search
top

Pikku-Sirpa isovanhempien opissa osa 3.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 3.60 out of 5)
Loading...

Heräsin yöllä. Olin lusikka-asennossa mummini sylissä. Hän oli ilmeisesti kääntänyt minut toiseen asentoon, koska kasvoni olivat vasten seinää. Mummi huohotti kovalla äänellä ja nytkähteli rytmikkäästi. Huoneesta kuului myös miehen tukahdutettu huokailu, joten tajusin olevani nyt todella lähellä jotain salaperäistä tapahtumaa. Aistin ilmasta tilanteen arkaluontoisuuden, joten teeskentelin nukkuvani. Silmäni olivat kuitenkin raollaan ja keinuin nyt mummin sylissä samaa tahtia hänen kanssaan. Yöpaitani selkä oli kastunut suurista rinnoista valuneesta maidosta ja märän kankaan läpi tunsin valtavan pehmeiden utareiden rytmikkään liikkeen takanani. Nännit sojottivat todella kovina vasten alaselkääni kutkuttaen keinunnan tahdissa mukavasti jännittävää tunnetta syvällä pienoisessa pimpissäni.

Luulin aluksi, että mummon takana olisi vaarini, mutta kuiskailuista päätellen se olikin joku työmiehistä. Keinuminen nopeutui rytmikkäänä heidän huokailujensa voimistuessa yhä kovemmiksi. Yritin nostaa peppuani lähemmäksi mummoni rintoja, mutta hän siirsi lihavan kätensä päälleni estäen liikkumiseni. Tunsin paksujen sormien silittelyn paljaalla, karvattomalla pimpallani. Välillä hänen sormensa hakivat omalta karvoitukseltaan kosteutta levittäen sitä sitten vaolleni. Tuntui ihanalta kuunnella, kuinka rakastelun täyttämä, märän pillun lätinä täytti huokailuja lukuunottamatta täysin hiljaisen huoneen. Mummin suusta alkoi jälleen kuulua hiljaista uikutusta ja hänen kouristellessa orgasminsa kourissa tunsin, kuinka yksi hänen sormistaan vihdoinkin upposi edes hieman pienten häpyhuulieni väliin. Miehen hengitys oli katkonaista, ja tunsin viimeiset rajut työnnöt, joihin mies tuntui ottavan erikseen lisää vielä oikein vauhtia. He yrittivät toimia mahdollisimman hiljaa, mutta minä kuulin aivan kaiken.

Mummin käsi siirtyi reisieni välistä nopeasti pois ja siirtyi vielä hetkeksi selkänsä taakse ilmeisesti runkkimaan orgasmista valuvaa, löystyvää kyrpää. Kuulin heidän kuiskeensa ja silloin tajusin: mies oli todellakin yksi työmiehistä, juuri samainen Kalevi, joka usein hieroi suojaisissa piiloissamme terskaansa vasten pienen pientä häpyäni…

Jatkoimme mummoni kanssa yhteisiä leikkejämme läpi loppukesän. Iltaisin kömmin kiltisti sänkyyn. Aloin miltei heti esittää nukkuvaa. Todellisuudessa odottelin kuitenkin hereillä, sydän innosta pamppailen, kuka miehistä milloinkin saapuisi illan hämärtyessä mummoni peiton alle vieraisille.

Olin pistänyt merkille, että miltei kaikki muut talossa majailleet miehet, paitsi vaarini, harrastivat mummoni kanssa vuorollaan kiihkeää ja hyvinkin irstasta seksiä. Minulle kävi myös selväksi kuunnellessani salaa heidän öisiä, kuiskaten käytyjä keskusteluja, että mummoni ainoana ehtona pillun tarjoamiseen miehille oli, etteivät nämä yrittäisi työntää kalujaan MINUN sisääni MISSÄÄN. Ei hän katselemista tai koskettelua miehiltä kieltänyt, mutta ehdoton “EI!” tuli vastaan juuri kalun sisälleni työntämisessä. Ja miehet tottelivat mummoani ehdottoman lojaalisti. Vaikka kuinka hame korvissa rukoilin edessäni runkkivaa työmiestä painamaan sitä edes vähän sisääni, he joko kieltäytyivät tai sanattomasti jatkoivat runkkimisen loppuun. Näin tapahtui, vaikka useaan otteeseen heille yritin uskotella, että osaisin pitää sen kyllä visusti salaisuutenani. Mummoni tarjoama pimppa tuntui kuitenkin olevan miehille asia, jota he eivät halunneet mitenkään vaarantaa, joten tuona kesänä sain tyytyä vain nautiskeluun mummoni pikkusormen tai valtavien, maitoa tirskuvien nännien vieraillessa vaossani. Onnellinen ja tyytyväinen olin tosin jo siitäkin, mutta kauhukseni huomasin kesän jo lähestyvän loppuaan! Tämä tarkoitti muuttoa mummoni ja kiimaisten miesten luota takaisin tylsään kaupunkiin. Isäni noutaessa minua kotiin, olin päätökseni jo tehnyt: halusin samanlaista jännitystä ja kutinaa myös kaupungissa.

