search
top

Opettaja ja oppilas

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (66 votes, average: 3.05 out of 5)
Loading...

Olen jo vuosia tavannut tienata hieman ylimääräistä toimimalla oppilaille määrättyjen jälki-istuntojen valvojana. Viime aikoina jälki-istunnot ovat jääneet pois muodista muiden rangaistusmenetelmien yleistyttyä, ja tälläkin kertaa vain yksi oppilas oli ilmaantunut luokkahuoneeseen torstai-iltana kello neljältä. Harvinaista kyllä yhtään miespuolista oppilasta ei ollut mukana, vaan ainoastaan yksi tyttö. Tyttö ei ollut minun pitämieni tuntien oppilaita, ja muistin vain hämärästi nähneeni hänet joskus koulun käytävällä.

Selasin edessäni olevaa oppilastietokansiota. Noora, 17 vuotta, rangaistuksen syy: siveetön käyttäytyminen oppitunnin aikana. Mitä ihmettä sekin mahtoi tarkoittaa? Tyttö katseli minua eturivin pulpetista kyllästyneen näköisenä. Tiukka t-paita ja farkut esittelivät anteliaasti nuoren vartalon muotoja, mikä oli jotenkin riettaassa ristiriidassa hänen suloisen viattomien kasvojensa kanssa.

-Noora, minä olen lehtori Virtanen. Olet ilmeisesti käyttäytynyt hieman sopimattomasti rouva Kumpulan tunnilla.
-Sen tantan mielestä kaikki muu on sopimatonta kuin virsien laulaminen huivi päässä, Noora tuhahti.
-Kerropa nyt kuitenkin, mitä teit.
-No ei mitään ihmeellistä. Me vaan alettiin muutaman kaverin kanssa jutella, monenko kanssa meidän luokan tyypit ovat olleet sängyssä. Minä sitten sanoin, että kaikkien pitäisi kirjoittaa numeronsa taululle. Niinkun tällä tavalla.

Noora nousi pulpettinsa takaa, käveli liitutaulun luokse ja otti liidun käteensä. Sitten hän kirjoitti taululle numerot 38+4.
-Ööh… jaa, mumisin koska en ymmärtänyt laskutoimitusta.
-38 jätkää ja neljä tyttöä, Noora ilmoitti itsevarmasti.
Tuijotin nuorta naista hetken aikaa, ennen kuin tieto upposi tajuntaani.
-Siis 38 miestä tai poikaa, ja neljä tyttöä… sinulla? 17-vuotiaana?
-Niin, tosin joskus niitä on ollut kaksi samaan aikaan, Noora sanoi ilmeisen tyytyväisenä. Sitten hän ojensi liidun minulle.

Häkellyin tilanteesta niin, että otin liidun vastaan ja piirsin numeroni taululle ennen kuin ehdin ajatella tarkemmin. Siinä se lukema nyt oli: 2. Näin että Nooran kasvoille nousi tietäväinen hymy, ja minua harmitti. Totta, numero ei ollut kovin iso. Ensimmäinen oli yhden illan juttu yliopiston bileissä, kun menetin poikuuteni 21-vuotiaana. Toinen oli vaimoni.

Noora nousi istumaan opettajanpöydälle, siihen aivan eteeni. Rintojen muodot piirtyivät esiin tiukan t-paidan alta alle puolen metrin päässä minusta. Kaluni alkoi väkisinkin jäykistyä. Noora katseli minua hetken tarkkaavaisesti ja kysyi sitten hiljaisella äänellä:
-Virtanen, kuinka paljon sinun tekee mieli saada nuorta pillua kun näet meitä opiskelijatyttöjä koulun käytävillä ja muutenkin?
-Tämä… tämä ei ole sopivaa. Kuules nyt Noora…
Noora ei keskeyttänyt puhettani. Sen sijaan hän nojautui eteenpäin ja ojensi kätensä haarojeni väliin. Tytön sormet mittailivat housunkankaan alla seisovaa kullia varsin tottuneen oloisesti.
-Näköjään tosi paljon. Sullahan on ihan kunnon kyrpä, harvalla noista on ollut isompi, Noora sanoi ja heilautti toista kättään taululla olevien numeroiden 38+4 suuntaan.

Sitten Noora veti kätensä pois haarovälistäni, jossa kalu nyt sojotti kivikovana nostaen komean pullotuksen housujen etumukseen. Hän iski minulle silmää, tarttui kiinni kädestäni ja ohjasi sen omien housujensa sisään. Tytön farkut olivat tiukat, mutta sain kuin sainkin työnnettyä kourani aina hänen pikkuhousujensa sisään saakka.
-Tuollaiset isokulliset miehet saavat minun pilluni aina ihan märäksi, Noora kuiskutteli korvaani ja oli totisesti oikeassa.

Tiesin, että minun olisi pitänyt vetää käteni pois välittömästi monestakin syystä. Minä olin opettaja ja hän oppilas. Minä olin naimisissa. Meillä oli ikäeroakin, oma tyttäreni oli vain kaksi vuotta nuorempi kuin Noora ja tämän saman koulun oppilas.

Mutta minä en vetänyt kättäni pois. En halunnut tehdä sitä nyt kun tunsin Nooran pillun märkyyden, ja miten tiukkana ja lämpöisenä se puristui sormeni ympärille. Olin tosiaan naimisissa… mutta viime kerrasta vaimoni kanssa oli aikaa jo viikkoja, tai itse asiassa pari kuukautta. Vaimoani ei ollut koskaan todella kiinnostanut sängyssä peuhaaminen. Eikä vaimoni pillu ollut koskaan käynyt niin kuumana kuin tämän 17-vuotiaan hutsun paljaaksi ajeltu, sykähtelevä pimppi.

