search
top

Pikku-Sirpa isovanhempien opissa osa 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.57 out of 5)
Loading...

Heräsin aamulla auringon kurkistellessa ikkunan takaa. Vaarini oli lähtenyt ilmeisesti jo varhain töihinsä. Keittiöstä kuului hiljaisia askeleita ja astioiden kolahduksia: olisiko mummo jo palannut matkaltaan? Ehkäpä minun ei tarvitsisikaan lähteä tänään vielä kaupunkiin! Nousin nopeasti sängyltä ja samalla tunsin, kuinka sisältäni purskahti vaarini viimeöiset mahlat laihoille reisilleni. Istahdin takaisin sängynlaidalle nostaen yöpaitani helmaa ylemmäksi. Katselin häpyhuulia, jotka olivat vielä aivan turvoksissa neitsyyden menetyksestä. Kiiltävää, liukasta spermaa valui kirkkaana virtana niiden välistä tahraten sänkyvaatteisiin märän läikän. Koskettelin sormella vakoa, joka tuntui kuumalta. Näin kuumana ja tunnottomana se ei vielä koskaan ollutkaan ollut. Olisiko tämä nyt sitä kuumotusta, josta mummokin oli minulle puhunut? Koskettelin lisää pimppiäni ja se oli kuin puuduksissa. Se ei ollut kipeä eikä sitä kirvellyt, mutta vaarin mittasuhteisiini nähden kookas kalu oli saanut pienoisen häpyni todella turpeaksi. Olin ylpeä neitsyyden menetyksestä ja tunsin olevani jo aikuinen nainen. Myös pimppini näytti nyt paljon aikuisemmalta, ei enää miltään pikkutytön pimperolta.

Samassa muistin keittiöstä kuuluvat äänet. Riisuin yöpaitani ja puin pikaisesti kesämekon päälleni. Kurkistin ovesta tupaan ja näin naapuritalon kesätytön, Ailan, puuhailevan tiskien parissa samalla hiljaa hyräillen. En oikein tiennyt, mitä Aila naapuritalossa puuhaili, mutta jotain sukua tiesin hänen heille olevan. Tunsin hänet kyllä hyvin, koska hän oli ollut muistaakseni aina naapuritalossa jonkinlaisissa kesätöissä.

Ulkoisesti Aila näytti aivan täydelliseltä emännältä. Hän oli hyvän matkaa yli kaksikymmentä. Lihava peppu ja suuret rinnat koristivat hänen muutenkin tukevaa vartaloaan. Hänellä oli sievät kasvot, pyöreät punaiset posket ja huivi aina solmittuna hiusten suojaksi. Käytökseltään hän oli ronski eikä katsonut pahaksi, vaikka työmiehet puristelivatkin häntä mennen tullen rinnoista ja lihavasta pepusta. Ailaa en ollut koskaan nähnyt alasti, mutta valtavien rintojen päällä paksut, paidan alta silmiinpistävästi törröttävät nännit toivat mieleeni mummoni valtaisat leilit.

“No mitä se Sirpa siellä ovenraossa kurkkii?” Aila kysyi nähdessään minut. “Mummosi pyysi minut hätiin, kun tuli se kamala juttu!” hän taivasteli touhottaen samalla tutulla omalla tyylillään askareitaan.

“Ai jaa”, tokaisin hieman pettyneenä, koska tiesin, että nyt joutuisin lähtemään takaisin kaupunkiin.

“Täällä olisi sinulle leipiä valmiina. Jossain vaiheessa meidän pitäisi laittaa tavarasikin lähtökuntoon. Isäsi hakee sinut sitten illalla.”

Söin aamiaista ja vilkuilin ikkunasta nähdäkseni, ketkä työmiehistä olisivat pihapiirissä. Olisihan minulla vielä kokonainen päivä aikaa touhuta jännittäviä juttuja.

“No palmikoidaankos ne Sirpan hiukset?” Aila sanoi kääntäen minut samalla istumaan pirtin penkille selkä häneen päin. En ehtinyt vastaamaan mitään, kun jo tunsin sormien jaottelevan hiuksiani letintekoa varten.

Aila höpötteli selkäni takana välillä nauraen omille tarinoilleen, välillä taas kauhistellen mummoni siskon kohtaloa. Pian palmikko olikin jo valmiina. “Sitten aamupesulle”, kuului topakka komento ja juoksin ovesta pihalle, kohti saunaa.

Pihalla näin kolme työmiestä. Kalevi ja Rauno puuhailivat navetan edessä yhdessä jotain. Rauno oli naapuritilan palkollisia, aivan kuten Ailakin ja usein hän kävi isovanhempieni tilalla astuttamassa lehmiä. Päätin pesun jälkeen mennä katselemaan tilannetta vähän “sillä” silmällä, jos vaikka saisin molemmat runkkimaan kanssani navetan ylisille.

