search
top

Pikku-Sirpa isovanhempien opissa osa 2.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...

Olin aivan pikkutyttö, kun äitini menehtyi tapaturmaisesti. Itse asiassa minulla ei hirvittävän paljon muistoja äidistäni edes ole ja tärkeimmäksi henkilöksi elämässäni muodostuivat isäni sekä isän puolen isovanhemmat, joiden luona maalaistalossa vietin lähes kaikki lapsuuteni kesät. Äitini puolen isovanhempiin minulla oli enemmänkin virallinen suhde, koska heitä en edes kovinkaan usein nähnyt. Syytä tähän en tiedä vieläkään, mutta epäilen heillä olleen jostain syystä hyvin kylmät välit isäni kanssa.

Viihdyin maaseudulla hyvin. Maalaistalo vaikutti pienen tytön silmissä valtavan suurelta ympäristöltä, ja joka päivä keksivät mummoni ja tilalla työskennelleet miehet minulle jotain uutta ja jännittävää puuhailemista. Nykyään kun muistelen tuota tilaa, ei sitä varmaan enää nykyisten EU-mittapuitteiden valossa varmastikaan edes pientilaksi kutsuttaisi. Itse talo kävi kesällä työmiehistä jopa niin ahtaaksi, että nukuin samassa huoneessa ja sängyssä mummoni kanssa. Jostain selvittämättömästä syystä vaarini nukkui eri huoneessa, omassa hieman pienemmässä makuukammarissaan.

Olin löytänyt pienen pimpsani jo hyvin, hyvin varhaisessa vaiheessa. En tietenkään tajunnut seksuaalisuudesta yhtään mitään, mutta oman pimpin tutkiminen ja sen koskettelu kiehtoi minua valtavasti. Koska en tiennyt siinä olevan mitään pahaa, tein sitä avoimesti hieman joka paikassa. Silloin riitti, että jalkovälini osui sängyn reunaan, tyynyyn tai vastaavaan, niin johan jo aloin hinkata pientä alapäätäni siihen hyvinkin avoimesti. Tämä tietysti kiinnosti paljonkin monia tilalla työskennelleitä aikamiehiä ja lopulta mummoni sai kerrottua minulle, ettei sellainen toiminta ollut kuitenkaan hirvittävän soveliasta. Tästä en hirvittävästi välittänyt, vaan jatkoin salassa omia leikkejäni sukupuolielimiini tutustuen. Ja täytyy myöntää, että salailu oli jännittävää ja teki tutkimusmatkoistani entistäkin kiinnostavampia.

Kaikki tilalla tiesivät varmaan, millainen pikkulolita siellä kesäisin hääräili ja olinkin kaikkien miesten hyvässä suosiossa. Minua sanottiin leikillisesti pimppitytöksi, koska olin aina valmis esittelemään paljasta, jalkojeni välistä pullottavaa, karvatonta lapsenhäpyä, jos joku sen vain halusi nähdä.

Ei ollut mitenkään tavatonta, että joku miehistä pyysi minua navetan taakse esittelemään suloista vakoani, koska minun lisäkseni ainoa vastakkaista sukupuolta edustava ihminen tilalla oli mummoni. Usein miehet nostivat minut heinäkasan päälle, jossa nostivat hamostani ja siirsivät pikkuhousujani syrjään, jonka jälkeen levittelin ja hieroin heidän edessään pienen pientä vakoani. Tilanne tuntui aina huikaisevan ihanalta vatsanpohjassa, koska usein miehet runkkivat edessäni katsellen samalla minun omaa tuokiotani. Itse en tietenkään sen ikäisenä orgasmeja saanut, mutta aina tuntui yhtä jännittävältä katsella ja odottaa, koska edessäni runkkivalta mieheltä suihkahtaisi lemmennesteet heinäkasaan. Miehet opettivat minulle jo hyvin varhaisessa vaiheessa, että kun olisin isompi, niin sen kullin voisi laittaa pimppiini ja se tuntuisi todella hyvältä. Sitä ajatellessani yritin työnnellä sisääni kaikkia mahdollisia esineitä, jotka edes vain kaukaisesti muistuttivat niitä niin hirvittävän paljon minua kiinnostavia pippeleitä.

