search
top

Lelupoika 2: Aila

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Nyt Tommi pääsee maistamaan roolia kypsän naisen lelupoikana.

Asiat olivat edenneet nopeasti. Olin tavannut kymmenen vuoden tauon jälkeen vanhan perhetutun viisikymppisen Ailan ja jo samana iltapäivänä olin vieraillut hänen luonaan muistelemassa menneitä. Yksi asia oli johtanut toiseen ja yllättäen olinkin ollut valokuvamallina, kun kymmenen vuotta vanhoista valokuvistani otettiin uusintaversioita. Osassa kuvista uin alasti Ailan pienessä uima-altaassa ja nuokin kuvat otettiin uudelleen ja samassa asussa eli ilman asua.

Kuvaussessio oli ollut yhtä aikaa ekshibitionistin märkä päiväuni ja uskonnollisen kasvatukseen saaneen nuorukaisen painajainen. Seuraavina päivinä tapahtuma palasi toistuvasti mieleeni. Ei mennyt päivää, etten olisi tyydyttänyt itseäni unelmoiden tuosta hetkestä. Ei mennyt päivää etten olisi tuntenut pelkoa siitä, mitä filmille oli oikein tallentunut ja kenen katsottavaksi nuo kuvat päätyivät. Entä jos ne joutuisivat vanhempieni käsiin? Tai siskoni?

Kuvaukset olivat olleet keskiviikkona ja seuraavan viikon maanantaina näin taas Ailan ystävättärineen uimahallilla, jossa olin uinninvalvojana. Hän hymyili leveästi ja vastasi hyvän huomenen toivotukseeni silmää iskien:
– Huomenta, Tommi.
Yleensä nautin pienissä ja piukoissa uimahousuissa tepastelusta, mutta nyt ne tuntuivat kiusallisen niukalta asusteelta. Yritin olla ajattelematta edellistä kohtaamistamme ettei uimahousuni kävisi ahtaammiksi kuin ne jo olivat. Kun muu joukko oli mennyt ohitseni, Aila kääntyi puoleeni ja puolittain kuiskasi:
– Saan tänään kuvat. Tulethan iltapäivällä katsomaan niitä?
Tunsin punastuvani, mutta yritin vastata mahdollisimman rennosti:
– Ilman muuta.

Työpäivä kului hitaasti. Seitsemän tunnin aamuvuoro oli yhdeltä ohi ja yleensä työpäivän jälkeen harjoittelin uintia vielä vähintään kolme varttia. Nytkin menin veteen, mutta en voinut keskittyä uimiseen. Pahinta oli, että kuvauksen ja kuvien ajattelu sai kaluni paisumaan, mikä oli enemmän kuin kiusallista, kun olin yleisessä uima-altaassa pienissä uimahousuissa. Pakenin altaasta heti, kun sain itseni sen verran rauhoittumaan, että uskoin pääseväni henkilökunnan pukuhuoneeseen herättämättä liikaa huomiota tai paheksuntaa.

Henkilökunnan pukuhuone oli onneksi tyhjä ja saatoin riisua ja mennä suihkuun kaikessa rauhassa. Suihkussa minulla alkoi uudelleen seistä ja tartuin kaluuni ajatellen Ailaa ja kuvia. Unelmoin, että olisin kävellyt kuvausten jälkeen altaasta Ailan perään häpeämättä seisovaa kaluani. Kuvittelin, että Ailan käsi hyväilisi minua eikä omani. Ei kestänyt kauaa, ennen kuin roiskin lastini suihkukopin kaakeliseinälle hiljaa voihkaisten.

///

Päivä oli lämmin, kun kävelin sydän pamppaillen pitkissä, löysissä shortseissa ja hihattomassa t-paidassa kohti Ailan omakotitaloa. Ikinä en ollut tuntenut suurempaa jännitystä kuin tunsin silloin. Yhtä aikaa teki mieli juosta, että näkisin kuvat nopeammin ja samalla teki mieli paeta. Etenin kuitenkin rauhallisen päättäväisesti yrittäen parhaan kykyni mukaan hillitä sekavat tunteeni.

