search
top

Tyttörakkautta kesäillassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (14 votes, average: 3.79 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tässäpä tyttörakkaudesta kertova tarinani. Jätin mahdollisuuden jatko-osalle, jonka kirjoittaminen on pitkälti kiinni lukijoiden palautteesta.

Sonja polki pyörällään läpi kaupungin vilkkaiden katujen. Hän oli hetki sitten lähtenyt koululta ja yritti nyt parhaansa mukaan ehtiä vartin kuluttua alkavalle jumppatunnille. Aurinko porotti kuumasti pilvettömältä taivaalta ja hikipisarat valuivat yhtenään pitkin nuoren naisen otsaa ja siitä kasvoille. Päivä oli ollut todella lämmin, eikä se iltaa kohtikaan tuntunut varsinaisesti viilenevän. Ainakin alkulämmittely olisi tehty jo valmiiksi, Sonja ajatteli tulevaa jumppatuntiaan. Suolainen maku tuntui kielellä, kun hän nuolaisi kuivia huuliaan. Reppu painoi selässä ja sai hiestä märän kankaan liimautumaan vasten ihoa. Lyhyehköt shortsit ja hihaton toppi antoivat kuitenkin viiman tuoda vähän helpotusta paljaille käsivarsille ja reisille. 21-vuotiaan Sonjan tummat, puolipitkät hiukset olivat tiukasti poninhännällä ja ruskeat silmät olivat piiloutuneet aurinkolasien taakse. Sonja oli sopivasti muodokas, ja muodot olivat hänen kohdallaan osuneet sinne, missä moni mies niitä mielellään katselikin. Hän piti kunnostaan huolta ja kantoi omistamansa kilot ylpeänä tietäen itsekin olevansa monen miehen päiväunien kohde. Itsetunto ja asiat muutenkin olivat Sonjan elämässä aikalailla kohdallaan.

Poikaystävä vain vielä puuttui. Sonja kaipasi läheisyyttä, hellyyttä ja rakkautta. Sitä, että jossakin olisi joku, joka häntä odottaisi. Joku joka kaipaisi ja jonka viereen voisi illalla käpertyä nukkumaan. Jostain syystä sopivaa vain ei ollut kohdalle sattunut. Ehkäpä hän oli liian vaativa, vaikka omasta mielestään hänellä ei ollut mitään erityisen suuria ja ihmeellisiä odotuksia mieheltä. Muutama kuukausi sitten hänellä oli ollut lyhyt suhde erään neljä vuotta vanhemman miehen kanssa, mutta se oli kuivunut kokoon erinäisten ristiriitojen takia. Sen jälkeen Sonja oli päättänyt pärjätä ainakin toistaiseksi ilman miestä, eikä hänen kiireiseen elämänrytmiinsä tällä hetkellä oikein miestä mahtuisikaan. Kaipaus oli silti läsnä.

Sonja oli aivan viime aikoina huomannut itsessään piirteitä, jotka herättivät hänessä hämmennystä ja hieman jopa pelkoa. Hän oli alkanut pohtia, johtuiko sinkkuna oleminen vain siitä, että sitä oikeaa miestä ei ollut kohdalle sattunut. Vai oliko syynä ennemminkin se, etteivät miehet erityisemmin Sonjaa kiinnostaneetkaan. Vajaa viikko sitten Sonja oli herännyt sängyssään käsi housuissa, kostea läikkä alushousujen kankaassa, ja tajunnut nähneensä eroottissävytteistä unta toisesta naisesta. Hän oli nukahtanut nopeasti uudelleen, mutta aamulla asia oli palannut mieleen ja tasaisin väliajoin sen jälkeen Sonja huomasi miettivänsä, oliko sittenkin kiinnostunut tytöistä. Ehkä kyseessä oli vain “ohimenevä vaihe”, hän oli yrittänyt itselleen tolkuttaa, vaikka huomasi myös katselevansa koulussa naispuolisia opiskelijoita ja jopa opettajia aiemmasta poikkeavalla tavalla. Käsillä oleva jumppatunti ei toisi ainakaan helpotusta kiusalliseen ja sekavaan tilanteeseen, sillä jumppatunnilla oli parisenkymmentä 20 – 30 -vuotiasta, varsin hyvässä kunnossa olevaa ja kaunistakin naista. Sonja yritti parhaansa mukaan karistaa häiritsevät ajatukset pois mielestään ja laittoi polkupyöränsä telineeseen. Jumppatunnin alkuun oli enää viisi minuuttia.

Sonja riensi puolijuoksua pukuhuoneeseen, veti nopeasti hikiset vaatteet yltään ja vaihtoi ne repusta kaivamiinsa väljempiin, kuiviin vaatteisiin. Sitten hän kapusi kierreportaat jumppasalin puolelle ja liittyi muiden joukkoon mahdollisimman huomaamatta. Tunnin vetäjä oli jo aloittanut kevyellä alkulämmittelyllä. Sonja oli valinnut paikkansa salin takaosasta ja hänen silmiensä edessä keinui useita kiinteitä, pyöreämpiä, pienempiä ja isompia naisten peppuja. Ne pomppivat alkulämmittelyn liikkeiden tahtiin ylös ja alas, eikä Sonja voinut olla katselematta niitä. Jotkut peput oli verhoiltu tiukoilla, muodot hyvin esiin tuovilla housuilla, toiset taas piilotettu löysempien kankaiden taakse.

Alkuverryttely vaihtui varsinaiseen päivän ohjelmaan, jonka jumpan vetäjä olikin tälle kerralle tehnyt varsin rankaksi. Neljänkymmenenviiden minuutin kuluttua hikinen ja voipunut ryhmä naisia alkoi poistua kierreportaita pitkin pukuhuoneen puolelle. Sonja jäi tarkoituksella viimeisten joukkoon. Hän tiesi, että pukuhuoneessa häntä odottaisi joukko paljaita peppuja, paljaita rintoja ja naisten vartaloita ilman rihmankiertämää. Jumppatunnin vetäjä heilautti Sonjalle kättään ja jäi vielä järjestelemään jumppavälineitä paikalleen varastohuoneeseen. Sonja laskeutui hitaasti alas pukuhuoneeseen ja päätti käydä suihkussa vasta kotona. Kolme naista oli juuri menossa suihkuun ja suurin osa oli jo pikaisen suihkun jälkeen pukeutumassa. Sonjan vieressä vaaleahiuksinen, suunnilleen samanikäinen nainen veti parhaillaan jumpassa käyttämäänsä toppia pään yli ja sen alta paljastuneet rinnat ponnahtivat suoraan Sonjan silmien eteen. Ne olivat kiinteät pyöreät rinnat, joiden päissä oli hyvin vaaleiden nännipihojen keskellä pystyt nännit. Niiden perusteella naisen olisi voinut kuvitella olevan kiihottunut, mutta Sonja arveli syyllisen olevan ennemminkin pukuhuoneen viileässä ilmassa.