Päivät siis menivät vauhdilla maaseudun tohinassa. Jäin mummolleni useita kertoja kiinni salaisista hyväilyhetkistäni, mutta mummoni katsoi asiaa suopeasti, koska en enää tehnyt sitä niin julkisesti. Usein hän vain tokaisi, että “mummiisi olet tainnut tuossa asiassa tulla”. Siihen aikaan en käsittänyt, mitä hän tarkoitti, mutta nyt vanhemmiten olen päätellyt mummoni olleen pienenä hyvin samanlainen.

Koskettelin siis itseäni useasti päivässä niin sormilla kuin kaikilla minua vähääkään miellyttävillä esineillä. Nykyään olen joskus ihmetellyt kekseliäisyyttäni jo siinä iässä, koska saatoin esimerkiksi varastaa mummoltani kermaa, jota sitten valutin pimppivakooni saaden näin tilan kissat nuolemaan pientä viivaani.

Naapuritilan pojatkin tulivat minulle jo hyvin nuorena tutuiksi, etenkin heistä kaikkein nuorin. Itseäni vanhemmat pojat viihtyivät paremmin keskenään leikeissään, mutta minua vuoden nuorempi Teuvo oli varsin kiinnostunut vaaleasaparopäisen naapurintytön alapäästä. Emme edes kerinneet leikkimään “näytän sulle, jos sä näytät mulle”-leikkejä, koska jo heti alkuun nostin hameeni korviin ja esittelin Teuvolle ylpeänä omaa pienoista tavaraani. Tämä johti tietenkin siihen, että Teuvo halusi verrata omaa vehjettään alapäähäni paljastaen housuistaan pienen, paljaan pippelinsä, joka hyvin kaukaisesti muistutti tilamme miesten isoja kyrpiä. Heti ensinäkemällä laskeskelin silmämääräisesti sen olevan sopivan kokoinen vakooni, mutta eihän pienellä pojalla vehkeet niin toimineet kuin vanhoilla miehillä.

Olin saanut niin hyvää koulutusta tilallamme, että ehdottelin Teuvolle milloin minkäkinlaista leikkiä keskenämme. Leikit olivat koskettelua ja suukotuksia eri puolille vartaloitamme. Jo silloin rakastin imeä Teuvon pientä, esinahan peittämää pippeliä, joka aina silloin tällöin kovettuikin jöpöttämään huulieni puristuksessa. Kerran pääsimme jopa niin pitkälle, että se pippeli seistä jöpötti hyvinkin pitkään, jolloin katsoin hetkeni tulleen: pyörähdin kesämekko korvissa ilman pikkuhousuja Teuvon eteen levittäen laihat, vaaleat reiteni hänelle. Tottuneesti sylkäisin sormiini liukastaen pimppiä syljelläni. Näin olivat jotkut miehet tilallamme tehneet kokeillessaan aitan takana sormella varovasti pimppiäni. Vedin Teuvon nopeasti päälleni ja kyllä: sinnehän se vähän vaivalloisesti menikin. Yritin saada poikaa tekemään edestakaista liikettä, mutta yhden tai kahden työnnön jälkeen pieni pippeli luiskahti ulos ja löystyi lähes saman tien. Mitään nautinnollista siinä ei tietenkään mukana ollut, mutta jännitys kipristeli molempien vatsaa, koska tiesimme leikkivämme jotain todella salaista.

