search
top

Matkoilla !

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.39 out of 5)
Loading...

Loma siskon kanssa !

Lueskeltuani eri palstoilla muutamia tarinoita joissa teini-ikäiset sisarukset leikkivät erinäisiä eroottisia leikkejä toistensa kanssa päätin kirjoittaa omasta kokemuksestani joka tapahtui minulle ja siskolleni aikuis-iässä.
Tapahtuma ajankohta on reilu vuoden takaa syksyllä.

Olen nimeltäni Janne ja iältäni 38 v ja siskoni Marianna minua kaksi vuotta nuorempi. Olin itse silloin ollut eronneena jo noin 4 vuotta ja aivan yllättäen siskoni ilmoitti kesälomalla tavatessamme että hän oli eronnut 14 avioliitto vuoden jälkeen miehestään koska miehellä on ollut jo pitkään suhde toiseen naiseen.
Olin hyvin yllättynyt kuullessani tämän sillä olin aina pitänyt heitä “perus” onnellisena parina vaikka lapsia ei ollut siunaantunutkaan.
Itselläni oli jo lähes teini-ikäiset lapset jotka asuivat ex-vaimoni kanssa.

Asuin itse pääkaupungissa jonne olin muuttanut eroni jälkeen puhdistaakseni menneisyyden pölyt jaloistani ja en paljoa yllättynyt kun siskoni kysyi minulta että voisiko hän asua luonani jonkin aikaa etsiäkseen uuden työpaikan ja asunnon samalla päästen eroon vanhoista ympyröistä.

Marianna muutti muutama viikko lomansa jälkeen luokseni. Luovutin herrasmiehenä hänelle kaksioni makuuhuoneen ja nukuin itse sohvalla.

Elämä soljui päivä kerrallaan ja yhä useammin huomasin miten mukava oli tulla kotiin kun hyvän ruuan haju tuoksui käytävässä saakka ennen asunnon oven avausta.. Sisko haeskeli töitä päivisin mutta aina oli ruoka valmiina odottamassa kun tulin töistä kotiin.
Hän pyrki olemaan reipas ja iloinen mutta aika usein huomasin että hän oli aika alakuloinen ja masentunut johtuen varmasti erostaan ja ehkä siitäkin että töitä ei tahtonut löytyä.

Olin itse varsin hyväpalkkaisessa toimessa IT-alalla ja rahaa oli kertynyt aika mukavasti erinäisten bonuksien ja palkkioiden muodossa eläkepäiville tuhlattavaksi ja kun sitten näin lehdessä ilmoituksen kahden viikon lomapaketista Thaimaassa ja kun itselläni oli runsaasti lomia pitämättä niin ehdotin Mariannalle että lähdetään pariksi viikoksi lomalle.

“Maksan kaikki kulut ja pääset kunnolla rentoutumaan” sanoin siskolle.

Pitkän vastahangoittelun jälkeen hän lopulta suostui ehdotukseeni.

“Voidaanko yöpyä samassa huoneessa vai mitä mieltä olet “? kysäisin

“Ehdottomasti. En minä ainakaan yksin halua olla ja toisaalta seuraksi saattaa tulla joku ei niin miellyttävä huonetoveri jollet sitten varaa koko huonetta” sisko vastasi.

“Eiköhän me nyt yhteen huoneeseen sovita” hän lisäsi.

Niin sitä sitten lähdettiin matkaan marraskuun tuulisena ja koleana päivänä.
Perillä lämpöä oli yli kolmenkymmenen ja aurinko paistoi täydeltä terältä.

Mukava kommellus tapahtui heti hotellin respassa kun vastaan otto virkailija kirjoitti meidät kirjoihinsa herra ja rouva L……nä.
Siskoni tosin oli ottanut tyttönimensä käyttöönsä melkein heti erottuaan joten en ihmetellyt vaikka virkailija erehtyikin kun passeissamme luki sama sukunimi.

Noustessamme hissillä kerroksiin vitsailin siskolle että minkälaisen lemmenloman rouva haluaa viettää.

