search
top

Kolmen kimppa Kalliossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 2.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Heittäkäähän kaikin mokomin palautetta kehiin :)! Ja mukavia lukuhetkiä kaikille!

Valot Hämeentien ja Viidennen linjan kulmassa muuttuivat vihreiksi ja Linda lähti ylittämään vilkkaasti liikennöityä väylää. Sieraimissa pisteli pakokaasujen katku ja korviin kantautui kauempana Kaikukujan pysäkillä jarruttavan raitiovaunun kolina. Helsingin kantakaupungin haju- ja äänimaailmasta Linda ei ollut oppinut pitämään, vaikka kauppatieteiden opinnot aloitettuaan oli asunut pääkaupungin vilskeessä runsaan vuoden.

Mutta oli Helsingin kokoisessa kaupungissa hyvätkin puolensa, kuten nimettömyys ja laajat tuttavapiirit, jotka kummatkin yhdessä mahdollistivat kaikenlaiset säädöt, joista Keski-Suomen peräkylillä olisi voinut vain uneksia. Suuressa kaupungissa sinkkuna olemisen ei välttämättä tarvinnut olla pahasta, varsinkaan jos oli nainen, nuori ja hyvännäköinen. Aika, jolloin rivakan nussimisen riemu ja aivot pellolle viskovien orgasmien euforia oli ollut avioliiton satamaan purjehtineiden etuoikeus, kuului jo iät sitten historian kirjoihin.

Vuoden toisista osakuntajuhlista oli kulunut pari viikkoa ja hänen Sanna-niminen opiskelutoverinsa oli pitkällisen juupas-eipäs-jankkaamisen jälkeen suostunut ehdottamaan Pete-nimiselle poikaystävälleen kimppaa, jossa sinkkuna jo vuoden päivät ”kärvistellyt” Linda olisi kolmantena osapuolena. Kyseisen kimpan osalta Sanna oli ollut yhteydessä Lindaan viimeksi toissapäivänä, jolloin Linda oli vahvistanut olevansa tulossa.

Matkaan hän oli lähtenyt kiimaisin mielin, yllään vaalean kaavun alla tyylikäs iltapuku. Ulkoisesti hän ei erottunut katukuvassa muista nuorista naisista vain pukeutumisensa puolesta, vaan myös hänen sisäinen kuohuntansa ja tunteensa siitä, että koko maailman selibaattiyhteisön puutetila lepäsi yksin hänen harteillaan, oli ehdottomuudessaan varsin poikkeuksellinen ja sellaisenaan tietysti valhetta ja panettelua niitä kohtaan, jotka todella elivät selibaatissa ja puutteessa.

Pete ja Sanna asuivat Kallion sydämessä, huomaamattoman talon ylimmässä kerroksessa. Ovisummeriin vastattiin ripeästi ja Linda ajoi ylös natisevalla veräjäovisella hissillä. Jännitystä sydänalassaan tuntien hän astui oven eteen ja soitti kelloa. Avaamista odottaessaan hän kuunteli sisältä kantautuvaa vaimeaa puhetta. Hänen sydämensä teki iloisen hypähdyksen rinnassa ja hän ihmetteli miksei aiemmin ollut tarttunut härkää sarvista ja toteuttanut fantasiaansa kolmen kimpasta. Halukkaita pareja kyllä olisi riittänyt, mutta juuri Sannan ylipuhuminen oli kysynyt sinnikkyyttä.

Ovisilmässä välähti ja ovi aukesi. Näyttävällä hiuslaitteella koristautunut Sanna säihkyi energiaa ja toimintatarmoa ja oli naisellisessa seksikkyydessään kuin Lindan peilikuva, vaikka pukeutuminen asettuikin tyystin toiseen kategoriaan. Sannalla oli yllään selkeästi arkisemmat kuteet ja nähdessään Lindan iltapuvun hänen silmissään käväisi sen illan aikana ensimmäistä kertaa huolestunut kiille.

Linda iski silmää ja taikoi kasvoilleen mutruhuulisen vamppihymyn.

