search
top

Toteutunut fantasia

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (73 votes, average: 3.21 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen missään julkaisemani seksinovelli. Monessa sivuston lesbotarinassa on insestiä ja/tai alaikäisiä. Kyllästyin siihen, joten kirjoitin oman.

Sari painoi hissin nappia, huokaisi syvään ja alkoi kaivella avainta käsilaukustaan. Hänen työvuoronsa siltä illalta oli peruttu, joten hän oli päättänyt käyttää tilaisuuden hyväkseen ja lähteä baariin. Seuraavan aamupäivän luennon hän oli aikonut joka tapauksessa jättää väliin. Suomen poliittinen lähihistoria oli hänelle niin tuttua kauraa, että hän tiesi läpäiseväsnsä tentin vaikka unissaan.

Avain löytyi juuri sopivasti, kun hissi ilmoitti äänekkäällä kolahduksella olevansa perillä. Astuessaan rappuun Sari toivoi mielessään, että Sanna ei olisi pokannut ketään kollia. Häntä ei erityisemmin huvittanut kuunnella yöllistä sängyn natinaa tai katsella aamulla häntä koipien välissä pois luikkivaa sänkileukaa. Sanna oli Sarin paras kaveri lukioajoilta. Koska kumpikin lähti valkolakin saatuaan yliopistoon Helsinkiin, he olivat päättäneet jakaa kahden hengen opiskelija-asunnon keskenään. Kustannukset pysyivät suhteellisen alhaisina eikä tarvinnut pelätä joutuvansa jonkun hyypiön kanssa samaan huusholliin.

Kämpän oven lukko aukesi rapisten ja Sari astui eteiseen sytyttäen valot. Lattialla ei näkynyt miehen kenkiä eikä naulakossa vierasta takkia. Siitä huolimatta Sari yritti pitää mahdollisimman vähän ääntä. Hän vilkaisi 165-senttistä vartaloaan peilistä. Omasta mielestään hän oli liian lihava, mutta pojat jatkuvasti vakuuttelivat hieman kiusoitellen, että hän oli ”juuri sopivan pyöreä”.

Riisuttuaan takkinsa ja kenkänsä Sari huomasi, että keittiössä paloi valo. Sanna istui pöydän ääressä vastikään avattu punkkupullo edessään. ”Ai moi!” Sanna huikkasi. ”Sä et näköjään kauaa viihtyny mestoilla.” ”Joo en”, Sari vastasi. ”Siellä oli vaan teinejä ja sitten jotain kuuskymppisiä ukkoja eikä mitään siltä väliltä. Join kaks siideriä ja lähin meneen.” ”Sellasta se on joskus. Mutta hei, ota lasi ja kaada ittelleskin”, Sanna sanoi osoittaen kädellään viinipulloa. Sarilla ei ollut mitään ehdotusta vastaan.

Pullon tyhjentyessä molemmat muistelivat lukioaikoja, juorusivat ja kikattivat kunnes puhe kääntyi seksiin. Sanna alkoi kertoa avoimesti kokemuksistaan. Sari tunsi ensin olonsa hieman vaivautuneeksi, mutta kertoi lopulta Sannalle omista seikkailuistaan. Seuraavaksi Sanna heitti kuitenkin ilmaan yllättävän kysymyksen: ”Onks jotain mitä sä olisit halunnut tehä mutta et oo pystyny tai uskaltanu?”

Sari meni erittäin vaikeaksi, mutta joutui lopulta vastaamaan Sannan kysyvän katseen alla: ”No tota siis. Mä oon aina…” ”Niin?” ”Mä oon miettiny, millasta olis olla kahden jätkän kaa yhtä aikaa.” ”Eiks kaupasta saa banaaneja?” kiusoitteli Sanna. ”Äsh, ei se oo sama asia. Sä tiedät sen vallan hyvin,” puuskahti Sari. Sannan ilkikurinen hymy sen kuin leveni ja Sari halusi pyyhkiä sen pois. ”Entäs sun fantasias sitten? Mä kerroin omani, joten nyt on sun vuoro.”