Suunnitelmani kaupungissa onnistuikin yllättävän helposti. Tein avoimia, suhteellisen suoriakin ehdotuksia tutuille ja puolitutuille vanhemmille miehille. Toki yritin saada leikkeihini mukaan myös korttelissamme asuvia poikia ja pian löysinkin itseni taas jännittävistä tilanteista: milloin seisoin talvihaalarit riisuttuna pimppiäni esitellen talomme varastossa edessä runkkivalle vanhemmalle talonmiehelle. Samana iltana saatoin jo makailla samaisessa varastossa itseäni muutaman vuoden vanhemman naapurin pojan päällä 69-asennossa opettaen poikaa runkkimaan. Monelle pojalle olin se tuhma naapurintyttö, joka ensimmäisenä antoi kosketella vakoaan ja monille myös ensimmäinen, joka kertoi ensikerran runkista…

Vanhemmille miehille olin hieman pikkuvanha ja aina saadessani heidän seuraa vannotin heille, ettei puhuta asioista kenellekään. Sanoin myös hyvin tärkeästi, että voisivat kutsua minua “pimppitytökseen”, jos niin halusivat, mutta vain ollessamme kahden kesken. En koskaan kuitenkaan uskaltanut tehdä aivan suoria ehdotuksia, vaan vein juttuni kierrellen tai kaarrellen kohti itse asiaa. Näin pystyin seurailemaan heidän reaktioitaan. Jos miestä ei alkuunkaan kiinnostanut höpöttelyni ja lapselliset jaaritteluni, jätin asian siihen, koska pelkäsin isäni saavan kuulla touhuistani jostain suunnalta. Jälkeenpäin ajatellen sain yllättävän paljon vanhempia miehiä puhuttua mukaan leikkeihini ja pian pyöritin jo paljaan posliinipimppini ympärillä samanlaista haaremia kuin kesäisin maalla.

Tuskaisinta itselleni oli alapääni ahtaus tai paremminkin se, etteivät aikuiset miehet uskaltaneet työntää kalujaan sisääni, koska tietenkin pelkäsivät satuttavansa minua. Usein omissa oloissani yritin sovitella sisääni toinen toistaan isompia esineitä, koska kuvittelin pimppini näin venyvän paremmin nussittavaksi. Tuohon aikaan en ollut kuullutkaan immenkalvoista ja eräänä iltana onnistuinkin sen sitten vahingossa itseltäni puhkaisemaan työntäessäni useampaa sormea väkisin sisääni. Pelästyin aivan suunnattomasti, koska se vihlaisi todella inhottavasti ja vertakin tuli suhteellisen paljon tahraten sänkyvaatteeni punaisiin läikkiin. Olin aivan varma, että nyt olin rikkonut pimpsani, joten muutamaan viikkoon en uskaltanut siihen suuntaan edes vilkaista. Aamuisin tosin tarkastin lakanat, ettei vain verta olisi alkanut uudestaan vuotaa, mutta sain huokaista helpotuksesta: uusia veriläikkiä ei enää vuoteeseeni ilmestynyt.

Muutaman viikon selibaatin jälkeen alkoivat sormeni taas viihtyä alapäässäni. Lopulta uskaltauduin työntämään niitä taas pimperooni ja muistan elävästi sen riemukkaan hetken, kun tajusin, ettei pimppini ollutkaan revennyt rikki, vaan nyt sinne mahtui jo useampi sormi kerrallaan ja niitä pystyi työntämään syvemmälle kuin ennen! Tästä seurasi sellainen sormetusmaratoni, että unohdin jopa miehetkin hetkeksi, mutta vain hetkeksi. Heti kun silmä vältti, olin housut nilkoissa tai hame korvissa ottamassa itseäni ties missä asennossa tai paikassa. Tosin orgasmeja en silloinkaan vielä saanut, mutta tunne sisälläni oli valtavan hyvä! Kurkottelin usein katselemaan, kuinka syljellä liukastamaani paljaaseen vakoon upposi yhä suurempia, kotoa löytämiäni tylppäpäisiä esineitä. Kuinka ne riettaan rytmikkäästi upposivat sisääni levittäen pienen pimpsani tiukasti pingoittuneeksi, kuperaksi kummuksi niiden ympärille.

