search
top

Unimaitoa, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (87 votes, average: 3.41 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: En ole alkuperäisen 'Unimaitoa'-novellin kirjoittaja, mutta rustasin aikoinaan sille tällaisen kakkososan it.org:iin. Yhden tarinan verran on jatkoakin olemassa, mikäli kiinnostuneita löytyy...

Pari kuukautta kului vierailustani Arskan ja Birgitan luona. Muistikuvat panostani Saaran, heidän vanhemman tyttärensä, kanssa pyörivät mielessäni jatkuvasti. Lähes aina rakastellessamme vaimoni kanssa ajatukseni palasivat siihen, kuinka hyvältä tuo yksitoistavuotiaan pikkutytön pimppi oli kullini ympärillä tuntunut. Yksin runkatessani muistelin kuinka olin katsellut Arskan työntävän kyrpänsä tyttärensä Siirin, Saaran pikkusiskon, vieläkin tiukempaan pimpsaan. Olin kuitenkin viimekertaisista tapahtumista sen verran häpeissäni, etten uskaltanut olla Arskaan tai Birgittaan missään yhteyksissä.

Lopulta kiimani vei häpeästä voiton ja soitin Arskalle muina miehinä kyselläkseni yösijaa seuraavalle työreissulle. Arskalle ehdottamani ajankohta sopi oikein hyvin, kuulemma Birgitta olisi silloin käymässä siskonsa luona, joten Arska olisi kotona tyttöjen kanssa kolmistaan. Tuo tieto herätti minussa toiveen uudesta mahdollisuudesta olla tyttöjen kanssa ilman että Birgitta olisi heti myös vaatimassa seksiä. Aloinkin laskea päiviä siihen kunnes pääsisin tuolle tuulesta temmatulle työmatkalle Espooseen.

Vihdoin koitti tuo odottamani hetki ja olin pimpottamassa hermostuneena Arskan ovikelloa. Arska toivotti minut kuitenkin ystävällisesti tervetulleeksi, ja varsinkin Saara vaikutti olevan vierailustani erittäin innostunut. Sydämeni hypähti ilosta, kun Arska ilmoitti meidän kaikkien lähtevän yhdessä saunaan. Eipä aikaakaan kun istuin yhdessä Arskan ja tyttöjen kanssa lämpöisissä löylyissä saunan lauteilla. Yritin häveliäästi peitellä kovettuvaa kaluani, sillä Saaran ja Siirin alastomat vartalot kiihottivat minua suuresti, varsinkin katsellessani heidän peseytymistään isänsä auliilla avustuksella. Erityistä huomiota Arska näytti kiinnittävän tyttöjen alapään puhtauteen, sen verran perusteellisesti hän ne omakätisesti pesi.

Tyttöjen poistuttua saunasta Arska totesi, että nyt on tosimiesten aika ottaa kunnon löylyt. Kuumuudesta nauttiessamme Arska kertoili, kuinka viimekertainen visiittini oli vaikuttanut Saaran käytökseen. Tytön ymmärrettyä, että unimaitoa sai muiltakin miehiltä kuin vain iskältä, oli Saara tahtonut sitä myös ollessaan yökylässä ystävänsä Ellin luona tämän isältä. Miehen tarjottua unettomalle tytölle maitolasia oli Saara selittänyt millaisesta nesteestä oli kyse ja mistä sitä oikein tuli. Ellin isä oli kuulemma ollut ensin hämmästynyt, mutta eronneena yksinäisenä miehenä oli lopulta suostunut Saaran vaatimukseen oikeaoppisesta nukutustavasta. Seuraavana päivänä Ellin isä oli vakuuttanut Arskalle, että Saara oli kyllä niin kiltti tyttö, että saisi olla heillä yötä milloin vain. Myöhemmin Saara oli kertonut voitonreimuisena Arskalle Ellin isän unimaidon hassusta koostumuksesta ja runsaudesta.

Arska naureskeli, että Saara alkoi muistuttaa äitiään siinä suhteessa, että tiesi tarkalleen mitä tahtoi ja sen yleensä myös sai. Hymähdin itsekin, mutta nyt mieleeni oli syöpynyt kuva jostain vieraasta miehestä työntämässä kyrpäänsä Saaran pikkupimpsaan. Tuo mielikuva oli yhtä aikaa äärimmäisen ällöttävä sekä ihmeellisen kiihottava. Jutustelun alkuun päästyään Arska kertoili myös, kuinka koko unimaitotapa oli heidän perheessään saanut alkunsa. Muutama vuosi takaperin Arska oli huomannut, että usein nukkumaan laitettaessa levottomasti käyttäytynyt Saara rauhoittui helposti pienellä pilluhieronnalla. Pian tämä hieronta oli tapahtunut Arskan toimenpiteestä kovaksi käyneellä kalulla, ja siitä lähtien Saara oli saanut joka ilta lämpimän unimaitonsa. Pienen suostuttelun jälkeen Arska oli saanut tytön vakuutettua siitä, että unimaito toimi parhaiten pimpin sisässä, ja niin isän ja tyttären välisissä iltapuuhissa oli siirrytty täysimittaiseen yhdyntään. Siirin vuoro oli tullut vasta puoli vuotta sitten, sillä vaikka nuoremmalla tyttärellä ei ollut ollut koskaan vaikeuksia nukkumaanmenon kanssa, ei Arska-isä ollut voinut enää vastustaa tiukemman pikkupimpsan houkutusta.