Sarin yllätykseksi Sanna todellakin meni vakavaksi. ”Okei. Kai mä voin sen kertoa. Mä haluisin sormettaa sun nähden.” Huoneeseen laskeutui hiljaisuus, jota olisi voinut leikata veitsellä. Sari oli hämillään, mutta ei kuitenkaan täysin yllättynyt. Sanna oli heistä kahdesta selkeästi avoimempi seksuaalisuutensa ja vartalonsa suhteen – hän saattoi pinkaista suihkuun alasti siinä missä Sari kietoi aina itsensä tiukasti pyyhkeeseen. Sari oli joskus myös kuullut voihketta Sannan huoneesta, vaikka oli tiennyt hänen olevan yksin. Itse Sari pyrki ”hoitamaan hommat” kun oli yksin kotona ja silloinkin hipihiljaa.

Sanna rikkoi hiljaisuuden: ”Äh, mun ei olis pitäny sanoa sitä. Anna anteeks. Sä ajattelet varmaan, että mä oon lesbo tai jotain. Mä oon vaan miettiny millasta olis saada orkku toisen naisen nähden ja kun sä oot mun kämppis ja bestis…” ”Okei”, Sari töksäytti katkaisten Sannan puhetulvan ”käy”. Sanna ei ollut uskoa korviaan. ”M-mitä sä sanoit?” ”Jos sä oikeesti haluat…tehdä sen kun mä katson, niin sä voit.” Seurasi uusi hiljaisuus, jonka aikana Sari tuijotti Sannaa kysyvästi. Lopulta hän kysyi ääneen, mitä yritti viestittää katseellaan: ”Niin haluutsä?” ”Jaa niinkuin nyt heti vai?” ”No, vaikka.”

Sanna alkoi miettiä tätä uutta käännettä. Viini oli mennyt Sarin päähän, se oli selvää. Selvin päin hän ei olisi ollut läheskään yhtä suostuvainen. Sannalle suorastaan tarjoiltiin tilaisuutta toteuttaa fantasiansa, mutta olisiko se hyväksikäyttöä? Joka tapauksessa edes hän ei ollut niin estoton, että olisi voinut sillä sekunnilla riisuutua ja alkaa hyväillä itseään.

”Tuu mun huoneeseen viiden minuutin päästä”, Sanna sanoi nousten ylös tuolista. Sari alkoi siemailla lasissaan olevaa viinitilkkaa. Kohta hän katsoi kellosta, että viisi minuuttia oli suunnilleen kulunut ja koputti Sannan oveen. ”Joo, tuu vaan”, kuului sisältä.

Huoneessa Saria odotti yllätys: Sanna makasi sängyllään ilkialasti. Sekä kattovalo että yöpöydän lamppu olivat päällä. Lisäksi sängyn päätyä vastapäätä oli vedetty tuoli. ”Ai, sä järjestit oikein aitiopaikan”, Sari sanoi aavistuksen verran ivaa äänessään. ”Äh, tää oli hölmö idea”, Sanna puuskahti ja alkoi nousta ylös. ”Eikun tehään tää”, Sari sanoi nopeasti. Hän katsoi Sannaa suoraan silmiin ja lisäsi: ”Mä haluan. Oikeesti.” Hetken epäröinnin jälkeen Sanna asettui takaisin makuulle.

Sari käveli hitaasti tuolia kohti katsellen ystävänsä vartaloa. Sanna oli aavistuksen verran häntä pidempi ja laihempi. Arviolta B-kupin kokoisten rintojen nännit olivat kivikovat. Olisikohan Sanna vähän lämmitellyt ennen illan ”pääesitystä”. Nämä ajatukset päässään Sari istui tuolille.

Sanna sulki silmänsä ja koukisti jalkansa levittäen ne samalla. Sarille avautui esteetön näkymä opiskelijaneitokaisen kosteaan lemmenluolaan. Tietenkin hän oli nähnyt Sannan alasti kymmeniä kertoja saunassa, mutta nyt hän katsoi suoraan kämppiksensä avonaiseen, kiimaa tihkuvaan pilluun. Sari tykkäsi pojista, mutta silti hänen jalkovälissään sykähti jostain syystä.

Vasemman käden hyväillessä rintoja Sanna vei oikean kätensä hävylleen. Hän kiusoitteli ensin vähän klittaa ja liu’utti sitten sormensa häpyhuulien yli välilihalle ja siitä edelleen melkein peppureiälle asti. Käsi viipyili tuolla herkällä alueella aikansa, kunnes Sanna viimein päästi itsensä piinasta ja työnsi etu- ja keskisormen tiukkaan pilluunsa. Vasen käsi kävi klitoriksen kimppuun pyöritellen, hieroen ja taputellen.