Pete ripusti Lindan takin naulakkoon ja kaatoi molemmille naisille ja itselleen tervetuliaissampanjat pitkiin laseihin. He kilistelivät ja hymyilivät. Alkulämmittelyn he hoitivat pitkän kaavan mukaan, koska Pete katsoi tietävänsä, että naista, jonka on aikeissa kellistää, täytyy kohdella kuin aristokraattista leidiä. He illastivat neljän menyyn aterian, jonka kokkikoulun käynyt Pete oli valmistanut ja kattanut näyttävästi pienen kaksion olohuoneeseen.

Ikkunasta avautui kylmänkolea syysiltanäkymä hämärtyvälle Torkkelinmäelle ja se tuntui vain lisäävän kodikkuuden tunnetta sisällä lämpimässä ja hyvällä maulla sisustetussa asunnossa. Pete oli tehnyt viinivalinnan suurta tuntemusta korostavin elkein. Linda ei tiennyt, näyttelikö hän vain eikä edes välittänyt. Sanna tiesi poikaystävänsä ainakin liioittelevan teatraalisesti ja häntä hiukan hävetti, mutta peitti tuntemuksensa tehokkaasti.

Illallisen jälkeen he kilistelivät ja hymyilivät hieman jännittyneinä ja epävarmoina siitä, kuinka suorasukaisesti ensimmäisen varsinaisen siirron voisi tehdä ilman että se vaikuttaisi tökeröltä tai tahdittomalta. Lopulta asiat kuitenkin alkoivat lutviutua kuin itsestään. Se lähti liikkeelle kevyestä flirtistä ja pitkistä katseista samppanjalasien reunojen ylitse ja johti Peten esittämään suoraan kysymykseen siitä, saisiko Lindaa suudella seksin aikana.

”Josh molemmat huulet shaa tashapuolishen kohtelun”, Linda sössötti humaltuneen naisen kikattavalla äänellä ja siemaisi vielä kulauksen samppanjalasistaan irroittamatta hetkeksikään palavaa katsettaan Peten silmistä.

”Jutut muuttuu heti nii lindoiks ku on juonu vähänki lonkkua vahvempaa”, Sanna huokaisi ja kohautti harteitaan.

”Haishta Shanna halkaishtuu viikunaa”, Linda naurahti ja siemaisi vielä uudemman kulauksen samppanjalasistaan ja pyöritteli sitä arvioivin elkein peukalonsa ja keskisormensa välissä.

”Et oo tosissasi”, Sanna tuhahti ja mulkaisi ystäväänsä silmät ulsterinappien kokoisiksi suurentuneina.

”No ihan vitun shama enivei uskotshä et mä oon niinku toshisshani vai en… on niinku ihan shaatanan shama, tajuutshä!” Linda sössötti jo huolestuttavan tuohtuneena. Pete nappasi häneltä samppanjalasin juuri ajoissa kouraansa kun se oli livetä Lindan kädestä lattialle. Sanna antoi Lindalle tukea ja laski tämän heidän sohvalleen.

”Mimmi on juonu liikaa”, Pete sanoi äänessään harmistuksen ja epäuskoisen huvittuneisuuden sekasävy. ”Ei vitsi voi olla totta. Miten paljon se oikeen joi sitä Luna Negra Merlottii?” Pete äimisteli ja alkoi suorittaa suurpiirteisiä laskutoimituksia päässään.

”Tää on siis niin tätä!” Sanna huudahti ja tarpoi rivakoin askelin kylpyhuoneeseen. ”Sitä suostuu hyvää hyvyyttään kutsumaan sinkkuystävän tämmöseen illanviettoon ku se kerta toisensa jälkeen jaksaa jankata ja vihjailla et kiinnostusta kyllä ois! Ja sit se juo ittensä kaatokänniin, alkaa herjata mua mun kodissa ja sammuu meiän sohvalle!”

Pete jäi suu hölmistyneesti ammolle jääneenä seisomaan keskelle olohuonetta ja kuuli kuinka kylpyhuoneen ovi lämähti kiinni ja kuinka Sannan pissanoro osui veteen.