Nämä leikit jatkuivat päivästä toiseen, mutta saunassa mummon kanssa käydessäni alkoi mummonikin vartalo kiinnostaa minua oudosti jossain vaiheessa. Miehet kylpivät erikseen, mutta se ei minua niinkään haitannut, koska olinhan nähnyt heistä jo monien vehkeet edessäni juhlakunnossa suihkimassa spermaa, tai “runkkimassa”, joksi miehet sitä itse siihen aikaan kutsuivat. Miehet olivat tosin kiinnostuneet minusta jatkuvasti enemmän ja usein he halusivat runkkiessaan kosketella ja suukotella paljaita häpyhuuliani. Toisinaan sain kosketella, kokeilla runkkimista ja suukotellakin heidän suurina seisovia kalujaan. Jotkut olivat jopa lauenneet paljaan, litteän vatsani päälle, kun kiimoissaan yhtäkkiä olivat orgasminsa saaneet. Tosin pippeliä ei sisälleni kukaan uskaltanut koskaan työntää tai sitä edes yrittää.

Lähimpänä oli ollut eräs Kalevi, noin neljäkymmentävuotias vanhapoika, joka usein hieroi terskallaan pienenpientä häpyäni, mutta ei hänkään yrittänyt sitä ahtaaseen luolaani työntää, vaikka sitä usein häneltä pyysin, joskus lähes rukoilin… Kalevi oli myös ainoa, jonka olin saanut laukeamaan ihan runkkimalla itse hänen kaluaan. Silloin tuleminen oli kestänyt hieman kauemmin, syynä varmaan ikäisekseni vielä osaamattomat ja hapuilevat otteet. Vehje oli tosin niin iso, että sormeni juuri ja juuri ylettivät sen ympärille, varren ollessa niin pitkä, että kaksin käsin sitä vatkatessani vartta olisi riittänyt kolmannellekin kädelle.

Oli taas kylvyn vuoro ja mummon kanssa riisuuduimme saunaanmenoa varten. Katselin kiinnostuneena, kuinka mummoni riisui vaatteitaan. Hän oli hyvin lihava ja runsasmuotoinen nainen, joka ei peitellyt itseään uteliailta katseiltani. Mummolla oli päällään löysä valkoinen paita, jonka rintojen päällinen kangas oli hyvin usein märkänä maidosta. Olin kysynytkin häneltä tästä “vuotamisesta” ja tämä oli kertonut olevansa kylän vanha imettäjänainen. Kertoi myös imettäneensä hyvin monen kylän lapsista. Tällainen käytäntö oli hyvinkin yleistä joskus vuosia, vuosia takaperin maaseuduilla. Ei näissä naisissa mitään sen ihmeellisempää ollut: olivat olleet aikanaan hyvin maitoa tuottavia ja kun olivat kiertäneet imettämässä taloista toiseen, ei heidän maidontuottonsa ollutkaan loppunut, vaan rinnat jatkoivat normaalia maidon erittämistä. Tämä oli minusta hyvin jännittävää, ja olihan mummoni usein, vielä noinakin päivinä nukuttanut myös minut kaivamalla suuren tissin yöpaitansa kaula-aukosta ja antanut imeä suurta nisäänsä. Maito maistui rasvaiselta ja makealta ja sitä myös tuli hyvin paljon. Yleensä nukahdin lähes saman tien niiden ihanan pehmeiden utareiden väliin.

Katsoin, kuinka mummoni riisui paitansa ja valtavan kokoiset tissit muljahtivat mummon lihavan vatsan päälle. Tuo vatsa loppui mustaan, rehottavaan karvoitukseen, joka jatkui lihavien reisien väliin verhoten mummoni salaisen kammion. Usein vertailin omia rintojani hänen varustukseensa, tai paremminkin pieniä nännejäni, koska rintani eivät olleet alkaneet vielä edes kehittyä. Mummoni oli tosin kertonut, että kasvaisi minullekin tissit, kunhan vain olisin vanhempi.

Karvojen peittämä alapää oli minulle suurempi mysteeri. Koska mummoni oli oikeastaan ainoa aikuinen nainen elämässäni, en ollut naisvartaloihin päässyt pahemmin silmilläni tutustumaan. Lapsen mielellä arvelin, ettei siellä varmastikaan pippeliä olisi, vaan jossain siellä karvoituksen keskellä olisi samanlainen pieni pimppi kuin minullakin. Sekä rinnat että karvoitus pysäytti katseeni jokaisella saunakerralla ja häpeilemättä tuijotin mummoani hänen löylytellessä tai pestessä itseään.