Saunan edessä puolestaan vasaroi Juhani. Hän oli aikalailla ujo ja hyvin syrjäänvetäytynyt. Muiden työmiesten mielestä kovin yksinkertainenkin. Juhani oli kuitenkin miehistä ainoa, jota en ollut houkutellut salaiseen lemmenpesääni.

Pesin naamani pikaisesti ja tunsin edelleen, kuinka vaarini spermaa valui pienestä vaostani liimaten alushousuni vasten karvatonta kumpua. Mietin, josko pimppini pitäisi huuhdella, mutta saunan vesi oli niin viileää, että päätin jättää kuumottavan alapääni sikseen: en halunnut mistään hinnasta tuota ihanaa poltetta pois jalkojen välistä.

Istuuduin saunajakkaralle reisiäni levittäen. Nostin hameen helmaa ylemmäksi ja siirsin limaisen kankaan syrjään paljaalta pimpiltäni. Hitaasti annoin sormieni tutkiskella puutuneena sykkivää vakoani. Hämärässä saunassa yritin kurkistella, miltä neitsyyden menettänyt häpyni mahtoi näyttää ja käännyin hiukan lauteella, jotta ikkunasta kajastava valo valaisi paikkojani paremmin. Suljin silmäni ja työntelin sormiani rauhallisesti häpyhuulien väliin muistellen viimeöistä ja kuvitellen samalla vaarini kyrpää sisälleni.

Tumma varjo peitti auringonvalon ja säpsähtäen avasin silmäni: Juhani tuijotti puuhiani saunan ikkunan takaa hämmentynyt ilme kasvoillaan. Hetken mietin mitä tehdä, mutta kiinnostukseni saada Juhanikin houkuteltua leikkeihini vei voiton. Viittilöin hänelle kädelläni, että tämä tulisi sisään saunaan. Mies katseli hätääntyneen oloisena ympärilleen, sisälle saunaan ja taas ympärilleen. Kikatin ääneen hänen panikoivaa käytöstään. Samalla availin pimppaani mahdollisimman näkyvästi sormillani toisen käden jatkaessa viittomista Juhanille. Kuului kolahdus ja miehen kasvot katosivat ruudun takaa. Lähes saman tien kuulin saunan oven käyvän ja kiireisten askelien lähestyvän eteisestä.

Pyörähdin oven suuntaan ja siinä Juhani jo seisoikin. Hengästyneenä hän katseli minua hämmentynyt ilme yhä kasvoillaan. Vedin kiireisesti pikkuhousuni pois jalastani ja nojauduin taaksepäin, jotta hamoseni alle olisi oikein hyvät näkymät. Mies tuijotti silmät nauliintuneina paljasta pikkutytön posliinia, jota kaikin keinoin peppua nostamalla yritin saada paremmin nähtäväksi.

“Ootkos ennen nähnyt pimppaa?” sanoin kujeilevalla äänellä. Mies nielaisi sanomatta sanaakaan ja jatkoi tuijottamista, hätäisesti päätään pudistellen.

“Runkitkos sie koskaan?” kysyin yrittäen saada miestä puhumaan, mutta tuloksetta. Jonkinlaisen nyökkäyksen olin kuitenkin huomaavani.

“Haluisitkos kokeilla?” kujersin pienoisesti kikattaen, koska Juhanin käytös nauratti minua kovasti. Samalla huomasin, kuinka hänen työhousujensa etumus pullotti kovana.

“Ei saa… Ei saa sillai”, Juhani änkytti oven suussa.

“No voithan sie runkkia siinä, niin kattelen”, jatkoin samalla kikatellen.

“Ei saa kertoa… Ei saa”, Juhani sanoi hätääntyneenä nieleskellen.

“Ei kerrota, ei… Runkkivathan muutkin miehet miulle!” sanoin hymyillen ja jatkoin: “Kato nyt pientä pimppiä… Se on saanu jo kulliakin sisäänsä. Etkös sie voisi nyt näyttää miulle sun kaluas, kun miekin sulle näin näyttelen itteäni?” Juhani pudisti päätään ja minua alkoi jo harmittaa.

“Jos mie pidän silmiä kiinni, nii runkitko sitten?” sanoin ovelana. Juhani nyökkäsi ja huomasin, kuinka hikikarpalot valuivat hänen ohimoltaan.

“No niin, silmät on kiinni”, sanoin pitäen kuitenkin silmiä huomaamattomasti raollaan.

