search
top

Rauhallinen ilta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 2.88 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Vähän rauhallisempi välitarina.

Olin nukahtanut sedän ja Isännän nainnin jälkeen sidottuna Isäntäni sänkyyn. Kun olin herännyt, köydet ja kaulapanta sekä suukapula oli poistettu, olin hämärästi unen läpi tuntenut miesten kädet ihollani mutta olin ollut liian väsynyt reagoidakseni. Isäntä tuli ja herätti mut, melko tylysti tosin. Sain vaatteeni ja käskyn lähteä kotiin. Puin niin nopeasti kuin tärisevillä käsilläni pystyin ja sanoin vaimeat moikat ulko-ovella. Isäntä oli jo illan matsin lumoissa eikä todellakaan vastannut mitään. Kävelin suoraan kotiin, onneksi oli rauhallinen alkuilta, ei edes lenkkeilijöitä tullut vastaan. Päästyäni kotiini, menin suoraan suihkuun ja miettimään mitä kaikkea mulle olikaan vuorokauden aikana tehty. Ja mitä Sini oli sanonut pojille pöydässä? Päätin laittaa Sinille tekstarin, puin ylleni vain pehmeän aluspaidan ja rennot kotihousut, kävin hakemassa kaapista kylmän kaljan ja menin sohvalle katsomaan telkkaria. Kokeilin varoen pilluani, ei tuntunut pahalle. Ei edes sattunut vaikka olisin voinut niin luulla. Peppua ei myöskään aristanut yhtään vaikka Isäntä oli aika rajustikin mua astunut yöllä. Mutta edelleenkään en ollut orkkuani saanut.

Vähän ajan päästä Siniltä tuli tekstari; et vittu usko mikä ilta! Ootko kotona? Tuun käymään! Mä tuon siiderit tullessani. Vastasin ok, ja vartin päästä Sini soitti jo ovikelloa. Sain oven juuri ja juuri auki kun Sini pyyhälsi muovikassinsa kanssa sisään, siideri toisessa kädessä. “ne jätkät siinä pöydässä eilen, mä menin niitten luo jatkoille. Se tyyppi joka oli susta kiinnostunut, kyseli vähän sun perään, mutta sanoin että sulle oli tullut vähän huono olo, tiukka koeviikko jne jne. No mut joka tapauksessa, me tosiaan mentiin niille jatkoille, tai siis se kämppä oli sen tumman Samin, ja kuunneltiin sit jonkun niitten tutun bändin demolevyä ja juotiin kossua. Mä en helvetti sentään sais juoda kossua, mulla menee siitä muisti! Mut kuitenkin yhessä vaiheessa huomasin että se Sami just oli alkanut niinku vähän hieromaan mun toista rintaa, me siis istuttiin sohvalla vierekkäin, ja se tuntu hyvälle ni annoin sit sen jatkaa. Vähän ajan kuluttua se laski jo mun toppia alaspäin, hemmetti kun laitoinkin sen tuubitopin, tosin nyt se sopi hyvin, ja eihän mulla sen alla mitään liivejä ollut, niin mun tissit oli siinä kaikkien niitten jätkien näkyvissä. No ne jätkät vaan nauroi ja ei se mua nyt varsinaisesti haitannut, oonhan mä ollut paljon rannallakin yläosattomissa. Mut sit se Sami alkoi tosissaan kopeloimaan mun rintoja, silleen nipisteli nännejä ja kouri ja kehui jätkille miten hyvät tissit mulla on. Ne jätkät siirtyi vähän lähemmäs ja kysyi että saako nekin kokeilla kun kerta Sami niin kehuu. No vittu, mä olin juonut koko illan, ja sit sitä viinaa päälle, niin mähän annoin niille luvan! No ne tosiaan tuli siihen ympärille, kokeili jokainen vähän nänniä ja puristi silleen varoen, kyllä sä tiiät, ja sit jotenkin mulla oli jo kaikki vaatteet pois yltä ja olin sohvalla kontallani. Ne jätkät seisoi mun vieressä ja sormet vaan pyöri joka reiässä, sormi suuhun ja pilluun, pillusta limaa perseelle ja sormi sisään. Mä en oikeestaan edes tiiä kuka niistä nai mua ekana!” Sini selitti kaiken lähes yhteen putkeen, huokaisi nyt ja otti pitkän huikan siideristään. Mä tuijotin sitä suu auki.

