search
top

Assin kämpillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (74 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Isäntä käy kylässä Assin luona

Heräsin aamulla ovikellon soittoon, itsepintainen pirinä täytti eteisen ja mun oli pakko nousta avaamaan, vaikka olin täysin varma että siellä olisi jälleen vain joku uskonnollisen lehden jakaja. – “voi poikaparat, jos tietäisivät mitä mä teen, ne varmaan jättäis mulle pinon niitä lehtiään” ajattelin samalla kun vedin aamutakkia ylleni ja menin avaamaan oven. Matkalla näin miten Sini nukkui olohuoneen sohvalla kyljellään, ja tietenkin alasti. En oikein muistanut mihin aikaan oltiin tultu, enkä oikein muistanut sitäkään, miksi Sini oli mun kämpillä. Mut siinä se nyt nukkui.
Avasin oven raolleen ja valmistauduin kieltäytymään kohteliaasti uskonnon tuputuksesta, mutta se olikin turhaa. Oven takana oli Isäntäni.
– Saatanan lumppu, mikä kesti? Isäntä sanoi samantien ja veti oven kokonaan auki tullakseen sisälle.
“A-anteeksi Isäntä, heräsin vasta” vastasin ja peruutin eteisessä Isäntäni tieltä. Vasta kun ovi kolahti kiinni, huomasin ettei Isäntä ollut yksin vaan hänellä oli mukanaan joku toinen, vanhempi mies.
– Polvillesi!

Tottelin samantien, muistamatta yhtään Siniä ja ajattelematta mitään. Tiesin jo, mitä tapahtuu; olin polvillani ja laitoin käteni selkäni taakse yhteen, suljin silmäni ja avasin suuni. Kuulin vetoketjun äänen kun se avattiin ja seuraavaksi hiuksistani otettiin rajusti kiinni. “Silmät auki!” Tottelin jälleen. Edessäni ei seisonutkaan Isäntäni, vaan hänen tuttavansa, ja ennen kuin ehdin sanoa mitään vieras mies veti hiuksistani ja työnsi puolijäykän kalunsa suuhuni. Tunsin miten kulli paisui suussani, kalu ei ollut yhtä suonikas kuin Isännälläni mutta paksu se oli. Livoin kielelläni kullin alapintaa minkä pystyin, vieras ei liikuttanut päätäni mihinkään vaan antoi kalunsa paisua rauhassa suussani. Kumpikaan miehistä ei puhunut mitään, olin polvillani heidän edessään ja tuijotin ylöspäin kohti tuota vierasta miestä, vesi valui silmistäni ja tein töitä yökkäämisrefleksin hillitsemiseksi. Vilkaisin eteisen peiliin ja huomasin miten vieras mies tuijotti peilikuvaa kiimaisin silmin.

Isäntä huomasi harhailevan katseeni ja karjaisi; “Katse ylös!”
– Etkö sä ookaan kouluttanut tätä lutkaa vielä tottelemaan kunnolla? vieras mies kysyi Isännältäni, nykäisi hiuksistani taaksepäin ja löi poskelleni. – sä teet just niinkuin sulle sanotaan! mies sähisi hampaidensa välistä mulle, ynisin myöntävästi kulli edelleen suussani. Mies otti kaksin käsin hiuksistani kiinni ja alkoi naimaan kurkkuun.
– ai jumalauta miten hyvälle tuntuu…vitun huora…ime sitä kullia, ime, ime… mies toisteli ja mä tein työtä käskettyä. Lutkutin kielelläni kalun alapintaa, imin, pyöritin kieltä terskan ympärillä aina kun sain mahdollisuuden ja pian miehen ote kiristyi entisestään. Vittu että mun päänahkaan sattui, vesi valui silmistäni ja mies alkoi suorastaan rynkyttämään kaluaan mun suuhun.
“Aaah, aaah,aaaaaaah! vitun narttu, NIELE!” mies huusi ja mulkku alkoi sykkimään suussani. Päästin nieluni rennoksi ja annoin kaiken sperman valua suoraan kurkkuuni, vasta kun miehen ote hiukan heltisi, nielaisin ekan kerran. Kulli oli vieläkini suussani. Nielaisin toisenkin kerran, sitten vieras mies otti kalunsa pois suustani, tunki sen takaisin housuihinsa ja sanoi Isännälleni; “jos se toinen kiimapillu on yhtä aulis, niin kyllä mä sille voin kämpän järjestää”.

