search
top

Kotiäidin harrastukset

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 2.40 out of 5)
Loading...

Seisoin ovensuussa ja toivotin miehelleni hyvää työpäivää. Jäin vielä hetkeksi terassille seuraamaan, miten hänen autonsa rullasi pois pihatieltä ja katosi aamuliikenteen vilinään. Palasin pian keittiöön lukemaan päivän lehden loppuun ja juomaan tarvitsemani toisen mukillisen kahvia. Lapset istuivat olohuoneen sohvalla koulureppuineen ja katselivat aamu-tv:n piirrettyjä.

“Lähtekääpäs pysäkille jo, auto tulee varmaan kohta”, hoputin heitä.

“Ei tuu, se on aina myöhässä.”

“Tsot, tsot, ei mitään muttia. Menkää nyt. Olkaa varovaisia, kun ylitätte suojatien.”

Lapset tottelivat ja sammuttivat telkkarin. Kohta ovi kolahti ja apea kaksikko lähti koulumatkalle. Seurasin keittiön ikkunasta heidän menoaan. Pysäkki oli tien toisella puolella ja aina sai pelätä, että joku kaahari sattui olemaan liikkeellä.

Luin lehden kaikessa rauhassa loppuun ja join vielä kolmannen mukillisen kahvia. Se oli juuri oikea tapa aloittaa hyvin ansaittu vapaapäivä. Mieheni tulisi kotiin vasta viiden jälkeen, lasten koulu sen sijaan päättyi jo kahdelta. Vilkaisin kelloon ja totesin sen olevan jo melkein puoli kymmenen. Oli syytä panna töpinäksi. Keräsin nopeasti astiat pöydältä ja laitoin tiskialtaaseen. Talo oli muutoinkin aikamoisessa epäjärjestyksessä, mutta siivoaisin myöhemmin. Nyt oli tähdellisempää hommaa.

Avasin kellarin oven, se oli meillä aina visusti suljettuna hiirien vuoksi. Ei niitä usein näkynyt, mutta kertakin oli liikaa. Laskeuduin kiviportaat alas ja napsautin valot päälle. Himmeä lamppu syttyi katossa ja valaitsi pienen betoniseinäisen huoneen. Seinänvierustat olivat täynnä hyllyjä, portaiden juurelta katsottuna vasemmalla olivat mieheni tavarat. Vanhoja työkaluja, öljypurkkeja, pahvilaatikollinen vhs-kasetteja ja parit kumisaappaat. Oikealla taas omat tavarani, mutta niistä lisää myöhemmin. Huoneen keskellä oli metallirunkoinen sänky, minun vanha sänkyni, jolla olin nukkunut nelisen vuotta opiskeluaikoinani. Mieheni kyseli vähän väliä, josko se voitaisiin kärrätä kaatopaikalle, mutta en antanut siihen lupaa. Syyn jätin kertomatta.

Patjattomalla sängynpahalla makasi tummahiuksinen tyttö, tiukasti kahlittuna ranteistaan ja nilkoistaan sen päätyihin. Kokeilin hänen rannettaan ja tunsin heti pulssin. En varsinaisesti muuta pelännytkään, mutta hyvä se silti oli tarkistaa. Taputtelin tytön poskia, mutta tämä näytti olevan edelleen tainnoksissa. Eilen antamani lääkeannos oli ollut ehkä turhankin suuri. Kävin yläkerrassa ja toin mukanani ämpärillisen jääkylmää vettä, kaadoin sen alusvaatteisillaan makaavan tytön päälle. “Mmmmfff!!”, tämä alkoi huutaa teipin peittämällä suullaan. Varsin hyvin hän saikin ääntä lähtemään, vaikka olin työntänyt suuhun kaksi sukkaa ennen teippaamista.

“Huomenta, kultaseni, taisit nukkua koko yön”, sanoin ja nostin kädelläni hänen märkiä hiuksiaan pois otsalta. Vastaus oli raivokasta muminaa. “Shhh… Älä viitsi huutaa, tädin korviin sattuu.”

“Mhh!! Mff!!”