Kiipesimme saunan lauteille ja aloin seurata jännittävää, jokakertaista tapahtumaa, kuinka niistä suurista rinnoista alkoi saunan kuumuudessa valua suuria, vaaleita maitovirtoja, jotka kirkkaasti kiillellen valuivat lihavan vatsan päälle ja siitä mummoni “pusikkoon” muodostaen karvoitukseen jännittävästi kiilteleviä pisaroita. Mummoni asetti usein kankaisen pyyhkeen tai liinan alleen, jottei rinnoista vuolaana valuva maito tahrisi koko saunaa.

“No tissiäkö sen Sirpan taas tekisi mieli?” mummoni sanoi. Nyökkäsin päätäni, koska saunassa oli todella kuuma ja puhuminen siinä lämmössä tuntui lähes tuskalliselta. Oli helpompaa olla hiljaa ja tuijottaa vain anovasti vuolaana valuvaa nisää.

“Eiköhän täällä ole hieman liian kuuma imeä maitoa. Kohta kun miehet tulevat, niin ehkä sitten voisitkin vähän imeä tuolla makuukammarissa. Kyllä sitä vielä sielläkin riittää.”

Hetken löylyteltyämme peseydyimme nopeasti ja suuntasimme kohti päärakennusta.

Usein mieleni oli saunassa tehnyt pidempää tutustumista mummoni saloihin, mutta jostain syystä saimme olla kahden kylpemässä vain hyvin, hyvin lyhyen aikaa. Syynä olivat varmasti työmiehet, jotka halusivat pikaista pesua päivän töiden nostattamasta hiestä. Usein miehet joivat sahtia saunalla iltamyöhään. Tai eivät he varmaankaan kovin myöhään sahditelleet, mutta miesten palatessa olin jo hyvin usein nukkumassa, lapsi kun vasta olin.

Makuukammarissa oli hieman jo hämärää mummoni puuhaillessa normaaleja saunan jälkeisiä askareitaan. Hän nosti huoneen nurkkaan peltisen lypsyämpärin, johon minä sain pissiä yöllä herätessäni hätään. Mummoni oli varmaankin nähnyt tai ainakin aavistellut miesten kiinnostuksen minuun ja päättänyt, että pienen tytön oli turvallisempaa pissiä yömyöhällä makuukammarin suojissa.

“Tulehan, Sirpa, tänne”, sanoi mummoni rauhallisella äänellään. Hän oli käynyt istumaan sängyn laidalle valkoinen suurikaula-aukkoinen yöpaita päällään. Myös minulla oli samanlainen yöpaita. Mummoni avatessa hieman jalkojaan tiesin hänen haluavan vielä suoristaa pitkiä, valkoisia kiharoitani ennen nukkumaanmenoa.

“Ovatpa nämä sotkussa”, mummoni tokaisi istuuduttuani hänen reisiensä väliin lattialle selkä mummooni päin. Hän alkoi availla takkuja hiuksistani. Koska pidin siitä tunteesta, suljin silmäni. Joskus takkujen availu hieman sattui, mutta silloin tarrasin otteeni mummon paksuista sääristä, joka toimi merkkinä: hieman hellävaraisemmin, kiitos… Nyt hiukseni olivatkin jostain syystä päässeet todella pahaan sotkuun. Osasyynä saatoi olla aikaisemmin päivällä sattunut Kalevin nopea siemensyöksy, josta suuri osa oli ruiskahtanut vahingossa hiuksilleni… Mummoni ei tosin tästä luultavasti tiennyt mitään…

“Käännyhän, tyttö, toisinpäin, ei tätä muuten saa selväksi mitenkään.”