Jossain välissä muistinkin taas korttelimme läheisyydessä asustelevat miehet ja pojat. Päivystin talomme portilla kuin likainen pieni lutka luoden miehille kutsuvia katseita ja tehden juttusille päästyäni yhä vain suorempia ehdotuksia. Haaremini pysyi kuitenkin lähes ennallaan, koska joitain miehiä muutti pois tai sitten he kiinnijäämisen pelossa välttelivät seuraani. Tämä ei minua haitannut, koska aina löysin jostain uusia, yhä mielenkiintoisempia tuttavuuksia.

Yksi tuttavuuksista oli todella vanha herrasmies, joka asui vastapäisessä talossa. Kauko oli entinen kansakoulun opettaja, joka oli ollut leskenä jo kymmeniä vuosia. Minä sain kutsua häntä etunimellä, mutta hän teititteli minua kuin parempaakin prinsessaa. Tuo suhde oli hyvin erilainen kuin muiden miesten kanssa. Hän ei runkkinut eikä kosketellut minua. Ei koskaan ollut edes alasti tai puolipukeissa! Sain häneltä jo heti ensikerralla lahjaksi huulipunan, jota osaamattoman tuhruisesti levittelin pienille huulilleni. Sitten riisuin vaatteeni antaen hänelle jalastani riisumani alushousuni ja kävin hänen sängylleen leidimäisesti makailemaan. Hän palveli minua kohteliaasti täyttäen pienimmätkin toiveeni, nuuhkien aina silloin tällöin likaisten nimettömien suloista tuoksua…

Tunsin olevani todella haluttua seuraa tämän tietyn miesporukan keskuudessa, eikä heidän intoa ainakaan laimentanut yhtään se, että nännini olivat kuin huomaamatta alkaneet kehittyä. Tämä hämmensi kyllä itseäni, koska entiset pienen pienet “oravan-nännit” olivat nyt muuttuneet pulleiksi, suuremmiksi kartioiksi, jotka ohuiden paitojen sisältä törröttivät pieninä pyramideinä.

Iltaisin katselin itseäni peilistä: minulla oli sievät pyöreät, viettelevät kasvot. Vaaleat, pitkät hiukset valuivat alas olkapäilleni. Vaalea, laiha, täysin rinnaton pikkutytön vartalo. Nuo omituisen isoiksi turvonneet, hailakan vaaleanpunaiset nännit hallitsivat häiritsevästi kuvajaistani. Vatsani oli litteä, jonka alapuolelta työntyi vahvasti eteenpäin pullottaen karvaton häpykumpu, joka loppui siron viivan halkaistessa sen kahteen symmetriseen osaan, jotka puolestaan sukelsivat karvattoman sileinä hoikkien reisieni väliin. Reiteni olivat hyvin laihat, joten jalkani näyttivät enemmänkin pitkiltä tikuilta. Usein yritin tarkastella peppuanikin: se oli vaikeampaa, koska en ymmärtänyt käyttää toista peiliä apunani, mutta se, mitä vilaukselta näin, oli mielestäni sievä: lähes valkoiset pienet pakarat, jotka eivät olleet saaneet vielä minkäänlaista pyöreyttä…

Talvi oli mennyt menojaan ja huomaamattani kevätkin läheni loppuaan. Nyt oli aika jättää kaupungin minulle jo hyvin vilkkaaksi käynyt seuraelämä muutamaksi kuukaudeksi taakse. Isäni saattaessa palasin isovanhempieni maatilalle kesänviettoon.

