänen kehonsa painoi minua hellästi, jokaisen pyörähdyksen jälkeen hän veti minut takaisin kiinni itseensä sytyttäen kehoni palamaan uudestaan ja uudestaan. Se oli melkein sietämätöntä. Kehoni huusi kosketusta. Opettaja taputti käsiään.
“Pidetään pieni tauko, teidän keskittymisenne rakoilee!”

Valuimme muiden mukana ulos tunkkaiseksi muuttuneesta salista. Useat käyttivät tilaisuuden hyväksi ja menivät ulos haukkaamaan happea tai saastuttamaan keuhkojaan. Osa jäi aulaan rupattelemaan. Minun oli levoton olo, joten hiivein hiljaa toiseen tyttöjen pukuhuoneista, siihen pienempään, jota ei yleensä käytetty. Suljin oven ja siirryin hanan luo juomaan. Yritin saada itseni kuriin.
“Hei? Voinko tulla?” Jp huusi yllättäen ovelta.
“Joo”
“Onko kaikki hyvin?” hänen äänessään oli huolta.
“Joo”
“Oot ollu vähä poissaoleva tänään, ootko varma että kaikki on hyvin?” hän tuli seisomaan taakseni. Näin hänet peilistä edessäni.
“Ei mulla ole hätää” huomasin itsekin ääneni kimeyden.
Jp kurotti kättään ja hipaisi olkaani. Se syttyi tuleen. Hän siveli kättäni hitaasti ja tarkkaili ilmettäni. Näin itsekin nyt miten kasvoistani paistoivat nautinto. Tunsin punehtuvani.
“Voit kyllä kerto…” hänen lauseensa jäi kesken kun käännyin suutelemaan hänen huuliaan. Hän yllättyi ja jähmettyi.
“Anteeksi!” huudahdin ja yritin kääntyi hänestä pois päin. En voinut uskoa, mitä olin juuri tehnyt.
En katsonut häntä silmiin, mutta kuulin hymähdyksen.
“Helvetti” hän kuiskasi ja yllättäen hänen huulensa olivat taas omillani. Ne olivat pehmeät, loivat valtavan eron karkeaan siistiin sänkeen verrattuna. Raotin huuliani ja tunsin hänen hengityksensä suussani. Hitaasti hänen kielensä kosketti huuliani ja etsiytyi tanssimaan oman kieleni kanssa. En edes tajunnut, mitä tapahtui ennen kuin hän oli upottanut kätensä lyhyisiin hiuksiini ja piti tukevasti kiinni päästäni. Tunsin kiihkoni kasvavan entisestään. Käteni pujahtivat hänen t-paitansa sisään ja tunnustelivat lihaksikasta selkää. Hän värähti.

