search
top

Nuori ori kesytetään

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...

Armeija takana, elämä edessä. Niinhän sen kuuluisi mennä. Harmi vain, että rahavarani olivat kertakaikkiaan loppu. Olin vapautunut asepalveluksesta heinäkuun alussa, ja opiskelupaikka oli tiedossa syksyksi. Lähes kaksi kuukautta siinä välissä joutuisin kitkuttelemaan ties miten, ennen kuin pääsisin opintotuen piiriin ja elintasoni nousisi tonnikala- ja makaronilaatikkotasolle. Kesätyöpaikka olisi tietysti auttanut asiaa, mutta ne oli jo jaettu parempiin käsiin silloin kun minä harjoittelin oikealle kääntymistä ja taakse poistumista.

Viihteelle oli kuitenkin pakko päästä, vaikka siellä ei nyt laitettukaan elämää risaiseksi. Niinpä suuntasin kulkuni keskustan baariin. Istuin baaritiskin äärellä tyhjää kukkaroani miettien, kun katseeni osui tutun näköiseen vanhempaan naiseen joka istui niin ikään baaritiskin äärellä jonkin matkan päässä minusta. Kesti silti hetken ennen kuin tunnistin hänet. Sehän oli entinen opettajani Tuija. Tunnistamista oli viivästyttänyt se, että hänellä oli nyt asiallisen työvaatetuksen sijaan yllään vartalon kurveja myötäilevä kevyt kesämekko. Minä olen aina ollut kypsän naiskauneuden ihailija, ja jäin silmäilemään hänen muotojaan.

Kohottaessani katseeni naisen vartalolta huomasin, että hän katsoi suoraan minua kohti. Ai ai sentään, olin tainnut jäädä kiinni itse teosta. Hymyilin hänelle kohteliaasti ja nyökkäsin, ja Tuija vastasi hymyyni. Sitten joku, suunnilleen Tuijan itsensä ikäinen mies istahti hänen vierelleen ja he alkoivat jutella keskenään tuttavallisesti.

Ei kestänyt kauaakaan, kun rajallinen budjettini oli jo loppumassa ja aloin tehdä lähtöä baarista. Ulko-ovea kohti suunnatessani melkein törmäsin Tuijaan, joka oli juuri tulossa naisten vessasta.
-Olethan se sä, ajattelin jo että tunnistinko oikein. Te nuoret miehet miehistytte tuossa iässä niin nopeasti. Siitähän on vuosi kun sinäkin lähdit maailmalle.
-No inttiin asti vain pääsin, sanoin opettajalle.

Aloimme siinä sitten jutella kuulumisistamme, juttu luisti yllättävän luontevasti entisen oppilaan ja entisen opettajan välillä. Vanhat roolit oli helpompi unohtaa baariympäristössä, vaikka ne vaikuttivatkin yhä taustalla. Tuija kertoili koulun tapahtumista, minä jotain inttijuttuja ja taisin siinä rahapulanikin mainita. Kesken jutustelun seuraamme liittyi myös Tuijan seurassa aiemmin ollut mies.
-Ai tännekö sä jäit jonkun nuoren miehen kanssa heilastelemaan, vanhempi mies nauroi.
-No jos mä tästä nyt lähden sitten, kun rahatkin ovat loppu, minä sanoin. Näytti siltä, että olin seurueen kolmas pyörä.
-Älä nyt vielä, kyllä me sulle tuoppi maksetaan, joviaalin oloinen herrasmies tarjosi. Tuija esitteli meidät toisillemme.
-Tässä on Mikko, entinen oppilaani. Ja tämä on Lauri, hyvä ystäväni.
Tervehdimme toisiamme. Päätin hyväksyä tarjotun tuopin, köyhällä ei ole varaa nirsoilla.