Sari katseli kuin lumottuna, kuinka Sanna liikutteli sormiaan sisällään – ensin sisään ja ulos, sitten ylös ja alas, ja lopulta eräänlainen yhdistelmä näistä kahdesta. Sari tunsi kurkkunsa kuivuvan, mutta erään toisen paikan kostuvan senkin edestä.

Sannan hengitys tiheni ja hänen ihonsa alkoi punottaa hieman. Otsalle nousi muutama hikipisara. Pian hänen kurkustaan pääsi vaimeita ääniä. Sormet tekivät työtä koko ajan kiivaammin. Sanna laski jalkapohjat sängylle ja alkoi työntää lantiolla vastaan. ”Nyt tulee…voi Luoja…nyt tulee”, hän sai sanottua voihkaisujen välissä. Sitten seurasikin suoraa huutoa. Selkä meni kaarelle ja pää kallistui taaksepäin. Jalat alkoivat nykiä lantionpohjasta lähtevien nautinnon aaltojen tahdissa.

Kun ”ilotulitus” loppui, Sanna silitti pimpsaansa hellästi. Hän oli tehnyt sen – hän oli sormettanut itsensä orgasmiin parhaan ystävänsä edessä. Tavallaan hän pelkäsi Sarin reaktiota, mutta oli kuitenkin onnellinen, että oli saanut jakaa herkän hetken hänelle tärkeän ihmisen kanssa.

Avatessaan viimein silmänsä Sanna näki jotain odottamatonta: Sari oli noussut seisomaan ja painoi jalkoväliään farkkujen päältä molemmin käsin. ”Nyt on mun vuoroni”, hän sanoi kiihkonsekaisella äänellä. Ennen kuin Sanna ehti kunnolla edes tajuta mitä tapahtui, Sari jätti housunsa ja kosteat pikkarinsa lattialle, tuli sängylle makaamaan ja alkoi hieroa omaa alapäätään.

Muutaman nautinnollisen vedon jälkeen Sari tunsi käden kädellään ja alastoman naisvartalon lämmön lähellään. ”Sari, saanko mä tehdä sulle hyvää?” hän kuuli Sannan kysyvän käheällä äänellä. ”Saat”, hän vastasi melkein kuiskaten. He suutelivat pitkään ja hartaasti. Heidän kielensä kutittelivat toisiaan. Sannan kädet vaelsivat kohti Sarin Kaikkein Pyhintä samalla kun Sari tunnusteli tuon upean naisen vartaloa. Se oli todella muodokas, mutta kuitenkin ihanan pehmeä ja sileä.

Irroittauduttuaan suudelmasta Sari katsoi Sannaa ja kysyi: ”Sanna, ollaanko me lesboja?” Sannan kasvoille levisi vanha tuttu virnistys hänen vastatessaan: ”Ei ole lesboilua, jos tissit eivät kosketa”. Nyt virnisti kuitenkin myös Sari, joka riisui toppinsa ja rintsikkansa parilla sujuvalla liikkeellä, hilasi itsensä kiinni Sannan vartaloon ja kysyi: ”Onko nyt parempi?”

Heidän nänninsä koskettivat ja molemmista tuntui kuin niiden läpi olisi kulkenut sähkövirta. Sanna alkoi laskeutua painaen kuumia suudelmia Sarin vartalolle – rinnoille, vatsalle, navalle… Sari sulki silmänsä ja levitti jalkansa äärimmilleen täynnä odotusta. Hänen pettymyksekseen seuraava suudelma tulikin sisäreidelle.

Sari ynähti tuskaisesti ja yritti työntää herkkunsa Sannan kasvoja vasten. Sanna väisti taitavasti ja totesi: ”Jos sä haluat, että mä teen sen, sun pitää sanoa se.” Uusi työntöyritys ja väistö. ”Sano se!” vaati Sanna. ”Nuole mua”, Sari sopersi vaimeasti. ”Ei kuulu”, Sanna vastasi laittaen käden korvalehtensä taakse. ”Nuole mun pillua!” Sari vaikersi – tällä kertaa niin kovaa, että se kuului kai naapuriinkin.