Polveni tuntuivat pettävän kun painoin Ailan ovikelloa. Aila avasi oven vaaleassa, polvipituisessa, hihattomassa kesämekossa, joka oli edestä napitettu ylhäältä alas. Alimmainen ja ylimmäinen nappi olivat auki. Aila oli rento ja jutusteli kuin kyseessä olisi mikä tahansa vanhojen tuttujen rupattelutuokio. Hän kysyi:
– Haluatko kahvia tai muuta juotavaa?
– Kiitos, mutta en tarvitse ainakaan kahvia.
Entä jotain vahvempaa? Haluatko taas Camparia vaikka rohkaisuksi ennen kuin katsomme kuvia.
– Oletko jo nähnyt kuvat? Tarvitsenko minä rohkaisua?
Aila naurahti ja vastasi:
– Sinä olet komea ja urheilullinen nuorimies ja eduksesi valokuvissa. Ei niissä mitään hävettävää ole. Osasta saattoi tulla kuitenkin sen verran – miten nyt sanoisin – paljastavia, että en nyt niitä kaikille tutuilleni näyttäisi.

Suutani kuivasi. Jännitys alkoi käydä sietämättömäksi ja sanoin:
– Ehkä se Campari olisi sittenkin paikallaan.
– Selvä. Minä kaadan meille lasilliset. Laitan vähän appelsiinimehua joukkoon, että ei mene ihan ryyppäämisen puolelle näin aikaisin iltapäivästä.

Aila pyysi minua istumaan sohvalle kahvipöydän eteen. Hän toi kaksi lasia täynnä oranssia juomaa ja sitten hän haki kaksi nippua valokuvia, jotka hän asetti pöydälle kauaksi minusta. Hörppäsin omasta lasistani. Hän istuutui aivan viereeni. Ohuen kesämekon peittämä reisi kosketti minun reittäni ja paljaat käsivartemme koskettivat toisiaan kun Aila siirteli kuvia. Hän otti ensin yhden kuvan pienemmästä valokuvapinosta ja alkoi sitten latoa suuremmasta pinosta kuvia sen viereen. Pienemmässä pinossa oli vanhoja kymmenen vuotta sitten otettuja kuvia. Aila selitti:
– Teetätin uudet kopiot vanhoistakin kuvista. Sillä tavalla saan uudet ja vanhat rinnakkain samaan albumiin. Minusta tästä kasvokuvasta on hyvin tunnistettavissa sama poika.

Ensimmäiseksi Aila oli latonut pöydälle vanhan kasvokuvani ja kolme viime viikolla otettua uutta kuvaa samasta aiheesta. Kuvat näyttivät teknisesti hyvälaatuisilta ja olin niissä mielestäni aika itseni näköinen, mutta nämä kuvat eivät olleet niitä, jotka minua kiinnostivat ja pelottivat. Aila valikoi yhden uusista kuvista ja kysyi:
– Tämä on ehkä paras. Sovitaanko, että laitetaan tämän vanhan kuvan viereen.
Ynähdin jotain myöntävää ja Aila laittoi valitun uuden kuvan ja vanhan yhteen pinoon eteensä ja kaksi muuta uutta kuvaa toiseen, hylättyjen pinoon.

Sitten tuli jäätelönsyöntikuva, josta Aila valikoi kaksi jatkoon ja hylkäsi yhden. Odotin malttamattomana, että päästäisiin uintikuviin, mutta Ailalla ei näyttänyt olevan kiire. Sitten tuli kuva, jossa join punaista drinkkiä ilman paitaa. Aila valikoi niillekin kaksi uusintaversiota albumiinsa. Hän sanoi:
– Toisen kuvan rajaus on eri kuin alkuperäisen, mutta siinä näkyvät vatsalihaksesi komeammin. Eikö sinustakin.
Myönsin ja odotin malttamattomana seuraavaa kuvaa.

