search
top

Nuorta lihaa hotellilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (98 votes, average: 3.59 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa 'Unimaitoa'- ja 'Pikkupillua sukujuhlissa'-novelleihin. Suurkiitos runsaasta palautteesta, mukava olisi kuulla mielipiteitä tästäkin. Myös ehdotukset jatkoksi otetaan harkintaan. Muistutukseksi kaikille, että kyse on puhtaasti mielikuvituksen tuotteesta!

Muutaman tunnin päästä hääjuhlille pakolliset valssit oli tanssittu ja kukkapuskat heitelty, kun juhlaväki saatteli kihlaparin koristeltuun limusiiniinsa. Juhlakalujen poistuttua paikalta hääyötä viettämään kertoivat bestman ja kaaso aikuisille suunnatuista jatkoista paikallisessa yökerhossa. Vaimoni oli innoissaan lähdössä vähän irroittelemaan, mutta minä valehtelin hänelle olevani väsynyt ja päätäni särkevän, joten menisin suoraan hotellille nukkumaan. Todellisuudessa halusin vain päästä samaan hotellihuoneeseen Arskan nuorten tyttärien kanssa saatuani Saarasta esimakua jo häävastaanotolla.

Onneksi vaimoni ei pienessä hiprakassaan kyseenalaistanut poisjääntiäni mitenkään, vaan riensi juhlimaan suunnanneiden sukulaistensa ja ystäviensä perään. Haeskelin katseellani Arskaa ja tyttöjä väkijoukosta, ja pian huomasinkin Arskan viittilöivän minulle pääoven luota. Marssittuani heidän luokseen Arska selitti minulle tietävänsä reitin hotellillemme ja käski minun ajaa heidän perässään. Pelkkä kävely autolleni tuotti vaikeuksia, sillä kaluni oli jälleen täydessä seisokissa odottaessani malttamattomana pääseväni jälleen tyttöjen piukeiden pimpsojen kimppuun.

Ajomatka hotellille ei sentään ollut kovin pitkä. Kirjautuessamme Arskan kanssa sisään hotellin respassa huomasin, että vaikka huoneemme eivät olleetkaan ihan vierekkäisiä, niin ne sijaitsivat sentään samassa kerroksessa. Selitin vastaanottovirkailijalle vaimoni saapuvan paikalle myöhemmin, ja että hänet saisi tarvittaessa päästää sisään huoneeseemme. Enempää ajatuksiani en kuitenkaan aviopuolisolleni uhrannut, sillä yhteisen hissimatkamme aikana ihailin jälleen Siiriä ja Saaraa kauniissa prinsessamekoissaan. Todellisuudessa irstas mieleni himoitsi heidän siroja ja sileitä kehojaan noiden kimaltavien vaatteiden alla.

“Nähdään kohta”, Arska vinkkasi minulle jälleen silmää hänen kääntyessä hissiltä kohti huonettaan tytöt mukanaan. Nyökkäsin innokkaasti ja pikaisen etsinnän jälkeen löysin oman huoneeni oven. Sisälle päästyäni heitin vaimoni meille yhteisesti pakkaaman matkalaukun huoneen sängylle, pukuni takin tuolin kaarmille ja kävin sitten pirskottamassa kylmää vettä kasvoilleni kylpyhuoneessa. Kuivattuani kasvoni hotellin muhkeaan pyyhkeeseen vilkaisin itseäni peilistä. Kuin pieni enkelihahmo olkapäälläni omatuntoni muistutti olemassaolostaan: voisin vielä jättää menemättä Arskan huoneeseen, ymmärsinkö kuinka sairasta ja väärin kaikki se mitä pienille tytöille aioin heidän isänsä kanssa tehdä olikaan. Muutaman sekunnin epäröinnin jälkeen himoni vei minusta voiton: olin jo sekaantunut molempaan tyttöön aiemmin eikä niitä kertoja voisi enää pyyhkiä pois. Niinpä harpoin päättäväisin askelin Arskan huoneen ovelle ja koputin sitä varovasti.