– öö, tota noin. Mitä mä nyt tuohon sanoisin? Siis suostuitko sä siihen? sanoin, kun Sini selkeästi odotti jotain kommenttia. Mä olin vaan jäänyt mielikuvaan pienestä blondista sohvalla, jalat levällään, jätkien ryhmäpanopuuna enkä oikein pystynyt ajattelemaan kunnolla. “No vittu kai mä olin suostunut?” Sini sanoi ja jatkoi “Onko toi joku raiskaus tai jotain? Kun mä en kyllä niitä kieltänyt millään tavalla. Siis voi vittu, mä en todellakaan sais juoda viinaa…” – no siis kaduttaako sua? Satuttiko ne sua? Ootko sä mustelmilla tai jotain? kyselin, mut Sini pyöritteli päätään. “ei todellakaan kaduta. Mä oon varmaan saatanan tyhmä ämmä kun annan lähes kaikille jätkille, mut mä vaan tykkään kun miesten kädet kourii mua ja ne tuijottaa silleen lasittuneesti kun näkevät tissit tai pillua” Sini naurahti ja totesi siideripullonsa olevan jo tyhjä ja lähti käymään jääkaapilla. “No, miten se sun ilta meni? Siis etkö sä nyt sit lähtenytkin sinne sun vuokraisännän luo?” Sini huuteli jääkaapilta ja kuulin kahden kaljapullon avaussuhahduksen.

Olin edelleen vähän kummallisissa fiiliksissä Sinin yksinpuhelurupeaman jälkeen, siis kertoiko se oikeasti mulle nyt noi asiat? Mitä helvettiä? Miksi? Tuijottelin Siniä kun se tuli keittiöstä takaisin olkkariin, Sini oli kerännyt pitkät hiuksensa nutturalle, yllä oli tiukka spagettiolkaiminen toppi ja jalassa miniminimini-kokoiset shortsit. “eikö Sininkään pilluun satu?” kävi mielessäni melkein huutomerkkinä ja naurahdin ääneen. “Mikä naurat? Menikö sun loppuilta hyvin? Ja siis mä en todellakaan aio moraalisaarnata, mulla ei oo siihen varaa.” Sini sanoi. Mä päätin olla kans samalla tavalla rehellinen, ja kerroin Sinille mitä mulle oli tehty. Vähän arastelin sitomisesta sanomista, mutta toisaalta, aivan sama. Sini on näköjään jakopillu itsekin, joten miksipä en kertoisi? Sini tuijotti mua silmääkään räpäyttämättä, hörppi kaljaansa ja kyseli välillä tarkentavia juttuja; siis se “setä” kaapi sun pillusta spermaansa ja syötti sulle/millainen se suukapula oli/ootko sä ennen tehnyt jotain tollasta/eikö ne naineet sua sit enää kun olit nukahtanut/aiotko sä nyt muuttaa? – En todellakaan aio muuttaa, sanoin, katsoin Siniä ja purskahdimme nauruun. “Otetaan sille!” Sini huudahti ja kilistettiin kaljapullojamme. “Vittu mikä pari me ollaan! Susta ei todellakaan uskoisi että makaat sidottuna jonkun vanhan irstaan äijän sängyssä sen kavereiden naitavana. Onko se sun “isäntä” puhunut mitään, joudutko sä nussimaan naistenkin kanssa?” En ollut tullut edes ajatelleeksi tuota vaihtoehtoa vaikka Sini jo aiemmin kyseli oliko Joukolla vaimoa. Oli pakko vastata, etten tiennyt. Enhän mä tiennyt edes sitä koska seuraavan kerran ja kenen kanssa.

– Eikö sun pilluun satu? kysyin viimein Siniltä. “No hei mä sitä samaa kans funtsin, että miksi ei mun pillu oo yhtään kipee. Vois luulla että kun monta jätkää työntää parrua pilluun, se tuntuis seuraavana päivänä, mut ei kyllä satu. Entä sun? Sattuuko sun perseeseen? Eikö se ollutkin eka kerta kun annoit persettä?” – olihan se. Mut ei kans satu… mä olin kyllä tosi kiimainenkin, pari kaljaa pohjilla ja kaikki se mitä Isäntä mulle teki ensin. Mä jotenkin tykkään kun se ottaa musta kuvia, sanoin ja jatkoin; “ja aamulla vaikka ensin mä olin varma että mä lähden poliisiasemalle tekemään raiskausilmoitusta kun setä alkoi nussimaan, niin en mene. Vähän sama juttu mullakin, mua kiihottaa kun ne vanhat äijät katsoo vähän kuolaten ja läähättävät mua naidessaan. En olis ikinä uskonut että lähtisin tolleen huoraamaan. Ja noita ukkoja taitaa kiihottaa kuvien katselu, siks ne varmaan kuvia ottaakin. Jos mä nyt ymmärsin oikein, niin ilmeisesti ne on kuvannut jokaisen pillun ja sen “ensiastunnan”. Siis sen kun joka ukon kulli painuu ekan kerran uuden nartun pilluun” Sini nyökytteli ja haki samalla lisää juotavaa jääkaapista. Siideriä tällä kertaa näköjään.

