search
top

Enkelten Houkutus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 2.12 out of 5)
Loading...

Tarina sijoittuu kaukaiseen maailmaan paikkaan jossa ei ole autoja, puhelimia ja sähköa on vain salamoissa.

Retkikuntamme oli kulkenut jo viikon tauotta. Emme olleet pysähtyneet kuin nukkumaan ja syömään. Olihan meillä hevoset, mutta oli se silti rankkaa koska maasto oli hankalaa. Eikä asiaa helpottanut johtajamme Lydia joka sattui olemaan enkeli. Aivan, siis oikea enkeli. Hänellä oli valkoiset siivet ja hän pystyi lentämään, oli todella nopea ja ketterä sekä äärimmäisen kaunis. Hänen punaiset hiuksensa olivat hieman yliolkapäiden, aina vapaana. Hänen ihonsa ei ollut aivan valkoinen vaan hieman tumma, kuin ruskettunut, hän ei ollut lihaksikas mutta monet miehet ovat hänelle hävinneet, en edes usko että voisin itse hän voittaa. Lydian muotonsa paljastuivat hyvin hänen vaatteistaan, jotka oli tehty enkeleiden metallista joten ne olivat kestäviä kuin timantti mutta kevyitä kuin lumi, sillä hänen ruumistaan peitti vain saappaat, rintahaarniska, jossa rintalastan alas asti ylettyvä kaula-aukko ja joka oli myös hame sekä hanskat. Lydia reidet olivat täyteläiset ja kauniin näköiset. Hänen rintansa olivat hyvin näkyvillä sivusta ja veikkaisin että ne ovat hyvin terhakkaat. Eikä sovi unohtaa hänen takamustaan: tuo loistavasti muotoutunut peppu oli piilossa tuon hameen takana, joka näytti siltä kuin se olisi tehty valtavista höyhenistä, mutta hameen muotoutumisesta enkelin kävellessä pystyi päättelemän jo paljon.

Mutta, kuten sanoin hän ei helpottanut matkaamme sillä hän oli luonteeltaan tulinen, äkkipikainen, komenteleva ja halusi saavuttaa määränpäämme nopeasti. Meillä oli toki vielä tuhansia kilometrejä sinne mutta se ei häntä hidastanut. Olihän välillä kyllä mukava, hauska ja leikkisä eikä hän tuomitse ketään ensisilmäyksellä.

On sanottu että jos ihminen yhtyy enkeliin hänestäkin tulee enkeli, jos vain selviää muodonmuutoksesta, mutta Lydia oli syntynyt kahden täys verisen enkelin lapsena. Enkelit elävät lähes tuhat vuotta joten Lydia oli minua noin 200 vuotta vanhempi. Olen itse 26v. ja Lydia on noin 250 vuotta vanha. Silti hän näytti minun ikäiseltäni.

Olen jo pitkään katsellut ryhmämme johtajaa halukkaasti mutta minusta tuntuu että hän tuskin haluaa ihmistä partnerikseen, varsinkaan kun tämä saattaa kuolla rakastelun jälkeen. Niimpä tyydyin vain ihailemaan hänen seksikästä vartaloaan.

Sitten kerran pysähdyimme majataloon ja vuokrasimmme huoneet joita oli jäljellä. Valitettavasti kaikille ei riittänyt huoneita ja sehän tarkoitti että me jouduimme menemään vähintään useampi yhteen huoneeseen. Meitä on 17, huoneita 6. Lydia oli jo päättänyt huone jaot ja alkoi kertoa niitä

– Nida, Annar ja Keasi menevät kolmoseen.

Ja niin eteenpäin kun oli jäljellä viimeinen huone, johon minä tiesin jo päätyväni mutta en ollut kuunnellut joten en vielä silloin tiennyt kuka tulee kanssani.

– Ja sinä Jonah tulet minun kanssani.

Se oli suuri yllätys. Minä ja Lydia samassa huoneessa? Olinko kuullut oikein? Todennäköisesti. Niimpä lähdin seuraamaan enkeliä ja kiipesimme portaat ylös ja käännyimme vasemmalle ja menimme ovista sisään ja siellä oli suuri makuuhuone, josta oli loistava näköala merelle(sillä olimme meren rannalla) ja takka sekä yksi kahdenhengen sänky.

– Jousun siis nukkumaan lattialla. Minä ajattelin ja istahdin tuoliin väsyneenä.

