search
top

Nuori putkimies tuhmissa hommissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 3.75 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Märkä päiväuneni. Eli m+n, nuoria aikuisia, hiukan kinky muttei todellinen raiskaus. Vähän romanttinenkin ja höpsö. Enjoy!

Ovikello soi. Uninen tyttö havahtuu, vilkaisee kelloa: se näyttää kymmentä. Hän kömpii sängystä vetäisee mustan silkkisen aamutakin ympärilleen ja kiiruhtaa ovelle. Siellä seisoo mies, näyttäen arviolta kaksi- ja kolmikymppisen väliltä. Hän on vahvarakenteinen muttei mikään lihaskimppu, vähän parransänkeä, remonttimiehen vaatteet. Yhtäkkiä unenpöpperössä olevan tytön päässä välähtää; sehän on putkimies! Hän oli soittanut noin viikko sitten talonyhtiölle tukkeutuneesta kylpyhuoneen lavuaarista.

—————————————————————————

-Hei, mä tulin avaamaan sitä tukossa olevaa putkea, sanon ja katsoo nuorta, noin parikymppistä naista aamutakissa ja paljaissa jaloissa. Hänellä on punaiset varpaankynnet. Ja punaiset hiukset. Ne ovat pörrössä, hän näyttää juuri heränneeltä, ja todella kauniilta. Hänen vihreät silmänsä tuikkivat uteliaina suuntaani.
-Joo, niin tietysti, tuu sisään vaan, tyttö sanoo ja vilkuilee minua ujosti. Hänen poskensa jopa alkavat punoittaa hieman, mutta en keskity siihen liikaa vaan pysyn ammattimaisena:
-No, mä meen nyt hoitaa sen lavuaarin. Menee korkeintaan puoli tuntia, johtuu tilasta. Voisin samalla kato asentaa sen uuden tiivisterenkaan ja suodattimen.
-Okei, haittaakse jos meen takasin nukkumaan? Mul on kauheet univelat..lähe vaan sit ku oot valmis, kiitos jo etukäteen! Tyttö sanoo ja hymyilee.
-Ööh, mee vaan. Tää hoituu kyl nopeesti. Hyvää, öm, yötä.
Tyttö hymyilee ja katoaa oven taakse jonka hän jättää jokusen sentin raolleen.

Ryhdyn hommiin ja päässäni vilahtaa nopeasti muisto siitä kun luin pari kuukautta sitten yhdeltä nettisivulta eroottisia novelleja. Joo, naurakaa vaan, mutta kyllä se pornokin joskus alkaa kyllästyttää. Ja minusta on kiihottavaa miettiä, että tietyt kirjoitukset, varsinkin tyttöjen kirjoittamat, ovat heidän fantasioitaan. Tuntuu jotenkin intiimiltä saada lukea jonkun salaisista fantasioistaan, joista he eivät luultavasti ole kertoneet kenellekään.

No joka tapauksessa, takerruin erityisesti erääseen tarinaan, jonka oli kirjoittanut “tyttövain”, ja lopettanut sanoilla: “Tämä on jo pitkään ollut fantasiani, ja sellaisena se tulee varmasti pysymäänkin.” Se kertoi putkimiehestä joka tuli korjaamaan jotakin hänen asunnolleen. Niinkuin minä tulin nyt. Heti kun näin hänet; musta aamutakki, punaiset hiukset… minut valtasi outo deja-vu’n tunne, mutta tajusin pian että se johtui tarinasta, jossa mainittiin juuri ne yksityiskohdat.

Yritän karistaa asian mielestäni ja takoa itselleni; Mika, come on, se on vaan novelli, sen on voinut kirjoittaa vaikka joku vanha ällö putkimies joka fantisoi nuoresta punapäästä. Heräilemässä oleva mielikuvitukseni, ja kyrpäni, lyyhistyy ajatuksesta, ja näin pääsen taas hommiin.