Vasta nyt mun mieleeni tuli sohvalla nukkuva Sini. Tai toivottavasti se vielä nukkui…

– No niin narttu, mikä se vitun tekstari oli minkä eilen mulle laitoit? Isäntä kysyi.
– Kun mulla on sellainen kaveri, Sini, ja se niinku tarvitsis uuden kämpän…ja sit me aateltiin jos sulla olis tietoa mistä se vois saada..asunnon, vastasin Isännälleni.
– Millainen se sun “kaveri” sit on? Yhtä kiimainen kuin sinä?
Nyökkäsin. – itse asiassa Sini nukkuu olkkarissa just.. ja ennen kuin ehdin lausetta päättämään Isäntä ja vieras mies lähtivät olohuoneeseen.
“Ai saatana millainen panopuu täällä makaa!” vieras mies sanoi. “Herätäs tää huora”

Menin Sinin luo ja herättelin sitä, Sini oli ilmeisen hyväuninen ja kun alkoi heräilemään hän venytteli silmät kiinni kuin kissa. Tarjoten samalla loistavat näkymät Isännälleni ja hänen tuttavalleen jonka nimeä en vieläkään tiennyt.
“Sini hei, mun vuokraisäntä olis tässä jonkun toisen miehen kanssa” sanoin Sinille ja Sinin silmät aukesi samantien.
-Ei vittu. Mitä sä oot tehnyt?! Sini kysyi.
– En mitään, Isäntä tuli kylään sen eilisen tekstarin takia.
“Ootko sä se nartun kaveri joka kaipaa asuntoa?” Isäntäni kysyi Siniltä.
– jo..jooo. Oon. Sini vastasi ja vilkaisi mua. Mä tuijottelin pääasiassa lattiaa. Mua vähän hävetti kun päästin miehet asuntooni, mulla oli sentään aamutakkini yllä mutta Sinillä ei ollut mitään. Hän makasi edelleen alasti, nyt selällään. Siniä ei tosin näyttänyt hävettävän yhtään.
“Mulla on tässä yks kaveri jolla vois olla kämppä tarjolla. Riippuen tietty siitä mitä sulla on tarjolla” Isäntä jatkoi ja vilkaisi selkeän merkitsevästi Sinin vartaloa.
Sini oli heti juonessa mukana, siirsi vasemman kätensä rinnalleen ja alkoi puristelemaan nänniään, Sinin oikean käden peukalo meni suuhun ja hän katsoi muka-viattoman näköisenä miehiä edessään. “Mitä sedät haluaisivat?” Sini kysyi ja nosti toisen jalkansa sohvan selkänojalle tarjoten miehille näkymät paljaaseen pilluunsa.
– Hyvälle näyttää, tähän asti ainakin” sanoi vieras mies. “mutta tuntuuko kans? Ja ootko sä valmis samoihin ehtoihin kuin lutka-kaverisi?” mies jatkoi.
Sini nyökkäsi epäröimättä hetkeäkään, enkä mä ollut yhtään varma tiesikö Sini mihin oikein nyt lupautui.

