search
top

Vaimoa saunavieraille

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 3.75 out of 5)
Loading...

Istuimme kotona eräänä joulukuun alun iltana. Vaimoni puhelin soi. Vaimo katsahti puhelintaan hämmästyneen näköisenä ennen kuin vastasi. Hän alensi oudosti ääntään vastatessaan ja meni makuuhuoneeseen puhumaan puhelua. Katsoin hämmentyneenä hänen peräänsä. Jäin odottelemaan puhelun päättymistä. Vaimo puhui hiljaa, en saanut hänen puheestaan selvää. Joskus muutaman kerran hän korotti ääntään vähän: “Ei, ette te todellakaan voi tulla!” Tätä hän toisteli muutaman kerran, sitten hän nauroi: “Ei, en todellakaan sano!” Puhelu kesti vähintään vartin.

Puhelun jälkeen Piia viipyi makuuhuoneessa vähän aikaa ennen kuin palasi olohuoneeseen. En kysynyt mitään.. Kohta Piia avautui: – “Kulta, se oli Sami.” Hämmästyin: – “Siis se remontti-Sami? Mitä hän tahtoi?”
Sami uusi miehineen meidän piha-aidan ja rakensi viihtyisän terassialueen pihallemme edellisenä kesänä. Suurin osa porukasta asui Keski-Suomessa, missä firmakin piti pääpaikkaansa. Työkeikkoja firmalla oli ympäri Suomea.
– “Hän halusi tulla ja tuoda porukkansa meille huomenna. He ovat olleet pitkän aikaa Helsingissä keikalla, halusivat tulla saunomaan ja rentoutumaan.”
– “No, johan on outoa!” tokaisin. – “Mitä ihmettä hän oikein ajattelee? Eihän hän noin vain voi tulla edelliseen rakennuskohteeseen “rentoutumaan”!”
Olivathan he toki käyneet meillä saunomassa muutamana iltana kesällä, mutta silloin he olivat meillä töissä. En yhtään ymmärtänyt, miten hän tällaista edes oli ehdottanut.
– “Ne on olleet täällä jo kaksi viikkoa yhteen menoon. Halusivat ottaa illan vähän rennommin, saunoa ja olla mukavasti. Ei niissä heidän normaaleissa motelli-illoissa kovin paljoa virikettä ole. En minä sitten osannut kieltääkään…”
– “Lupasit siis niitten tulla!” En ollut uskoa korviani.
– “Miksei Sami soittanut minulle? Ja mikset olis voinu vaan sanoo, ettei se käy!?”
Melkein huusin jo, vaikken vihainen ollutkaan, hämmästynyt ja yllättynyt ennemminkin..
_ “Kulta, en vaan voinut. Ne oli mukavia miehiä, olivathan ne meillä melkein koko kesän. En hennonut kieltää, vaikka kyl mä ekana yritin. Mut ne on niin kaukana kotoa ja kaikkee… Ne nyt kuitenki tulee huomenna.”
“Ne nyt kuitenki tulee huomenna…”, ajattelin tyytymättömänä. En tietenkään halunnut vaimoani nolata vieraitten silmissä. Enkä oikeasti halunnut riidelläkään. Hän oli luvannut, joten tottahan Sami miehineen oli tervetulleita.

Juttelimme hetken ja sain kuulla, että Samin porukka oli pysynyt suurin piirtein samana. Muutama mies oli vähemmän näin talvella. Tunsimme siis kaikki kuusi, jotka olivat tulossa. Eniten minua jännitti se, että porukan mukana tulisi myös Markus. Markusta kohtaan vaimolla oli ollut kiinnostusta kesällä. Tuo suklaasilmäinen, kauniskasvoinen nuorimies oli ollut se, jolle vaimoni “oli ollut pakko antaa” eräänä iltana, kun itse olin poissa.

Olemme olleet jo naimisissa yli 15 vuotta. Meillä on ollut hyvä liitto, olemme molemmat vapaamielisiä. Vaimon serkun poikaystävä päätyi seksileluksemme jo ennen avioliittoamme. Sitten muutaman vuoden yhdessäolon jälkeen yhteisellä lomamatkallamme löysimme kiinnostavuutta, joka vei suhteemme ihan uusille urille: samassa hotellissa naapurihuoneessa oli vaasalainen pariskunta, joka loman alusta alkaen viihtyi seurassamme. Yhtenä iltana vietimme iltaa heidän kanssaan ja ilta meni rietasteluksi. Lopulta naimme vaimojamme samassa huoneessa. Seuraavana iltana naimme omia ja toistemme vaimoja. Olimme Piian kanssa ihan ekstaasissa kuukausia tuon loman jälkeen, seksi luisti ja intohimo puhkesi ihan uusiin mittoihin. Vaikkei joskus seksi olisi Piiaa innostanutkaan, sain helposti hänet mukaan muistuttamalla lomaseikkailustamme… yhdessä tapahtumia ja kokemuksia muistellen olimme molemmat helposti kiimaisia ja halukkaita uudelleen ja uudelleen. Ja eihän se järvi soutamalla kulu, päinvastoin, näemmä. Itseäni kiihotti katsella vaimoani toisen miehen kanssa oikeastaan enemmän kuin se, että itse nain samaan aikaan vierasta.

Seuraavana päivänä huomasin ajattelevani iltaa enemmän odotuksella. Saattoihan ilta antaa enemmänkin. Jos Markus olisi tullut yksin, ilta olisi varmasti päättynyt lemmiskelyyn, mutta kun oli tulossa viisi muutakin miestä Markuksen lisäksi… Miehet olivat siis tulossa. Kävin aamulla kaupassa hankin muutaman kopan olutta ja kopan siideriä, muita juomia vierasvaroista löytyi kotoa. Ja olihan miehilläkin seuraavana päivänä työpäivä.

