search
top

Äidin kaipuu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.45 out of 5)
Loading...

Tämä tarina sisältää seksiä aikuisen ja alaikäisen nuoren välillä joten älä lue jos et pidä aiheesta.
Tarina on fiktiivinen ilman todellisuuspohjaa.
Kielioppi virheet suotakoon anteeksi !

Olin yli kolmenkymmenen kun tapasin mieheni. Muutamien kuukausien seurustelun jälkeen
kihlauduimme kun huomasin olevani raskaana ja ei aikaakaan kun viettelimme sitten romanttiset juhannushäät.

Poikani syntyi myöhemmin syksyllä ja pari vuotta myöhemmin hänelle syntyi sisko.

Elämämme sujui varsin mallikkaasti. Mieheni työskenteli melko kovapalkkaisena IT-asiantuntijana eräässä kansainvälisessä alan yrityksessä. Itse olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja tein aikajoin sijaisuuksia paikallisessa sairaalassa. Muuten aika kului lasten kasvatuksessa ja päivän muissa rutiineissa.
Ulkomailla kävimme alkuun pari – kolme kertaa vuodessa kunnes poikani koulu sitten alkoi ja harvensi kertoja.

Seksielämämme mieheni kanssa oli vilkasta ja nautinnollista. Olimme hyvin vapaamielisiä molemmat ja pyrimmekin löytämään erotiikasta uusia ulottuvuuksia jatkuvasti.
Muutaman avioliittovuoden jälkeen aloimme yhä useammin keskustelemaan erilaisista fantasioista
joita mielissämme pyöri ja eräänä hurmoksen hetkenä mieheni ”tunnusti” fantasioivansa varhaispuberteetti ikäisistä tytöistä.
Hieman kavahdin moisia ajatuksia aluksi mutta kun hän vakuutteli että kyseessä on vain fantasiaa niin kohta elin mukana tuossa ja siirryimme roolileikeissämme vaiheeseen jossa ostelin nuorille tytöille tyypillisiä asuja ja eläydyin rooliini leikeissämme pukeutumalla niihin.

Myös verbaalisesti leikkeihimme tuli mukaan vanhempi mies ja nuori tyttö ja jonkin ajan kuluttua painuimme yhä syvemmälle tabu maailmaamme fantasioimalla isän ja tyttären välisestä seksistä.

Jossain vaiheessa mieheni alkoi vihjailemaan minulle että eikö olisi kiihottavaa kun kanssamme leikkisi vielä lisäksi nuori poika.
En tuohonkaan ajatukseen aluksi syttynyt mutta pikkuhiljaa tuo nuori poika karvattomine vartaloineen ja pikku pippeleineen tuli roolileikkeihimme mukaan.

Ja se taas johti mm. siihen että ajelin mieheni vartalon putipuhtaaksi ihokarvoista ja hänen roolinsa oli olla tuo pieni poika joka hakeutui vanhemman opettajan , naapurin tädin tai äidin syliin.

Rakastelimme 3-4 kertaa viikossa ja lähes aina mukana fantasioissamme olivat nuo nuoret tytöt ja pojat. Huomasin ennepitkää siinä sivussa selkeitä bi-seksuaalisia ajatuksia itsessäni eli aloin haaveilla seksistä naisen tai tytön kanssa .

Fantasiat olivat vieneet minut niin mukanaan että mieheni ollessa pitempään matkoilla vietin sauvani kanssa nautinnollisia hetkiä kuvittelemalla jotakin tyttöä tai poikaa tai kumpaakin yhtä aikaa kanssani sängyssäni.

Sitten koitti tuo traaginen viikonloppu.
Mieheni menehtyi kalastusreissullaan veneen kaaduttua kovassa tuulessa ja hänen hukuttua ystävänsä pelastusyrityksistä huolimatta.

Elin kuin sumussa ensimmäisen vuoden. Kahdeksan vuotta onnellista avioliittoa takana ja yhtäkkiä kaikki muuttui. Olin yksin kahden lapseni kanssa.
Onneksi mieheni työnantajalla oli hyvät vakuutukset työntekijöilleen ja sain kertakorvauksena
huomattavan summan euroja sekä lisäksi melkoista perhe-eläkettä. Lisäksi lapseni saisivat elinkustannuskorvausta 18 ikävuoteen saakka joten taloudellista huolta ei ollut.