Etsiydyimme rauhalliseen nurkkapöytään ja jatkoimme jutustelua. Varsin pian minulle selvisi Laurin puheista, että en ollut ainakaan häiritsemässä mitään romanssia. Hän oli homoseksuaali ja todellakin vain opettajattaren hyvä ystävä. Tiesin Tuijan eronneen miehestään pari vuotta aikaisemmin, olin silloin ollut vielä hänen oppilaitaan.
-No mites sulla Mikko, naisia varmaan riittää joka sormelle nuorella komealla kundilla? Kysyi Lauri ja iski silmää.
-Voishan niitä ollakin, mutta ei sitä intissä ollessa ehtinyt. Ja tämä rahapulakin tuo rajoituksensa.
-Se on tuo yleinen taloustilanne aika huono ja työpaikat kiven alla, myötäili Lauri.
Olimme hetken aikaa hiljaa, kunnes Lauri puhkesi puhumaan.
-Mutta ei nyt puhuta näin masentavia. Menkää te vaikka tanssimaan, minä katson josko täällä olisi muita homppeleita liikkeellä. Vaikka tuskin on.
Epäröin hetken, mutta nousin sitten ylös ja kumarsin opettajalle. Hän nousi myös ja suuntasimme yhdessä tanssilattialle.

Olimme aika epäsuhtainen pari, ikäeroahan meillä oli selvästi, mutta kukaan ei tuntunut kiinnittävän asiaan huomiota eikä paikalla ollut tuttuja. Tuija keinutteli vapautuneesti lanteitaan parin nautitun tuopin vähentäessä estoja, ja näytti suoraan sanoen todella seksikkäältä ohuessa kesämekossaan. Tunsin kaluni hiljalleen jäykistyvän, ja mietin näkyikö se farkkujeni etumuksessa.

Tanssimme muutaman biisin ajan, kunnes vuoroon tuli hitaampi kappale. Katsoimme Tuijan kanssa hetken epäröiden toisiamme. Hitto vieköön, kerranhan täällä vain eletään, ajattelin mielessäni ja vedin hänet lähemmäs. Aloimme tanssia hitaasti, minä laskin toisen käteni opettajan lanteille ja hän kiersi omansa minun kaulani ympärille.
-Poikaparka, joudut tanssimaan tälläsen vanhan naisen kanssa vaikka nuoria kauniita tyttöjä olisi varmasti jonoksi asti, Tuija kuiskutteli.
-Et sä nyt niin vanha ole. Ja sitäpaitsi minä tykkään vähän vanhemmistakin.
Hetken kuluttua tunsin, miten Tuijan toinen käsi laskeutui takamukselleni ja jäi sinne. Sormet puristivat pakaroitani.
-Anteeks nyt mutta mun on pakko sanoo tämä. Sulla on ihanan timmi perse, mä katselin sitä jo aiemmin kun sä kävelit tuolla. Voi kun mä olisin edes muutaman vuoden nuorempi.
Siihen en keksinyt mitään sanottavaa, eihän minulla ollut aikakonetta. Pian hidas biisi loppui ja me palasimme pöytään Laurin luokse.

Lauri katseli meitä vaiteliaana, ja mietin oliko hän nähnyt miten opettaja oli puristellut takapuoltani.
-Käypä Mikko hakemassa meille kaikille vielä yhdet, Lauri ehdotti ja antoi setelin. Nousin pöydästä ja suuntasin baaritiskille. Siellä juomia odotellessani vilkaisin kantapöytäämme, ja näin Tuijan ja Laurin kuiskuttelevan vilkkaasti keskenään. Välillä he vilkuilivat minun suuntaani.

Palasin pöytään juomien kanssa. Hetken aikaa niitä siemailtuamme ja niitä näitä juteltuamme Lauri katsoi minua kysyvästi.
-Sulla on ilmeisesti aika pahakin se rahapula.
-No joo, onhan se.
-Kuule, mitä jos lähtisit Tuijan kämpille täksi illaksi vähän niin kuin seuralaiseksi. Saat muutaman setelin vaivanpalkaksi.
-Jaa…seuralaiseksi. Tarkoittaa niin kuin…
-Annat sille kullia, Lauri sanoi suorasukaisesti. Tuija katseli baarin lattiaa, mutta ei kieltänyt Laurin esitystä eikä nauranut sille.