Seuraavaksi pinoista ilmestyi kuva, jossa sukelsin veden alla. Niistä selvisi myös erittäin selvästi ja minun kannaltani liian myöhään mikä merkitys objektiivin eteen laitetuilla suotimilla oli ollut kuvien laatuun. Kahdessa kuvassa vartaloni näkyi vedenpinnan heijastusten ja varjojen välistä. Kahdessa muussa veden pinta heijastuksineen oli kadonnut ja vesi vääristi vain vähän vartaloni yksityiskohtia. Altaan tummansininen pohja korosti vaaleaa vartaloani. Sanoin:
– Kuvien tarkkuudessa on suuri ero. Mistä se johtuu?

– Suodattimesta. Polarisaatiosuodin on aika tehokas poistamaan kaikenlaisia heijastumia erityisesti vedestä. Vaikka itse sanon, niin minusta nuo suotimella otetut kuvat ovat hienoja. Sinä olet ikään kuin painottomassa tilassa. Oikeastaan vain hengityskuplat paljastavat, että olet vedessä.

Itse en ajatellut painottomuutta, vaan sitä, että kuvassa paljas takamukseni näkyi yhtä selvästi kuin jos olisin maannut alasti sinisellä viltillä. Se, että katsoimme yhdessä alastonkuvia minusta, sai minut tuntemaan Ailan läheisyyden entistä selvemmin. Hänen vartalostaan huokuva lämpö ja hajuveden myskintuoksu tuntuivat koko ajan intiimimmiltä. Aila ehdotti:
– Otanko albumiin yhden ilman suodinta kuvatun ja yhden suotimen kanssa?
– Tuo toinen on kyllä yhtä tarkka kuin jos kuva olisi otettu kuivalla maalla.
– Mutta ei tuota kroppaa tarvitse häpeillä. Eikä paljas takapuoli ketään hetkauta.
Ajattelin, että kuvassa ei toisaalta näy kasvojani, joten suostuin lopulta molempien kuvien mukaan ottamiseen. Minulla oli kiire nähdä viimeiseksi otettuja kuvia.

Seuraavissa kuvissa uin pinnalla. Niissä näkyi sitten sekä kasvoni, että paljas takamukseni. Kuvia oli taas kahdenlaisia: niitä, joissa vedenpinnan heijastukset tarjosivat edes jonkinlaista suojaa alastomalle vartalolleni ja niitä, joissa suodin häivytti veden pinnan lähes kokonaan. Kuvista hylättiin heti yksi, jossa minulla oli silmät kiinni. Aila halusi taas albumiinsa yhden kumpaakin lajia. Suostuin pohtien kuumeisesti mitä suodin oli tehnyt kuville, joissa etupuoleni oli kameraa kohti?

Sitten vanhojen kuvien pinosta ilmestyi kuva jossa seisoin altaassa reunaan nojaten. Tätä olin odottanut. Suuta kuivasi ja otin ison hörpyn lasista. Aila selitti:
– Tästähän meillä on monta erilaista uusintaversiota. Katsotaan mitkä niistä voisi laittaa muiden kansa samaan albumiin ja mitkä ovat – sanotaan vaikka yksityisempiä.

Aila otti uusien kuvien pinosta neljä kuvaa pöydälle vanhan kuvan viereen. Tässä ei ollut selvästikään kaikki. Kuvista oli helppo nähdä, että ne kaikki oli otettu ilman suodatinta. Kaikissa veden pinta heijastumineen ja peilikuvineen peitti vaihtelevalla menestyksellä veden alla olevaa osaa vartalostani. Viattomin kuvista oli se, jossa olin pohjassa polviasennossa niin, että reiteni peitti nivuseni. Siinä kuvassa minulla oli silmät puoliummessa ja Aila pisti sen saman tien hylättyjen pinoon. Seuraavassa kahdessa kuvassa olin pohjassa polvillani. Vedenpinnan heijastumien ja vääristymien välistä molemmissa kuvissa näkyi jotain kellumassa nivusteni edessä. Toisessa kalu oli selvemmin näkyvissä, toisessa vedenpinnan väre vääristi näkymää juuri sopivasta kohdasta, niin että katsojan tulkinnan ja mielikuvituksen varaan jäi paljon enemmän. Aila sanoi:
– Minusta nämä molemmat sopisivat albumiin ihan mainiosti.
– Tuo toinen ehkä, mutta oikeanpuoleinen on vähän liian … yksityiskohtainen.
– Entäs tämä sitten?