Tulin töistä kotiin, kannoin juomat kylmään. Vaimo oli käynyt suihkussa ja laittautui iltaa varten. Vaimo istui meikkipeilinsä kanssa tuolissa silmiään tihrustaen laittaessaan silmämeikkiään. Pyyhe oli hänen ympärillään, vähän valahtaneena rinnuksilta. Vatsa pilkotti avautuneen pyyhkeen alta, pyöreät, maidonvalkeat reidet näyttivät hyvältä. Vaimoni on kaunis: hänellä on muodokas, täyteläinen kroppa, rinnat ovat jumalaisen isot. Perse on pehmeän muhkea. Kyllähän vaimolla on ylipainoa selvästi, mutta liikakilot ovat kerääntyneet sinne, missä ne vain täydentävät naista. Kaiken kruunaa uskomattoman kauniit kasvot ja kiiltävän tuuheat, pitkät vaaleat hiukset.
Vaimo tietää olevansa seksikäs. Hän huomaa sen käydessään kaupassa, metrossa, bussissa. Miehet kääntyvät katsomaan häntä ja naiset miehiään…
Kiersin käteni vaimoni ympärille, halasin hänen muhkeaa olemustaan.
– “Kullalla on illalla onnenpäivät! Talossa on 7 miestä: on varaa valita!”, naurahdin ja jatkoin:
– “Vaikka eiköhän se valinta ihan helppo ole, Markus taitais olla valintana joka tapauksessa.”
– “Mmmm”, vaimo ynähti ja punastui hieman.

Myönsikö hän? Hän nojautui minua vasten, pyyhe aukeni ja liukui alemmas. Rinnat olivat siinä, nuo upeat melonit, hinkit. Siirsin käteni toiselle rinnalle, silitin sen pintaa. Annoin sormieni liukua nännille, nänninpiha ja nänni jäykistyivät heti kosketuksen alla. Piian rinnat ja nännit ovat herkkiä yleensäkin, tuntuu kuin niistä olisi suora yhteys alapäähän. Puristin ihan vähän kovettunutta nänniä. Vaimo ynähti uudelleen, liikautti lanteitaan.
– “Hei hei, älähän nyt innostuta innostunutta! Mä oon ihan märkä jo ennestään eikä me mitään ehditä touhuamaan. Vieraat tulee kohta, eikä täällä ole vielä valmista.”
– “Kulta on kiihottunut Markuksen ajattelemisestakin?”, ennemmin totesin kuin kysyin.
Vaimo punehtui entisestään.

– “Markus on komea, ja niin ihanan nuori – ja viattoman olonen! Ja kuinka se antaa huomiota tälläselle vanhalle naiselle…” vaimo aloitti.
– “Ja oli se niin lutusta, kun se kertoi tyttöystävästään siellä kaukana niin kaihoisasti ja lopulta tunnusti haluavansa naista. Kuin häveten intohimoaan!”, Piia nauroi.
-“Mun oli vaan ihan pakko antaa sille, se oli nii lutunen!”
Minulla oli vaikeaa, kyrpä seisoi kivikovana pöksyissä. Ajattelin tuota nuorta oria painamassa vaimoani. Kesästä oli nyt puoli vuotta, olimme syksyn aikana usein puhuneet tuosta tapahtumasta tai olihan niitä iltoja kesän aikana ollut enemmänkin, kyllä vaimo oli siitä kertonut. Hän oli loppukesän tuon nuoren raksamiehen vakipano, vaikkakin taas oli näemmä palannut vanhaan versioon, että “hänen oli kerran pakko pojalle antaa”. Eka kerta oli ollut ilmeisen ainoalaatuinen.
Vaimoni kuitenkin vakavoitui ja jatkoi:
– “Kyllä sä tiiät, ett sä oot mulle se ainoo. Musta on tosi hienoo ja arvokasta, ett mä saan olla sun vaimo ja silti nauttii elämästä ja seksistä myös muiden kanssa. Parasta tässä kaikessa on se ett sä itekkii nautit tästä!”, vaimo naurahti ja painautui kiveksi jähmettynyttä etumustani vasten. Kyrpä oli kivikovana ja tunsin kiimatippojen kastelleen alushousuja. Kiihotuksessani oli sekoitus nöyryytystä ja mustasukkaisuutta, mutta myös mielihyvää. Naiseni kelpasi 10 vuotta vanhemmalle uroolle, joka olisi saanut ikäistään seksiseuraa mistä tahansa sinkkumestasta kaupungissa.