Ollessani valmis alan taas miettiä; mitä jos se oikeasti on hän, tämä nuori, kaunis tyttö, joka on kirjoittanut novellin? Silloinhan hän toivoisi että menisin hänen huoneeseensa, yllättäisin hänet nukkumasta, ja panisin häntä. Ajatuksesta rohkaistuneena ja innostuneena päätän kurkata ovesta. Eihän nyt vilkaisu pahaa tee…tai niin ajattelin, kunnes näen hänen pyöreän, timmin takapuolensa sängyn päällä. Hän on jättänyt aamutakin rautaisen sängyn kaiteelle jalkojensa juureen, ja makaa vatsallan sängyllä, pää tyynyssä. Näen että hänellä on silmät kiinni. Hän hengittää rauhallisesti. Näköjään unessa, vaikka kolistelinkin hieman. Sikeäuninen mimmi. Sydämeni, ja oudosta syystä myös kyrpäni, sykähtää, kun keskityn hänen pienen pieniin yösortseihinsa (jotka tuskin peittävät hänen kimmoisia pakaroitaan) – ne ovat pinkit ja kuviolliset. Eivät kai ne kuviot vain ole…hiivin lähemmäksi varpaillani, ja tunnen oloni todella pervoksi; aikuinen mies urkkimassa viattoman tytön pikkareita.

Ovat ne nallekarhuja! Ei voi olla todellista, ajattelen, ja jähmetyn paikalleni. Kirjoituksessa kuvailtiin tarkalleen tytön liian pieneksi jääneitä pinkkejä nalle-alushousuja. Katsellesani niitä, ja varsinkin niiden alle tuskin peittyvää peppua, tunnen kaluni heräävän, kun pervot ajatukset valtaavat mieleni. Minut melkein valtaa mieliteko repäistä nuo lapselliset housut pois kuluneista saumoistaan ja työntyä hänen nuoreen, varmaankin tiukkaan ja ihanaan, pilluunsa. Tyttö heräisi, voihkaisisi kauhusta, mutta painaisin tämän naaman tyynyyn ja pitäisin tätä paikallaan kun nussisin häntä kovaa, hänen alati märempää…

Repäisin itseni päiväunesta ja käännyn poispäin. Katselen hänen työpöydällään lojuvia esineitä. Näen kalenterin. Selailen sitä, kun nyt jo kerta pervoksi tirkistelijäksi samaistun. Pääsen tähän päivään. Merkintä; ”Muista! Tiedät-kyllä-mitkä päälle, putkimies tulee rassaamaan;P” Jäädyn taas paikalleni. Tämä on jo liikaa ollakseen yhteensattumien kauppaa. En kestä enää. Otan pari hiljaista askelta sängyn luokse ja kurotan kättäni pepun luokse, silitän sitä pikkareiden päältä. Kaluni nytkähtää, kun veri alkaa virrata alakertaani. Siitä on tosiaan aikaa kun olen harrastanut seksiä, saatikka runkannut. Työt ovat vieneet kaiken energiani viime aikoina. No nyt kaikki energia on kyllä keskittynyt tiettyyn paikkaan. Päässäni humisee, ja pulssini kiihtyy, ja saa vereni kohisemaan, kun minut valtaa tieto siitä mitä olen tekemässä. Olen ehkä ottamassa tytön vasten hänen tahtoaan, jos hän vaikka ei olisikaan novellin kirjoittaja. Ja periaatteessa vaikka olisikin, ei tämmöistä silti voi tehdä tosielämässä! Jatkan kumminkin, olen jo liian innostunut ja kiihottunut tästä jännittävästä tilanteesta…

