search
top

Lääkärissä hyväksikäytetty

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Täysin fiktiivinen tarina siitä, miten lääkärissäkäynti saa yllättäviä käänteitä. Ei tosikoille, vaan rankasta lääkärifantasiasta kiinnostuneille.

Pari viikkoa Malesiassa oli takana. Jo lomakohteessa tuntui, että flunssa oli iskemässä ja vatsani oireili hieman, mutta kotiinpaluun jälkeisenä yönä alkoivat kovat vatsanväänteet ja ripulointi. Kuumekin nousi. Esimieheni ei ollut lainkaan ilahtunut ilmoittaessani sairastuneeni heti talviloman jatkeeksi. Työpaikan käytännön mukaan hakeuduin työterveydestämme vastaavan lääkärikeskuksen asiakkaaksi. Onneksi sain ajan vielä samalle päivälle.

Huonovointisuudestani huolimatta kävin pikaisesti suihkussa, mutten jaksanut panostaa ulkonäkööni yhtään ylimääräistä. Puin päälleni ensimmäiset kaapista käteen osuneet alusvaatteet, farkut ja rennon neuleen. Sujautin pikkuhousuihin yökäyttöön tarkoitetun kuukautissiteen siltä varalta, että matkan aikana suoli päättäsi vielä yrittää tyhjentyä, vaikka olin istunut pöntöllä hyvät tovit. Täytin käsilaukun nenäliinoilla ja tilasin taksin.

Ilmoittauduin lääkärikeskuksessa KELA-kortilla itsepalvelupäätteellä, joka ohjasi minut odottamaan oikean oven taakse. Istuin hiostavalle keinonahkatuolille ja muistin samassa, että pikkuhousuissa on side. Nousin ylös mennäkseni WC:hen poistamaan siteen. En ehtinyt kahta askelmaa ottaa, kun vastaanottohuoneen ovi aukesi ja minua kutsuttiin nimellä. Jähmetyin, punastuin, käännyin kohti ääntä ja näin iäkkään työterveyslääkärimme Virtalan odottavan oviaukossa.

Istuuduin kehotuksesta asiakkaille varattuun tuoliin vinottain lääkäriä vastapäätä ja laiton päällystakkini tuolin selkänojalle. Virtala aloitti kyselypatteriston oireistani ja vastailin mahdollisimman totuudenmukaisesti. Kyllä, kuumetta, kovat vatsakivut, ankara ripuli, sieraimet tukossa, mutta ei ainakaan vielä yskää. Ihmettelin ääneen, miksi Virtala halusi tietää myös kuukautiskiertoni vaiheesta ja siitä, olisiko matkan aikana ollut mahdollista saada jokin seksitauti. Hän totesi, että pitää sulkea eri vaihtoehtoja pois, ennen kuin diagnoosin teossa voi edetä, vaikka aika varmasti tämä vatsaongelma voisi olla turistiripulin sijaan jopa salmonellaa ja räkätaudin olin saanut vielä kaupanpäälle.
Virtala katsoi ensin korvani ja yökötytti aika monta kertaa painamalla puulastainta syvälle nieluun. Mieleeni tuli muistikuvia ex-mieheni kookkaan siittimen imemisestä ja siitä kerrasta, kun hän viimeisen kerran nai puoliväkisin vastusteluistani huolimatta liemensä kurkkuuni.