“Ai, sä tulitkin jo”, Arska sanoi hieman yllättyneenä päästäessään minut sisään ripustaen samalla “Ei saa häiritä” -kyltin ovenripaan ulkopuolelle roikkumaan. Arska oli itse riisunut kengät ja housut jalastaan, jättäen ylleen vielä kauluspaidan ja selvästi ahtaaksi käyvät alushousut. Astuessani peremmälle huoneeseen huomasin Saaran tepastelevan ympäriinsä vailla rihman kiertämää, kun taas Siiri istui sängyn laidalla kädet puuskassa juhlamekko edelleen yllään. Arska lähestyi nuorempaa tytärtään avosylin: “Hei kulta, otahan nyt se mekko pois päältä.” “En mä haluu”, kuului kahdeksanvuotiaan topakka vastaus. “Mutta äiti suuttuu, jos se mekko menee ryppyiseksi. Katso nyt, Saaran, isin ja sedänki piti ottaa juhlavaatteet pois”, Arska maanitteli tytärtään nyökäten samalla minun suuntaani. Ymmärsin yskän, joten potkin nopeasti kenkäni pois ja tempaisin suorat housut jalastani paljastaen boksereideni muhkean pullotuksen.

“Okei”, Siiri lopulta myöntyi kikatellen ja antoi isänsä auttaa korean hameen päältään. Huomasin Saaran hipelöivän varovasti pientä pilluaan vilkuillen samalla alushousuistani ulos pyrkinyttä kaluani. Arskakin huomasi tämän ripustaessaan Siirin mekkoa hengariin ja rohkaisi vanhempaa tytärtään: “Saara, näytähän sedälle mitä sä oot oppinu.” Saara vilkaisi minuun kysyvästi ja annettuani hänelle hyväksyvän nyökkäyksen tyttö polvistui eteeni ja kiskaisi bokserini alas vapauttaen kullini sojottamaan lähes suorassa kulmassa. Henkeä pidättäen odotin tytön seuraavaa siirtoa, ja hetken kivikovaa erektiotani ihasteltuaan Saara tarttuikin kaluuni päättäväisesti kaksin käsin ja ohjasi sen kärjen pienille huulilleen. Huuliltani pääsi syvä mielihyvän huokaus Saaran ottaessa terskani suuhunsa ja alkaessa imeä sitä kuin makeinta tikkaria konsanaan.

Tilanteen uskomattomuus iski kuin tuhat volttia: kaksitoistavuotias tyttönen otti minulta suihin hotellihuoneessa hänen isänsä ja pikkusiskonsa katsellessa vierestä. Kauaa eivät Arska ja Siiri kuitenkaan seuranneet puuhiamme toimettomina, vaan Arska istuutui leveän vuoteen reunalle kaapaten pienen Siirin syliinsä. Arskan onnistui samalla pudottaa alushousunsa nilkkoihin, ja pian isän suuret sormet löysivät jälleen tyttären pienoisen pimpin alkaen hyväilemään sitä Siirin kiemurrellessa nautinnosta isänsä sylissä. Saaran tuottaessa minulle suunnatonta mielihyvää taidokkaalla kullinlutkutuksellaan katselin lumoutuneena, kuinka Arska keinutteli Siiriä sylissään hieroan samalla ryhmyistä kyrpäänsä tyttärensä tiukkaa pillua vasten. Mieleeni tulvahti muisto ensimmäisestä yöstäni Arskan ja Birgitan luona, jolloin olin tahattomasti vakoillut Arskaa nussimassa nuorempaa tytärtään juuri vastaavassa asennossa.

Kiimaiset muistoni yhdistettyinä tilanteen kiellettyyn eroottisuuteen olivat minulle jo miltei liikaa, joten minun täytyi pyytää Saaraa keskeyttämään imutuksensa hetkeksi. “Haluutko sä panna mua?”, Saara kysyi minulta miltei anelevasti pysyen edelleen polvillaan edessäni. Tytön suorasukaine kysymys sai minut epäilemään, että kondomeista ja e-pillereistä tietämätön pikkutyttö olikin Saaralle vain rooli, jolla hän tieten tahtoen kiihotti kanssaan olleita miehiä. Jokin Saaran katseessa viesti hänen olevan kiimainen pikku lutka, joka tiesi täsmälleen mitä halusi. Katseeni kuitenkin palasi takaisin viattomampaan Siiriin, joka silmät suljettuina ynähteli isänsä himokkaassa käsittelyssä. Arska aavisti mielihaluni ja iski minulle omaan ilkikuriseen tapaansa jälleen silmää: “Käyhän tuohon makuulle.”