Juhani availi housujensa nappeja kädet täristen. Niin jännittynyt hän oli, että yksi nappikin tippui saunan lattialle. Hän laski päälihousut hätäisesti nilkkoihin. Vaaleiden alushousujen alta näin valtavan pullistuman. Se näytti pitkältä ja paksulta. Nopeasti hän pudotti alushousunsa ja tarttui kiinni valtavan kokoiseen kulliin. Se kulli oli ehdottomasti suurin tilallamme näkemistäni. Itse asiassa suurin ja ihmeellisin kulli, mitä olin koskaan MISSÄÄN nähnyt! Mieleeni tuli hevosen aisa, jollaisia Kalevi oli minulle joskus laitumella näyttänyt! Jälkeenpäin miettiessäni olen varma, että tuo vehje ylettyi löysänä roikkumaan Juhanin polviin saakka, eikä mies ollut mitenkään lyhyt vaan pitkän hontelo.

Näky oli niin kiimainen, että avasin silmäni ymmyrkäisiksi. Tämä ei miestä enää tuntunut haittaavan, vaan hän vatkasi valtaisaa kullia kaksin käsin terskan jäädessä vielä reilusti kämmenien ulkopuolelle. Pitkä ryppyinen esinahka ulottui yli terskan ja kiivaassa pumppauksessa kyrvän kirkkaanpunainen pää pilkisteli sen sisältä rytmikkäästi.

Pimpani kiima kasvoi sykähdyksiksi ja tunsin, kuinka limaa purskahteli syvältä sisältäni saunan alimmalle lauteelle. En tuolloin tiennyt, mitä se oli, mutta uskoisin sen olleen vielä vaarini spermoja muistona edellisen yön nautinnon hetkistä. Nousin alimmalle lauteelle seisomaan katsoen hypnoottisena tuota kiimaista esitystä saunan hämärässä. Puristelin mekkoni kangasta käsissäni pitäen helmaa niin ylhäällä, että Juhani varmasti näkisi jalkovälistä pilkottavan ihanuuteni.

Mies runkkasi kulliaan valtavalla tahdilla. Välillä hän irrotti otteensa sen varresta ja veteli esinahkaa sormillaan karvaisesta kalun juuresta. Se näky kiihotti minua entisestään: kulli oli pitkä ja paksu, hieman kuin se “käärmekulli” unestani. Se oli hyvin, hyvin käyrä niin ylöspäin kuin sivulle. Myös hehkuva terska sen päässä oli kääntynyt hieman toiseen kulmaan kuin itse varsi. Runkatessaan kahdella sormella kalu näytti kiemurtelevan kuin valtava kastemato kostealla mullalla.

Kömmin kiireesti ylimmälle lauteelle kaataen samalla löylyastian, joka kolisten putosi lauteilta, ja asetuin selälleni makaamaan selkä vasten saunan viileää seinää. Hame vyötäisilläni levitin laihat reiteni ja vapisevin sormin venytin häpyhuulia, jotta Juhani voisi katsella auki levittynyttä pimppiä ja sen vaaleanpunaisena loistavaa sisusta lähietäisyydeltä.

“Runki mun pimppiin, runki sinne”, rukoilin Juhania ja yllätyksekseni mies nousikin ensimmäiselle askelmalle käyden seuraavalle polvilleen. Terska painautui vasten paljaita häpyhuulia miehen runkatessa valtavalla vauhdilla valtavaa kaluaan. “Ei mee, ei mee”, hän soperteli ja yritti asetella sitä samalla sisääni, mutta eihän sellainen hevosenkulli pienen tytön pimpsaan mahtunut mitenkään. Aina kun hän alkoi painaa sitä sisälleni, mulkku luiskahti ylöspäin tehden aina hätäiset työnnöt tiukasti vasten vakoani. Se tuntui taivaalliselta ja myöskin näytti siltä: valtava kalu kurkotti käyränä korkeuksiin paljaan häpykummun takaa painaen pumppaavan varren tiukasti vasten häpyäni.

“Runki sinne sisään, runki sisään”, huohotin ylälauteella. Muutaman kerran sisään yritettyään, viimeisellä yrityksellä Juhani laukesi. Terska sylki häpyhuulien välistä kuumaa spermaa syvälle sisääni täyttäen pienen koloni piripintaan ihanaa, liukasta mahlaa.

Hätääntynyt Juhani laskeutui kiireesti alas lattialle, poimi housunsa ja poistui ulos saunasta sanomatta sanaakaan. Yllättyneenä äskeisestä istuin hetken lauteilla ja kertasin näkemääni. Sormeni vaelsivat liukkaille häpyhuulille tunnistellen samalla, kuinka tuore sperma valui syvältä sisältäni paksuina, harmaina puroina. Harmitti, kun en ollut saanut kalua sisälleni, mutta olin ylpeä, koska nyt olin saanut runkkia jo kahdelta mieheltä kunnolla sisääni. Juhanin käytöstä ihmetellessäni kikattelin itsekseni hänen huvittavia ilmeitään muistellessani ja laskeuduin alas lauteilta. Laskin mekon alas ja rypistin tahraantuneet pikkuhousuni käteeni: tänään niitä ei tarvittaisi.