Tyttö alkaa mumista, ja hieroo silmiään. Hän kääntyy minuun päin, avaa silmänsä. Ne laajenevat. Ennen kuin hän ehtii päästää pihaustakaan, olen hänen päällänsä, hajareisin, hän kääntyy siinä samassa rytäkässä selälleen minun auttamana. Nappaan hänen kätensä ja vien ne hänen päänsä yläpuolelle.
-Mitä sä teet? Tyttö kysyy hämmentyneenä. En kyllä erota pelkoa hänen äänestään. Ehkä olen oikeilla poluilla.
-No miltä tää näyttää, sanon tiukasti. Raiskaan sut, mietin, mutten sano ääneen.
-Jos et oo hiljaa, joudun tunkemaan jotain suuhusi! Sanon ankarasti. Tyttö on hiljaa.
Otan yhdellä kädellä taitavasti vyöni irti, toisella pitelen hänen käsiään. Vien hänen kätensä metallisen sängynpäädyn väliköistä läpi, niin että yksi tanko jää käsivarsien väliin. Sidon hänen ranteensa yhteen vyöllä. Tiukalle, muttei kivuliaan. Menen takaisin asemiini, istun hajareisin tytön reisien päällä. Hän on nyt avuton ja armoillani.

—————————————————————————–

Mies on päälläni. Hänellä on voitonriemuinen hymy kasvoillaan. Olen niin hämmentynyt, etten saa sanaa suustani. Tämä todella tapahtuu! Mutta se tuntuu erilaiselta kuin fantasiassani, ja nyt minua alkaa epäilyttää, oliko niin hyvä idea antautua, eikä taisella vastaan. Mitä jos hän vaikka satuttaa minua? Enhän voi tietää, enhän edes tunne koko miestä. Apua. Mietin. Samalla tunnen itseni todella kiihottuneeksi tilanteesta, onhan se sentään ollut pitkäaikainen fantasiani tulla ”raiskatuksi” (eihän se todella ole raiskaus jos kerta haaveilen siitä, haluan sitä, ja nautin siitä?) No, se jää nähtäväksi. Päätän että odotan vielä hetken ja katson mitä tapahtuu – jos jotain pahaa, sitten huudan. Vaikka eihän tähän aikaan ole ketään kotona, ja talossa on paksut seinät. Shit. Sydämeni hakkaa voimakkaasti rinnassani, kuin se pyrkisi ulos. Vedän hiukan “kahleistani”, mutta ranteeni ovat taitavasti sidotut ja minua kookkaampi ja vahvempi mies istuu päälläni. Tilanteen toivottomuus, ja tunne avuttomuudesta, kiihottaa minua. Olen täysin tämän miehen armoilla.

—————————————————————————-

Katseltuani tyttöä hetken ryhdyn toimiin, ja nostan hänen yötoppiaan ylös, niin että se paljastaa hänen piehköt, pehmeät rintansa. Kokeilen niitä käsiini, oikein sopivat ja nätit. Hieron ja puristelen niitä, vilkaisen nopeasti tytön pyöristyneisiin silmiin, jotka kuitenkin sulkeutuvat heti kun teen seuraavan siirtoni, hieraisen nännejä hiukan karheilla peukaloillani. Nännit näyttävät vaaleanpunaisilta ja herkullisislta, ja kovettuvat kosketukseni alla, joten kumarrun alas ja alan imeä ja lipoa niitä. Tyttö voihkaisee heikosti jotain joka kuulostaa ”Eiih—aaah”. Rohkaistuneena näykkäisen yhtä nänniä, ja allani oleva tyttö kiemurtelee ja sanoo yhtäkkiä;
-Aioksä raiskata mut?” hieman pelokkaana.
-Ootko kirjoittanut tän tyyppisen novellin? kumarrun kuiskaamaan hänen korvaansa.
Hän nielaisee ja kuiskaa -Joo.
-No sittenhän sä et voi panna pahakses. Kannattais varoa mitä toivoo, sanon mystisesti, päättäen että keskustelu on ohi, ja siirryn taas istuma-asentoon.

