search
top

Opetusharjoittelussa XII

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (53 votes, average: 3.57 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Hyvä haltia antaa vain kolme toivomusta ja kaikki loppuu aikanaan. Mitäs mieltä tästä viimeisestä osasta? Onko joku jaksanut lukea kaikki 12 osaa? Jos, niin kommentteja voi laittaa myös koko stoorista. Tänne tai belsebuub@suomi24.fi

Part XIV

And he loved me so naughty
Made me weak in the knees
– JONI MITCHELL: RIVER

”Sorry, mun täytyy pitää pieni paussi”, sanoin Neealle ja Mindelle ja jätin heidät raukeina makoilemaan sängylle paetessani itse hotellihuoneemme kylppäriin. Suihkukaappi oli erillisessä nurkkauksessa, johon suunnistin heittäen naulakosta pyyhkeen kaapin seinän yli roikkumaan. Väänsin veden kylmemmälle ja annoin kylmän suihkun virrata kasvoilleni.

Kylmä vesi aiheutti väristyksiä ylikuumenneessa kropassani ja kun vähitellen rauhoituin, päässäni pyöri kaksi ajatusta. Ensinnäkin ajattelin, että kolmas toivomus, joka olisi Neean, oli vielä toteuttamatta. Neean tuntien saisin olla täydessä iskussa sen toteuttamiseksi. Nykyisessä tilassani tuskin kuitenkaan kestäisin tyttöjen käsittelyä puolta minuuttia kauempaa laukeamatta. Käänsin kylmän suihkun osoittamaan jalkoväliini, mutta edes se ei täysin kyennyt laannuttamaan puolikovaa erektiotani.

Toiseksi olin kiitollinen Neealle, että hän oli järjestänyt tällaisen syntymäpäiväyllätyksen, mutta mielessäni kävi myös ajatus, että tämä yö olisi kerran elämässä -tilaisuus, jolloin kaikki palat sattumalta napsahtivat kohdalleen. Myöhemmin sitä olisi mahdotonta toistaa, koska kukaan meistä ei olisi enää samassa tilanteessa. Niinpä päätin, että tilaisuudesta olisi otettava kaikki irti. Päätös kohotti hiukan itsetuntoani ja muutaman minuutin meditointi kylmässä suihkussa sai minun jälleen uskomaan selviäni kolmannestakin toivomuksesta.

Suljin suihkun ja aloin kuivata itseäni. Ilmeisesti tytötkin olivat kuulleet hanan sulkeutuvat, sillä korviini kantautui Neean ääni: ”Täällä kaksi mirriä kehrää ja odottaa, että isäntä tulis antamaan lisää maitoa”. Hymy levisi peilistä näkyvälle naamalleni kun yritin kuivata tukkaani, joka lyhyenä tummana kiharana onneksi kuivui nopeasti. Astuin kylpyhuoneesta tyttöjen eteen vain valkoinen pyyhe lanteillani pörröisten hiusteni kiiltäessä yhä kosteudesta.

Neea ja Minde loikoilivat sängyllä pidelleen valkoista peittoa häveliäästi rintojensa korkeudella. Vaikka arvostin kauniita naisia hiusten väristä riippumatta, omissa fantasioissani naisilla oli aina ollut tummat pitkät hiukset. Johtuiko sitten siitä, että omassa lähipiirissäni naiset olivat lapsuudessani olleet vaaleita tai ristiverisiä, mutta olin aina pitänyt tummia hiuksia jotenkin eksoottisempina. Ja nyt edessäni odotti kaksi brunettea kuin suoraan fantasioistani.
”Mä oon varmasti tehnyt jotain hyvää ansaitakseni tän”, ajattelin puoliääneen kun kellahdin tyttöjen väliin sängylle pyyhkeen löystyessä lanteiltani.

”Älä kastele sänkyä”, valitti Neea kostean kuontaloni osuessa puoliksi häneen syliinsä. Hän tempaisi irronneen pyyhkeeni takapuoleni alta ja alkoi sillä pörröttää hiuksiani kuivaksi. Olin nyt täysin alasti sängyllä.

Murahdin ja tartuin hellästi Neean toiseen, hiuksiani kuivaavaan, käteen. Selälleni kallistuen vedin hänen kasvonsa ylleni ja suutelin märän suudelman hänen suulleen. Päälleni kellahtaneen Neean huulilta ehti kuulua vain muminaa ja sitten naurua kun päästin hänet haukkaaman happea. Myös Mindeä hymyilytti puolinelsonini sängyllä, mutta ennen kuin ehdin kysyä Neealta hänen toiveestaan, Minde oli jo löytänyt uuden kiinnostuksen kohteen.