Takassa oli tuli ja se tanssi siellä oranssin hehkuisina liekkeinä. Yhtäkkiä jonkun kädet tulivat hartiolleni ja jännityin, mutta sitten takaani kuului:

– Rentoudu, minä hieron niskojasi. Ei varmaan ole helppoa ratsastaa montaa päivää putkeen.

– No eihän se ole, ei. Vastasin ja tunsin kuinka taitavasti Lydia osasi niskojani käsitellä. Olin taivaassa ja toivoin ettei se koskaan loppuisi mutta noin viiden minuutin jälkeen Lydia lopetti.

– Käännä se tuoli ympäri.

Tein työtä käskettyä ja yllätyin suuresti näkemästäni, ja kuulemastani, sillä Lydia alkoi laulaa ja samalla tanssia hyvin paljon heiluttaen lantioitaan ja takamustaan. Leukani oli loksahtaa auki tuosta tyrmäävästä näystä ja huomasin että minulla alkoi seisoa. Epäilen että kukaan pystyisi katsomaan tuota tanssia ilman että alkaisi hieman seisomaan sillä se oli varmasti seksikkäintä mitä vaatteet päällä voi tehdä, Jonkin aikaa hän siinä lanteitaan ja peppuaan heilutteli, mutta sitten hän alkoi siirtyä lähemmäs. Hän potkaisi korkea korkoiset saappaansa pois jalastaan ja veti hanskansa pois käsistä. Nyt hän oli jo aivan edessäni ja minun oli vaikea keskittyä hänen naamaansa sillä tuo enkelin kaunis povi oli suorastaan hypnoottinen.

– Kukaan ei sitten saa tietää, eihän? Hän kysyi

– Ei tietenkään. Vastasin

Niimpä Lydia sitten vetäisi minut pois tuolilta ja vei minut sängylle. Kävin selälleni makaamaan ja Lydia tuli päälleni. Hän tarttui käsiini ja siirsi ne pepulleen. Se tuntui paremmalta kuin uskoin. Lämmin enkelin takamus käsissäni ja vain pikkuhousut suojasivat sitä. Hyväilin, taputtelin ja puristelin tuota ihanuutta hellästi Lydian riisuessa paitani ja imiessä nännejäni. Pian hän kuitenki nousi ylös ja alkoi poistamaan panssariaan. Vähä vähältä sieltä paljastui kauneimmat tissit joita maailmassa on. Ne todellakin olivat terhakat! Ne eivät olleet valtavat vaan sellaiset seksikkään kokoiset ja ne olivat aivan pystyt. Nännit olivat pienehköt ja jo pystyssä kuin kutsuen minua nuolemaan niitä. Enpä kehdannut kutsusta kieltäytya ja kun panssari oli kokonaan pois aloin hyväilemään Lydian rintoja. Pidin toista suussa ja toista hyväilin käsilläni. Imin nännin reunoja ja kiusoittelin kielelläni. Lydia alkoi pian tästä ynistä ja lisäsin tahtia.

– Kai sä muuten tiedät että muutut enkeliks, tai kuolet, meidän seksin jälkeen. Lydia sanoi ykskantaan.

– Joo. Vastasin ja jatkoin nännien nuolemista.

Lydia ei enää mitään sanonut vaan ynisi vain. Pienen hetken kuluttua hän vetäytyi pois ja alkoi suutelemaan vatsaani. Hänellä ei kauan kestänyt päästä housuilleni eivätkä ne sen jälkeen pysyneet jalassa kauaa. Siinä se nyt oli. Puolen jalan mittaisen penikseni oli tuon himokkaan enkelin silmien edessä. Ensin hän hieman puristeli sitä ja vähän liikutteli kättään ylös alas. Sitten hän halusi sitä jo suuhunsas ja alkoi maistelemaan päästä. Siinä Lydia nyt sitten imi kullini päätä ja käsi vispasi hieman esi nahkaa. Mutta näin että se ei riittänyt hänelle ja pian hän ottikin sen kokonaan suuhunsa. Se tuntui mahtavalta. Kuin märkä silkki joka nuoli kulliani. Tunsin olevani taivaassa jälleen kerran. Vähön ajan kuluttua aloin kuitenkin tuntemaan jo orgasmin joten nostin Lydian päätä varovaisesti.

– Mä saan kohta orgasmin. Sanoin Lydialle.

– No sit sun pitää hoidella mua vähän aikaa. Lydia vastasi, tuli viereeni ja suuteli minua.