Avaan housuni vetoketjun, ja vapautan kovan, jo kosteana kiiltävällä terskalla varustetun kaluni. Tyttö katsoo kaluani ja nielaisee. Näköjään astetta suurempi varustukseni on hänelle uutuus. Erektioni on niin mahtava että minuun melkein sattuu, minun on upotettava kyrpäni tähän tyttöön NYT. Vedän lompakostani kortsun ja laitan sen päälle melkein tärisevin käsin. Jotain armoa sentään. Ja eipä jää todistusainestoa, mietin sarkastisesti. Sairasta. Vedän hänen oudolla tavalla härskit pikkarinsa alaspäin paljastaen luonnollisen, mutta siistityn karvoituksen. Nousen vähän ylös ja vedän alushousut hänen nilkkoihinsa asti. Hän kiemurtelee vähän ja mumisee ”Ei, et sä voi” muttei tee enempää vastarintaa. Pistän kullini hänen vielä melkein yhdessä olevien jalkojen väliin. Tunnen jo hänen pillunsa kosteuden, liu’uttaen peniksen kärkeä hänen liukasta vakoaan pitkin.

Nostan hänen jalkansa ylös, hartoilleni, lukitsen hänet käsivarsillani. Vien kaluni uudestaan hänen kosteille häpyhuulilleen, hieron hetken klittaa terskani päällä. Tyttö kiemurtelee ja hokee ”Ei, älä…”
Se on kuin mantra, ja saa minut melkein räjähtämispisteeseen, koska syvällä sisimmässäni tiedän, ja tunnen, että tyttö haluaa minua. Äkkiä upotan pakottavan ja sykkivän kyrpäni syvälle hänen pilluunsa. Se sulkeutuu yhtenä tiukkana lihakseni paksun kaluni ympärille. Tyttö voihkaisee vähän kovemmin ”eiii…aaah…” Tuntuu todella hyvältä. Vedän itseni melkein kokonaan ulos ja toistan liikkeen. Alan nussia tuota ihanaa pillua, ihanaa nuorta punapäätä, rytmikkäästi, ja koko ajan syvemmälle hänen avautuvaan vaginaansa. Kohta koputtelen varmaan jo kohtua. Tyttö voihkii ja kiemurtelee, sanon ”Hiljaa, mä aion tulla suhun kohta, sun ihanaan, tiukaan pilluus”. Työnnyn häneen yhä uudestaan, ja yhtäkkiä tyttö alkaa kouristella ja voihkia taas, tunnen hänen sykkivän voimakkaasti ympärilläni, ja en kestä enää, vaan laukean kontrolloimattomasti hänen pillunsa imussa, ja yhdyn hänen orgasmiinsa voitokkaasti.

Jään huohottaen nojaamaan hänen jalkoihinsa hetken, sitten vapautan ne sängylle. Irrotan tytön kädet ja nousen pois hänen päältään. Sanaakaan sanomatta käännyn pois ja lampsin vessaan. Otan kondomin pois ja heitän sen roskiin. Katson itseäni peilistä, heitän vähän kylmää vettä kuumottavalle naamalleni ja mietin; mitäs nyt? Panin juuri seksikästä tyttö periaatteessa väkisin, ja sain elämäni orgasmin. Hänkin näytti nauttivan. Mutta se oli hetken huumaa, nyt olen taas oma, ujo itseni. Raiskaaja-raksamiehen-rooli on poissa, hävinnyt. Astun mietteissäni eteiseen, ja tyttö seisoo ovenraossa eteisen ja olohuoneen välissä, nojaten ovenkarmiin. Hän on kietonut aamutakin ympärillensä.

