search
top

Pikkupillua sukujuhlissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (124 votes, average: 3.46 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Aikoinaan IT.org:ssa julkaistu kolmas osa 'Unimaitoa' -novelleihin. Tarkoitukseni oli jatkaa tästäkin, mutta sitten sivusto hyytyi ja kirjoittaminen jäi. Tietty jos toiveita/ehdotuksia jatkosta tulee, niin voisin sitä harkita...

Jälleen kului kuukauden päivät yökyläilystäni Arskan ja tämän tyttöjen luona. Tällä kertaa olin kuitenkin saanut Arskalta mukaani kopion videosta ensimmäisestä panostani Saaran kanssa sekä muutamia kiihottavia kuvia Siiristä ja tämän isosiskosta pienet pimpsansa pailjaina. Aina varmistuttani siitä, että olin täysin omissa oloissani, runkkailin lähes päivittäin kannettavani ääressä noille ihanille kuville. Olin todella kateellinen Arskalle siitä, että hän sai joka ilta valita kumman suloisen tyttärensä tiukkaan pilluun himokkaan kullinsa työnsi. Itse en ollut onnistunut keksimään uskottavaa syytä Arskan ja Birgitan luona vierailuun niin, ettei vaimoni olisi alkanut ihmetellä yhtäkkistä intoani hänen serkkunsa luona ramppaamiseen.

Niinpä innostuin suuresti vaimoni muistuttaessa minua erään toisen serkkunsa häistä, joihin meidän oli tarkoitus viikonloppuna osallistua. Mitä todennäköisimmin myös Arska ja Birgitta tyttärineen olisivat juhlissa läsnä, ja sekä sydämeni että kaluni hypähti ajatuksesta nähdä Siiriä ja Saaraa jälleen kerran. Häät olivat toisella paikkakunnalla melkoisen ajomatkan päässä, joten soiteltuani Arskalle heidän suunnitelmistaan sain vaimonikin ylipuhuttua varaamaan huoneen samasta hotellista kuin Arska ja Birgittakin juhlien jälkeiselle yölle. Toiveeni muustakin kuin pikaisesta kuulumisten vaihdosta kasvoivat yöpymissuunnitelman myötä, ja sinä iltana pannessani vaimoani tämä ihmetteli ääneen yhtäkkistä innokkuuttani. Hymyilin vain salaperäisesti pohtiessani, kuinka järkyttynyt vaimoni olisikaan jos saisi tietää todelliset ajatukseni hänen pienistä sukulaistytöistään.

Viimein koitti juhlapäivän aamu, ja lähdimme vaimoni kanssa hyvissä ajoin liikenteeseen. Yritin parhaani mukaan hillitä kiimaista mieltäni, jottei vaimoni huomaisi orastavaa seisokkia housuissani. Herkän kaasujalkani ansiosta saavuimme hääkirkolle etuajassa, mutta ilokseni minun ei tarvinnut odottaa kauaa, kun jo näin Arskan tyttärinensä saapuvan parhaimpiinsa pukeutuneena. Arska selitti, että Birgitta oli joutunut jäämään kotiin yllättävän vatsataudin takia. Pahoitellessani asiaa Arska vinkkasi lähes huomaamattomasti minulle silmää, mikä sai minut epäilemään oliko Birgitan sairastuminen sittenkään pelkkää sattumaa. Siirtyessämme kirkkoon ihailin sivusilmälläni Siirin ja Saaran kauniita juhlamekkoja. Totta puhuen pohdin itsekseni, oliko tytöillä niiden alla pikkuhousuja lainkaan piukeiden pimpsojensa peittona.

Asetuimme istumaan kirkon takaosaan seinän viereen niin, että tytöt istuivat molemmin puolin isäänsä, minä Saaran viereen ja vaimoni toiselle puolelleni. Seremonian alettua ei kestänyt kauankaan, kun Siiri jo kyllästyi kirkonmenoihin ja alkoi kiehnätä isänsä kyljessä. Sivusilmällä näin kuinka Arska nosti hermostuneen tytön polvelleen istumaan. Kenen tahansa muun silmissä tämä vaikutti varmasti ihan viattomalta, mutta Arskan tuntien hänen kätensä asento saattoi merkitä vain yhtä asiaa: Arskan irstaat sormet varmastikin hyväilivät sylissään istuvan 8-vuotiaan tytön pimppiä. Siirin raukea ilme ja rentoutunut asento vahvistivat epäilyjäni. Teon julkeus kirkossa kaiken juhlaväen keskellä kiihotti oman kaluni paisumaan paraatikuntoon alta aikayksikön. Hieman hermostuneena vilkaisin nopeasti vaimooni, mutta tämä vaikutti täysin keskittyneeltä papin saarnaan avioliiton pyhyydestä.