Aila veti eteeni syvemmässä päädyssä otetun kuvan. Siinä kaluni veden vääristämä hahmo näytti selvästi isommalta, mutta yhdestä kuvasta oli mahdoton päätellä johtuiko se veden aiheuttamasta harhasta vai siitä että se oli paisunut isommaksi. Itse tiesin vastauksen ja tunsin punastuvani. En osannut sanoa mitään. Ailan paljas käsivarsi oli omaani vasten. Vilkaisin nopeasti häneen päin ja näin mekon nappien välistä pienen siivun paljasta ihoa ja mustien rintaliivien reunaa. Tunsin, että kaluni alkoi paisua shortsieni sisällä, mikä vain pahensi tilanteen tukaluutta.

Aila veti pinosta uuden kuvan ja sanoi:
– Tämä on minusta yksi onnistuneimmista, mutta ymmärrän, jos et halua että esittelen sitä tutuilleni. Itselläni haluaisin sen kuitenkin säilyttää.

Kuvassa seisoin matalassa päässä. Hymyilin kuvassa vähän arasti. Veden pinnan heijastumat peittivät vain vähän ja kuvassa näkyi selvästi lepotilasta paisunut kaluni kellumassa vedessä nivusieni edessä. Aila analysoi kuvaa:
– Minusta tässä on kaikki kohdallaan. Ilmeesi on erinomainen. Sinulla on kaunis, vähän ujo hymy ja katsot kirkkain silmin suoraan kameraan. Ryhtisi on erinomainen ja kuva tuo hyvin esille treenatut lihaksesi. Muutenkin se imartelee sinua.

Tunsin kuinka kaluni jatkoi paisumista housuissani. Omien alastonkuvien katselu aivan Ailan kyljessä kiinni istuen oli samalla nolostuttavaa ja äärimmäisen kiihottavaa. Samalla tajusin, että nämä olivat kaikki ilman suodatinta otettuja otoksia. Pinossa oli siis jäljellä paljon yksityiskohtaisempiakin kuvia. Ääneni oli käheä kun sain sanotuksi:
– Voit sinä tuon pitää, jos et sitä esittele muille. Albumiisi voisi ehkä laittaa tuon jossa olen polvillani ja jos välttämättä haluat toisen, niin tuon joka on otettu syvässä päässä. Vai onko sinulla muita kuvia.

Aila vastasi naurahtaen:
– On minulla lisääkin näitä kuvia, mutta pelkään, että ne ovat vielä aavistuksen rohkeampia. Mutta katsotaan nekin läpi, eikö niin?

Nyökkäilin myöntävästi ja tyhjensin lasini. Kasvojani kuumotti. Olin varmasti punastunut hiusrajaa myöten. Ailan rauhoittelu herätti vain enemmän huolestuneisuutta:
– Nämä seuraavat kuvat jäävät vain meidän salaisuudeksemme ja saat päättää mitkä saan pitää itselläni ja mitkä otat itsellesi.

