search
top

Unohtumaton Juhannus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Unohtumaton Juhannus josta riittää kirjoitettavaa lisääkin, jos vaan kiinnostuneita lukijoita on.

Tämä tapahtui 80-90 luvun vaihteessa, ollessani 15 vuotias hyvin nuori hoikka ja lyhyt miehenalku.
Pituutta oli 165cm painoa 50kg ja tykkäsin käyttää erittäin tyköistuvia vaatteita kun olin juhlimassa, joten vaatetukseni oli tuollainen.

Kavereiden kanssa oli sovittu että mennään viettämään juhannusta yhden kaverin mökille.
Oltiin sovittu että tavataan kaupungilla ja lähtään sieltä ajelemaan kaverin mökille. Minun kyytini kotoa kaupungille kuitenkin kesti pitempään kuin oli pitänyt. Kaverit oli jo lähtenyt mökille. Omat vanhempanikin oli lähtenyt sukulaisiin juhannusta viettämään. ‘
Siinä minä sitten yksin istuskelin talon portailla ja kiroilin itsemielessä. Ei ollut kyytiä kotiin tai kaverin mökille. Ei paikkaa minne mennä kun kaikki kaverit oli siellä mökillä tai jossain muualla ja kotiin ei ollut varaa taksilla mennä.
Kului hetken aikaa. Katselin niitä muutamia ihmisiä jotka oli jäänyt kaupunkiin juhannusta juhlimaan. Kiinnitin huomioni tummaihoiseen mieheen arviolta 45 vuoden iässä. Hän käveli rauhallisesti viereeni kantamuksineen ja sanoi Englanniksi. Anteeksi että häiritsen, mutta huomasin että sinulla näyttäisi ilmeesi perusteella olevan jonkinlaisia ongelmia. Katsoin häntä ja vastasin tympääntyneellä äänellä että on. Hän kysyi että millaisia? Joten kerroin mitä oli tapahtunut.
Hän siihen että onpa hankala tilanne. Kysyi sitten että mitä meinaan tehdä. Vastasin että en tiedä ollenkaan. Hän kysyi että kelpaisiko yösija hänen luonaan ja lisäsi että voisimme juhlia juhannusta kahden.

Ajattelin että miksipäs ei. Ei kiinnostanut kadullekkaan jäädä kun keli näytti muuttuvan sateen suuntaan. Lähdimme kävelemään kohti tämän mustan miehen asuntoa. Siinä perässä kävellessäni katselin häntä tarkemmin. Mies oli roteva rakenteinen ja noin kaksi metriä pitkä. Isot kädet hänellä ajattelin. Mies myös pukeutui tyylikkäästi. Voi tulla mukava ilta ja saahan Englannin kieleni harjoitusta hänen kanssaan jutellessa.

Pian käännyimme porttikongista sisään ja Jimiksi itsensä esitellyt mies kääntyi katsomaan tulenko perässä. Hän antoi kantamuksensa minulle avasi oven päästi minut edellään sisään samalla kädellään pepustani kevyesti työntäen. En tuossa vaiheessa asiaan sen kummemmin kiinnittänyt huomiota. Menimme hissiin ja hän painoi hissin nappia. Seisoin hänen ja seinän välissä. Hän tuli ihan minuun kiinni vaikka hissi oli aika tilava. Hissi pysähtyi ja poistuimme siitä. Hän avasi asuntonsa oven ja jälleen hän työnsi minut sisälle huoneistoon pepusta työntäen. Samalla tunsin pienen puristuksen pepullani, mutta niin kevyen ettei se alkanut sen kummemmin taaskaan vaivaamaan.

Riisuimme takit ja kannoin hänen kassin keittiöön.
Keittiössä hän kysyi mitä haluan juoda? Vastasin kysymällä että mitä juotavaa on tarjolla?
Listaa tuli pitkästi mutta valitsin oluen. Hänkin otti oluen. Tyhjään vatsaan juotuna ja niin nuorena se kihahti nopeasti päähän. Menimme olohuoneeseen jossa hän pisti seksifilmin pyörimään, sanoen että pitäähän pippaloissa viihdettä olla. Naurahdin vitsille. Filmissä touhusi mies ja nainen keskenään. Katsoin filmiä ja join olutta. Housuissa alkoi tuntumaan ahtaalta ja kusettamaankin alkoi. Kysyin että missä vessa on. Hän kertoi ja sanoi hakevansa lisää olutta ja pistävänsä toisen filmin odottamaan koneeseen. Mutta sitä ennen pelattaisiin pokeria.