Pian säpsähdin tuntiessani hennon kosketuksen reittäni vasten. Huomattuaan ahdinkoni Saara oli laskenut kätensä jalalleni ja katsoi minuun kysyvästi. Vaikka kullini olisikin kaivannut Saaran kosketusta enemmän kuin mitään muuta, tartuin päättäväisesti tytön käteen ja nostin sen takaisin hänen omaan syliinsä. Pikkutyttö rauhoittumassa isänsä sylissä saattoi vielä mennä läpi, mutta tämän isosisko hieromassa vieressään istuvan miehen etumusta olisi jo varmasti herättänyt pahennusta. “Myöhemmin”, kuiskasin Saaralle pikaisesti, ja sen jälkeen keskityin hillitsemään erektiotani niin, että saatoin seremonian päätyttyä poistua kirkosta ilman pullotusta housuissani.

Papin aamenen jälkeen siirryimme varsinaiselle juhlapaikalle. Hääjuhla oli suurieleinen ja viimeisen päälle järjestetty, joten seuraavat pari tuntia kuluivat syöden, juoden ja onnittelupuheita kuunnellen. Istuin vaimoni kanssa melko kaukana lasten pöydästä, jonka ääreen Siiri ja Saara oli tietystikin asetettu istumaan. Heti ohjelman salliessa vapaamman seurustelun sanoin vaimolleni käyväni vessassa, ja lähdin kävelemään kohti salin uloskäyntiä. Onneksi Saara huomasi lähtöni ja nousi omasta pöydästään ilman, että minun tarvitsi erikseen käydä häntä hakemassa. Muina miehinä kävelin käytävälle, jonka varrella wc-tilat sijaitsivat. Marssin kuitenkin päättäväisesti ohi sekä miesten- että naistenhuoneen kohti käytävän päätyä toivoen löytäväni jonkin suojaisan paikan. Ainoassa ovessa vessojen lisäksi luki “Vain henkilökunnalle”. Kokeilin kuitenkin kahvaa ja totesin oven johtavan lukitsemattomaan siivouskomeroon.

“Hienoa”, huokaisin puoliksi kuiskaten ja käännyin katsomaan taakseni juuri kun Saara ilmestyi käytävän toiseen päähän. Viitoin tyttöä tulemaan luokseni, ja niin Saara tekikin puoliksi juosten. Usutin tytön nopeasti sisälle siivouskomeroon ja suljin oven perässämme varmistaen ensin, ettei kukaan ollut nähnyt piiloutumistamme. Hetkellisen pimeyden jälkeen löysin valokatkaisijan ovenpielestä, ja siinä me sitten seisoimme pienessä huoneessa, päälle kolmikymppinen mies ja vasta hieman toisella kymmenellä oleva tyttönen. Epäröin hetken kuinka tästä edetä, mutta Saara ratkaisi ongelmani tarttuen muitta mutkitta housujeni etumukseen kysyen napakasti: “Joko nyt?” Saatoin vain naurahtaa kuvitellessani, kuinka kirkosta saakka ainoa asia Saaran mielessä oli varmaankin ollut kyrpäni saaminen. “Kyllä vain”, vastasin innokkaalle tytölle nostaen hänet samalla pienelle työtasolle pesualtaan viereen istumaan.

Avatessani housujani Saara nosti juhlamekkonsa helmaa niin, että huomasin arvaukseni osuneen oikeaan: Saaralla ei ollut lainkaan pikkuhousuja hameensa alla. “Hyvä, sähän oletkin jo iso tyttö. Eikös sulla ollu vasta synttäritkin?” juttelin rauhoittavasti tytölle tunnustellessani varovasti Saaran pientä pillua. “Juu, täytin kaksitoista viime viikolla”, Saara vastasi kosketuksestani selvästi värähtäen. “Ja iskän lääkärikaverilta Tarmolta sain sellaisia pillereitä, ettei tule vahingossa vauvoja”, tyttö jatkoi kehuskellen. “Aha”, totesin puolihuolimattomasti keskittyessäni asettelemaan kivikovaa kyrpääni pikkuruisen pimpin huulille. “Tarmon kikkelissä oli sellainen muovikääre”, Saara totesi panovalmista kaluani tuijottaen. En enää pystynyt pidättelemään itseäni, vaan työnnyin voimalla tuon puheliaan esiteinin tiukkaan pimpsaan.