Pyörähdin polvilleni mummoni eteen ja hänen jatkaessaan seurailin suurten rintojen heilumista valkoisen kankaan alta, nyt aivan lähietäisyydeltä. Huomasin, kuinka rintojen pingoittaman kankaan sileään pintaan muodostuivat suuret nisien pullistumat. Nännit olivat valtavan kokoiset. Ajatuksissani haaveilin maidon imemisestä niistä, heti kun hiukseni saataisiin suoriksi.

Pikkutytön aika kävi kuitenkin pitkäksi ja mummoani häiritsi rauhaton vääntelehtimiseni hänen jalkojensa välissä.

“No rauhottaisiko sinua tämä”, mummoni sanoi hymyillen ja kaivoi kaula-aukosta jälleen valtavan tissinsä eteeni. Todella paksu ja suuri nisä odotti ryppyisen houkuttelevana silmieni edessä, kun imaisin sen hyväksyvästi suuhuni. Tunsin, kuinka maito alkoi valua suihkauksina suuhuni. Pehmeän rinnan tunne kasvoillani ja lämpimän maidon makeus oli aivan ihanan rauhoittava mummoni jatkaessa tyynesti puuhiaan hiuksieni parissa.

Tuntui hyvältä… Niin hyvältä ,että huomaamattani puristelin mummoni yöpaidan helmaa käsissäni nostaen sitä vaistomaisesti ylös paljastaen lihavat reidet ja niiden välissä olevan tuuhean, paksun karvapeitteen. Säpsähdin käteni koskiessa karheaa, tiheää karvoitusta. Myös mummoni huulien välistä kuului jonkinlainen huokaus… Hän jatkoi kuitenkin toimiaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan…

Unohdin suuren valkoisen tissin, jonka sisällä näkyi tummia verisuonia. Katsoin mummoni alapäätä, joka odotti sysimustana uutta, varovaista kosketusta. Painoin käteni varovasti pullean lihavalle häpykummulle kuullen jälleen pienen huokauksen mummoni suusta. Hän oli sulkenut silmänsä ja avasi reisiään minulle hieman enemmän. Yritin katsella mahdollisiman tarkasti mummoni jalkoväliä, mutta hämärä valaistus ja valtoimenaan rehottavat karvat estivät minua näkemästä suoraan mummoni salaisuuteen. Jännityksellä siirsin pientä kättäni alaspäin tunnustellessa samalla karvojen sisällä pullottavia, pehmeitä poimuja. Kirpeä tuoksu leijui pieneen nenääni ja ensimmäistä kertaa haistoin, miltä kiimainen, aikuinen nainen tuoksui.

Sormeni tunnustelivat suuria häpyhuulia, eikä se jännittävä alapää tuntunut sormissani yhtään samanlaiselta kuin omani. Olin mykkänä jännityksestä, kun tunsin alempien karvojen olevan aivan liukkaana jostain nesteestä. Kuvittelin silloin sen olevan mummoni rinnoista valunutta maitoa, mutta todellisuudessahan se lima oli valunut syvältä hänen syövereistään. Kosketellessani liukasta karvoitusta mummoni huokailu oli hieman kiihtynyt. Hän nojautui reilummin taaksepäin käyden sänkyyn selälleen makaamaan levittäen samalla lihavia reisiään täysin levälleen. Kuin taikaiskusta mustana kiiltelevä karvoitus ikään kuin avautui ja kammarin hämärässä näin mummoni suurena ammottavan pillun nyt ensi kertaa kunnolla edessäni. Se oli aivan erilainen kuin omani: itsellänihän oli vain pieni siro viiva, joka alkoi paljaan, eteenpäin pullottavan häpykumpuni päältä jatkuen siitä lähelle peppureikääni. Mummoni pillu oli täysin karvoituksen sisällä eikä se näyttänyt kovinkaan sirolta. Pulleat ja raskaina roikkuvat häpyhuulet olivat verestävän punaisina avautuneet ammolleen ja näiden päällä näkyi klitoris, joka turpeana muistutti hieman naapurin Teuvon pippeliä.