Olin näköjään ajatuksissani näyttänyt vaimon silmiin liian mietteliäältä. Kävin mietteissäni läpi loppukesää ja syksyä, parisuhteemme parasta, kiihkeintä aikaa koko siihen astisessa elämässäni. Tuo nuori uros oli nostanut seksielämäämme. En ehtinyt sanomaan mitään Piiaa rohkaisevaa tai edes myöntelemään hänen olleen oikeassa, kun hän jo pani asiat tärkeysjärjestykseen:
– “Mut nyt sun pitää mennä laittamaan saunaan tulet ja laita kaikki muutkin siel valmiiksi, ota pyyhkeet esiin ja laita takkaan puut valmiiksi myös.”
Vaimoni oli oikeassa, kuten aina: nyt oli aika panna tuulemaan, vieraat olivat tulossa jo tunnin päästä. Laitoin saunan lämpenemään, tulen takkaan, tarkistin juomat, vilkaisinpa vierashuoneenkin läpi. Tunsin kutkuttavaa jännitystä: tiesin ainakin, että itse saisin naistani tänä iltana. Kiimaista naistani.
Vieraat saapuivat. Vaimo oli saanut itsensä laitettua. Hän laskeutui portaita eteiseen mieslauman astuttua sisään. Näky oli uskomattoman upea. Punaisessa mekossaan vaimoni näytti tyylikkäältä, seksikkäältä, haluttavalta, niin kutkuttavasti halukkaalta.
Koska vieraat olivat työvaatteissa, mukanaan kasseissa olivat vaihtovaatteet, johdatin heidät suoraan saunatiloihin. Yksi odotetuista vieraista oli jäänyt pois, oli kuulemma löytänyt naisseuraa kaupungista. Takkahuoneen takassa paloikin jo tuli ja siellä oli varattuna vieraille pyyhkeet ja kurkuille kostuketta. Avasin vieraille oluita ja kaikki riisuutuivat ripeästi ja lähtivät olutpulloinensa saunaan. Riisuin itsekin ja lähdin seuraksi lauteille. Saunassa juttu luisti, miehet kertasivat viime päivien tapahtumia nykyisellä työmaallaan…
Markus, suklaasilmäinen, naisten naurattaja, oli saanut uudellekin työmaalleen ihailevia naisia. ”Niinhän joka työmaalla käy”, Sami nauraen selitti. Lause tuli sanottua ilmeisen moni-ilmeisesti, sillä Markus ja Sami vaikenivat äkisti ja katselivat vaivautuneina lattiaan. Kai he vähän säpsähtivät, koska olihan vaimoni myös kesällä iskenyt silmänsä nimenomaan Markuksen suloihin. Heitä tuntui hävettävän, eiväthän he varmaankaan tienneet, mitä minä asiasta jo tiesin tai että miten asiaan suhtautuisin. En itsekään osannut vaivautunutta hiljaisuutta katkaista, joten istuksimme vaitonaisina pitkän hetken. Lopulta Jari käänsi puheen johonkin toiseen asiaan.
Kävimme pesulla vuorotellen, meillä on kaksi suihkua. Minä menin Markuksen kanssa yhtä aikaa suihkuun. Suihkussa katselin syrjäsilmällä miestä, joka oli kesällä pannut vaimoani. Häntä katsellessa kyllä ymmärsin vaimoani: mies oli kivan näköinen, pyöreä poskinen, mantelisilmä, babyface, hymykuopat. Urheilullisen oloinen, raksatyössä lihaksikkaaksi saatu vartalo ja nyt alastomana nähdessäni, myös melko hyvin varustettu. Markuksen kalu heilahteli liikkumisen tahtiin puolelta toiselle. Kun saimme peseydyttyä, otimme pyyhkeet hyllystä ja siirryimme takkahuoneen puolelle. Sami oli tulossa juuri Juhan kanssa pesulle. Selitin Samille, mistä löytäisivät pyyhkeet ja huomasin siinä puhuessani, että jos Markus näytti äsken hyvin varustellulta, ei hän pärjännyt millään esimiehelleen. Samin paksu elin näytti hirmuisen isolta roikkuessaan velttona reisien välissä. Sami oli lyhyt, vatsakas, mutta harteikas, päältä jo vähän kaljuuntuva, lupsakka keskisuomalaismies. Ei hänellä ollut Markuksen tai Juhan ulkonäköä ja charmia, mutta kyllä hänen varustuksensa herätti väkisinkin kunnioitusta.
Kuivailimme itseämme takan edessä ja kiersimme pyyhkeet ympärillemme, otimme uudet oluet ja istuimme eri sohville. Markus kiitteli saunasta ja siitä, että olivat saaneet tulla vieraiksemme. Illat hotelleissa eivät tuntuneet miestä ilahduttavan: reissutyötä oli takana jo niin monta liian pitkää rupeamaa. Panin merkille, ettei mies puhunut kodistaan, perheestään eikä vaimostaan tai tyttöystävästään. Puhuimme aidastamme ja siitä, kuinka hyvä siitä olikaan tullut, kun Sami ja Juha tulivat punakkaihoisina kuivattelemaan takan eteen. Nostin heillekin oluet esiin, miehet tulivat hekin sohville. Roope ja Niko tulivat viimeisinä ja ottivat kiitellen oluet hekin. Laitoin kotimaista poppia tulvivan radiokanavan päälle ja juttu lensi. Nostin Piian laittaman salaatin ja lautaset pöytään. Salaatin kanssa tarjosin punaviiniä. Söimme hyvällä ruokahalulla, viiniä kului ruokaillessamme useampikin pullo. Auto taitaakin jäädä pihaan, ajattelin.
Kun olimme saaneet syödyksi, vaimoni huusi ovelta: – “Toivottavasti kaikki on peitettyinä!”
Piia tuli hakemaan astioita pesuun. Sillä hetkellä kaikilla oli pyyhkeet tiukasti kiinni, joten vaimon harmiksi mitään nähtävää ei hänelle ollut. Tai no, olihan lihaksikkaita miesten rintoja aika rivi. Itse en ole mikään atleetti, jos en ihan kotlettikaan… miehet seurasivat katseellaan astioita keräilevää vaimoani. Kun vaimo sai astiat kerättyä ja alkoi lähteä niitä viemään yläkertaan, Markus huikkasi hänelle ja pyysi tulemaan takaisin, seuraksi. Vaimoni naurahti ja lupasi tulla.

Piia hipsi heti kohta takaisin takkahuoneeseen, Markus siirtyi vähän ja antoi vaimolleni selvän merkin, että halusi vaimoni hänen viereensä. Vaimo totteli auliisti ja istahti Markuksen viereen. Vaimoni saapuminen sähköisti selvästi tunnelmaa. Juha tarjosi vaimolleni olutta, Piia halusi kumminkin siiderin. Roope hypähti hakemaan siiderin, Juha sai juodakseen noukkimansa oluen. Markus taisi olla jo vähän huppelissa. Hän nauroi kovaan ääneen vitseille ja likisteli vaimoani aika ahkerasti.
Miehet jatkoivat juttujaan, Markus keskittyi enimmäkseen seurustelemaan vaimoni kanssa. Hänen kätensä laskeutui usein vaimoni pullealle reidelle hänen selittäessään jotain vaimolleni. Kiihtynyt puna nousi samaan tahtiin vaimoni poskille. Osallistuin Jarin ja Roopen urheiluautoilua koskevaan keskusteluun samalla kun katselin syrjäsilmällä Markuksen ja Piian leikkiä. Heidän puhettaan en erottanut kuin sanan sieltä ja toisen täältä, mutta elekieli kertoi sitäkin enemmän. Piia oli syventynyt täysin Markuksen silmiin ja kasvoihin, Markuksen käsi oli nyt jo koko ajan reidellä, silitteli hameen reunan alapuolelta paljasta reittä ja polvea. Välillä käsi silitteli hameen päältä, lähempää kohdetta. Toinen käsi oli selkänojalla Piian takana ja silitteli välillä Piian niskaa ja olkapäätä. Sami katseli myös kiinnostuneena näiden kahden toimintaa ja välillä vilkuili minun suuntaani. Kun katseemme kohtasivat, Sami hymyili minulle merkitsevästi. Ilmassa alkoi olla sähköä.