Pienen hetken verran Sari mietti, mitä tuli juuri sanoneeksi, mutta kaikki ajatukset kaikkosivat Sannan painaessa huulensa hänen vaolleen. Kieli lipoi ensin häpäreitä ja painui sitten kolon uumeniin tutkien joka sopukan. Sarista tuntui yhtä aikaa todella hyvältä ja väärältä. Hänen paras ystävänsä – joka oli vielä samaa sukupuolta – antoi hänelle parempaa käsittelyä kuin yksikään hänen entisistä poikaystävistään.

Pian Sanna lopetti ”kielikylvyn” imaistakseen Sarin klitoriksen huuliensa väliin. Kaksi sormea löysivät tiensä tuohon rakoon, jota hän oli vielä hetki sitten maistellut. Sarilta pääsi kimeä huuto, jota seurasi sarja lyhyempiä voihkaisuja. Sanna alkoi olla itsekin jonkinlaisessa transsissa. Hän hädin tuskin tunsi takaraivolleen laskeutunutta kättä ja kuuli vain lyhyitä lauseita kuten ”Mä tuun!” ja ”Älä lopeta!”

Sarin pillu alkoi supistella rajusti Sannan sormien ympärillä. Sari työnsi Sannan hellävaraisesti syrjään ja alkoi itse hyväillä itseään, pitkittäen orgasmia niin kauan kuin pystyi. Lopulta hän retkahti voipuneena sängylle alkaen tasata hengitystään. Sanna hyväili hiljaa hänen hiuksiaan.

”Sanna, se oli…se oli ihanaa”, Sari sai sanottua. ”Niin mustakin”, vastasi Sanna hymyillen. ”Eikun sä et ymmärrä. Kukaan ei koskaan oo antanu mulle noin ihanaa orkkua.” Sarin ääneen sekoittui itkua ja hänen silmiinsä kohosi pari vesipisaraa. Sanna halasi ystäväänsä, joka rutisti häntä lujaa ja nyyhkytti. ”Älä itke. Kaikki on hyvin”, Sanna lohdutti silitellen Sarin päätä.

Lopulta Sari rauhoittui ja hellitti otettaan. ”Nukutaanko?” Sanna kysyi pyyhkäisten pois viimeisen kyyneleen Sarin poskelta. ”Joo, nukutaan vaan”, Sari sanoi hiljaa. Sanna sammutti valot huoneesta ja antoi Sarille pikaisen suukon. ”Hyvää yötä, Sari”, hän kuiskasi sulkiessaan ystävänsä kainaloonsa. ”Hyvää yötä, Sanna.”

8 kommenttia viestissä: “Toteutunut fantasia”

 1. kiimainen lesbo says:

  mahtava tarina! kiihotun täysin!

 2. Slavemaster says:

  Kaunis tarina. Ensi kerralla, jos sellaista tulee, Sanna voisi varata tertun banaaneita mukaan ja kertoa Sarille, että biseksuaalisuudessa ei ole mitään vikaa. 🙂

 3. uhah says:

  Nyt löyty harvinaisen hyvin kirjoitettu lesbotarina!! Ihanaa tekstiä <3

 4. Alex says:

  Ihanan kiimaista, nam!

 5. kiamia96 says:

  Täytyy sanoa, että olen kirjoittajan kanssa samoilla linjoilla näiden lesbotarinoiden kanssa. Kunnollisia on vaikea löytää. Tämä tarina oli jo hieman erilainen ja sykähdyttävä.. 😉 Valitettavan lyhyt. Mielelläni olisin lukenut enemmänkin. Toivottavasti jatkoa luvassa.

 6. lovers says:

  odotan jo seuraavaa tuotosta.
  onko tarinalle tulossa jatkoa?
  muutamia seikkoja korjaisin. ensimmäiseksi novelliksi tämä on todella hyvä. jatka kirjoittelua

  ihminen oppii vain tekemällä.

 7. lilli says:

  just mun mieleinen,ihana jatkoa..sähän voisit vaikka pyytää teille vanhemman naisen jatkoille vaikka työkaverisi,Sanna ei ole kotona,kerro jotain tallaista !

 8. BisseBirdie says:

  Teksti oli ihana! todellinen! kiihottava!….

Kommentoi

top