Ystävieni tuella elämä pikkuhiljaa voitti ja aloin taas nauttimaan aurinkoisista päivistä ja elämän- iloni palasi.
Myös läheisyyden tarve sekä erotiikka palailivat ajatuksiini ja sen myötä aloin käydä ulkona ystävieni kanssa. Kokeilin muutaman kerran tavata eri miehiä mutta joka kerta tuntui että en ole vielä valmis uuteen suhteeseen.

Niin elämä tasaantui, kävin töissä aika ajoin, lapset kasvoivat rinnallani ja antoivat iloa elämääni.

Seksuaalisten halujen palattua hankin lisää apuvälineitä ja viettelin lukemattomat illat omassa
fantasia maailmassani .

Meni vielä kolmisen vuotta kunnes eräs tapahtuma aiheutti mullistuksen elämääni.

Poikani oli täyttänyt muutama kuukausi sitten 13 v ja oli kehittymässä mieheksi kovaa vauhtia.
Olin todennut muutaman kerran hänen pyykissä olevissa alushousuissa tahroja jotka viittasivat yöllisiin tai itse aiheutettuihin siemensyöksyihin mikä sinällään oli ihan normaalia.

Eräänä päivänä kerroin lapsille aamulla meneväni iltavuoroon töihin mutta sain sitten aamupäivällä
soiton jossa sijaistarve peruttiin.
Tein kaikenlaisia kodin askareita ja olin juuri lajittelemassa pyykkiä pesuhuoneessa kun kuulin ulko-oven äänen vaikka toisessa päässä taloa olinkin. Arvelin tulijan olleen poikani Mikon joka sinä päivänä pääsi aikaisemmin koulusta kuin sisarensa.

Kymmenkunta minuuttia myöhemmin sain pyykit lajiteltua ja päätin lähteä kuulemaan Mikon kuulumisia.
Käveli käytävää pitkin kohti olohuonetta. Käytävän molemmin puolin oli makuhuoneita , oma meille kullekin.
Olin juuri astumassa ohi poikani raollaan olevan oven ohitse kun näin hänet makaamassa sängyllä.

Näky jonka näin sai henkeni salpautumaan. Mikko makasi sängyssään selällään silmät kiinni, housut vedettynä polvitaipeisiin, toisen käden sormet kiertyneenä jäykän peniksensä ympäri, toisella kädellään hän piti eilen pyykkikoriin laittamiani pikkuhousujani kasvoillaan.

Lehahdin varmaan tulipunaiseksi kasvoiltani kun tuijotin tuota näkyä ja tunsin miten niin pitkään piilossa ollut kiihkon kouristus käväisi alavatsassani. Silmäni lukkiintuivat hänen käteensä ja penikseensä joka näytti silmissäni niin tavattoman söpöltä ja kiihottavalta
Mieheni kanssa leikityt fantasialeikit tulivat mieleeni salaman lailla kun katselin poikani lähes karvatonta vielä melko pientä penistä. Kaikki sadat fantasialeikit vilistivät silmissäni nauhan lailla

Siirryin hieman sivuun oviaukosta että Mikko ei varmasti näkisi minua vaikka avaisikin silmänsä ja toisaalta hän oli hieman kääntyneenä siten että ei hän suoraa ovelle näkisikään

Jäin lumoutuneena katsomaan poikani itsetyydytystä vaikka tiesin toimivani kaikkien moraalisääntöjen vastaisesti

”Ooh…ooh.. ” hän huokaili hieroen satiinisia pikkuhousujani kasvoihinsa samalla kun toisen käden sormet hivelit jäykkää kalua..

Näin miten liikkeet hiljalleen nopeutuivat ja tiesin hänen kohta laukeavan. Lopulta reisien lihakset jännittyivät , selkä nousi hieman kaarelle ja syöksy toisensa jälkeen sperma lensi hänen vatsalleen.