Sanoin hänelle etten osaa peliä. hän sanoi opettavansa. Asia on sillä selvä vastasin.
Hän neuvoi minulle käsien arvot ja aloimme pelaamaan. Pelasimme muutaman käden ilman panoksia. Sitten hän sanoi että pelataan niistä kolikoista mitä meillä on taskuissamme. Oluen sumentamana suostuin pelaamaan. Muutaman käden voitin ja panokset alkoi kasvamaan. Menetin kaikki kolikot ja peli uhkasi loppua siihen. En kuitenkaan vielä halunnut lopettaa ja ehdotin että pelaisin vaatteillani ensin kolikoita takaisin. Hän suostui asiaan.

Voitin jälleen pari kättä ja taas alkoi panokset suureta. Menetin vaatteitani, mutta niin väheni hänenkin vaatteet. Kun hän riisui paitansa huomasin ihailevani hänen tummaa ihoansa ja lihaksikasta vartaloaan. Häpesin samalla omaa laihaa olemustani. Peli oli edennyt pitkälle. Minulla ei ollut enää kuin farkkuni ja alushousut päällä. Meinasin lopettaa, mutta Jim ei antanut vaan sanoi että koita nyt voittaa vaatteesi takaisin. Suostuin asiaan. Jatkoimme peliä. Hävisin käden. Aloin riisumaan tiukkoja farkkujani istuen, kun Jim sanoi että nouse seisomaan ja riisu housusi seksikkäästi. Aloin olla kauhuissani, mutta käännyin ympäri ja aloin riisua housujani niin seksikkäästi kun vain pystyin. Kuulin housuja riisuessani kehuja peppuni muodoista. Kiitin punastellen ja jatkoimme peliä. Sain uskomattoman hyvän käden Suoran kunkusta-9 ja ajattelin että nyt kaikki tai ei mitään. Kysyin että millä panoksella voin voittaa kaikki vaatteeni takaisin sillä vaatteita en saisi takaisin kuin vaate vaatetta vastaan panoksella. Jim sanoi hymyillen että taitaa olla hyvä käsi? En vastannut mitään, toistin vain kysymyksen. Jim näytti miettivältä. Sitten hän varovasti sanoi että kaiken voit voittaa takaisin jos laitat panoksen vastineeksi suihinoton ja sen että hän saa minua panna perseeseen.

Ei en voi ajattelin, mutta ainoa keino saada kaikki vaatteeni takaisin ja käsi oli kuitenkin tosihyvä. Sanoin suostuvani panokseen. Jim hymyili vastaukselleni. Riisuin alushousuni pöydälle ja Jim riisui itseltään housut istuen. Katsoin kättäni itsevarmasti ja aloin latoa niitä pöytään samalla Jimin ilmettä katsoen. Jimin hymy vakavoitui sitä mukaa kuin kortit rivissä suureni. Olin onnellinen kun sain kaikki kortit ladottua pöytään. Olin jo vetämässä pottia itselleni kun Jim sanoi että katsotaan nyt kuitenkin hänen käsi ennen päätöstä. Hän alkoi latoa kortteja pöytään 2,3,7,9 ja ässä kaikki ristiä. Ei vittu ajattelin aikooko tuo nyt lunastaa voittonsa vai pelotteliko se vaan. Jim sanoi että se taisi voittaa, ja kysyi aionko maksaa voittonsa. Sanoin että Suomalainen ei peräänny koskaan ja sovitut jutut on pidettävä, lisäsin että en ole koskaan harrastanut seksiä kenenkään kanssa. Samalla itsemielessä toivoen että Jim nauraisi vain kokeilleensa kanttiani.
Jim sanoi että selvä jossain välissä on maksun aika, mutta se ei ole vielä.

Jouduin liikkumaan alasti siitä eteenpäin hänen asunnossaan, kun Jim puki päällensä vaatteensa. Hän pyysi hakemaan oluet meille. Kävelin keittiöön jääkaapille ja noudin oluet. Palatessani hän katsoi minua röyhkeästi ympäri vartaloani ja kehui kroppaani seksikkääksi. Kehut kuullosti hyvältä korvissani ja vastasin hänelle että hänellä se vasta upea vartalo onkin. Jim kiitti kehuja. Pisti filmin pyörimään ja sanoi että aletaanpa katsomaan seuraavaa filmiä.

Filmi alkoi pyörimään ja siinä oli ensin kuvassa isokokoinen mustamies joka teki jotain epämääräistä. Ajattelin että onpa komea mustamies, vähän samaa tyyliä kuin Jim. Leukani tuntui loksahtavan sijoiltaan kun tajusin että toinen filmissä oleva siro vaalea henkilö onkin mies. Tunnistin henkilön samanlaiseksi vartaloltaan kuin mitä itse olen.
Jim sanoi että tule syliini istumaan niin katsotaan filmiä. Istuin hänen syliinsä tai oikeastaan hän veti minut syliinsä. Tunsin kovaa ja isoa peppuani vasten samalla kun Jim puristeli peppuani ja toisella kädellä hieroi kaluani. Aloin kiihottua tilanteesta ja kaluni koveni.