-Hei. Saitko putken avattua? hän sanoo ja hymyilee kainosti. Huh! Hän ei ole tulossa paistinpannun kera perääni.
-Joo, kyllähän siinä meni hetki, mutta nyt on kyllä röörit rassattu kunnolla, sanon ja hymyilen jutun kaksimielisyydelle.
-Tota…voisinko tarjota jotain juotavaa, kahvia, teetä, limua…? tyttö kysyy epäröiden, selvästi kohteliaisuudesta.
-No…en mä nyt tarvitse, tai jos oikeesti haluut että jään.. sanon epävarmana.
-Joo joo! Kyllähän mun nyt noin kovasti töitä tekevä rehellinen mies pitää jotenkin palkita! Tää putki-juttuhan ei maksanu mulle mitään.
-Okei, naurahdan, rehellinen ja rehellinen.
-Kyllä kuppi kahvia vois maistua. Tässähän alkaa jo väsyä.
Tyttö katsoo minua kummastuneena.
-Siis…olen ollut hereillä jo neljästä asti tänään, sanon haukotellen samalla vahingossa, tehostaen lausettani.
-Oho…en tajunnut. Niin tietysti. Paljon avaamisen tarpeessa olevia putkia, hän hymyilee vinosti.
-No, mä laitan kahvin valumaan, istu sä vaan alas, tyttö sanoo ja lähtee keittiöön. Yhtäkkiä hän kääntyy kannoillaan ja sanoo ujosti, vilkuillen minua silmiin:
-Mä oon muuten Minja. Hymykoupat vilahtavat hänen poskillaan. Se on söpöä.
-Hauska tutustua, sanon ironisesti, kai. Juurihan me tutustuttiin, intiimisti.
-Mun nimi on Mike. Hymyilen takaisin.

Istumme ja juttelemme niitä näitä, ihan kuin äskeistä ”raiskauskohtausta” ei koskaan olisi tapahtunutkaan. Vaikka se pyörii mielessäni koko ajan.
-Onks sulla tänään enää mitään keikkaa? Minja kysyy.
Havahdun, en edes ollut ajatellut koko asiaa. Huh, tämä tosiaan taisi olla päivän viimeinen keikka, ainakin tähän asti. Onneksi.
-Ei ole, itse asiassa. Vierähti tää päivä jo ihan tarpeeks pitkäks, ku on koko viime pari viikkoa ollut jopa yli kymmenen tunnin työpäiviä. Yleisremonttimies, jokapaikanhöylä, kun olen. Aina löytyy niitä avuttomia, yksin asuvia naisia joka tarvii apua ties missä hommissa. Tajuan yhtäkkiä sanomani, ja tyttö purskahtaa nauruun.
-Vai hommissa…hän hihittää.
-Ei, siis en mä sitä…no mut kuitenkin. Päätän, että se on nyt tai ei koskaan mainita asiasta.
-Siis tää mitä tapahtu äsken…en oo koskaan ennen…tehny semmosta. Tai siis en mä nyt neitsyt ollu, mut tajuat varmaan, pälätän hermostuneena.
-Joo ymmärrän. Ja hyvä, kai. En mäkään oikeasti uskonu et kukaan edes lukee noita stooreja, tai varsinkaan et tätä tapahtuis…mut se oli kyl aika mahtavaa, Minja sanoo ja katsoo minua ujosti.
-Niin oli, vastaan.
-Toivon ettet saanut traumoja tai mitään, mut tais vallata joku hullu alter-ego sillä hetkellä..en oo tavallisesti tollanen.
-No en uskonutkaan, et ainakaan vaikuta dominoivalta viattomien naisten hyväksikäyttäjältä luonteeltasi. Mutta hmm, kuka sitä nyt julkisesti tietäisikään, hän sanoo, ja hymyilemme toisillemme.

