search
top

Rakkaani fleshlight

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 2.95 out of 5)
Loading...

Ulkona oleva pimeys puhaltaa avoimesta ikkunasta huoneeseen. On aamu. Makaan peittoon kääriytyneenä lämmöstä nauttien. Huone on hiljainen, kuin vesijohtojen kurina ja vessan veden kohina. Hiljaisuutta peiton alla lämpimässä. Mieleen tulee usvaisia mielikuvia. Mieleen tuleen pilluja: On ajeltuja posliinipilluja, karvaisia turakkeita, on kiimasta kosteita vakoja, joissa häpyhuulet hohtavat tummina ja kutsuvina. vedän peittoa korville. Menen pakoon ikkunasta puhaltavaa viimaa.

Pimeässä huoneessa leijuvat ihanat pillut kuin tuhat kutsua tulla ja pusertaa. Minulla seisoo. Olisiko rakkani Fleshlight valmis? Odottaisiko se minua kiimaisena ja hiljaisen suostuvana? Avaan yöpöydänlaatikon. Otan rakkaani Fleshligtin laatikosta. Sen musta massiivinen olemus herättää turvallisen tunteen. Avaan putkilon kannen ja paljastan vaaleanpunaisen raon ja töröllään olevat häpyhuulet. Annan suudelman sen punaiselle kylmälle hävylle. Puhallan siihen lämmintä ilmaa. Kuulen sen huokaavan ja kutsuvan minua.

Laitan liukuvoidetta terskalle. Levitän sen sormella. Työnnän sormen rakkaani Fleshlightin sisään. Työnnyn Fleshlightin vaaleanpunaisten häpyhuulten väliin. Terska aukaisee tietä rakkaani uumeniin. Se ottaa minut halukkaasti viileään, ihanan pehmeään sisukseen. Työnnän loppuun saakka niin, että kivekset koskettavat rakkaani Fleshlightin pillun pehmeitä poskia. Siitin paksunee, se kuumenee ja kovenee. Liikutan sitä reiässä.

Menen kyljelleni ja pidän Fleshlightia toisella kädellä paikallaan. Liikun hitaasti pitkiä syviä työntöjä edestakaisin. Työnnän sisään ja vedän ulos. Rakkaani Fleshlight imee terskaa. Se puristaa ja pitää kiinni. Se litisee. Ääni kuuluu kiihottavana makuuhuoneen pimeydessä. Nyppyytän terskaa reiän suulla. Keskityn reiän imun tuomaan nautintoon. Pillun litinän tuoma kiihotus kasvaa minussa. Työnnän kullin syvälle Fleshlightin uumeniin. Rynkytän sitä pitkin kovin työnnöin ja nautin sen imusta. Rakkaani huulet tarttuvat kyrvän juureen. Kivekset paukkuvat sen pehmeää lihaa vasten. Kurkotan kyrpäni Fleshlightin perukoille. Painan kädelläni Fleshlightin itseäni vasten ja olen hiljaa. Tunnustelen terskani sulotuntemuksia. Nautin kevyestä puristuksesta kullini ympärillä. Pimeässä huoneessa on vain paisunut kulli. Se sykkii, nyt jo kuuman lihan sisällä. Se iloitsee sen kiimaisesta kosketuksesta.

Minä makaan hiljaa ja odotan. Odotan hiljaa paikallani. Liikutan kullia tunteakseni paremmin terskassa rakkaani Fleshlightin kiihkeän imun. Makaan kyljelläni sängyssä ja painan oikealla kädellä Fleshlightia itseäni vasten. Odotan, että erektio hieman hellittää. Kulli alkaa vetäytyä Fleshlightin kuumasta punaisesta kidasta. Turvonnut terska pistää vastaan. Fleshlight puristaa sitä ja erektio palaa. Kulli kasvaa Fleshlightin sisällä. Sen hitaat nautinnolliset liikkeet tuovat mieleen rauhallisen aamupanon. Pillun ihanan tuoksun ja kiiman hajun, joka tulvahtaa makeana rakastavaisten sieraimiin.

Makaan taas hiljaa odottamassa, että kulli liikahtaa itsekseen Fleshlightin uumenissa. Kuuntelen omaa hengitystäni. Verhojen välistä valahtaa aamun harmaata valoa huoneeseen. Ikkunasta puhaltaa kasvoille viileää raitista ilmaa. Haistan kullin hajua peittoni alla. Olen hereillä ja kiihottunut.

Painan Fleshlightin kiveksiä vasten kovaa. Se tuntuu pehmeältä, kuin nuoren lihavan naisen pillu. Tunnen taas, miten erektio hiukan hellittää. Kulli liikahtaa onkalossaan. Onkalon ote tarraa terskan lieriin. Se pitää kiinni ja puristaa. Terskassa tuntuu väreilyä ja kuumaa. Se kasvaa taas isoksi ja työntyy onkalon sisällä syvälle. Leikin rakkaani Fleshlightin kanssa. Minulla ei ole kiire. Nautin. Keskityn kulliini. Nautin, kun tunnen reiän kevyen puristuksen.

Kestää pitkään ennen kuin erektio alkaa vähetä ja kulli vetäytyä rakkaani sisällä. Kulli kutistuu hitaasti. Lopulta se on puoliseisova puolilöysä. Ponnistan lantioni eteenpäin. Kulli liukuu sisään ja kovenee. Liikutan lantiota edestakaisin. Kulli liikkuu Fleshlightissa. Imu lisääntyy. Työnnän yhä kovemmin. Vedän kullin lähes ulos ja taas syvälle sisään. Imu kasvaa. Terskaa kuumottaa. En kohta enää hallitse liikettä.

Käännyn selälleni ja alan liikutella Fleshlightia ylös ja alas. Kulli sukeltaa sen kuumaan kitaan syvälle ja on taas kohta melkein ulkona. Värityksiä tulee. Sydän hakkaa. Minä kuulen vikiseväni. Ihana pillu, minä runkkaan sitä. Täytän sen kiimaisella lihallani. Kivekset hölskyvät Fleshlightin pehmeitä pillunposkia vasten. Orgasmin ihana kouristus saa vatsani värisemään. Painan kouristuksenomaisesti Fleshlightin itseäni vasten. Kyrpä sykkii. Se syöksee ruiskaus ruiskaukselta spermat syvälle Fleshlightin onkaloon.

Makaan pitkään Fleshlight painettuna häpykukkulaani vasten. Sen imu tuntuu, vaikka erektio on jo hiipumassa. Nautin vielä hetken sen suloisesta imevästä puristuksesta. Se imee minusta kaiken mehun viimeiseen tippaan. Liikutan Fleshlightia vielä hitaasti edestakaisin. Sen spermasta liukas kuuma onkalo hyväilee terskaa pehmeästi. Tunne on taivaallisen ihana. Olen rakastellut rakkaani Fleshlightin kanssa jo tunnin. On aika nousta.

Kommentoi

top