search
top

Siskojen kesken

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...

Kesä alkoi olla jo lopuillaan, mutta lämmintä riitti silti. Suvilla oli juuri pari viikkoa sitten ollut 16-vuotissyntymäpäivät, joten hän oli muutenkin hyvällä tuulella. Ajatuksissa hänellä oli silti muutkin kuin alkava lukio, sillä häntä kolme vuotta vanhempi isosisko Saana oli alkanut kiinnostaa häntä turhankin intiimillä tavalla.

Suvi oli aina ollut kovin kiintynyt mukavaan isosiskoonsa ja ihailu oli saanut aivan uuden suunnan, kun hän oli vahingossa kuullut isosiskonsa puhuvan kaverinsa kanssa, miten tytöt olivat alkaneet kiinnostaa häntä. Suvin posket olivat nopeasti alkaneet punottaa hänen salakuunnellessaan siskonsa juttua, miten tämä toivoisi joskus kokeilevansa seksiä tytön kanssa. Tämän kaveri ei ollut asiasta ollut kiinnostunut, joten kokeilu jäisi myöhemmäksi.

Suvin luikkiessa pakoon ennen kuin olisi paljastunut hänen ajatuksensa olivat käyneet vilkkaina. Sinä iltana hän ei ollut oikein saanut unta ja olo oli tuntunut muutenkin tukalalta; hänen yöpaitansa pehmeä kangas oli hangannut mukavasti hänen rintojaan pienimmästäkin liikkeestä ja pikkuhousut olivat painuneet hieman hänen pehmeää häpyään vasten. Ongelma ei ollut ratkennut muuten kuin ottamalla vaatteet pois ja hyväilemällä itseä. Hänen sormiensa leikkiessä itsellään hänen mielensä oli täyttynyt kuvilla siskostaan.

Kului viikko Suvin tilanteen käydessä entistä tukalammaksi. Vaikka hän koitti olla ajattelematta koko asiaa, ei hän voinut sille mitään, että kiihottui isosiskostaan ja tahtoi olla tämän ensimmäinen tyttö. Hän ei kertonut kenellekään mitään ajatuksistaan – miten olisi voinutkaan – joten hän oli yksin haaveidensa kanssa niiden yltyessä hiljalleen kohtuuttomiksi.

Suvin katse seurasi siskoaan, aina kun vain näki tämän. Hän oli jo pitkään kadehtinut siskonsa hyvin kehittyneitä rintoja, mutta nyt hän kiinnitti huomiota myös tämän solakkaan vartaloon, pitkiin sääriin ja pyöreään takamukseen. Hänessä oli itsessäänkin jonkin verran samaa näköä, mutta hän ei ollut yhtä uhkea, ei yhtä pitkä.

Viikkoa ennen koulun alkamista tytöt istuivat saunassa. Saana tuntui olevan hyvällä tuulella. Hän oli ajatellut lähtevänsä illaksi johonkin ulos vanhempienkin lähtiessä illan mittaan tanssimaan. Suvi kuunteli hiljaisena siskonsa selostuksia kiinnittämättä oikein edes huomiota siihen, mistä tämä puhui. Hän vain katseli hiljaisen ihastuksen vallassa tämän pyöreitä rintoja ja niiden päälle laskeutuvaa kauniisti kihartuvaa vaaleaa tukkaa. Hän havahtui haaveistaan ja mietteistään kuullessaan siskonsa äänen muuttuvan kysyväksi.

“Mitä sinä katselet?”, Saana kysyi päätään hieman kallistaen. Suvi pudisti nopeasti päätään ja koitti näyttää viattomalta. Hän sepitti nopeasti tekosyyn tämän hiuksista ja sai Saanan unohtamaan asian. Saana alkoi luennoida hiuksistaan ja shampoistaan, joista Suvi kyllä tiesi kaiken. Suvin katse laskeutui taas nopeasti isosiskon rinnalle, mutta nyt myös kohta tämän haaroihin, jossa tämän reisin välistä näkyi tämän siistitty karvoitus. Hän kuitenkin nosti nopeasti katseensa, ettei kiihottuisi liikaa. Vahinko tuntui jo tapahtuneen, sillä hän tunsi jalkovälinsä kastuneen muustakin kuin saunan lämmöstä.