Miettiväisenä Arska arveli, että Saara saattoi olla tätä nykyä pikkusiskolleen hieman kateellinen, sillä useammin kuin joka toinen kerta iskä valitsi nimenomaan Siirin saamaan unimaitoa. Arskan mukaan ero tyttöjen välillä oli kuitenkin sellainen, että se täytyi uskoakseen itse kokea. Mietin hiljaa itsekseni oliko tuo kutsu vai pelkkä toteamus. Lopulta saimme tarpeeksemme löylyttelystä ja siirryimme Arskan kanssa saunasta olohuoneen puolelle, missä tytöt jo istuskelivat vaaleanpunaisissa kylpytakeissaan. Joimme Arskan kanssa saunaoluet ja tytöt saivat limpparia. Jonkin aikaa istuttuamme ja teeveetä katseltuamme alkoi Siiriä kovasti haukotuttaa.

“Joko Siiri haluaa nukkumaan?” Arska kysyi tyttäreltään. Siiri vain nyökytteli ujona vastaukseksi.

“Mitä jos menisitkin sedän kanssa nukkumaan”, Arska ehdotti Siirille ja nöykkäsi rauhoittavasti sekä empivälle tytölle että hämmästyneelle allekirjottaneelle.

Saara aavisti heti mistä oli kyse ja alkoi mankua, että häntäkin väsyttää. Arska kuitenkin maanitteli tyttöä jäämään kanssaan katsomaan televisiota.

Isänsä kehoituksesta rohkaistuneena Siiri tuli viereeni ja tarttui minua kädestä kysyen: “Tuutko nukkuun mun kanssa?”

“Totta kai”, vastasin ja lähdin tuon kahdeksanvuotiaan tytöntyllerön perässä kohti lastenhuonetta.

Asettuessamme sängylle vierekkäin makaamaan alushousuissani alkoi olla todella ahdasta. Ilkoalastomaksi riisutunut Siiri käpertyi tiukasti kainalooni, ja hänen pikku peppunsa painautui kutsuvasti etumustani vasten.

“Haluaisitko sinä sedältä unimaitoa?” kysyin varovasti kuiskaten sylissäni makaavalta tytöltä.

“Joo”, Siiri vastasi arkaillen. Turhia aikailematta vapautin sykkivän kyrvän alushousuistani ja asettelin terskani varovasti pikkutytön pimppiä vasten.

Arskan viimekertaista esimerkkiä noudattaen aloitin työntymiseni tyttöön hyvin hitaasti ja varovaisesti. Tunsin kuinka Siirin koko keho vavahteli kaluni liukuessa sentti sentiltä hänen sisäänsä. Vähä vähältä tytön tiukkaakin tiukempi pimpsa antoi myöten kyrpäni määrätietoisen etenemisen myötä. Lopulta aloin hiljalleen naida tyttöä takaapäin Siirin voihkiessa nautinnollisesti korvani juuressa. Katselin haltioituneena kaluni seilaamista tytön uskomattoman ahtaassa pikkupillussa. Tiesin tasan tarkkaan, että se mitä olin tekemässä oli syntisen väärin, mutta sillä hetkellä ei mikään mahti maailmassa olisi saanut minua lopettamaan yhdyntäämme kesken. Samassa Siiri ynähti hieman äänekkäämmin ja tunsin kuinka tytön pimpsa sykki ja värähteli kyrpääni vasten. En enää kyennyt pidättelemään itseäni ja niinpä laukesin raskaan huohotuksen kera voimallisesti Siirin pimppiin. Spermaa valui runsaasti lakanoille minun ja Siirin rauhoittuessa nukkumaan pehmenevä kaluni yhä tytön sisässä.

Jonkin aikaa nukuttuani havahduin siihen kun joku avasi lastenhuoneen oven. Siirin jatkaessa sikeitä uniaan kainalossani ovella alastomana seissyt Saara huomasi minun heränneen, ja viittoi minua nousemaan ylös. Nousin hyvin varovasti Siiriä herättämättä, vedin alushousut takaisin jalkaani ja seurasin Saaraa äänettömästi olohuoneen puolelle. Ohimennen näin Arskan kuorsaavan vanhempien makuuhuoneessa ja panin merkille märän kohdan parisängyn lakanoissa Arskan vyötärön kohdalla. Saarakin oli siis jo saanut isältään unimaitoa sinä iltana. Pohdin itsekseni mitä asiaa Saaralla oli minulle näin keskellä yötä.