Menin aika hiljaiseksi kuullessani ehdotuksen. Enpä ollut tuollaista tullut ajatelleeksikaan taloustilanteeni parantamiseksi. Aioin jo sanoa, että lähtisin Tuijan seuralaiseksi vaikka ihan ilmaiseksi, olihan hän vielä varsin vetävän näköinen nainen ja itsellenikin oli paineita kertynyt inttiaikana. Mutta jätin sen sitten sanomatta. Raha olisi todella, todella tarpeen. Jos tekisin sen ilmaiseksi, miksi en tekisi rahasta?

-Paljonkos olette ajatelleet, tuota, maksuksi?
Lauri huitaisi kädellään ilmaan.
-Katsotaan myöhemmin tilanteen mukaan. Satalappunen tai pari.
Hän näytti olevan asiassa puhemiehenä ystävättärensä puolesta, joka taisi ujostella hieman noloa aihetta.
-Mutta teet sitten sen, mistä sulle maksetaan.
Mietin asiaa vielä hetken, vaikka olin oikeastaan päätökseni tehnyt.
-Okei. Kyllä se sopii.

Joimme juomat loppuun ja tilasimme taksin. Sitä odotellessamme Lauri ja Tuija kävivät läheisellä pankkiautomaatilla, ilmeisesti palkkiorahojani nostamassa. Huomasin että he supattelivat taas jotain keskenään. Mikä lienee salaliitto siinä oli meneillään. Taksin tultua Lauri istahti etupenkille kuskin vierelle, minä ja Tuija kahdestaan takapenkille. Entinen opettajani oli päässyt ylitse häveliäisyydestään nyt kun kaupat oli onnistuneesti tehty. Hän laski kätensä reidelleni ja katsoi minua silmiin, kuiskasi niin ettei taksikuski kuullut.
-Me erottiin Joukon kanssa, siis mun entisen miehen kanssa, kaks vuotta sitten. Sen jälkeen mä en… niin no. Kyllä nainen tarvitsee tiettyjä asioita.
Kumarruin Tuijan puoleen ja me suutelimme. Hänen kätensä siirtyi reideltäni jalkojeni väliin ja jäi sinne, housunkankaan alla kivikovana pullottavan kalun päälle.
-Isoja ja kovia asioita, opettaja huokaisi.

Unohdin kokonaan kuljettajan ja Laurin, kun me Tuijan kanssa suutelimme ja koskettelimme toisiamme taksin takapenkillä koko matkan ajan. Opettaja kuljetti kättään housuissani sojottavan kullin vartta pitkin. Minä puolestani työnsin käteni hänen mekkonsa sisään ja hitaasti aina naisen jalkoväliin asti. Tunsin sormenpäissäni hänen reisilleen valuvan märkyyden jo ennen kuin kosketin naisen häpyä. Opettaja voihkaisi ja katsoin paremmaksi lopettaa siihen, jätin kuitenkin käteni hänen mekkonsa alle ja hivelin hänen reittään. Taksimatka oli suorastaan kidutusta, kun hiplailimme ja kiihotimme toisiamme mutta emme voineet mennä sen pidemmälle.

Mielessäni liikkui koko ajan tietoisuus siitä, että minut oli ostettu. Vaikka tilanne oli hyvin miellyttävä, olin kuitenkin täällä siksi että minulle maksettiin siitä rahaa. Se ei ollut vastenmielinen ajatus, vaan kiihottava, mutta niin se vain oli. Olin itseäni vanhemman naisen lelu, rahalla sänkyseuraksi ostettu nuori ori, miespuolinen huora.

Lopulta taksi pysähtyi kerrostalon eteen. Nousimme Tuijan kanssa autosta. Vasta tässä vaiheessa huomasin vähän hölmistyneenä, että myös Lauri nousi autosta. Olin jo melkein unohtanut koko miehen olemassaolon.
-Asuukos Laurikin tässä samassa talossa, kysyin opettajalta. Tämä vain hymyili.
-Älä nyt höpsi.

