search
top

Isäntä ja Setä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (71 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Pieni jatko Assin perseen korkkaamiseen

Olin nukahtanut kuorsaavan Isäntäni viereen, Isännän paksu sormi mun pillussani, sänkyyn sidottuna. Muutaman kalja ja perseeni korkkaaminen oli saanut minut tosi väsyneeksi ja olin nukahtanut nopeasti, en edes miettinyt mitä aamulla tapahtuisi.
Havahduin unestani kun tunsin että jalkojani siirretään erilleen varoen. Pidin silmäni kiinni ja odotin hiljaa mitä Isäntäni tekisi. Jalkani olivat levitettyinä kauas toisistaan, ja sormi siveli alapäätäni; häpykumpua, häpyhuulia, välillä hipaisi klitorista… kohta häpyhuuliani raotettiin ja tunsin lämpimän sormen painuvan hitaasti sisään, sitten se vedettiin ulos ja sisääni työnnettiin ainakin kolme sormea. “oi saatana miten märkä pillu” kuulin Isäntäni huokaisevan tyytyväisenä, ja kohta klitoriksellani tuntui myös sormi. Ynähdin tyytyväisenä ja liikutin lantiotani vasten pillussani soutavia sormia. “Nosta persettäsi!” Isäntä käski. Nostin lantiotani ylös ja Isäntä laittoi alleni paksun tyynyn, edelleen sormet pillussani ja klitoriksella. Ajatus jäi häiritsemään, miten edes Isäntäni pystyisi moiseen? Mutta ennen kuin avasin silmäni, sormet vedettiin pillustani ulos ja klitoristani alettiin nuolemaan. Sänkinen leuka painautui pilluani vasten, kieli lipoi leveänä ja pehmeänä herkkää klittaani. Huohotin, nostin lantiotani vielä enemmän tarjolle vaikka tiesin olevani kunnolla tyrkyllä, halusin Isäntäni antavan mulle orgasmini. Yhtäkkiä nuoleminen loppui ja kuulin täysin vieraan äänen “Helvetti Jouko, mistä sä oikein aina löydät näitä jakopilluja?” Silmäni revähtivät auki ja koitin siirtää jalkani yhteen, mitä helvettiä täällä tapahtuu?!

“kappas, lutkakin heräsi kunnolla” Isäntäni sanoi. “tää on aina se paras osuus, kun ne tajuaa että mun kaveritkin pääsee jaolle” Tuijotin Isäntääni järkyttyneenä, tällaisesta ei ollut mitään puhetta. – toisaalta, olin kuitenkin lupautunut hänen käyttöönsä…ja just nyt olin kahleissa ja kiinni Isännän sängyssä. “Levitä huora kiltisti jalkasi niin setä vähän kokeilee sun pilluasi, onko siitä mihinkään” Isäntä jatkoi “et kai sä kuvitellut että mä ihan hyvää hyvyyttäni annan sulle käyttöön noin kalliin kämpän? Kyllä mun pitää saada siitä vastinetta kans. Ja älä huoli, et sä oo eka narttu jota mun kaverit astuu. Me osataan nää jutut. Mä olen sulle Isäntä, ja kaikki mun kaverit on sulle setiä. Ne sedät haluaa saada nuorta pillua ja siksi sä olet siinä, tänään on vuorossa vain yksi mutta joku kerta sä olet kaikkien käytössä. Koska? – sitä ei sulle etukäteen kerrota.”. Isäntä tuijotti mua viileästi silmiin puhuessaan ja ymmärsin että mulla ei ole vaihtoehtoja. Ei nyt eikä vastaisuudessa. Katsoin kun “setä” riisui vaatteensa, mies oli ainakin viidenkymmenen mutta hyvässä kunnossa, ja näköjään kulli jo valmiina. Isäntä käski mun uudelleen nostaa persettäni ylös ja asetti lantioni alle jälleen kovan tyynyn. Sitten Isäntäni otti käsikahleistani kiinni, nosti käteni pääni yläpuolelle ja kiinnitti nekin sängyn päätyyn kiinni. “Joskus te nartut ootte vähän vastahakoisia, tää hillitsee kivasti”. Yritin laittaa jalkani yhteen, Isäntä otti toisesta nilkasta kiinni, setä toisesta. “Kappas, tää huora nyt kuitenkin yrittää vielä..” setä nauroi, “pidäs Jouko siitä kiinni niin saadaan pillu kunnolla auki kun setä astuu” Isäntä piti jalastani tiukasti, päästi irti kun setä painoi kämmenillään reisistäni jalkojani avoinna ja mä aloin anelemaan; “Kiltti Isäntä, sä saat käyttää mua miten vaan mutta älä jaa mun pillua sun kavereille, mä haluaisin olla vain sun narttuna” mutta Isäntä ei kuunnellut, se oli täysin keskittynyt ottamaan videota siitä, miten sedän kulli painui sisääni ja täytti mun pilluani. “ai saatana, et sä valehdellut, tällä on kireä vittu. Ja märkä..setä tykkää tällaisesta, ihanan kireä, sedän kulli täyttää tällaisen pienen pillun kokonaan” – ja oli pakko myöntää, vaikka en olisi halunnut, asentoni ja sedän mulkku, ja koko tilanne, tuntuivat helvetin hyvälle. Olin kaulapannassa, kädet sidottuina sängyn päätyyn, pillu ylös tarjottuna, jalat levällään astuttavana ja kuvattavana.