Heti ensisilmäyksellä huomasin osan vanhoista työmiehistä jälleen vaihtuneen, mutta osa oli vanhoja tuttujani. Miesporukassa oli ilmeisestikin sana kiertänyt jonkin verran, koska muutama uusista työläisistä uskalsi häpeilemättä udella, että olinko minä kenties se “pimppityttö”. Hyvin nopeassa temmossa se heille selvisikin. Nyt vain käyttäydyin edelliskesää viettelevämmin. Ennen olin odottanut, että kuka mahtaisi tulla luokseni kiireisin askelin, tarttuisi käteeni ja puolijuoksulla taluttaisi minut milloin minnekin jännittävään piiloon. Nyt toimin aivan toisin: aamulla pukeuduttuani juoksin navetan taakse, jonne riisuin kiireisesti pikkuhousuni. Sitten kävelin määrätietoisesti valitsemani miehen läheisyyteen ja kun sain puoleeni hyväntuulisen katseen, nostin hameeni helmaa paljastaen valkoisen, pienen pyllyni vinkiksi, että navetan ylisillä olisi taas runkkuhetkiä tarjolla…

Ylisille oli heinistä tehty, sopivalla korkeudella oleva “peti”, johon miehen tuli minut nostaa. Siellä sitten käärin mekkoni niin ylös, että mies pystyi seisaaltaan runkkimaan edessäni katsellen samalla lähietäisyydeltä sormieni uppoamista sisälleni. Usein he halusivat samalla myös sormettaa pimppiäni, mutta uskalsivat työntää kerralla vain yhtä sormea sisääni, joka sekin tuntui taivaalliselta nautinnolta. Maalla opin arvostamaan jo hieman kehittyineitä nännejäni, koska huomasin niiden herättävän suurta kiinnostusta miehissä. Olin alkanut nauttia, kun kiimaiset, parransängen ympäröimät huulet imivät orastavia ketunneniäni.

Kaikki tuntui jatkuvan vanhalla mallilla. Mummoni makuuhuoneessa kävi öisin vilske, kun lemmenkipeät työmiehet polkivat häntä kiimaisella raivolla minun “nukkuessani” vieressä. Koskettelut ja leikit jatkuivat meidän välillämme. Mummoni sormetti minua ja minä häntä usein iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Miehet eivät vieläkään uskaltaneet työntää sisääni kovia kyrpiään ja edelliskesän tavoin Kalevi oli toimissaan kanssani kaikkein rohkein. Itse asiassa Kalevista oli muodostunut minulle lempileikkikaverini, joka lähes poikkeuksetta riisui itsensä täysin alasti. Usein hän nosti minut istumaan vatsallaan lepäävän kovan kullinsa päälle, jossa aloin pyöritellä lantiotani. Suuri kyrvän varsi halkoi pienen pilluni kostunutta vakoa hurjalla kiihkolla ja painautuminen tiukasti sitä vasten alkoi tuottaa yhä suurempaa nautintoa minulle. Orgasmin tullessa hän kietoi minut tiukasti karvaista rintaansa vasten ja tulikuumat suihkut roiskusivat tiukasti yhteenpuristuneiden vatsojemme väliin tahrien meidät molemmat tuolla niin ihanan liukkaalla hunajalla.

Suru-uutinen keskeytti kesänviettoni ikävästi. Mummoni sisko oli kuollut pitkäaikaisen sairauden johdosta ja mummoni joutui lähtemään kauas toiselle paikkakunnalle. Minua hän ei voinut ottaa mukaansa, joten ensin kuvittelin, että nyt vasta alkaisikin tapahtua! Mummoni kuitenkin kertoi minulle, ettei voisi jättää minua myöskään miesten kanssa tilalle, koska oli hyvinkin tietoinen siitä, mitä navetan ylisillä, katseilta piilossa tapahtui. Hän otti isääni yhteyttä ja saikin sovittua, että tämä tulisi noutamaan minut joksikin aikaa takaisin kaupunkiin. Aikataulut eivät vain oikein sopineet yhteen, joten mielessäni välähti vielä toivon kipinä. Mummin lähdettyä viettäisin vielä yhden yön maalla, ennen kuin isäni noutaisi minut… Turhaa oli haaveilu! Mummoni oli viisas nainen, joka kyllä arvasi riettaat ajatukseni pienessä mielessäni ja määräsikin minut yöksi nukkumaan vaarini huoneeseen.

Kihisin kiukusta. Ei sillä, etten pitänyt vaaristani, joka oli kaikin puolin jämpti mies mutta varsin juro, niin käytökseltään kuin ulkoisestikin. Hän oli hyvin vähäsanainen ja puhui työmiehille ainoastaan tarvittavat ohjeet. Mummoni kanssa hän ei juuri puhunut ja ainoat hymyt hänen kasvoillaan olivat suunnattuja minulle, kun keinutuolissa joskus iltaa istuimme.