Sonja huomasi tuijottavansa eteensä ilmestyneitä rintoja ja tunsi värähdyksen kulkevan sisällään. Yhtäkkiä hän tajusi naisen hymyilevän hänelle ja Sonja tunsi punastuvansa. Oliko nainen tajunnut Sonjan tuijottavan naisen rintoja ja pitikö hän Sonjaa nyt lesbona tai jonakin outona tirkistelijänä? Nainen jatkoi kuitenkin riisuutumistaan normaalisti ja saatuaan alushousut pois jalasta siirtyi suihkun puolelle. Sonja huokaisi hiljaa helpotuksesta. Hän vaihtoi nopeasti päällensä edelleen hikiset ja epämiellyttävän tuntuiset pyöräilyvaatteet tunkien niin ikään hikiset jumppavaatteet syvälle repun uumeniin. Sitten hän nopein askelin kiirehti ulos pyörällensä.

Kotiin päästyään Sonja paineli suoraan suihkuun. Hän asui pienessä yksiössä, parin kilometrin päässä kaupungin keskustan hulinasta. Sonja harrasti valokuvausta, mikä näkyi myös kodin sisustuksessa. Seinillä oli useita itse otetuista kuvista tehtyjä tauluja ja kirjahyllyssä kymmenkunta paksua valokuva-albumia sekä valokuvauksesta kertovia kirjoja. Edellisenä syksynä hän oli hankkinut säästöillään uuden kameran, joka oli entisestään laajentanut harrastusmahdollisuuksia. Olohuonetta hallitsivat kirjahyllyn lisäksi kahdenistuttava sohva, sänky ja koulupöytä läppäreineen.

Seuraava viikko kului aika perinteisissä merkeissä. Suurin osa päivistä meni koululla ja iltoihin riitti myös ajankulua opiskeluiden muodossa. Sonja ei enää voinut kieltää itseltään tuntevansa jonkinlaista vetovoimaa omaa sukupuoltaan kohtaan. Hän mietti, voisiko olla biseksuaali, koska oli kuitenkin ollut etenkin aiemmin kiinnostunut myös miehistä, ja katseli miehiä mielellään kyllä edelleenkin. Eroottinen uni oli toistunut pari päivää sitten, mutta nyt se oli ollut ensimmäistä sekavampi. Hän oli suudellut naisen kanssa, yhtäkkiä he olivat olleet keskellä jumppasalia muiden naisten jumpatessa vieressä ja siitä he olivat päätyneet pukuhuoneeseen. Siellä Sonja oli päässyt suutelemaan naisen rintoja, kunnes uni oli ikävästi katkennut kesken. Sonja oli löytänyt kätensä eksyneenä jälleen pikkuhousuihinsa. Sillä kertaa hän oli tyydyttänyt itsensä loppuun kuvitellen olevansa nuolemassa pukuhuoneessa näkemiään rintoja ja niiden vaaleiden nännipihojen keskellä nököttäviä kovia nännejä.

Ajatus kiinnostuksesta samaan sukupuoleen ei enää pelottanut Sonjaa. Pikemminkin se alkoi tuntua kiihottavalta ja jännittävältä. Hän katseli jo avoimemmin toisia naisia, eikä yrittänyt kieltää itseltään siitä syntyviä kihelmöiviä tuntemuksia. Välillä hän pohti, mitä lähimmäiset ja kaverit tuumaisivat, jos paljastuisi, että hän on lesbo, mutta ei jaksanut vielä tässä vaiheessa kantaa siitä suurempaa huolta. Parina iltana hän oli jäänyt istumaan tietokoneelle opiskeluhommien päätyttyä ja surffannut eräälle tyttöjen väliseen rakkauteen keskittyneelle aikuisviihdesivustolle. Pornon katsominen ei ollut hänelle mitenkään arkipäivää, mutta toisinaan se toi mukavaa vaihtelua pelkille mielikuvaleikeille. Etenkin, kun edellisestä kerrasta oikean kumppanin kanssa oli jo hyvä tovi aikaa. Sonja oli saanut ensimmäisen orgasminsa muutamassa minuutissa katsellessaan kahta nuorta naista nuolemassa toisiaan, suutelemassa ja hyväilemässä herkimpiä paikkojansa. Hän oli harkinnut jonkinlaisen seksilelun hankkimista jo pidempään, mutta ei ollut kehdannut vielä koskaan mennä asioimaan seksikauppaan. Netin kautta tilaaminen olisi tietysti helpompaa ja vähemmän noloa ja Sonja eksyikin ennen tietokoneensa sulkemista katselemaan erilaisia dildoja, anustappeja ja kuulia erääseen verkkokauppaan. Lelujen katseleminen ja niiden kuvitteleminen osaksi omia leikkejä sai uudelleen alapään huutamaan kosketusta ja Sonjan oli pakko sormettaa itselleen vielä yksi orgasmi.

Seuraavalla jumppatunnilla Sonja hakeutui taas takariviin. Hän pohti, mahtoiko joukossa olla yhtäkään toista tytöistä tykkäävää naista. Miten hän osaisi tai uskaltaisi tehdä aloitetta, millä tavoin saisi edes hieman vihiä toisten seksuaalisesta suuntauksesta? Sonja ei tuntenut yhtään lesboa. Tai ainakaan yksikään hänen kavereistaan tai tutuista ei ollut asiaa mitenkään erityisesti mainostanut. Netti olisi tietenkin yksi vaihtoehto – sieltä kautta löytyisi helposti samanhenkisiä naisia ja alustava tutustuminenkin olisi helpompaa virtuaalisesti kuin kasvotusten. Sonjaa kuitenkin epäilytti tavata netin kautta tulleita tuttuja, koskaan ei voinut varmaksi tietää minkälainen ihminen todellisuudessa olisi.