Hän otti seuraavan kuvan. Se oli suodattimen kanssa otettu kuva, jossa seisoin altaan matalassa päässä. Kuten arvata saattaa se ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Selvästi paisunut kaluni leijui vedessä selväpiirteisenä. Häpykarvatkin näkyivät selvästi, vaikka olen vaalea myös karvoitukseltani. Seuraava otos oli samanlainen, mutta kalu näytti siinä vielä aavistuksen isommalta. Kun vertailin kuvia, näkyi selvästi, että toisessa kuvassa terskani pilkisti enemmän esinahan alta kuin edellisessä. Aila ei kommentoinut, vaan otti seuraavan kuvan. Se oli syvästä päästä altaasta, mutta suodattimen kanssa otetuissa kuvissa veden syvyys ei auttanut mitään. Kaluni oli vähintään puolijäykkä. Sitten oli kuva, jossa olin kokonaan veden alla istuvassa asennossa. Kalu sojotti sylissäni silmiinpistävän suurena. Seuraavassa kuvassa olin kyljelläni veden alla toinen jalka päätyä vasten. Kaluni näytti suoralta, jäykältä ja kovalta. Ei ollut epäilystäkään: kuvassa minulla seisoi aivan yhtä jykevästi kuin minulla seisoi nyt kuvia katsellessani. En tiennyt miten selviäisin sohvalta pois.

Aila vilkaisi punastuneita kasvojani ja sanoi rauhoittavasti:
– Ymmärrän, jos aluksi on hämmentävää katsella itsestään tällaisia kuvia. Minusta on kuitenkin hienoa, että niihin uskaltauduit. Se oli rohkea teko eikä yksikään kuva joudu muiden nähtäväksi jos et sinä sitä halua. Mutta ei alastomassa vartalossa mitään hävettävää ole. Kaikista vähiten nuoressa ja hyvin treenatussa vartalossa.

– Alastomuus on yksi asia, mutta noissa kuvissa en ole pelkästään alasti olen myös …
Kun en osannut jatkaa lausetta itse, Aila jatkoi sitä puolestani:
– Kiihottunut? Ei siinäkään mitään hävettävää ole. Olet nuori mies ja sinulla varmasti helposti…
Aila laittoi kätensä olkapäälleni ja jatkoi:
– Minulle oli kieltämättä jonkinlainen yllätys, että reagoit tilanteeseen noin. Ymmärrän, että aihe on kiusallinen eikä sinun tarvitse vastata, mutta ihan uteliaisuudesta: mikä sinut sai tuolla lailla ”innostumaan”?

En tiennyt mitä muuta voisin tehdä kuin vastata. En voisi lähteä poiskaan paljastamatta seisokkiani. Niinpä aloin selitellä:
– Minä olin alasti ja minua katseli ja kuvasi nainen. Tuollainen tilanne on hämmentävä tai… kiihottava.
– Eikö sekään yhtään auta, että kameran takana oli tällainen vanha täti?
– En minä pidä sinua vanhana tätinä. Sinä olet paljon minua vanhempi, mutta…minusta sinä olet viehättävä nainen.

Aila laittoi kätensä hartioitteni ympäri ja puristi minua hellästi itseään vasten. Hän sanoi:
– Voi, tuo oli todella kauniisti sanottu. On todella imartelevaa jos minulla oli jotain tekemistä tuon kanssa…

Aila vaikeni ja kääntyi minuun päin. Minä käännyin myös häntä kohti ja yritin kuumeisesti keksiä jotain sanottavaa. En keksinyt. Kasvomme olivat parinkymmenen päässä toisistaan. Aila kuiskasi:
– Sinä olet suloinen.
Hän taipui minua kohti ja antoi suukon poskelleni. Käänsin ajattelematta päätäni Ailaa kohti ja suudelma osui aika lähelle suupieltäni. Huulemme hipaisivat toisiaan. Aila veri huulensa ensin irti huulistani, mutta hetken emmittyään painoi ne takaisin suulleni.

Suudelma oli kuin kipinä, joka sai ruutitynnyrin räjähtämään. Suutelimme saman tien intohimoisesti. Kielet painivat keskenään ja hetkessä Ailan kädet olivat ympärilläni ja seuraavaksi tunsin ne löysän hihattoman t-paitani alla paljasta ihoa vasten. Suutelu jatkui keskeytyksettä. Minäkin hyväilin Ailan vartaloa. Ensin selästä ja lanteilta ja sitten uskaltauduin puristamaan hänen rintojaan. Aila ynähti tyytyväisenä ja pian tunsin kuinka hänen kätensä vaelsi reittäni pitkin kohti nivusiani. Hetken päästä Aila löysi luunkovana seisovan kaluni. Hän puristi sitä shortsien läpi. Yritin avata nappeja Ailan mekosta.

