search
top

Unimaitoa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (128 votes, average: 3.48 out of 5)
Loading...

Olin kylässä vaimoni serkun luona Espoossa. Heidän perheseensä kuuluu isä, äiti ja tytöt, 8 ja 11 v. Päivä oli mennyt kokouksessa Dipolissa ja ilta alkoi jo kääntyä yöksi. Tytöt tahtoivat jo nukkumaan ja sanoivat isälleen, että lähtisi nukuttamaan heidät. Tytöt ja Arska painuivat lastenhuoneeseen ja itse kävin pitkäkseni olkkarin vuodesohvalle ja sammutin valot.

Kuulin, kuinka Arska jutteli tytöille, kumman nukuttaisi ensin. Tytöt tuntuivat kinastelevan, kumpi nukutettaisiin ensin. Ihmettelin, että pitääkö siitä nyt tapella, sillä voihan sitä yhtä aikaakin kuunnella satuja ja nukahtaa.

Lastenhuoneen ovi oli raollaan ja näin paikaltani suoraan sänkyyn. Pienempi tytöistä makasi isänsä vatsan päällä ja Arska keinutteli tyttöä. Huomasin Arskan kalun olevan paljaana ja täydessä seisokissa tyttärensä peppua vasten. Joka keinautuksen aikana kalu liukui tyttären pimppiä vasten.

Kuulin, kuinka tyttö sanoi haluavansa unimaitoa. Äkkiä Arskan käsi ilmestyi esiin ja alkoi ohjata kalua tyttärensä sisään. Näytti mahdottomalta, että se voisi mahtua. Pikkuhiljaa kuitenkin näin, kuinka iso kyrpä painui sentti sentiltä pieneen pimppiin.

Arska alkoi keinumisen uudestaan ja kyrpä alkoi pumpata sisään ja ulos. Vauhti kiihtyi ja kuulin tytön voihkivan hiljaa ja Arskan huohottavan raskaasti. Sitten näin, kuinka Arska painoi koko varren sisään ja kalu alkoi sykähdellä ja sperma tulvi ulos pikkutytön pimpistä.

“Hyvää yötä, kulta. Nuku hyvin.”

Isompi tivasi, että hänellekin unimaitoa.

“Ei sitä riitä kuin aina yhdelle”, Arska sanoi. “Nyt nukkumaan.”

Arska käveli omaan makuuhuoneeseensa ja laittoi oven kiinni.

Nousin ylös ja hiivin lastenhuoneen ovelle ja kurkistin sisään. Isompi tytöistä istui sängynreunalla ja räpläsi pimppiään.

“Haluatko minun unimaitoa?” kuiskasin. Tyttö säikähti, mutta sitten hänen kasvoilleen nousi hymy.

“Jee! Saanko?”

“Saat, jos tahdot”, sanoin ja kaivoin kyrpäni esille.

Tyttö meni selälleen makaamaan ja levitteli pientä pilluaan sormillaan. Laskeuduin varovasti hänen ylleen ja aloin työntää kivikovaa kalua sisään, jonne se menikin yllättävän helposti.

“Onko tänne monesti pantu kikkeli sisään?” kysyin.

“Monta vuotta jo”, tyttö vastasi.

Aloin nussia tuota pientä tyttöä niin, että sänky natisi. Tunsin, kuinka kohdunsuu antoi joka työnnöllä periksi kyrvän törmätessä sitä vasten. Tyttö vikisi hiljaa ja voihkaisi, että kohta pimppi räjähtää. Silloin tunsin, kuinka pieni pimppi alkoi rytmikkäästi puristella kyrpääni ja tyttö työnteli vastaan minkä pystyi. Kyrpäni alkoi ruiskuttaa spermaa sisään niin, ettei siitä meinannut tulla loppua.

“Ihanaa unimaitoa ja vielä noin paljon”, tyttö sanoi. “Hyvää yötä.”

“Hyvää yötä”, sanoin ja lähdin olkkariin omalle sängylleni.

Sängyssäni istui perheen äiti Birgitta.

“Kä-kävin sa-sanomassa tytöille hyvää yötä”, yritin änkyttää.

“Vai niin, annoit unimaitoa ja oikein kunnolla”, hän sanoi.

“Mitä tarkoitat?” yritin.

“Näin kaiken. No ei se haittaa, tytöt on niin riippuvaisia siitä. Mutta minut sinun pitää myös hoidella, niin tästä ei leviä mitään juttuja. Sitä paitsi kaikki on kuvattu videolle.”

Birgitta kaivoi kameran esille ja pani kuvan käyntiin. Näin itseni nussimassa pientä tyttöä suurella kyrvälläni. Tyttö näytti kuin nukelta allani. Kiihotuin uudelleen ja kyrpäni oli taas täydessä kunnossa.

“Entä Arska?” kysyin.

“Tietää asian, ja minä nussin kenen kanssa tahdon.”

10 kommenttia viestissä: “Unimaitoa”

 1. Kikkeliaddikti says:

  Aivan lemppari tarina ❤️ Tätä varten tytöt on ❤️

 2. jasurawrrr says:

  Liian lyhyt! Jatkoa vain!

 3. Nainen84 says:

  Aiempien kommentoijien kanssa olen samaa mieltä siitä että tarina jäi liian lyhyeksi ja kohtaukset olivat tästä syystä aika pintapuolisia. Lisää kuvailua, syventymistä ja tarinasta tulee heti mukaansatempaavampi. Tällaisenaan teksti oli ihan kohtalaista kuitenkin.

 4. Boyle88 says:

  Tosi ihana. Jatkoa!!

 5. Gone with the sin says:

  Jotenki epäaito, jäi kesken

 6. Reader says:

  Meinaatko lisätä tänne 2&3 osatkin??

 7. fr11kk1 says:

  Olen nähnyt tämän novellin ennenkin jossain, kukahan alkuperäinen kirjoittaja?

 8. heikki says:

  Ihan liian lyhyt muuten ois ollu tosi kiihottava.

 9. Mävaan says:

  Jatka ihmeessä tästä. Jäi vähän kesken ja lyhyt…anna palaa!

Kommentoi

top