Huolestuin toden teolla, kun Lauri nousi kanssamme toiseen kerrokseen ja astui muina miehinä sisään asuntoon minun ja Tuijan kanssa.
-Tuota… luulin, että minä ja Tuija olemme kahdestaan, mä en ole tottunut mihinkään katselijoihin.
Opettaja kietoi kätensä kaulani ympärille ja alkoi suudella minua. Sitten hän laski toisen kätensä taas haaroihini ja kouraisi kunnolla, supattaen samalla korvaani.
-Teet justiinsa sen mistä sulle maksetaan, niinhän me sovittiin.

Opettaja alkoi samalla kiskoa paitaa pois päältäni. Pian se heitettiin huoneen nurkkaan. Tuija vetäytyi kauemmas ja katsoi ihaillen ylävartaloani, nyt kun minulla oli vain pelkät farkut ylläni.
-Oot kyllä pitänyt huolta itsestäsi. Ihanan tiukat vatsalihakset ja muutenkin timmi kroppa. Hei Lauri, paljonko me maksetaan tästä?
Lauri oli istahtanut sohvalle ja katseli minua vähintään yhtä ihailevasti kuin opettaja. Minua häiritsi edelleen Laurin läsnäolo, mutta en kai voinut ryhtyä häntä uloskaan heittämään. Lauri kaivoi lompakkonsa esiin ja latoi pöydälle viisikymppisiä ja satasia.
-Tässä olis 500 euroa.

Pöydällä oleva summa näytti käsittämättömän suurelta vähävaraisen nuoren miehen silmille.
-Eiks me puhuttu että satanen tai kaks… tai kelpaa toikin mulle, mutta…
-No sulla on sentään kaksi asiakasta, ilmoitti Tuija alkaen samalla riisua mekkoaan. Aivoni saivat samaan aikaan kaksi vahvaa viestä: silmilläni ahnehdin Tuijan kuoriutumista vaatteistaan, mekon alla hänellä oli varsin seksikkäät alusvaatteet. Korvissani soivat sanat “kaksi asiakasta”.
-Mitä sinä sanoit… siis kaksi…
-Oles nyt. Housut pois, me mennään tuonne makkarin puolelle.

Tuija veti minut kädestä pitäen makuuhuoneen puolelle, ja kun ovi suljettiin saatoin taas unohtaa Laurin olemassaolon. Nainen kävi kiinni farkkuihini ja alkoi vetää niiden vetoketjua auki. Kaluni pullisteli jo housuissa haluten kovasti päästä vapaaksi, ja niin se tekikin kun farkkuja alettiin vetää pois jaloistani. Lopulta ravistelin ne itse nilkoistani ja seisoin Tuijan edessä alastomana, kalu sojotti pystyssä.
-Vau. Voi luoja, opettaja huokaili katsellessaan minua. Hän tarttui kiinni jalkojeni välissä roikkuviin kiveksiin, ja puristeli niitä niin että ne muljahtelivat hänen sormiensa välissä. Sitten hän ohjasi minut kohti sänkyä.

Sängyn laidalla Tuija riisutui itsekin alusvaatteistaan, rintaliivit putosivat ensin lattialle ja sitten pikkuhousut. Kumarruin suutelemaan hänen rintojaan, mikä sai naisen taas huokailemaan. Samalla hän päästi irti munistani ja alkoi hivellä kovana seisovaa kaluani.
-Opettajan oma leikkikalu, Tuija sanoi.
-Pane mua niin kuin kunnon rattopoika.
Tuija nousi sängylle ja minä seurasin häntä. Otin kiinni sängyllä makaavan naisen nilkoista ja levitin ne auki, ja sitten olinkin jo hänen reisiensä välissä. Asetuin hänen päälleen, suutelin häntä ja aloin työntää kaluani sisään. Tuijan pillu oli aivan märkä ja työnnyin häneen helposti. Kostea kuumuus puristui kovana sojottavan elimeni ympärille. Aloin työnnellä sitä Tuijan sisään rytmikkäästi. Hän voihkaisi jokaisella työnnölläni ja kannusti minua.
-Niin iso kulli, nussi mua sillä. Pane kunnolla…aahh…
-Sun pillu on niin kiimainen, pimppi aivan märkänä, tykkäätkö…nuoren miehen kyrvästä…
-Joooh. Ihana nuori kulli.