Saunan ovi narahti tutusti, kun astuin ulos pihalle paahtavan auringon paisteeseen. Siristelin hämärän saunan jäljiltä silmiäni nähdäkseni, minne Juhani oli oikein karannut. Häntä ei näkynyt missään, mutta sitten huomasin Kalevin ja Raunon, jotka naureskellen tuijottivat vähän matkan päästä suoraan saunalle. Topakasti kävelin heidän luokseen kysyäkseni, mikä miehiä nauratti. En kerinnyt kysymään mitään, kun Kalevi jo huikkasikin:

“Minnekkäs se meidän pimppityttö Juhanin pelästytti?”

“Jaa-a, varmaankin lähti soutelemaan”, sanoin näsäviisaana. Miehet vilkaisivat toisiaan ja purskahtivat nauruun.

“Taisitte vähän soudella saunanhämärässäkin”, sanoi Rauno nauraen kovaan ääneen. Näytin miehille irvistäen kieltäni ja lähdin niskoja nakellen kävelemään kohti navettaa ja ylisiä.

“Äläs nyt leikistä suutu, tyttö. Tules katsomaan tuonne alas navettaan”, huikkasi Rauno perääni. Vilkaisin taaksepäin ja olin juuri näyttämässä kieltäni uudestaan, kun huomasin, että molemmat miehet suuntasivat karjakeittiön ovea kohti. Kalevi vinkkasi vielä kädellään perääni ja iski silmäänsä. Uteliaisuus vei voiton ja kävelin miesten perässä tunkkaiseen navettaan.

Sisään oli tuotu ruskea lehmä astutusta odottamaan, ja miehet kävelivät sen luokse. Kalevi nosti minut kainaloistani betonisen karsinaseinän päälle, jotta näkisin paremmin, mitä Raunolla oli näytettävänä.

“Tällä tytöllä on nyt kiima-aika. Tiedätkös, mitä se tarkoittaa?” aloitti Rauno. Pudistin päätäni, mutta arvelin, että jotain jännittävää se varmasti olisi.

Lehmän käyttäytyminen oli erikoista. Se äänteli jotenkin ynisten ja pyrki kääntämään häntäänsä Raunoa kohti. Sen pää oli kääntynyt taaksepäin ja katse oli jotenkin haikean odottava, kun Rauno taputteli sen selkää hännän tyvestä.

“No se lehmien kiima on vähän sellainen kihelmöinti tuolla naudan pimpissä, mikä sinulla tuntuu olevan siellä omassasi vähän jatkuvasti”, hän jatkoi. Tunsin kuinka pienet, aina niin pullottavat, kuperat pikkutytön nännit alkoivat samassa kovettua. Myös Rauno huomasi sen kesämekkoni läpi.

“Katsoppas, tyttö. Nämä utareetkin ovat hieman jöpökämmät, kun lehmän alkaa tekemään mieli. Ne tykkää, kun niitä vähän kourii, ja ehkä imaiseekin.”

Rauno puristeli kyyryssä hellästi lehmän utareita ja imaisi kahta vaaleanpunaista suippoa nänniä kuin näytiksi. Kalevi seisoi takanani pitäen minusta kiinni. Hänen sormensa olivat löytäneet kivikovat nännini, mikä teki tilanteesta entistä kiihottavamman.

Rauno nousi seisomaan pyyhkäisten ilmeisesti maitoa ranteella suupielestään. Lehmä näytti todellakin nauttivan kohtelusta pitäen yhä kovempaa ääntelyä. Sen selkä painui kaarelle ja häntä nousi hieman vinosti ylöspäin. Rauno astui eteeni ja nauta käänsi tavaraansa paremmin tarjolle. Nyt näin kaiken jo paremmin.

“Katsoppas, minkälainen herkku tällä tytöllä on”, Rauno sanoi silitellen lehmän pakaroita. “Samanlainenhan sinullakin siellä jalkojenvälissä on, mutta ei sentään näin iso, eikä tuo karvainenkaan vielä ole”, hän nyökkäsi jalkoväliäni kohti, jolloin huomasin, että Kalevin sormet olivat nostaneet hameen helmani ja silittelivät nyt Juhanin spermavirroista liukastuneita häpyhuulia. Se ei minua haitannut, koska olinhan usein näytellyt karvatonta vakoani myöskin Raunolle, jonka housuissa näkyi jo tuttu kohouma.