Jutut alkoivat mennä riettaiksi ja porukka alkoi muutenkin olla vähän maistissa. Varsinkin Niko alkoi olla jo hyvässä nousussa, hän tuntui keskittyvän alkoholitarjoilujen tyhjentämiseen. Jossain vaiheessa vaimoni nousi ja keräili tyhjiä pulloja pöydältä koreihin ja sitten lähti viemään koria yläkertaan. Markus lähti hänen peräänsä. Selitti menevänsä vessaan, olihan Juha juuri silloin takkahuoneen vessassa, mutta kyllä hänen mielessään taisi olla se, että saisi olla hetken vaimoni kanssa kahden. Markus viipyikin vessareissulla epätavallisen pitkään, eikä vaimoakaan takaisin kuulunut. Jutustelumme muuttui vähän tahmeaksi, kyllähän kaikki olivat poissaolon huomanneet. Nikon humalaiset kommentit täyttivät tilan, Niko halusi halailla välillä Juhaa, välillä Roopea. Kunnon miehiä olivat, kuulemma.
Markus tuli takaisin posket punoittaen, sanoi minulle että vaimolla olisi minulle asiaa. Nousin enkä voinut olla havaitsematta kohoumaa Markuksen pyyhkeessä. Ilta näytti alkaneen aikamoisen aktiivisesti.

Löysin vaimoni alakerran aulasta. Vaimo kertoi, että Markus oli aika villillä tuulella. Ihan kuin se olisi ollut uutinen: olinhan ollut koko ajan heidän kuherteluaan katselemassa.
– “Markus on villillä tuulella, mutta mites villillä on minun rouvani?”, kysyin.
Painauduin Piiaa vasten ja halasin ilkikurisesti hymyillen.
– “No, kyllähän minuakin vähän kiehtoo. Oikeasti kiinnostaa aika paljonkin!”, vaimo vastasi kiertelemättä ja kysyi sitten ihan suoraan: – “Olisiko sinusta paha, jos antaisin…?”
– “Sinä taidat tosissasi tykätä tuosta kaverista?”, kyselin. Vaimoni sanat olivat jo nostattaneet kiihotustani, mutta halusin jutella asiasta lisää.
– “No, se on tosi nuori ja aika komea, ja sillä on hirveen kova naisen tarve”, vaimo selitti, “ja imarteleehan se minua kun nuori komea poika koko ajan kehuu ja kyöhnää”.
– “Mä oon ihan oikeesti hulluna kiimasta sen kanssa!” vaimo äyskähti lopulta.
Hän oli ihan edessäni, kiersi kätensä ympärilleni, halasimme. Tajusin halatessani, että vaimoni rintaliivien hakaset olivat auki, liivit olivat rullalla rintojen päällä ja nuo valtavat E-kupin rinnat olivat jo olleet Markuksen rutisteltavina, vaimon kaulalla oli pieni fritsu. Kaluni koveni hetkessä.
– “Vai oot kiimainen?”, naurahdin ja nostin hänen hameenhelmaansa.

Nostin kädet pikkuhousujen kuminauhalle ja laskin pikkuhousut alas. Kiersin käden hänen etupuolelleen ja tunsin märän pillun valuvan sormilleni. Piia avasi reisiään ja ynähti pienesti käteni kosketuksesta. Piia katsoi kiimaisesti minuun ja kysyi uudestaan:
– “Saanhan antaa?”
– “Tottakai saat”, vastasin.
Kumarruin hänen eteensä ja laskin pikkuhousut reisiltä nilkkoihin. Piia nosti jalkansa pikkupöksyistään. Katsahdin ylöspäin, näin kostean pilluvaon, en malttanut, vaan sipaisin sitä uudelleen sormella, nousin ylös ja sanoin meneväni hakemaan Markuksen. Vaimo suuteli minua kiitollisena ja sanoi lupaavasti:
– “Sä oot ihana! Säkin saat kyllä tänään… ja paljon! Mentäisiinkö makkariin vai vierashuoneeseen?”
Makkarimme on alakerrassa, vierashuone puolestaan kellarikerroksessa, saunaosaston vastapäätä. Ehdotin vierashuonetta. Vaimo myöntyi heti, saattelin vaimon portaat alas, sytyttelimme valot ja vedimme vierashuoneen parisängystä päiväpeitteen. Vaimo asettui sängylle, minä suukotin häntä pikaisesti ja lähdin.
Tärisevin jaloin palasin takkahuoneeseen, olin aivan hermona: kiihottunut ja vaivautunut tehtävästäni. Minun piti mennä hakemaan vaimoni rakastaja panemaan vaimoani. Iloinen puheensorina vaikeni, kun astuin sisään. Poskiani kuumotti, kaikki katsoivat minua. Sain sanotuksi Markukselle: “siellä se sua varttuu…” ja istahdin sohvaan.
Otin oluen ja yritin näyttää normaalilta, sydän hakkasi tuhatta ja sataa ja kulli seisoi pyyhkeen alla. Hengittäminenkin tuntui vaikealta. Kaikki kuulostelivat hissun kissun, tiesivät varmaan, mitä talossa tapahtuisi. Kukaan ei kysellyt eikä kommentoinut. Muutamia hymyileviä katseita, lopulta Niko rikkoi hiljaisuuden ja sanoi, että vaimoni on kyllä ihan mielettömän seksikäs. Nyökyttelin, en saanut sanaa suustani.

Kohta naapurihuoneesta alkoi kuulua vaimoni voihketta. Miehiä alkoi selvästi naurattaa, suut levisivät hymyyn, mutta naurun he pidättivät, minua kunnioittaakseen. Minä hymyilin mukana ja kuuntelin. Olisin halunnut mennä katsomaan, mutta tuon voihkimisen kuuleminen oli kiihottavaa ja samalla jotenkin koin itseni häväistyksi.
Kuuntelimme kuinka voihkinta taukosi ja kohta se alkoi uudelleen, tällä kertaa rytmikkäänä. Tajusin, että nyt oltiin vasta alettu naimaan, vieras kulli sousi vaimoni pillussa. Äskeinen oli siis ollut esileikkiä, kielimiehen työnäytettä. Rytmikkään voihkimisen seasta alkoi kuulua väliin äänekkäitä kuiskauksia: “Ihanaa!” ja toisinaan: “Anna!” Ääntelyn rytmi välillä tiivistyi, sitten muutaman kerran taukosi ja alkoi, ilmeisesti uudessa asennossa, uudestaan.