Astuin pois selkeästi pettyneen Saaran luota ja kävin selin makuulle hotellihuoneen leveälle sängylle. “Noniin, saatkin tänä iltana sedältä unimaitoa”, Arska hyräili Siirin korvaan nostaessaan tämän hajareisin lantioni päälle. Aluksi Siiri säpsähti siirtoa ja vaikutti hämmentyneeltä, mutta hymyili pian suloisesti tuntiessaan allaan kovan kaluni pimppiään vasten. Ohjatessani terskaani tytön pientä pillua vasten tunsin kuinka se oli Arskan sormetuksen jäljiltä todella vastaanottavainen. Siirin iän huomioiden etenin kuitenkin erittäin hitaasti ja varoen työntäessäni kyrpääni tytön sisään. Loputtomilta tuntuneiden minuuttien jälkeen kookas elimeni oli kokonaan Siirin pyhimmässä. Innokas tytöntyllerö malttoi olla vain hetken paikallaan, ennen kuin alkoi vaistomaisesti hytkyttämään itseään kaluani vasten. Tartuin Siirin kapeaan lantioon molemmin käsin ja saatoin näin avustaa tytön nopeasti kiihtyvää ratsastusta kyrpäni päällä.

Kuulin Arskan komentavan Saaraa imemään kulliaan ja huomasin sängyn vieressä seisseen Arskan saaneen jostain käsiinsä videokameran, jolla hän kuvasi kiihkeää yhdyntääni tyttärensä kanssa. Kuuliaisesti vanhempi tyttäristä polvistui isänsä eteen, ja kohta Saaran pää jo nytkyi rytmikkäästi edestakaisin Arskan etumuksen kohdalla. Pian kaiken huomioni vei kuitenkin jälleen päälläni poukkoillut Siiri, jonka hiljaisesta voihkinnasta päätellen hänen orkkunsa oli hyvin lähellä. En ollut itsekään kaukana laukeamisesta, joten Siirin suun pyöristyessä äänettömään huutoon, ja tytön muutoinkin uskomattoman tiukan pillun sykkiessä kaluni ympärillä annoin lopulta periksi ja siemensin kahdeksanvuotiaan tyttösen pimpin läpikotaisin. Ilmeisesti yhtäaikaisen orgasmimme seuraaminen oli Arskallekin liikaa, sillä Saara kuulosti kakovan hieman isänsä lauetessa tyttärensä suuhun.

Siiri lysähti voipuneena rintaani vasten, ja Arska laski videokameran kädestään sängyn viereiselle yöpöydälle. “Noniin, Siiri laittaa nyt isin kanssa nukkumaan”, Arska totesi nostaessaan tyttärensä pois päältäni. Pehmentyvä, sperman peittämä kaluni luiskahti ulos Siirin pimpsasta, ja minä nousin ylös tehdäkseni tilaa Siirille ja Arskalle parisängyllä. Arska laski Siirin hellästi selin keskelle sänkyä, ja asettui sitten itse makuulle yllättäen niin, että Arskan kasvot olivat nuoremman tyttärensä lantion kohdalla. Arskan alkaessa nuolla Siirin mälliäni valuvaa somaa pillua oma kaluni osoitti jälleen selkeitä elonmerkkejä. Näky rotevasta miehestä lipsuttamassa kielellään pienen tyttärensä pimppiä, johon minä olin juuri laskenut siemeneni, oli sairaassa rivoudessaankin äärimmäisen kiihottava.

Saara oli edelleen sängyn vieressä polvillaan odottavana ja epäröivänä. Päätin antaa tuolle pikkulutkalle kerjäämänsä panon, ja ohjasinkin hetken mielijohteesta Saaran kädestä pitäen kylpyhuoneen puolelle. Sanaakaan sanomatta ohjasin tytön määrätietoisesti kumartumaan pesualtaan ylle ja lupia kyselemättä työnnyin rajusti hänen sisäänsä takaapäin. Spermani liukastama kyrpäni upposi Saaran kokeneeseen vittuun suhteellisen helposti. Aloin välittömästi panna nuorta kiimaista narttuani voimallisesti lavuaaria vasten. Kylpyhuoneen peilistä saatoin nähdä irstaan pariutumisemme koko komeudessaan: siro kaksitoistavuotias tyttönen raavaan kolmekymppisen miehen armoilla. Vedin Saaran päätä taaksepäin tämän hiuksista nähdäkseni tytön ilmeen kankeni kairatessa tämän kosteaa pillua. Avuttoman panopuuni kasvoilta paistoi kivun lisäksi tyytyväisyys hänen saadessaan jälleen kaipaamaansa miestä sisäänsä.