Vartaloltaan vaarini oli lyhyt, mutta ikäisekseen hyvin lihaksikas. Vatsaa hänellä ei ollut ja auringossa ruskettuneet kasvot olivat hyvin ahavoituneet ja raskasta maalaiselämää nähneet. Päivisin vaaria ei askareiltaan paljoakaan näkynyt ja iltaisin hän palasi töistään usein niin myöhään, että olin jo makuukammarissa teeskentelemässä syvässä unessa nukkuvaa tyttöä. Huvittavinta oli, että hän oli yksi niistä tilan harvoista miehistä, joita en ollut koskaan nähnyt alasti. Huvittavaa oli myös se, että hän oli tilan ainoa mies, joka ei koskaan minun aikanani ollut käynyt mummoni tavaralla. Tästä olin tehnyt jo omia lapsellisia johtopäätöksiäni, joten tuleva yö kismitti minua jo valmiiksi.

Tuli ilta ja kävin pikaisesti pesytymässä. Kuumassa saunassa lotrailin kiukuissani enemmän kuin ennen, koska mummoni kielsi yleensä kaivosta kannetun veden turhan tuhlaamisen. Puin valkoisen pitkän yöpaidan päälleni ja menin vaarini kammariin. Epäilin, että nyt tulisi pitkästä aikaa tylsin yö maalla ja painoin silmäni kiinni. Nukahdin jo ennen kuin vaarini palasi saunasta.

Näin kummallista unta. Niin kummallista, kiihottavaa ja todentuntuista, että muistan unen varsin tarkasti vielä nykyisinkin: olimme siinä mummoni kanssa. Hänen auki levittyneestä vitusta alkoi työntyä ulos pitkä miehen kyrpä, jonka päästä valui paksuna virtana valkoista runkkia. Se näytti tavallaan siltä kuin joku olisi nussinut häntä sisältä päin saaden jatkuvaa, loppumatonta orgasmia. Tuo kalu teki samanlaista, rauhallista edestakaista liikettä, vaikka mummoni makasi täysin aloillaan ainoastaan kiimaisena vikisten. Mummini oli levittänyt kätensä sängylle levälleen ja suurista rinnoista purskui maitoa yhtenä suihkuna lähes kattoon saakka. Hän käänsi minut tuttuun lusikka-asentoon. Silloin tuo mummoni sisältä työntyvä kyrpä kiemurteli jalkoväliini kuin käärme ja upposi valuvaan, pieneen pimppiini yhä uudestaan ja uudestaan, yhä syvemmälle, syvemmälle sisääni…

Heräsin säpsähtäen unesta, hengästyneenä kiihkosta. Ihoni oli yöpaidan alla nihkeän hikinen ja tunsin, kuinka pimpistäni oli valunut liukasta mahlaa laihoille reisilleni valtavat määrät. Reiteni tuntuivat limaisilta niljahdellessaan toisiaan vasten. Allani oleva patjakin tuntui saaneen kosteutta ja kauhuissani mietiskelin, että olinko pissanut vahingossa vaarini sänkyyn. Työnsin peppuani varovasti taaksepäin, kun tunsin vaarini makaavan takanani. Pelästyin entistä enemmän, josko vaarini olisi tajunnut nautinnollisen uneni, mutta hänen hengityksestään päättelin, että hän saattoi hyvinkin nukkua.

Vedin peppuni hitaasti pois vaarini vierestä. Salaa yritin kurkoittaa selkäni takana makaavaa vaaria kädelläni arvioidakseni hänen nukkuma-asentonsa. Tunsin karhean kankaan päältä vatsan lihakset ja päättelin hänen makaavan selällään. Vaivihkaa käännyin ympäri ja siinä se nyt sitten oli: vaarini makasi verhottuna valkoiseen kerrastoon, silmät kiinni, kädet rintansa päällä. Silmäni nauliintuivat saman tien punottavaan, suippoon terskaan. Se koristi ohuehkon kyrvän päätä housun kauluksen välistä ulos pullahtaneena.

Äskeisen unen nostattama kuumotus poltti pientä pilluani kuumeen lailla, enkä voinut olla ihailematta salaa vaarini kalua. Näkikö vaarinikin samaa unta? Nostin varovasti yöpaitani helmaa alkaen määrätietoiseti kosketella kiihotuksesta turvonnutta häpyäni. Karvaton pimppani tuntui valtavan liukkaalta sen huokuessa kuumaa lämpöä pienille sormilleni.