”Niinpä, tämmöstäpähän tää meillä”, Pete mietti puoliksi ääneen ja katsoi sohvalla luonnottomassa asennossa makaavaa Lindaa. Hänen silmiinsä nousi salakavala, laskelmoiva kiille. Linda täytyi nostaa turvallisempaan asentoon. Sellaiseen, jossa hän pystyisi hengittämään vapaasti. Pete tarttui Lindaa vyötäisistä ja nosti pystympään asentoon. Niin tehdessään hän tunsi sydänalassaan lämpimän hulmahduksen tajutessaan kuinka kapeavyötäinen Linda olikaan.

”Vittu jos se ryynää meiän sohvalle”, Sanna sanoi palatessaan kylpyhuoneesta ja pyöräytti salamoivia silmiään.

”Mitä se Linda oikeen sanokaan sulle hetkee ennen ku se sammu?” Pete naurahti ja katsoi Sannaa silmissään se poikamainen välke, jonka takia Sanna oli rakastunut häneen. Sannan mieliala heltyi kuin taikasauvan iskusta hänen kuullessaan Peten hyväntuulisen naurahduksen.

”Jotain et ’no ihan vitun sama enivei’ vai miten se nyt menikään”, Sanna yritti palauttaa Lindan sanoja mieleensä.

”Eiku ennen sitä”, Pete intti ja kuulosti äkkiä niin kovin innostuneelta, että Sanna meni aivan hämilleen.

”Eiks se kehottanu mua haistamaan vittua?” Sanna kysyi eikä oikein ymmärtänyt, mitä Pete ajoi takaa.

”Joo, joo, joo, joo!! Just nii! Mut mä tarkotanki sitä tarkkaa sanamuotoo!” Pete huusi ääni innostuksesta paria sävellajia korkeammalta kuin tavallisesti.

”Halkaistua viikunaa”, Sanna sanoi suupielissään pieni hymynkare ja kun Pete purskahti remahtavaan nauruun ja äityi jopa taputtamaan polviaan naurukohtauksen puuskassaan ei Sannakaan enää voinut pidättää nauruaan.

”Vitsi mikä juttu!” Pete mesosi kuin Havis Amandaa lakittava teekkari vappuna ja hänen silmistään pusertui pari naurunkyyneltäkin.

”Mistä lie vertauksen keksinyt”, Sanna puisteli päätään ja hymyili ymmällään.

”Huhh huhh!” Pete huohotti ja joutui näkemään oikein vaivaa hengityksensä tasaannuttamisen kanssa. ”On sulla kyllä frendit!”

”Vähintä mitä voi sanoo”, Sanna huokaisi ja loi kyllästyneen katseen sohvalla kyyhöttävään Lindaan.

”Heh, pitäiskö tehdä työtä käskettyä?” Pete sitten kysyi.

”Älä unta näe!” Sanna huuhdahti äänessään suorastaan uhkaava sävy. ”Tajuttomaan ei todellakaan kajota oli se miten Linda tahansa”.

”Mutta itsehän se halus tätä ja kehotti haistelemaan”, Pete väitti vastaan eikä voinut ymmärtää Sannan yhtäkkistä mielialan muutosta. Yleisestä haukkumakohteesta Linda oli yhtäkkiä muka muuttunut joksiksin koskemattomaksi suojeluobjektiksi.

”Tajuutsä mitä se merkkaa jos se aamulla muistaa mitä on tapahtunut?” Sanna kysyi.

”Näyttääkö se siltä ku muistaisi edes mutsinsa nimeä?” Pete töksäytti ja katsoi mustaan iltapukuun ja tummiin korkokenkiin seksikkään elegantisti pukeutunutta Lindaa. Huuletkin oli maalattu syntisen punaisiksi ja silmäluomet tummiksi. ”Sanna, toi mimmi halus seksii ku oltais eletty viimestä päivää”.

”Tossa tilassa se ei voi haluta mitään”, Sanna väitti vastaan.