-Ennen kuin mä annan sulle asuntoa käyttöön, sun pitää antaa itses mun käyttööni. Ja kun toi lutka on jo Isäntänsä talutusnuorassa niin se saakin nyt sit opettaa sulle mitä se oikein tarkoittaa, mies sanoi, ja kuin yhteisestä sopimuksesta Isäntä käski Siniä; “huora. Siivoa toi sohvapöytä heti” Sini lähes pomppasi sohvalta ylös, meinasi nousta seisomaan, mutta Isäntä jatkoi: “sä et nouse seisomaan, vaan olet nelinkontin. Niinkuin kiimaiset nartut on”.
Sini meni kontalleen ja alkoi siirtämään kaukosäädintä ja muuta tavaraa pois sohvapöydältä. Sohvapöytä oli ollut kämpässä jos kun siihen muutin, se oli vähän saman tyylinen mitä Isännällä oli asunnossaan, eli matala. Mut tää oli vähän kapeampi. Kun Sini oli saanut pöydän tyhjäksi, Isäntä käskytti mua:
– lutka, takki pois ja perse tarjolle tuohon pöydälle!
Riisuin aamutakkini ja mietin kuumeisesti, millä tavalla Isäntä haluaisi mun perseeni saada tarjolle. Isäntä ja vieras mies siirtyivät sohvalle istumaan ja mä päätin tarjota heille hyvät näkymät. Sini oli lattialla nelinkontin edelleen ja vieras mies käski Sinin katsoa mitä mä tein.
Mä menin myös nelinkontin lattialle, konttasin miesten luokse ja nousin varovasti pöydälle, mutta niin että käteni olivat edelleen lattialla pääni kummallakin puolella, rintani roikkuivat pöydän reunan yli, mutta perse ja pillu olivat tarjolla pöydällä miesten edessä. Jalkani olivat niin levällään kuin ne pöydällä sai, ja aika levälleen ne sainkin. Isäntä ja vieras mies liikahtivat sohvalla lähemmäs mua ja kohta kummankin miehen sormia työntyi pilluuni. Ilmeisesti Isäntä otti sormensa pois ja siirsi pillustani limaa pepulleni, koska vieras mies totesi käheällä äänellä mun pilluni olevan just niin kireässä lihassa kuin mitä Isäntä oli luvannutkin.
-Helvetti, hyvä jos mahtuu kaksi sormea sisään, ootko oikeesti nainut tätä lutkaa jo? mies kysyi Isännältäni
” joo, ja Kalle kans eilen. Oli pakko laittaa tää narttu köysiin kun laittoi vastaan, ei muka olis halunnut antaa limaista reikäänsä sedälle mut hyvin sille kulli kelpasi” Isäntä vastasi

Samantien perseelleni lävähti lyönti. Ja toinen. Ilmeisesti molemmat miehet läiskivät peppuani vuorotellen, aluksi ähkäisin kivusta mutta kun lyöntejä tuli lyöntien perään, aloin jo vingahtelemaan. Vesi valui silmistäni jälleen, peppuani kihelmöi, sattui ja tuntui hyvälle samaan aikaan. Aistini menivät ihan sekaisin, tunsin kun sormet pyörähtivät pillussani, sitten peppureiälläni, ensin yksi sormi ja kun vasta kerran naitu reikäni antoi vähän periksi, joko Isäntäni tai vieras mies tunki sinne toisenkin. Minä huohotin ja vinguin, myös asento alkoi olemaan hankala; polviani sattui ja vaihtelin levottomasti jo painoa polvelta toiselle, koitin parantaa asentoani ja silti samalla pitää perseeni riittävän pystyssä että miellyttäisin Isäntääni ja hänen vierastaan. Kerjäsin jo miehiä lopettamaan;
-olkaa kilttejä, lopettakaa, olkaa niin kilttejä…ei enää lyöntejä..ei enää… niiskutin puoliääneen, -teen mitä vain haluatte, älkää enää…