Jyystäessäni himokasta esiteiniä edessäni mieleeni hiipivät väkisinkin kaikki ne muut miehet, joille Saara oli ehtinyt riemurasiaansa jakamaan. Muistellessani kuinka helposti pikkulutkani oli aiemmin päivällä tuntemattomalle tarjoilijapojallekin antautunut tulin pian vakuuttuneeksi siitä, että Saaran pimppiä oli varmasti höylännyt useampi mies kuin minä tai Arskakaan saattoi edes arvata. Vaikka Saaran nuorta vakoa ei mitenkään voinut sanoa löysäksi, oli se silti huomattavasti sopeutuvampi Siirin neitseellisen tiukkaan tavaraan verrattuna. Päivän neljännen orkkuni lähestyessä suunnittelin ensin syöttäväni lastin Saaran ahnaaseen suuhun, mutta sitten päähäni pälkähti pirullisen salakavala ajatus. Kenties Saarankin kanssa oli vielä koettavissa eräänlainen “eka kerta”.

Valmistelin lutkani siittämistä asettamalla käteni tiukasti Saaran suulle, sillä en halunnut hänen herättävän koko hotellin huomiota. Sitten nopealla ja päättäväisellä liikkeellä tempaisin kaluni ulos tytön kosteasta pillusta ja painoin sen vasten Saaran peppureikää. Saaran tajutessa mitä olin tekemässä hänen silmänsä laajenivat kauhusta, hän yritti rimpuilla turhaan vahvaa otettani vastaan ja hänen suustaan pyrki ilmoille huutoa, jonka käteni tehokkaasti tukahdutti. Raakaa voimaa käyttäen työnsin kyrpääni Saaran ryppyreikää vasten, kunnes tytön sulkijalihas antoi periksi ja mahtava melani työntyi lutkani piukkaan perseeseen. Tunsin kyyneleiden valuvan Saaran poskille ja kädelleni samalla kun kiihkossani pumppasin aiemmista panoista pienentyneen lastini tytön tiukkaan anukseen. Kohtaloonsa antautuneena tunsin Saaran vastarinnan hellittävän, jolloin saatoin viedä toisen käteni tytön pimpille ja sormillani saada hänet laukeamaan pitäen kaluni edelleen lutkani sisässä.

Annoin meidän hetken rauhoittua ja hengityksemme tasaantua riettaan panomme jälkeen, ennen kuin vetäydyin Saaran pepusta. “Vitun hullu”, oli ainoa asia mitä Saara minulle sanoi. Halasin ja suukottelin tyttöä hellästi lepytelläkseni häntä. Olimme kumpikin fyysisesti aivan poikki, joten kompuroin sohvasta avattuun lisävuoteeseen makuulle. Näin Arskan ja Siirin asettuneen yöpuulle parisänkyyn hellästi sylikkäin. Saara seurasi esimerkkiäni ja käpertyi kainalooni natisevalle lisäsängylle. Tiesin hyvin, että minun pitäisi palata omaan huoneeseeni, mutta ajattelin odottaa kunnes Saara nukahtaisi. Pahaksi onneksi uni yllätti pian minutkin.

Ties kuinka kauan nukuttuani säpsähdin viimein hereille. Omaa typeryyttäni mielessäni kiroten puin hämärässä hotellihuoneessa housut ja kengät jalkaani ja hiivin sen jälkeen ulos huoneesta. Ryntäsin kohti omaa huonettani toivoen ja rukoillen, ettei vaimoni ollut vielä ehtinyt palata baarireissultaan. Ennen kuin ehdin työntää avainkorttia lukijaan, kuulin huoneen sisältä kuitenkin epämääräisiä ääniä. Hämmentyneenä valmistauduin selittelemään poissaoloani, avasin oven hiljaa ja astuin sisään. Yllättäen huone oli kuitenkin pimeänä. Luulin jo kuulleni harhoja, kun vaimoni äänekäs parahdus kuului peremmältä huoneesta. Astuin muutaman askeleen nähdäkseni koko huoneen, ja tyrmistyksekseni löysin vaimoni sängyltä makaamasta vieraan miehen alta. Lemmenpari oli riisunut vaatteitaan juuri sen verran, että päällä maannut korsto oli saanut ujutettuaan kalunsa vaimoni sisään.

“Mitä vittua!”, huusin vaistomaisesti kohdatessani tämän erikoisen näyn. Vaimoani jyystänyt juippi loikkasi pystyyn kuin sähköjänis, jolloin tunnistin hänet häistä yhdeksi sulhasen parikymppisistä kavereista. Mitä ilmeisimmin vaimollanikin oli himottanut saada nuorempaa, mutta hänen vehtailunsa oli kuitenkin pysynyt laillisen rajoissa. “Hei, rauhotu, tää ei oo nyt sitä miltä näyttää…”, nuorukainen yritti selitellä sulkiessaan housujensa sepalusta. “Näyttää siltä, että sä panit just mun vaimoa. Alahan nilkki kalppia ennen kuin mä vedän sua turpaan!”, raivosin tyypille, joka luikkikin nopeasti karkuun sanomatta enää sanaakaan. Sängyllä edelleen makoillut vaimoni yritti häpeillen peitellä itseään hameellaan, mutta liikkeidensä perusteella hän oli selvästi aivan jurrissa. Kenties kyse oli enemmän kiimaisen nuoren miehen yrityksestä käyttää hyväkseen puolustuskyvytöntä naista kuin puumasta vikittelemässä avutonta saalistaan.