Jatkoin runkkaamista tuijottaen samalla tuota suhteellisen jäntevän näköistä kyrpää. Uskaltaisinko koskea siihen? Heräisikö vaarini siihen vai pystyisinkö edes silittämään tuota hiukan salaa? Hengitykseni takerteli kurkussani, kun pieni käteni alkoi lähestyä hiljaa vaarini etumusta. Sormeni olivat pysähtyneet jännityksen lamauttamina sisälle kuumuuteeni ja mahlavirtani vuoti purona liukastaen pienen pyllyvakoni. Seurasin lähes hengittämättä vaarini kasvoja viimeisellä kurotuksellani—ja sitten se tuntui kädessäni. Sileän kullin varsi oli kuuma ja hieman niljakas. Painoin käteni vasten sen pyöreää terskaa, joka tuntui sykkivän hieman. Vaarini hengitys oli muuttunut hieman tiheämmäksi ja kuulin, kuinka hän nielaisi hiljaa käteni painaessa nuppia hänen vatsaansa vasten. Uskaltaisinko runkkia edes vähän? Vain kaksi pientä pumppausta…

Sormeni kietoutuivat hellästi selvästi kovettuneen kalun varteen. Sen juuresta löysin löysempää nahkaa, jota aloin liikutella varovasti edestakaisin. Pumppasin muutamia kertoja ja kuuntelin vaarini hengitystä. Sormeni alkoivat jälleen liukua syvällä sisälläni ja tilanteen käsinkosketeltava jännitys alkoi laueta jo hieman. Tuntui ihanalta… Niin ihanalta, että nautinnossani jatkoin vaarini runkkimista unohtaen tarkkailla hänen kasvojaan ja hengitystä.

Vaarini nosti päätään hieman ylöspäin. Vilkaisin peloissani hänen kasvojaan: silmät olivat puoliksi auki, mutta hän sulki ne saman tien painaen päänsä takaisin tyynylle. Olin jo vetämässä häpeillen kättäni pois kalulta, kun hän sanoi hiljaisella äänellä: “Jatka, Sirpa… Oi kiltti tyttö, jatka…”

Muuta ei tarvittu. Vedin limaiset sormet ulos pimpistäni siirtäen ne housun etumukselle, laskien niitä alemmaksi. Toinen käteni runkkasi samalla housunkauluksen puristuksesta ponnahtaen vapautunutta vanhan miehen kalua. Keskeytin runkkimisen hetkeksi saadakseni vedettyä housut kokonaan hänen jalastaan. Hän taivutti selkäänsä hieman kaarelle auttaakseen minua toimissani ja kerraston alaosa liukui helposti pois hänen päältään.

Vaarini ei ollut kovinkaan karvainen mies. Ainoastaan vahvojen reisien välissä oli pitkäkarvainen tuuhea pusikko, josta ohut, hieman lyhyehkö kulli kurkotti päätään urhoollisena ylöspäin.

Vaarini levitti jalkojaan ja pääsin nyt pyörähtämään polvilleni istumaan hänen eteensä. Nopeasti vedin yöpaitani pois päältäni paljastaen pienet ketunnenät, joiden päihin aina kiihottuessani turposi pienet kovettuneet nappulat. Tarrauduin kuumana sykkivän kyrvän varteen alkaen samalla liikutella esinahkaa puristavalla otteella. Toinen käteni löysi pyöreät kivekset karvoituksen keskeltä. Ne olivat hyvin symmetriset eivätkä roikkuneet, kuten monella vanhemmalla miehellä olin nähnyt. Ne tuntuivat kuumilta palloilta, jotka olivat kuroutuneet heti suonikkaan kullin karvaiseen juureen.

Vaarin hengitys mukaili puristavan otteeni liikkeitä ja tummanvioletin terskan pää valui vuolaana kirkasta nestettä, joka liukasti ylösalas vetelemäni esinahan liikettä. Rauhallisesti laskin kasvojani alaspäin kohti tuota ihanaa kalua. Kieleni nuolaisi valuvaa nuppia. Pisarat liukastivat kieltäni eivätkä maistuneet oikein miltään. Siirsin toisen käden puristavaan otteeseen kullin juuren vetäen samalla esinahan niin taakse kuin sen vain sain. Tiukalle pingoittunut kullin iho kiilteli kutsuvasti ja sen päästä pieninä puroina valuvat, kirkkaan kiiltelevät limavirrat voitelivat kalun varren niin niljakkaaksi, että toisella kädelläni sain helposti runkittua nyrkkini puristuksessa sykkivää kyrpää.