”Se on niin pieni ja sievä”, sanoi Minde katsellen kylmän suihkun jälkeen vasta lieviä elonmerkkejä osoittavaa penistäni. Mieleeni tuli metsänvartija Mellors, jonka ilmeikäs elin oli lady Chatterleyn alituisen ihmetyksen kohde teinipoikana valikoiden tavaamassani eroottisessa klassikossa.
”Mä haluaisin koittaa miten se kasvaa jos mä…”, Minde jätti lauseensa kesken ja laskeutui sängyn viereen seisomaan lähestyen jalkoväliäni kumartuen niin, että hänen ihanat rintansa lähes koskettivat polviani.

Minden sormet hipaisivat vielä velton penikseni alapintaa. Sormenpäät hyppivät hermostuneesti pitkin elintäni ja koskettivat välillä myös karvaisia hernepusseja sen alapuolella. ”Ota se kunnolla käteesi”, kuului Neean neuvo Mindelle.
Minde tarttui kolmella sormella terskan alapuolelta ja nosti vielä tukea tarvitsevan penikseni pystyyn. Hän liikutti sormiaan ylös alan pitkin vartta ja saatoin huomata veren alkavan pakkautua turpeaan tattiin elimeni kärjessä.
”Katso kuinka se paisuu päästä ja pitenee”, kuiskasi Minde Neealle.
”Saa sitä käsitellä vähän kovempaakin”, sanoin Mindelle, joka uskaltautui nyt piilottamaan löytönsä kunnolla nyrkkiinsä ja liikuttelemaan esinahkaani nautinnollisesti edestakaisin.
Minde laskeutui yhä lähemmäksi penikseni kärkeä ja kuin hetken mielijohteesta kosketti turvonnutta tattiani kielensä kärjellä. Tunsin kuinka penikseni värähti kosketuksesta ja nautinnon aallot kulkivat pitkin selkäpiitäni.
”Se näytti niin syötävän hyvältä”, totesi Minde hymyillen. Hän toi rintansa lähes kiinni nyt melkein täyteen mittaan kasvaneen erektiooni, joka kohosi ylväänä hänen leukansa alla.
Ihmeissäni katsoin kun Minde otti kiiltävän terskani hellästi huuliensa väliin. Oliko tämä sama tyttö, joka vain hetki sitten oli kammoksunut pornoelokuvien suihinottoja?

Pelkäsin sanoa mitään, sillä ajattelin Minden pelästyvän ja lopettavan. Niinpä hyrisin hiljaa ekstaasissa kun Minde päätti ottaa penikseni syvemmälle suuhunsa ja tunsin terskani koskettavan hänen kitalakeaan.
Pehmeät huulet puristuivat ympäröimään penikseni vartta. Näin kuinka Minden pää liikkui veitikkani saadessa kyytiä samettisilta huulilta kostean kielen hieroessa esiin ensimmäisiä touhutippoja penikseni kärjestä.
Tunsin veren virtaavan kohisten päästäni täyttäen Minden käsittelyssä olevan elimeni. Samassa Minde pysäytti liikkeensä ja jäi katsomaan minun reaktiotani tattini kärki vielä huuliensa välissä. ”Teenkö mä tän oikein?”, hän kysyi.
En heti kyennyt vastaamaan vaan tuijotin vain häntä autuas hymy kasvoillani.
”Ei tää nyt mikään tikkari ole, mutta jos se noin hyvältä tuntuu, niin kyllä mä voin tän imuttamisen opetella”, Minde jatkoi.
”Sä voit harjoitella sillä aina kun haluat”, sain vihdoin vastattua.

Vierestäni syngyltä kuului kosteita ääniä. Minden käsi tumputti yhä tasaisessa rytmissä täyteen mittaansa paisunutta penistäni, mutta näin hänenkin kääntyvän katsomaan Neeaa.
Neea oli selällään sängyllä iso tyyny niskansa takana ja reidet estottomasti levällään esitellen römpsäänsä, jossa kaksi sormea liikkui syvällä aiheuttaen litiseviä ääniä. Näky oli kaikin tavoin rietas ja varmasti juuri sellainen kuin Neea halusikin.
”Unohdettiinkos me nyt Neea? Sillä taisi olla vielä toivomuskin käyttämättä.”, jutteli Minde minulle kiusoitellen Neeaa.
Neea otti kätensä kosteasta pillustaan ja tarjosi minulle märkää etusormeaan nuoltavaksi.
”No mitä sulla on mielessä?”, kysyin Neealta kun hän tuli viereeni.
”Te kyllä pidätte mua ihan perverssinä kun mä sanon tän…”, aloitti Neea ja odotti että oli saanut täyden huomiomme.
”…mä haluaisin että mua naidaan molempiin reikiin yhtä aikaa.”