Samanaikaisesti kuulin miten Mikon suusta kuului matala käheä huuto ”Oooohhhh….äitiiiii …äitiii!”

Voi luoja, tuo varmisti sen mitä olin pikkuhousujen perusteella jo epäillyt. Poika selvästi fantasioi minusta, omasta äidistään..
Jalkani meinasivat pettää kun kuulin tuon. Käännyin kuitenkin nopeasti pois ja hiivin hiljaa takaisin pesutiloihin ennen kuin Mikko huomaisi minut.
Pesuhuoneessa huomasin selvästi että vaginani oli aivan märkä tuosta äskeisestä kokemuksesta, olin siis kiihottunut oman poikani masturboinnista.

Syyllisyyden puuska iski minuun voimakkaasti kun ajattelin että olin oman poikani masturbointia katsellut salaa ja vieläpä kiihottunut siitä.
Pudistelin päätäni hetken ja aloin pitämään sen verran ääntä että tiesin Mikon kuulevan minut.

Jonkin ajan kuluttua kävelin takaisin käytävää pitkin ja Mikon huoneen kohdalla huomasin hänen lukevan jotakin lehteä makaillen selällään sängyllä.

”Ai sinä olet jo tullut koulusta. Minkälainen koulupäivä oli ?” kysäisin iloisesti.

”Ei siellä mitään ihmeitä. Pääsin tunnin etuajassa kun opettaja oli sairaana. Etkö sä mennytkään
töihin ?” Mikko vastasi nostamatta katsettaan lehdestä.

”En, peruivat työvuoron . Olen pessyt pyykkiä ja siivonnut koko päivän .”

”Aha…” Mikko sanoi ja uppoutui lehteensä

Huomasin selvästi että häntä vaivasi se että olinkin kotona ja olinko ehkä kuullut jotakin tai huomannut pikkuhousujen poissaolon pyykkikorista.

Kului useita viikkoja ja huolimatta kaikista ponnisteluista en saanut tuota näkyä pois mielestäni.
Tuntui että olin jotenkin huono ja syntinen äiti kun omasta lapsestani ajattelin seksuaalisesti.

Yhä useimmin yöllisiin masturbointi fantasioihini tuli mukaan Mikon vielä niin lapsenomainen hoikka vartalo ja se söpö penis jonka olin terhakkaana nähnyt seisovan.

Kuin huomaamatta aloin pukeutumaan seksikkäämmin kotona ollessani, vilauttelin Mikolle rintojani tarkoituksella tai kyyristelin niin että hän näki takamukseni ja pikkuhousujen peitossa olevan häpyni.

Usein näiden esitysten jälkeen Mikko häipyi nopeasti omaan huoneeseensa ja arvasin hänen viettävän nautinnon hetkiä siellä.

Huomasin myös että mitä seksikkäämmin puin itseni sitä paljastavampiin asuihin myös tyttäreni Heidi pukeutui. Hän selvästi matki tyyliäni ja joskus jouduin hänelle huomauttamaan että noissa asuissa ei sitten mennä ulos ja kun hän väitti vastaan niin sanoin että en minäkään mene ja yhdessä sovimme että kotona voimme pukeutua miten haluamme.

Tiesin että minun ja tyttäreni käytös oli pelkkää kidutusta Mikolle vaikka en tiennytkään pitikö hän Heidin vielä kehittymätöntä vartaloa seksikkäänä tai kiihottavana.
Minusta Heidin pienet rinnanalut ja kapea lantio pienen pyllyn kanssa olivat hyvin seksikkäät ja ei mennyt montaakaan päivää kun illan fantasia leikissäni huomasin kuvittelevani Heidin imemässä kiihkosta kovettuneita nännejäni.

Eräänä lauantai aamuna oli tavallista enemmän himoissani kun taas päätin kiusata Mikkoa hieman ja kaiken lisäksi Heidi oli kaverinsa luona joten hänkään ei ollut häiriöksi

Kannoin aamulla matot ulos tuulettumaan ja pesin lattiat. Varasin parketin kiillotusaineet valmiiksi ja jäin odottamaan Mikon heräämistä.
Kun kuulin Mikon huoneesta heräämisen ääniä riisuin päälivaatteeni pois ja kävin lattialle nelinkontin vain rintsikat ja hyvin läpinäkyvät pikkuhousut jalassani.