“Hyss, älä sano mitään, nukutaan nyt vain”, rauhoittelin vaimoani käydessäni hänen viereensä makuulle. Hän näytti nieleskelevän itkua, mutta asettui sitten kainalooni. Nukahdimme molemmat pian sylikkäin. Ennen unen tuloa riemuitsin mielessäni siitä, ettei vaimoni omalta häpeältään varmaankaan tajuaisi kysellä, missä minä olin iltani viettänyt. Näin tuona yönä ihanaa unta Saarasta ja Siiristä kanssani.

17 kommenttia viestissä: “Nuorta lihaa hotellilla”

 1. nyymi says:

  Voitaisiinko tätä jatkaa vaikka sillain, että nuorempi tytöistä olisi “hoidossa” miehellä samaan aikaa kun vaimo poissa? Ja kakkosen korkkaus.

 2. Juujuup says:

  Tarinan kirjoittaja omistaa varmaan pedopakun ja kaapit täynnä karkkia. Sairas!

 3. etcetera says:

  Mahtava tarina. Haluaisin lukea lisää tytöistä nielemässä suuria lasteja miesten spermaa

 4. tarinan lukia says:

  lissää rajumpaa kiitos!

 5. rinne says:

  Koska tulossa lisää? Työkaverit ja saunailta olisi ihan mahtava!

 6. Random says:

  Munki mielest sauna ja työkaverit 😀

 7. Boyle88 says:

  Lisää! ! Toi sauna ja työkaverit kuulostaa tosi hyvältä

 8. Tomppa says:

  Milloin lisää?! Tytöt yhdessä saunaillassa viihdyttämässä Isin työkavereita olisi kova juttu.

 9. pervo says:

  Mahtavia tarinoita! Hyvä, että Arska on mukana se tuo lisää kiihkoa juttuihin.

  Miesten sunailt olisi kyllä hyvä lähtökohta tarinan jatkolle. Ja mukana olisi yllättäviä ammattikunti 🙂

 10. lukia says:

  todella hyvä tuo anaali kohta, lisää ja rankempaa tekstiä loistavaa!

 11. No..jaa says:

  Nämä sinun novellit ovat olleet hyviä. Mutta tarinat ovat vain Saaran panemista, muut henkilöt vilahtavat vain nimellä, vaikkakin viimeisessä oli vaimosi vieraan kanssa nussimassa. Laajenna novellia tai muuten ideat karkaavat.

 12. hmmhmm says:

  hyvä novelli, kuten aiemmatkin osat. tosin olisin kaivannut tarkempaa kuvailua – enemmän yksityiskohtia ja pituutta noihin suuseksi yms kuvauksiin. jatkoa olisi mukava saada, voisihan tapahtumissa hypätä vaikka muutaman vuoden eteenpäin, esimerkiksi niin että saara olisi 14 ja siiri 10? ja ainakin saaran kohdalla voisi silloin olla jo niin, että mukana voisi olla vaikka jotain sidontajuttuja tms. tai ehkä juoneksi sopisi joku sellainenkin, että vaikka miesten tuttuja tulee saunailtaan, tms, ja sitten päätyvät orgioihin noiden tyttöjen kanssa. kuitenkin jotain jatkoa olisi hyvä saada.

 13. fr11kk1 says:

  Onnistuit hyvin vielä yllättämään, vaikka luulin tämän tarinan juonen alkavan kohta jo toistaa itseään. Turhan nuorihan nuo tytöt ovat, mutta pakko nämä on silti lukea 🙂

 14. asdf says:

  Saaran anaalipano oli täydellinen kappale. Ehkä seuraavan kerran useampi kulli seikkailisi Saarassa samanaikaisesti? Tai Saara opastamassa Siiriä kädestä pitäen?

 15. mikkis says:

  loistava! jatkoa! olisiko tytöillä veljeä?

 16. Uuuhh.... says:

  Tätä lisää!!!

  Mutta voisko vähän enemmän lirputella klitorista, hyväillä pieniä nänninpäitä, nuoleskella ja tehdä muutakin kuin vain panna?

 17. Harvester of death says:

  Hyvä tarina, mihin voi viel jatkaa? 😀

Kommentoi

top