”Sä haluat tänne toisen miehen?”, kysyin kauhistuneena, sillä epäilin, ettei itsetuntoni saatikka seisokkini kestäisi toista miestä kuksimassa Neeaa.
”Joo, mulla on tuolla oven takana kaksmetrinen neekeri odottamassa.”, hörähti Neea nähtyään kauhistuneen ilmeeni. ”Höpsö. Minde saa hoidella toisen mulkun virkaa. Onneksi mulla on apuväline mukana tuolla käsilaukussa.”
Hymyilin hieman nolona Neean kaksimielisille puheille kun hänen suunnitelmansa alkoi paljastua. Minde oli nopea ja kaivoi jo Neean käsilaukusta tutun hopeanhohtoisen hieromasauvan.
Neea työnsi minut takaisin selälleni sängylle ja otti jälleen penikseni käsiensä hellään mutta säälimättömään käsittelyyn. Huuliensa lähestyessä penikseni kärkeä hän jatkoi vielä:
”Lisäksi on vielä pikku bonus. Mä syön nyt pillereitä, joten sä saat vetää paljaalla.”

Enempää rohkaisua ei vain pienestä taisteluväsymyksestä kärsinyt elimeni enää tarvinut, vaan oli taas valmis kuin Melperi sotaan.
”Laita sen sauvan päälle kortsu”, pyysi Neea Mindeltä hilatessaan itseään ylös vartalollani niin, että penikseni varsi hieroi pian hänen vatsaansa. Kurkotin hyväilemään Neean tissejä kun hän nousi antamaan minulle kostean kielipusun.
Makasin sängyllä selälläni Neean istuen hajareisin päälläni ja kieltemme jatkaessa kosteaa ja kiihkeää leikkiään. Minden tuli taaksemme seisomaan hieromasauva toisessa kädessään. Oikealla kädellään hän tarttui penikseni varresta. Käynnistäen dildon vibran hän toi värisevän sauvan koskettamaan ensin kiveksiäni ja sitten myös penikseni kärkeä.

”Näille on molemmille varattu oma reikä”, sanoi Minde pitäen penistäni toisessa ja hieromasauvaa toisessa kädessään. ”Yhdessä ne tekee tosiii hyväää…”, hän jutteli sanoja hassusti painottaen.
”Tää toinen laitetaan nyt ihan paljaaltaan pieneen pilluun”, jatkoi Minde ohjaten penikseni kärjen hieromaan Minden häpyhuulia.
”Nyt mä laitan tän sisään, ja sitten te pysytte ihan paikallanne, että saadaan tää toinenkin tiukempaan koloon”, ohjeisti Minde upottaen valtikkani häpyhuulten väliin.
Seurasin Neean villiä ilmettä kun hän upotti mulkkuni nopeasti syvälle sisäänsä ja saatuaan sopivan asennon, kumartui eteenpäin tarjoten Mindelle ruskean ruusunnuppunsa.

Neea pysyi paikallaan sykkivä elimeni syvällä sisässään. Olisin halunnut vetää Neean suutelemaan itseäni, mutta minäkään en uskaltanut liikkua, mikä teki tilanteesta entistä kiihottavamman. Syrjäsilmällä näin kuinka Minde nuoli kondomin peittämää sauvaa tehden sen liukkaaksi ja kosteaksi. Näin hänen kumartuvan kohti Neean levitettyä takapuolta ja valuttavan suustaan sylkeä dildon kärjelle, jonka hän asetti ahtaalle aukolle.

”Okei kokeillaan. Autatko pitämään takapuolesi leveellään”, pyysi Minde Neeaa, joka kurkotti käsillään avaamaan perskannikkansa mahdollisimman leveälle.
”Tän pitäis olla hyvin kostutettu, mutta sano jos sattuu”, jatkoi Minde.
Näin Neean ilmeestä kuinka hieromansauvan kärki alkoi hitaasti painostaa hänen sulkijalihastaan avautumaan. Sauva ei ollut kovin iso, joten vähitellen sen kapea kärki tunkeutui läpi kostutetun ruusunnupun.
Neean mahdollinen kipu peittyi tilanteen kiihottavuuteen, jonka hänen toteutumassa oleva fantasiansa sai aikaan.
”Paina vähän kovempaa, ei se satu paljoa”, kuiskasi Neea Mindelle.
Liikkumatta selälläni maaten en tarkkaan nähnyt mitä Minde teki, mutta kohta huomasin hänen kädenliikkeensä muuttuneen edestakaiseksi hänen liikuttaessaan dildoa.
Näin Neean ilmeen vähitelleen rentoutuvan, kun epämukavuus alkoi muuttua nautinnoksi.
”Nyt tää liikkuu jo liukkaasti”, ilmoitti Minde.
”Sä voit kuvitella, että tää toinen mulkku on Adin. Musta pitkä ja kapea”, Minde totesi Neealle.
Tunnistin Minden vanhemman veljen nimen. En voinut kuin todeta, että riettaalla mielikuvituksella varustetut naiset ovat parhaita rakastajia.