Olin kaapannut tytön illalla, mieheni oli ollut tuolloin muksujen kanssa ruokakaupassa. Tyttö oli seissyt samalla pysäkillä, josta lapsenikin lähtivät koulutielleen joka aamu. Piikillä annettu nukutusaine suoraan pakaraan oli tainnuttanut uhrini nopeasti. Tyttö oli kevytrakenteinen, ja jopa kaltaiseni pieni perheenäiti oli saanut hänet helposti raahattua tien poikki taloomme ja alas kellarin jyrkkiä portaita. Kahlittuani hänet olin riisunut päällivaatteet pois, mutten tuolloin ollut katsonut hänen käsilaukkuaan sen tarkemmin. Kaadoin mustan laukun sisällön lattialle. Sen sisuksista ryöpsähti lompakko, kännykkä, meikkejä, tamponipaketti, kotiavaimet ja mp3-soitin. Poimin lompakon ja katsoin ajokorttia. Tyttö oli täysi-ikäinen, tosin sillä ei ollut minulle merkitystä. Kunhan rinnat olivat kasvaneet täyteen kokoonsa, muulla ei ollut väliä.

“Eveliina”, kaunis nimi sinulla, sanoin katsoessani tytön ajokorttia.

“Mhhh!”

“Ei kestä. Niin, ihmettelet varmasti, missä olet. En toki halua pitää sinua kauempaa jännityksessä, joten korvat tarkkana. Minun nimeni on Erja. Olen nelikymppinen kotiäiti, kaksi lasta ja aviomies. Tykkään kovasti Jane Austenin kirjoista, ruuanlaitosta, sisustamisesta, matkustelusta ja tyttöjen kiduttamisesta. Heh, sanotaan vaikka näin, että se on minun pieni paheeni. Mutta en tupakoi enkä juo ollenkaan!”

“Mmmfffff!”

Hain kellarin hyllystä (sieltä omalta puoleltani) hevospiiskan. Vanhempi lapseni oli joskus käynyt muutamalla ratsastustunnilla ja olin varastanut piiskan talleilta häntä kyyditessäni. Tyttö katsoi minua kuin hukkuva poispäin lipuvaa laivaa. Sivalsin niin, että ilmassa suhahti. Eveliinan pelokas katse muuttui irvistykseksi piiskan osuessa suloisen pehmeään vatsaan.

“Mmhh!”

Löin uudestaan, nyt hiukan alemmas. Isku osui mustien alushousujen kankaaseen. Toinen isku teki tytön sätkimisestä päätellen enemmän kipeää kuin ensimmäinen. Iskin kolmannen kerran, edelleen alemmas, kalpeille ja kapeille reisille. Sätkiminen vain lisääntyi. Jos löisin nilkkoihin, tyttö varmasti laskisi alleen, ajattelin huvittuneena. Mutta voi hyvänen aika, tyttö teki sen jo. Katsoin sängyn alle ja näin lammikon.

“Eveliina, kultapieni. Täällä on tapana pyytää alusastia, jos on pissahätä. Tsot tsot. Täti joutuu nyt siivoamaan.”

“Mmm…mmf!”

Iskin tyttöä vielä kerran, suoraan liivien peittämille tisuille. Kuppien toppaukset vaimensivat iskua, mutta tämä rimpuili silti kuin sekopäinen. Viskasin piiskan lattialle ja hain kellarin nurkasta mopin. Ei tämä ensimmäinen kerta ollut, kun joku laski alleen tässä paikassa. Siivosin jäljet ja palasin sängyllä puuskuttavan Eveliinani pariin.

“Sovitaan niin, ettei pissailla enää lattialle. Sopiikos sellainen?”

“Mmmmfff!”

“Hyvä, olet kiltti tyttö. Täti tykkää sellaisista tytöistä.”

Taputin Eveliinan päätä hellästi.

Hain hyllystäni sakset, vanhat ja uskolliset Fiskarsini. Niillä olin leikannut vuosien varrella pois lukemattomat vaatekappaleet toinen toistaan kauniimmilta ja itkuisemmilta tyttöressuilta. Eveliina oli nyt vuorossa. Aloitin hänen alushousuistaan. Kaksi pientä napsautusta ja niistä tuli vain repaleinen pala puuvillaa. Viskasin riekaleen lattialle.

“Kiltit tytöt eivät pidä karvoja pimpsassa. Tuhma Eveliina!”

Kouraisin tummia häpykarvoja käteeni ja riuhtaisin. Tyttö rääkäisi niiden irrotessa. Ripottelin karvat hänen itkun turvottamille kasvoilleen ja revin irti vielä toisen kourallisen. Jälkimmäisen tukon ripottelin piiskaniskun raidoittamalle vatsalle. Tyttö itki hervottomana ja kirkas räkä valui alas pitkin molempia poskia. Loput karvat ajelin pois mieheni vanhalla partahöylällä. Kallista vaahtoa en tosin raaskinut tuhlata, joten jälki ei ollut kovin kaunista.

