search
top

Taksvärkkipäivä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.53 out of 5)
Loading...

Yläaste oli juuri alkanut, luokka oli muuttunut ja moni muukin asia ala-asteeseen verrattuna. Läksyjä, kokeita ja pistareita oli enemmän ja muutenkin opiskelu oli muuttunut – tai ainakin opettajat yrittivät muuttaa sitä – totisemmaksi. Päivät olivat pidempiä ja aamulla tarvitsi herätä aikasemmin mitä ennen, mikä tarkoitti, että olisi tarvinnut myös mennä nukkumaan aikaisemmin, mikä oli vaikeaa. Uudella luokallani oli myös muutamia hyvännäköisiä tyttöjä, hyviä peppuja löytyi, ja lähes kaikilla oli jo rinnat selvästi nähtävissä. Eräs tyttö taisi kuitenkin olla hieman muita kehityksessä jäljessä, sillä hän oli muita pienikokoisempi ja rinnat olivat vielä varsin pienet. Ei hän kuitenkaan aivan “lauta” ollut. Hänen nimensä oli Ella. Silti hän selvästi kiihotti minua; kauniit kasvot, vaaleat hiukset, pieni mutta sievä peppu.

Syksy eteni ja taksvärkkipäiväkin lähestyi. Saimme paperit mihin täyttää, minne menisimme töihin. Jos ei päässyt minnekään, niin koulullekin sai tulla. Olin tietenkin menossa johonkin, olivathan kaikki muutkin, jotka tunsin. Kotona kuitenkin kuulin huonon uutisen: vanhempani olivat lähdössä lomalle Lappiin, ja koska asuin maalla, niin en olisi saanut kyytiä minnekään. Jouduin siis menemään kouluun, vaikka paljon se päähän ottikin. Kukaan muu tuskin olisi kouluun tulossa, suuri osa muistakin olisi vain kotona ja maksaisi omistaan rahan, joka tarvittiin. Enkä minä tietenkään voinut olla, vanhemmat kielsivät, ja vaikka olisinkin jäänyt kotiin, niin jostain ne olisivat saaneet selville. Voi hitto.

Aamulla kun heräsin, olin varma, että kukaan muu ei tulisi koululle. Väsyneenä kiskoin itseni sängystä ylös ja menin aamukahville. Kumminkin koulussa joutuisi tekemään joitain oikeita hommia. Niin paljon mieluummin kuin niitä olisinkin tehnyt jossain muualla, mieluiten toki kotona. Sitten lähdin odottamaan koulubussia. Ulkona oli kylmä ja jouduin kävelemään parisataa metriä pysäkille. Bussikin oli totta kai myöhässä. Hemmetin hemmetti, olin jo muutenkin täysi jääpuikko. Kun bussi lopulta tuli, astuin sisään ja huomasin ilokseni, että bussissa ei ollut ketään muuta. Hienoa, tuskin olisi koulullakaan… Vitutukseni lisääntyi.

Koululla huomasin, että myös Ella oli siellä. Päätin kerätä rohkeuteni ja menin puhumaan hänen kanssaan. Vaihdoimme kuulumisia ja sain selville, että hänenkään vanhemmat eivät olleet kotona ja siksi hänenkin täytyi tulla koululle, mikä vitutti kyllä häntäkin.

Koulussa ei ollut meidän lisäksemme ketään muita oppilaita, ja opettajiakin vain yksi. Ilmeisesti hekään eivät välttämättä olleet koululle halunneet, kun olisi voinut olla muuallakin. Meidät komennettiin siivoamaan liikunta- ja juhlasalin lattiaa, jonka jälkeen kantaisimme tuolit varastosta saliin vanhempainiltaa varten. Sitten saisimme lähteä, tosin minulla ei ainakaan ollut mitään kiirettä, koska bussi kulki ainakin samaan aikaan kuin normaalistikin eli en pääsisi yhtään aikaisemmin pois. Kun opettaja sanoi menevänsä valmistelemaan huomista koettaan ja tulevansa katsomaan muutaman tunnin päästä, fiilikseni parani huomattavasti. Ehkä tämän kestäisikin, saisi ainakin olla kahdestaan Ellan kanssa.