”Nyt on molemmat reiät täytetty ja mulkut on syvällä sisällä”, Minde sanoi pysäyttäen kätensä liikkeen ja jättäen dildon syvälle Neean anukseen.
”Tää on niin pervoo! Ajatelkaa jos joku näkis mut nyt.”
”Voidaan me kysyä jos se yöportieeri tulisi ottamaan meistä kuvan.”, kuittasin Neealle ja sain vastaukseksi avokämmenen läjähdyksen reiteeni.
Olin toistaiseksi maannut paikallani selälläni ja erektioni Neean sisällä alkoi olla sitä luokkaa, että veri kohisi korvissani asti. Tartuin nyt Neeaa lantiosta ja aloin nostaa häntä vyötäisiltä saadakseni itselleni edes vähän liikkumatilaa. Neea myötäilikin liikettäni ja pian paljas penikseni joutui ensi kertaa Neean samettisten pillun poimujen hierottavaksi.
Samaan aikaan Minde piti huolen että myös Neean toinenkin reikä tuli rassattua ansiokkaasti.
”Tää tuntuu ihanan täydeltä”, huokaisi Neea hytkyen silmät puoliavoimina kahden kalun kutittelemana.

Sitten tapahtui jotain yllättävää. Vauhtimme kiihtyessä naimme yhä syvemmin vedoin ja aloin myös työnnellä altapäin vastaan Neean ratsastuksen tahtiin. Jossain vaiheessa tahti kuitenkin sekosi ja kullini lipsahti ulos Neean liukkaasta kirnusta. Yritin jo haroa kädelläni vaalenpunaisena jöpöttävää jormaani takaisin suosikkipilluni kuumalle suulle, kun tunsin läpsäyksen kämmenelläni.
”Sormet pois”, sanoi Minde tarttuen kiinni turpeaan elimeeni. Toiselle kädellään hän yhä liu’utteli sauvaa Neean kireämmässä reiässä.
Näin Minde pään katoavan Neean takapuolen taakse, ja kohta tunsin hänen huulensa penikseni kärjellä. Samassa Minde otti Neean ja omien mehujeni liukastaman mulkkuni syvemmälle suuhunsa. Se tuntui taivaalliselta ja jotenkin erityisen pervolta. Hetken imutuksen jälkeen Minde ohjasi penikseni kärjen takaisin Neean paisuneille pillun huulille, jotka imaisivat sen jälleen kiitollisena sisälleen.

Pelkkä Neean nautinnon seuraaminen sai kivekseni kihelmöimään lähes laukeamispisteessä. Aina välillä hänen katseensa kadotti fokuksensa ja tunsin hänen reisiensä värisevät orgastisesti. Neean vulva valutti mehujaan pitkin penikseni vartta kun lanteidemme liike sai aikaan kosteita ääniä. Nautinnostaan huolimatta Neea piti kuitenkin huolen fantasiansa toteuttamisesta loppuun asti.

”Lopettakaa!”, huusi Neea juuri kun minusta alkoi tuntua liian hyvältä. Hän tarttui Minden dildoa pitevään käteen ja onnistui henkeään haukkoen nousemaan ylös pilluaan pumppaavan penikseni päältä.
”Mä haluun vielä vaihtaa”, Neea sai sanottua hengityksensä tasaannuttua.
Hän kääntyi päälläni hajareisin selin minuun päin, nojautui taaksepäin ja katsoi olkapäänsä yli minua himosta kiiltelevin silmin.
”Nyt saat kokeilla tiukempaa reikää”, hän sanoi minulle ja jatkoi Mindelle: ”Ota kortsu pois siitä sauvasta. Sitä ei tarvita enää”.
Pidin penistäni pystyssä kun Neea ohjasi sen peräaukkonsa suulle. Minde oli ottanut kondomin pois sauvan päältä ja kääntyi nyt sängyllä kanssamme samansuuntaisesti niin, että saatoin nähdä hänen paljaan häpynsä käteni ulottuvilla.
Minden dildokäsittely oli avannut Neean sulkijalihasta niin, että omien ja pillunesteiden kostuttama terskani painui varsin helposti Neean anukseen.