Tukahdutin kädelläni Saaran hämmästyneen huudahduksen, ja katsoin tyttöä tiukasti silmiin. “Mut mehän ei sellasia tarvita, eihän?” kysyin häneltä tiukalla, mutta lempeällä äänellä. Saara pudisti päätään osoittaakseen olevansa samaa mieltä. “Hyvä, sillä nyt mä aioin myöhästyneenä synttärilahjana nussia sua oikein kunnolla”, kuiskasin vallassani olleen tytön korvaan aloittaessani hänen pillunsa rytmikkään jyystämisen. Tieto siitä, että edellisen yhteisen panomme jälkeen ainakin yksi uusi mies oli työntänyt kullinsa Saaran pyhimpään sai kiimani vain kasvamaan. Kokenut pikkulutkani kiemurteli mielihyvästä syleilyssäni reippaan naimisemme tahdissa. Tiesin, että kovin pitkä panosessio ei olisi siinä tilanteessa mahdollinen, joten panin parastani pumpatessani kookasta kyrpääni Saaran tiukassa pikkupimpissä.

Siivouskomero täyttyi irstaasta panemisen tuoksusta nussiessani hartaasti vaimoni nuorta sukulaistyttöä kapeaa työtasoa vasten. Toinen käteni vaimensi edelleen Saaran nautinnollisen vaikeroinnin hänen saadessaan kaipaamaansa isoa munaa. Oma hengityksenikin alkoi muistuttaa huohotusta enteillen lähestyvää laukeamista. Kiihdytin tikkaamiseni tahtia vaistomaisesti, kun yhtäkkiä tunsin Saaran koko kehon jännittyvän ja hänen pillunsa sykkivän tulovalmiin kaluni ympärillä. Saaran orgsami sai minutkin hetkessä laukeamaan, ja tunsin kuinka kyrpäni syöksi spermaa syvälle tytön sisään. Täysin tyydytettynä nautin hetken yhtäaikasen orkkumme jälkimainingeista samalla kun tunsin kullini hiljalleen pehmenevän Saaran pimpin sisällä.

“Mitä vittua?!” kuului yhtäkkiä takaani hämmästynyt huuto. Katsoessani taakseni näin nuoren tarjoilijanklopin siivouskomeron ovella. Paniikissa kiskaisin tyrmistyneen pojan pikaisesti sisään komeroon ja kurkistin nopeasti käytävälle selvittääkseni, oliko kukaan ollut todistamassa tämän ihmetystä. Koska käytävä vaikutti autiolta, suljin oven ja käännyin raivoisasti hädintuskin täysi-ikäisen tarjoilijan kimppuun. “Pidät vittu turpasi tukossa!” sihisin nuorukaiselle tarttuen varmemmaksi vakuudeksi tätä rinnuksista kiinni. “Juu, en sano kelläkään mitään, päästäkää mut vain pois”, poika aneli ilmeisen hätääntyneenä. Ahdingostaan huolimatta havaitsin pojan katseen viivähtävän huomattavan pitkään Saaran yhä paljaassa ja spermastani kosteassa pillussa.

“Haluttaisko päästä vähän koettamaan?” kysyin tarjoilijapojalta suoraan nyökäten samalla Saaraan päin. Nuorukaisen silmät laajenivat järkytyksestä. “Ei, en, ei todellakaan”, poika kiisti vaikka hänen katseensa harhaili edelleen tytön jalkovälissä. “Ootko sä homo kun ei tiukka pillu kelpaa?” kysyin pojalta vieden samalla hänen kätensä Saaran naidulle pimpille yllättäen teollani sekä pojan että Saaran. “Ei, en oo, mut…”, nuorukainen vastasi jättäen lauseensa kesken hänen kätensä alkaessa tunnustella kunnolla Saaran pimpsaa. Hymyilin maireasti katsellessani tarjoilijanklopin sormettaessa Saaraa, joka ilmiselvästi nautti tästä uudesta kosketuksesta. Myöskin oma kyrpäni osoitti jälleen elonmerkkejä äskeisestä laukeamisesta huolimatta.

“Mitä oikein odotat, alkakaahan naimaan”, kehotin poikaa hänen hiplattuaan Saaraa tovin. Kieltämättä hämmästyin tarjoilijan totellessa ehdotustani alkamalla riisumaan housujaan. Nopeasti pojan etumuksesta paljastuikin ihan mallikas mulkku, ei aivan omani kokoinen, mutta varmasti asiansa ajava kanki. Toista kertaa ei poikaa tarvinnut käskeä, sillä pian hän oli jo työntämässä kaluaan Saaran pilluun. En meinannut uskoa näkemääni todeksi, kun siinä silmieni edessä Saara antautui kunnon pikkulutkan tavoin vain hetkeä aiemmin panorauhaamme häirinneelle nuorelle kollille. Oma kyrpäni oli tuota pikaa taas täydessä seisokissa runkkaillessani nuoren parin naimapuuhia katsellen.