Lopulta kuului vain murahduksia ja voihkauksia, kun naimme entisen opettajani kanssa. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja liikutti lantiotaan vastaanottavaisesti, työntäessäni suonikkaan kovuuteni syvälle hänen jalkojensa väliin. Kaluni liikkui edestakaisin naisessa, joka oli ostanut minut juuri tällaiseen käyttöön.

Lopulta en pystynyt enää pidättelemään vaan purkauduin häneen voimalla ja ääneen mörähdellen. Samaan aikaan Tuija voihki kiivaasti ja kiimaisesti saavuttaessaan oman orgasminsa. Sen aallot löivät hänen lävitseen ja tunsin kuin jossain kaukana miten hän tärisi allani. Lysähdin Tuijan päälle hikisenä ja voipuneena. Makasimme siinä sylikkäin pitkän aikaa.

Kun me lopulta olimme toipuneet riittävästi, Tuija kierähti pois altani ja suuteli minua sitten suulle.
-Hyvin tehty. Mulla on yks tosi ihana dildo, mutta nyt se on enää vasta toiseksi paras mun leikkikaluista.
Tuija hypisteli hetken muniani ja katsoi sitten minua kysyvästi.
-Joko oot kunnossa? Oli aikamoista meininkiä. Oot kyllä varsinainen sonni.
Nyökkäsin vastaukseksi. Mikäs tässä oli ollessa. Ajattelin jo, että ehkä voisimme ottaa Tuijan kanssa uusinnan piakkoin. Koko rahalla vastinetta maksajalle.
-Oota tässä.
Tuija nousi sängystä ja lähti huoneesta.

Kuulin toisesta huoneesta vaimeaa puheensorinaa. Sitten ovi aukesi, ja Tuija astui sisään Lauri perässään. Tuija oli vetänyt ylleen aamutakin, mutta Laurilla oli nyt pelkät bokserit jalassaan. Huomasin että niiden etumus pullotti muhkeana. Tuija hymyili viehkeästi.
-Laurin vuoro. Jokos meidän leikkikalu on valmiina?
Nousin sängyssä kyynärpäideni varaan.
-Miten niin Laurin vuoro, sun kanssa voin tehdä sen uudelleen mutta en …tuon kanssa, sanoin ja nyökkäsin Laurin suuntaan.
-Älä ala kenkkuilla, opettaja sanoi tuimasti.
-Sä teet niin kuin maksaja sanoo, eikö se jo tullut selväksi. Siitä viissatasesta suurin osa on Laurin osuutta.
-Mä en ole mikään homo. Voitte pitää ne rahat.

Yritin nousta sängystä, mutta Lauri nousi vuoteeseen toiselle puolelleni ja Tuija toiselle. Lauri kiersi kätensä hartioideni ympärille. Tuija taas tarttui käteeni ja katsoi minua silmiin.
-Kaupat on tehty jo. Et sä ole homo, mutta ei sun tarvikaan olla. Riittää että Laurilla seisoo.
Sitten hän suuteli minua.
-Tee se mun takiani. Mä haluaisin nähdä mitä te miehet teette, mä tykkään katsella sellaista. Sun ei tarvi tehdä mitään epänormaalia, tai oikeastaan ei mitään, koska Lauri vain tekee. Pussailee ja vähän koskettelee ja siinä se. Sitä paitsi viisi sataa euroa on iso raha varsinkin sulle, ajattele sitäkin.
Opettaja katsoi minua hymyillen.
-Sä oot mun lelu ja mä haluan että sä teet sen.