“Vai lemmenloman…. eiköhän täältä löydy nuorempia ja sievempiä seuralaisia sinulle kuin tällainen vanha eronnut akka” , sisko vastasi hieman alakuloisesti naurahtaen.

“Vai vanha… olet nainen parhaimmillaan ja toiseksi ihmisen sisältä se kaikista kaunein löytyy ja minusta sinä olet sitä paitsi hyvin viehättävä ja jopa seksikäs nainen” vastasin naurahtaen.

“Höpö,höpö” sisko sanoi läpsäisten minua käsivarrelle

Vaihdoimme laukut purettuamme kylpyhuoneessamme vuorotellen ranta-asut päällemme ja hipsimme rannalle.
Siinä kävellessäni siskoni kanssa alas rantaan huomasin miten miesten katseet suuntautuivat hyvin kiinnostuneina siskooni joka tarkemmin katsoessa näytti aika seksikkäältä leveille lanteille kietaistu satiini rantamekko ympärillään ja siniset bikini osan peittäessä varsin uhkeat rinnat.

Löysimme vapaat tuolit ja asetuimme aurinkoon. Mariannan riisuttua kietaisuhameensa pois en voinut olla huomaamatta miten hyvän näköiseltä sisko näytti.
Bikinien alaosa oli aika rohkea muotoillultaan ja totesin että sisko oli ajanut karvansa ainakin bikinien ulkopuolelta huolellisesti.
Jostain syystä olin aina ollut posliinin ystävä ja näkymä sai aikaan kivaa kihelmöintiä kalussani vaikka omasta sisaresta kyse olikin.

Olin juuri ennen lähtöä ajanut myös omat karvani niin , rinnalta vatsalta, peniksen ympäriltä ja jaloistani pois ja huomasin että sisko katseli hieman uteliaasti vartaloani siinä maatessani aurinkotuolissa. Ilmeisesti hän huomasi karvattomuuteni.

En voinut mitään sille että kaluni paisui simmareissani hänen katseensa alla ja minun oli pakko kääntyä vatsalleni ennen kuin paljastuisin.

En siinä montaa sekuntia ollut kun Marianna kysyi että laittaisinko aurinkoöljyä hänen selkäänsä. Onneksi sisko samalla heittäytyi vatsalleen aurinkotuoliin ja ei huomannut tilaani kun hän ojensi öljypullon minulle..
Kaadoin öljyä siskoni selkään ja levittelin sitä pyörivin liikkein. Kuulin miten sisko huokaili mielihyvästä öljystä liukkaiden käsien hieroessa hänen selkäänsä.
En voinut olla huomaamatta Mariannan pyöreitä pakaroita jotka olivat melkein kokonaan näkyvissä bikinien takaosan ollessa melkeinpä nauhamainen ja nauhan kadotessa lähes kokonaan pakaroiden väliin.

Näin että siskolta oli pakarat jääneet öljyämättä ja puoli leikilläni taputin siskon peppua ja kysyin että rasvataanko tämänkin osa niin että ei pala auringossa. Kuulin vain “hmmm” äänen ja tulkitsin sen tarkoittavan myöntymistä.
Kaadoin lisää öljyä ja aloin hieromaan pitkin vedoin pakaroilta alas polvitaipeisiin. Siskon jalat levisivät kerta kerralla yhä enemmän ja lopulta näin miten bikin haara osa juuri ja juuri peitti pullottavat häpyhuulet.

Onneksi ketään ei ollut ihan lähellä niin että olisi huomannut tilanteeni. Kaluni seisoi rautaisena uikkareissa. Sormeni painuivat yhä syvemmälle siskoni reisien väliin ja muutaman kerran hipaisivat pienen kangaspalan peittämää häpyä. En tiedä kuvittelinko vaan vai työnsikö Marianna pyllyään ylöspäin vasten hierovia käsiäni.