Jatko tapahtui nopeasti. Saana kurotti kohti löylykauhaa. Liike sai hänen kookkaat rintansa heilahtamaan hieman. Suvi ei ajatellut sen enempää, vaan hänen halunsa koskea niitä läikähti yli ja hän tajusi tekonsa, vasta kun hänen kätensä lepäsi pehmeällä rinnalla. Saana säpsähti hieman, mutta ei sanonut mitään, käänsi vain kummastuneen katseensa pikkusiskoonsa. Suvi pelästyi itsekin tapahtunutta ja reaktiotaan, eikä keksinyt siihen hätään mitään tekosyytäkään, joten hetken änkytyksen jälkeen hän päätti tunnustaa.

“Minä kuulin viikko sitten, kun kerroit haluavasi rakastella toisen tytön kanssa”, Suvi aloitti hiljaa ja nosti katseensa siskonsa silmiin. “Minäkin haluaisin…” Saana oli hetken aikaa vaiti ja katsoi pikkusiskoaan kummissaan.

“Niin minä sanoin…”, Saana aloitti epävarmasti, “mutta en silti ajatellut sitä sinun kanssasi. Sinähän olet siskoni.” Molempien katseet kääntyivät Suvin kädelle, joka edelleen pysyi pyöreällä rinnalla.

Nyt kun asia oli vihdoin molempien tiedossa, Suvi sai itsevarmuutensa hallintaan. Hän ei ottanut kättään pois isosiskonsa rinnalta, vaan alkoi hitaasti hyväillä tätä. Saana huokaisi hieman ja koitti työntää pikkusiskonsa käden pois rinnaltaan. Suvi oli kuitenkin vaativa eikä antanut ottaa kättään pois heti, vaan hyväili ja hieman puristikin pyöreää, kaunista rintaa. Sitten hän kuitenkin veti kätensä pois, sillä ei hän sentään siskoaan pakottaa halunnut. Hän katsoi anovasti silmiin.

“Minä haluisin rakastella kanssasi”, Suvi sanoi sitten ääni hieman värähtäen. Saana tuntui hieman yllättyvän, mutta ei niin pahasti kuin Suvi oli arvellut. Sitten kuitenkin he kuulivat oven käyvän kylpyhuoneessa ja he vetäytyivät nopeasti erilleen. Äiti ei kai epäillyt mitään, vaikka molemmat tytöistä näyttivätkin niin syyllisiltä, että äiti näytti hetken epäilevän jotain. Saana poistui saunasta nopeasti eivätkä he voineet jatkaa juttuaan.

Vanhempien lähdettyä Suvi istui yksin ja masentuneena huoneessaan. Hän olisi toivonut, että ensimmäinen siirto olisi ollut hieman romanttisempi, mutta sille ei nyt voinut enää mitään. Saana tuskin haluaisi enää jatkaa juttua asiasta ja kaikki tuntui menneen pieleen. Sitten hän kuitenkin kuuli askeleita huoneensa ulkopuolelta. Hän arveli Saanan tulevan sanomaan “hei”, ennen kuin lähtisi ulos.

Saanalla ei kuitenkaan ollut päällään ulkovaatteita vaan kevyt oloasu. Ilmeni, että hän oli tulossa puhumaan asiasta. Saana istuutui Suvin viereen tämän sängylle ja kysyi asiasta. Suvi epäröi hetken, mutta kertoi sitten tunteensa. Saana kuunteli hiljaa ja nyökkäsi sitten. Tämän alkaessa puhua siitä, miten siskosten kuuluisi käyttäytyä, Suvi ei kestänyt enää. Ajatellen, ettei toista tilaisuutta koskaan tulisi, hän kietoi kätensä siskonsa niskan ympäri ja painoi huulensa tämän huulille.