“Oi jumalauta miten hyvä tää on” vieras mies sanoi ja löi pepulleni jälleen. Sormet soutivat pillussani ja pepussani, tuntui että halkeaisin ihan pian
-ootko sä narttu maistanut toisen lutkan pillua ikinä? vieras mies kysyi ennen kuin jälleen läimäisi.
“e-en o-ole, herra” vastasin. Ja totta se olikin. Ja samalla muistin jälleen Sinin. Sinin joka oli tuijottanut vieressäni minua tarjoamassa itseäni kahdelle vanhalle miehelle. Katsoin Siniä jonka silmissä oli kummallinen katse ja hän lipoi huuliaan vähän väliä.
– Siinä tapauksessa, nyt on aika. Mene huora selällesi siihen pöydälle! Isäntä käski.
Molemmat miehet ottivat sormensa sisältäni pois ja peruutin pöydälle kokonaan. Käännyin ensin istumaan ja sitten menin selälleni. Pöytä oli melko kapea, mutta pituussuunnassa se oli suorastaan optimaalinen; pääni roikkui pöydän reunan yli ja peppuni oli toisessa päässä juuri sopivassa kohtaa tarjolla. En oikein tiennyt mitä käsilläni tehdä, laitoin ne vatsalleni mutta se ei ollut hyvä, niin annoin niiden roikkua vapaasti lattialle sivuillani. Jalkani olivat koukussa, sain vihdoin helpotuksen polvilleni ja viileä pöydän pinta tuntui hyvälle kihelmöiväksi läiskityllä pepullani. Kuulin, miten Isäntä jälleen kaivoi kameransa esille.
– tää pitää kuvata, laitan sulle sitten sähköpostissa nää, Isäntä sanoi vieraalle miehelle.
“Nyt sinä huora siitä, sä peruutat tähän!” vieras sanoi Sinille. Sini totteli mukisematta, ja se “tähän” oli suoraan mun kasvoilleni. Mun nenäni osui Sinin klitorikseen kun Sini haki asentoa joka olisi miellyttänyt miehiä, ja lopulta se löytyikin. Sinin jalat oli olohuoneen pöydänjalkojen ulkopuolella ja pillu suoraan mun suuni yläpuolella. En voinut enää vastustaa kiusausta, vaan lipaisin varoen Sinin pillun sileää ihoa.

– jumalauta mitä kiimapilluja nää nuoret likat nykyään on! vieras huudahti.
– Annettiinko sulle saatanan lutka jo lupa lutkuttaa pillua?! EI annettu! Isäntä karjaisi ja löi kämmenellään pilluuni.
Hätkähdin ja uikutin, Isäntä jatkoi jälleen säälimätöntä lyömistään; koko kämmenellä suoraan häpykummulle ja klitorikselle. Koitin jälleen laittaa jalkojani kiinni mutta vieras mies piti toisesta polvesta kiinni. Muistin jo, mitä mun pitää sanoa,
“kahdeksan, kiitos Isäntä. Yhdeksän, kiitos Isäntä. Kymmenen, kiitos Isäntä” huohotin vapisevalla äänellä, suuni ollessa lähes Sinin pillussa kiinni.
– Joko sä narttu opit?
“kyllä Isäntä”
– Nuole huorakokelaan pillua, näytä miten tuollainen vuokralutka lipittää pillua, Isäntä ottaa vähän kuvia. Isäntä lopetti lyömisen ja näin salamavalon välähtelyn.

Sinin pillu oli niin sileä, ja märkä..livoin häpyhuulia ennen kuin koskin kielen kärjellä varoen klitorista. Sini liikutti lantiotaan, painoi itseään enemmän suutani, ja kieltäni, vasten ja mä en uskonut tekeväni sitä mitä tein. Olin vain unelmoinut siitä, että saisin nuolla toisen tytön pillua, avata sormillani pillunhuulia erilleen ja hitaasti työntää sormeni sisään samalla kun nuolen klitorista. Ja nyt se oli tapahtui, kahden vanhan miehen katsoessa ja ottaessa kuvia. Nostin käteni Sinin perseen päälle, halusin pitää Sinin ihanan pillun varmasti lähelläni. Tunsin kieleni alla liukkaan pillun ihon, tutkin sitä kieleni kanssa, latkin huorakokelaan pillulimoja suuhuni ja avasin sormillani pillua levälleen. Sinin limainen vittu tuntui ihanasti samanlaiselle ja silti erilaiselle kuin mitä omani, työntelin sormia sisälle ja koukistin niitä, painoin kieleni tiiviisti kiinni pilluun ja lutkutin. En välittänyt mistään muusta mitään, halusin vain saada tuntea kun Sini saa orkun, ja se taisi olla lähellä. Huomasin nauttivani kun sain vuorostani pitää kiinni ja tyydyttää omia mielihalujani, vaikkakin Isäntäni käskystä, näin.
-samanlainen kullinkipeä huora kuin minä, ajattelin ja kiihdytin sormieni tahtia.
Sini huohotti rajusti, läähätti ja kun otin toisella kädelläni Sinin pienestä pakarasta kiinni, tunsin kun pillu alkoi sykkimään sormiani vasten. Vittu että Sinillä on tiukka pillu, se sykki rajusti, Sini kiemurteli suutani vasten enkä mä päästänyt irti.