Takamukseni sojotti käytävälle päin josta tiesin Mikon tulevan. Vessa käynnin jälkeen kuulin hänen askeleensa lähestyvän ja aloin itse ahkerasti kiillottaa lattiaa.
Olin jo pelkästä odotuksesta niin kiihottunut että tiesin pikkuhousuihini muodostuneen pienen märän läikän.

Kuulin miten Mikon askeleet pysähtyivät kuin seinään… vilkaisin häneen nopeasti sivusilmällä ja toivottelin pikaisesti hyvät huomenet.
Mikko mutisi vaimeasti huomenet takaisin ja painui keittiöön josta palasi hetken kuluttua muki kädessään ja istuutui sohvalle katsomaan kiillotus työtäni ja ennen kaikkea uhkeaa takamustani

Painoin selkäni vielä enemmän notkolle ja nostin takamustani. Tunsin miten vaginastani valahti pieni määrä lisää kosteutta pikkareihini ja arvasin että häpyhuuleni varmasti paistoivat suoraan läpi
ohuen märän kankaan.

Vaihdoimme muutaman sanan kun Mikko nautti juomaansa. Kerroin hänelle miten kuuma minulle oli tullut ja olin siksi riisunut mekkoni pois. Pikkuhiljaa keskustelu sitten hiljeni. Levitin jalkojani lisää siinä lattialla liikkuessani ja kuulin miten Mikon hengitys oli kiihkeää ja katkonaista
hänen nähdessään kiimasta kostean häpyni pikkuhousujen peitossa ja liiveissäni roikkuvien rintojen heilahtelun.

Tiedän että en olisi vastaan siinä tilanteessa laittanut jos Mikko olisi takaapäin kimppuuni käynyt.

Taas kerran siirsin paikkaa lattialla kun yhtäkkiä kuulin ihmeellisen matalan uuh…uh.. äänen Mikon suunnasta. Vilkaisin hänen suuntaansa nopeasti ja näin hänen olevan lähes vaaka-asennossa sohvalla. Silmät kiinni, jalat jännittyneenä suoraan ja kädet painautuneena syliinsä.
Tuon kasvojen ilmeen olin nähnyt ennenkin, nimittäin miehelläni ja tiesin että poika parka syöksi parhaillaan spermansa housuihinsa vartalo nytkähdellen.

Luoja minkälainen himon aalto syöksyi läpi vartaloni mutta en uskaltanut tehdä mitään vaan jatkoin
lattian kiillotusta vaikka tunsin pilluni suorastaan valuvan nesteitään ja huutavan kovaa kalua sisälleen..
Hetken päästä Mikko nousi vaivihkaa ja poistui nopeasti pesuhuoneeseen mitä ilmeisemmin peseytymään ja vaihtamaan alusasujaan.
Hetkessä sain lattian valmiiksi ja nousin ylös. Päätin itsekin mennä suihkuun sillä niin valuva oli olotilani.
Pesuhuoneen eteisessä näin pyykkikorin jota oli sitten viime käynnin pengottu. En voinut vastustaa kiusausta vaan kääntelin päällimmäisiä vaatteita ja hups.. sieltä löytyivät Mikon sinne piilottamat alushousut. Jessus minkä määrän poika oli sinne spermaa syössyt sillä housujen etumusta oli aivan märkä ja spermaa oli edelleen housuissa vaikka Mikko oli varmasti suurimmat pyyhkinyt pois.

Kuin jonkin voiman nostamana käteni nosti housut kasvoilleni. Niin tuttu ja kiihottava sperman tuoksu lähti housuista. tuoksu sai minut kiihottumaan uudestaan ja hetkessä kieleni lipoi vielä lämpimiä spermaläiskiä pojan housuista.. voi mitä kaikkea himo ja halu teettääkään..