Tajusin että Roope puristeli kaluaan vastakkaisella sohvalla, käsi pyyhkeen alla. Muillakin miehillä oli pyyhkeessä kohouma tai jalat ristissä. Vain Nikolla tuntui keskittyminen olevan muualla, Niko alkoi olla jo melkoisessa humalassa, otti toki vielä lisää ja hyräili itsekseen.
Äänet kantautuivat yhä kovempaa, kuului Markuksen ähinää ja vaimoni voihkaisuja.
– ”Anna se syvään. Syvemmälle!”
Voihke ei enää noudattanut rytmiä: ”o-o-ooo-voi luoja- voi luoja-ooooooo”
Vaimoni oli saanut eläimellisen orgasmin, hän hoki vielä lauettuaankin monta kertaa ”voi luoja, voi luoja”. Laukeamisen jälkeen äänet olivat vähän hiljaisempia, ja sanoista ei ehkä saanut selvää, mutta tiesin hänen hokevan niin. Niinhän hän oli hokenut itsellenikin parisuhteemme alussa.
Jonkin ajan päästä vaimoni voihke alkoi uudelleen, rytmikkäänä, kiihtyvään tahtiin. Markus veti loppukiihdytystään. Vaimoni voihkaisi pitkään, Markus ähkäisi ja äänet taukosivat. Tunsin kuinka kiimapisarat kullini päästä kastelivat vatsaani, kulli seisoi kuin seiväs. Miehiä takkahuoneessa nauratti, nauroin heidän mukanaan. Kohta Markus tuli takkahuoneeseen ja sanoi vaimoni kaipaavan minua makuuhuoneessa. Nousin enää yrittämättäkään peitellä seisovaa etumustani, nöyryytettynä ehkä, mutta innokkaana tapaamaan vaimoni. Menin käytävän poikki vierashuoneeseen.

Vaimo makasi sängyllä selällään, alastomana, peitto vähän jalkovälin peittona. Hänen poskensa paloivat punaisina, hiukset ja meikki olivat vähän levinneinä, kauniin ja naidun näköisenä. Menin hänen viereensä, nostin peiton kulman pimpan päältä ja silittelin hänen pehmoista mahaa ja annoin välillä sormien koskea karvoitusta. ”Taisit tykätä?”, kysyin. ”Juu, sain orgasmejakin”, vaimo myönsi. Silitin vaimon rintoja, suuret rinnat lojuivat raskaina. Huomasin, että niissäkin oli pieniä fritsuja siellä täällä. Vieras mies oli merkannut vaimoni! Kaulalla oli fritsuja ainakin tusina. En tiedä miksi, mutta tuo Markuksen pöyhkeys kiihotti minua valtavasti. Rinnoissa olevat tummat puremajäljet, merkit olivat nöyryyttävinä kiihottavaa katsottavaa. Vieras mies oli merkannut vaimoni. Katselin naitua vaimoani. Tajusin, ettei spermaa ollut vatsalla, laskeuduin alemmas, halusin nähdä. Ja olin oikeassa, spermanoro valui pillusta peppuvaolle. En edes yrittänyt vastustaa kiusausta. Siirryin hänen jalkoväliinsä, painoin naamani karvoitukselle ja aloin nuolla hänen klitoristaan. Piia alkoi huohottaa. Hän nosteli peppuaan suutani vasten, halusi minun nuolevan myös spermaista reikäänsä. Tunsin sperman suolaisen maun suussani, nuolin kuin viimeistä päivää. Piia sanoi odottamatta: ”Markus haluaisi että antaisin Roopelle myös. Poikaparka ei ole päässyt naimaan ainakaan kahteen kuukauteen.” Olin ihan hämmästynyt. Kysyin: ”Haluatko antaa?” En saanut muutakaan sanottua.

”Roope on ihan kaunis poika, niin nuori.”, vaimo selitti. Nuolin spermaa valuvaa vaimoani entistä kiihottuneempana. Tästähän kehkeytyy merkillinen ilta, ajattelin ja sanoin hakevani Roopen. Piia pyysi minua odottamaan hetken, hän kävisi vessassa. Hän hilppasi alasti vierashuoneen vessaan, odottelin ovella, kun hän palasi ja lähdin taas takkahuoneeseen. Sanoin Roopelle: ”Sinun vuorosi…” alistuneella äänellä. En ehkä kokenut itseäni kovinkaan alistetuksi, olisinhan voinut keskeyttää ja lopettaa leikkimisen. Luultavasti ennen Markusta en olisi voinut saada lopetetuksi: olihan vaimoni ollut niin kiihkoissaan Markuksen perään, mutta hänen jälkeensä kyllä. Halusin kuitenkin jostain syystä leikkiä ja näytellä alistuvaa ja alistettua miestä. Olin edelleen kiimainen ja kiihottunut. Roope lähti vaimoni luo, Sami nousi samalla, istahti nojatuoliin lähelleni ja sanoi hiljaa, että häntä myös haluttaisi naida vaimoni kanssa. Lupasin kysyä. Merkillinen ilta, tosiaan. Kuulostelimme, voihkaisuja, vaimeampia kuin äsken, alkoi taas kuulua naapurihuoneesta. Ne loppuivat melko pian. Jäimme odottamaan niiden jatkumista. Sen sijaan Roope astui sisään ja sanoi minulle, että minua taas odotellaan.

Menin taas, tällä kertaa tottuneesti, vaimoni luo. Piia makasi sängyllämme ihan samassa asennossa kuin äskenkin. Menin hänen viereensä ja kysyin: ”No?” Piia sanoi, ettei poika päässyt edes kunnolla vauhtiin ennen kuin laukesi. ”Mä oon ihan kiimainen, anna mulle, kulta, kullia…”, vaimo aneli.
– ”Kyllä sinä kullia saat, Sami kyseli, saisiko hänkin…”, kerroin.
– ”Lupasitko?”, vaimoni kysyi ihmetystä äänessään.
– ”Lupasin kysyä…”
– ”Mä oon kyllä tosi hirvee ihminen, ihan ku joku huora. Mut mua kyl naitattaa ihan hirveesti, jos sä et anna, ni annan sit Samille!”, vaimo naurahti.
– ”Noh, noh, kyllä mä antaisin, ja annan kans, mut ekaks saat antaa Samille” sanoin ja kierähdin Piian reisien väliin ja aloin nuolla taas klitorista. Se, että Piia kutsui itseään huoraksi, kiihotti minua, jos mahdollista, entisestään. Olin seisova, valuva, kyrpä. Nautin tunteesta ja kiduttavasta halustani ja nuolin. Piia nosti pilluaan taas suutani vasten, tällä kertaa yritti saada kieltäni enemmän klitorikseen. En halunnut vaimoni laukeavan vielä, joten siirryin alemmas ja nuolin spermaa vaimoni pillusta. Olin pakahtua omaan kiihkooni, mutta ehtisinhän vielä. Lähdin siis hakemaan Samia.