”Aivan, aivan!” Pete heitti väliin. ”Ja siks ei myöskään voi olla mitään mitä se ei haluu tossa tilassa”.

Ensimmäistä kertaa tämän keskustelun aikana Sanna näytti empivän.

”Mitä sä sit niinku aattelit että me tehtäis sille?” hän kysyi.

”Riisutaan se ja tsekataan sen halkastu viikuna ja katotaan siitä sitte eteenpäin”, Pete vastasi.

”Ei siinä kyllä paljon tsekkaamista oo”, Sanna sanoi.

”Miten niin?” Pete kysyi.

”No miten muka oliskaan? Ihan perusviikuna sillä on. Tummat karvat huulil ja kummul. Kiintee peppu. Ja that’s it niinku”, samassa koripallojoukkueessa Lindan kanssa pelaava ja siten samassa pukuhuoneessa ja saunassa aikaa viettävä Sanna sanoi eikä ollenkaan jaksanut ymmärtää Peten hinkua saada nähdä Lindan ”halkaistu viikuna”.

Pete loi himokkaan katseen Lindan keltaisiin honeydrops-korvakoruihin ja hekumalliseksi meikattuun naamaan ja siron käden peukalossa olevaan paksuun hopeiseen sormukseen, joka kimmelsi olohuoneen hämyisässä tunnelmavalaistuksessa salaperäisesti Lindan päivettynyttä käsihipiää vasten.

Sanna ei jälkeenpäin tulisi osaamaan sanoa, suostuiko hän Peten ehdotukseen valloittavan poikamaisen naurun, omituisen järkeilyn vaiko ihan vain hänessä itsessään heränneen perverssin uteliaisuuden ja jännityksen takia. Ehkä kumminkin kaikkein eniten juuri jälkimmäisen takia. Kielletyn hedelmän maistamisessa on sitä jotain.

Hetken Lindan vartaloa tunnusteltuaan ja käänneltyään he havaitsivat, että tiedottoman ihmisen riisuminen vaatteita rikkomatta on haasteellinen tehtävä. Erityisen selväksi tämä tulee, kun riisuttavana on parhaimpiinsa pukeutunut nainen.

”Mä alan ymmärtää miks pelastushenkilökunta leikkaa potilaiden vaatteet rikki”, Pete tokaisi ja alkoi hieroa leukaansa samalla kun antoi katseensa kiertää huoneessa.

”Saksiako sä etit?” Sanna töksäytti sarkastisesti. Pete ei ollut hänen tuntemistaan ihmisistä siitä välkyimmästä päästä. Tavallaan hän lukeutui niihin nuoriin miehiin, jotka ajattelevat alapäällään ja vaikka se välillä ärsytti Sannaa, oli hän yleisesti ottaen heikkona juuri Peten kaltaisiin renttuihin. Komeat jykeväpiirteiset kasvot, isot lihakset, kiitettävän kokoinen ja erinoimaisesti toimiva kulli sekä tarvittaessa jopa röyhkeä itsevarmuus kompensoivat kumman hellyttävällä tavalla vajavaisiksi jääneitä älynlahjoja.

”No vittuaks mä ny niin tyhmä oon?” Pete ärähti ja liiskasi kämmenellä otsaansa kuin itikan murhatakseen.

”Selkämyksessä on pieni melkeen näkymätön vetoketju”, Sanna sanoi. ”Käännetään Linda vatsalleen makaamaan ja avataan vetoketju, takaisin selälle kännettäessä saadaan toinen käsi pujotettua ulos olkaimesta. Ja sitte sama toiselta puolelta. Lopun pitäis olla lastenleikkii”.

He käänsivät Lindan vatsalleen makaamaan. Selkämyksen vetoketju löytyi ja sen lukkonipukka oli niin piskuinen ettei Pete meinannut saada siitä otetta miehekkäillä sormillaan laisinkaan. Pienen turhautuneen ähellyksen jälkeen hän oli saanut vetoketjun avattua ja Linda saatettiin kääntää vasemmalle kyljelle, minkä aikana oikea käsivarsi taiteiltiin ulos olkamaista. Sitten toimitettiin sama rutiini toisella puolella kun Linda oli käännetty oikealle kyljelleen.