Jokainen sekuntti tuntui ikuisuudelta, mutta hyvällä tavalla. Sillä hetkellä maailmassa oli vain hänen huulensa vasten omiani. Sitten hän nosti minut syliinsä. Kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja käteni hänen kaulalleen. Hän suuteli kaulaani erittäin alhaalta. Hiljaa hänen huulensa laskivat alemmas. Hän tuki minut seinää vasten ja veti matalakauluksista paitaani entistä alemmas. Ähkäisin kun hän imaisi tissini yläosaa. Hengitin raskaasti kun hän imi takuuvarman jäljen minuun. Sitten hän täysin ilman varoitusta laski minut alas ja käveli ovelle. Tunsin pettymyksen sisälläni; hän lähtisi pois.
Kuulin lukon loksahtavan. Jp kääntyi katsomaan minua ilkikurisesti.
“Haluatko takaisin tunnille?” hän naurahti perään, mutta vaistosin hänessä hermostuneisuutta. Hymy kohosi kasvoilleni pudistaessani päätäni.
“En minäkään” hän henkäisi.
Jp:n käden etsiytyivät heti rintsikoideni hakasille. Hän avasi ne nopeasti ja veti sitten paitani pois. Rintaliivit valahtivat lattialla kadottaessaan kaiken tuen. Punastuin. Ei ollut ensimmäinen kerta kun mies katsoi rintojani, mutta tämä tuntui erilaiselta, tärkeämmältä.
Jp kumartui eteeni. Hän etsi katsekontaktini samalla kun hieroi tissejäni. Hän rutisteli niitä hellästi ja pyöritti sormenpäillään. Huokaisin mielihyvästä. Hän nuolaisi aivan nopeasti nänniäni kielenpäällään. Värähdin. Sitten hän otti vasemman rintani suuhunsa ja leikitteli nännillä samalla kun hieroi oikeaa. Tunsin kosteuden alapäässäni ja heilautin pääni taakse.
Hän jätti rintani rauhaan ja siirtyi suutelemaan vatsaani. Aivan pienen hetken hän leikki napakorullani. Hänellä oli taitavat kädet ja muutamassa sekunnissa hän oli avannut vyöni ja housujeni napin. Pitsiset alushousut näkyivät.
“Odota” pyysin ja hän vetäytyi heti hieman. “Nouse”
Taas hän totteli hieman hämillään.
Riisuin hänen paitansa. Arvostelin aivan nopeasti hänen yläkroppansa; täydellinen. Sopivan lihaksikas ja jäntevä muttei liian treenattu. Suutelin hänen huuliaan, kaulaa, rintakehää, vatsaa. Hieman tärisevin sormin avasin hänen vetoketjunsa ja vedin housut alas. Eteeni paljastui puolittain erektiossa oleva, hyvännäköinen, yli keskimitan oleva kulli. Otin sen käteeni ja aloin tekemään kevyttä runkkaus liikettä. Hetken kuluttua toin huuleni sen varrelle ja nuolin hellästi. Hän ynähti ja siitä rohkaistuneena vedin esinahkaa taa ja liu-utin huuleni kyrvän ympärille. Runkkasin samalla kädelläni kun imin ja hyväilin terskaa. Upotin kullia hieman syvemmälle ja annoin pääni liikkua eteen taa vauhdikkaammin. Tunsin sen jäykistyvät suussani entisestään. Se kiihotti minua suunnattomasti. Olin varma että housuni olivat jo läpikastuneet.
Hän ynisi hiljaa ja nostin silmäni katsekontaktiin. Hän tuijotta kattoa ja siveli hiuksiani. Hänen suunsa nytkähteli mielihyvästä, muuta osaa kasvoista en nähnyt. Pistin huuleni tötterölle ja imin kyrpää niin hyvin ja kovaa kun taisin. Hän ähkäisi ensimmäisen kerran kunnolla ja heittäytyi katsomaan minuun.
“Riittää” hän ynähti. “Riittää, hei mhmh. En halua tulla vielä, yhh”
Lopetin hieman vastahakoisesti, vaikka harvemmin olin nauttinut kullin imemisestä.

Olin jo valmiiksi matalalla, joten Jp:n oli helppo työntää minut maata vasten. Hänen silmänsä tuikkivat, kun hän pujotti kätensä housuihini. Hän hieroi hellästi alapäätäni ja minä suljin silmäni. Tunsin miten hän kiskoi farkkuni pois. Hänen kätensä hieroi taas hieman, sitten hänen sormensa pujahti stringieni sivusta sisääni. Se tuli yllättäen ja huudahdin pienesti. Hän ei välittänit vaan alkoi heti liikuttamaan sormeaan. Huomasin että hän tiesi mitä teki.
Hetken kuluttua tunsin miten stringini lähtivät jaloistani. Taas punastuin hieman. Hänen kätensä levittivät hellästi jalkojani ja punastuin lisää. Sitten tunsin huulet reiteni sisäpinnalla ja hengitykseni kiihtyi. Hän nousi kiusoittelevan hitaasti ylöspäin kunnes lopulta suuteli pilluani. Sitten hän upotti kielensä häpyhuulten väliin. Hän etsiytyi taitavasti klitorikselle ja alkoi pyörittämään sitä. Vain muutaman sekunnin jälkeen nytkähtelin jo mielihyvästi. Selkäni kaartui ja suuni aukesi äänettömiin ähkäisyihin. Hänen toisen kätensä nousi vatsalleni ja toisen upotti sormensa sormettamaan minua. Tunsin räjähtäväni aivan pian. Sitten hän täysin varoittamatta lopetti ja kiskaisi minut ylös. Hän nosti minut vaivattomasti syliinsä ja tunsin miten hänen kullinsa painautui pilluani vasten.
“En kestä enää. Haluan sun sisääs” hän läähätti.
“Mä haluan naida suo”, vastasin.
Jp painoi minut seinää vasten ja kulli upposi sisälleni. Se taisi sittenki olla kookkaampi kuin olin näöltä ensin arvioinut, sillä tunsin tulevani todella täyteen. Jp aloitti ensin hellät hitaat liikkeet, mutta huultemme kohdatessa kiihkeään suudelmaan menomme muuttui entistä rajummaksi. Hänen kullinsa varsi hieroi minua juuri oikeista kohdista ja sai kiihkoni hulluksi. Käteni hieroivat hänen selkäänsä, kunnes orgarmi tuli vavahdellen ja valtaisan rajuna. Kynteni upposivat vahingossa hänen ihoonsa, mutta häntä ei haitannut. Hän karjaisi hiljaa ja työntyi entistä syvemmälle. Minä tärisin yhä orgasmini jälkimainingeissa kun hän istui pukuhuoneen penkille pidellen minua tiukasti sylissään ja itseään sisälläni. Hän liikutti minua ylös alas kunnes olin toipunut tarpeeksi aloittaakseni ratsastuksen. Tein ensin nopeaa liikettä ja sitten yllättäen upotin itseni aivan tappiin asti. Hän ähkäisi innoissaan.
“Tee se uudestaan”.
Kaarsin selkääni ja hän tuki minua käsillään. Hänen huulensa etsiytyivät rinnalleni ja imivät sitä himokkaasti. Jännitin lihaksiani aivan huomaamattani ja värähdin uudestaan. Huohotimme raskaasti. Hän katsoi minua suoraan silmiin ja raivoisasti suutelin häntä. Kieleni tunkeutui hänen suuhunsa ja tutki sitä läpikotaisin.
Hän nousi uudestaan ylös ja seuraavaksi löysin itseni makaamasta pukuhuoneen pienen pöydän päältä. Hän painoi minut pöytää vasten toisella kädessä. Toisen hieroi kehoani. Minä kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja kohotin käteni nautinnollisena haromaan hiuksiani. Käänsin pääni sivuun ja suljin silmäni. Rintani pomppivat vapaasti työntöjen tahtiin. Hänen tahtinsa oli kiristynyt entisestään. Silloin sain toisen orgasmin. Vartaloni kouristui ja huusin ääneen hurmiosta välittämättä enää siitä kuuliko joku. Pilluni värähtely sai hänetkin laukeamaan. Hän survaisi itsensä mahdollisimman syvälle ja antoi lastinsa tulla. Tuntui mahtavalta tuntea sperma sisällään valtaisan orkun jälkeen.