Menin lopulta suihkuun ja päätin ottaa kunnon kylmän suihkun jolla sain himoni laantumaan.

Se laantui jopa niin paljon että tunsin hetken aikamoista syyllisyyttä aiheutettuani pojalleni tuollaisen tilanteen.

Loppupäivä sujui ilman ihmeempiä tapahtumia. Heidi soitti ja kysyi jos hän voisi olla vielä toisen yön kaverinsa luona. Puhuin hetken kaverin äidin kanssa ja sovimme että tytöt viettävät illan ja yön siellä.

Vaikka puuhastelin kaikenlaista niin tämän tästä mieleeni tuli aamun tapahtumat ja pikkuhiljaa
himoni kasvoi iltaa kohden. Tiesin että uskollinen väsymätön sauvani odotti minua yöpöytäni laatikossa valmiina tyydyttämään tarpeeni.

Tein illaksi pizzaa ja söimme Mikon kanssa sitä samalla televisiota katsellen. Huomasin miten Mikko vältteli katsomasta minua silmiin ja en oikein itsekään tuntenut oloani luontevaksi.

Kävimme aikaisin nukkumaan . Mielessäni pyöri päivän tapahtumat. Tunsin välillä valtavaa syyllisyyttä siitä että olin huono ja syyllinen tapahtumiin ja välillä taas kiihko valtasi mieleni kun kuvittelin miten Mikko oli lauennut siinä sohvalla.

Pyöriskelin sängyssä varmaan kaksi tuntia. Mietin halusinko todella vietellä oman poikani.
Väillä tunsin syyllisyyttä, välillä halu iski yllättäen mielikuviini.
Lopulta luulin keksineeni ratkaisun…. jospa antaisin Mikon tehdä päätöksen.

Nousin hiljaa ylös, hiivin Mikon huoneen ovelle ja painoin kahvasta varovasti oven auki. Näin hämärässä miten Mikko makasi vatsallaan toinen jalka koukussa. Kuulin hänen rauhallisen ja tasaisen hengityksensä.
Otin hiljaa pari askelta sängyn viereen, tartuin Mikkoa varovasti olkapäästä ja ravistin hiljaa..

”Mikko…Mikkoo.. tulisitko äidin viereen nukkumaan. Äiti tuntee olonsa niin yksinäiseksi”. kuiskasin

Hitaasti poika heräsi unestaan..toistin vielä lauseeni jolloin poika vasta tajusi mitä pyysin.. Luulen että sinä hetkenä uni karisi pojan silmistä tajuttuaan pyyntöni.

Nopeasti hän pyörähti ympäri ja nousi istumaan. ”Tulen..tulen..
Kiiruhdin takaisin sänkyyni poikani tullessa vanavedessä. Meni peiton alle ja pyysin poikaani oikeaan kainalooni.
Mikko asettui oikeaan kainalooni niin että hänen päänsä asettui lähes oikein rintani päälle. Hänen oikea kätensä asettui vatsani ylitse oman oikean käteni sivellessä pojan paljasta selkää..
Tunsin pojan jäntevän vartalon painautuvan kylkeäni vasten. Voi miten hyvältä se tuntuikaan.
Olin hiljaa paikallani. Vain sormeni liikkuvat niiden hivellessä pojan selkää.
Huomasin miten miten Mikon oikea käsi liikahti lähemmäksi vasenta rintaani jääden lepäämään ihan rintani alle. Pojan peukalo hiveli hitaasti rinnan alaosaa… Koitin pitää hengitykseni tasaisena vaikka mieleni teki viedä pojan käsi jo kovettuneelle nännilleni.

”Onko sinun hyvä olla siinä ?” kysäisin

”Oon..” Mikko vastasi hieman venyttäen.

Kuulin hänen hengityksensä kiihtyneen hieman samalla kun tunsin miten kovettunut kalu painui alushousujen sisällä lantioni sivua vasten. Huomasin miten Mikko yritti vetää omaa lantiotaan kauemmaksi minusta ettei olisi koskettanut kalullaan minua.
Aistin jo selvästi himon ja halun vellovan pojan sisällä.