Jim sanoi että taitaa kohta alkaa olla aika lunastaa pokerivoitot. En sanonut mitään, tärisin vaan sylissä kun hän runkkaili kaluani. Hän kaivoi jostakin sidonta välineitä. Siinä oli silmälaput suukapula ja parit käsiraudat. Sanoen että haluan ekana nussia peppuasi.
Jim sanoi että mene tuohon pöydän päälle makaamaan. Tein työtä käskettyä. Ensin hän laittoi suukapulan, sitten silmälaput. Käsiraudoilla hän laittoi käteni kiinni pöydän jalkoihin. Jostakin hän vielä kaivoi narua ja sitoi jalkanikin pöytään kiinni. Tämä kaikki sen takia että en näkisi vielä mitä on tarjolla.
Kuulin filmiltä nussimisen ääniä, samalla kun kuulin jonkin rapsahtavan auki. Miltei heti tunsin kun pakaroitani väliin levitettiin ja jotain kylmää valui reiälleni. Tunsin sormen painuvan sisääni ja voihkaisin kun se tuntui niin isolta. Jim kysyi että luuletko tämän olevan iso? Se on vasta etusormeni. Jonkin ajan päästä saat jotain oikeasti isoa. Jim lisäsi että reikäni on todella tiukka ja sen naiminen tulisi olemaan erittäin suuri nautinto hänelle ja kenties parille kaverillekkin, kunhan hän on ensin nauttinut itse siitä.

Aloin pistää vastaan ja yritin mumista suukapulassa, mutta eihän siitä sidottuna mitään tullut. Tunsin kuinka liukuvoidetta lisättiin ja kaksi sormea upposi sisääni. Älähdin uudelleen tuskasta. Hän veti sormensa ulos ja puristeli peppuani kehuen sitä niin ihanan pieneksi ja tiukaksi. Lisäten siihen että sen naiminen tulisi olemaan hänelle suuri nautinto. Seuraavaksi tunsin kun liukuvoide tuubin pää painettiin reiälleni ja tunsin kuinka kylmää liukuvoidetta painui suuri annos reikääni. Kuulin kuinka voidepurkki pantiin pöydälle ja tunsin nyt neljä sormea reiässäni. Yritin karkuun mutta pöytään sidottuna en voinut liikkua. Sormet alkoivat venyttää reikääni eri suuntiin. Se sattui hirveästi. Kyyneleet kihosivat silmistäni. Hän veti sormet pois sisältäni. Meni käymään jossakin, kuulin puhetta. Hän tuli takaisin ja sanoi soittaneensa kavereilleen että nyt olisi herkkua tarjolla ja käski levittää viestiä. Kavereitani alkaa tulla noin puolentunnin- tunnin sisään. Sitä ennen touhutaan kahdestaan. Nyt on aika kokea jotain mitä et ole koskaan aikaisemmin kokenut.

Kuulin vetoketjun aukeavan kun hän alkoi riisua farkkujaan. Olin kauhuissani. Tunsin hellän kosketuksen selälläni joka siirtyi hiljalleen alaspäin kohti peppuani. Hän puristeli perääni kaksin käsin kunnes levitti pakaroitani ja tunsin jotain kuumaa ja kovaa reiälläni. Paine reikääni vasten kasvoi ja kasvoi. Tunsin että ei se sovi ja aloin mutista suukapula suussani. Jim sanoi että on tiukka reikä, mutta kyllä minä sinne sovin. Paine lisääntyi, kunnes yhtäkkiä tunsin että peppuni alkoi hitaasti antaa periksi ja aueta Jimin mustalle kalulle. Voi vittu että on tiukka kuulin takaani, tämähän repii nahkat irti kalustani Jim puhui takanani. On irstaan näköistä kun musta kaluni uppoaa sinun valkeaan reikääsi. Nuppi on kohta puoliksi sisällä hän sanoi.
Puoliksi sisällä ajattelin. Tunsin yhä aukeavani enemmän ja enemmän. Reikäni rajat tuntuivat tulevan vastaan, ja silti reikäni tuntui aukeavan isommaksi ja isommaksi. Mumisin tuskasta suukapulaa vasten ja silmistä vesi valui vuolaina noroina.
Jim sanoi takanani että melkein sisällä melkein sisällä. Yhtäkkiä tunsin kun nuppi solahti sulkijalihaksen sisäpuolelle. Minä huusin suoraa huutoa suukapulaa vasten. Jim pysähtyi hetkeksi ja kiroili Helvetti että on tiukka reikä. Melkein laukesin ennen kuin pääsin sisääsi. Nyt pitää hetki jäähdytellä ettei heti laukea. Hän puristeli ja levitteli pakaroitani ja antoi minun tottua kaluunsa sisälläni.
Aivan liian pian hän alkoi työntyä syvemmälle sisääni. Purin suukapulaa kun tunsin hänet yhä syvemmällä sisälläni. Tunsin hänen kalunsa painuvan suolen mutkaa vasten. Hän alkoi vetää kalua takaisinpäin ja luulin että hän oli jo käynyt koko mitaltaan sisässäni. Jim sanoi että pitää ottaa vähän vauhtia sillä sisään ei mennyt vielä kuin puolet. Jim alkoi taas työntää kaluaan syvemmälle minuun. Tunsin että kalu painui taas suolenmutkaa vasten ja purin tuskasta suukapulaa kun se pääsi jatkamaan eteenpäin. Tunsin kuinka hänen pallinsa osui minun palleihin kun hän pääsi pohjaan saakka. Vittu miten tiukka reikä Jim kehui. Tunsin olevani täynnä. Jimin kalu tuntui ylävatsassa saakka. Jim nosti kätensä olkapäilleni kumartui päälleni ja sanoi 28,5 cm kalua on nyt sisässäsi se on melkein seitsemän senttiä halkaisijaltaan. Olisitko uskonut sen mahtuvan sisääsi jos olisit nähnyt sen ennen kuin sovitin sen sisääsi.