Saanan puhe katkesi suudelmaan. Tämä koitti ensin innottomasti työntää siskoaan kauemmaksi, mutta Suvi ei halunnut irrottautua. Hetken epävarmuuden jälkeen hän alkoi suudella isosiskoaan varmemmin ja piti tätä tiukasti itseään vasten. Hän tunsi, ettei Saanalla ollut ohuen paitansa alla kuin omat sulonsa liivien niitä peittämättä. Kului hetki ja Suvi tunsi Saanan alkavan kevyesti vastaamaan suuteluihin. Hän tunsi myös siskonsa nostavan kätensä kyljilleen, muttei ylemmäs.

Siskokset suutelivat hellästi muutaman hetken, ennen kuin Suvi irrottautui. Huuliaan nuolaisten hän katsoi hymyillen ja anteeksi pyytävästi isosiskoaan. Saana katsoi hiljaisesti takaisin.

“Sinä suutelet aika hyvin…”, Suvi sai kuulla itseään kehuttavan hiljaisella äänellä. Saana epäröi vielä hetken, mutta kietoi sitten omat kätensä pikkusiskonsa ympärille ja painautui tätä vasten.

“Hyvä on”, Saana kuiskasi hiljaa ja nuolaisi tämän korvaa pehmeästi sanojensa vakuudeksi. “Mutta vain tämän yhden kerran.” Suvi oli pakahtua onnesta ja halasi tiukasti siskoaan.

Saana jatkoi kevyesti Suvin korvan nuolemista ottaen nyt itse aloitteen. Tämä tuntui Suvista ihmeellisenkin suostuvaiselta, mutta ei välittänyt siitä nyt. Saana alkoi kohta laskeutua alemmas ja nuoli ja imi pitkään siskonsa kaulaa nousten sitten taas suutelemaan häntä. Suvi kaadettiin selälleen sängylle ja Saana tuli hänen päälleen makaamaan suutelua jatkaen. Suvi oli pakahtua onnesta tuntiessaan isosiskonsa pehmeät ja kosteat huulet omillaan ja tämän kuuman kielen suussaan leikkimässä omansa kanssa. Suvin tunsi makean syljen valuvan siskonsa suusta omaansa ja otti sen mielihyvin vastaan. Pyöreät rinnat painuivat pehmeästi kiinni hänen pienempiä rintojaan vasten.

Suvi hapuili jo kärsimättömästi paitaa pois siskonsa päältä. Tämä kuitenkin esti sen ja jatkoi suutelemista. Heidän kielensä saivat leikkiä pitkään toisillaan, ennen kuin Saana lopulta lopetti ja nousi istumaan. Tämä istui hajareisin Suvin lanteiden päällä ja katseli pikkusiskoaan hetken aikaa hymyillen ja veti sitten hitaasti paidan itse päältään.

Suvi katsoi ihmeissään suuria rintoja ja nosti kätensä varovasti niille. Nyt häntä ei estelty, vaan hän sai vapaasti alkaa hyväillä niitä. Hän hyväilikin siskoaan hymyillen ja kiireettömästi. Vain sormiensa päillä hän kosketteli niitä pitkään nännejä vältellen. Vasta kun Saana sulki hyvillään silmänsä hetken kuluttua, Suvi siirsi kätensä siskonsa kovina odottavilla nänneille. Saana huokaisi hiljaa pikkusiskonsa rauhalliselle koskettelulle ja nosti kätensä siskonsa hyväileville käsille ja painoi niitä tiukemmin itseään vasten. Kannustuksesta innostuneena Suvi alkoi hieroa ja hyväillä siskoaan kovemmin ja varmemmin saaden Saanan huokailemaan kovemmin.