– Irti narttu! kuului Isäntäni käsky. – Ja huora, tule tänne!
Irrotin saman tien otteeni Sinistä. Kasvoni olivat märät, osin omasta kuolastani mutta pääosin Sinin kiimasta. Sini konttasi vieraan miehen luokse, raskaasti huohottaen. Mies käski Sinin makaamaan mun päälleni siihen pöydälle, vatsalleen. Sinin iho tuntui hyvälle, rinnat osuivat toisiinsa ja Sini joutui tekemään töitä pysyäkseen päälläni. Koitimme saada jalkamme jotenkin järkevästi, mutta siinä kun kiemurtelimme pöydällä etsien hyvää asentoa Sini yhtäkkiä nostettiin ilmaan. Vieras mies oli tullut hajareisin pöydän päälle seisomaan ja nosti Sinin perseen ilmaan ja tunki kullinsa suoraan sisälle Sinin orkusta kireääkin kireämpään pilluun.

Sini kiljui kiimasta ja varmasti osin kivustakin; kalu oli paksu, asento oli hankala, nyt Sini kannatteli itseään käsiensä varassa mun päälläni, mutta tiesin että vieraan miehen kulli oli paksu ja pitkä ja että Sinin pillu on todella tiukka. Mies rynkytti itseään Siniä vasten, Sini lähes roikkui puolittain ilmassa, kädet oli vartaloni kummallakin puolen, tuijotimme toisiamme vähän aikaa kunnes mun oli pakko antaa pääni taas retkahtaa reunan yli. Sini vingahteli ja huohotti raskaasti, pöytä liikkui työntöjen tahtiin ja kohta vieras mies sanoi Isännälleni
– Tunge kullis tän nartun suuhun, saatana että tällä on tiukka pillu!
Isäntäni siirtyi Sini eteen, jalat olivat nyt pääni kummallakin puolen ja mä kiemurtelin itseni paremmin pöydälle. Niin, että sain pääni pöydälle ja näin miten Isäntä otti Siniä hiuksista kiinni ja työnsi kulliaan sen kiimaisen ja vinkuvan huoran suuhun. Katsoin miten Isännän kulli painui kerta toisensa jälkeen syvälle nieluun, Sinin vingahtelu vaimeni yninäksi ja Isännän säälimätön kurkkunainti sai Sinilläkin veden valumaan silmistä ja rinnat heiluivat lähellä omiani. Otin rinnoista kiinni, nipistin kiimaisen kaverini nännejä lujaa ja vedin niistä alaspäin. Mä olin jo kolmatta päivää ilman orkkuani ja katselin lähietäisyydeltä miten Isäntä ja vieras mies naivat kaveriani, halusin kullia varmasti enemmän kuin lutka-Sini.
-Vitun huora, vingu lutka, sä haluat kämpän jakamalla persettäsi ja tää on vasta alkua, sähisin hampaitteni välistä ja puristin tuon nartun ihania tissejä, nostin päätäni ja nuolin kivikovaa nänniä, imin ja näykin samalla kun pidin käsilläni niistä tiukasti kiinni.

Vieras mies kiihdytti tahtia ja alkoi hokemaan
– kiimainen pikkupillu, sedän uus pikkupillu, aaahh, halpa huorraaaaaaaa! ja latasi spermansa syvälle Sinin pilluun, päästi sen nartun lantiosta irti ja Sini melkein putosi päälleni ennen kuin älysi ottaa jaloillaan vastaan. Nyt Sinillä oli Isäntäni kulli suussaan, minä roikuin hampaillani huoran tisseissä kiinni. Vieras mies oli mennyt sohvalle istumaan ja katsomaan miten näytös jatkuu. Yhtäkkiä Isäntä otti kullinsa Sinin suusta pois, mä irrotin otteeni Sinin rinnoista ja katsoin kun Isäntä nosti päätä ylemmäs hiuksista ja läpsi muutaman kerran Siniä poskille.
– huora kontallesi lattialle! Isäntä käski, ja nainnin jäljiltä tärisevä lutka-kaverini siirtyi pois päältäni vapisten, kiltisti kontalleen samaan paikkaan missä aluksikin oli.
Isäntä vaihtoi paikkaa jalkojeni väliin ja mä huokaisin tyytyväisenä; vihdoinkin saan kullia!