Hitaasti hän alkoi naimaan minua. Takapuoleni oli tulessa kun hän pani minua yhä kiihtyvällä tahdilla. Kaluni alkoi jäykistyä kun hänen kalunsa osui johonkin paikkaan sisällä. Osumat oli kuin sähköiskuja ja tuntuivat tosi hyvältä. Aloin keinuttaa takapuoltani jonka Jimikin huomasi ja sanoi että sinähän taidat tykätä tästä. Nyökkäsin päätäni ja huohotin minkä pystyin.
Jimi kiihdytti tahtiaan ja alkoi rynkyttää kuin viimeistä päivää. Minä ulisin hänen allaan yhtä aikaa tuskasta ja nautinnosta.
Tunsin kuinka hän painoi kalunsa syvälle sisääni. Hänen kalunsa tuntui paisuvan entisestään kun hän karjahtaen kertoi laukeavansa. Tunsin hänen spermansa syöksyvän sisääni. Laskin ainakin seitsemän roiskausta jotka tunsin sisässäni.
Hän rojahti huohottaen päälleni, yhä edestakaisin perässäni nytkien.
Peppuuni sattui. Jim suukotteli niskaani ja sanoi edessämme olevan upean pitkän viikonlopun. Hän kertoi menevänsä käymään vessassa. Jäin siihen pöytään sidottuna makaamaan ja odottamaan mitä tuleman pitää. Tunsin kuinka hänen spermansa alkoi valumaan pepustani.
Pian Jim tuli takaisin. Otti suukapulan suustani ja työnsi sinne puolivelton kalunsa. Jim oli pessyt kalunsa sillä se ei maistunut pepultani tai liukuvoiteelta. Koitetaan nyt kuinka osaat imeä. Aloin imeä parhaani mukaan, mutta ei siitä oikein mitään sidottuna tullut. Jim otti siteen silmiltäni ja näin ensimmäisen kerran Jimin kalun edessäni tai puoliksi suussani. Hän veti sen suustani ja kysyi uskotko että tämä oli hetki sitten pepussasi. Puistelin päätäni. Kalu oli valtavan pitkä ja paksu. En olisi ikinä antanut tuon muurinmurtajan edes yrittää peppuuni jos olisin sen ensin nähnyt.
Nyt halusin tuota valtavaa patukkaa jo uudelleen.
Jim katsoi kelloa ja kuulin ovikellon soivan…

7 kommenttia viestissä: “Unohtumaton Juhannus”

 1. miika says:

  Hieno tarina kerro lisää pojan elämästä

 2. mare says:

  Ehdottomasti jatkoa, hienoa kerrontaa, lisää tätä!

 3. mael says:

  Ehdottomasti jatkoa. Toki noi 28cm tyyliset kalajutut vois helposti jättää pois ni pysyis joku uskottavuus.

 4. Mievaan says:

  Jim asui Suomessa ekan kerran jälkeen vielä puolitoista vuotta jona aikana touhuttiin paljon. Hän muutti takaisin kotimaahansa ison rapakon taakse. Tämän jälkeen on vietetty yksi loma yhdessä hänen luonaan. Josta kirjoittelen myöhemmin.

 5. uuno says:

  Koskee tätä palstaa yleensä. Alkaa olla liikaa miesten välistä seksiä tällä foorumilla.

 6. sahrami says:

  Aivan mahtava , lisää vaan . Mutta oletko ollut yhteydessä tähän mahti mela mieheen ??

 7. Avoin mies says:

  Hyvä, jotenki epäaito vaan, jatkoa

Kommentoi

top