Sami lähti kiitollisen näköisenä täyttämään omaa osuuttaan, Markus katseli minua hymyillen. Oliko hymy epäuskoinen, ehkä. Hymyilin takaisin, varmaan lähinnä typertyneen näköisenä ja jäin odottelemaan uusia ääniä. Vaimoni parahti ensin kovaa, alkoi taas ulahdella rytmikkäästi, tällä kertaa paljon voimakkaammin. Muutaman työnnön jälkeen hän alkoi ulista orgasminsa kourissa. Sami ei lopettanut naimista eikä edes hiljentänyt tahtiaan Piian lauettua, Piian ulahdukset jatkuivat orgasmin jälkeen kovina vinkaisuina. Vierashuone on vähän matkan päässä: käytävän toisella puolen. Ovi oli kiinni. Silti äänet kuuluivat tällä kertaa voimakkaampina kuin ennen, ihan kuin olisivat naineet ihan vieressä. Piia taisi huutanut täyttä huutoa. Ääniin sekoittui kohta Samin voimakkaita äyskähdyksiä: ”Ihana… Tiukka… Kiimainen… Vittu”. Piia huusi: ”Anna mulle sun isoa paksua… kullia!” ”Anna… anna… työnnä… nai mua… nai… nai… ” Kohta äänet muuttuivat: ”Oi vittu… oi vittu… multa tulee taas… anna… anna… mä saan… mä SAAAAAAAAAN!!”
Vieläkään Sami ei hellittänyt tahtiaan, rytmikkäät huudot täyttivät koko talon… me takkahuoneessa kuuntelimme naimisen ääniä. Vaimo sai tällä kertaa ainakin tarpeekseen. Tuo vatsakas, isoaisainen, vanhempi herrasmies tuntui tietävän, mistä tytöt tykkäävät. Ja hänellä tuntui sitä myös olevan. Vaimoni huudot puhkesivat nyyhkeeksi ja hän laukesi kolmannen kerran Samin nylkyttäessä. Sami karjui suoraa huutoa, kun hän lopulta laukesi. Roope hieroi uudelleen seisomaan noussutta kaluaan. Kalun pää pilkisti pyyhkeen alta, Roope ei enää edes peitellyt touhuaan. Omakin kaluni sojotti, pyyhkeen alla tosin, muttei kellekään jäänyt epäselvää tilastani. Niko oli sammahtanut toiselle sohvalle, hän kuorsasi humalaisen unta. Katselimme epäuskoisina toisiimme. Sami oli eläin!

Sami astui alakertaan ja tokaisi: ”Etköhän menisi taas! Oot antanut meille nannaa koko rahalla, etteiköhän oo jo sun vuoro! Sulla on ihanan rehevä nainen!”, hän vielä julisti. Olin samaa mieltä ja lähdin kiimoissani hipsimään vaimoni luo. Katsahdin lähtiessäni Jaria, hän ei näyttänyt ilmeelläkään haluavan tulla väliimme.
Sänky oli sekaisin, vaimo oli sekaisin, tukka silmillä, meikit levällään pitkin poskia. Ihan kuin Piia olisi itkenyt. ”Voi luoja”, Piia tokaisi.
– ”Ihan hirveän iso kalu tolla Samilla, mieletön pukki. Mä sain ja sain ja sain. ”(ihan kuin emme olisi kuulleet, ajattelin)
– ”Oli ihan hirveetä!” Piia jatkoi.
– ”Hirveetä?” kysyin, ”Ei se kyllä hirveeltä kuulostanut…”
– ”Oli se hirveetä, tunsin itteni ihan lumpuks, pelkäks naitavaks lihaks, vuotavaks pilluks… enkä olis halunnu sen ikinä loppuvan”, Piia kuiskutti, ”mä vaan halusin olla sen ison lihavan, isomunasen miehen huora!”
En ymmärtänyt mikä minuun meni, enää en pystynyt hillitsemään itseäni, vaimon sanat saivat minut laukeamispisteeseen, tunsin kullin sykähtelevän ja valuttavan spermaa, tai ainakin kiimanestettä lakanoille. Sainko orgasmin pelkästään siitä että vaimoni nimitteli itseään huoraksi? No, kyllähän tämä ilta oli ollut erikoinen… Ja olin valunut kiimoissani tuntikaupalla kuunnellen.