Seuraavaksi oli vuorossa minulle uusi kokemus. Virtala otti takana olevasta kaapista instrumentin, jollaista en ollut ennen nähnyt. Tai en ainakaan näin pientä. Vekotin nimittäin muistutti ihan toisen paikan raottamiseen tarkoitettua levitintä, mutta alta aikayksikön tunsin sen revittävän sieraimiini vuorotellen tungettuna niitä auki Virtalan katsoessa kynälamppuvalolla nenäni sisään. Kaikki kunnossa tähän asti eli vain alkavaa flunssaa, mutta keuhkot ja sydän kuunneltaisiin seuraavaksi. Hän riisututti kaikki paidat pois ja aloitti keuhkojen kuuntelun selkäpuolelta toinen käsi olkapäälläni. Stetoskoopin suppilo kulki pienin siirtymin selkääni pitkin. Olkapäällä äsken ollut käsi venytti ja siirsi rintaliivien takakappaleita. Niiden äsken peittämät kohdatkin kuunneltiin. Sitten oli vuorossa etupuolen ja sydänäänien kuuntelu. Myös koko näkyvissä oleva alue vasemmasta rinnastani kuunneltiin ja sujahtipa suppilo myös liivin kupin sisään koskettaen nänniäni, joka kovettui hetkessä. Toinen käsi siirsi vasemman kupin pois paikoiltaan paljastaen koko vasemman rintani, jota nostettuaan Virtala kuunteli sydäntä myös rinnan alta. Rintaa nostavan käden peukalo paineli samaan aikaan kivikovaa nöpöttävää nänniä, josta tuntui tulevan hieman eritettä.
Seuraavaksi oli vuorossa ylävartalon rauhasten tunnustelu. Virtala seisoi edessäni ja paineli kaulan sekä niskan alueelta. Sain käskyn nostaa käsivarsia irti kyljistä ja tunsin pian sormien kulkevan molemmissa kostuneissa kainaloissani. Manasin itsekseni, etten ollut jaksanut sheivata suihkun yhteydessä. Parin päivän sänki kaltaisellani luonnostaan aika karvaisella tummalla nelikymppisellä naisella oli jo ihan selvästi havaittavissa ja sen oli pakko tuntua lääkärin sormiinkin. Katseeni oli kohti lattiaa, mutta en voinut välttyä ihmettelemästä auki olevan lääkärintakin vuoksi näkyvää pullistumaa Virtalan haaroissa.

Tutkimuspedille makaamaan oli seuraava vaihe. Nousin ja aloin sovitella paljaana olevaa rintaa liiveihin, mutta liivit pitikin ottaa kokonaan pois, sillä sydäntä kuunneltaisiin uudestaan makuuasennossa. Ja farkuista ylänappi ja vetoketju auki ennen makuulle asettumista. Sydämen kuuntelun aikana Virtala siirsi useaan otteeseen rintojani, ja aina ote oli sellainen, että peukalo-etusormiote puristeli nänniä ronskisti.

Stetoskooppi siirtyi hiljaisuuden vallitessa vatsalleni ja hetken päästä tunsin sen sujahtavan pikkuhousujen kuminauhan alle osittain karvoituksen päälle. Virtala touhusi määrätietoisesti käsi pöksyissäni ja kuulosteli pulssin myös molemmista nivusistani. Kun kuuntelu päättyi, oli häpy tahtomattani hieman turvonneen oloinen ja pikkuhousuni jäivät puolitankoon paljastaen nyt tuuheaa karvoitustani enemmän kuin tarpeeksi. Tutkimus jatkui vatsan koputtelulla ja painelulla sen jälkeen, kun olin saanut käskyn ensi koukistaa polveni. Keskivatsan alueen koskettelu aiheutti kovaa kipua. Mainitsin siitä.

Kädet siirtyivät vatsalta uhkaavasti kohti karvoitustani ja pian ne kourivat häpyäni täysin estoitta. Tunsin iäkkään miehen sormet raapimassa inhottavasti vakoani ja hätkähdin, kun ne koskettivat klitoristani. Oikea käsi housuissani Virtala painoi äkkiä vasemman kätensä tiiviisti suuni ja tukkoisen nenäni peitoksi. Panikoin, koska en voinut hengittää ja virtsasin housuissani olevaan siteeseen vain sekunnin murto-osan sen jälkeen, kun Virtala oli tukistanut häpykarvojani rajusti monen sekunnin ajan. Kipu oli ennen kokematon ja yllätti niin, että lamaannuin täysin. En saanut kurkustani ulos pihahdustakaan, vaikka käsi olikin jo siirtynyt pois kasvoiltani ja Virtala painoi vartalonsa massaa apuna käyttäen kaksin käsin alavatsaani virtsarakon päältä. Loput rakon sisällöstä suihkusi ulos, eikä side enää kyennyt imemään sitä.

Makasin lamaantuneena tutkimuspedillä omasta virtsasta märissä housuissa alapään iho karvojen repimisen vuoksi sykkien ja särkien. Tajusin, että Virtala puhui puhelimeen. Pian oveen kopautettiin ja saman tien sisään astui pyörätuoli edellä toinen noin Virtalan ikäinen mies lääkärintakissa. Yhdessä he nostivat minut istumaan pedin reunalle, riuhtoivat housuni pois, nostivat kainaloista tukien pystyyn ja pujottivat suojakseni kertakäyttöisen potilaille tarkoitetun suojavaatteen. Minut istutettiin pyörätuoliin ja samalla kerrottiin, että tutkimukset jatkuvat huuhtelu- ja toimenpidehuoneessa, koska diagnoosin tekeminen oli alkanut pissailuni vuoksi mennä liian sotkuiseksi. Käsilaukku, pusero, rintaliivit ja takki aseteltiin syliini rapisevaan muovipussiin sullottujen märkien housujeni peitoksi. Toinen tutkimustila oli kulman takana lyhyen matkan päässä.