En minä tyttöjen pimpsakarvoja inhoa, en suinkaan, mutta ne ovat vain tiellä kidutuksessa.

Saatuani alapään ajeltua nousin seisaalleni ja avasin kellarin nurkassa lojuvan pahvilaatikon, jonka kyljessä luki mustalla tussilla “Erjan talvikengät”. Ei siellä mitään kenkiä ollut, mutta pitihän uteliaat muksut jollain tavalla pitää poissa nuuskimasta. Otin laatikosta metallisen sähkölaturin, vanhan laitteen, jonka olin tilannut netistä jokunen vuosi sitten. Myyjä oli vakuuttanut sen olevan aito kidutusväline, jota itänaapurimme oli käyttänyt kylmän sodan aikana. Totta taikka ei, tehokas vehje se oli. Kaivoin pahvilaatikosta myös kaksi etusormen vahvuista sähköjohtoa ja tartuin niiden päissä kiilteleviin metallisiin nipistimiin. Asetin ne huolellisesti kiinni Eveliinan häpyhuuliin, jotka punoittivat vielä äskeisen parturoinnin vuoksi. Tyttö ulvoi ja sätki niin, että sänky natisi. Hymähdin, sillä edellinen siinä maannut tyttö oli ollut painonnostaja. Tämäkään ei ollut päässyt irti, ennen kuin olin päästänyt. Mitä mahdollisuuksia Eveliina-rääpäleellä muka oli?

“Kultamussukka, älä nyt rimpuile niin kovasti. Se hermostuttaa tätiä.”

“Mmmhh! Mmff!”

Napsautin “grilliksi” nimeämäni laitteen virran päälle. Nimi oli minusta osuva ja ennen kaikkea hauska. Tosin ne, joihin olin sitä käyttänyt, eivät olleet olleet samaa mieltä. Taputtelin Eveliinan pimpsaa ja tarkistin nipistimien olevan kunnolla kiinni. Sitten käänsin koneen etupaneelissa olevaa vihreää katkaisijaa.

*zzz*

Eveliinan selkä taipui kaarelle. Tyttöhän saattoi olla voimistelija! Katkaisin virrantulon ja hoidokkini lysähti sängylle liikkumattomana. Odotin muutaman sekunnin ja annoin toisen sähköiskun.

*zzz*

Sama toistui, selkä taittui uskomattoman kauniille kaarelle. En itse pystyisi moiseen, vaikka saisin miljoona volttia alapäähäni. Virran katkettua Eveliina kyhjötti paikallaan silmät kiinni. Yksi isku vielä, sitten olisi syytä siirtyä eteenpäin. Viimeinen oli aina se pisin, vanha tottumus minulla näissä hommissa.

*zzzzzzzzzzzzz*

Pettymyksekseni kolmas isku ei aiheuttanut minkäänlaista reaktioita. Eveliina oli pyörtynyt jo toisen jälkeen. Sääli sinänsä, koska laite oli maksanut pitkän pennin.

Irrotin nipistimet ja taputin pimpsaa hellästi. Taputtelin myös tyttösen poskia. Se ei kuitenkaan riittänyt herättämään häntä, joten hain ämpärini. Kymmenen litraa pihalta haettua loskaa toimi kuin sveitsiläinen kello ja tyttö aloitti tutun rimpuilunsa. Saatoimme siis jatkaa.

Sakset tekivät nopeasti selvää tytön liiveistä. Tutkin niitä hetken, ennen kuin viskasin ne lattialle pikkuhousujen seuraksi.

“C75 – sinulla on mukavan kokoiset tisut, vai mitä, Eveliina?”

“Mhhff!”

“Mukavaa, että olet samaa mieltä.”

Kiinnitin nipistimet tytön pieniin nänneihin. Loska oli saanut tisut kananlihalle ja nännit törröttämään, joten kiinnitys kävi helposti. Palelevat tisut olivat onnekkaita, koska pääsivät nyt grillini lämmitettäviksi.

*zzz*

Eveliinan selkä kääntyi taas kauniille kaarelle. Jos olisin vielä nuoruuteni mitoissa, olisin voinut ryömiä sen ali.

*zzz*

Seurasin tyttöä tarkkaan toisen sähköiskun jälkeen. En antaisi kolmatta, jos hän pyörtyisi. Sähkönhinnat olivat sen verran korkeat ja meillä kun vain toinen kävi töissä. Ilokseni Eveliina kuitenkin jatkoi hillittöntä rimpuiluaan, joten annoin grillin vielä kerran panna parastaan.

*zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz*

En edes tarkistanut, oliko tyttö tajuissaan katkaistuani virran. Hain suosiolla lisää loskaa ja viskasin sen hänen päälleen. Tällä kertaa tuloksetta, joten pidin pienen kahvitauon.

Sain kupin puoliväliin ennen kuin kuulin kellarista lohdutonta ulinaa. Aika palata työmaalle.

“Täälläkös jo heräiltiin? Nyökytä, jos on pissahätä, tuon vadin allesi.”

“Mfff!”

“Selvä, mutta varokin pissaamasta sitten. En jaksaisi taas mopata.”

Olin jo irrottanut nipistimet tisuista tytön nukkuessa, kallista aikaa ei ollut syytä tuhlata. Nostin kellarin seinään nojaavan maton olalleni ja kannoin sen sängyn vierelle, rullasin sen auki ja työnsin sitten sängyn alle. Minä en halunnut tahrata vaatteitani likaiseen lattiaan, johon Eveliinani vielä kaiken lisäksi oli pissannut. Vanhoja polviani rääkäten laskeuduin lattialle ja hivuttauduin sängyn alle. Eveliinan pyöreä valkoinen pylly oli suoraan yläpuolellani vasten sängyn metalliverkkoa. Painoin pakaraa etusormellani. Olipa se kaunis ja kiinteä. Olisipa omani vielä samanlainen, ehkä miehenikin silloin voisi vähän useammin…. Ääh, en minä omaa seksielämääni tänne sängyn alle tullut analysoimaan. Otin taskustani punaisen sytkärin. Mieheni oli kova tupakoimaan ja niitä lojui meillä joka nurkassa. Aina sai pelätä, milloin lapset sytyttävät niillä tulipalon. Raapaisin peukalollani sytkärin kiveä ja nostin liekin kärjen vasten Eveliinan pulleaa pakaraa.

“Mmff!”

Peppu irtosi patjasta ja nousi ylös kuin 12-vuotiaan pippeli. Nyt vain odottelemaan, se tässä hauskinta olikin. Miten kauan sähkön ja hevospiiskan pehmentämä tyttö jaksaisi pitää itseään tuossa asennossa? Ei kovin kauaa, peppu lysähti nopeasti takaisin vasten metalliverkkoa. Tarjosin sille heti lisää lämmikettä.

“Mmffff!”

Toistimme saman kuvion monta kertaa. Minulla on huono laskupää, mutta nelisenkymmentä lienee lähellä totuutta. Ikävän hartiasäryn iskettyä ryömin pois sängyn alta, annoin Eveliinan poskelle hyvin ansaitun taputuksen ja mietin, mitä tekisin seuraavaksi. Miettiessäni annoin tytön suloisille tisuille muutaman iskun hevospiiskalla. Oli tärkeää pitää paikat lämpiminä. Etenkin näin loppusyksystä, kun kellarissa oli todella viileää.

“Sanopa sinä, Eveliina tyttöseni, mitä sinä tahtoisit tädin tekevän?”

“Mmmhhh!”

“Heh heh, voi minua vanhaa höpsöä. Sinullahan on tuo teippi ja mieheni sukat suussasi. Helpotetaan vähän hommaa. Nyökkää kerran, niin täti tekee jotain kivaa sun pimpsalle. Kaksi kertaa tarkoittaa pyllylle ja kolme tisuille. Miten on?”
“Mmmmff!”

“Ei nyt mumista, vaan nyökytetään päätä. Kulta pieni, vanhempia ihmisiä pitää kuunnella.”

“Mfff!”

Muminaa seurasi jonkinasteinen päänkeinautus. Tulkitsin sen kahdeksi, koska halusin tulkita sen niin. Olin sentään talon emäntä.

Kolottavien polvieni harmiksi kävin taas yläkerrassa ja täytin ämpärin jäisellä vedellä. Palattuani nostin sen korkealle jakkaralle, jonka mieheni oli ostanut joskus ennen lasten syntymää haaveillessaan baaripöydästä olohuoneeseemme. Niin tyhmään ideaan olin pannut välittömästi stopin. Tuolille olin tosin löytänyt käyttöä. Hain hyllystä kerän pikkusormeni vahvuista ja taipuisaa kumiletkua. Työnsin letkunpään vyötäröni korkeudella olevaan ämpäriin ja toisen pään suuhuni. Imin sitä kunnes hiekkaa ja loskaa sisältävä jäävesi purskahti suuhuni.

