search
top

Leirintä-alueella

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.48 out of 5)
Loading...

Tämä on harrastuksemme osalta tositarina, tälläistä ei tässä mittakaavassa tosin ole koskaan meille tapahtunut.

Olemme vaimoni kanssa kolmikymppinen pari ja meillä on käynyt niin että vaimoni tykkää siitä jos joku katselee häntä mukamas salaa ja minä taas pidän ajatuksesta että joku näkee vaimoni alastomana. Teemme tätä hyvin harvoin ja sen takia touhu tuntuukin joka kerta niin kiihottavalta ja kielletyltä. Muun ajan olemme täysin normaali pariskunta, vaimoni on alakoulun opettaja ja itse olen tuotekehitysinsinööri. Itseäni kiihottaa ajatus että joku kerta vaimoni Marin näkee alastomana joku hänen oppilaansa isä tai äiti. Vaimoani voisi kuvailla isorintaiseksi ja erittäin seksikkääksi, peppu on iso mutta ylimääräistä vaimostani ei löydy. Voisin kuvitella hänen olevan monen isukin haave sillä hän tykkää pukeutua niin että muodot eivät ainakaan jää piiloon.

Harrastamme jonkinverran karavaanailua ja leirintä-alueelle saapuessamme laitamme vaunumme jonnekin nurkkaan missä vieressä ei ole lapsiperheitä tai örveltäjiä. Teemme niin että vaimoni “unohtaa” laittaa verhot kiinni riisutuessaan ja hoitaessaan askareita vähissä vaatteissa tai alastomana ja minä katselen vaunun toisesta päästä naapurivanunun väen reaktioita.

Kerran lämpimänä kesäpäivänä saavuimme eräälle leirintä-alueelle Turun lähellä iltapäivällä joten oikean paikan löytäminen oli hieman hankalaa. Kiersimme alueen mikä oli melko pieni ja vanhahko ja löysimmekin sopivan paikan eräästä nurkasta missä vieressä oli pusikon takana mökkejä ja vieressä yksi vaunu missä näytti istuskelevan keski-ikäinen pariskunta lehteä lukemassa etuteltan alla. Vaimoni oli tarkoituksella laittanut päälleen erittäin lyhyen farkkuhameen ilman alushousuja niin että jos hän pyllisti niin pillu näkyi aivan hyvin sekä valkoisen topin ilman rintaliivejä niin että isot rinnatkin olivat lähes esillä. Laitoimme vaunun parkkiin ja aloitimme leiriytymistä, jalkojen alaslaittoa vaunusta, piuhojen kiinnittämistä yms. Huomasin tässä vaiheessa että naapurivaunun mies katseli vaimoani melko häpeilemättä ja kävinkin kuiskaamassa Marille että heti kun naapurin eukko ei katso niin käyppäs rullaamassa vaunun nurkkaa vielä kerran. Mari hymyili minulle ja kävikin pari kertaa kiertämässä kampea samalla kumartuen niin että viereiseen vaunuun muutaman metrin päässä ei jäänyt epäselväksi ettei hänellä ollut housuja. Huomasin ukon nieleskelevän ja peittelevän kädellä etumustaan.

Päätimme että tämä riittää tältä erää ja rupesimme puuhastelemaan normaaleja toimiamme, syödäkin piti ja oma kiihotuksemme vain kasvoi kun pidättelimme varsinaisen shown alkua. Illan tullen halusin jatkaa touhujamme ja totesimme ajan olevan sopiva, naapurivaunun pihassa ei ollut ketään mutta ovet ja ikkunat olivat auki. Menin ulos ja sanoin senverran kovalla äänellä meneväni ravintolassa käymään että se varmasti kuului viereen, Mari huikkasi vaan ok ja sanoi käyvänsä suihkussa huoltorakennuksessa minkä jälkeen seuraisi perässä. En mennyt minnekään vaan livahdin toiselta puolelta ikkunasta takaisin vaunuun ja menin vakipaikalleni mistä näin hyvin ulos ja vaunuumme mutta minua ei näkynyt koska makuuhuoneenlasi oli tummennettu.