”Jees”, Pete sihahti hampaittensa välistä ja tuuletti yhteenpuristetuilla nyrkeillään.

”Riisutaan tää iltapuku yläkautta”, Sanna sanoi. ”Riisu sä ku sulla on enemmän voimia nostaa Lindaa pakaroista”.

Pete tarttui innokkaasti iltapuvun helmoista ja ehti paljastaa Lindan sääret ja osan pohkeista ennen kuin piti samalla nostaa häntä pakaroista voidakseen jatkaa matkaa ylemmäs. Peten treenatuille käsivarsilihaksille 56 kilon painoisen Lindan nostaminen ei ollut temppu eikä mikään vaikka samalla piti varoa ettei iltapuku päässyt repeytymään tai ratkeamaan mistään saumoista.

”Makeet pikkupöksyt”, Pete hihkaisi nähdessään Lindan valkoisilla pitsinauhakukilla koristellut pinkit pikkupöksyt, joiden etumuksen alla häpykarvoitus piirsi tumman varjostuman.

”Millaset sillä on?” Sanna kysyi ja astui Peten viereen katsomaan. ”Ihan söpöt”, hän sitten totesi ja tunsi sydänalassaan kumma kyllä pienen kateudenpistoksen. Ei hän mistään hinnasta olisi halunnut vaihtaa osia Lindan kanssa, mutta nähdessään kuinka haltioituneena Pete ihaili Lindan paljastuvaa vartaloa hän ei mahtanut tunteilleen mitään.

Iltapukua nostettaessa paljastui Lindan alaston treenattu vatsa ja pikkupöksyjen kanssa samaan sarjaan kuuluvat rintaliivit. Pete asetti iltapuvun sohvalle Lindan viereen ja päästi pitkän vihellyksen. Lindalla oli juuri sellainen ampiaisvartalo, jollaisen olemassaolon mahdollisuus on jokaisen eroottista aikuisviihdettä ahmineen peräkammarinpojankin tiedossa mutta jollaisen todellinen näkeminen sittenkin joka kerta nostaa myös tottuneen pelimiehen pulssia ja täyttää rinnan pakahduttavalla onnella siitä elämän ja seksuaalisuuden ihmeestä, josta vastoin kaikkea matemaattista todennäköisyyttä on evoluution kautta itsekin päässyt osaksi.

Hitain hivuttelevin liikkein Pete riisui Lindalta pikkupöksyt paljastaen alapään, jonka jo tiesi karvaiseksi. Pete kutistui Sannan silmissä pikkupojaksi joka näkee perhesaunassa äidin roisin alapään eikä voi uskoa todeksi, että heleä-äänisellä ja sileäihoisella äidillä on kuin onkin aivan yhtä hassu ja hullunkurisen karvainen pimppi kuin isukin kikkeli.

Haltioitunein ilmein Pete laskeutui Lindan alapään tasalle ja tunnusteli hellästi sormenpäillään rosoreunaisia pimppihuulia jotka puskivat tummaa kikkaraista karvaa. Aasimaisen autuaallisella ilmeellä hän jatkoi tutkimusmatkaansa hipelöimällä niiden ummessa lepäävästä välistä pilkistävää härpäkettä, joka näytti hänen mielestään pikkuruiselta ja liian kuumassa grillissä ryppyiseksi kärvistyneeltä lihasuikaleelta. Ahmittuaan katseellaan riittävästi varsinaisen railon seutua hän antoi sormenselkiensä liukua risuista puskaa pitkin pimppiviivan yllä kaartuvalla kummulla.