Nojauduin eteenpäin ja kiihdytin vetojani varressa. Toinen käteni puristi yhä kovempaa nytkähtelevän kullin juurta ja halusta vapisevin liikkein imaisin jo täysin violetiksi muuttuneen terskan pään nieluuni. Pienet huuleni alkoivat imeä samassa tahdissa himokkaasti kalua. Se ei kuitenkaan mahtunut kovin syvälle suuhuni. Paine kalun varressa kasvoi ja salamannopeasti vaarini kädet tarttuivat hiuksiini työntäen päätäni kauemmaksi. Mulkku lopsahti ulos huulieni välistä ja neljä erillistä, kovalla paineella purkautuvaa spermasyöksyä ruiskahti kohti kattoa kuin suihkukaivosta. Haltioissani runkkasin yhä kovempaa tahtia ja kulli pirskoi viimeisiä pisaroitaan vatkauksessani ympäriinsä.

Vaarini huohotti silmät kiinni, voimattomana edessäni. Irrotin otteeni hänen kalustaan ja konttasin löystyvän, puolikovana nytkähtelevän, spermaisen kyrvän päälle istumaan. Aloin hieroa pientä, nyt jo tulvana valuvaa vakoa vasten tuota ihanaa, pienehköä salkoa. Vaarini nosti päätään laskien sen saman tien jälleen takaisin tyynylle peittäen kasvoilla kätensä nähdessään pojantyttärensä villin sylitanssin hänen häpyluunsa ja pippelinsä päällä.

Pissahätä kouristeli alapäätäni. Pelkäsin, etten pystyisi pidättelemään enää.

“Onko pissaämpäri täällä?” sopersin olematta kuitenkaan varma siitä, halusinko lopettaa tätä nautinnollista hetkeäni. Jonkinlainen huokaiseva nautinnon ääni pääsi vaarini suusta ja hän siirsi nopeasti kädet kasvoiltaan jaloilleni. Voimakkaalla liikkeellä hän veti minua ylemmäksi, jolloin hänen päällään ollut kerraston paita rullasi allani paljastaen hänen paljaan yläruumiinsa. Hän irrotti otteensa alkaen vetää paitaa pois päältään. Istuin kyykkyasennossa hänen rintansa päällä tietämättä, mitä nyt pitäisi sitten oikein tehdä! Tunsin pissivirtojenkin kutittelevan jo alavatsaani… Paita lensi lattialle vaarini tarttuessa laihoihin nilkkoihin ja vetäessä minut miltei kaulansa päälle istumaan. Siirsin jalkani koukkuun hänen päänsä molemmille puolille nojautuen taaksepäin käsieni varaan. Paljas, vielä karvaton pimppani oli vasten huohottavan vaarini kasvoja.

“Pissi nyt, kulta, pissi nyt”, kuului jalkovälistäni tukahdutettu lause. Märät huulet alkoivat ahnaasti lipoa nuorta lihaani ja muutamaan otteeseen tuo himokas suu imaisi koko pienen pilluni kokonaan sisäänsä tiukkaan imuun. Tuo tunne oli hyvin samanlainen, kuin mitä olin tuntenut viime vuosina vaginapumpulla pumpatessani. Pissa suihkusi paineella vaarini suuhun tämän niellessä sitä suuria määriä. Välillä pissaa suihkusi vaarin kasvoille ja sängylle, mutta se tuntui vain kiihottavan häntä lisää. Tuntui uskommattoman hyvältä: aivan kun joku olisi imenyt valtavalla imulla pissaa rakostani. Viimeiset pisarat tirskahtelivat vielä vaarini huulien välistä.

Nousin sänkyyn seisomaan ja vaarini kurottautui lattialle ottaen paitansa ja pyyhkien kasvonsa siihen. Pettyneenä katsoin, kuinka veltto kulli lepäsi vasten vaarini reittä. Olisiko tämä taas tässä?

“Mitenhän me, Sirpa, saataisiin tämä juttu niin, ettei tämä leviäisi eteenpäin?” vaarini sanoi hieman epävarmalla äänellä.

“Ollaan puhumatta”, vastasin näsäviisaasti.

“Juu, mutta kun tällaisesta ei nyt oikein saisi puhua… Oikein yhtään missään”, vaarini jatkoi.

“Jaa… Yhdellä ehdolla”, sanoin ilme kirkastuen.