Hikisen jumppatunnin päätteeksi jumpan vetäjä sanoi vielä muutaman sanan ja porukka lähti valumaan alakertaan. Sonja ei jäänyt tällä kertaa tahallaan peränpitäjäksi, vaan kiirehti ensimmäisten joukossa pukuhuoneeseen ja suihkuun. Hän halusi nähdä paljon pyöreitä, kauniita rintoja, pehmeitä ja kiinteämpiä peppuja ja alastomia naisten vartaloita. Nyt niiden näkeminen ei enää ahdistanut eikä tuottanut hämmennystä. Hän virnisti miettiessään kuinka helposti pääsi ihailemaan seksikkäitä naisvartaloita ollessaan nainen naisten joukossa.

Pukuhuoneessa oli tiivis tunnelma. Paikka oli liian ahdas, eikä jokaiselle riittänyt edes omaa säilytyskaappia. Sonja veti paidan päältään ja laski ripein ottein shortsit ja niiden alla olevat pikkuhousut jalasta. Hänen ei tarvinnut häpeillä vartaloaan. Samalla hän antoi katseensa kiertää ympärillään olevissa naisissa ja kuvitteli itsensä peuhaamaan lakanoihin jonkun heistä kanssa. Miltä naisen kosketus todellisuudessa mahtaisi tuntua? Voisiko se sittenkin olla ällöttävä, epämukava kokemus, joka saisi Sonjan ahdistumaan. Sonjan oli hyvin vaikea kuvitella, että todellisuus olisi niin päinvastainen verrattuna siihen, mitä hän tunsi.

Sonja siirtyi suihkun puolelle. Nainen, jonka Sonja tiesi nimeltä Terhiksi, suihkutteli viereisen suihkun alla. Hän nosti kätensä ylös, jolloin myös hänen pienet rintansa kohosivat aavistuksen. Sonja katseli kaihoisasti rintoja ja mietti miltä tuntuisi ottaa niiden päissä killuvat nännit huulien väliin. Hän siirsi katsettaan alemmas, samalla hieroen saippualla omia rintojaan ja vatsaansa, ja näki Terhin jalkojen välissä pilkottavan siistityn kolmion muotoisen karvoituksen. Sonjalla itsellään oli varsin niukaksi ajeltu karvoitus alapäässä, vain kapea siisti viiva johdatti pyhään paikkaan. Sonja antoi katseen vaeltaa muissa suihkussa olevien naisten alapäissä ja huomasi, että aika monella häpykarvat olivat päätyneet siistimisen kohteiksi. Yhdellä hieman vanhemmalla, ehkä jo yli kolmekymppisellä naisella ei ollut karvan karvaa jalkojen välissä, vaan häpyhuulet pilkottivat estoitta näkyvillä. Juuri sillä hetkellä suihkun puolelle astui rehevällä, varmasti täysin luonnollisessa tilassa olevalla karvoituksella varustettu tummahiuksinen nainen.

Veden lorina viereisestä suihkusta lakkasi ja Terhi kiepautti naulakossa olleen pyyhkeensä ympärilleen. Hän asteli pukuhuoneen puolelle kuivaamaan ja pukeutumaan. Sonja antoi veden virrata päällensä vielä hetken ja siirsi katseensa jälleen muihin naisiin. Yksi heistä pyllisti parhaillaan poimiessaan lattialle pudonnutta shampoopulloa. Pyöreä, pysty peppu sai palan nousemaan Sonjan kurkkuun. Hän näki, kuinka kumartuneen naisen rinnat roikkuivat kohti lattiaa ja miten ne asettuivat taas nätisti vierekkäin naisen suoristautuessa. Rinnat olivat terhakan näköiset ja osoittivat vähän sivulle. Nännit olivat melko isokokoiset ainakin Sonjan omiin verrattuna. Ne kohosivat rinnoista ulos jopa hieman suppilomaisina.

Sonja tajusi olleensa suihkussa jo huomattavasti kauemmin kuin yleensä jumppatuntien päätteeksi tapana oli olla ja napsautti hanan kiinni. Hän ei ollut muistanut ottaa pyyhettä suihkun puolelle mukaan vaan joutui puikkelehtimaan vettä valuvana pukuhuoneeseen omalle paikalleen. Sonja kuivasi itsensä, edelleenkään liikoja kiirehtimättä, vaikka pukuhuone olikin ehtinyt jo suurimmaksi osaksi tyhjentyä. Paikalla vielä olevillakin alkoi olla vaatteet päällä, joten silmänruokaa ei enää ollut siinä määrin mitä hetkea aikaisemmin. Sonja odotti jo kotiinpääsyä ja vapaata loppuiltaa, jolle suunnitelmat olivat valmiina. Hän tarvitsi tyydytystä, hänen paikkansa suorastaan huusivat kosketusta.

Sonja käveli käytävää pitkin kohti ulko-ovia, joiden lähelle oli pyöränsä jälleen jättänyt. Alkuilta oli aurinkoinen ja lämmin, vaikka sääennuste oli lupaillut paikoittaisia sateitakin. Kesä oli kaikenkaikkiaan ollut ihmeellisen kuiva Suomen kesäksi. Juuri ennen ulko-oville ennättämistään Sonja kuuli nopeiden askelten lähestyvän häntä takaapäin.

– Hei, odota vähän… Sonja kääntyi ympäri ja näki parikymppisen naisen tulevan puolihölkkää häntä kohti. Nainen oli yksi jumpparyhmästä, Sonja ei kuitenkaan kyennyt muistamaan hänen nimeään, eivätkä he koskaan aiemmin olleet jutelleet toisillensa. Nainen hidasti hölkästä kävelyyn ja asteli Sonjan eteen. Hän katsoi suurilla ruskeilla silmillään Sonjaa ja hänen huulilleen levisi pieni, hieman ujo hymy. Silmäkulmassa naisella oli pieni lävistys ja korvissa pari lävistystä lisää.