Niimpä sitten siinä suudellessa siirsin käteni lyydian pikkareille ja puristelin hieman tämän peppua. Sitten siirryin reisille ja siitä edelleen niiden sisäpuolelle. Pian aloin jo tunnustella tuota pikkareiden kohtaa jossa oli pieni kumpu. Jo pelkkä hellä kosketus sai Lydian ynisemään seksikkäästi ja hieman jopa värisemään. Siinä sitten sivelin hellästi kunnes hänen pillunsa alkoi jo kostua. Sitten aloin käyttelemään sormiani jo hieman ronskimmin ja Lydia alkoi jo voihkimaan. Enpä kauaa viitsinyt enää pyöritellä sormiani pikkuhousujen päällä vaan vedin ne pois hänen jalastaan. Siinä se nyt oli: varmasti kaunein asia heti Lydian kasvojen jälkeen jonka olen koskaan nähnyt. Tuo enkelin pillu oli kaunis ja karvaton. Nahka peitti sisäosia mutta ei se minua estänyt tutkimasta. Levitin hänen häpyään ja koskettelin klitorista. Tuo ihani pinkki elin joka on naisille suotu, miten sitä voisi vastustaa. Sivelin sitä rauhallisesti ja suutelin vuoroin Lydiaa, vuoroin hänen rintojaan ja vuoroin klitorosta. Siinä samalla työnsin sormeani sisään ja ulos hänen pillussaan ja tunsin jo suurta halua työntää kaluni hänen sisäänsä.

– Mitenkäs me tää loppu? Kysyin ja tajusin kuinka tyhmältä se kuullostaa

– Mä haluisin tulla päälle. Sanoi Lydia, heti kun oli saanut hengityksensä tasaantumaan

Niimpä kävin sitten selälleni ja Lydia istui penikseni päälle ja minä olin hänen sisällään. Siinä hän sitten alkoi hiljakseen liikkua kiihtyvään tahtiin kunnes hän voihki kovaan ääneen ja tuli mutta ei lopettanut ratsastamista vaan jatkoi. Sitten hän sanoi:

– Mä haluun et laitat mua peppuun, mut muista kuiteski tulla mun pimppii, okei.

No se sit nous pois mun päältä ja sängyltä ja sit mä asetuin sen taakse ja aloin työntämään penistäni sen sisään hiljalleen. Kauaa ei menny ku tunsin jo että kohta tulee, mikä tarkotti siirtymistä vaginaan. Sitten mä vaan odotin että tuun ja me molemmat kömittii peiton alle alasti ja mua väsytti sikana.

– Jos heräät aamulla ni oot enkeli sitte. Lydia sanoi juuri ennnenkuin nukahdin

4 kommenttia viestissä: “Enkelten Houkutus”

 1. Mestari says:

  Jatkoa voisi tulla.Vähän ontuvaa tekstiä…

 2. Masterjonathan says:

  Kiva lukea jostakin tavanomaisesta poikkeavasti. Valitettavasti tästä on unohtunut itse tarina kokonaan pois. Fantasia aihepiiri olisi mielestäni vaatinut kunnon pohjustuksen ja maailmankuvan asettelun. Teksti on ihan ok luettavaa, mutta tyyli hyppeli. Välillä oltiin kohtuulisen kuosissa pysyvässä kirjakielessä ja sitten paikoin oli puhekieltä muuallakin kuin dialogiassa. Ja ne kirjoitusvirheet 😉

  Lyhesti. Mielestäni ei niin huono kuin keskiarvo antaisi ymmärtää, mutta olisi vaatinut oikaluku- ja tarinan työstämisvaiheet.

 3. Trickster says:

  Tässä oli ihan mielenkiintoisen sci-fi -tarinan alku, mutta tarina vilisi kirjoitusvirheitä, aikamuodot sekoittuivat, eikä loppupuolen kohtauksessa ollut minkäänlaista kiimaa tai kiihkoa. Epäilen myös, että tarinan kehys on lainattu jostain sarjakuvasta tai romaanista.

  Kivaa, että jengi taivaltaa jonnekin, mutta olisiko pitänyt vaivautua kertomaan myös minne, miksi ja niin edespäin. Se voisi kiinnostaa lukijaa enemmän kuin huonosti kirjoitettu seksikohtaus.

  1 tähti.

 4. pikku-jorma says:

  Loppuiko kirjoitusaika kesken? Muuten kelvon tarinan loppu on tungettu yhteen tökeröön kappaleeseen.

Kommentoi

top