Kuin varkain Mikon oikea käsi siirtyi vasemman rintani päälle ja ennen kuin oikeastaan huomasinkaan hänen sormensa sivelivät yöpukuni läpi törröttävää nänniäni.
Voi miten hyvältä kosketus tuntuikaan. En sanonut mitään vaan annoin pojan jatkaa hyväilyä. Tunsin pojan rohkaistuvan ja nyt painavan selkeästi kovaa kaluaan lantiotani vasten.
Salakavalasti himon tunne hiipi myös itseeni. Tunsin häpyni kostuvan vauhdilla tuntemuksista joita mielessäni risteili.
Tunsin oman hengitykseni kiihtyvän ja varmasti Mikkokin sen huomasi sillä hänen kätensä tuli yhä rohkeammaksi käyden välillä alhaalla lantiolla kylkeäni pitkin

Tiesin että jos en nyt puhaltaisi peliä poikki niin halu ja himo veisi minut ja meidät molemmat mennessään. Hetken taistelin itseni kanssa kunnes Mikon käsi siirtyi taas alas lantiolleni niin pitkälle että se siirtyi yöpaitani helman alle. Käsi siirtyi hellästi sivellen pitkin reittäni ylös lantiolle, siitä kylkeä pitkin rinnalleni. Tunsin miten kova nännini sykki himosta kun pojan sormet lopulta sivelivät kierrellen nänniä, puristaen välillä sitä hellästi , välillä voimakkaammin.

”Ahhh… Mikkoo… ai.. ai… älä hyvä poika..” huokailin syvään ja yritin häntä heikosti estellä.

Himo poikaani kohtaan oli jo sumentanut ajatukseni. Halusin hänen nuoren kiihkeän kovan kalun vai sisälleni
Mikon käsi painui rinnalta alas pitkin vatsaani suoraan jo kosteutta valuville häpyhuulille. Tunsin pojan sormien koukistuvan sisälleni. Lantioni sävähti ja nousi äkillisesti vasten pojan kämmentä.
En enää kestänyt vaan oikea käteni joka oli Mikon selän takana alkoi vääntämään poikaa päälleni.
Hetkessä Mikko kierähti päälleni.

Tartuin vasemmalla kädellä Mikon alkkareiden vyötärönauhasta kiinni
ja painoin niitä sen verran alas että pojan kiven kovana seisova kyrpä vapautui ja paksu paisunut terska painui suoraan vasten kosteutta tihkuvaa häpyäni Ohjasin kädelläni kalun aukolleni ja kuin
luonnon ohjaamana Mikko painoi äärimmilleen paisuneen kalunsa hitaasti sisälleni.

Tunne oli sanoin kuvaamaton. Niin kauan kuin tästä oli haaveillut ja nyt se oli totta.Vaikka kyseessä oli oma poikani niin en enää moraalisäännöistä siinä vaiheessa välittänyt.
Tunsin vain nuoren pojan kivenkovana sykkivän kalun sisälläni. Nautinnon aallot löivät vartaloni läpi
Tartuin Mikkoa päästä ja painoin huuleni hänen huulilleen. Tunsin miten pojan huulet värisivät kiihkosta ja halusta . Huulemme liimautuivat intohimon täyteiseen suudelmaan.
Tunsin miten Mikko yritti vetää itseään ulos mutta heitän sääreni hänen takamuksen päälle ristiin ja pidin häntä paikoillaan sillä halusin nauttia tuon ihanan kalun aiheuttamasta tunteesta sisälläni pitkään.

Yhtäkkiä tunsin kuitenkin miten Mikon vartalo jäykistyi ja hän ehti huuhdahtamaan ”Äitiii..” kun
hänen kiihkonsa ylitti hänen sietokykynsä ja kulli alkoi syöksemään hallitsemattomasti spermasuihkun toisensa perään sisälleni. Niitä tuli kuin konekivääristä ja spermaa tuli todella paljon sillä tunsin miten sitä tulvi ulos ja valui hitaasti alas pitkin pyllynvakoani.

Pitkään olimme hiljaa sylikkäin. Lopulta tunsin miten Mikon kalu lopulta hiljaa luiskahti ulos .