– Tuota… ei mulla mitään ihmeellistä ollut. Ajattelin vaan kun ollaan samassa jumpassa, jos vaikka tutustuis paremmin. Kun ei mulla oikeen ole muitakaan tuttuja täällä… Niin siis mä oon Marjo.

– Moi, mä oon Sonja, Sonja esitteli itsensä hieman hämmentyneenä äkillisestä tilanteesta. – Voidaan toki tutustua, en mäkään täältä oikeen ketään tunne, vaikka oon jo jonkin aikaa täällä käynyt. Sonjan suupielet kääntyivät myös varovaiseen hymyyn, kun hän katsoi Marjon isompaan virnistykseen levinneitä huulia.

– Mä aloitin käymään täällä viime talvena. Pitää yrittää pysyä edes jonkinlaisessa kunnossa. Asutko sä missä päin?
– Tuossa parin kilometrin päässä, oon pyörällä, Sonja vastasi. – Entäs sä?
– Keskustassa, pyörällä minäkin olen, haluaisitko lähteä käymään kahvilla, tai vaikka jäätelöllä?

Sonjan teki kovasti mieli päästä pian kotiin viettämään yksityisiä nautinnonhetkiään, mutta ei kehdannut kieltäytyä mukavanoloisen nuoren naisen ehdotuksesta. Lisäksi naisessa tuntui olevan jotain tavallisuudesta poikkevaa ja mielenkiintoista ja häntä kiinnosti vilpittömästi tutustua paremmin.

– Mikäs siinä, mennään vaan, Sonja sanoi ja hymyili hänkin nyt leveämmin. Jollain tavalla hän piti jo nyt Marjosta, vaikka oli vaihtanut ensimmäiset sanat hänen kanssaan vasta pari minuuttia sitten.

He menivät hakemaan pyöränsä, mutta päättivät taluttaa lyhyehkön matkan kaupungille pystyäkseen juttelemaan samalla paremmin. Marjo kertoi olevansa vasta 19-vuotias, opiskelevansa lähihoitajaksi ja asuvansa kämppiksen kanssa yksiössä aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Sonja katseli vierellänsä askelen verran edempänä kulkevaa Marjoa arvioivasti, eikä voinut kieltää etteikö siinä mennyt varsin herkullinen pakkaus. Takapuoli keinui nätisti kävelemisen tahtiin, paljaat käsivarret olivat auringon kevyesti ruskettamat ja Sonjan omaan ruumiinrakenteeseen verrattuna jonkin verran sirompi vartalo ei jättänyt juurikaan moittimisen varaa. Paidan alla piilossa olevat rinnat näyttivät olevan sopusuhtaiset, jonkin verran Sonjan omia pienemmät. Niskassa erottui pieni tatuointi, mutta Sonja ei saanut selvää mitä se esitti. Vaaleat hiukset olivat poninhännällä ja laskeutuivat aavistuksen lapaluiden alapuolelle.

Naiset päättivät ostaa tötteröt jäätelökioskista pienen puiston kupeesta ja istahtivat viereiselle penkille maistelemaan kesäistä herkkua. Vähän kauempana joukko nuorisoa vietti iltaa ottamalla aurinkoa vähissä vaatteissa nurmikolle levitetyn kankaan päällä. Sieltä kantautuva railakkaan kuuloinen puheensorina ei kuitenkaan häirinnyt Sonjaa ja Marjoa. He olivat keskittyneet syömään jäätelöitään ja pariin minuuttiin kumpikaan ei sanonut mitään. Sonja katseli syrjäsilmällä Marjon kielen liikkeitä jäätelöpallon pinnalla ja mietti miltä se mahtaisi tuntua omalla iholla. Marjo näytti katselevan nurmikolla makoilevia nuoria, eikä Sonja voinut kuin arvailla mitä naisen mielessä liikkui. Kuuma kesäilta ja päässä vilistävät ajatukset tuntuivat saavan Sonjan levottomaksi.

– Ootko sä sinkku vai seurusteletko, Marjo rikkoi viimein hiljaisuuden ytimekkäällä kysymyksellä.
– Ööh oon… ei mulla oo nyt hetkeen ollut mitään.
– Tuollahan ois kato komeita karjuja, siitä vaan meet iskeen kiinni, Marjo heitti viitaten nurmikolla makaaviin miehiin ja loi samalla ilkikurisen virneen Sonjaan.
– Joopa joo.. ei se ihan taitais niin helposti käydä, Sonja mumisi ja tunsi olonsa hieman epämukavaksi. Hän käänsi päänsä pois Marjosta ja loi katseensa varpaisiin. Syntyi taas lyhyt hiljainen hetki. Yhtäkkiä lämmin käsi puristui hellästi hänen käsivartensa ympärille saaden hänet hätkähtämään.
– Paitsi ettei sua taida pahemmin miehet kiinnostaa, vai oonko ihan väärässä?

Marjon ääni oli hiljainen, melkein kuiskaus. Sonja nielaisi. Hän oli varma että se kuului kilometrin päähän. Hän tunsi punastumisen leviävän kasvoihin ja sydämen puskevan rinnasta ulos. Tilanne ei helpottunut yhtään, kun hän tunsi käden siirtyvän reidelle, liikkuvan sitä pitkin kohti polvea ja takaisin. Hyvin hitaasti ja tunnustelevasti. Sitten käsi pysähtyi, mutta pysyi edelleen painautuneena reidelle. Sonja ei sanonut mitään, hän vain odotti Marjon seuraavaa siirtoa. Sitä ei kuitenkaan tullut. Hetken aikaa Sonja ajatteli kieltävänsä kaiken, naurahtavan huvittuneena ja sanovansa, ettei voisi edes kuvitella olevansa kiinnostunut tytöistä. Sitten hän kuitenkin tajusi, että hänen tilaisuutensa saattoi juuri olla koittanut, eikä hän halunnut pilata sitä.

– Näkyykö se noin selvästi? Sonja sai kysyttyä vaimealla äänellä. Marjo naurahti.
– Oon huomannut missä sun katsees harhailee pukuhuoneessa. Ja samalla toivonut että sä kattelet naisia samasta syystä kuin minäkin. En tietenkään varma ole voinut olla, mut ilmeisesti tällä kertaa osuin oikeeseen.