Kulli pysyi kovana, vaikka lakanat allani kastuivatkin, suutelin vaimoani kiihkoissani, suutelin ihania isoja rintoja, tarkastelin pieniä mustelmia niiden pinnassa. Laskeuduin kolmannen kerran hänen jalkojensa väliin ja aloin nuolla vierasta spermaa vuotavaa pillua. Nuolin ensin pillun aukkoa ja peppuvakoa, suorastaan ahmin tuota vierasta siemennestettä. Lopulta aloin nuolla hellästi klitorista, Piia alkoi voihkien nostella peppuaan. Nuolin, kunnes en enää malttanut enempää, vaan heittäydyin vaimoni päälle ja työnsin kiimasta sykkivän kyrpäni naiseni märkään pilluun. Uskomaton tunne täytti mieleni. Ihan kuin en ikinä ennen olisi nainut, työnsin kullini niin syvään kuin upposi, tunsin pehmeän lihan kietoutuvan ympärilleni, Piia sulki minut reisiensä väliin ja puristi itseään vasten, halasi ja alkoi vapista ja nyyhkiä. ”Kulta…” hän ähisi korvaani. Hän tarttui minuun, halasi sekä jaloilllaan että käsillään, en pystynyt liikkumaan yhtään. Piia kouristeli allani, nyyhkytti ja ulisi oudosti. Tunsin pillun sykkeen kullillani, pillu vuoti jaloilleni, Piian pepulle ja siitä lakanoille. ”Voi kulta”, hän huokaisi taas, kuiskaten. Olimme pitkään liikkumatta, ikinä emme ole moista orgasmia kokeneet. Vaimokin sanoi myöhemmin, että se oli ensimmäinen kerta kun hän tunsi jotain tuollaista. Outo, mutta voimakas orgasmi väistyi hiljalleen ja vaimo sanoi raukeasti: ”Ihanaa, ett sä oot sä”, kiepautti minut päältään ja nousi itse minun päälleni ratsastamaan. Tuntui ihanalta maata pehmeän vaimon alla ja tunsin pillun liikkuvan kullini ympärillä. Ihana laukeamisen tunne alkoi jo tuntua vatsan pohjasta, kun ovelta kuului Markuksen naurahdus: ”Täällä se isäntäkin nauttii vaimonsa antimista!” Piia lopetti liikkeen ja kääntyi katsomaan oven suuhun ilmestynyttä vierastamme. Markus kielsi: ”Älä, hyvänen aika, lopeta! Kyllä sun ukkos on hellän hetkensä ansainnut!” ja jatkoi: ”sitä paitsi tää näyttää ihan mielettömän kiihottavalta katsella…”

Vaimo alkoi ratsastaa uudestaan, tunne vatsanpohjassa voimistui. Tartuin vaimoni pakaroihin, tunsin rehevän, pehmeän pakaroiden lihan käsissäni. Olin ihan laukeamaisillani, kun Markus ähkäisi: ”Pidä, Masa, niitä pakaroita just noin. Levitä vielä vähän!” Levitin käskystä, näyttääkseni vieraalle enemmän, tarjota näkyä kuin tarjottimelle. Tunsin vieraamme nousevan sänkyyn vaimoni taakse. Hän ei siis aikonut pelkästään katsella. Hän alkoi asetella kaluaan vaimoni perseeseen. Piia laskeutui alemmas, nojautui kokonaan minuun, katsoi minua isoilla kauniilla silmillään suoraan silmiin ja antoi peppunsa rakastajansa naitavaksi. Katsoin tiiviisti vaimoani, en pystynyt liikkumaan senttiäkään, tunsin pillun kiristyvän kun Markus työnsi kalunsa kultani perseeseen. Peppu antoi periksi ja kohta kalun kärki ohitti omani välilihan toisella puolella. Markus alkoi liikuttaa kaluaan edestakaisin. Katsoimme Piian kanssa toisiamme silmiin. Tuntui kuin tuo vieras mies naisi meitä molempia. Markuksen kalun liikkeet tuntuivat koko ajan kiihottavina kalullani. Minun sietokykyni oli ihan äärimmillään, puristin kouristuksen omaisesti vaimoni pakaroita ja aloin nytkähdellen sykkiä spermaa vaimoni pillun perukoille. Haukoin henkeäni ja katsoin tyhjin katsein vaimoni silmiin. Piiankin katse oli lasittunut paikoilleen ja hän vinkui ja ynisi. Kynnet pureutuivat hartioihini ja jalat tärähdellen Piia sai, ties monennenko orgasmin tänä iltana. Suutelimme, Markus jatkoi panemistaan Piian pepulla. Tajusin jonkun kohottavan Piian kasvoja, Sami työnsi paksua kulliaan Piialle poskea vasten. Piia nosti kuuliaisesti päätään ja otti kullin suuhunsa. Kyrpä oli niin paksu, että Piian huulet hädin tuskin riittivät sen ympärille. Urheasti kuitenkin vaimoraukka yritti tuota mahtimelaa imeä. Rakastajan kulli souti edelleen pepussa, oma kaluni alkoi taas kovettua pillussa ja tuo mielettömän iso pulleamahaisen työnjohtajan kyrpä suussa. Vaimoni oli kolmen kyrvän puristuksessa, enempäähän naiselta ei voi vaatia. Vai voiko sittenkin? Roope tuli hänkin kaluineen vaimon toiselle puolelle ja tarjosi solakkaa, pitkää nuoren miehen kaluaan vaimolleni. Vaimo kääntyi ja otti tuon nuoren kalun huultensa väliin. Markuksen liikkeen rytmi katosi ja kullin liikahtelussa tuntui enemmän nytkimistä kuin naimista. Markus ulahti ja alkoi ruiskia spermaa kultani suoleen. Hän veti kullinsa ulos, puristus väheni pillunkin puolelta. Työntelin kaluani vaimooni. Kohta taas tunsin jalkopäässäni patjan painuvan. Tajusin Samin pyrkivän julmetun isolla kalullaan vaimoni perseelle. Tartuin auliisti Piian pakaroihin ja levitin niitä. Piia ei kai tajunnut mitä oli tapahtumassa, imi kuin henkensä hädässä pojan kalua. Kohta hän kuitenkin irrotti otteensa kalusta, parkui naama tuskasta irvistäen. ”Ei se mahdu! Ei se, herranjumala, mahdu sinne!” hän huusi, kun paine pepussa tuntui pillussa soutavaa kaluanikin vasten lähes vastenmieliseltä.