Saana siirtyi istumaan Suvin reisien päälle ja auttoi siskonsa istuvaan asentoon. Suvi huomasi asennon edut suurten rintojen kaunistaessa maisemaa suoraan hänen silmiensä edessä. Hän ei tarvinnut muita virikkeitä, vaan tarttui kauniisiin rintoihin kaksin käsin ja otti toisen kovan nännin kevyesti huultensa väliin alkaen imeä sitä innokkaasti. Saana kietoi toisen kätensä siskonsa niskan ympäri ja painoi tämän päätä rintaansa vasten, toisella kädellä hän silitteli tämän hiuksia ja poskea.

Suvi imi siskonsa rintaa innoissaan. Välillä hän vaihtoi rintaa ja nuoli ja suuteli sitä kaikkialta muualta paitsi nänniltä, mitä hän lopuksi suuteli ja palasi taas toisen rinnan nännin kimppuun. Saanan käsi oli valunut Suvin poskelta tämän rinnalle ja hyväili nyt tyttöä tämän ohuen paidan läpi. Suvin kädet olivat täynnä pehmeitä rintoja, mutta nyt ne halusivat lisää. Hitaasti hänen kätensä aloittivat kiertelyn ja kaartelun siskonsa pehmeällä iholla. Ne vaelsivat tämän vatsalla, kyljillä, selällä, pepulla ja lopulta tämän housujen etumuksellakin. Hän päästi rinnan suustaan ja katsoi siskoaan anovasti. Saana vastasi katseeseen hymyillen ja silitteli siskonsa hiuksia. Hän nyökkäsi ja salli Suvin kömpiä altaan ja kaataa hänet vuorostaan selälleen sängylle. Suvi veti veryttelyhousut siskonsa jalasta hitaasti ja samalla tämän pehmeää ihoa hyväillen.

Saanan housujen lentäessä huolettomasti samaan kasaan lattialle paidan kanssa Suvi nosti Saanan toisen jalan paremmin tutkittavakseen. Hän aloitti nuolemalla tytön varpaita kiireettömästi. Saana katsoi siskonsa puuhia hymyillen, mutta ei sanonut mitään, nautti vain hellästä kosketuksesta. Hiljalleen Suvi alkoi siirtyä jalkaa suudellen ylemmäs. Reidellä hän innostui hetkeksi pidempään nuolemaan lämmintä ihoa, mutta saapui silti ajallaan haaroihin. Vielä pikkuhousujen peitossa oleva aarre oli vain muutaman sentin päästä Suvin kasvoista eikä hän halunnut vielä paljastaa sitä silmilleen. Tokihan hän oli ennenkin sen nähnyt, mutta ei näin läheltä.

“Sinä olet hirmu kaunis”, Suvi sanoi siskolleen saaden tämän hymyilemään entistä tyytyväisemmin. Varovasti hän painoi kasvonsa alemmas haistaen siskonsa kiiman selvästi. Hän lipaisi kielellään siskonsa kostuneita pikkuhousuja saaden tytön naurahtamaan. Hän ei lopettanut, vaan alkoi nuolla kosteita, melkein märkiä pikkuhousuja pitkin vedoin. Tämä oli hänelle ensimmäinen kerta, mutta hän yritti toki parastaan. Ylöspäin vilkaistessaan hän huomasi siskonsa laittaneen päänsä sängylle ja hierovan kevyesti rintojaan. Hän ei halunnut odottaa enempää, vaan hellästi veti läpimärät pikkuhousut pois isosiskonsa jalasta.

Suvi katseli pitkään lumoutuneena kaunista ja kutsuvaa pillua. Se tuoksui viettelevälle ja houkutteli häntä maistamaan itseään, mitä tilaisuutta Suvi ei hylännytkään. Hän lipaisi kevyesti siskonsa häpyä ja tunsi tämän jännittyneisyyden, vaikka kuulikin tämän voihkaisun. Saana tuntui jännittävän hieman. Epävarmuus alkoi tunkea Suvinkin mieleen, mutta hän hautasi ne nopeasti painamalla kasvonsa vasten pehmeää lihaa. Hän alkoi nuolla siskonsa märkää vakoa innokkaasti, joskin tottumattomasti.