”En voinut sille mitään” Mikko sanoi hiljaa ikään kuin häpeillen nopeaa laukeamistaan.

”Voi sinua… ihan normaalia kokemattomalle pojalle. Kertoja tulee vielä monta jos vaan itse haluat.” kuiskasin hänelle samalla hänen hiuksiaan hiljaa silittäen.

”Äiti… tämä oli mun unelmien täyttymys. Mä oon halunnut tätä jo tosi kauan.” Mikko vastasi pää rintaani vasten nojaten

”Täytyy myöntää että äitikin on tästä fantasioinut viime viikkoina ja varmaan ymmärrät että tämä on jotakin sellaista mitä kukaan ei saa koskaan tietää.”

”En mä kerro koskaan kellekään, sen lupaan ja vannon”

Rakastelimme vielä uudestaan sinä yönä, nyt paljon hitaammin ja pidempään. Tällä kertaa Mikko tuotti minulle ihanan järisyttävän orgasmin ennen kuin hän taas syöksi siemenensä halukkaaseen rasiaani

Kun sitten lopulta voipuneena vaivuimme uneen, muistan vielä ajatelleeni että ehkäpä Heidikin olisi mukana leikeissämme jonakin päivänä…………..

16 kommenttia viestissä: “Äidin kaipuu”

 1. Mude 54 says:

  Kiihottava tarina. Oli pakko sormeilla kiimapillua. Fantasioin usein, mutten uskalla toteuttaa. Pikkareistani pyykkikorista on joskus löytynyt muitakin kuin mun tahroja. Huh kuumaa

 2. Anne40 says:

  Minä usein myös kotona vähissävaatteissa..kiihottaa silti kun oma poika näkee….tiedän että runkkaa minun pikkareihin…joskus myäs joku hänen kaveri nähnyt vähissä.Miten muut äidit ….onko samanlaisiatuntemuksia

  • Mude 54 says:

   No on samoja tuntemuksia. Fantasioin tällaisesta niin, että on pakko sormeilla haaraväliä. Ehkä tämä pitääkin olla fantasiaa, mutta nyt taas haluttaa. Kuumaa ja kosteaa on taas…jätän kosteat pikkarit näkyville.

 3. teija says:

  olen odotellut jatkoa,Kirjoita ihmeessä ja todella viettelet Heidin !!

 4. teija says:

  olen odotellut jatkoa,Kirjoita ihmeessä ja todella viettelet Heidin !!

 5. masa says:

  hyvääiti onpojankanssanaimasssaäitiätoivottavasti eitullutraskaaksiäiti panonjälkeen

 6. Erja says:

  Ihanan kihottava tarina. On tosi kiihottunut olo. Oli hyvä opetustarina. Voisin tehdä saman jos tilanne kehittyy sellaiseksi. Saa nähdä?

 7. masa says:

  kiimasta on tyttö jatkossa mukaan

 8. Lukija says:

  jatka tarinaa ja Heidi mukaan kolmanneksi

 9. No jees! says:

  Ihan loistava tarina! Hemmetin kiihottava. Pöksyt likomärät 😉

  Saisko jatkoon myös kohtauksia missä äiti “imettää” poikaansa…

 10. Harvester of death says:

  Jatkoa ehdottomasti

 11. Neechan says:

  Tosi hyvä ja kiihottava tarina. Toi taustatarina oli tosi aito ja anto kivasti ryhtiä tarinalle. Ja plussaa siitä ette tunkenu tähän niitä iänikusia “aah, pane!” omaa äitiäs!” reploja :p

 12. lilli says:

  ihana tarina, kerro miten viettelit Heidin,yksin,ehdttomasti jatkoa

 13. Wanker says:

  Aivan loistava tarina, täällä ainakin kulli pystyssä jatkoa odotellen.

 14. vierailija says:

  Heidi on vuoden päästä 12 v. Siitä voisit kirjoittaa seuraavaksi…

 15. jani 19v says:

  tämä olli ihan hyvä sais tulla jatko osa

Kommentoi

top