Haimme luutut siivouskomerosta, vettä ämpäreihin ja aloitimme lattian kuuraamisen. Samalla juttelimme kaikenlaista maailmanmenosta. Koulusta, kokeista ja muustakin. Välillä tuntui kuin Ella olisi flirttailutkin, mutta en jaksanut välittää siitä sen enempää. Ehkä olin itsekin sanonut jotain, mikä tuntui siltä.

“Tota… Oonko mä sun mielestä lauta?” Ella kysyi yhtäkkiä.

“Ööh… kuin niin?” sain vastattua.

“Ei kun sano ihan suoraan vaan, en mä suutu”, Ella sanoi ja yritin keksiä mitä sanoisin.

“No tota… ehkä sulla on vähän pienemmät… noi…” änkytin ja olin varma, että Ella lähtisi – tai ei ainakaan sanoisi enää mitään. “Siis ei se haittaa mitään. Pieni onkin kaunista”, yritin korjata sanomaani, mutta minusta tuntui, ettei sekään sanavalinta osunut aivan nappiin.

“Haluaisit sä nähdä ne lähempää?” Ella sanoi. Tuntui kuin olisin pyörtynyt. Sydämeni hakkasi, kun mietin, mitä sanoisin.

“Opettaja voi tulla koska vaan”, keksin äkkiä.

“Ei se vielä tuu. Mennään tonne varastoon, siellä on korkeushyppypatjojakin”, Ella sanoi, ja lähdimme kävelemään varastoon päin. Ella naksautti valot päälle ja pyysi minua pistämään oven lukkoon, ja tein työtä käskettyä. Ovea ei saisi auki kuin sisäpuolelta ilman avaimia, tosin kyllä opettaja sinne pääsisi, jos haluaisi.

“Ootko sä ihan varma?” kysyin vielä, mutta Ella avasi jo ruudullista, mustavalkoista huppariaan, jonka alla oli pinkki toppi, joka sekin lähti nopeasti pois. Katsoin pitkään Ellan pieniä rintoja ja nännejä, jotka näyttivät kovettuvan.

“‘Katsoa saa, muttei koskea’ ei pidä nyt paikkaansa”, Ella sanoi. Siirryin lähemmäksi ja kaadoin hänet selälleen korkeushyppypatjalle ja menin itse niin, että hän oli polvieni välissä ja aloin toisella kädellä puristella toista rintaa, toisen nännin otin suuhuni. Tunsin kuinka molemmat nännit kovettuivat entisestään ja Ella huokaili hiljaa. Vähitellen siirsin kättäni vatsalle, jota hieroin hetken aikaa, jonka jälkeen siirsin kättäni hiljaa farkkujen vyötärön alle, silittellin ihoa ja pikkuhiljaa siirsin kättäni pienten häpyhuulien päälle. Karvoitusta ei tuntunut oikeastaan yhtään, joten hän oli joko ajanut ne pois tai sitten se oli vasta tulossa. Olin kuullut ja lukenut, että naiset pitivät klitoriksen hyväilystä, mutta en varsinaisesti tiennyt, missä se oli, joten tyydyin vain hankaamaan sormeani häpyhuulten välissä. Välillä leivoin pillua koko kädellä. Ella alkoi huokailla kovempaa. “Työnnä sormi”, hän sai sanottua. Aloin työntää keskisormea hitaasti tiukkaan ja erittäin kosteaan koloon. Ella ynisi hiljaa, kun aloin tehdä edestakaista liikettä sormellani, mikä kuitenkin oli hieman vaikeaa, koska Ellalla oli yhä farkut jalassa. Otin käteni pois housuista ja vein keskisormeni Ellan suuhun. Sitten käänsin hänet mahalleen, hän avasi farkkunsa, ja aloin repiä housuja pois. Alushousut menivät samaa matkaa. Levitin jalkoja ja työnsin naamani vasten Ellan pillua ja aloitin nuolemalla pitkiä vetoja ja käsillä hieroin, silittelin ja leivoin pakaroita. Välillä koitin työntää kieltä syvemälle.