“Rauhallisesti…”, Suvi kuuli siskonsa sanovan hiljaa ja tunsi tämän laskevan toisen kätensä hiuksilleen. Hellästi siskokset rauhoittelivat toisiaan ja Suvin nuoleminen hidastui ja tuli perusteellisemmaksi. Saana silitteli rauhallisesti siskonsa hiuksia ja painoi häntä kevyesti itseään vasten. Suvi vaihtoi hiljalleen koko kielen leveyden nuolennasta vain kielensä kärkeen ja keskittyi herkemmille alueille. Hän nosti myös kätensä avukseen. Hän kostutti sormensa suussaan ja työnsi yhden sormen varovasti siskonsa kosteana odottavaan vakoon saaden tämän huokaisemaan pitkään. Toisen käden hän siirsi ylemmäs tämän kovana olevalle klitorikselle. Hän nuoli hetken klittaakin saaden sen vastaanottavaisemmaksi sormilleen ja palasi sitten taas pillun kimppuun. Hänen haaveensa olivat käyneet toteen ja hän halusi siskolleen parasta, mitä hänellä oli tarjota.

Hiljalleen Saanan voihkaisut kävivät voimakkaammiksi ja hän alkoi liikuttaa lanteitaan siskonsa liikkeitä myötäillen. Hänen sisällään souti nyt kaksi sormea, jotka painuivat häneen rytmikkäästi ja kiihtyvällä tahdilla. Kun kolmaskin sormi työntyi hänen sisäänsä, hän kiljaisi kimeästi ja laukesi. Suvi nautti koko rahan edestä liikuttaessaan hitaasti sormiaan siskonsa supistelevassa pillussa. Hiljalleen väristykset laimenivat pois ja Saana rentoutui siskonsa edessä. Suvi veti sormensa märästä vaosta ja nuoli ne liioitellen puhtaaksi Saanan katsellessa tätä hymyillen.

Suvi hyväili kevyesti siskonsa reisiä ja katseli tätä hymyillen. Hän oli jo aivan tyytyväinen päivään, mutta Saana ei ollut vielä tyytyväinen. “Nyt on minun vuoroni”, hän sanoi hymyillen ja nousi istumaan. Hän kiskoi paidan pois Suvin päältä ja jäi katselemaan tämän pienempiä rintoja. “Söpöt”, hän kommentoi niitä hymyillen ja alkoi hyväillä niitä hellästi. Hän painoi huulensa taas siskonsa omia vasten ja suuteli tätä hellästi. “Sinä olit muuten tosi ihana”, hän kuiskasi tälle suutelunsa lomasta ja tukki sitten siskonsa suun suutelemalla tätä taas ahnaasti. “Niin ihana, että saat jatkaakin vielä sitä.” Hän iski pikkusiskolleen silmää ja irrottautui tästä. Suvi nousi sen verran, että he saivat yhdessä riisuttua häneltäkin housut, kaikki housut, ja asettui sitten selälleen sängylle.

Saana asettui kontilleen pikkusiskonsa ylle ja alkoi imeä ja nuolla tämän rintoja juuri niin kuin tämäkin oli tehnyt. Hän ei kuitenkaan tehnyt sitä kauaa, vaan lähti valumaan alaspäin antaen roikkuvien rintojensa painua hetkeksi tämän vatsaa vasten siirtyen kuitenkin sitten itse nuolemaan siskonsa vatsaa ja napaa. Suvi huokaili jo kovaan ääneen tuntiessaan siskonsa kielen vatsallaan ja tämän kädet kyljillään. Hänen pillunsa huusi jo kosketusta ja hän oli jo nyt laukeamisen partaalla. Hän oli kiihottunut isosiskonsa nuolemisesta niin totaalisesti, ettei luultavasti kestäisi kauankaan, että hän laukeaisi itsekin. Hän etsi Saanan toisen käden omallaan ja otti siitä kiinni omallaan. Heidän katseensa kohtasivat hetkeksi, mutta Saana ei irrottanut kättään, päinvastoin puristi vain siskonsa kättä lujasti. Hänen odottaessaan kieltä saapuvaksi vaolleen Saana yllätti hänet täysin siirtämällä kätensä sinne ensin ja hieraisemalla kosteilla sormillaan hänen herkkää klittaansa. Suvi kiljaisi yllättyneenä, ja laukesi. Hän puristi isosiskonsa kättä ja voihki huohotuksensa sekaan siskonsa nimen.