Meinasin jo tulla housuihini kun sisko yhtäkkiä kääntyi minuun päin ja sanoi:
“Nyt varmaan riittää”.
En ehtinyt itseäni peittämään kun näin jo miten siskon katse naulautui simmareiden sisällä seisovaan kaluuni.
Jos olin minäkin punainen kasvoiltani niin oli Mariannakin posket punaisena kun hän hetken tuijotettuaan käänsi häveliäästi katseensa pois..

Päätin rauhoittua ja hieroin itseenikin hieman öljyä ja keskityin auringon ottoon. Ajatukseni kylläkin laukkasivat hyvinkin sekavina moisen kokemuksen jälkeen.
Parina seuraavan päivänä sama sessio toistui ja ajatukseni siskosta laukkasivat entistäkin villimpänä ja kun en oikein päässyt itseäni tyydyttämään niin minusta tuntui että minulla seisoi joka kerta kun näin Mariannan vähissä vaatteissa

Neljäntenä päivänä hieroin taas siskolle öljyt selkään ja pakaroille. Sormeni olivat jostain syystä tulleet yhä rohkeammaksi ja huomasin hierovani entistä pitempiä jaksoja siskon reisien väliä sormien painellessa yhä rytmikkäämmin myös siskon häpyä. Tällä kertaa sisko ei keskeyttänytkään
hierontaani vaan levitti jalkojaan yhä enemmän niin että minulla oli esteetön pääsy ja näköyhteys
siskon bikinin peittämään vaginaan. Olin niin kiihottunut tilanteesta että ajattelin jo monesti repäistä bikinit pois ja sujauttaa kivikovan kalun tilalle.
Vahingokseni ja ehkä onnekseni pian lähettyville asettui pariskunta kahden pienen lapsen kera ja jouduin hillitsemään itseni.

Tuumailin siinä maatessani tapahtunutta ja olin varma että sisko ei vastaan laittaisi vaikka läheisempää tuttavuutta hänen kanssaan tekisinkin. Toisaalta jonkin asteinen häpeän ja kiellettävyyden tunne valtasi myös mieleni kun ajattelin omaa siskoani seksi objektinani.
Onneksi mitään pahempaa ei ehtinyt tapahtumaan, ajattelin lopulta.

Illalla puimme suihkun jälkeen puhtaat vaatteet yllemme ja läksimme päivälliselle.
Löysimme kivan aikalailla romanttisen tuntuisen ravintolan jonne asetuimme. Tällä kerralla tilasimme myös pullon viiniä.
Ruoka oli todella herkullista ja kun hyvä ruoka ja hyvä viini kuuluvat yhteen niin jouduin tuota pikaa tilaamaan toisen pullon.
Nautiskelimme ateriasta ja muistelimme lapsuuden aikaisia kommelluksiamme. Näin miten viinin nostattama puna nousi siskoni kasvoille ja täytyy sanoa että tunsin itsekin kevyen humalan suhisevan päässäni. Nauroimme jutuillemme ja nautimme viinistä ja tarinoistamme.

Erään tarinan kerrottuani siskoni nauroi katketakseen ja tarttui samalla pöydällä olleeseen käteeni.
Hän puristi sitä voimakkaasti ja vakavoitui hieman sanoen. “ Voi , miksi elämä ei voinut olla tällaista exäni kanssa “ .

Nauroin puristaen samalla hänen kättään ja tokaisin:

“ Unohdetaan mennet ja muutkin suhteet ja nautiskellaan tropiikin yöstä ja toistemme seurasta”

Oli tosin hyvin lähellä että en ehdottanut hänelle jotakin paljon kiihkeämpää, niin vapautunut ja onnellisessa olotilassa tunsin olevani kevyen humalan suhistessa aivoissani.

Lähdimme kävelemään kohti hotelliamme ja kävelimme käsikoukkua niin kuin monet muutkin parit.
Molemmilla taisi jalat hieman vipata mutta siinä hiljaa edetessämme poikkesimme vielä pariin ravintolaa juomaan coktailit.