Voitko sä kysyä siltä sun vuokraisännältä olisko sillä toistakin tyhjää kämppää? Sini kysyi yhtäkkiä. Katsoin yllättyneenä, mut en kuitenkaan niin yllättyneenä kuin olisin voinut olla, Siniä. “siis tarkoitatko että sä voisit kans vuokrahuoraksi?” kysyin. – Joo, jos se ihan oikeasti on tollasta että äijät panee sua, tuijottaa ja kuolaa, niin mä voisin kyllä sen takia kämppää vaihtaa. Ja kun ne on vanhempia ukkoja, niin ne kyllä tietääkin mitä ne tekee. Ei tarvitsis myöskään miettiä että millaiseen porukkaan sitä on lähtenyt nussittavaksi kun joukossa olis joku tuttu mies aina. Katsoin Siniä pitkään ja mietin miten mun sit käy jos Sini tulee kans naitavaksi. Toisaalta mä en tiiä nytkään montako vuokrakämppää Isännälläni on… “joo, mä voin kysyä” lupasin ja aloin samantien naputtelemaan viestiä Isännälleni. “Isäntä. Mulla on kaveri, joka tarvitsis myös uuden vuokrakämpän. Onko sulla, tai tiiätkö jonkun jolla olisi vapaa asunto?” Sini melkein kiljui ilosta “ai jumalauta miten hienoa! Toivottavasti sillä on kämppä vapaana!”

Mä join lisää siideriä, ne pari aiempaa oli jo vähän kihahtanut päähän ja tunsin miten pieni humalainen nauru kupli sisälläni. Tilanne oli tosi absurdi. Aloin nauramaan ja yhtäkkiä kiljuttiin yhdessä Sinin kanssa ääneen miten vitun siistiä siitä tulee! Kummallakin olis sen jälkeen varaa tehdä mitä haluaa, matkustaa jne kun ei tarvitsis maksaa vuokraa!

– Mut tajuatko sä sitten, että sä oot oikeesti sen tyypin käytössä just niinkuin se haluaa? Sini silminnähden kiinnostui. Mä en halunnut kertoa siitä kuitenkaan enempää, niin lähdin käymään vessassa. Vitsit, mä aloin olemaan humalassa, ja edelleen se orkku oli saamatta. “Olisko ne jätkät tänään tossa baarissa jos mentäis käymään? Mä voisin haluta vähän kullia kans” huusin vessasta Sinille. -mmm, joo, luulis niitten olevan Sini huusi takaisin. “mennäänkö käymään parilla?” kysyin ja Sini vastasi jotain, en kuullut kunnolla kun Sini oli mennyt mun makkariini. Menin Sinin perässä makkariin ja käytiin läpi mun vaatekaappiani. “mä en aina haluu laittaa tota lyhyttä hametta, mulla pitäis jossain olla tollaset shortsit kuin sullakin, voisin laittaa sellaiset kans” sanoin ja tongittiin hyllyjä. Pian ne housut löytyikin ja piukka toppi. En laittanut rintaliivejä ja niiden shortsien kanssa ei voi oikein pitää alushousujakaan, joten jätin nekin pois. Sini katseli kun vaihdoin vaatteita ja sanoi “sulla on kyllä kivat tissit, ne on tollaset isot ja kiinteet” -öh, kiitti. vastasin “sheivaatko sä itse sun pillun?” – no tota joo, miten muutenkaan? “mä oon käynyt pari kertaa brassivahauksessa, mut se sattuu niin saatanasti. Mä sheivaan ite kans, mut olis joskus siistiä kun joku toinen sen tekis. Haluaisitko sä joskus sheivata mun pillun?” Sini kysyi. Tuijotin Siniä taas ihmeissäni. Olin tehnyt sitä tänään jo monta kertaa, meidän tämän illan jutut oli oikeasti kummallisia. En ollut ikinä yhdenkään likkakaverini kanssa puhunut seksistä näin paljon, enkä todellakaan noin yksityiskohtaisesti. En ollut ikinä nähnyt edes parhaan ystäväni pillua läheltä, ainoastaan sen, mitä näkee kun on yhdessä saunomassa. Mut että sheivaisin Sinin pillua? Mitenköhän se tapahtuisi… “hei, en mä tiiä.. anna mä vähän funtsin tota” sanoin ja Sini väläytti hymyn; “juu, mieti ihan rauhassa, tuli vaan mieleen”.

Yksi kommentti viestissä: “Rauhallinen ilta”

  1. Pate says:

    Tyttöystäväni lähti kaverinsa polttareihin, ja jäin yksin Heidän vanhempiensa mökille. Helteinen viikonloppu, ja tyttöystäväni isosisko saapui aivan yllättäen sinne. Eikä tuo kaunis, 4vuotta vanhempi isosiskonsa halunnut tyytyä pelkästään siideriin, saunomiseen ja hienoon kesäiltaan. Naitiin ja saunottiin ja pantiin, koko ilta kahdestaan.
    Ja alkuyöstä saunan kuistilla, siistin sheivaten tyttöystävän isosiskon ihanan häpykarvakiitoradan. Eikä seksikkään, ja kunnolla saaneen isosiskonsa hiljaisista voihkaisuista jäänyt epäselväksi, mitä Hän oli pikkusiskonsa poikakaverista mieltä 😉

Kommentoi

top