Mari aloitti riitin menemällä ulos ripustamaan pyykkiä narulle kuivumaan, mm stringit ja rintaliivit ja pyyhkeen. Odottelimme siinä ja naapurivaunun ukko tulikin ulos mukamas lehteään taas lukemaan. Näin hänen katselevan Marin alusvaatteita ja oven joka oli auki kautta Maria joka puuhaili suihkutarvikkeidensa kanssa. Mari sulki oven mutta meni niin että ukko näki ikkunan läpi hänen riisuvan hameen ja topin ja mukamas etsivän pyyhettään ympäri vaunua rinnat heiluen. Ukko tuijotti Maria ja käsi alkoi käydä lehden alla. Ei helvetti ajattelin, tämähän on uskomatonta. Vanha äijä runkkaa muutaman metrin päässä alastomasta vaimostani ja meinasin tulla samantien. Sain pidäteltyä ja kuiskasin Marille että se runkkaa jo, mene hakemaan pyyhe. Mari oli muistavinaan pyyhkeen ulkona ja avasi oven ja jäi mukamas yllättyneenä seisomaan täysin alastomana ovensuuhun. Ukko tsemppasi ja sai kakisteltua Marille että oho, unohtuiko jotain ja Mari peitteli mukasiveänä rintansa ja ajellun alapään ja naurahti että anteeksi pyyhe unohtui ulos. Ukko sanoi että ei haittaa, onneksi vaimokin lähti uimaan joten ei ole näkemässä ja minähän olen tissiä jo elämässäni nähnyt mutta että kyllähän kauniita naisia kelpaa aina katsella.

Mari naurahteli ukolle ja astui ulos noutamaan pyyhettään joka roikkui narulla melkein ukon tuolissa kiinni. Mari pahoitteli että tällä tavalla nyt paljastelee ja nosti kätensä pois rintojensa ja pillunsa edestä ottaessaan pyyhettä ja kääntyi selin ukkoon jotta tämä näki hänen perseeensäkin vajaan metrin päästä.
En meinanut uskoa vaimoni tekemisiä. Siinä hän keikisteli alastomana vieraan miehen edessä ilman mitään häpyä, yleensä homma oli jäänyt siihen että hän oli vaunun sisällä alasti ja vilautteli naapureille tai korkeintaan haki pyyhkeen ulkoa.

Minulta oli tulla housuihini mutta katsoin edelleen vaimoni ja ukon menoa ulkona. Vaimoni pudotti pyyhkeen maahan ja nosti sen hitaasti kumartaen suorin jaloin suoraan ukon edessä. Ukko kumartui lähemmäksi Marin pillua joka oli aivan hänen edessään ja en voinut uskoa silmiäni kun Mari levitti käsillään pakaroitaan. Mari pyllisti pillu levällään ukon naaman edessä. Vaimoni oli normaalisti tiukan asiallinen opettaja jonka tunneilla tehtiin juuri niinkuin hän sanoi ja jos joku nyt näkisi hänet irstaassa asennossa vieraan miehen naama takapuolessa kiinni niin ei varmasti uskoisi
Sain tärisevin käsin kameran käsiini ja kuvasin ukon ja Marin touhua. Mari nousi ja hymyili kääntyessään ukon puoleen sanoen että eiköhän tämä jo riitä, aviomieskin ihmettelee missä viivyn. Ukko ei ollut saanut tarpeekseen vaan sanoi lähes käskevästi että tee uudestaan. Mari hämmentyi hetkeksi mutta kääntyi ja rupesi hitaasti pyllistämään näyttäen kaikki sopukat naapurin miehelle. Ukko ei enää aikaillut vaan tarrasi pakaroista kiinni ja työnsi toisen sormensa Mari pilluun. Mari kiljaisi ja yritti nousta mutta ukko tönäisi Maria suoraan eteenpäin ja Mari kaatui mahalleen vaunujen väliin. Ukko rysähti Marin niskaan ja laittoi käden hänen suulleen sanoen niin että minäkin kuulin: turpa kiinni.

Ajattelin mennä tässä kohdassa väliin mutta jokin piru esti minua ja jatkoin kuvaamista puoliksi kauhuissani ja täysin kiihottuneena. Ukko makasi Marin päällä niin että toinen käsi peitti suun ja veti päätä taaksepäin ja toisen käden sormiaan ukko työnsi väkisin mahallaan makaavan Marin jalkojen väliin. Näin Marin säpsähtävän ja vinkaisevan, ilmeisesti ukko oli saanut ainakin pari sormea sisään. Ukko rupesi runkkaamaan Maria sormillaan ja entistä suuremmaksi yllätyksekseni näin Marista että hän kiihottui tästä, tunnistin kyllä ruumiin eleet ja äänet. Ukko levitti jalat ja työnsi päänsä Marin jalkojen väliin aloittaen sellaisen nuolennan että lutina kuului sisälle vaunuun. Mari alkoi voihkia ja tiesin orgasmin olevan lähellä. Ukko laski uskomattoman nopeasti housunsa ja näin vilaukselta pystyssä jöpöttävän ison elimen ennen kuin hän lysähti Marin selän päälle ja kampesi jalat haaralleen polvillaan. Ukon vekotin löysi tiensä heti kohteeseen ja hän aloitti raivokkaan lykinnän. Mari yritti päästä ylös mutta mies oli paljon isompi joten ei siitä tullut mitään. Marin pakarat vain hytisivät rytmikkäästi ukon paukuttaessa menemään ja pian ukko rupesikin ähisemään mistä arvelin touhun pian loppuvan. Tässä vaiheessa Mari makasi lahnana maassa ja antoi miehen tehdä temppunsa ilman vastaanpanemista. Ukko veti munansa ulos ja näin suihkun lentävän Marin pyllyreiälle ja pitkin selkää.

