search
top

Vierailu sukulaisten luona

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 1.71 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: ensimmäinen novellini, kertokaa toki mitä mieltä olette, jatkanko novellien kirjottamista vai enkö jatka?

Olen 19 vuotias nätti tyttö, olen mukavan pitkä, en ole mikään lihava mutta en mikään lautakaan sopivan pyöreä, olen tyytyväinen 90c kupin rintoihini, pyöreeseen takapuoleeni ja muutenkin koko vartalooni. Asun vanhempieni kanssa vielä. Oli kaunis kesä päivä eikä minulla tapani mukaan ollut taaskaan mitään tekemistä, aurinko paistoi taivaalla ja oli kai n.30 astetta lämmintä. Olin kävelemässä metsässä kunnes puhelimeni soi, Se oli tätini hän kyseli kuulumiset ja pyysi luokseen ajattelin mennä koska en keksisi kuitenkaan mitään tekemistä.

Tätini asuu maalla hänellä on 4 lasta kaksi tyttöä, ja kaksi poikaa. Vanhin poika Teemu on 24 vuotta komea ja kihloissa ja hän ei asu enää tätini luona(ja tietenkään minulla ei ole mahdollisuuksia häneen) toinen poika Samu on 20-vuotias komea, urheilullinen, sinkku. Laura on 18 ja 17 vuotias Katja, muut asuvat vielä tätini luona. Puhuimme niitä näitä ja lupasin mennä jo sinä iltana hänen luokseen ja olla siellä kuukauden verran, pakkasin kamani ja lähdin matkaan. Parin tunnin päästä 16 aikaan olinkin jo tätini luona, menin sisälle ja tätini toivotti minut tervetulleeksi Teemu ei näköjään ollut paikalla.. mutta tuskin häntä kaipaisinkaan, samalla kiinnitin katseeni Samuun joka oli vain komentunut viime näkemästä. Mielikuvitukseni lähti laukkaamaan samantien ja huomasin hieman kostuvani.. Tätini sanoi jotain mutta en kuullut.. hän sanoi että pian olisi ruoka-aika..

parin tunnin päästä minulle tarjoutui olla kahdestaan Samun kanssa hänen kotona muut olivat menneet uimaan mutta itse en jaksanut. Juttelin Samun kanssa niitä näitä kunnes puheet kääntyivät yhtäkkiä seksiin tajusin punastuvani hieman.. Kysyin Samulta onko hänellä ollut ketään tyttöä ja oliko hän neitsyt hän vastasi ettei hänellä ole ollut ja että hän on neitsyt vastasin ettei minullakaan ole vielä ollut ketään ja että minäkin olen neitsyt, kysyin Samulta haluaisiko hän tehdä sen kanssani hän vastasi että kyllä ja hän kysyi haluanko tehdä sen hänen kanssaan.. Menimme hänen huoneeseensa ja laitoin oven lukkoon, aloitin suutelemalla hellästi ja kiihkeästi hänen huuliaan ja hän vastasi suudelmaan, riisuin hänen paidan ja hän riisui myös minun tuubi toppini ja rintsikkani ja alkoi hyväillä kädellään rintojani ja nännejäni hetken päästä hän otti nännini suuhun ja alkoi imeä aloin huohottaa koska se tuntui niin hyvälle.. pyysin Samua lopettamaan ja hän lopetti suutelin häntä kiihkeästi uudelleen ja vein käteni hänen farkkujen alle, bokserien päälle .. huomasin kuinka kova hänen kalunsa on.. otin hänen farkut pois ja kalu suorastaan bongahti kasvojeni eteen.. Samulla oli sheivattu ja n.18 senttiä pitkä ei mikään kauhean paksu, otin kalun käteeni ja aloin hyväillä sitä ja hetken päästä aloin hyväillä suullani ja kielelläni jatkoin sitä hetken ja huomasin että samu oli melkeen laukeamassa ja lopetin Samu kysyi vielä haluanko varmasti vastasin myöntävästi.. Hän riisui lyhyen hameeni, suuteli minua hyväili vielä hieman rintoja ja meni alaspäin suudellen vartaloani.. hän otti pikkuhousuni pois, paljastaen täysin ajellun pilluni, sitten hän alkoi nuolla klittaani ja sen ympäristöä hän teki pitkiä nuolasuja pepulta ylös klittaan asti aloin huohottaa ja vinkua eikä mennyt kuin hetki kuin tulin, hän otti kalunsa ja työntyi hitaasti tiukkaan pilluuni se sattui hieman mutta hetken päästä totuin siihen ja aloin hetken päästä taas huohottaa ja vinkua tulimme molemmat hyvin nopeasti, jäimme hetkeksi sängylle makoilemaan ja menimme suihkuun yhdessä.. Samu teki minulle vielä pari orkkua nuollen että suihkulla.