Pian makasin alasti pienessä, mutta osittain leikkaussalia muistuttavassa huoneessa gynekologisessa asennossa nykyaikaisessa moottorien avulla säädettävässä tutkimustuolissa. Revittyjen karvojen vieläkin aiheuttama tuska sai unohtamaan alkuperäiset oireet, joiden vuoksi olin lääkäriin hakeutunut. Sain tietää, että pian tehtäisiin tutkimuksia ja otettaisiin näytteitä myös vatsavaivojen syyn selvittämiseksi. Lopuksi minut saatettaisiin humauttaa hetkeksi uneen, mutta syytä sille ei kerrottu.

Virtala kohotti jalkojeni välissä istuen nähtäväkseni pitkän pumpulipäisen tikun ja ohjasi sen vähän matkaa virtsaputkeeni. Ihme kyllä se ei tuntunut pahalta. Tunnetta kesti vain hetken. Virtalan vasen käsi hieroi klitoristani nopeilla liikkeillä ja oikea käsi alkoi rassata tikkua virtsaputkessa. Toinen lääkäri tarttui nänneihini ja puristeli niitä. Puikon runnomisen aiheuttama kipu vei kaiken huomioni. Sain elämäni kovimman orgasmin samalla kun nyyhkytin silmät märkinä alapää käsittelyistä tulessa. Virtala otti välinekärrystä spekulan ja sujautti sen emättimeen. Hetken jääkylmää metalli-instrumenttia liikuteltuaan hän lukitsi sen ammolleen, otti kärrystä uusia puikkoja ja aloitti kohdunkaulani rassaamisen sukupuolitautinäytteisiin vedoten. Emätinnäytteiden jälkeen tunsin peräaukossani pulloharjamaisen raapivan esineen, jolla Virtala kertoi ottavansa ulostenäytteen salmonella-analyysiä varten.
Näyterumban jälkeen oli vuorossa sisätutkimus. Virtala poisti spekulan emättimestä ja työnsi etu- ja keskisormensa sen tilalle. Paljaat sormet, ilman suojakäsinettä ja liukastetta, kourivat sisuksiani sillä erotuksella kokemuksiini aiemmista sisätutkimuksista, että klitorikseni sai jälleen huomiota. Hetken kulutta hän veti sormet ulos litsahtavan äänen kera ja tuikkasi ne mitään sanomatta peppuaukkooni.

Paikalla ollut toinen lääkäri alkoi touhuta vierelläni, kun Virtala meni lavuaarin viereen pesemään käsiään. Ennen kuin ehdin tajuta, oli kämmenselkäni suoneen pistetty kanyyli ja hetken päästä myös toiseen kämmenselkään. Aloin saada nesteytystä, jolla varmistettiin, että ripulin aiheuttama kuivuminen tulisi hoidetuksi kuntoon. Sain koottua ajatuksiani sen verran, että kähisin kysymyksen kahdesta suoniyhteydestä. Toinen olisi kuulemma rentouttamista varten. Saisin tutkimusten lopuksi raukean olon. Sellaisen tulikin tosi äkkiä. Toisesta tippapussista oli valutettu kehooni ilmeisesti vahvaa rauhoittavaa lääkettä ja myös kipulääkettä Olo oli turta enkä tuntenut mitään, kun Virtala pisteli sisäreisiäni, rintojani ja poskiani isolla neulalla testaten aistimuksiani.

Suuni pakotettiin auki metallisella levittimellä ja sitten alkoi rankka meno. Kummankin rinnan maitotiehyitä alettiin laajentaa ohuilla pillimäisillä katetreilla. Virtala operoi toista ja toinen lääkäri toista nänniä. Yksi toisensa jälkeen isommaksi vaihdettu pilli avarsi reittiä paksummille metallipuikoille, jotka työnnettiin nännieni sisään. Puikkoihin kytkettiin ohuet johdot, jotka kytkettiin edelleen apupöydällä olevaan laitteeseen. Metallipuikko työnnettiin myös virtsaputkeen, paksu metallisauva emättimeen ja toinen samanlainen peräaukkoon. Kaikki kehossani olevat metalliesineet kytkettiin samaan laitteeseen kuin nänneistäni törröttävät puikot. Toinen lääkäri teippaili elektrodilätkiä ohimoihin, sisäreisiin, alavatsalle ja kainaloihin. Kainalolätkien paikallaan pysyminen varmistettiin teipillä, sillä hikoilin voimakkaasti.