Isäntäni laittoi kameran pois, ilmeisesti heille riittää ensimmäiset työnnöt videolla, ja siirtyi pääni viereen seisomaan. Avasin suuni jo valmiiksi, odotin Isäntäni työntävän kalunsa nieluuni, mutta sen sijaan hän alkoikin nipistelemään nänneistäni ja toisella kädellä runkkasi kaluaan. “Pidä huora suusi auki, Isäntä ja setä antaa sulle kohta lientä” Isäntä sähisi ja alkoi läpsimään rintojani. Setä kiihdytti tahtiaan pillussani, molemmat miehet ähisivät, huoneen täytti kiimaa täynnä oleva ääntely; pilluni litisi kullin pumppauksen tahdissa, mä vingahtelin ja läähätin ja koitin tarjota itseäni sedälle paremmin. Isäntä nopeutti runkkauksen tahtiaan ja lennätti karjahtaen spermansa pitkin vartaloani; rinnoille, kaulalle ja kasvoille. Setä seurasi samantien, kulli sykki pillussani, setä veti sen ulos ja valutti loput spermansa pillulleni ja vatsalleni. Mä jäin ilman orkkua, huokailin pettyneenä ja miehet päättivät hiljentää mut; ensin Isäntä työnsi kalunsa suuhuni ja nuolin sen puhtaaksi, sen jälkeen tuli setä; puhdistin kalun pillunesteistäni ja spermasta kielelläni niin hyvin kuin osasin. Kun setä veti mulkkunsa suustani, työnsi Isäntä sormen suuhuni; he kumpikin alkoivat pyyhkimään spermaansa iholtani sormiinsa ja nuolettivat sormensa sen jälkeen puhtaaksi. Setä työnsi kaksi sormeaan sisälleni, koukisti niitä ja tunki ne sen jälkeen suuhuni. Isäntä ja setä vuorottelivat sormillaan, kun nuolin toisen sormia puhtaaksi, toinen työnsi sormensa sisälleni tuodakseen ne vuorollaan nuoltavaksi. Pilluni oli edelleen tarjolla tyynyjen päällä ja jalkani olivat rennosti levällään.