Mieleni teki jo panna ja lopetin nuolemisen. Saman tien kuitenkin huomasin Ellan peppureiän ja syöksyin nuolemaan sitä pitkin vedoin. Välillä tökin kieleni kärjellä ikään kuin yrittäen päästä sisään. Sitten keksin laittaa etusormen ja pikkusormen “pirunmerkki”-asentoon. Työnsin pikkusormen pilluun ja etusormea aloin pikkuhiljaa painaa peppuun. Huomasin, että Ellaa taisi sattua ja tajusin itsekin, mistä kiikasti. Pyöräytin pari kertaa etusormea pillussa ja nuolin peppureikää ja sormella levitin pillumehuja. Sitten aloin jälleen työntää sormea sisään, ja tällä kertaa se menikin. Asento oli sormilla hankala ja välimatka liian pitkä, joten otin pikkusormen pois pillusta ja aloin tehdä etusormella pepussa edestakaista liikettä. Ella ynisi jo hieman voimakkaammin ja hiljensin tahtia, jottei ääni kuuluisi liikaa muualle. Mieleni, tai kaluni, teki kuitenkin jälleen panna, mutta en ollut varma, saisinko kaluani mahtumaan pilluun, peppupanokin voisi olla hankala.

Päädyin kuitenkin kakkoseen ja aloin hiljaa työntää toista sormea etusormen kaveriksi peppuun. Välillä koitin levittää reikää vetäen sormia eri suuntiin. Ella osasikin aika hyvin rentouttaa lihaksia. Kun sain vielä kolmannenkin sormen sisään, päätin, että nyt oli kalun vuoro. Pyöritin sormia vielä kerran pillussa ja sivelin mehuja peppureikään. Sitten nousin hieman ylöspäin ja ohjasin kalun peppureikää kohden. Tunsin itseni todella kömpelöksi, koska en millään saanut kalua pysymään oikeassa kohdassa, mutta Ella nosti peppuaan hieman ja pyllisti, niin minäkin sain kaluni hyvään asentoon. Aloin hiljaa painaa kalua sisään. Olin jo lähes varma, ettei se onnistuisi, kunnes viimein reikä antoi periksi. Se oli sanoinkuvaamaton tunne, ihana puristus kalun ympärillä. Työnnyin hiljaa niin pitkälle kuin pystyin. En tiedä, nauttiko Ella vai sattuiko häneen, koska hän oli laittanut kasvonsa käsiinsä. Tein hiljaista edestakaista liikettä, välillä lähes ulos, jälleen pohjaan saakka, kunnes Ella pyysi lopettamaan. Vedin kalun pois ja painoin naaman peppuun kiinni ja nuolin, puristelin ja leivoin. Laskin pääni alemmas pillulle ja nuolin sitä pitkin vedoin ja käsillä puristelin peppua. Huomasin, kuinka pillu alkoi supistella ja Ella puristi jalkansa tiukasti päätäni vasten. Hetken kuluttua hän hellitti ja jäi makaamaan.

En kuitenkaan ollut itse saanut, joten nuolin jälleen hetken pillua ja painoin etusormen sisään. Hetken kuluttua vein myös keskisormen kaveriksi ja koetin levitellä reikää. Sitten äkkiarvaamatta survaisin kaluni sisään. Ella huudahti jotain kirosanan kuuloista ja koitti lähteä pois. Painoin kuitenkin hänet patjaa vasten ja aloitin hiljaisen panemisen. Ei kestänyt hetkeä pidempää, kun tulin kovemmin kuin koskaan. Sperma levisi Ellan pilluun, se vähä, mitä sitä tuli. Vetäydyin hiljaa Ellan viereen makaamaan.

“Sori”, sain sanottua.

Luulin jo, ettei Ella vastaisi mitään ja lähtisi pois, mutta kohta kuului: “Ei se mitään, täytyhän sunkin saada… ja lopuks se tuntu ihan hyvältäkin.”

Puimme päällemme ja lähdimme jälleen saliin. Aikaa oli kulunut paljon, mutta työt hoituisivat varmasti paljon nopeammin hyvällä fiiliksellä. Olin onnellinen, että olin joutunut – tai nyt saanut – tulla koululle. Juttelimme niitä näitä, vaihdoimme puhelinnumerot ja saimme hommat hoidettua juuri, kun opettaja tuli katsomaan ja päästi meidät pois. Kello ei ollut vielä aivan kahta, mutta nyt se ei haitannut yhtään.

 

Yksi kommentti viestissä: “Taksvärkkipäivä”

  1. Mävaan says:

    Alku lähti kivasti,mutta homma jäi vain sinun varaan,tyttö ei tehnyt sinulle mitään.Jatka jos saat ytyä touhuun.

Kommentoi

top