“Katsoppas, kuinka sieltä turpeasta pillusta oikein kielikin siinä keskellä niin odottavana! Tuo on sitä oikeaa herkkua”, hän tokaisi. Lehmän pillu oli todellakin hyvin turvonnut. Se oli suurempi kuin mummollani, mutta jotain yhtäläisyyttä ulkomuodossa siihen huomasin. Se ei ollut karvojen alla piilossa vaan pulleana tarjolla. Suurien mutta vähäkarvaisten häpyhuulien välistä pilkottava häpykieli sai sen näyttämään todellakin rivon kiimaiselta. Rauno silitti lehmän pakaraa jo hyvin läheltä tuota kumpua. Mitä lähemmäksi hän sitä silitti, sen avoimmemmaksi häpyhuulet alkoivat levittyä, jolloin riettaan vaaleanpunainen pillu avautui kauniisti näkyviin kuin simpukka.

“Tästä ne tytöt tykkää, oli sitten ihmisiä tai eläimiä”, Rauno sanoi ja paineli sormiaan sisälle naudan vittuun. “Aijai ja näillä hiehoilla se herkku vasta onkin. Niin tiukka ja odottava”, hän jatkoi ja pumppasi rauhallisesti sormiaan ynisevän eläimen sisällä. Näky kiihotti minua valtavasti ja tunsin, kuinka Kalevin sormi upposi sisälleni samassa rytmissä.

“On niin tiukkaa tavaraa että”, Rauno sanoi ääni jo hieman väristen. Samassa hän veti sormensa ulos ja esitteli hiehon kiimalimaa sormissaan. Sitä näytti valuvan myöskin ammolleen levittyneestä pillusta, jota lehmä tarjosi entistä innokkaammin Raunolle.

“Tuoksu ja maku, aijjai… Haistappas, tyttö, miltä kunnon kiima tuoksuu.” Nuuhkaisin Raunon limaisia sormia, mutta en kuitenkaan haistanut muuta kuin normaalin lehmän tuoksun. Rauno kuitenkin haisteli sormiaan puristellen samalla kovettunutta etumustaan ja lopuksi myöskin imeskeli sormensa puhtaiksi. “Semmoinen se kiimainen lehmä on”, lopetti Rauno esityksensä.

Kalevi nosti minut kainaloistani navetan lattialle ja vinkkasi silmäänsä. Näky oli ollut ilmeisesti hänenkin mieleensä, koska housujen etumus pullotti jo selvästi. Samassa kuului Ailan huhuilu pihalta. “Kahville”, toisti Rauno ja kertoi tulevansa perässä, kunhan ensin kävisi karjakeittiössä pesemässä kätensä puhtaiksi.

Kävelimme Kalevin kanssa tupaan.

“Mihinkäs se Juhani on nyt mennyt, kun kahvikin on valmista?” Aila kysäisi.

“Minkä lie kusihädän saanut, kun juoksi äsken saunan taakse metikköön pää kolmantena jalkana”, tuumasi Kalevi virne kasvoillaan.

“Kyllä se sitten on kanssa varsinainen! Ja missäs se meidän Raunokin luuhaa?” puuskahti Aila.

“Pesee käsiään karjakeittiöllä”, vastasi Kalevi.

“Ai niin, siellähän on se hieho nyt”, sanoi Aila vilkaisten samalla Kalevia. Hän hymyili arvoituksellisesti, johon Kalevi vinkkasi jälleen silmäänsä.

Kahvin jälkeen mietiskelin tuota äsken näkemääni näytöstä. Se kiihotti minua valtavasti. Koskettelin pientä vakoani taukoamatta työnnellen sormia sisääni ja välillä yritin kurkotella katseellani, että näyttäisikö vielä vaarini jäljiltä puutunut pimppani yhtä turpealta kuin tuolla lehmällä.

Olin juuri navetan takana kaivon kannen päällä tutkimassa itseäni ja kukkaan puhkeavaa ihanuuttani, kun Kalevi tuli kiireisesti luokseni, otti ranteestani kiinni ja kiireisin askelin vei minua kohti navettaa. Epäilin, että hän haluaisi vielä ennen lähtöäni hieman runkkia, mutta ovella hän laittoi sormen suunsa eteen, että olisin aivan hiljaa. Silloin aavistin, ettei äskeinen näytös ollutkaan vielä ohi.