Minusta tuntuu, että pitäisi lähteä ettei Minja kiusaannu, ja nousen ylös.
-Kiitos kahvista…ja kaikesta. Minja pomppaa ylös tuolista ja tulee luokseni.
-Pitääks sun lähtee jo? hän kuiskaa ja sivelee käsivarttani hellästi. Saan impulssin vetää hänet syleilyyni, ja teen näin, suudellen häntä hellästi. -Vastasko toi sun kysymykseen? kuiskaan hänelle huulemme irtauduttua hetkeksi.
-Joo, hän kuiskaa käheästi ja hänen pehmeät huulensa kohtaavat omani taas. Tämä tuntuu niin hyvältä, tajuan yhtäkkiä etten ollut suudellut häntä vaikka harrastimme seksiä. Niin ei ole varmaan ikinä käynyt. No, se asia korjataan nyt. Suutelemme ajan joka tuntuu ikuisuudelta, sitten nostan hänet syliini niin että hänen jalkansa ovat ympärilläni, ja kannan hänet makuuhuoneeseen.

————————————————————————–

Mike laskee minut sängylle makaamaan, ja asettuu makaamaan päälleni.
-Voinko riisua sun vaatteet? Ollaan epätasoissa paljaan pinnan kanssa, kysyn hiukan ujostellen. Vastaamalla kysymykseeni hän nousee istuma-asentoon, nousen itsekin ja avaan hänen hupparinsa. Se valahtaa lattialle. Hän antaa riisua t-paitansakin, paljastaen aika treenatun kropan. Hän tuntuikin mukavan vahvalta ja lihaksikkalta. Annan kätteni harhailla hänen torsollaan, ihoni näyttävää vaalealta hän hieman päivettyneempää nahkaansa vasten. Hän sulkee silmänsä ja huokaa, kun käteni löytävät hänen housujensa etumukselle. Tunnen hänen kiihottumisensa kovana kämmentäni vasten, hieron sitä kiusoittelevasti. Hän ottaa hellästi hiuksistani kiinni niskan takaa, ja suutelee minua intohimoisesti. Kallistan hänet sängylle makaamaan, ja alan avata hänen housujaan.

Avatessani vyötä minua alkaa kuumottaa kun muisto äskeisestä, minusta sidottuna sillä, tulvahtaa mieleeni. Innostuneena jatkan, hieron erektiota boksereiden läpi, ja hänen avullaan vedän molemmat housut alas. Katson tuota kaunista, hiukan kaartuvaa elintä himokkaasti, ja minut valtaa himoa maistaa sitä, joten alan nuolla kullia, ja pistää sitä suuhuni pieni osa kerrallaan. Mika huokaa ja jännityy, kun kalu on syvällä suussani. Tunnen sen kovettuvan entisestään, mikä kiihottaa minua. Tuntuu kuin olisin jo litimärkä. Imen vielä hetken, ja nostan sitten pääni sitten Miken naaman korkeudelle.
-Sun vuoro, hän sanoo, ja jään makaamaan kun hän painuu jalkoväliini. Hänen kielensä alkaa tottuneesti lipoa pullistunutta klitoristani, ja maistelemaan kosteita huuliani. Tunnen hänen kielen kärkensä tunketuvan vakoon. Sitten hän työntää sormensa sisälleni, se luisuu helposti liukkaaseen pilluuni.
-Hyvä, oot jo ihan märkä, Mike sanoo virnistäen, ja työntää toisen sormen sisääni. Nyt tuntuu jo hiukan ahtaalta, hän liikuttaa sormia syvällä sisälläni väristellen ja koukistellen niitä, ja nuolee ja imee samalla klittaani. Tuntuu niin hyvältä, kutkuttava tunne sisälläni alkaa voimistua, ja tulen hänen sormiensa ympärillä.