Klitoris näytti jännittävältä silmissäni. Se oli todellakin kuin pienen pieni pippeli, jossa oli esinahka päällä. Nahan keskellä sojotti ehkäpä sentin mittainen, kirkkaanpunainen, häpyä hieman vaaleampi, kovempi nappula, jonka koskettamisesta mummoni tuntui säpsähtelevän, ehkä jopa nauttivan. Kaiken tämän keskellä näkyi vain suuri musta, auki levittynyt aukko, jonka sisäpuolinen, repaleiselta näyttävä liha sykki aukon reunoilla, kuin huokaillen, mummoni hengityksen tahdissa. Punaisen lihan pinnalla näkyi kiiltelevää, hieman valkopaakkuista limaa, jota valui valtoimenaan aukon alaosasta kastellen karvoituksen ja lihavien reisien sisäpinnan jännittävän kiilteleväksi.

Painoin mummoni nesteiden liukastamat sormeni aukon suulle. Ne upposivat tutkimusmatkalleen varovaisesti, mutta mummoni työnsi hyväksyvästi lantiotaan eteenpäin tuoden jännittävän pillunsa lähemmäksi uteliaita kosketuksiani. Vakoa ympäröiviä karvoja liimaantui vanhoille, liukkaille häpyhuulille ja kohta jo koko pieni käsi oli syvällä mummoni uumenissa. Pystyin helposti tunnustelemaan mummoani sisältä. Tuntui kuin siellä olisi ollut paljon tutkimattomia onkaloita, joita kaikkia yhdisti lähes polttava kuumuus, valtava kosteus ja mummoni katkonaisen hengityksen mukana tuoma hieman puristeleva sykkiminen.

Samassa mummoni lihavat sormet tarttuivat käteeni. Hän tarrasi minua käsitaipeen kohdilta kiinni ja alkoi hitaan nautinnollisin liikkein liikutella laihaa käsivarttani edestakaisin, yhä syvemmälle kirpeän tuoksuiseen vittuunsa. Hänen toinen kätensä siirtyi pullollaan pömpöttävän, lihavan häpykummun päälle paksujen sormien hakeutuessa pippeliä muistuttaneelle, turvonneelle nappulalle.

Mummon käsi liikutteli rytmikkäästi kättäni syvällä hänen sisällään. Toiset sormet hieroivat valtavalla vauhdilla turvonnutta klitoriksen nypykkää. Pikkuhiljaa aloin myötäillä kädelläni mummon ohjaamaa sisään-ulos-työntöä ja kohta hänen pulleat sormensa vapauttivat käsivarteni puristuksestaan ja hakeutuivat hieman alemmaksi karvan peittämiin haaroihin.

“Jatka noin vain, Sirpa… Tekee mummista aivan ihanaa”, mummoni puuskutti kiimoissaan edessäni. Painellessani pientä nyrkkiäni sisälle vuolaana valuvaan aukkoon pystyin katselemaan, kuinka hän painoi useamman sormen vaivatta syvälle karvoituksen kätkemään persereikäänsä. Tuolloin en tosin tiennyt, mihin hän sormensa oikein työnsi, koska en ollut tietoinen vielä siitä, että ne tuntuisivat pepussakin hyvältä.

Samalla hetkellä tunsin, kuinka peppuun työnnetyt sormet puristivat mummoni onkaloa tiukemmaksi saaden aukon puristumaan käsivarteni ympärille kuin tiukkaan otteeseen. Mummin huohotus oli muuttunut uikuttavaksi, hiljaiseksi kiljahteluksi ja luulin häneen sattuvan. Sormet vatkasivat edelleen turpeaa klitorista silmieni edessä yhä kovemmalla vauhdilla. Yhtäkkiä kuulin hengityksen salpaantuvan. Mummini kouristui sängyllä hieman istuvaan asentoon ja samalla tunsin, kuinka syvälle karvoituksen uumeniin sukeltava käteni suorastaan imeytyi mummoni pillun pohjille saakka.