Marjon käsi silitti Sonjan käsivartta. Sonja pelkäsi, että joku tuttu näkisi hänet nyt. Hän vilkuili hermostuneesti ympärilleen tuntien samalla miten Marjon käsi oli siirtynyt hyväilemään hänen hiuksiaan. Sydän hakkasi entistä kiivaammin. Toisen tytön kosketus tuntui hyvältä, mutta myös oudolta.

– Hei ei me tässä voida… joku voi nähdä, Sonja sanoi ja vetäytyi erilleen Marjosta.
– Mitä se haittais? Voidaan me kyllä mun puolesta siirtyä jonnekin rauhallisempaankin paikkaan.

Marjon ääni oli muuttunut vietteleväksi ja käsi oli palannut jälleen Sonjan reidelle. Tällä kertaa Sonja uskaltautui katsomaan Marjoa silmiin. Ne loistivat kirkkaina, vaikka muuten ilme oli muuttunut äskeistä vakavammaksi. Yhtäkkiä Sonja tunsi valtavaa halua painaa huulensa Marjon huulia vasten, nuolaista niiltä pois suklaajäätelön rippeet ja tuntea niiden naisellinen pehmeys vasten omia huulia. Ohi kävelevä lastenrattaita työntävä pariskunta herätti Sonjan taas todellisuuteen.

– Voitais kai me mennä vaikka mun asunnolle, jos haluat, tai sit sun luo?
– Kämppis voi olla kotona, ei mennä sinne. Mieluummin sun luo jos vaan käy, Marjo vastasi ja äänestä kuului selkeä innostus.

He nousivat puiston penkiltä, ottivat pyöränsä ja lähtivät tällä kertaa polkien etenemään kohti Sonjan asuntoa. Sonjaa samalla kertaa jännitti, kuumotti ja hieman jopa pelotti. Toivo viimeaikaisten haaveiden täyttymisestä oli kuitenkin mielessä päällimmäisenä. Hiki kihosi taas otsalle, vaikka aurinko olikin jo laskemaan päin. Ilta oli silti hyvin lämmin. Lopulta Sonja pysähtyi kerrostalon pihaan ja työnsi pyörän telineeseen. Sitten hän Marjo kannoillaan lähti kiipeämään portaita kolmanteen kerrokseen. Sisälle päästyään hän otti jääkaapista appelsiinimehua, kaatoi siitä ison lasillisen itselleen ja tarjosi samanlaisen myös Marjolle. Kylmä juoma toi helpotusta helteeseen ja koko kehossa tuntuvaan kuumotuksen tunteeseen.

– Kiva kämppä sulla, Marjo sanoi katseltuaan hetken ympärilleen. – Mulla on paljon sekavampi, eikä kämppis varsinkaan jaksa pitää sitä siistinä koskaan. Kaikki siivoaminen jää aina mulle, enkä tosiaan oo kovin ahkera siinä hommassa.

Sonja ei vastannut mitään. Marjo kääntyi häntä kohti katseltuaan yhtä Sonjan valokuvista teettämistä tauluista. Hän asteli lähemmäksi ja Sonjan katse hakeutui väkisin naisen avaran kaula-aukon osittain paljastamiin rintoihin. Marjo huomasi tämän ja hymyili. Hän oli tullut aivan Sonjan eteen ja katsoi tätä syvälle silmiin. Sonja vei kasvojaan kohti Marjon kasvoja, hyvin hitaasti ja arastellen. Ympärillä oli aivan hiljaista, vain seinäkellon tasainen tikitys kaikui korvissa. Marjon naisellinen tuoksu tuntui nenässä houkuttavana. Sonja sulki silmät ja antoi huultensa painua vasten Marjon silkkisen pehmeitä huulia. Marjo vastasi suudelmaan varmalla otteella, hän ei ollut varmastikaan ensimmäistä kertaa suutelemassa naista. Marjo otti Sonjan alahuulen omien huultensa väliin ja alkoi imeä sitä kevyesti. Hänen kiinteät rintansa painautuivat tiiviisti vasten Sonjan omia rintoja. Sonja tunsi, kuinka pehmeä kieli sukelsi hänen suuhunsa ja alkoi tutkia sitä joka puolelta. Hän tunsi kostuvansa. Marjon käsi tarttui farkkukankaan läpi puristamaan peppua samalla, kun toinen käsi vaelsi selkää pitkin hyväilemään niskaa. Marjo veti Sonjan päätä lähemmäs ja kahden naisen huulet puristuivat yhä tiiviimmin kiinni toisiinsa. Kellon tikityksen lisäksi huoneessa kaikui nyt kiihkeiden, kosteiden suudelmien intohimoiset äänet, huokailut ja raskas, katkonainen hengitys. Sonja vastasi Marjon taitaviin suudelmiin parhaansa mukaan sillä taidolla, mitä oli joidenkin miesten kanssa saanut hankittua. Hän näykki Marjon huulia, otti hänen kielensä huulien väliin imien sitä rytmikkäästi ja työnsi sormensa naisen hiuksien lomaan. Hän oli itsekin yllättynyt, kuinka lesbo osasikaan olla – ja kuinka hyvältä se tuntui.

– Pakko saada välillä henkeä, Marjo puuskahti ja irrottautui Sonjasta. – Sä oot kiihkeä!
– Sori.. meni vissiin vähän yli… Sonja ajatteli hetken, että oli nolannut itsensä heti alussa liiallisella innokkuudellaan.
– Äh, ei todellakaan, sä oot ihana. Sonja, mä haluan sua.

Naiset katselivat hetken aikaa toisiaan, kunnes Marjo kuiskasi uudelleen ja aiempaa vaativampaan sävyyn:

– Mä haluan sua.