Isäntä levitti jalkani äärimmilleen ja työnsi kovan parrunsa sisälle litimärkään pilluuni
– vuokralutka on kiimassa, mikään ei tälle huoralle riitä! Isäntä sanoi ja alkoi säälimättä naida pilluani ja laukesi sisälleni nopeasti. Kulli sykki ja sylki spermaa sisälleni pitkään ja kun Isäntä veti mulkkunsa ulos, tunsi miten märkä vana alkoi valumaan pitkin persettäni lattiaa kohden.
– Nyt on sun vuorosi narttu! Isäntä käski Siniä, “nuole lutkan pillu puhtaaksi!”
Sini henkäisi epäuskoisena ja minä levitin jo käsilläni pilluani auki. Kuulin miten Sini siirtyi lähemmäs ja kohta pehmeä kieli lipaisi varoen klitoristani.
“Vihdoinkin, nuole huora! Nuole mun pillu puhtaaksi saatanan jakoperse” käskin vuorostani Siniä ja kuulin Isäntäni naurahtavan. Molemmat miehet istuivat sohvalla katsomassa miten kaverini nuolee mun spermaista pilluani puhtaaksi. Kieli latki pitkin vedoin ja viimein painoin Sinin pään tiukasti vasten kuolaista ja spermaista vittuani ja tuo huora ymmärsi mitä piti tehdä; kieli lipoi klitoristani, sormet painuivat sisälleni ja huorakokelas kiihdytti nuolemistaan. Mä nipistelin omia nännejäni, puristin niitä lujaa sormillani ja laukesin huutaen vasten kaverini kieltä. Minä huohotin pöydällä, Sini läähätti vielä suu pilluani vasten ja katsoin sohvalle.

Molemmat miehet pukivat housuja jalkaansa, vetivät vaatteet ylleen ja lähtivät eteiseen.
“ei vittu, ne lähtee” oli ainoa ajatus johon pystyin, sanaakaan en saanut sanottua.

Vieras mies tuli olohuoneeseen vielä
– sulla on huorakokelas ihan hyvä vittu. Mä astun sitä vielä toistekin, treenaa persettäs ottamaan kullia kans. Tos on avain sun uuteen kämppään, me tullaan sit tupareihin, Mies sanoi ja heitti avaimet sohvalle
“Ketkä me?” Sini nosti päänsä mun pillulta ja kysyi.
– näät sitten, mies sanoi ja eteisestä kuului naurua.

Ulko-ovi kolahti ja huoneessa ei kuulunut muuta kuin meidän kahden pikkuhiljaa tasaantuva hengitys.

– Mitä vittua äsken tapahtui? Sini sanoi ja mä aloin nauramaan, olin ajatellut täsmälleen samaa. Olin nuollut ekan kerran toisen pillua, ja haluan tehdä sitä pian uudelleen…

4 kommenttia viestissä: “Assin kämpillä”

 1. fr11kk1 says:

  Olihan se aikas tiiviisti pakattu tarina, mutta hyvää tekstiä. Ehkä vähän voisi jopa yrittää rauhoittaa kerrontaa välillä aina ennen uutta panoa. Tätäkin novellisarjaa on kyllä pakko seurata.

 2. mister says:

  Hyvä tarina mutta jotenkin siihen oli tungettu liikaa tavaraa liian lyhyeen tekstiin. Jotenkin tuli olo, että tämä oli kiireessä kirjoitettu.
  Hyvä tarina silti

 3. koiradog says:

  Sun tarinoista saa aina lastin liikkeelle. Ois kyl kiinnostavaa lukee kuinka se vuokraisännä koira panis Assia ja isäntä kuvais niiden yhdynnän.

 4. Nee-chan says:

  Oi helvetti miten kiihottavasti sä osaat kirjottaa <3 tulin kahesti tätä lukiessa eikä sekään tunnu riittävältä. Ehdottomasti lisää ja pian. Haalun kuulla ku koko Isännän kaveriporukka raiskaa noi pikku huorat. Kumpa mullaki ois tollanen vuokraisäntä…

Kommentoi

top