Saana ei kuitenkaan ollut vielä tyytyväinen. Hänkin halusi maistaa kiellettyä hedelmää. Hän kääntyi ympäri ja laski lanteensa Suvin kasvojen ylle ja painoi oman päänsä tämän haaroihin. Hän ohjasi siskonsa jalat koukkuun, jotta hänen olisi parempi nuolla ja painoi kielensä vasten pikkusiskonsa pillua. Suvi voihkaisi tyytyväisenä ja vastasi samalla mitalla upottamalla kasvonsa taas voimakkaasti tuoksuvaa vakoa vasten. Hän tunsi, miten suuret, pyöreät rinnat painoivat hänen vatsaansa ihanasti ja painoi hieman lanteitaan siskonsa huulia vasten.

Saana avasi sormillaan siskonsa häpyä ja oli jo työntää sormensa tämän sisään, mutta huomasi sitten tämän olevan neitsyt. Haluamatta ottaa sitä siskoltaan – ainakaan nyt – hän vain kietoi kätensä tämän reisien ympäri ja vain levitti tämän pillua kaksin käsin, jotta voisi nuolla tätä paremmin. Hän tunsikin kohta Suvin nuolemisen keskeytyvän jatkuvasti huokauksiin tämän pystymättä keskittymään nuolemiseen nautinnosta. Saanan pitkät hiukset kutittivat hieman Suvin reisiä, mutta siitä tämä ei välittänyt. Saana paikallisti kovana ja nyt hyvin esillä olevan pikkuisen klitan ja otti sen huuliensa väliin. Vielä äskeisestä laukeamisesta herkkänä oleva Suvi alkoi melkein heti huokailla kovaan ääneen ja Saana tiesi hänen laukeavan taas kohta.

Ja kohta Suvi laukesikin. Suoraan siskonsa odottavaan suuhun. Suvi tukahdutti kiljuntansa painamalla kasvonsa vasten isosiskonsa märkää vakoa ja menetti sitten kai hetkeksi tajunsa, koska hapuillessaan kohta lihaa huuliensa väliin hän huomasikin siskonsa makaavaan hänen vieressään. He suutelivat taas hellästi ja halasivat toisiaan raukeina. Nyt vasta Suvin aivot alkoivat hiljalleen toimia hänen katsoessaan siskonsa kauniita kasvoja.

“Sinä olit innokkaampi kuin uskoinkaan…”, Suvi sanoi hiljaa ja katseli siskoaan silmiin. Saana vastasi tähän iloisella hymyllä.

“Kerronpa sinulle salaisuuden”, Saana kuiskasi takaisin ja painautui tiukasti pikkusiskoaan vasten painaen tämän pään olkaa vasten ja salli tämän kietoa kätensä ympärilleen. “Minäkin halusin rakastella kanssasi, pikkusisko.”

3 kommenttia viestissä: “Siskojen kesken”

  1. Panisin says:

    Oli vähän herkkä klitta

  2. Mikapo says:

    Sä oot paras seksinovellin tekijä ikinä

  3. lilli says:

    Daneon,kiva että olet täällä sulla ihania tarinoita,tää yksi niistä,onkohan sulla”kaapissa” uusia juttuja,esim.Äidin kanssa jatkoa ??

Kommentoi

top