Mutta sitten tulikin ahtaampaa. Varovasti Neea alkoi liikuttaa seivästettyä takapuoltaan penikseni kärjellä varoen kuitenkin laskemasta koko painoaan. Samaan aikaan Minden vibraattorin värisevä kärki tavoitti Neean klitoriksen.
Neea värähti nautinnon aaltojen läpäistessä hänet. Hänen jännittyneet reitensä notkahtivat uhkaavasti. Pelästyin Neean menettävän tasapainonsa ja putoavan koko painollaan istumaan nahkatapilleni.
”Älä, älä vielä. Täytyy ensin saada tää syvemmälle ja parempi asento”, kuiskasi Neea Mindelle.
Neea ratsasti nyt pidempia vetoja ja nojautui enemmän taaksepäin, jolloin saatoin myös itse paremmin työntyä alhaalta Neean takapuoleen, eikä peniksen tarvinnut upota niin syvälle.

Minden pitäessä pientä taukoa dildonsa kanssa yritin huvittaa häntä viemällä toisen käteni hieromaan hänen häpyään. Ajattelin Mindelle avautuvaa näkymää: Neea reidet levällään lähes selällään päälläni maaten penikseni kirnutessa hänen peräaukkoaan. Ja sen yläpuolella Neean avoin häpy, johon hopeinen sauva oli kohta uppoamassa.
Näky taisi vaikuttaa myös Mindeen, sillä hänen häpynsä kasteli sormeni hieroessani sitä hellästi sormillani.

”Ajattele jos mä olisin mies”, sanoi Minde ja nousi polvilleen Neean avoimen hävyn eteen pitäen hieromasauvaa niin kuin se olisi ollut hänen oma peniksensä.
”Niin sitten mä tökkäisin tän mulkun sisään ja vähän pamputtaisin”, hän jatkoi mutristaen roisisti ilmettään ja kuvitellen ilmeisesti näyttävänsä mieheltä. Samalla hän alkoi tehdä lantiollaan naintiliikkeitä niin, että hieromasauva todellakin liikkui kuin oikea penis Neean vaaleanpunaisessa pillussa.

Minua Minden esitys nauratti, mutta toisaalta myös kiihotti.
”Teillä pitäisi olla semmoinen kaksipäinen pitkä dildo, joka sopisi molempien pimppiin yhtä aikaa.”, totesin.
”Jotain mäkin tartten kohta sisälleni, mutta sitä ennen täytyy saada tää hoideltua loppuun”, sanoi Minde. Samassa hän työnsi hieromasauvan syvemmälle Neean uumeniin ja väänsi sen päästä vibran värinän täysille.
Neea inahti nautinnon aaltojen lävistäessä hänen kehoaan. Samaan aikaan aloin naida häntä ahtaampaan reikään lyhyin mutta yhä nopeammin liikkein sen minkä lantioni hänen allaan pystyi.
Yhteisvoimin kiihdytimme Minden kanssa liikettämme ja ennen pitkää Neea huokaili ja heilui lähes tahdottomasti käsittelyssämme hänen molempien aukkojensa saadessa yhtäaikaista rassausta. Minde, joka vielä hetki sitten oli arasti koskettanut Neean rintoja, kumartui nyt yllätyksekseni kohti pillua kirnuavaa hieromasauvaa ja kosketti kielensä kärjellä Neean punaisena vilkkuvaa klitorista.

En tiedä montako orgasmia Neea oli jo saanut, mutta elämäni voimakkain erektio täyttämässä takapuoltaan, värisevä dildo pillussaan ja Minden kostea kieli hieromassa klitoristaan veivät häntä kohti huipennusta.
Hetken Neean vartalo oli vain huokailevaa tahdotonta lihan liikettä ja värinää. Sitten hänen huuliltaan kuului:
”Mä taidan räjähtää?!”
Neean ääni sai Minden ja minun pysäyttämään liikkeemme. Tunsin kuinka Neean koko lantio alkoi supistella orgasmin kourissa. Näin Minden hämmästyneen ilmeen. Hän oli päästänyt irti hieromasauvasta, joka ei ollut suinkaan pudonnut vaan Neen supisteleva pillu oli imenyt sen sisäänsä.