”Pakko mahtua, kun on vihitty”, totesi Sami ilkikurisesti ja painoi kulliaan väkisin vaimoni tiukkaan peppureikään. Piia karjui tuskasta ja laskeutui lopulta ihan velttona ja hikisenä päälleni. Kalu oli kuin olikin uponnut sisään. Sami alkoi soutaa perseessä, kalu hieroi kiihottavasti omaani vasten. En edelleenkään voinut itse liikkua milliäkään. Taas vieras mies nai meitä molempia. Vaimo kohotti päätään ja otti Roopen kullin uudelleen suuhunsa. Kolme miestä nai taas vaimoani yhtä aikaa. Poika alkoi panna Piian suuta, otti käsillään kiinni tukasta ja kohta painoi kullinsa yhdellä työnnöllä vaimoni suuhun niin syvälle kuin vaimo sen antoi upota. Piia nieleskeli spermaa, katsoin kuinka kulli sykähteli vaimoni huulien välissä. Kun Roope viimein veti kullinsa ulos suusta, Piia kumartui minuun päin ja suuteli. Hän antoi spermaisen kielensä kulkea suussani. Maku kiihotti minua vieläkin, vaikka olin sen kokenut jo niin monesti ennenkin sinä iltana ja yönä. Jari oli hänkin tullut huoneeseen, tuli Piian pääpuoleen ja Piia otti uuden kyrvän käsittelyynsä. Piia imi kyrpää ja nosti peppuaan Samin naitavaksi ja nyyhki kulli suussa taas Samin rynkyttäessään hirmukaluaan peräsuolessa. Markuksen spermat valuivat perseestä ja kuorruttivat kiveksiäni, kun Sami runttasi isoa kaluaan kerta toisensa jälkeen Piian peppuun. Huomasin Piian reisien puristuvan tärisevinä omia reisiäni vasten. Piia päästi hetkeksi suunsa irti Jarin kalusta, voihki ja hoki: ”voiluoja… voiluoja… voiluoja…” ja nosti peppuaan yhä ylemmäs persettä naivalle kalulle. Oma kullini luiskahti pois pillusta, yritin epätoivoisesti rimpuilla alla, jotta saisin kaluni uudelleen pimppaan. En onnistunut aikeissani, vaan märkä kaluni jäi soutamaan vatsojemme väliin. Vaimo nosti persettään ison kyrvän naitavaksi. Itsestänikin tuntui kiihottavalta, vaikkei se enää niin kiihottavalta tuntunut kuin hetki sitten. Piia sai valittaen taas uuden orgasmin Samin rynkyttäessä kalullaan Piian persettä. Piia valahti veltoksi päälleni ja Sami piteli kaksin käsin Piian uumista ja painoi viimeiset työnnöt perseeseen, rajusti kiroten: ”Voi perkele, mikä perse!” ja laski spermansa Piian uumeniin.

Sami nousi ja lähti. Piia nosti päätään ja otti Jarin kalun taas suuhunsa. Jari nautti hetken suusta, siirtyi kohta Piian taakse ja työnsi patukkansa Piiaan ja alkoi naida, luultavasti pilluun. Kohta hänkin kiihdytti tahtiaan ja roiskaisi siemennesteensä vaimooni. Jari nousi sängystä. Olimme taas kahden. Tökin Piiaa kalullani ja vaimo armahti lopulta ja antoi kullini lipua taas pilluunsa. Hän oli kuitenkin ihan loppuun naitu, ei jaksanut enää liikkua ratsastaakseen. Lämmin spermavana valui kaluani pitkin, kun lykin aikani altapäin, minkä pystyin. Jari oli siis näemmä nainut pillua, päättelin. Sitten ehdotin asennon vaihtoa. Piia nousi reidet edelleen täristen päältäni voihkien ja vaikeroiden. Reisien tärinä ei tauonnut vielä jatkaessani naimista lusikka-asennossa. Työntelin kulliani liisteisen märkään pilluun. Ojensin käteni reisien väliin ja yritin hieroa samalla klitorista, mutta Piia nosti käteni pois ja sanoi: ”Ei, kulta, mä en enää jaksa, ihan totta!” Ymmärsin vaimoani, paljonhan hän oli jaksanutkin. Vieraat kävivät ovella sanomassa heipat, taksi oli kuulemma tilattu. Auton tulisivat hakemaan huomenna. Ulko-oven käydessä laskin kouristellen siemeneni vaimooni.

Piia tärisi, hän kysyi halusinko nuolla alapään uudelleen puhtaaksi. Katsahdin vaimooni, liekö ollut tosissaan. Mieleeni tulvahti ajatus pepusta valuvasta spermasta. Ajatus ei ollut miellyttävä. Sanoin, etten halua. En tällä kertaa.
Suutelimme, silittelin vaimoani, huomasin että tärinä oli vaihtunut kokoaikaisesta tärinästä värähtelyihin, reidet tuntuivat nytkähtelevän tahdottomasti aika ajoin. Piia sanoi: ”Mua on pantu tänään porukalla. Mä olen ihan kauhea huora!” Kysyin: ”Haittaako se?” ja naurahdin. Piia näytti miettiväiseltä hetken ja totesi: ”Ei, se tuntuu hyvältä. Tää koko ilta tuntui ihan mielettömän hyvältä!”
– Niin tuntui, myönsin.
Hän suuteli minua, minun oma pikku huorani, raksaporukan ja minun!
Piian reisien ja vartalon nytkähtely jatkui vielä pitkään, emme lähteneet edes pesulle, vaan nukahdimme tahrittuina ja tyydytettyinä toistemme syliin.
Aamulla nukuimme pitkään, kävimme yhdessä pesulla. Menin keittämään aamukahvia, katoin aamupalan meille molemmille. Katsoin keittiön ikkunasta, aurinko paistoi kimmeltävälle hangelle. Auto oli näemmä jo haettu. Miehet olivat taas työmaallaan. Piia ei istunut seuraani aamiaiselle. Hän söi aamiaisensa mieluummin seisaallaan…

9 kommenttia viestissä: “Vaimoa saunavieraille”

 1. aisuri says:

  Hyvä tarina, ite oon katellu kun 3 nai vaimoani, aika kiihottavaa katella kun vaimoni ratsastaa. Kauaa ei yksi mies kestäny, kun pussit tyhjeni vaimoni sisään

 2. Vuonisluopa says:

  Vittu mikä tarina,taas joutu runkkaamaan seinille lastit.
  Kiitos orkusta lisää näitä,vaikka kulli onkin jo tosi kipee.

 3. jann says:

  Oho,sumalainen perus muijja on parasta mitä olla voi,sen titää vain kokeeneet miehet.

 4. Myös Piian mies says:

  Hieno stoori. Mun Piian kaa tykättiin kovasti 🙂

 5. Hulis says:

  Hyvin kirjoitettu, olisko jatkoa tulossa?

 6. Nipa says:

  Heti alussa meni mielenkiinto vaimonkuvauksessa. Pyöreä isotissinen perusmuija, joka ei juuri päitä käännä.

 7. masa says:

  huh olisinpa ollut mukana

 8. Grooh says:

  Kappalejako ois olllu kiva

Kommentoi

top