—————————————————————————–

Tunnen kuinka Minjan pillu supistelee, tehden minut kovemmaksi. Tytön orgasmi saa minut aina villiksi. Annan hänen levähtää hetken, silitellen hänen litteää vatsaansa ja reisiä, ja katsoen tätä kaunista olentoa laitan kortsun kovan kullini päälle. Käyn makaamaan hänen päällensä, upotan kyrpäni äskeisestä käsittelystä todella märkään pilluun, joka tuntuu ihanalta ympärilläni. Alan nussia häntä hellästi, hän laittaa jalat ympärilleni. Suljen silmäni ja nautiskelen hetken, sitten katson häntä intensiivisesti, hänen täyteläisiä huuliaan, söpöä nenää, punoittavia poskia, jossa näkyy muutama pisama kesän jäljiltä, ja hänen silmiään, kun ne avautuvat ja tarkentuvat omiini, ne ovat halua täynnä.

-Käänny toisin päin, sanon, ja autan hänet kontilleen. Löydän kostean pillun uudestaan ja työntäydyn sisään. Näin näen myös hänen perseensä, ja läimäytän häntä kokeeksi pakaralle.
-Ah, hän ynähtää.
-Mitä sanoit? kysyn ja läimäytän uudestaan, kovempaa. Hän on hiljaa, mutta painaa päänsä tyynyyn. Jatkan nussimista ja läpsimistä, välillä toiseen puoliskoon. Peppu punoittaa ihanasti, ja tunnen kuinka hänen pillunsa tiukentuu ympärilleni. Näköjään hän tykkää tuhmista jutuista.
-Mä alistan sua nyt, etkä sä voi sille mitään, sanon ja imen hetken keskisormeani liukastuttaen sitä, vaikka näen jo että hänen pyllynreiällekin on valunut hänen nesteitään. Hieron sitä hetken, ja työnnän sitten varovasti vähän sisään. Hän ynähtää yllättyneenä, muttei sano mitään vastaan. Jatkan ja työnnän sormea syvemmälle. Liikuttelen sitä vähän, ja toisella kädellä kurottaudun nipistämään hänen nänniään. Sitten panen häntä taas rytmikkäästi, ja pian hän voihkii tyynyyn:
-Mä tuun nyyyyttt, aaaaah! ja tunnen kun itsekin löydän nautinnon huipun hänen molemmat reikänsä supistellen ympärilläni, vedän sormeni ulos ja painaudun vielä voimalla Minjan pilluun, räjähtävän orgasmin vavisuttaen molempia. Jään huohottaen nojaamaan häneen hetken, sitten vetäydyn ulos, menen selälleni makaamaan, hän tulee makaamaan viereeni pää olkapäälläni.

-Oot tainnu lukea muitakin mun novelleja, tai sitten vaan teet asioita jotka just saa mut ihan hulluks, hän sanoo katsoen minua ihmetellen ja ihaillen.
-Heh, ehkä molempia, hymyilen ja sanon hellästi:
-Oot ihana, seksikäs tyttö joka on kinky sängyssä! ja suutelen häntä.
-Niin kai”, hän hymyilee, ja sanoo vihjaillen:
-On sitä vielä muitakin juttuja…Ehkä voidaan kokeilla niitäkin joskus. Just nyt tässä on hyvä olla.

7 kommenttia viestissä: “Nuori putkimies tuhmissa hommissa”

 1. fani says:

  haha tyttövain xD

  ja novellista; oli ihana! tykkäsin paljon.

 2. tyttövain says:

  Muuten kiva mutku mun ööh mikäs toi ny onkaan niin toi nimimerkki on tyttövain… Se häiritsi pikkasen ;D muuten tosi hvä

 3. secondchange says:

  eikä, miten söpö ;3 !

 4. 7days says:

  Ihan hyvä ! Mutta kirjotusvirheitä oli muutama, esim. Mike vaihtuu jossain välissä Mikaksi ja pisteitä puuttui. Mut 4/5 !:)

 5. penttiperus says:

  iha hyvä, oli mukavaa, että kerrottiin sekä naisen että miehen näkökulmasta. 4/5

 6. Feel me says:

  Mä tykkäsin täst, hienosti vaihtu kertoja tossa välillä

 7. Jooh says:

  Ihan ok. 3/5

Kommentoi

top