Vedin Neean syliini tuntiessani yhä hänen supistelevan pillunsa hierovan penistäni sisällään. Suutelin hellästi Neean otsaa kun orgasmin viimeiset aallon huuhtelivat hänen vartaloaan. Pidin häntä sylissäni kun hän hitaasti palasi maan pinnalle nostaen päätään rinnaltani.
Neea haukkoi henkeään ja yritti käsillään tuulettaa lisää ilmaa kasvoilleen. Kun hän kohottautui käsiensä varaan, näin orgasmin punan hänen rinnoillaan.
”Hyvää syntymäpäivää teille molemmille. Toivottavasti oli hyvä lahja. Täytyy myöntää että lahjan antajallekin se oli järisyttävä kokemus”, runoili Neea nauraen ja ääni vielä väristen äskeisestä.
”Ette varmaan pane pahaksenne jos mä poistut hetkeksi jäähdyttelemään”, Neea jatkoi ja kohottautui sylistäni.
Jalkoväli kosteudesta kiiltäen hän käveli lanteet keinuen kohti kylpyhuonetta kädessään hieromasauva.

”Eikai me panna pahaksemme”, tokaisi Minde ilkikurinen pilke silmäkulmassaan Neean mentyä.
Makasin yhä selälläni sängyssä, enkä ehtinyt tehdä mitään kun Minde istui hajareisin rinnalleni.
”Ei pahaksemme, mutta pannaan kuitenkin?”, kysyin jatkaen Minden vitsiä.
”Niin mä vähän ajattelin, kun pahasti panettaa ja sullakin näyttää vielä olevan salko pystyssä”, kuulin Minden sanovan ja ajattelin minkä riettaan munahaukan olimme Neean kanssa luoneet.
Saatoin haistaa Minden pillun aromit kun hän istui ylväänä päälläni järjettömät rintansa pystyinä kerjäten kosketusta. Ja ylimpänä pähkinänruskeat silmät katsoivat kiihkeinä saalista allaan, mustan kiharan pyrkiessä valumaan silmille.

”Nousepas vähän ylemmäs”, pyysin Mindeä.
Minden nostaessa lantiotaan päältäni tartuin käsilläni hänen takapuolestaan ja vedin häntä lähemmäksi, niin nenäni lähes kosketti mustaa karvakolmiota kostean pillun yläpuolella. Nenääni tunkeutuivat voimakkaat aromit kun kosketin märän kieleni kärjellä Minden jo valmiiksi kostunutta riemurasiaa ja kuulin hänen huokaavan.
Autoin Mindeä asettumaan paremmin kieleni armoille ja aloitin kielikylpyni lipoen ensin pitkin vedoin. Vähitellen kuitenkin keskityin hänen taikanappiinsa, vaaleanpunaisen kiiltevään klitorikseen. Minde tarjosi tavaraansa nuoltavakseni enemmän kuin innokkaasti kun nostin käteni kaapatakseni hänen molemmat rintansa kämmeniini..

”Mä haluan sut vielä mun sisälle”, Minde sanoi keskeyttäen kielipelini.
Sama oli minullakin mielessä. Kullini oli yhä kovana Neean käsittelyn jäljiltä, mutta ihmeekseni olin selvinnyt näin pitkälle laukeamatta.
”Yhdellä ehdolla”, vastasin Mindelle. ”Mä haluan vielä tulla noille sun syötävän ihanille tisseille.”
Kehuni saivat aikaan Minden kasvoilla pienen ujon hymyn, jonka tulkitsin myöntyväksi vastaukseksi.
Näin Minden kurkottavan pöydältä viimeistä kondomia. Minuakaan ei enää huvittanut maata selälläni vaan nousin polvilleni sängylle. Minde repäisi kortsupaketin auki hampaillaan.
”Mä voisin ottaa sulta suihin, mutta siihen ei taida olla tarvetta”, sanoi Minde katsoen notkuvaa erektiotani.
”Ei”, vastasin ja Minde ojensi minulle kortsun, jonka rullasin paikalleen.
”Mä oon ollu selälläni niin kauan, että nyt on sun vuoro”, sanoin Mindelle ja autoin häntä asettumaan selälleen sängylle.
Tartuin hänen jalkoihinsa ja nostin ne ylös niin, että Minden kostea pillu ja kiihottavan pyöreä takapuoli olivat avoimina edessäni.

Yhdellä työnnöllä painoin hitaasti penikseni kosteiden häpyhuulten väliin ja sisälle samettiseen pehmeyteen. Pari pitkää hidasta työntöä sai meidät molemmat huokailemaan nautinnosta. Jatkoin syvää naintiamme hetken tukien Minden ylösnostettuja jalkoja käsilläni.
Tunne oli mahtava, mutta halusin vielä pitkittää nautintoamme. Niinpä otin Mindeä käsistä kiinni ja erektioni syvällä hänen sisässään kumarruin taaksepäin vetäen hänet ylös istumaan syliini.
Olimme x-asennossa pitäen toistemme käsistä kiinni. Tässä asennossa saatoimme keinua edestakaisin penis syvällä sisässä. Annoin Minden määrätä rytmin kun hän hitaasti keinui kohti orgasmiaan.