Loppumatkaa hotellille kävellessämme ja siskoni sensuellin vartalon kihnatessa vartaloani tunsin olevani niin onnesta ja siskon läheisyydestä mykkyrässä että en muista milloin olisin samoin tuntenut.
Sanoin Mariannalle asiasta ja myös hän kertoi että ei ole vuosikausiin kokenut mitään tällaista vaikka oli heillä toki hyviäkin hetkiä ollut liitossaan Ekin kanssa.

Respan mies toivotti hotellissa hyvää yötä herralle ja rouvalle. Ajatus avioparista nauratti meitä ja hihittelimme kuin pikkulapset noustessamme hissillä ylöspäin.
Käytävällä nappasin nautitun alkoholin rohkaisemana siskoni yhtäkkiä syliini ja sanoin että rouva pitää kantaa kynnyksen yli.
Sisko tarttui kaulaani ja tunsin hänen kuuman hengityksensä kaulallani kun yritin olla pudottamatta häntä ja samalla kaivaen avaimen taskustani ja onnistuen jopa avaamaan oven. Potkaisin kantapäälläni oven kiinni ja kannoin siskoni leveän parivuoteen äärelle ja laskin siihen.
Irrotin otteeni mutta siskopa ei irrottanutkaan otettaan kaulastani vaan kellahdin hänen mukanaan osittain hänen päälleen.

Äkkiä huomasin tuijottavani siskon viinistä ja ehkä kiihkostakin hohtavia kasvoja noin vaaksan mitan päästä kasvoistani. Jähmetyimme paikoillemme ja tuijotimme toisiamme. Näin siskoni silmissä jotakin ennen näkemätöntä ja salaperäistä mitä en osannut tunnistaa.

Lopulta kuulin siskon käheän äänen “ suutele minua”

Painoin huuleni Mariannan odottaville huulille.

Suudelma alkoi aluksi varoen mutta muuttui hetkessä kiihkeäksi kielten ja huulien leikiksi.
Siskon suudelmat olivat äärettömän voimakkaita . Ikään kuin hänessä olisi päässyt jonkinlainen peto irti tai jonkin pato hänessä oli auennut.

Jatkoimme suutelemista useita minuutteja kunnes äkkiä sisko lopetti suutelemisen ja vetäisi pääni alas niin että olimme poski poskea vastaan kasvoni hänen kaulakuopassaan.
Samassa tunsin siskoni kyynelten valuvan omalle poskelleni ja kuulin hänen sanovan hieman itkuisella ja voimakkaan tunnekuohun sekoittamalla äänellä.

“ Miksi sinun pitää olla veljeni…. haluaisin niin rakastaa ja tulla rakastetuksi….”

En voinut mitään sille että kyyneleet alkoivat valua omista silmistäni hänen olkapäälleen kun samalla silittelin hiljaa toisella kädelläni hänen hiuksiaan ja kuiskin hänen korvaansa

“Marianna , minusta tuntuu että rakastan sinua enemmän kuin mitään muuta maailmassa”

Tunsin olevani lähempänä häntä kuin ketään koskaan ennen kun hänen käsivartensa puristivat vartaloani voimakkaasti hänen omaa vartaloaan vasten.
Makasimme hiljaa pitkään sylikkäin kunnes sisko kuiskasi.

“ Olisiko sinusta kauheaa jos olisimme tämän yön ihan tavalliset Matti ja Maija jotka rakastavat toisiaan ja jotka haluaisivat sinetöidä rakkautensa sillä kauneimmalla tavalla”
Nostin katseeni ja painoin huuleni hellään suukkoon sekä sanoin. “ Sisko , minä teen puolestasi mitä ikinä haluat. Mikään mitä välillämme tapahtuu ei ole likaista tai väärää ja mikään mitä teemme ei kuulu muille”

Marianna tarttui kaksin käsin kasvoihini ja vetäisi huuleni ihanaan pitkään tunteelliseen suudelmaan.
Riisuimme vaatekappaleen kerrallaan toisiltamme kunnes makasimme rinnakkain ja sylikkäin. Kaluni sykki voimakkaana siskoni vatsaa vasten.