– on sulla taas helvetin hyvä vuokralainen “setä” sanoi Isännälleni. – “onko tää nyt mitenkä kauan ollut sulla opissa? Ei oo kuitenkaan mikään ihan aloittelija, mut ei loppuun astuttukaan. ..vielä”. Molemmat miehet röhähtivät. Mua alkoi tilanne harmittamaan, olin jäänyt ilman orkkua ja ilmeisesti mua oltiin antamassa vielä eteenpäin käyttöön. “vittu äijät, mitä toi nyt tarkoitti?!” huudahdin. Kumpikin mies kääntyi katsomaan mua, vilkaisivat toisiaan ja nyökkäsivät. “vittu mua ei jokainen nai, joku raja on oltava. Mä muutan siitä kämpästä ulos, en mä tällaiseen suostu!” Isäntä ei sanonut mitään, kävi vaan kaapilla ja tullessaan Isännällä oli köyttä ja suukapula. Hermostuin lisää, “päästä mut jumalauta tästä irti, tää loppuu tähän!” huusin, mutta Isäntä ei vieläkään sanonut mitään. Setä siirtyi toiselle puolelleni ja otti jalastani kiinni samaan aikaan kun Isäntä otti toisesta. “vittu mä sanoin IRTI!” huusin vielä lujempaa, mutta turhaan. Kumpikin mies otti köyden ja sitoi jalkani sängyn jalkopäätyyn, koitin rimpuilla mutta täysin turhaan. Perseeni oli edelleen tyynyjen päällä ja jalkani sidottu jonnekin. Asento oli helvetillinen, huusin raivoissani, täähän on jo raiskaus. Isäntä tuli eteeni, otti ponnaristani lujasti kiinni, nosti pääni ja laittoi suukapulan paikoilleen. Tässä vaan ei ollut sitä palloa, vaan joku helvetin metallinen rinkula joka pakotti mut pitämään suuni auki. En pystynyt enää kunnolla sanomaan mitään, mutta se ei estänyt mua huutamasta. “Katos katos… tää se onkin vähän vaikeempi. Ja just kun mä kehuin miten hyvin tää on oppinut” Setä sanoi. “laitetaas nartulle sordiino” setä jatkoi ja Isäntä naurahti; “laita vaan. Ei toi narttu oo vielä oppinut kaikkea nielemään, nyt on hyvä opettaa.” Setä tuli mun päälle melkein istumaan, polvet kylkieni vieressä ja tunki kalunsa suuhuni. Metallinen rengas pakotti mut pitämään suuni auki ja tunsin kun puoliveltto kulli jäykistyi samalla kun setä nai suuhuni. En voinut enää huutaa, nyt keskityin odottamaan koska sedän kullista ruiskuaa spermaa nieluuni. – “tää suuhun nainti toimii aina, on lutka sitten kuka vaan. Sulla on likka hyvä pillu. Turhaan sä tollasta meteliä nostit, sä oot antanut itses Isännän käyttöön ja ei tollasta herkkupillua nyt saa jättää jakamatta, ja kunhan pojat on päässeet sua kans vähän panemaan, sä ymmärrät kyllä miksi sun kannattaa jatkaa kämpässä vuokrallaoloa” setä sanoi samalla ja piti nyt kulliaan paikoillaan mun suussa, syvällä. Mulla valui vesi silmistä ja limavana poskea pitkin, tuijotin sedän karvaista mahaa ja keskityin pitämään oksennusrefleksin aisoissa. – setä vähän jatkaa sun kurkutusta nyt, nielet sitten kaiken kiltisti eikö vaan? ja kulli alkoi liikkumaan taas edes takaisin suussani, aina välillä setä piti kalua syvällä nielussani. “vittu mulla alkoi seisomaan taas” Isäntä sanoi jostain taaempaa ja työnsi suoraan ison melansa pilluuni “ai saatana kun on hyvä pillu, ja helvetin märkä…taisi olla vaan esitystä koko huutaminen..mmh, hyvä pillu..piukka likka..nai sitä kunnolla suuhun että lutka oppii, mä pidän pillun märkänä” Isäntä sanoi samalla kun pumppasi kiihtuvällä tahdilla. Tunsin kielelläni miten sedän kulli alkoi sykkimään ja kohta lämmin sperma ruiskusi nieluuni. Mua yskitti mutta setä painoi kullinsa syvemmälle, en pystynyt nielemään, kulli oli niin syvällä että piti nielua auki ja sperma valui sisälleni. “Noin, sinne meni eka satsi” setä sanoi ja veti kalunsa pois, nousi ylös, pois tieltä. Isäntä jyysti reikääni, hikoili ja huohotti “vitun huora…jakopillu…huora…” ja laukesi sisälleni karjahtaen. Tunsin miten kalu sykki rasiassani ja kun Isäntä veti kalunsa ulos, märkä spermavana valui peppureiälleni, lämpimänä ja tahmeana.

Olin hikinen, spermainen ja lannistettu. Ja niin helvetin nöyryyttävää kuin se olikin, että Isäntäni jakoi mut kaverilleen ja ilmeisesti vielä muillekin, pidin siitä. Huokaisin, koitin niellä mutta se ei onnistunut kunnolla suukapulan takia. Jalkojani särki, asento alkoi käymään tosi kivuliaaksi, mutta silti nukahdin. Kuulin hämärän rajamailla ollessani miten setä ja Isäntä lähti huoneesta pois ja sen jälkeen pimeni. Uni voitti.

6 kommenttia viestissä: “Isäntä ja Setä”

 1. xJaninax says:

  Wau! Oon lukenu nää assin tarinat varmaan triljoona kertaa ja aina yhtä hyviä <3

 2. Natalie Gray says:

  En pidä sidonnasta, jos olisi ollut naisen vapaaehtoista seksiä niin olisi ollut parempi.

 3. mael says:

  Tykkään myös, lisää ehdottomasti.

 4. fr11kk1 says:

  Tämä etenee juuri siihen suuntaan kuin toivoinkin. Hyvä että jätit koiran pois ja määkin odotan innolla joukkopanoa. Älä kuitenkaan hätiköi liikaa sen kirjoittamisessa, niin laadukasta tekstiä ollut tähän mennessä että jatka vaan samaan tahtiin.

 5. Avoin mies says:

  Tee pian toi joukkopano, kiitos, haluaisin lukea siitä

 6. Slavemaster says:

  Mahtavia nämä Assin seikkailut, toivoisin itsekin osaavani kirjoittaa yhtä kiihottavaa tekstiä.
  Hiukan selkeämpi kirjoitusasu voisi helpottaa lukemista. Esimerkiksi repliikit voisi laittaa omiksi riveikseen.

Kommentoi

top