Yhtäkkiä ukko lopetti munansa vatkaamisen vaimoni pyllyn päällä ja nosti päänsä. Ilmeisesti joku oli tulossa tietä pitkin sillä hän nousi nopeasti ylös ja käski Marinkin nousta ja hakea pyyhkeensä. Ukko vilisti vaunuunsa ja Marikin nousi yltäpäältä ruohossa ja kroppa punaisena sekä spermat haarovälistä valuen. Mari konttasi vaunuun ja katselin lattialla makaavaa vaimoani. En voinut itselleni mittään vaan menin Marin luokse, nostin pystyyn ja laitoin mahalleen pöydän päälle. Kamera oli edelleen kädessäni ja kuvasin Marin persettä lähes tajuamatta mitä tein. Laitoin kameran liedelle kuvaamaan makaavaa vaimoani takaviistosta. Spermainen selkä ja pillunseutu saivat minut sekaisin ja työnnyin Mariin välittämättä vaimoni ulinasta ja huudoista. Peitin suun ja aloitin ankaran naimisen takaapäin niin että pöytä ryskyi ja vaunu helisi. Mari ei pitänyt anaaliin naimisesta mutta nyt katselin spermaista pyllyreikää ja päätin naida samantien vaimoani perseeseen kun olin jo kerran aloittanut jotakin millä tiesin olevan seurauksia. Mari ulvahteli työntyessäni reikään mutten välittänyt siitä ja sain työnnyttyä lopulta kokonaan sisälle. Paukutin menemään ja kauan ei mennyt kun tiesin latauksen tulevan. Tein kuten naapurin ukko hetki sitten ja heitin mällit Marin selälle ja pepun päälle.

Rupesin hahmottamaan ympäristöäni ja ulos katsoessani näin naapurivaunun emännän katsovan minua ikkunasta kauhistuneena. Eukko oli tullut uimasta ja nähnyt aivan vierestä ikkunan läpi kuinka käytännössä otin väkisin naisen pöytää vasten. En saanut sanaa suustani enkä voinut tehdä muuta kuin tuijottaa eukkoa edelleen seisova spermainen muna eukon silmien korkeudella vilkkuen. Eukko kääntyi lähes paniikissa ja pakeni vaunuunsa lyöden oven kiinni. Käännyin Mariin päin ja näin hänen tuijottavan minua oudolla katseella. Mari sanoi täysin rauhallisella äänellä että olikohan tämä nyt tässä, tuo naapurin rouva kyllä soittaa poliisit jollei nyt samantien näytetä että ei ole mitään hätää. Olin edelleen aivan puulla päähän lyöty ja sain vain nyökätyksi. Mari nousi rauhallisesti, keräsi varusteet ja lähti suihkuun. Jäin istumaan sohvalle ja jostain syystä mietin että nyt tulikin tehtyä melkoinen kotivideo.

6 kommenttia viestissä: “Leirintä-alueella”

 1. hyv says:

  Lisään vielä, että tarina jäi melkein lukematta anaaliseksi-tagin vuoksi, mutta olikin sitten paras anaaliseksikohtaus, mitä olen lukenut ja nähnyt, yleensä en pidä, mutta tämä oli käänteenä ok, antoi todenmukaisempaa väkisinmakaamisen tunnelmaa.

 2. hyv says:

  TODELLA hyvä! Tällaista lisää! Yksitoiskohtaisempaa ja pitempääkin saisi olla mun mielestä 🙂 Kiitos tarinasta!

 3. Vihis says:

  Se Video ois mahtava nähdä…. 😀

 4. Greetta says:

  Makoisa pariskuntatarina! Lisää?

 5. Nainen -84 says:

  Kuvailut jäivät todella pinnallisiksi ja tämä oli varmasti syynä siihen että tarina jätti melko kylmäksi.

 6. varvastossut says:

  Alun paljastelu oli upean kiihottavaa, lisää tällaista pikkutuhmaa. Panokin ihan ok.

Kommentoi

top