“Mennään suihkuun , haluan rakastaa miestäni niin sielu kuin vartalo puhtaana” Tiina sanoi

Kävelimme käsi kädessä suihkuun . tunsin miten kiihkon aalto hyökyi lävitseni kun näin siskoni aivan paljaaksi ajellun posliinin vaginan .. Se oli äärettömän kiihottavan näköinen paksuine turpeine huulineen.

Olimme kuin pikkulapset pestessämme toinen toisiamme tarkasti joka paikasta . Erityistä huomiota Mariannan kiinnitti paljaaseen posliini kaluuni jota sisko silitteli toistuvasti ihastuneena
Tunsin itseni jotenkin äärettömän seksikkääksi siskoni käsien hyväillessä pehmeitä kiveksiäni ja siitä alas karvattomia voimakkaita reisiäni. Myös kiven kovana seisova elimeni sai osansa hänen huomiostaan.

Suihkun jälkeen kuivattelimme toisemme huolella välillä suudelmia vaihdellen jonka jälkeen sekoitin meille drinkit ja istuimme sängyn reunalle molemmat alasti nautiskellen drinkkejämme.
Istuimme hetken sanattomana tosiamme katsellen ikään kuin olisimme ryhtymässä johonkin pahaan ja kiellettyyn kunnes äkkiä kuin kuin sanattomasta sopimuksesta asetimme lasimme viereiselle yöpöydälle .
Marianna ojensi kätensä minua koti ja minä häntä kohden .Olimme hetkessä toistemme syleilyssä ja kaaduimme kyljikkäin vuoteelle. Tunsin Mariannan rintojen painuvan omaa rintaani vasten. Jalkamme risteytyivät toisiinsa ikään kuin olisimme halunneet vangita toinen toisemme itseämme vasten.
Siskon pää lepäsi toisen käsivarteni varassa . Katselimme toinen toisiamme sanattomana. Huulemme painuivat kerta toisensa jälkeen pieniin ihaniin suudelmiin.
En varmasti ollut koskaan eläessäni tuntenut niin voimakasta emotionaalista tunnetta.
Tunsin kaluni paisuvan ja sykkivän voimakkaana sydämeni lyöntien tahdissa sisareni alavatsaa vasten.

“Tajuathan että tämä on väärin ja tuomittavaa …ainakin muiden silmissä” sisko sanoi.

“Eipähän ole muita näkemässä ja ainakin minun puoleltani tämä on parasta mitä minulle on sattunut koskaan” vastasin.

“Oi sinä olet niin kultainen, mutta mitä sitten tämän jälkeen…. kun palaamme kotiin”? Tiina sanoi hiljaa hiuksiani silitellen.

“En todellakaan tiedä sisko kulta mutta sen tiedän että jos saisin päättää niin tämä ei päättyisi koskaan” mumisin hänen korvanipukkaansa huulillani hyväillen.
Tunsin siskon vartalon värähtelevän .

“Mutta jos sinusta tuntuu vähänkin että et tätä halua viedä pidemmälle niin ollaan näin ja nautitaan vain toistemme läheisyydestä” lisäsin.

“Mutta jos sinua kaduttaa jälkikäteen “? sisko sanoi kysyvästi .

“Minä tiedän varmasti että minua ei kaduta. Olet aina ollut hyvin läheinen minulle ja jotenkin minusta tuntuu että olen vasta nyt päässyt niin lähelle sinua kun olen aina haaveissani halunnut.. Niin hullulta kuin tuntuukin ,niin olen nyt rakastunut maailman kauneimpaan ja seksikkäimpään naiseen” vastasin hellän siskon kaulalle suuntautuvan suudelman kera.

Tunsin miten Mariannan vartalo värähti taas mielihyvästä.

Siirsin toisen käteni siskoni pyöreille pakaroille ja vedin hänen lantiotaan vasten seisovaa kaluani.
Mariannan lantio painautui halukkaasti vasten minua. Huulemme yhtyivät taas intohimoiseen suudelmaan ja avatessani silmäni näin miten onnelliselta siskoni kasvot näyttivät. Pienet kyyneleet valuivat hänet poskilleen mutta uskoin että ne olivat onnen kyyneleitä.