Astuimme takaisin navetan hämärään. Lehmien ominaistuoksu tunkeutui syvälle pieniin sieraimiini ja ikkunasta kajastava auringonvalo loi navetassa leijuvan pölyn kanssa jännittävän valaistuksen sisätiloihin. Täällä en yleensä paljoa viihtynyt, koska paikka oli mielestäni jotenkin pelottava, mutta nyt ilmassa tuntui olevan jännitystä. Kalevi vei minut johonkin varastohuoneen kaltaiseen tilaan, jossa oli ikkuna navetan puolelle. Ruutu oli ilmeisestikin jostain syystä vasta tarkoituksella pesty, koska navetan muut ikkunat olivat niin likaisia, että niistä hädin tuskin näki ulos. Kiireisesti Kalevi siirsi puisen laatikon ikkunan alle ja riuhtoi suuren mytyn seinillä roikkuvia tyhjiä säkkejä sen päälle pehmusteeksi. Osan säkeistä hän myttäsi kylmälle betonilattialle nostaen sen jälkeen minut mahalleni makaamaan siihen päälle. Itse hän polvistui taakseni käyden päälleni makaamaan kyynärvarsiensa varaan.

Katsoin ikkunasta sisään navettaan. Hiehon takapäähän oli tästä nyt aivan suora näköala. Samassa kuulin navetan oven aukeavan. Sisään astui kaksi hahmoa, jotka lähestyivät eläintä kiireisin askelin. He olivat Aila ja Rauno. Vilkaisin Kalevia, joka laittoi jälleen sormen suunsa eteen ja nyökkäsi merkiksi, että katselisin vain ikkunasta tulevaa.

Lehmän luokse saavuttuaan Rauno pyöräytti Ailan nopeasti olkapäistä syliinsä ja aloitti intohimoisen suutelun. Aila riuhtoi esiliinansa niskan takaa vyötäisilleen muljauttaen valtavat meijerinsä löysän paitansa kaula-aukosta ulos. Nännit olivat todella suuret! Rauno kävi ronskisti puristellen ja imien niiden kimppuun Ailan tirskahdellessa tyttömäisesti. Kiihkeästi suudellen he kourivat toisiaan kädet toistensa jalkoväleissä. Ailan hame oli noussut vyötäisille ja huomasin, ettei hänelläkään ollut sen alla mitään. Raunon sormien työntyessä lihavien reisien välissä valtoimenaan rehottavaan mustaan mättääseen Ailan kädet riuhtoivat miehen vyötä ja housuja auki. Pian ne tippuivatkin vauhdilla navetan lattialle. Samassa huomasin Kalevin hengityksen muuttuneen takanani raskaammaksi ja pientä peppuani vasten tunsin, että myös hän availi takanani housujaan. Lopuksi hän nosti hameenhelmani vatsansa alle ja painautui tiiviimmin minua vasten.

Hiehon vierellä kiihottava näytelmä jatkui. Aila oli noussut seisomaan ja silitteli eläimen selkää. Se oli jälleen kaarella alaspäin. Nyt se vain siirsi häntäänsä vielä enemmän sivummalle paljastaen hämärässä kirkkaana vilahtelevan sisuksen. Rauno hieroi kiihkoissaan utareita aina välillä niitä imien. Aila katseli vieressä toisella kädellä hieroen samalla karvaista alapäätään. Hän sanoi Raunolle jotain, mutten kuullut sanoja. Rauno riisui kiireisesti paitansa ja polvistui Ailan eteen asettaen päänsä lähelle häpykumpua. Hetkeksi nainen lopetti eläimen silittelyn ja koukisti hieman polviaan venyttäen samalla pilluaan häpykummun molemmin puolin. Karvaisesta pillusta lirahti pissanoro navetan lattialle, jonka jälkeen voimakas pissasuihku lensi kaaressa Raunon kasvoille ja avoimeen suuhun roiskahdellen pieninä, kimmeltävinä pisaroina ympäriinsä kastellen alastoman miehen vartalon kiiltäväksi.

Kalevin kulli tuntui jalkovälissäni polttavan kuumalta ja kovalta. Pimppini sykki kuumeisesti vasten terskaa suudellen odottavana kyrvän vartta pieniä työntöliikkeitä myötäillessäni. Silmiäni sumensi ja olisin halunnut vain sulkea ne ja nauttia viimeisistä kiihkeistä hetkistä Kalevin kanssa, mutta sinnikkäästi tuijotin navetan tapahtumia.

Pissaamisen jälkeen Rauno painoi päänsä tiiviisti Ailan jalkoväliin puristellen samalla kovakouraisesti vaaleita lihavia pakaroita, nuollen samalla koko mättään suihkuista puhtaaksi. Tämän jälkeen nainen meni lehmän eteen kääntäen sen nyt sivuttain meihinpäin. Hän nosti toisen jalkansa nojaamaan lautaiseen kaiteeseen, ja lehmän valtava kieli alkoi lipoa pulleaa kumpua upoten syvälle paksujen reisien väliin. Aila oli ummistanut silmänsä ja polvia koukistellen tarjosi vakoaan paremmin lehmän nuoltavaksi. Samassa Rauno oli siirtynyt silittelemään lehmän takapäätä ja upottanut jo sormensa tuonne ihanan kiimaiseen, naudan häpyyn. Hän otti kiireisesti nurkasta jakkaran ja siirsi sen lehmän taakse alkaen suukotella lehmän avoimena kutsuvia häpyhuulia. Tuolloin lehmän häntä nousi kaarelle ylös ja valtava kusisuihku kasteli takana seisseen miehen. Tuo näky on mielessäni aina, koska pissaa suihkusi kuin paloletkusta keskeyttäen miehen nuolennan hetkeksi.