Työntelin sormeani hänen sisässään ja sain hänet yllyttämään minua kiimaisena.
-Just noin Virtanen, nussi mua sormellasi, voi saatana kun tekee hyvää… syvemmälle, tosi syvälle ja hiero kunnolla, voi luoja miten mun pillu rakastaa sun sormeasi… ah…aaahhh…
Työnsin toisenkin sormen häneen, tytön entistäkin suuremman mielihyvän lähteeksi. Noora opasti minua, kunnes hänen äänensä petti ja muuttui pelkäksi ynähtelyksi. Minä, joka en ole koskaan ollut mikään naistenmies, sain tuon nuoren lutkan voihkimaan härnätessäni sormellani hänen jalkovälissään sykähtelevää jakorasiaa. Tunsin vallan ja mielihyvän tunteen nousevan sisälläni, ja toisella kädelläni hivelin housunkankaan alla pullottavaa kaluani minkä vain pystyin Nooran kiihottamiselta.

Noora makasi nyt selällään opettajanpöydällä, huohotti ja voihki, nosti lantiotaan ylös ja kerjäsi lisää, kerjäsi sitä enemmän mitä nopeammin sormeni liikahtelivat hänen pimppivaossaan. Lopulta hänen huuliltaan nousi korkea, silkkaa kiimaa huokuva kiljaisu, koko vartalo tärisi hurjan orgasmin vallassa ja hänen pilluunsa työnnetyt sormeni saivat lopullisen naisellisten mahlojen kasteensa.

Noora laukesi äänekkäästi opettajanpöydälle ja jäi sitten siihen makuulleen huohottamaan rintakehä kiivaasti kohoillen. Vedin sormeni varovasti hänestä ja tunsin, miten perusteellisesti ne oli kostutettu nuoren neidon kaikkein pyhimmässä. Istahtin takaisin tuolille itsekin voipuneena ja kulli housuissa kovana sojottaen.

Lopulta Noora nousi ylös ja hymyili minulle raukean herttaisesti.
-Oliskohan tämä jälki-istunto tässä? Kyllä sustakin vielä naistenmies tehdään. Sormilla saat jo tosi kivat sävärit aikaan pillussa.
-Kiitos vain, neiti opettaja, hymähdin ja olin aidosti kiitollinen. Kukapa olisi parempi opettaja tällaiselle hieman kokemattomalle miehelle, kuin Nooran kaltainen kiertopalkinto.

Noora otti minua taas kädestä kiinni, ohjasi sormeni suuhunsa ja alkoi imeä sitä puhtaaksi omista mahloistaan. Sitten hän teki samoin toisellekin sormelleni, imi sitä hetken aikaa suussaan minua koko ajan silmiin katsoen. Tämän jälkeen hän nousi ja lähti luokasta, huikaten vielä ovelta:
-Mistä sitä ikinä tietää, voihan Virtanenkin vielä joskus saada nuorta pillua.
Ovi sulkeutui hänen perässään, ennen kuin ehdin sanoa mitään.

Seuraavana aamuna astuin luokkahuoneeseen. Viisi minuuttia vielä ennen kuin oppilaat saapuisivat. Luokka oli tuuletettu ja siivottu, mutta taulua ei ollut pyyhitty. Katselin hetken aikaa mietteliäänä siellä olevia numeroita: 38+4, ja sen vieressä 2. Otin sienen, pyyhkäisin numerot pois, ja kirjoitin niiden tilalle: 39+4, ja sen vierelle 3.

En tiedä oikeuttaako pelkkä sormetus varsinaisesti tällaisiin muutoksiin, mutta minä en olekaan matematiikanopettaja.

11 kommenttia viestissä: “Opettaja ja oppilas”

 1. random says:

  Iso peukku

 2. joku says:

  Minustakin hyvä, että nuori tyttö on dominoiva osapuoli.

 3. Yx vaa... says:

  Tää oli just hyvä
  Ei liian pitkä eikä lyhyt
  Tosi mukava
  Kiitti

 4. Daiju says:

  Hienoa! Minäkin pidän siitä että nuori tyttö on se dominoiva osapuoli. Liian harvoin sellaisia tarinoita. Lisää vain.

 5. fr11kk1 says:

  Hyvä tarina, tykkäsin kun kerrankin nuori tyttö oli dominoiva osapuoli tälläisessa opettaja+oppilas jutussa. Vähän tietysti jäi kaipaamaan muutakin kuin sormetusta, mutta jätit tilanteen hyvin auki jatkoa ajatellen, eli lisää vaan kirjoittamaan.

 6. vamecum says:

  Olipa kivalla otteella kirjoitettu novelli. Mukava tunnelma säilyi koko ajan, sopivalla tavalla kihelmöivää huumoria unohtamatta. Ehdottomasti jatkoa tai uusi tarinoita kehiin. 5/5

 7. Little whore says:

  Jatkoa kiitos! 😉

 8. BurnedFalcon says:

  Älyttömän hyvä tarina. Kokeileppa taitojasi muissakin kuin “seksinovelleissa” – täältä ruudun takaa löytyy ainakin yksi takuuvarma fani!

 9. horny-baby says:

  tosi hyvä!

 10. 666 in sun says:

  Jatkoo ehdottomasti

 11. heikki says:

  Ihan ok, mutta liian lyhyt johdattelua reilusti lisää! Jatkoa!

Kommentoi

top