Äkkiä tunsin miten siskoni toinen käsi painautui lantioidemme väliin ja kiertyi paisuneen kaluni ympärille.

“Oi, miten suuri se onkaan “ sisko kuiski vedelleen kättään edestakaisin pitkin kaluni vartta.

Sisko käännähti selälleen ja sanattomasta sopimuksesta vein käteni hänen hävylleen.
En koskaan ollut tavannut kellään naisella niin kaunista häpyä kun sitä katsoin. Häpyhuulet olivat liukaat ja kiiltelivät siskoni eritteistä ja näyttivät niin kiihottavasti pyöreiltä ja pehmeiötä..

Kaksi sormeani painautui liukkaana sisälle siskoni pilluun. Hieroin ja painelin sormiani edestakaisin. Siskon lantio alkoi hyvin pian vastata liikkeisiini ja nousi ja laski edestakaisin “pumppaukseni” myötä.

Minusta tuntui että en kovin pitkään kestä sisareni käden liikkeitä kalullani ja kuiskasinkin “varovasti, varovasti…. tekee niin herkkää..”

Marianna tarttui pakaroihini vetäen minua päälleen. “Tule..tule “ hän sanoi käheästi
Käännyin suoraan siskoni avoimien reisien väliin ja tottuneesti hänen kätensä tarttui räjähtämäisillään olevaan kaluuni ohjaten sen tummapuhuvan pään häpyaukolleen.

Painoin varovasti ja terskani luiskahti vaivattomasti häpyhuulien väliin. Härnäsin pienin liikkein kalullani siskoni häpyä kunnes hän tarttui pakaroihini ja veti voimakkaasti minua itseään vasten.

“Pakko..pakko…mun on saatava se….haluun sen syvälle” hän hoki silmät suljettuna hieman jähmettynyt hymy naamallaan.

En pystynyt itsekään enää pidättelemään vaan vedin terskan aivan ulos ja painauduin sitten voimalla pohjaan saakka niin että kivekseni läjähtivät vasten siskoni välihaa.
Marianna vetäisi syvään henkeä paksun kaluni porautuessa hänen vaginansa pohjalle.
Tunsin miten uskomattoman voimakkaasti siskon vaginan lihakset puristuivat kaluni ympärille.
En tiedä johtuiko siitä että hän ei ollut synnyttänyt tai mistä mutta siskoni pillu oli varmasti tiukimpia mitä olin koskaan nainut.

Mariannan jalat kiertyivät ristiin takamukseni ympärille ja hän pysäytti liikkeeni.
“Odota “ kuulin hänen sanovat.
Pysähdyin ja jäin nauttimaan tilanteesta kaluni ollessa Mariannan pillussa niin syvällä kuin mahdollista sillä tunsin terskani koskettavan selvästi hänen kohdun suutaan..

Sitten tunsin sen…. Marianna jähmettyneenä paikoilleen…hänen vaginanansa lihakset alkoivat rytmikkäästi “imemään” kaluani. Toistuva lypsävä puristus toistui kerta kerralta voimakkaampana räjähtämäisillään olevan kyrpäni ympärillä.

“Jessus” pääsi suustani… “Miten sä teet tuon”…

“Geisha pallojen ansiota….tuntuuko hyvälle..?

En koskaan ollut kokenut mitään vastaavaa vaikka aika monia partenereita minullakin oli ollut. Mielessäni välähti kuva karvattomista elimistämme yhtyneenä kiiman täyttämään yhdyntään ja tuo mielikuva laukaisi padon.

“Mä en kestä enää….” sain sanottua kun samalla tunsin tutun tunteen selkäytimessäni.. Laukeamisen hyöky alkoi vastustamattomasti.