Sanna näki punaista ja oli jo kuulevinaan, kuinka Pete hihkaisisi riemusta kuin seitsemän oikein saanut kestolottoava vaari, mutta omaksi onnekseen Pete karisti yltään pikkupoikamaisen haltioituneisuuden, joka jo oli alkanut Sannan silmissä vaikuttaa hälyttävältä ja saanut hänet vakavasti harkitsemaan leikin lopettamista siihen paikkaan ihan vain antaakseen Petelle tarpeellisen opetuksen oman tyttöystävän huomioon ottamisen taidossa.

Pete alkoi hyväillä Lindan kasvoja ja rapsuttaa häntä kevyesti niskasta hiusten alta.

Jokaisessa vähänkin pitemmän aikaa jatkuneessa parisuhteessa osapuolten välille muodostuu aivan omanlaisensa ja osin sanaton tapa kommunikoida toistensa kanssa, mikä ulkopuolisen silmissä voi muistuttaa jossain määrin telepatiaa. Kun Sanna alkoi lausua Lindalle kuuluvia kuvitteellisia vuorosanoja, Pete tajusi heti pelin hengen ja oli oitis leikissä mukana.

”Tuntuu hyvältä”, Sanna kuiskasi ja hymyili ja Pete jatkoi Lindan niskan hyväilä. ”Ja saa suudella ihan vapaasti”, Sanna lisäsi pehmeällä äänellä.

Pete katsoi Lindaa suoraan ummessa oleviin silmiin ja kuvitteli niiden olevan auki ja vastaavan hänen tuliseen katseeseensa. Hän siirtyi lähemmäksi Lindaa ja näykki hampailla korvasta, silitti hiuksia ja antoi kevyen suukon kaulalle.

”Kosketa mun rintoja”, hän kuuli Sannan sanovan hiljaa.

Pete siirtyi aivan kiinni Lindaan ja suuteli kaulaa samalla kun alkoi hyväillä pehmeitä ja muodokkaita rintoja. Otteet olivat itse asiassa enemmän hivelyä kuin hyväilyä. Jossain takaraivossa takoi edelleen pelko Lindan heräämisen mahdollisuudesta kesken kaiken. Piti vielä edetä varovasti ja varmistua unen syvyydestä ennen kuin uskaltautui siirtymään vielä asetta uskaliaammalle tasolle.

”Auta mua hieromaan mun vittua sun pohjetta vasten”, Sanna sanoi ja seurasi silmä tarkkana ja omaa häpyään sormilla hyväillen kuinka Pete nosti Lindaa vyötäisiltä, polvistui hänen edessään ja nosti voimakkailla käsillään Lindan jalkovälin hänen paljasta pohjettaan vasten ja alkoi nytkyttää hiukan vaivalloisesti molempia.

Lindan genitaalialueen ihon pehmeys yhtäältä ja karvojen karheus toisaalta synnytti Peten pohkeen iholla jännittävän eletyn elämän väkevää tuntua omaavan tuntemuksen. Fantasiassa monet asiat tuppasivat ainakin Peten tapauksessa olemaan tylsän kontrastittomia, ja todellinen elämä kaikkinaisine vastakohtineen antoi tuntemuksille sen jonkin ratkaisevan potkun.

”Mä haluun et sä nuolet mun vartaloa hävyn ja kaulan väliltä”, Sanna sanoi astetta väkinäisemmin ja vatkasi sormia klitoriksellaan jo monta astetta nopeammin kuin äsken.

Pete laski Lindan takaisin selälleen vuoteelle, laskeutui itse hänen ylleen ottaen tukea Lindan vartalon molemmilla vierustoilla ja polvistellen hänen ylöstaitettujen koipiensa välissä ja alkoi nuolla hänen vartaloaan pitkillä vedoilla ja kiusata nännejä kielenkärjellään.

Sanna vatkasi klitoristaan tasaantuneella nopeudella, huokaili hiljaa ja katseli vierestä kuinka Pete kiusoitteli Lindan nännejä kielellään ja kuinka Lindan vartalo kostui Peten saliivista niissä kohdin, joissa Pete kielellään kävi, ja silmämääräisen arvion perusteella kosteita kohtia oli jo enemmän kuin kuivia.