Marjo laittoi kätensä Sonjan rintojen päälle ja puristi niitä yhteen. Sonja tunsi värähdyksen kulkevan kehossaan. Marjo hieroi rintoja, puristeli niitä ja hyväili sormillaan paidan läpi paistavia nännejä. Pieni, hädintuskin kuuluva huokaus pääsi Sonjan huulien välistä. Marjo vei kätensä Sonjan paidan helmalle ja alkoi nostaa sitä ylöspäin. Paidan alta paljastui Sonjan kevyesti ruskettunut iho ja hetkeä myöhemmin kankaan alla piilossa olleet nännit tulivat esille. Sonjan hengitys oli kiihtynyt. Marjo katsoi häntä silmiin ja pitäen koko ajan katsekontaktin tarttui hellästi kiinni Sonjan tisseistä. Hän otti nännit sormiensa väliin, puristeli ja pyöritteli kevyesti. Lähes vieraan naisen kädet hieromassa ja puristelemassa rintoja tuntui Sonjasta hyvällä tavalla erikoiselle. Marjo antoi muutaman suudelman Sonjan huulille, siirtyi sitten suukottelemaan kaulaa, josta hitaasti ja kiusoitellen laskeutui rinnoille. Sonja tunsi, kuinka Marjon kostea kieli alkoi leikkiä täyteläisillä, pyöreillä tisseillään. Ensin vasemmalla, sitten oikealla. Sitten hän tunsi huulien puristuvan toisen nännin ympärille, imaisevan sitä voimakkaasti, kielen pyörivän sen pinnalla. Sonja sulki silmänsä ja nautti taitavista sormista ja huulista, joiden kohteeksi hänen rintansa olivat päässeet. Marjon työskentely oli muuttunut kiimaisemmaksi, hän yritti saada koko vasemman tissin suuhunsa, mikä ei mitenkään onnistunut. Samalla Sonja tunsi käden puristelevan oikeaa rintaansa himoitsevasti. Marjo repi rintojen yläpuolelle nostetun paidan Sonjan päältä pois ja jäi hetkeksi katselemaan näkemäänsä seksikästä alastonta ylävartaloa.

– Voi juma sä oot upee nainen, voisin syödä sut vaikka kokonaan, Marjo huohotti kuljettaessaan katsettansa Sonjan muodokkaalla vartalolla, aavistuksen pyöreällä vatsalla, pienellä söpöllä navalla, ylväänä kohoavilla rinnoilla ja niiden päissä killottavilla pystyillä nänneillä. Sonja tunsi olonsa hieman kiusalliseksi ollessaan siinä puolialastomana toisen naisen arvioitavana, mutta ei yrittänytkään peitellä itseään.

Marjo otti yhdellä nopealla kiskaisulla oman paitansa pois päältään ja antoi sen pudota lattialle. Rintaliivejä ei hänelläkään ollut, vaan terhakat tissit ponnahtivat esille heti ja Sonja huomasi olleensa aikaisemmin oikeassa arvioituaan niiden olevan aavistuksen omiaan pienemmät. Toisessa nännissä oli pieni lävistys ja aivan navan alapuolella, vielä osittain housujen alla piilossa oli jonkinlainen tatuointi. Marjon vatsa, ja vartalo muutenkin, näytti olevan timmissä kunnossa. Sonjaa kiusatakseen Marjo hieroi rintojaan yhteen luoden samalla viekottelevia katseita räjähtämispisteessä olevaan partneriinsa. Hän venytti nännejään ja lipaisi niitä kielensä kärjellä siinä missä juuri ja juuri ylettyi niin tekemään. Sonja tunsi olevansa tulossa hulluksi. Hän olisi halunnut syöksyä samantien tuon ihanan kiduttavan naisen kimppuun ja suudella tämä päästä varpaisiin, mutta halusi myös nähdä, mihin suuntaan Marjo asioita veisi. Niinpä hän päätti ainakin vielä hetken pysytellä leikin passiivisempana osapuolena.

Marjo astui Sonjan eteen niin lähelle, että naisten rinnat kohtasivat toisensa. Nännit hankautuivat vastakkain ja Marjo kietoi kätensä Sonjan selän taakse painautuen aivan kiinni häneen. Sonja tunsi, kuinka Marjon pehmeät tissit painuivat tiukasti hänen omiaan vasten. He suutelivat ja molempien kädet vaelsivat rauhattomasti pitkin toistensa vartaloita. Marjon sormet kulkivat Sonjan selässä ja saivat kylmät väreet liikkeelle. Suut ahmivat toisiaan, huokailut ja katkonaisen hengityksen äänet valtasivat asunnon. Marjon kädet etsiytyivät avaamaan Sonjan farkkujen vetoketjua ja nappia. Hetken aikaa niiden parissa tapeltuaan Marjo sai kiskottua housut nilkkoihin paljastaen niiden alta mustat stringit. Marjo polvistui lattialle ja millään tavalla varoittamatta painoi kasvonsa kiinni stringien kankaaseen. Se oli selkeästi kostunut ja tuoksui voimakkaasti kiimaiselle naiselle. Marjo henkäisi. Hän tarttui Sonjaa takapuolesta ja puristi sitä painaen samalla päänsä uudelleen vasten stringien kangasta. Sonja tärisi ja uikutti vaimeasti. Yhtäkkiä hän säpsähti rajusti tuntiessaan jonkin lämpimän painautuvan suoraan häpyhuuliaan vasten. Marjo oli työntänyt kielensä ulos ja nuoli nyt Sonjaa stringien kankaan läpi. Sonja tunsi jalkojensa pettävän ja lysähti polvilleen suoraan Marjon eteen.

– Sori, toi tuli vaan niin äkkiä… ja tuntu hyvältä… Sonja yritti selittää kuulostaen hengästyneeltä, mutta Marjo keskeytti sulkemalla Sonjan suun kostealla kielisuudelmalla.
– Ei haittaa, oot ihana… Mennäänkö sängylle jatkamaan…

Marjo nousi ylös ja veti Sonjan perässään sängyn luo. Hän työnsi Sonjan sängylle istumaan ja hieman käskevänkin oloisesti nosti Sonjan jalkoja siten, että sai vedettyä polvissa roikkuvat farkut pois. Sonja yritti tarttua Marjon housuihin, mutta Marjo sysäsi Sonjan kädet kauemmas ja sai tämän vajoamaan selälleen puolimakaavaan asentoon sängylle, peppu juuri sängyn reunan kohdalla. Marjo polvistui Sonjan jalkojen väliin ja painoi sormensa stringien läpi häpyhuulien keskelle. Stringeihin muodostui selkeä vako, jota pitkin Marjo kuljetti sormeaan. Hän painoi suudelmia Sonjan reisille ja säärille, levitti jalkoja ja laskeutui maistelemaan märkiä stringejä.