Jonkun ajan päästä muutkin tulivat takaisin. Illalla ennenkuin menin nukkumaan mietin mitä minun ja Samun välillä oli tapahtunut kostuin hieman ja aloin hieroa itselleni orkkua, Samu huomasi puuhani ja tuli huomaamatta vierelleni, pelästyin hieman mutta annoin hänen nuolla pilluani eikä mennyt kuin hetki kun sain orkun ja toisen hän työnsi hän työnti keskarinsa peppuuni enkä kestänyt kauaa sitten hän vielä työnsi kovan kalunsa kosteaan pilluuni ja eikä mennyt kuin hetki kun tulimme, suutelimme vielä ja samu meni sänkyynsä ja nukahdin.. Seuraavana aamuna heräsin pirteänä ylös ja katsoin ulos, Samu oli tulossa lenkiltä menin olohuoneeseen istuskelemaan ja odottamaan että muut heräisivät eikä mennyt kuin hetki kun Laura heräsi, sitten tätini ja sitten Katjakin heräsi, söimme aamupalaa ja sanoin lähteväni uimaan. Laura ja Katjakin tulivat mukaani, heillä oli onneksi järven rannalla mökki ja sauna jossa voisin vaihtaa uikkarit päälle ja käydä saunassa, saavuimme mökille hetken kuluttua ja Katja meni pistämään puita saunaan, minä ja Laura jäimme ulos keskustelemaan niitä näitä, kävi ilmi että Laura on kiinnostunut tytöistä ja että hän oli katsonut minua sillä silmällä jo muutaman vuoden, olin hieman hämilläni, meni n.20 minuuttia kun sauna alkoi olla jo valmis menimme pukuhuoneeseen.

Riisuin vaatteeni Laura sekä Katja katsoivat minua sillä silmällä kuin olisivat haluneet syödä minut samantien.. Katsoin kun Laura ja Katja riisuivat vaatteensa.. Laura oli lauta, 80B rinnat ja sheivattu tiukka ja märkä pillu, Katjalla oli puoleestaan oli melkeen samanlainen kuin minä ainoastaan hieman pyöreämpi ei hänkään kauhean pyöreä ollut, saman kokoiset rinnat kuin minulla ja pieni kiitorata huomasin että Katjakin oli märkänä.. vaihdoimme bikinit ja meimme saunaan.. Heitimme löylyä, huomasin kuinka Laura ja Katja katsoivat minua, he toivat esille että he halusivat kokeilla asioita kanssani olen kokeilun haluinen ja suostuin aloin suudella Lauran kanssa ja sitten Katjan.. Laura riisui minun bikinien yläosan ja alkoi hyväillä rintojani ja hyväillä pilluani kädellä, Katjakin alkoi kiihottua kun katsoi meitä.. hän alkoi riisua bikineitään ja hyväillä itseään hieman.. Otin Lauran bikinien yläosan pois ja aloin hyväillä hänen rintojaan, ne tuntuivat hyviltä käsissäni ja leikin toisen rinnan nännin kanssa kielelläni, hän alkoi huohottaa ja voihkia..

menimme pukuhuoneeseen ja Laura otti bikinien alaosan pois.. Ensin minä menin makuulle lattialle, Katja tuli päälleni ja Laura alkoi nuolla pilluani ekana hitaasti reunoilta ja sitten klittaa.. ja minä nuolin Katjaa eikä mennyt kauaa kun kaikki tulimme.. Laura nuoli vielä pilluani ja työnsi sormen peppuuni, ja toisen sormen tiukkaan pilluuni en meinannut kestää sitä tunnetta tuntui kuin kaikki olisi räjähtänyt.. Tulinkin hyvin pian sitten oli Katjan vuoro leikin hänen pienellä pillullaan ja työnsin sormiani hänen tiukkaan pilluunsa ja tiukkaan peppuunsa, ei mennyt kauaa kun hänkin tuli, teimme Lauralle saman.. sitten vain jäimme makoilemaan hetkeksi pukuhuoneen lattialle.. menimme uimaan ja vielä hetkeksi saunaan.. Olin päästäni pyörällä koska en tiennyt että lomastani tulisi tällainen. Viikot menivät nopeasti ja minulla oli flirttiä ja säätöä Samun kansssa, ja hetken päästä jo seurustelimmekin kävimme yhdessä lenkeillä joissa harrastimme kuumaa seksiä, Laura ja Katja eivät voineet sietää seurusteluamme ja kuherteluamme.. Viikot olivat kuluneet niin nopeasti ja jouduin menemään kotiini jäin ikävöimään Samua mutta samana iltana soitin vielä hänelle, ja hän lupasi tulla käymään lähi aikoina, ja sitä jäin odottamaan.

19 kommenttia viestissä: “Vierailu sukulaisten luona”

 1. tomaatti says:

  Ihana teksti! Tuleeko jatkoa?