Samalla Kalevin kulli jyysti alapäätäni halkoen puutuneita häpyhuuliani ihanasti sykähdellen. Tiesin jo hänen hengityksestään, että häntä kiihotti nyt todella paljon, mutta niin kiihotti minuakin ja pientä karvatonta vakoa, joka nyt kaipasi kullia sisäänsä kuumeisesti.

Samalla hiehon ympärillä tahti vain kiihtyi. Rauno nuoli lehmän pillua haudaten kasvonsa siihen useita kertoja yltäpäältä kusesta märkänä. Hänen kullinsa seisoi kivikovana karvaisten reisien välissä, ja viimeinkin hän nousi varovasti jakkaralle seisomaan. Aila vinkui eläimen edessä kiimaisena painaen häpyään vasten lehmän turpaa, samalla kun Rauno painoi kyrpänsä syvälle lehmän sisään. Hän otti muutaman varovaisen työnnön tarkkaillen lehmän reaktioita ja aloitti sitten rytmikkään pumppaamisen. Raunon huohotus kuului ikkunan taakse sekoittuen kiimaiseksi konsertiksi yhdistyessään Ailan äänekkääseen voihkintaan ja Kalevin vaossani kyntävän pikkupillun litinään.

Tuntui niin ihanalta, että unohdin jo navetan tapahtumat ja ummistin silmäni. Yritin tarjota epätoivoisesti pyllyäni pystympään, mutta Kalevi tuntui tottelevan mummoni määräystä orjallisesti. Sain kuitenkin liu’utettua käteni jalkojeni väliin ja tunsin, kuinka kivikova terskan pää tökki rytmillä sormiani. Vaivihkaa siirsin kättäni miehekkään kullin alle painaen sitä yhä tiukemmin vasten Juhanin spermoista ja omasta kiimastani liukastunutta pimppiviivaa.

Jossain vaiheessa muistin vilkaista ikkunasta navettaan, jossa Aila oli siirtynyt kontilleen lehmän viereen imemään tämän suippoina jöpöttäviä nisiä. Siinä he olivat, nainen ja hieho vierekkäin, selät kaarelle taivutettuina, kuin kilpaillen siitä, kumpi saisi tavaransa houkuttelevammin tarjolle. Rauno uppoutui rytmikkään rauhallisesti eläimen ihanuuteen tämän ynistessä äännekkäästi. Välillä hän makaili lehmän päällä halaillen tätä hellästi, mikä sai eläimen koukistamaan entisestään selkäänsä. Näytti todellakin siltä, että hieho nautti suuresti saadessaan kullia sisäänsä. Samassa mies veti kalunsa ulos ja laskeutui Ailan pyllistämällä tarjoaman suuren ihanuuden kimppuun työntäen kalunsa kerralla naisen sisään, aloittaen huomattavasti kiihkeätempoisemman naimisen.

Samalla myöskin Kalevi kiihdytti tahtiaan minun puristaessa kullia yhä tiukemmin vasten vakoa. Lopulta Kalevi veti aisaansa kunnolla ulos ja kuin taikaiskusta tunsin valtavan kalun uppoavan kämmeneni avituksella tiukkaakin tiukempaan vakooni. Myös Kalevi huomasi tämän, koska hänen liikkeensä ja hengityksensä pysähtyivät. Mies tärisi hetken kiihkon vallassa, ja viimeinen näky navetasta oli, kun Rauno nussi Ailaa raivon vallassa valtavien rintojen roikkuessa vasten heinänkorsien peittämää lattiaa

Kalevi nousi hätäisesti ylös kullin moiskahtaessa vauhdilla ulos sisältäni. Hän käänsi minut nopeasti selälleni silmissään kiiman polte, joka oli ollut yhtä tulinen silloin, kun hän oli runkkinut ensi kerran pimppiäni katsellessa.

“Mä… Mä…” mies sopersi saamatta suustaan lausetta katsoen minua syvälle silmiin. Tarrasin hänen limoistani niljakkaaseen, seisovaan kulliinsa kaikin voimin ja vedin sitä kohti pientä pilluani.