– Nuole mua jo, älä kiusaa vaan nuole! Sonja ähkäisi kärsimättömänä. – Haluun että nuolet kunnolla ja tunget sormes mun sisälle!
– Kaikki aikanaan, kulta, nyt mennään mun pillin mukaan.

Marjo tarttui stringien etuosaan ja kiristi ne tahallisen kireälle, niin että kapea osa painautui syvälle takapuoleen ja upposi myös häpyhuulien väliin tuoden samalla turvonneet häpyhuulet korostetusti esille. Sonja voihkaisi. Marjo piti stringit kireällä ja nuolaisi pari kertaa häpyhuulia. Hän nuuhki Sonjan pillusta kantautuvia kiiman tuoksuja ja tunsi suussaan suolaisen maun. Sitten Marjo ujutti etusormensa stringien reunan alle ja työnsi sen parin sentin matkalta sisälle Sonjan kuumaan onkaloon. Sonja oli niin märkä, että sormi liukui sisälle helposti, vaikka Marjo huomasikin Sonjan olevan aika tiukka. Sonja oli alkanut pitää tasaista nopeatempoista huohotusta. Marjo antoi sormen painua sentin syvemmälle, sitten toisen ja kolmannen. Sormen painaminen loppuun asti sai Sonjan huudahtamaan. Lemmennesteet valuivat pitkin sängyllä jalat levällään makaavan naisen reisiä. Reisien välissä Marjon sormi työntyi syvyyksiin toisen kerran. Hän lisäsi sen seuraksi keskisormen ja veti stringejä sivummalle saadaakseen pillun kunnolla esille. Se oli kaunis pillu, posliiniksi ajeltu lukuunottamatta kapeaa kiitorataa klitoriksen yläpuolella.

Marjo veti sormensa pois Sonjan sisältä ja upotti ne omaan suuhunsa nuollen ne puhtaiksi kiimanesteistä. Sitten hän veti märät ja tahriintuneet stringit Sonjan jalasta ja ohimennen niitä nuuhkaistuaan heitti lattialle. Nyt Sonjan koko upea alaston vartalo oli Marjon silmien edessä. Marjo kumartui suutelemaan Sonjan huulia ja rintoja, antoi niille kymmeniä kiihkeitä suudelmia, kiersi kielellä nännien ympärillä, kaulassa ja vatsalla. Laskeutui sitten jälleen alemmas ja painoi kasvonsa Sonjan häpyhuulia vasten työntäen kielensä niiden väliin. Antaen kielen jatkaa edelleen seikkailua klitorikselta välilihalle asti, keskittyen sitten lipsuttamaan klitorista hyvin kevyillä, hellillä nuolaisuilla. Hetken päästä Sonja tunsi sormen ja heti perään toisen työntyvän sisällensä ja aloittavan nopean pillun rakastelun. Huohotus muuttui kovemmaksi, hän ei kestäisi enää kauaa. Marjon taitavat sormet ja sukkela kieli tuntuivat aivan liian hyviltä ja paljon paremmilta kuin yksikään mies aikaisemmin. Sonjan silmät painuivat tiukasti kiinni ja suusta purkautui voimistuva uikutus. Marjon kieli jatkoi villiä leikkiään klitoriksella ja sormet naivat Sonjaa yhä rajummalla tahdilla. Sonja tunsi kuinka orgasmi lähti liikkeelle, sai koko vartalon tärisemään ja jalat vetäytymään koukkuun. Supistelevasta pillusta pääsi irstas maiskahdus, kun Marjo veti sormensa ulos ja jätti Sonjan toipumaan sängylle.

Marjo katseli orgasmin jälkimainingeissa kiemurtelevaa Sonjaa. Hänen pilluaan pakotti ja se aneli samanlaista hoitoa mitä Sonja oli juuri saanut. Marjo riisui housunsa ja luopui heti perään pikkuhousuistaan. Hän antoi Sonjan rauhassa katsella ja lisäsi silmänruokaa entisestään nostamalla toisen jalan viereisen nojatuolin käsinojalle. Kosteutta tihkuva pillu tuli esille levinneiden häpyhuulien lomasta. Sonja katseli näkyä huumaantuneena. Marjon pillu näytti olevan siistitty, mutta ei lähellekään posliini. Sonja ryhdistäytyi sängyllä ja yritti nousta ylös, mutta Marjo torjui yrityksen välittömästi. Hän kääntyi selin ja pyöritti takapuoltaan Sonjan nenän edessä samalla puristellen rintojaan ja kuljettaen sormiaan jalkojensa välissä. Marjo nautti suunnattomasti Sonjan kiusoittelusta. Hän tarttui pepusta kiinni, levitti sitä ja läpsäisi kuuluvasti avokämmenellä kummallekin pakaralle. Sitten hän kääntyi taas Sonjaa kohti ja laskeutui hajareisin tämän syliin istumaan.

Marjon pillu painautui Sonjan reittä vasten ja hän alkoi liikuttaa itseään Sonjan sylissä edestakaisin. Sonja tunsi kosteiden häpyhuulien hankaavan ihoaan vasten ja nosteli jalkaansa Marjon liikkeiden tahtiin. Hän imaisi silmiensä edessä napottavat nännit vuoronperään huulien väliin ja tunnusteli kielellään nännipihojen hieman röpelöistä pintaa. Marjo huohotti ja vaikersi Sonjan korvan vieressä ja kihnutti itseään naisen sylissä. Sitten liike pysähtyi ja Marjo kohottautui Sonjan sylistä polvilleen. Hän veti Sonjaa makaavampaan asentoon ja levitti jalkoja vieden oman pillunsa Sonjan posliinia vasten. Hän alkoi keinuttaa itseään rytmikkäästi edestakaisin kahden märän ja liukkaan pillun hieroessa toisiaan. Marjo nojasi taaksepäin, otti käsillään tukea sängyn päädystä ja lykki pyhintä paikkaansa Sonjan levällään olevien jalkojen väliin. Kosteat tasaisesti toistuvat läiskähtelyt kertoivat omaa kieltänsä kahden nuoren naisen keskinäisestä riettaasta nautiskelusta.