Aila irrottautui minusta. Hän painoi minut kädellään makaamaan sohvalle ja alkoi kiskoa housujani pois kiihkon tuomalla kiireellä. Nostin lantiotani, että se onnistuisi paremmin. Hän kiskaisi sekä shortsit että alushousut yhdellä kertaa päältäni. Niiden alta paljastui punapäinen jäykkä kalu. Aila katsoi sitä leveästi hymyillen. Yritin nousta ylös, mutta Aila sanoi:
– Älä nouse. Odota siinä.

Hän nousi seisomaan ja nosti mekkonsa helmoja ja tarttui pikkuhousuihinsa. Hän kiskoi ne hätäisesti alas ja potkaisi ne sitten nilkoistaan kauemmaksi. Sitten hän nosti helmansa uudestaan ylös. Katselin helmojen alta paljastuvia reisiä ja näin vilauksen tummista häpykarvoista. Nainen tuli päälleni. Hän asettui kontilleen lanteideni päälle ja tarttui jäykkään kaluuni. Tunsin terskaani vasten ensin karkeaa karvaa ja sitten kostean lämpimän vaon. Kun kalu oli oikeassa kohdassa, Aila painoi lantiotaan alemmaksi ja minä työnsin itseäni ylös. Kalu solahti Ailan sisälle. Hän tuntui liukkaalta, kuumalta ja ihanalta. En ollut koskaan nainut ilman kondomia. Ero oli selvä. Muuten Aila erosi yllättävän vähän niistä parista teinitytöstä, joihin seksikokemukseni rajoittuivat. Aila ei ollut väljempi. Kiihkeämpi hän oli. Hän vatkasi lannettaan edestakaisin hieroen itseään kaluani vasten. Aila kumartui päälleni ja suuteli suutani ja kaulaani. Minä yritin edelleen haparoida mekon nappeja auki. Aila nousi hetkeksi ylös ja avasi nopeasti napituksen vyötärölle asti. Sitten hän veti kätensä hiha-aukoista ja mekon yläosa valahti vyötärölle. Alta paljastuivat mustat läpikuultavat rintaliivit, joiden läpi näkyi tummat nännit.

Aila kumartui uudelleen suutelemaan minua ja minä kiedoin käteni hänen ympärilleen ja avasin rintaliivien hakaset. Kun sain rintaliivit riisuttua, puristelin hänen rintojaan. Ne eivät olleet yhtä kimmoisat kuin teinityttöjen rinnat, mutta eivät mitenkään riippuvatkaan. Ailan nännit olivat isot ja hän selvästi piti niiden hyväilystä. Hetken päästä hän kurottautui ylöspäin, niin että saatoin imeä hänen rintojaan. Otin toisen nännin suuhuni ja imin sitä. Se paisui pikkurillinpään kokoiseksi. Aila ynisi tyytyväisenä.

Aloin lähestyä huippua. Kiihdytin tahtia ja Aila huomasi tilanteeni. Hän nousi istumaan päälleni ja liikutti lanteitaan eteen ja taakse. Hän katseli suu naurussa kasvojani ja etsi merkkejä laukeamisesta. Katsoin häntä silmiin ja voihkaisin:
– Minulta tulee ihan kohta.
Aila naurahti tyytyväisenä ja tuijotti entistä intensiivisemmin silmiini. Tunsin kuinka lasti alkoi nousta nivusistani ylös. Aila tuijotti edelleen silmiini. Sitten laukesin. Voihkaisin ja tuntui kuin selkäytimeni olisi purkautunut kullini kautta Ailaan. Koko kehoni vapisi ja nytkähteli. Kun syöksyt loppuivat, jäin voipuneena makaamaan sohvalle. Aila kumartui päälleni ja suuteli minua. Hän jäi lepäämään minua vasten.