Ensimmäinen sähköisku kesti vain silmänräpäyksen. Virtala ja toinen lääkäri olivat ilmeettöminä vieressäni. Molempien etumukset näyttivät siltä, kuin alushousuissa olisi appelsiini. Sähköhoito jatkui useita minuutteja, enkä tiedä päättyikö se senkään jälkeen, kun olin menettänyt tajunnan saatuani sähkön ansiosta ties kuinka monennen orgasmin ilman, että minuun oli käsin koskettu. Virkosin, kun kanyyleja poistettiin suonistani Virtalan kiskoessa housujansa ylös edelleen erektiossa olevan suuren märkänä kiiltelevän elimensä piilottamiseksi. Toinen lääkäri oli täysissä pukeissa, mutta housuissa ei enää ollut kohoumaa.

Suussani maistui pissa, mutta muuten oloni oli ihmeen levollinen ja kivuton. Minut oli ilmeisesti pyyhitty pesulapuilla ja jollain desinfiointiaineelta haisevalla varsin siistiksi. Aiemmin vahingossa kastuneet housuni oli Virtalan kertoman mukaan pesty ja kuivattu lääkäriaseman henkilökunnan huoltotiloissa tutkimiseni aikana. Ne oli aseteltu muiden vaatteideni kanssa sivupöydälle. Virtala täytti pienestä lasipullosta ruiskun, jossa oli pisin ikinä näkemäni neula ja ruiskutti nesteen pakaraani. Sain kuulemma hevosannoksen antibioottia, joka lopettaisi vatsavaivat viimeistään seuraavaan aamuun mennessä. Virtala ilmoitti, että paikalla oleva toinen lääkäri lähtisi saattamaan minut kotiin, kunhan ensin oltaisiin saatu minut puetuksi.
Kun seuraavana aamuna heräsin, ja tapahtumat lääkärikeskuksessa palailivat pala palalta mieleen, muistin Virtalan antaman kirjekuoren, jossa oletin olevan sairauslomatodistuksen. Niin siinä olikin ja sen lisäksi muistikortti, 10 000 euroa ja viesti: Kortille on tallennettu tapahtumia, joista saatat olla kiinnostunut, mutta joista et tiedä tai muista mitään. Ymmärrä kuitenkin, että tällä toimialalla on vaitiolovelvollisuus, joka tässä sinun tapauksessasi toimii kahteen suuntaan. Jos vaitiolovelvollisuutta rikotaan, joudun työterveyslääkärinäsi määräämään sinulle pitkäkestoista terapiaa, joka aiheuttaa niin pitkän työkyvyttömyyden, että työnantajasi on oikeutettu työsuhteesi purkuun. Ja tiedoksesi vielä, että tietojärjestelmissämme ei näy mitään tallenteita eilisestä käynnistäsi. Saamasi Teresa Thun laatiman sairauslomatodistuksen saa todistettua väärennökseksi vain asiaan todella perehtynyt henkilö. Työnantajallesi sen pitäisi kyllä kelvata todisteeksi poissaolon syystä.

Kädet täristen ja emätin likomärkänä aloin tyydyttää itseäni. Kaikista tapahtuneista omituisuuksista huolimatta, vaiko juuri niiden vuoksi, annoin itseni laueta yhä uudestaan ja uudestaan. Olinko löytänyt omasta seksuaalisuudestani nyt jotain sellaista, jonka en ikipäivinä olisi edes voinut ajatella kuuluvan seksielämääni edes fantasiatasolla? Uskaltaisinko tutustua muistikortilla olevaan materiaaliin?

5 kommenttia viestissä: “Lääkärissä hyväksikäytetty”

 1. jakethedew says:

  aivan upea tarina, kiihotusta kerrakseen

 2. miina says:

  mahtavaa

 3. mies says:

  aivan mahtavan upeaa

 4. Finnley says:

  todella kiihottava fetissi.. kirjota vain jatkoa ja kerro muistikortin materiaalista . hyvä tarina oli.. 😀

 5. geo345 says:

  Lääkärijuttuja ei ole täällä yhtään liikaa, mutta tämä oli hieman sekava ja tapahtumasta toiseen poukkoileva. Jatka, mutta rauhoita hieman kerrontaa.

Kommentoi

top