Jossain vaiheessa tiedostin Neean katselevan meitä hiljaa viereisessä tuolissa istuen.
Katseeni kuitenkin porautui Minden pähkinänruskeisiin silmiin kun kannustin häntä kohti orgasmia.
Naintimme oli lähes liian ihanaa tuskaa. Keinuva rytmi piti minun orgasmin partaalla Minden pillun seinämien lypsäessä mulkkuani. Lopulta Minden kiemurtelu lisääntyi ja tiesin hänen orgasminsa olevan tulossa. Nautinnollisesti huokaisten hän tuli ja valahti syliini. Eikä yhtään liian aikaisin.
Käänsin hänet alleni, vedin penikseni samettisista syvyyksistä ja rullasin kondomin pois. Minde ehti juuri ja juuri tarttua käsillään rintoihinsa tehden niiden väliin minulle sopivan kolon johon painoin penikseni. Erektioni hävitessä rintojen väliin, en ehtinyt enää juuri liikkua, kun laukaisin lastini paineella Minden kaulalle ja osittain suulle, lopun valuessa rintojen väliin.

Hymyilevä Minde roiskeet leuastaan valuen oli viattomuudessaan näky vailla vertaa. Neea nousi tuolilta ja ojentautui viereemme sängylle. Hän pyyhki sormenpäällään tipat Minden leuasta ja vei sitten sormen suuhunsa minun katsellessani. Mindelle hän ojensi nenäliinan. Tämän siistiessä itseään sain vielä Neealta kostean kielipusun illan päätteeksi.
”En tiedä teistä, mutta mä ajattelin vähän yrittää nukkuakin kun tästä huoneesta on kerran maksettu”, Neea sanoi. Minde vaikutti viimeisen orgasminsa jäljiltä myös varsin rentoutuneelta ja kävi kylpyhuoneessa siistiytymässä. Niin tein myös itse, ja palattuani huoneeseen, tytöt olivat sammuttaneen valot. Niinpä kömmin heidän viereensä. Ajattelin, ettei nukkumisesta tulisi mitään, mutta ilmeisesti seksi toimi hyvänä unilääkkeenä, koska pian olin unessa.

Heräsin aikaisin aamulla tyttöjen keskeltä. Tarkistus kellosta osoitti viittä vaille viittä. Tunsin kuitenkin itseni pirteäksi kuunnellessani Minden tasaista hengitystä ja katsoessani Neean rintakehän tuskin havaittavaa kohoilua ohuen lakanan alla.
Niinpä nousin ylös ja otin nopean suihkun. Suihkusta tullessani katsoin vielä nukkuvia tyttöjä sängyssä. Mieleeni tuli, että tämä on viimeinen näky, jonka halusin tästä yöstä muistaa. Aamu toisi arjen tullessaan, enkä jaksanut miettiä miten olisin hoitanut tilanteen korrektisti.

Huomasin Neean auki olevan käsilaukun tuolilla sängyn vieressä. Laukussa silmiini osui huulipuna, jonka kurkotin ottamaan. Neea nosti unisena päätään kun otin huulipunan. Nostin sormen huulilleni ja kuiskasin hiljaa:
”Lainaan tätä vähän. Nuku vaan – kello on vasta viisi.”
Neea laski päänsä kiitollisena takaisin tyynyyn saadessaan jatkaa uniaan.
Minä astuin kylpyhuoneeseen, otin huulipunan ja kirjoitin peiliin:
”Huomenta ja kiitokset ikimuistoisesta yöstä. Aamiainen odottaa oven takana.”
Viestin alle piirsin kaksi sydäntä ja raapustin nimeni.

Keräsin vaatteeni ja vedin ne päälleni. Poistuin varovasti ja hiljaa hotellihuoneesta. Alhaalla respassa aamuvuoro oli ilmeisesti juuri alkanut ja pyysin vastaanotosta toimittamaan aamiaisen kahdella huoneeseen 207 parin tunnin päästä. Käskin jättää sen huoneen oven ulkopuolelle, koska asukkaat voisivat olla aamu-unisia. Maksoin aamiaisen ja astuin hotellin ovesta kirpeään aamuilmaan.

Ensimmäinen aamubussi menisi vasta reilun vartin päästä. En välittänyt. Lähdin kävelemään ja edellisyö alkoi palautua mieleeni. Hymyilin. Olisin voinut kävellä kotiin asti.