Lauri pysyi viisaasti hiljaa, kun Tuija suostutteli minua. Tajusin että kyseessä oli suunniteltu kuvio, josta Tuija ja Lauri olivat varmaan kuiskutelleet keskenään baaritapaamisestamme alkaen. Suunnitelma ei miellyttänyt minua ollenkaan, mutta Tuija oli hyvä suostuttelija. No jos se pysyisi jossain pikku koskettelussa… ja olihan viisisatanen minulle kipeästi tarpeellinen…

En myöntynyt mihinkään, mutta Lauri ja Tuija taisivat nähdä vastarintani muurin hieman mataloituvan. Lauri ojensi päätään minua kohti. Käännyin toiseen suuntaan, mutta Tuija otti leuastani kiinni hellästi mutta päättäväisesti ja käänsi pääni takaisin Lauriin päin.
-Älä nyt, pieni pusu vain.

Lauri painoi huulensa minun huuliani vasten. Tunsin hänen parransänkensä raapaisun. Sitten hän työnsi kielensä suuhuni. Yritin irtautua, mutta Lauri ei antanut enää periksi. Toinen mies suuteli minua pitkään ja intohimoisesti, hänen kielensä liikahteli suussani minun kieltäni vasten. Samassa tunsin, miten käsi laskeutui jalkoväliini ja otti kunnon otteen munistani. Lauri puristeli innokkaasti paljaita muniani samalla kun suudelmamme vain jatkui ja jatkui. Suustani pääsi inahdus.

Tuija seurasi tekemisiämme aivan vierestä, ja kuulin hänen äänensävystään että hän piti näkemästään kovasti. Tuija kehui meitä, varmaankin lähinnä kannustaakseen minua pysymään siinä missä olin.
-Ihanaa katsottavaa, te olette niin kiihottavia uroksia.
Lauri oli vahva ja lihaksikas mies. Hän painosti minua hieman ja onnistui painamaan minut makaamaan sängylle. Käsi lähti pois hartioideni alta ja alkoi sen sijaan hivellä minua eri puolilta kehoa. Laurin käsi liikkui pitkin vatsa- ja rintalihaksiani ja pakaroitani. Toinen käsi pysyi sen sijaan koko ajan kiveksilläni, paineli ja puserteli niitä. Lopulta, jostain syystä, vastasin Laurin suudelmaan ja työnsin oman kieleni hänen suuhunsa.

Lauri oli jossain vaiheessa onnistunut ujuttautumaan pois boksereistaan ja oli nyt yhtä alaston kuin minäkin. Huomasin sen, kun hänen kalunsa painautui vatsaani vasten hänen kömpiessään päälleni. Se seisoi kivikovana ja oli todella kookas. Sitten Laurin väkivahvat kädet irtautuivat vihdoin pakaroiltani ja kiveksiltäni, tarttuivat minuun kuin painijaan ja käänsivät minut makaamaan vatsalleni.

Se tapahtui nopeasti ja yllättäen, ja olin vatsallani ennen kuin melkein edes huomasinkaan mitä tapahtui. Sitten tunsin miten hänen iso kullinsa painautui vasten pakaraani. Toinen käsi etsiytyi taas kiveksille ja nappasi ne kunnon otteeseen.
-Mitä helvettiä. Ei persettä.
Sain soperrettua vastalauseen, mutta muniani pitelevä käsi ehti mahdolliset pakoaikeet. Kuulin taas Tuijan suostuttelevan seireeninäänen.
-Kyllä. Kyllä persettä. Sä oot mun ja Laurin. Me maksettiin susta. Mulle kullia, ja Laurille persettä.

Ensimmäistä kertaa Lauri ryhtyi puhumaan, kiimaisella ja vaativalla äänellä joka oli samalla jotenkin huolehtivainen.
-Nosta perse ylemmäs ja levitä jalkojasi. Pääset helpommalla.
Tuija jatkoi maanitteluaan.
-Sehän on jo hiplannut sun muniakin ja pussaillut. Sun täytyy antaa sille sitä, mistä sulle maksetaan. Nosta nyt takapuoltas ylemmäs niin kuin kunnon leikkikalu.

Nousin kontalleni sängyllä ja levitin hieman jalkojani. Tuija kannusti minua ääni käheänä.
-Hyvä, hyvä, just noin, tarjoa Laurille persettä.
Olin sängyllä nelinkontin, kädet olivat kyynärpäitä myöten patjalla ja perse pystyssä. Pallit killuivat jalkojeni välissä, kun lopulta annoin itseni Laurille. Sekavat ajatukset risteilivät päässäni. Olin tässä, juuri nyt, myymässä persettäni toiselle miehelle rahasta.