“No mikähän se ehto olisi?” vaarini sanoi hämillään.

“Jos lupaat työntää pippelin vaikka tuollaisena löysänä pimppiini, niin sitten ei puhuta.”

“No eei… Ei se vaikuta nyt oikein hyvältä”, vaarini sanoi epäröiden.

“No sitten en voi luvata mitään”, sanoin hyvin koppavasti nakellen samalla loukkaantuneesti niskojani.

Vaarini katseeseen tuli lasittunut ilme. Hän kurottautui ottamaan minua vyötäisiltä kiinni painaen minut takaisin makaamaan sängylle kyljelleni. Hän otti minut lusikka-asentoon vatsa selkääni vasten painaen löysän kullinsa kiiman ja pissavirtojen liukastamaan jalkoväliini. Käsivarret puristivat minua tiukasti sylissä löysän kalun tehdessä edestakaisia työntöjä reisieni välissä. Tunsin pientä nytkähtelyä kalun varressa ja se tuntui kovettuvan, hieman, mutta vain hyvin vähän. Vaarini hellitti otettaan ja siirsi kätensä pepulleni levittäen sitä hieman sormillaan. Samalla hän ohjasi löysän terskan häpyhuulieni väliin. Olihan vakoani kyntänyt jo muutama kalu, mutta nyt tulokulma olikin aivan toinen. Terskan pää tuntui uponneen jo hieman odottavaan aukkooni. Samassa aloin tuntea, kuinka vaarini tupesta alkoi hiljaa nytkähdellen kasvaa varsi työntäen terskaa yhä syvemmälle neitsytpilluuni. Se tuntui sisälläni suurelta ja pitkältä. Sykkien se alkoi paisua vaossani tehden pillustani äärimmilleen pingoittuneen renkaan varren ympärille. Tunsin, kuinka terska kynti sisälläni lähes vatsanpohjassa asti.

Vaarini pidätti hengitystään varoen lyhyillä, nylkyttävillä työnnöillään satuttamasta pienoista tavaraani. Liikkeet olivat todellakin lyhyitä, mutta tiukkuudestani johtuen ei pilluuni olisi pidempiä, “kunnon” työntöjä pystynyt työntämäänkään. Tunne oli sanoinkuvaamaton ja nyt tajusin saavani sitä, mitä olin jo niin kauan halunnut: aikuisen miehen kovana seisovaa kyrpää, joka veisi neitsyyteni ja avaisi elämääni aivan uudet sivut. Sivut, jotka täyttyisivät erilaisten kullien pillulleni antamista nautinnoista.

Kauan ei rakastelumme kestänyt ja ilmeisestikin jännityksestä sekä tuskallisesta kireydestäni johtuen vaarini yritti vetää kalunsa nopeasti ulos. Olin kuitenkin niin tiukka, ettei häpyni puristava ote kyrvän ympärillä hellittänyt, vaan peppuni seurasi vaarini nykäisevää liikettä. Samassa kulli suihkautti äkkiarvaamatta laavansa valtaisalla paineella sisääni. Piripintaan täyttynyt onkaloni sylkäisi vaarini kullin kovaäänisesti moiskahtaen ulos sisuksistani spermapurskahdusten säestäessä elämäni ensimmäisen rakastelun loppuhuipennusta…

Makasimme hiljaa vierekkäin… Makasimme hiljaa nähdessäni samalla onnellisuuden tähtiä silmissäni… Ne olivat kuin pieniä timantteja… Olisiko tällaista se mummoni minulle kertoma nautinto, jota pimpilläni vielä tulevaisuudessa, lukemattomia kertoja tulisin saamaan?

“Pidäthän, kulta, lupauksesi, ettei sitten puhuta kenellekään?” kuului vaarini vaimeat sanat selkäni takaa.

“Tietenkään ei puhuta. Ollaan vain ihan hipihiljaa”, tirskahdin naurahtaen iloisena, sisälläni raukean ihana tunne! Yhdessä yössä minusta oli tullut myös “vaarintyttö”…

Yksi kommentti viestissä: “Pikku-Sirpa isovanhempien opissa osa 3.”

  1. Vaari says:

    Olipas vaarille sopiva sessio. Muistan eräänä kesänä vastaavan tunteen mulkussani kun 13v tyttö huijasi olevansa 16v.
    Koko kesän naimisen jälkeen asia paljastui. Samoja tuntemuksia kuin tässäkin tarinassa.

Kommentoi

top