Hän jätti hetkeksi kullinsa sisääni ja kumartui päälleni huohottamaan. Itsekin olin hengästynyt, hyvä kun sain happea. Hän suuteli minua hellästi, erittäin hellästi. Hänen kätensä kohosi sivelemään poskeani varovasti.

Emme sanoneet mitään kun pukeuduimme. Tajusimme kelloa katsottuamme että harjoitukset olivat loppuneet jo puoli tuntia sitten. En tiedä kehtaisinko nähdä luokkatovereitani enää. Jp avasi hiljaa oven ja totesi eteisen tyhjäksi. Hipseimme ulko-ovelle ja huomasimme lapun;
“Lukitkaa ovet kun lähdette, harjoitelkaa tanssia kotona
– Räisänen”

Ulkona Jp tarjosi minulle kyytiä autollaan. Suostuin siihen. Automatkallakaan emme puhuneet paljoa, muutama kommentti jostain huonosta biisistä. En tiennyt mitä sanoa.
“Nähdään taas” hän sanoi pihassani tuijottaen rattia rystyset valkoisena.
“Joo…” kuiskasin ja käännyin noustakseni.
“Hei…” hän sanoi.
Käännyin vielä häntä kohti kysyvänä ja hänen huulensa painuivat omilleni, hellään suudelmaan joka sai perhoset lentämään vatsassani.
“Toivottavasti olen poikkeus, ja saan pitää sinut” hän kuiskasi nopeasti, kuin peloissaan lausua ne sanat.
Minä hämmennyin, mutta hymyilin sitten onnellisena.
“Olen sinun”

3 kommenttia viestissä: “Vanhojen tanssien harjoitukset”

  1. :) says:

    Jatko on todellakin tervetullutta!!!!!

  2. Falling_Tear says:

    Kiitos rakentavasta palauteesta, olen suunnitellut jatko-osan kirjoittamista mutta en ole vielä varma, olisiko jatko tervetullutta. Pyrin kiinnittämään enemmän huomiota ajatusmaailmaan 🙂

  3. fr11kk1 says:

    Tykkäsin paljon kuvailusta tytön näkökulmasta, tyttö vain tuntui olevan todella kokenut seksin suhteen, kun kyrpää alettiin imuttaa. Vähän olisi ajatusmaailmaa voinut vielä pohjustaa ja jotenkin tehdä enemmän jännitettä, mutta hyvä näinkin.

Kommentoi

top