– Haluaisitko sä nuolla mua? Marjo kysyi keinuen edelleen Sonjaa vasten.
– Haluan. Mut en oo varma osaanko nuolla miten hyvin, ei oo oikein kokemusta…
– Mä opastan sua kyllä jos tarvii, älä siitä huolehdi.

Marjo kävi sängylle selälleen makaamaan ja laittoi tyynyn peppunsa alle ja taivutti jalkansa sivuille koukkuun tarjotakseen Sonjalle parhaan mahdollisen paraatipaikan kielityöskentelyn suorittamiselle. Sonja tunsi olevansa hieman kömpelö kumartuessaan Marjon jalkojen väliin. Märän pillun tuoksu leijaili nenään ja Sonja mietti miltä se mahtaisi maistua. Vaikka häntä oltiin nuoltu muutamia kertoja, viimeksi hetki sitten, ei hän itse luonnollisestikaan ollut koskaan päässyt kokemaan miltä nainen maistui. Sonja painoi ensin muutaman suudelman Marjon reisille ja maistoi jo niiltäkin selkeän lemmennesteiden suolaisen aromin. Hän painoi suudelmia koko ajan lähemmäs pyhää paikkaa, kunnes lopulta varovasti nuolaisi häpyhuulia. Marjo värähti. Sonja nuolaisi uudelleen ja tällä kertaa antoi kielensä painua jo voimakkaammin häpyhuulien väliin. Hän painoi kasvonsa kiinni kosteikkoon ja työnsi kielensä ulos suustaan niin pitkälle kuin kykeni. Kieli etsiytyi pillureiälle ja ujuttautui sisäpuolelle. Marjo hengitti raskaammin ja oli alkanut pyörittää pilluaan vasten Sonjan kasvoja. Sonjan kieli tunkeutui uudelleen sisälle tutkiskelemaan pillun sopukoita, siirtyi sitten klitorikselle ja siitä taas häpyhuulien väliin. Kielen seikkailu muuttui koko ajan villimmäksi ja se heijastui myös Marjon voihkimiseen ja kiemurteluun. Sonja huomasi työnsä tuottavan tulosta ja työnsi etu- ja keskisormensa liukkaaseen reikään. Hän koukisti pillun puristuksessa olevia sormiaan saadakseen enemmän painetta g-pisteeseen. Marjo haukkoi henkeä ja pyöritti lantiotaan kiivaammin. Sonja lipoi klitorista kielen kärjellä ja työnteli sormiaan samalla pillun uumeniin tasaisesti kiihtyvällä tahdilla.

Sormien yhä raivokkaampi soutaminen litisevässä reiässä ja kielen lämpimät, pehmeät nuolaisut saivat lopulta sängyllä kiemurtelevan naisen purkautumaan rajuun orgasmiin. Marjo tarttui kynsillään kiinni peitosta, jalat tärisivät ja sätkivät kouristuksenomaisesti ja suusta pääsi ilmoille kovaääninen voihkaisun ja parkaisun sekoitus, sitten toinen ja kolmas. Pillu sykki Sonjan sormien ympärillä ja lemmennesteet valuivat valtoimenaan täplittäen sängyn peittoa. Marjon raju orgasmi oli saanut Sonjan vähän yllättymään, ja hän veti varovaisesti sormet ulos naimastaan pillusta ja jäi katselemaan niiden peittona olevaa tahmaista kerrosta. Hän laittoi yhden sormen suuhunsa ja imaisi sen puhtaaksi, teki sitten saman muille sormille.

Sonja katseli Marjoa, joka hengitti edelleen raskaasti ja huomasi tämän hymyilevän hänelle. Sonja hymyili takaisin. Hän laskeutui makaamaan Marjon viereen ja käpertyi tämän kainaloon. Tuntui uskomattomalta ajatella mitä juuri oli tapahtunut. Marjon kainalo tuntui sillä hetkellä maailman parhaalta paikalta. Sonjalla oli hyvä olla. Hän tunsi naisen vierellään nytkähtelevän edelleen, vaikka hengitys olikin jo rauhoittunut lähes normaaliksi.

– No, kaduttaako, Marjo kysyi usean minuutin hiljaisuuden jälkeen.
– Ei, ei yhtään.

Seurasi taas lyhyt tauko. Tuntui, että molemmilla oli sama kysymys mielessä, mutta kumpikaan ei uskaltanut sanoa sitä ääneen. Lopulta Marjo avasi suunsa.

– Haluaisitko joskus ottaa uusiks?
– Haluaisin. Jos sä vaan ajattelet samoin.

Enempää sanoja ei tarvittu. Sonja tunsi olevansa onnellisempi kuin koskaan. Marjo siveli sormillaan Sonjan takapuolta, kylkiä ja selkää ja kuunteli vierellään makaavan naisen tuhinaa. Sonja mietti millaisia asioita vielä tulisikaan kokemaan Marjon kanssa. Nainen oli selkeästi kiimainen tapaus, eikä hän takuulla ollut vielä tuonut itsestään esille sitä kaikkein tuhminta puolta…

7 kommenttia viestissä: “Tyttörakkautta kesäillassa”

 1. ahhhaa says:

  Paras!! Ehdottomasti jatkoa 🙂

 2. jenni says:

  Ihana! Musta oli mukava miten olit tuonu alkuun tuota Sonjan pohdintaa omasta seksuaalisuudestaan ja miten se sitten ei päättynyt hullummin. Jatkoa ehdottomasti, ois mukava kuulla mitä muuta Sonjan ja Marjon välillä käy, samalla toki itellekki moista toivoen.. 🙂

 3. Korsi says:

  Hyvä ja tavallaan todella suloinenkin tarina!

 4. Tyttö says:

  Aivan loistava! Jatkoa!

 5. armasaallontie says:

  Hyvin kirjoitettu tarina. Mielenkiintoinen, kiihottava ja oikeakielinen. Tosin novellin alkua olisi voinut tiivistää reilusti. Nyt taustaa, pohdintaa ja valintoja pitkitettiin turhaan.
  Jatko-osaa odottelen.

 6. Loistavaa says:

  Ehdottomasti jatkoa!!

 7. eija says:

  aika kiva ja tietysti jatkoa,jatkossa toivoisin esim.että SINÄ kerrot ei “Sonja” ja Marjon äitihän on ihan kiva,hyvännäköinen…

Kommentoi

top