“Unimaitoa”, Saara sanoi yllätyksekseni päättäväisenä. “Haluan sulta lisää.”

Jäädessäni sanattomaksi ihmetyksestä tyttö jatkoi topakasti: “Tiedän, et iskä valehtelee et sitä riittäis vaan yhdelle. Ellin isältäkin sain samana yönä kolme kertaa.”

En voinut muuta kuin hymyillä Saaran määrätietoisuudelle ja myönnyin: “Hyvä on, saamasi pitää.”

Kaluni osoitti jälleen selkeitä heräilemisen merkkejä kiskaistessani alushousuni tällä kertaa kokonaan pois. Istuuduin sohvalle ja Saara hyppäsi muitta mutkitta innokkaana syliini. Ohjasin nyt jo kivikovan kyrpäni tytön pimpin huulille ja työnnyin suoraan sisään hänen isänsä jälkiliukkaille. Saara parahteli nautinnosta ratsastaessaan kalullani täysin rinnoin. Kuulin kuinka pallini läiskyivät tytön peppua vasten jyystäessäni tuota piukkaa lapsen pimpsaa. Tiesin, että Saara kestäisi kokeneempana hieman siskoansa rajumpaa menoa, joten annoin palaa täysillä. Itsehän pikku lutkanalku oli tätä pyytänyt, sitä saa mitä tilaa, ajattelin. Saaran ilmeestä näin, että nautinto alkoi mennä jo kivun puolelle, mutta yhtäkkiä tytön kasvoilta paistoi täydellinen raukeus. Tunsin kuinka Saaran pillu puristeli kyrpääni ihanaisesti ja laukesin ilolla tytön sisään mielihyvän huokausten saattelemana. Vaikka spermaa ei tullutkaan enää kovin runsaasti, valui sitä kuitenkin Saaran pimpistä syliini ja pitkin sohvaa.

Nostin raukean tytön käsivarsilleni ja kannoin hänet isänsä viereen nukkumaan. Mietin kertoisikohan Saara isälleen saaneensa unimaitoa vielä minultakin yön pimeinä tunteina. Siivottuani sohvalle tulleen sotkun kömmin takaisin Siirin viereen nukkumaan ja sivelin varovasti nukkuvan tytön pientä pillua, joka oli yhä spermastani kosteana. Viimeinen ajatus ennen nukahtamistani oli, että saisinkohan vielä monestikin antaa näille tytöille heidän niin kovasti kaipaamaansa unimaitoa.

14 kommenttia viestissä: “Unimaitoa, osa 2”

 1. kuole pois says:

  Tuli oikeesti paha olo. Toivon sydämmestäni, ettei sulle likanen paska ole lapsia. Ei vittu. Jos oot naimisissa niin tietääkö vaimosi mitä kirjoittelet täällä? Voiks tää olla edes laillista?
  Kyllä miehet on ali-ihmisiä.

  • Kiihotuin kovaksi says:

   Mitä sitten luet tälläisiä tyhmä? Ja tarvitseeko mukamas vaimon AINA tietää kaikista asioista. No ei todellakaan vittu tarvitse.

  • Tyhmä vai tyhmä? says:

   Ootko vähän yksinkertainen ihminen, ajatusrikos ei ole millään tapaa tuomittava asia kuhan sitä ei toteuta.
   Ja mitenniin miehet on ali-ihmisiä, luuletko ettei löydy naisia jotka näistä kiihottuu.

 2. PED says:

  Tositarinoita olisi todella kiihottava saada ja lukea.

 3. DarkAngelFIN says:

  Kalu oikein sykki tuolla housuissa.

 4. isäpuoli 42v says:

  Olisipa itsellänikin joskus tällainen kokemus!!

 5. Laukesin says:

  Sairaan hyvä novelli ! Lisää vaa 🙂

 6. Tiina says:

  Olipa kiva tarina. 🙂 haluisko joku kirjoitella mun kanssa?

 7. Pärvän kyy says:

  Tämä oli hyvä. Pitkästä aikaa kunnon jäykistys housuissa.

 8. Jeppe says:

  Mahtavaa tavaraa lisää tätä! Kiitos!

 9. Boyle88 says:

  Tosi hyvä myös tää jatko. Lisää!

 10. Mävaan says:

  Hyvä novelli, jatka tästä ja lisää ne muut henkilöt, jota kerroit.

 11. aika hyvä says:

  Kakkoseen seuraavas tarinas. Ja moralisoijat voi painua helvettii.

 12. Feel me says:

  Hyvä oli, jatkoa jos kykenet

Kommentoi

top