”Käy kielellä mun haarojen välissä”, Sanna sanoi, päästi suustaan väkinäisen huokaisun ja työnsi yhdistetyt etu- ja keskisormensa sisään kiihottuneisuudesta kostuneiden häpyhuulten välitse tiukan emättimensä lämpimän niljakkaaseen liukkauteen. ”Pääsest toteuttamaan jokapissiksen unelman”, Sanna lisäsi kiusoittelevaan sävyyn.

”Siis täh?” Pete ähkäisi äimän käkenä.

”Saat suudella Johnny Deppin partaista suuvärkkiä”, Sanna hihitti kuin olisi lohkaissut viikon parhaankin vitsin.

”Hyi helvetti, pakkoko sun on herättää mussa tollasia traumatisoivia mielleyhtymiä?” Pete vastasi mutta viis veisasi Sannan ilveilystä ja vei suunsa kuvitelluille Johnny Deppin partakasvoisille huulille, eli de facto Lindan tumman häpykarvoituksen saartamille häppäreille.

Johnny Deppin suu tuskin kuitenkaan maistui aivan näin seksikkään julkealta, Pete ajatteli maistellessaan Lindan pillun imelänrautaista aromia. Ellei Johnny-Boy sitten juuri ennen kielisuudelman vaihtamista ollut nuoleskellut Vanessa Paradisin railoa.

Mielleyhtymä Vanessa Paradisista sai Peten aivot raksuttamaan, silmissä välkähti koetun ahaa-elämyksen merkiksi ja hän alkoi veikeästi ilmehtien lutkuttaa Lindan häpyä entistä innokkaammin. Sanna kummasteli Peten kasvojen ilmettä, joka oli kuin ihka-aito kopio Sean William Scottin esittämän E.L:n velmuisesta virneestä hetkeä ennen kuin seksikäs spermapankinhoitajatar tekee hänelle rektaalilypsyn ”Road Trip” –elokuvassa.

”Mä haluun tunnustella kädellä sun kullia”, Sanna huokaisi ja siirsi katseensa Petestä ja Lindasta omaan karvaiseen häpyynsä, nuolaisi huuliaan ja kiihdytti klitoriksella tekemiään pyöriviä käsiliikkeitä ja päästi kurkustaan värisevän ulvahduksen.

Pete erkani kasvoillaan Lindan hävystä, nousi seisaalleen ja hivutti yltään bokserinsa, joiden resorikuminauhan alta kovana sojottava ja tasaisesti sykkivä kulli heilahti esille ja piirtyi Sannan silmissä kikkaraisine karvamattoineen kullinjuurella ja alavatsalla, paisuneine terskoineen ja ryppyihoisine roippeineen yhtä rivon kutkuttavana kuin hänen nähdessään sen ensimmäistä kertaa kaksi vuotta aiemmin, ja hänen teki yhtäkkiä julmetusti mieli naida yhtä lujaa kuin jossakin kovaksikeitetyssä pornoflikissä, jossa esiintyvät Viagraa liikaa popsinut punakkapärstäinen Mark Davis ja jokin keskilännen pilalle hemmoteltu teinitytsy, jonka isukki ei enää suostu maksamaan collegessa aloittaneen tyttönsä sikakallista opiskelijaelämä-hurvittelua.

Pete tarttui Lindan velttoon oikeaan käteen ja nosti sen kovalle kullilleen, kiersi Lindan käden pitkät ohuet sormet kankensa ympärille, rapsutti manikyroiduilla kynsillä varovasti kivessäkkejään ja suki kikkaraista häpykarvamattoaan sitten vielä Lindan sormilla käyttäen niitä kamman korvikkeena.

”Mä haluun et sä nait mua”, Sanna kuuli sanovansa eikä ensimmäistä kertaa tämän kieroutuneen seksileikin kestäessä tiennyt, puhuiko hän ainoastaan omasta puolestaan vai olivatko nuokin vuorosanat tarkoitettu Lindan kuvitteellisesti lausumuksi. Hän joka tapauksessa tiesi, kuinka Pete ne tulkitsisi, ja se pelotti häntä. Hänelle tuli yhtäkkiä typerryttävänä ja kauhistuttavana ajatuksena mieleen, mitä he olivat tekemässä ja että he todella olivat menossa loppuun asti.