Lauri tarttui vankalla otteella lanteistani, asetti kalunsa persreiälleni ja alkoi työntyä sisään. Työntö oli voimakas, seurasi pieni tauko, ja uusi työntö entistä syvemmälle. Tuntui kipeältä, nöyryyttävältä, ja aivan vähän myös hyvältä ja kiihottavalta. Kivikova mulkku oli minun sisälläni, tunsin sen jokaisen työnnön ja liikahduksen. Laurin työnnöt alkoivat olla säännöllisiä, edestakaisia. Kivekset heilahtelivat jalkojeni välissä Laurin työntöjen tahdissa. Minua pantiin.

Lauri alkoi olla jo hikinen rankasta panemisesta, kuten minäkin pantavana olemisesta. Kaksi hikistä, kiinteäksi treenattua miestä liikkui toisiaan vasten päällekkäin ja sisäkkäin. Sänky notkui ja natisi äänekkäästi, ja sängynpääty kolahteli seinää vasten Laurin nussiessa minua voimiensa takaa. Puristin patjan reunaa rystyset valkoisina ja otin kaiken vastaan. Jossain vaiheessa vilkaisin sivulleni ja näin, miten Tuija katseli meitä herkeämättä kuin haluaisi nähdä jokaisen sekunnin, selvästi tilanteesta nauttien. Lopulta syvälle pakaroideni väliin työnnetty paksu ja kivikova miehinen kalu saavutti huippunsa ja alkoi syöstä sisääni lastiaan. Lauri karjui hurmiossa, minun suustani pääsi jotain inahtelua. Sitten Lauri kaatui päälleni sängylle. Makasimme siinä kahdestaan, minä alla ja Lauri päällä, hikisinä ja huohottaen. Pian myös Tuija kietoi kätensä ympärillemme.

***

Seisoin Tuijan asunnon ovella ja saatoin melkein kuulla, miten lompakossani olevat 500 euroa kahisivat parempaa tulevaisuutta lupaillen. Lauri oli lähtenyt hetkeä aiemmin, ja me vaihdoimme parhaillaan Tuijan kanssa puhelinnumeroita. Tuija myhäili kuin kissa, jolla on edessään herkullinen lautasellinen kermaa.
-Tämmöinen täältä mun yhteystiedoista on puuttunutkin, oman nuoren viriilin rattopojan numero jolle voin soittaa aina kun haluan.
Minä puolestani, nyt kun olin sitoutunut opettajattaren leikkikaluksi pysyvästi, esitin kysymyksen joka askarrutti mieltäni.
-Tuota… mites Lauri. Onko hän jotenkin mukana tässä kuviossa.
Tuija hymyili suorastaan äidillisesti, kuin olisin esittänyt todella tyhmän kysymyksen.
-Kaikkea sä kysyt. Tietysti annat Laurille persettä. Kyllä me kahdestaankin tapaillaan, mutta aina silloin tällöin Lauri tulee mukaan ja saat nostaa soman pyllysi pystyyn.

Eipä siinä muu auttanut. Sopimus oli sopimus, ja maksaja määrää. Opettajattaren uusi lemmikki oli tiukasti hihnassa.

4 kommenttia viestissä: “Nuori ori kesytetään”

 1. mikke says:

  Loistava tarina kerro ensikerralla tarkemmin miten Lauri panee mikkoa

 2. P.Eräreikä says:

  Hyvin kirjoitettu kerrassaan.

  Siltikin olisi ollut parempi, jos Tuijan panon jälkeen Lauri olisi ottanut Mikon väkisin ja Tuija ollut tässä myös mukana..eli viatonta pikkupoikaa olisi viety ja kunnolla 🙂

  4/5

 3. Avoin mies says:

  Aivan loistava, tykkäsin koska olen bi ja haluaisin kokee tollast

 4. hulis says:

  Hyvin kirjoitettu, todenmukainen.

  Jatkoa pls

Kommentoi

top