14 kommenttia viestissä: “Opetusharjoittelussa XII”

 1. ujo says:

  Miks kaikki hyvät sarjat loppuu kesken. Tokihan se oli luettava kaikki putkeen pillumärkänä sormet hommissa. Mau kiitos

 2. Crash says:

  Loistava tarina on ollut, haikee fiilis jos tää nyt loppuu tähän. 🙁

 3. The heretic clown says:

  Mahtava toi kaksmetrinen neekeri kohta, nauroin sille, muutenki hyvä lopetus

 4. Querrilla says:

  Älä nyt jatkamaan rupea kun loppu oli aivan mahdottoman hyvä… Grande finale ja leffamainen lopetus. Kun joskus tulis tällainen leffakin. 5/5 PS. kannattaa noilla taidoilla harkita kirjailijan uraa

 5. Mies heijala says:

  Ei kai tarina näin pääty?? Olisin toivonut sankarillemme ja neealle jonkinlaista kumppanuutta tulevaisuutta kohden? Ehkä siten kun lukio aikanaan päättyy… Ja saahan mindekin vielä leikkiä jos siltä tuntuu 🙂

 6. slurps says:

  Tottakai kiinnostais saada kunnon lopetus tarinalle. Sen takia tätä siipan kanssa on luettukin koska mukana on pihtaak seksin lisäks niin paljon muutakin tarinaa, ensimmäiset osat varsinkin tarjosivat oikean tarinan joka eli ja liikkui, nämä kolme viimeistä olivat käytännössä puhdasta panemista joka tylsistyttää pidemmän päälle vaikka onkin hiton hyvin kirjotettua 🙂

 7. mkt says:

  joo, samaa mieltä kahden kommentijan kanssa. miten lopulta kävi, kumman kanssa vai jäikö kaikki tähän hotellejuttuun, tuskin.

 8. Vamecum says:

  Koko sarja luettu ja aikaisemmin, pidetty silloinkin. Nyt ilmestymisen tahtiin luettu uudestaan. Pidetty edelleen. Hyvää kieltä, asiantuntevasti kirjoitettu unohtamatta huumorin pilkettä siellä täällä, kutkuttavia juonen käänteitä ja hyvin rakennettuja henkilöhahmoja. Summa summarum, kiitos tosi hyvästä setistä.

  Kirjoittaja on varmaan myös oikeassa siinä, että jos tästä eroottisen romaanin rakentelisi(aineksia siihen tosi paljon) pitäisi kengittää hieman eri tavalla. Älä silti hylkää ajatusta ja uusia tarinoita kehiin. Kiitos.

 9. Belsebuub says:

  Mielenkiintoisia kommentteja. Näyttää vähän siltä, että ette kaivanneetkaan pelkkää seksinovellia, vaan juonellista rakkaustarinaa 🙂 Voin paljastaa että yritin kyllä jatkaa tästä. Ongelma vain oli, että jos olisin ollut kirjoittamassa romaania, niin tässä olisi dramaturgisesti ollut se kohta, jossa Juhon ja Neean suhdetta koetellaan, elämä kolhii jne. Mutta kun sitä yritin kirjoittaa, niin se ei sitten enää ollutkaan seksinovelli vaan jotain muuta. Parin sivun jälkeen totesinkin, että tarinan jatko olisi ollut kokonaan uusi projekti ja vaatinut toisen julkaisufoorumin. Mietin kuitenkin, että jos tarpeeksi kiinnostusta on, niin voisin EHKÄ koostaa Opetusharjoittelussa-sarjalle jonkinlaisen lyhyen epilogin, jossa selviäisi jotain siitä, miten tarinassa olisi voinut käydä?

 10. lovers says:

  oli kyllä hieno lukea näitä tarinoita. mutta nämä kolme viimestä. jotain jäi uupumaan. kuten Slurps jo sanoi samat asiat jäi hieman hämärään!

 11. slurps says:

  Erittäin hyvin kirjoitettu, mutta kyllä tää omalla tavallaan oli pettymys juonen kannalta. Olisin toivonu näin moniosaselle tarinalle jonkinlaisen kunnon lopetuksen, mitä tapahtui suhteelle, valmistuiko sankari opettajaksi, saiko joku tietää seikkailuista, jne…

 12. Juulia says:

  Mä oon kyllä uskollisena fanina lukenut joka osan ja voisin sanoo et oon jopa vähän surullinen ku tää sarja nyt loppuu 🙁

  Mut kiitokset loistavasta sarjasta kuitenki 🙂

 13. Mustikkainen says:

  Oi, on ollut kyllä loistava tarina!
  Alusta asti olen lukenut ja hih, tykkäsin todella 😉

 14. OoO says:

  Näiden pariin on ollut ilo palata, kiihottavaa ja aika romanttista.
  Kiitos

Kommentoi

top