Levättyään hetken, Aila nousi päältäni. Kaluni muljahti hänen sisältään ja kuului märkä läsähdys, kun se tippui reittäni vasten. Aila nousi seisomaan ja etsi pikkuhousunsa lattialta. Hän ei pukenut niitä vaan laittoi ne suojaksi haaroihinsa. Hän katsoi minua nauraen ja sanoi:
– Tuntuu että ruikit minuun aikamoisen lastin.
Minä nousin istumaan ja Aila istui viereeni pikkuhousut yhä suojana haaroissa. Minä olin hämmentynyt, mutta Aila tuntui olevan rento ja jotenkin huvittunut. Istuimme alasti sohvalla. Pöydällä oli edelleen Ailan minusta ottamia kuvia. Aila sanoi:
– En kai minä sotkenut nyt kenenkään tytön ja sinun välejä?
– Et. En ole seurustellut puoleen vuoteen.
– Oletko elänyt puutteessa jo puoli vuotta? Voi raukkaa.
Aila kurotti puoleeni ja suuteli minua.
Hän silitti hiuksiani ja kysyi:
– Et kai ole mitenkään järkyttynyt tuosta äskeisestä.
– En. Yllättynyt ennemminkin. En arvannut, että sinä voisit haluta minun kanssani…
– Mitäs kuvittelit tapahtuvan, kun minä katselen täällä koko iltapäivän valokuvia sinusta alastomana ja kalu pystyssä? Minä olin reisiä myöten märkä jo ennen kuin sinä edes soitit ovikelloa. Se mikä minua ihmetyttää on, että koska sinun alkoi tehdä mieli tällaista vanhaa tätiä?

Ailan suorasukaisuus viehätti minua ja sai minutkin rentoutumaan. Vastasin:
– Se valokuvaus oli … käsittämättömän kiihottavaa. Minä olen kai vähän ekshibitionisti. Uintiharrastuksessa täytyi ensin tottua siihen, että esiintyy pikku-uikkareissa muiden edessä ja sitten siitä alkoi jotenkin pitää. Se, että sinä valokuvasit minua alasti oli kiihottavinta, mitä olen ikinä kokenut.
– Kun katsoin ikkunasta, niin näytti, että olisit tyydyttänyt itsesi altaassa sen jälkeen, kun olin lopettanut kuvaamisen ja lähtenyt.

Minä naurahdin:
– Niin taisin tehdä. Minulla seisoi luunkovana enkä tiennyt miten muuten saisin sen loppumaan.
– Minä ajattelin, että hirveää tuhlausta. Tuollainen nuori lihaksikas namupala joutuu runkkaamaan samalla kun kaupunki on tulvillaan puutteessa eläviä naisia.
Minua nauratti.

Sitten Aila nousi ylös ja sanoi:
– Minä menen suihkuun. Tuletko mukaan vai haluatko mennä erikseen?
– Mukaan suihkuun?
– Niin. Voisin pestä sinut. Se voisi olla mukavaa. Ettekö te ole koskaan entisten tyttöystäviesi kanssa pesseet toisanne seksin jälkeen.

Ei oltu. Mutta ajatus kiinnosti minua ja niin lähdin Ailan perässä kylpyhuoneeseen. Aila suhtautui täysin luontevasti niin omaan kuin minunkin alastomuuteeni. Toisaalta se oli luonnollista, koska mehän olimme juuri harrastaneet seksiä, joten miksi häpeillä enää.