“Pthyih…”

“Nosta pyllyä.”

“Mfff! Mhhh…hh!”

“Ei mitään mutinoita. Pylly irti verkosta. Heti nyt, kultaseni.”

“Mmmmmhh!”

Niin kaunis tyttö kuin Eveliina olikin, tottelevaisuutta hänestä sai hakea pitkään ja hartaasti. Sivalsin hevospiiskalla hänen karvatonta pimpsaansa kolme kertaa ja pyysin uudestaan nostamaan pyllyn ylös. Piiska oli tehonnut ja kalpeat pakarat nousivat väristen ylös. Polvistuin sängyn ääreen letkunpää kädessäni. Etsin ensin vapaan käteni sormilla oikean kohdan. Tyttöjen pyllyreikien löytäminen oli minulle aina hankalaa. Samoin ristisanatehtävät ja murean paistin valmistaminen. Kaikessa ei vain voi olla mestari. Löytyihän se pikkuinen pyllyreikä sentään lopulta. Työnsin vettä roiskuttavan letkun sisään ja kerroin Eveliinalle, että tämä voisi nyt laskea pyllynsä alas. Tyttö totteli kiltisti, mutta alkoi pitää surkeaa vaikerointia ja vääntelehti kyljeltä toiselle. Omien lasteni kohdalla moinen kiukuttelu ei tulisi kuuloonkaan. Viikkorahat jäisivät saamatta automaattisesti.

Vesilastin siirtyminen Eveliinan pyllyyn kestäisi pitkän tovin, joten pidin kahvitauon.

Ulko-ovi kolahti auki ja mieheni astui sisään.

“Mitä ihmettä sinä tähän aikaan kotona teet?” kysyin kahvikuppi ja kääretortun viipale käsissäni. Hyvä etten tiputtanut niitä säikähdykseltäni.

“Meillä meni hallissa kaasupullo rikki ja koko porukka sai luvan häipyä loppupäiväksi. Suoraan sanoen hieno juttu, meille tuli nyt vähän kahdenkeskistä aikaa.”

“Mutta, mutta…”

“Luulin, että ilahtuisit.”

“Kyllähän minä… Totta kai… Olin vain niin yllättynyt.”

“Mmmmmhhhh…”

“Mitä tuo oli?”

“Niin mikä? Ei mitään, kuulit omiasi. Tule, mennään yläkertaan, kun kerran tuli tätä kahdenkeskistä aikaa.”

“Mmmmhh…”

“Etkö muka kuullut tuota? Ihan kuin se olisi tullut kellarista.”

En vastannut mitään, vaan tartuin mieheni hihansuuhun ja lähdin kiskomaan tätä kohti yläkertaan vieviä portaita.

“Erja, odota nyt. Kuuntele.”

“Mmmmhh….”

Mieheni nykäisi kätensä irti ja käveli keittiön poikki kellarin ovelle. Hän painoi korvansa sitä vasten.

“Tuolta se kuuluu. Joku vaikeroi.”

Nappasin valurautaisen paistinpannun hellalta ja kohotin käteni. Huitaisin niin, että sängyn alla kipeytynyt olkapääni rusahti. Loistava lyönti, mutta huti. Pannu kolahti oveen ja mieheni horjahti lattialle.

“Erja! Mitä hyvänen aika sentään!?”

Tainnutetun tytön kanssa pärjäsin hyvin, mutta satakiloinen, valimolla työskentelevä mies oli eri juttu. Puolisoni nousi nopeasti jaloilleen ja ennen kuin ehdin ladata paistinpannuni uuteen iskuun, tämä oli napannut kiinni käsistäni. Löysin itseni nopeasti vessastamme, jonka mieheni telkesi kiinni ulkoapäin. Päästessäni sieltä ulos minua vastassa olivat hänen lisäkseen kaksi poliisia.

4 kommenttia viestissä: “Kotiäidin harrastukset”

 1. mie tahon lissää says:

  Aivan upeaa lisää näit tarinoita Erjasta ja tyttöjen kiduttamisesta. We want more lisää lisää 🙂

 2. tykkään says:

  Loistavaa 🙂 Lisää samanlaisia tarinoita mutta loppuun asti tarinassa

 3. mikko says:

  hyvä 🙂

 4. Seksifan. says:

  Kiva tarina rakastan seksiä!

Kommentoi

top