“Anna, anna”, sopersin jo lähes itkuisena, kunnes se viimein tapahtui: pehmeän jäykkä terskanpää kosketti häpyhuulia painuen sitten hitaasti niiden väliin, upoten pikkuhiljaa yhä syvemmälle tiukkaan lihaani. Aloin riuhtoa kesämekkoa päältäni. Lopulta Kalevi riuhtaisi sen pääni yli paljastaen pienet kivikovina nöpöttävät lapsennännit.

Alkoi rauhallinen rakastelu, kun Kalevi varoen tutki kullillaan syvempiä sopukoitani ensimmäistä kertaa. En ollut koskaan uskonut tuon kullin mahtuvan tiukkaan vakooni, mutta nyt se oli siellä venyttäen nuorta, tiukkaa onkaloa taivaalliselta tuntuvalla tunteella.

“Oonhan mä sun hieho, oonhan mä sun hieho!” kuuluivat Ailan huohotuksen sekaiset huudot navetan puolelta Raunon karjahtelun säestyksellä, mutta nuo äänet tuntuivat haihtuvan kauas pois korvistani. Kalevin kulli tuntui taivaalliselta, ja toivoin, että tuo hetki ei loppuisi koskaan.

“Rakas, rakas”, olivat Kalevin sanat, jotka kaikuivat korvissani kyynelten valuessa poskilleni nautinnon ja onnen tunteesta kivikovan kullin pullistellessa rauhallisen rytmikkäästi syvällä sisälläni. Tuo ihana tunne tuntui kaikialla vartalossani muuttuen yhä voimakkaammaksi ja vastustamattomammaksi hyvänolon tunteeksi. Kalu sykähteli sisälläni yhä voimakkaammin ja lopulta tunsin, kuinka tulikuuma, valtaisa ryöpsähdysten sarja täytti sisimpäni laavalla vaivuttaen minut ihanaan timanttisateeseen, jollaista en ollut koskaan ennen kokenut. Niin ihanaa tunnetta, joka puudutti nuoren vartaloni varpaista viimeiseen hiuskiharaan, räjähtäen valtaviksi nautintojen aalloiksi, saaden minut kiljahtamaan useita kertoja peräkkäin onnesta.

Kalevin kulli oli luiskahtanut jossain vaiheessa ulos sykkivänä pumppaavasta pimpistäni ja sumeasti tunsin tämän makaavan voimakkaasti huohottaen päälläni, kunnes hän lyyhistyi istumaan lattialle.

“Ai tekin saitte jo puuhanne valmiiksi?” kuului jostain kaukaisuudesta Ailan ääni. En jaksanut reagoida siihen, vaan makasin silmät ummessa säkkien pehmustamalla laatikolla nähden vieläkin pieniä timantteja silmissäni. Avatessani silmäni huomasin Ailan ja Raunon seisovan ovensuussa katselemassa meitä. Nousin istualleni ja huomasin, kuinka laihat, vaaleat jalkani tärisivät äskeisestä nautinnosta.

“Eiköhän me naiset mennä nyt tuonne karjakeittiöön pesulle. On siellä sen verran lämmintä vettä jäljellä, että pimpat saadaan puhtaiksi”, Aila sanoi hymyillen ja otti minut syliinsä. “Et sinä tyttö noilla jaloilla pysty kävelemään kun vasta illalla”, hän tokaisi lähtien samalla kävelemään kohti karjakeittiötä, jossa lämmin vesi odotti meitä.

Aila laski minut varovasti penkille ja alkoi rauhallisesti hyräillen pestä tyydytytettyä, hieman aristavaa pikku häpyäni.

“Ethän kerro kenellekään?” kuiskasin jo hieman epävarmana katsellen Ailan valtavina roikkuvia rintoja, joihin oli jäänyt selvät mustelmat Raunon käsittelyn jäljiltä.

“Näin sinut kuules salaa eilen jo vaarisi kanssa ja kerroin Kalevillekin, ettet enää ole tyttö vaan nainen”, Aila sanoi rauhallisella äänellä.

“Niin mut ethän kerro mitään?” sopertelin yhä vain epävarmemmin pelon jo kirvoittaessa kyyneleen poskelleni.

“En kerro, en kerro. Ollaan vain ihan hipihiljaa”, kuiskasi Aila luoden minulle kauneimman hymyn, mitä olen koskaan maailmassa nähnyt.

3 kommenttia viestissä: “Pikku-Sirpa isovanhempien opissa osa 4”

  1. ToxyFlow says:

    NIIN KAWAIIIIIIIII

  2. Ihana kertomus says:

    Lisää, kyllä alkoi pillu valumaan… Voisko tää pikkutyttö imeä myös piian tissiä, ja isoäidin, vaikka yhtäaikaa?

  3. ohsosick says:

    Niin sairasta mutta kiimaista 🙂

Kommentoi

top