“Mä laukeeennnn….” sain huudahdettua kun raivoisasti ehdin muutaman kerran kaluani edestakaisin vedellä. Sitten se tuli… kaluni syöksi miljoonat siemenensä syvälle siskoni vaginaan. Syöksy toisensa jälkeen purskahti voimalla kohti Mariannan kohtua .
Tuntui että syöksin spermaa valtavan määrän.
Olin kuitenkin niin toisessa maailmassa että enää tajunnut oikein mitä ympärilläni tapahtui.

Pikkuhiljaa tietoisuuteni alkoi palata. Tunsin miten kaluni hiljaa kutistui siskoni vaginassa. Sperma valui hiljaa alas kiveksilleni ja siskon pyllyn vakoon.

Tunne oli uskomattoman herkkä, sisko silitteli hiljaa hiuksiani..

“Anteeksi,,,en pystynyt enää pidättelemään” kuiskasin hänen korvaansa…

“Ei se mitään..on meillä aikaa…jos vielä haluat” hän kuiskasi takaisin samalla puristaen minut rintaansa vasten.

“Haluan sisko kulta, sitä haluan enemmän kuin mitään muuta. Olen niin pahoillani että olin näin itsekäs” sanoin hänelle

“Älä höpsi,, Eki ei ajatellut koskaan mitään muuta kuin omaa nautintoaan ja ymmärrän että tämä meidän yhdessä olomme oli jotakin äärettömän kiihottavaa… ainakin minulle oli joten ei ihme jos et pystynyt pidättelemään” hän sanoi

“Odotahan hetki, kunhan tästä toivun” sanoin hymyillen.. “Ei tullut ehkäisyäkään käytettyä “ lisäsin vähän kysyvästi.

“En minäkään käytä mutta tutkimusten mukaan minulla on häviävän pieni mahdollisuus tulla raskaaksi” sanoi sisko, “ja jos tulen niin onpahan lapsella komea ja ihana isä” sisko lisäsi nauraen

Sai siskokin myöhemmin kaipaamaansa…. orgasmin toisensa perään . Olin sen verran hyvän koulun käynyt että harva nainen käsistäni oli päässyt ilman laukeamista ja eikä siskokaan ollut poikkeus.
Tuosta illasta alkoi suhteemme joka jatkuu yhä. Sisko onnistui vuokraamaan naapurikorttelista asunnon joka tosin on vain nimellisesti hänen asuinpaikkansa sillä melkeinpä jokainen ilta saan herkullisen lämpimän aterian kotona ja sen päälle paljon muuta kivaa…
Näin syntistä voi elämä olla aikuisenakin….

7 kommenttia viestissä: “Matkoilla !”

 1. Fantasia says:

  Teija siskolla ja minulla on avioliittofetissi. Olemme hotellissa avioparina ja nussimme kiimassa estottomasti.

 2. fantasia says:

  Sisko oli yötä luonani. Me nussimme koko yön.

  • Fantasia says:

   Nussin Metta siskon pillua paljaalla. Sen jälkeen nussin Teija siskoa takaapäin pilluun.

 3. KINO says:

  Kirjoita lisää, olet mahtava.

 4. Kalju says:

  Aihe oli ihan hyvä. Maailma vaan on varastoituna miljoonilla pilkuilla, joita olisi voinut käyttää hieman ahkerammin. Lyhyemmät virkkeet selventäisivät paljon.
  Mutta menihän se. Hymyilytti vaan, kun se Tiinakin sinne pääsi kuokkimaan.

 5. konne46 says:

  Kyllä se on ihan omasta kädestä syntynyt teksti. Tosin olen tarinan kirjoittamisen joskus vuosi sitten aloittanut ja nyt jatkoin loppuu.
  “Tämä tapahtui”.. lause on kieltämättä vähän kliseinen.

 6. Just just :D says:

  Oliko se sisko nyt Tiina vai Marianna?
  Osan oot kirjoittanu itse, osan kopsannu… 😀

  Ja mikä ihmeen pakko on aina alussa kertoa, että “tämä tapahtui minulle viime talvena oikeasti”? Ei se haittaa, että nää on kaikki vain fantasiaa. Sehän on tarinoiden juju.

Kommentoi

top