 2. toivotontoivo says:

  Tarina on juoneltaan hyvä mutta oikeinkirjoitus….. Sekä tekstin olisi voinut kirjoittaa selkeämmin.

 3. Hei says:

  Tarina ja juoni olivat hyviä, Kirjoita rauhassa äläkä kiirehdid 🙂 Eka novelli niin saakin olla vikaa. Susta tulee vielä hyvä Novellikirjoittaja

 4. RockAngel19 says:

  mulle on ihan sama, jos joku ei tykkää niin ei tykkää ja mulla ei oo puhe tai lukihäiriötä, ja en kyllä kirjotakkaan tänne enää.. ja mä puhunkin melkeen samalla tavalla miten oon lauseet kirjottanu.. mutta jättäkää sitten lukematta.. en enää välitä toisten kommenteista, vuosien varrella kommentteja on tullu niin paljon kaikesta että osaan jättää omaan arvoonsa tollaset kommentit

 5. Luumu says:

  Jouduin lopettamaan lukemisen kesken. Tarinassa itsessään ei vaikuttanut olevan mitään vikaa, mutta kun teksti on ihan käsittämättömän epäselvää. Pilkkuvirheistä en välitä, mutta pisteitä voisi edes yrittää käyttää. “Menin sisälle, täti toivotti tervetulleeksi Teemu ei näemmä ole paikalla”-tyylinen teksti on kuin lukihäiriöisen 10 vuotiaan kirjoittamaa.

 6. RockAngel19 says:

  tiedän että mun teksteistä löytyy paljon kieloppi virheitä.. mutta ite en hirveesti kiinnitä niihin huomiota, ja niinkun sanoin.. mulla ei oo nyt oikeen aikaa kirjottaa novelleja.. mulla on kiire opiskelujen kanssa, sitkun pääsen kotia oon niin rätti poikki etten jaksa ees ajatella mitään novelleja, viikonloput oon yleensä kotona.. ihan varmasti vielä kirjotan joku päivä tänne vielä parempia novelleja, mutta nyt mun aika menee vaan tohon opiskeluun ja itelle ei jää omaa aikaa melkeen yhtään..

 7. Ektomorph says:

  Hieman sekavaa ja kömpelöä tekstiä, mutta kyllä tässä ideaakin on. Pilkut ja lauserakneteet kuntoon, niin ollaan oikealla suunnalla. Moni kohtaus oli hyvä, mutta kiireinen kerronta ei ottanut niistä kaikkia tehoja irti.

 8. hihhei says:

  Valitettavasti tekstissä on erittäin paljon kielioppivirheitä. Tarinaan on mahdoton keskittyä ja ilmaisu jää välttäväksi koska teksti ei ole sujuvaa. Parempi kirjoitustaito vaatisi paljon tekstien kirjoittamista ja lukemista. Älä lopeta kirjoittelua tähän mutta anna mielellään ammattilaisen (esim. äidinkielenopettajan) lukea niitä ja antaa niistä palautetta. Kirjoita vaikka mielipidekirjoituksia jos et uskalla antaa seksitarinoita muiden luettavaksi.

 9. RockAngel19 says:

  Halusin vaan tietää mitä muut sanoo, mun puhe on muutenki iha puuroa joka päivä 😀 en mä nyt tunnuksiani kai ihan heti poista mut kuitenki.. en kirjota tänne hetkeen.. mut, azaleaf ootko ite koskaan kirjottanu novelleja? saisitko muka tehtyä paremman ku tämä?

 10. RockAngel19 says:

  niinku sanoin, tää on mun eka novelli.. tai oikeestaan toka mutta ekaa ei ees julkastu.. ja tää jääkin mun vikaks, koska en kerkee tekee mitään novelleja mulla on ihan tarpeeks kiirettä omassa elämässä jos ei tykkää niin sit ei tykkää ja jos on jonkun mielestä paska niin sit on.. kukaan ei oo seppä syntyessään voipi olla että ehkä joskus kirjotanki tänne novelleja mut just nyt mulla ei vaan oo aikaa siihen

 11. 666 in sun says:

  Ihan ok, vähä hätänen ehkä, joten ens kerral mieti kunnol

 12. Ihan paska says:

  Opettele kirjottamaan… ei kaikkee tarvii yhteen lauseeseen laittaa

 13. vierailija says:

  Just, kaameaa luettavaa, kouluun opettelemaan kirjoittamista. Nyt teksti on yhtä puuroa…

 14. Azaleaf says:

  Nyt on kyllä sen verran paskaa settiä, että pitää tulla jopa kommentteihin siitä kertomaan.

 15. Hmm says:

  Vähän liian kiireinen teksi kirjota vaa enemmän ni kyllä se siitä paranee mut idea oli hyvä:)

Kommentoi

top