search
top

Päädyin panopuuksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 3.46 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kirjoitin tälläisen, ei jatkoa Nikon aikasemmille tarinoille.

Päätin kokeilla onneani jollakkin homoklubilla, olin kuitenkin hyvännäköinen nuorimies ja himoittu etenkin vanhempien miesten keskuudessa, olin kuullut miten vanhemmat miehet vihelsivät perääni ja he kehuivat minua avoimesti jos kävin jossain klubilla tanssimassa. Laittauduin kunnolla iltaa varten, pistin kauluspaidan ja farkut. Tanssimiseen sopivat kengät, nahkatakki ylle ja partavettä, niin olin valmis.

Päätin mennä DTM klubille katselemaan millainen tarjonta siellä olisi. Näytin paperit, koska olen aina joutunut kärsimään nuoren näköisista kasvoista, joten en pääse sisälle ellen näytä henkkareita. Poke katseli pitkään passiani ja minua, mutta lopulta toivotti tervetulleeksi. Jätin takin narikkaan, narikassa ollut roteva mies iski silmää kun antoi narikkalapun. Siirryin baaritiskille vilkuilemaan, viereeni saapui n.40 vuotias parrakas tyylikkäästi pukeutunut mies, jolla oli myös kauluspaita ja vähän kiloja kertynyt mahan seudulle. Läski hän ei ollut vaan pikemminkin tukeva ja olin aina haaveillut minua itse reilusti vanhemmasta miehestä, joka panisi minua isolla kalullaan.

Mies tilasi juotavaa ja katseli ympärilleen, samassa hän huomasi minut. Mies kysäisi, onkos herralla ikää? Vastasin että tietty, olen 20 ja iskin silmää. Mies hymyili, ojensi kätensä ja sanoi, Kristian. Niko, totesin ja vastasin kädenpuristukseen, kysyin Kristianin ikää, 40 hän sanoi, ja olin että mun veikkaus meni oikeaan.

Keskustelimme pitkään, siitä mitä teki työkseen ja miksi oli saapunut tänne. Sanoin Kristianille suoraan, että olen heikkona itseäni reilusti vanhempiin miehiin. Kristian lipaisi huuliaan ja siveli partaansa. Hän kysyi lähtisinkö tanssimaan, ja vastasin että, joo.

Tanssilattialla kaikki meni hyvin. Yritin olla flirttaileva, viettelevä ja muutenkin himoja herättävä, Kristian huomasi tämän ja totesi vain, että tästä hän pitää, nuori mies, joka pitää vanhemmista. Päätin että aion saada tuon kiimaan, koska kaipasin kyrpää jo. Aloin hieromaan tiukkaa farkkupeppuani Kristianin etumusta vasten, jonkin ajan kuluttua, tunsin Ison ja kovan kohouman peppuani vasten. Kristian kuiskasi korvaani, haluan panna sua. Samalla hän puristeli peppuani ja läpsi vielä päälle. Nautin tilanteesta ja vastasin että, mennään jo, haluan kyrpää. Kristian käski seurata ja menin hänen perässään miesten vessaan. Ahtauduimme yhteen koppiin, joka oli aika tilava. Kristian käski minut polvilleen ja kaivoi housuistaan paksun, suonikkaan ja kookkaan melan. Aloin imemään sitä innokkaasti, vetelin toisella kädellä samalla. Kristian huokaili miten hyvä olen ja yhtäkkiä hän tarttui päästäni kiinni ja alkoi työnnellä valtikkaansa kurkkuani kohti melkoisella temmolla, yritin olla kakomatta. Huomasin Kristianista miten hän nautti kun sai työntää melansa kerta toisensa jälkeen suuhuni. Kristian käski minut nojaamaan vessanpönttöä vasten, tottelin. Laskin housuni ja Kristian heitti paitansa pois ja hänkin laski housujaan. Kristian silmäili peppuani ja läiskäsi kunnolla ja totesi, että tässähän on oikea herkkuperse. Kristian sanoi vielä, että miten oli huomannut baaritiskillä minut ja ajatellut, hyvä peba. Kuulema kasvot olivat olleet se viimeinen niitti, jolla tämä syttynyt. Sanoin että kiinnnitin huomiota Kristianiin ja toivoin saavani häneltä kyrpää. Kristian asetteli melansa reijälleni liukastutti sitä syljellään ja antoi sitten kalunsa upota peppuuni. Kristian huokaisi, miten tiukka reikä, ja voihkaisin itse kuinka iso kalu oli sisälläni. Kristian veteli melaansa aluksi hitaasti edestakaisin ja aloitti sitten vauhdikkaan panemisen, hän otti vyötäröstäni kiinni ja lykki kaluaan kuin hullu.

Voihkin ja huokailin kun iso mela liukui pepussani. Huikkasin olan yli että, jos viitsit niin läpsitkö, se tuntuu hyvältä, ja vastauksena tuli että, sopii. Vessan täytti läpsimisen, voihkimisen ja kannustamisen äänet, kun kannustin minua panevaa tukevaa urosta. Kristianin hengitys muuttui huohotukseksi ja veikkasin että hän saavuttaa huipun pian. Ei mennyt kauankaan kun Kristian ilmoitti karjahduksella laukeavansa ja tunsin miten iso sykähteli ja ampui nesteensä sisälleni. Olin iloinen, hieman hikinen ja väsynyt. Kristian huohotti, oli raukea ja myös hikinen. Kristian pyyhki otsaansa ja alkoi kiskoa housujaan takaisin, minäkin aloin siistytyä ja pukea. Pyyhin pahemmat mällit pois. Pesimme kasvomme ja vaihdoimme numeroita. Kristian ehdotti että jos jatkaisimme jossin muualla iltaa, totesin sen käyvän ja niin otimme taksin ja ajoimme Kristianin asunnolle, se mitä tapahtu siellä onkin sitten toinen tarina.

2 kommenttia viestissä: “Päädyin panopuuksi”

  1. OneAboveAll says:

    Hyvä tarina, uskottava ja tomiva kokonaisuus.

  2. Year Zero says:

    Hyvä tarina, kappalejako selkeyttää

Kommentoi

top