Tarjoilijapojan lantio keinui rytmikkäästi hänen painaessa paljasta kaluaan Saaran sisään jälkiliukkailleni. Saaran kiihkeästä voihkinnasta päätellen hänen uusi orkkunsa oli jo lähellä, ja pojankin kehonkieli ilmaisi laukeamisen tulevan pian. Hetken kuluttua sainkin todistaa Saaran ja pojan lähes samanaikaista tulemista molempien hengityksen miltei salpautuessa ja panoliikkeen lakatessa pojan purkaessa lastinsa pikkutytön pimppiin. Näystä kiihottuneena runkkasin minäkin mällini siivouskomeron pesualtaaseen. Siinä me kolme vastasaanutta sitten aloimme hiljalleen pukeutua ja siistiytyä kiimaisen sessiomme jäljiltä. “Muista, ei sitten sanaakaan kenellekään”, teroitin vielä tarjoilijapojalle ennen kuin päästin hänet poistumaan komerosta. Hetkeä myöhemmin myös minä ja Saara poistuimme piilostamme ja palasimme juhlaväen joukkoon.

Vaimoni oli tuskin edes huomannut poissaoloani, sen verran kiinnostunut hän oli vaihtamaan kuulumisia sukulaistensa kanssa. Katselin juhlasalin poikki kuinka Saara meni isänsä viereen istumaan ja kuiskaili jotain pitkän tovin tämän korvaan. Tyttärensä selostuksen kuultuaan Arska vain naurahti ja myhäili tyytyväisenä. Katseidemme kohdatessa Arska heitti minulle jälleen tyypillisen lähes huomaamattoman silmäniskunsa. Tiesin, että Arska hyväksyi Saaran puuhat täysin, ja että kunhan pääsisimme illalla hotellille, niin todellinen lystinpito vasta alkaisi…

18 kommenttia viestissä: “Pikkupillua sukujuhlissa”

 1. Pantterimies says:

  Jatkoa! Hyvä tarina 🙂

 2. kiitos c: says:

  Ihan mahtava tarinaö

 3. niinpä says:

  Olisi kiinnostava kuulla siitä kun tytöt olivat vielä nuorempia, alle 8-v. Peppuleikkejä myös lisää, esim. isä “nukuttamassa” tyttöjen peppureikiä nuoleskellen…

 4. niin says:

  Näitä tuli etsittyä, kiitos.

 5. 9528gmag says:

  Hyvää tekstiä. En suosittele noita edemmäs hyppäämisiä, siis että Saara 16v jne. Samoin Birgitta saisi hahmona jäädä sivummalle mielestäni. Tuosta hotelliyöstä olisi hyvä kuulla juttua. Tosin pelkästä panemisesta voisi vähän syventääkin, mukaan voisi tulla suuseksiä, peppuleikkejä, leluja, etc, vaikka sellaistakin että toinen mies panee edestä ja toinen takaa 🙂

 6. setämies says:

  Hyvää mielikuvituksen tuotetta — jatka toki ajatustesi virtaa. Olisiko Birgitan vuoro opastaa tyttöjä jotka ensin keskenään koettavat apuvälineitä, ja päähenkilö tarkkailee tilannetta piilosta — ainakin tovin verran ?

 7. lilli says:

  jatkoa,olisikohan mahdollista että Saara sais jollain ihme tekosyyllä vaimosi “pauloihinsa” ja vieteltyä??Tässä vaiheessa Saara olisi jo 16 v.Tämä osio vaimosi kertomana.

 8. fr11kk1 says:

  Huh, olipahan siinä kiihkeää tekstiä. Tuo Siirihän on liian nuori, mutta Saara saisi mun puolesta kokea vielä vaikka mitä 😉

 9. Aces High says:

  Jatka ihmees

 10. asd says:

  Jatkoa! Olis kiva kuulla lisää Saaran seikkailuista Ellin isän ja Tarmon kanssa

 11. Boyle88 says:

  Ihan parhaita nää novellit. Juuri sopivan mittaisiakin. Lisää!

 12. Kiihoittunut says:

  Tosi hyvä, jatkoa kiitos.

 13. salama says:

  Vilkas mielikuvitus,on köyhän ainoa huvitus!

 14. Mävaan says:

  Ehdottomasti sinun pitää jatkaa tästä, alkuvuoden paras novelli.

 15. anon says:

  todellakin lisää!

 16. ... says:

  Jatka!

 17. maryah says:

  Tykkään tosi paljon näistä novellista:) lisäää

 18. ss12 says:

  Oikein hyvä ja kiihottava.. JATKOA!!!

Kommentoi

top