”Tää likka on jo ihan valmis”, Pete lausui ja lisäsi: ”Tai siis oli ja on edelleen. Sen on täytyny olla jo tänne tullessaan märkä, eikä pillu ihan muutamassa minuutissa ehdi kuivua”.

”Keskity sitten siihen äläkä muhun”, Sanna naurahti sarkastisesti ja hän huomasi itsekin kuinka uhmamieliseltä ja loukatulta hän kuulosti. Siinä samassa hän myös tajusi ettei hän sisimmässään ollut suostunut tähän leikkiin Peten poikamaisen naurun saati omat seksuaaliset halut tyydyttääkseen. Sellaiset ajatukset olivat olleet itsepetosta pahimmasta päästä.

Kyse oli kateuden synnyttämästä ilkeydestä ja välinpitämättömyydestä, johon hän onnistui psyykkaamaan itsensä kun muisteli kaikkia viime kuukausien aikana havaitsemiaan eleitä ja ilmeitä, joita Pete ja Linda olivat erinäisissä bileissä vaihtaneet. Kyse oli taktikoinnista. Hän uskoi sisimmässään tietävänsä, ettei Petenkään kaltainen renttu voisi katsoa Lindaa silmiin tämän jälkeen, puhumattakaan siitä että Pete jättäisi hänet Lindan takia.

Pete puolestaan ei ajatellut lainkaan, tai ajatteli oikeammin kyllä, mutta ala- eikä yläpäällään. Nyt elettiin tätä hekumallista hetkeä, huomisesta ei Peten uskomuksen mukaan voinut tietää Mooses eikä Erkkikään. Mutta hän oli väärässä, sillä Sanna tiesi tasan tarkkaan mitä tuleman piti, ja kuten huominen oli osoittava, Sanna oli oikeassa, ja kun hän omaa karvaista pimppiään kahdella sormella nussien seurasi sivusta kuinka Peten kova kulli työntyi tiedottomana sohvalla makaavan Lindan karvaisten pimppihuulten välitse emättimen lämpimään puristukseen, hän hymyili ja tiesi rakastavansa Peteä sillä itsekkäällä tavalla, jonka puitteissa valtaosa seilaa avioliiton satamaankin.

4 kommenttia viestissä: “Kolmen kimppa Kalliossa”

 1. ritmeester82 says:

  Kiitos palautteesta :)!

  Kysymys siitä, miksi ylhäällä lukee “ei tahdon-mukaista seksiä” vaikka Linda oli tiedottomassa tilassa tapahtumien aikana, on hyvä pointti, enkä ollut tullut ajatelleeksi sitä niin perusteellisesti kun ruksasin ne kategoriat, joihin spontaanisti koin tarinan lukeutuvan.

  • joik2ww says:

   Se on ihan oikeessa kategoriassa. Meinaan hänen mielipidettä asiasta ei kysytty 😀

 2. nimetön says:

  ★★★★☆
  Olisin jäänyt kaipaamaan sitä ihan kunnon seksiä.
  Hyviä novelleja teet.
  Yksi tähti lähti siitä kun jossain vaiheessa tarinaa se hyppäsi silleen tyhmästi, ettei siitä enää saanut selvää.
  Yksi kysymys:
  Miksi ylhäällä lukee ‘ei tahdon-mukaista seksiä’, vaikka Linda ei ollut tietoinen tapahtumasta?

 3. Nee-chan says:

  Aikas erikoinen etten sanois. Kielikuvien käyttö oli tosi vivahteikasta mut itse tarina jäi vähä latteeks =< ois ollu parempi jos Linda ois ollu hereillä. Joskin sillon tarina ois ollu ihan erilainen… Noh, mut kieli sen verran ansiokasta että 4 pojoo ^^

Kommentoi

top