Kylpyhuone oli tilava. Siinä oli amme ja erikseen suihkukoppi. Aila meni koppiin ja sääti veden sopivaksi. Hän piteli käsisuihkua ja sanoi minulle virnistäen:
– Tules tänne, niin täti pesee, sinun sottaisen kikkelisi putipuhtaaksi.
Minä menin ja Aila otti kaluni käteensä ja alkoi suihkutella sitä. Samalla hän veti esinahkani ensin ihan taakse ja sitten takaisin terskan päälle. Se tuntui hyvältä ja jo valmiiksi puolijäykkänä ollut kaluni alkoi kovettua. Pistin oman käteni Ailan haaroihin ja kysyin:
– Saanko minäkin pestä sinua?
– Pese vain, muta varovasti. Minä en ole ollut näin kovassa käytössä vähään aikaan.

Aila levitti jalkojaan ja suihkutti vettä haaroihinsa, kun minä autoin kädelläni. Aila oli märkä ja hänen klitoriksensa tuntui turvonneelta. Naisen koskettelu sai minutkin kiihottumaan ja pian kaluni seisoi tanakasti yläviistoon osoittaen. Aila huomasi sen ja tarttui siihen kiinni. Hän suuteli minua suulle ja kuiskasi sitten korvaani:
– Tekeekö sinun mieli lisää.
Aila painautui minua vasten ja minä vastasin myöntävästi. Hän suuteli minua toistamiseen, mutta kääntyi sitten minuun selin ja painoi takamuksensa kaluani vasten. Hän kumartui alemmaksi nojaten suihkun seinään. Minä ohjasin kaluni takaapäin häpyhuulten väliin ja sitten edellisestä kerrasta märkään Ailaan. Nainen asettui nojaamaan vasemman kätensä varassa ja alkoi hyväillä oikealla kädellä haarojaan. Minä pumppasin lanteitani eteen ja taakse tasaiseen tahtiin. Se tuntui hyvältä ja nyt kestin pitempään, koska olin juuri äsken lauennut.

Hetken päästä Aila alkoi voihkia ja minä kiihdytin tahtia. Hän ei ilmeisesti ollut lauennut ensimmäisellä kerralla, mutta nyt häneltä selvästi tuli. Hänen selkänsä taipui kaarelle ja hän voihki äänekkäästi. Sitten hän nytkähti muutaman kerran ja otti kätensä pois haaroistaan. Minä jatkoin vielä hetken ennen kuin minäkin tulin. Pidin Ailan lanteista kiinni ja työnsin voimakkain vedoin ja voihkin ääneen. Syöksyjen loputtua vedin kiimamehuista kiiltävän kaluni ulos.

///

Olin lähdössä. Suutelimme eteisessä. Ailalla oli päällään vain kylpypyyhe, jonka hän oli kietaissut ympärilleen. Hän kuiskasi:
– Ei kai tämä jää tähän? Otetaan joskus uusiksi.
– Vaikka huomenna.
Aila halasi minua ja nauroi. Hän vastasi:
– Minä tarvitsen vähän pitemmän toipumisajan. Mutta onko sinulla torstai-iltapäivänä aikaa?
– Varmasti on.
– Nähdään silloin.

7 kommenttia viestissä: “Lelupoika 2: Aila”

 1. Mikko44 says:

  Puoleen väliin asti hyvä, mutta sitten mennään kaakkoon. Pettynyt 🙁

 2. riisi says:

  Hiukan pettynyt, kun tarina meni pois CFNM:stä. Hyvä kirjoitus, mutta ei yllä lähellekään ensimmäistä tänne lähettämääsi kirjoitusta.

 3. P.Eräreikä says:

  “Syynä arvoasteikon väärinkäyttö”…mitä tarkoitat?

  Nyt on enää noin kolme arvostelijaa per novelli ja nythän ei nimenomaa saa todenmukaista kuvaa tuosta keskiarvosta niinkuin ennen.

 4. VrouwDina says:

  Todella hyvä, että tarinaa maltetaan kehitellä. Lisää tällaisia!

 5. typerää says:

  Tyhmä juttu kun ei voi arvostella anonyymisti kuten ennen.

  Pitäkää tunkkinne!

  • joik2ww says:

   Syynä on arvosteluasteikkojen väärinkäyttö, joka vääristi tuloksia. – Joik2ww

Kommentoi

top