Mummoni lysähti huohottaen takaisin makuulle siirtäen samalla käteni ulos hänen sisältään. Haistoin limaisena kiiltelevää kättäni, joka tuoksui voimakkaasti kirpeää tuoksua. Olin ilmeisestikin ollut hyvän aikaa mummoni sisällä, koska käteni oli kosteudesta ryppyinen, aivan kuten saunan tai uimisen jäljiltä.

“Sattuiko sinuun?” kysyin ujosti, koska pelkäsin, ettei mummolla ollut kaikki hyvin.

“Ei, ei sattunut… Joskus vain tuollainen tuntuu niin hyvältä, että se saattaa kivuliaalta näyttääkin. Kyllä sinä vielä vanhempana ymmärrät, kuinka ihanaa nautinto voikaan olla!” mummoni huokaili maaten samalla hengitystään tasaillen.

“Koitatko nyt minun pimpsaani?” kysyin jännittyneenä.

“Voi tyttökulta. Sinulla on vielä niin pienet paikat, ettei sinne voi mitään työntää. Vasta sitten kun olet hieman vanhempi ja nuppusi on kunnolla auennut”, mummi sanoi hieman naurahtaen.

Pettyneenä nousin ja kävelin pissiämpärin luokse. Asetuin sen päälle hajareisin ja nostin yöpaitani pitkiä helmoja ylemmäs. Mummoni nousi sängyltä lähtien kävelemään minua kohti työntäen samalla kaula-aukosta pullahtaneita utareitaan takaisin yöpaitansa sisään. Tunsin, kuinka äskeisestä näytelmästä lähes tunnottomaksi puutunut pieni vakoni alkoi kovalla paineella suihkuttaa pissaa ämpärin pohjalle. Mummi kyyristyi eteenpäin nähdäkseen paremmin pissaa ruiskivan häpyni.

“Se on kyllä vielä niin sievä… Niin sievä ja pieni. Mutta varmasti saat siitä vielä paljon iloa ja nautintoa!” mummoni sanoi loppupisaroiden lirahdellessa metalliseen astiaan. Vilkaisin hieman kiukuissani kulmieni alta, koska olisin halunnut kokea jotain samanlaista nyt heti enkä vasta isona! Olin niin kiukuissani, että muutama kyynelkin poskelleni pyörähti.

“Voisinhan minä sinulle yhden jutun näyttää, mutta nämä on sitten tyttöjen välisiä juttuja, joista ei miehille, pojille tai kenellekään kerrota mitään. Onko sovittu?” kuiskasi mummoni ystävällisesti mutta määrätietoisesti pyyhkäisten samalla kyyneleen kostuttamaa, punahehkuista poskeani.

Nyökkäsin päätäni ja mummo nosti minut lantiosta pissaämpärin päältä makuulle sänkyyn. Hän pyöritti yöpaitaani paljastaen pienet nännini, jotka olivat vielä niin pienet, että ne tilanteesta riippumatta olivat aina pystyssä. Joku talon työmiehistä oli kutsunut niitä joskus salaisissa hetkissä “oravan nisiksi”. Mummoni suuteli ensin hellästi nännejäni ja siirtyi suukottelussaan alemmaksi litteälle, vaalealle vatsalleni. Hän pysähtyi hetkeksi navan kohdalle jatkaen sitten rauhallista suukottelua yhä alemmaksi ja alemmaksi… Tottunut vanhan naisen kieli saapui täysin paljaalle, karvattomalle häpykummulle lihavien käsien siirtäessä samalla laihoja reisiäni erilleen toisistaan. Kieli saapui viivani päähän ja avoimeksi levitetyt jalkani tarjosivat mummolleni täydelliset maisemat pieneen, vielä pissapisaroista kiiltelevään pimppiini. Hän veti kieltään vaossani ylös alas, äärettömän rauhallisesti. Kieli pyöri vielä aukeamattomien häpyhuulieni ympärillä siirtyen aina maltillisesti häpykummulle, siitä rakoa pitkin pienelle peppureiälle ja jälleen takaisin karvattomille huulille. Tunne oli uskomattoman ihana. Toivoin, että mummoni kieli olisi uponnut syvemmälle sisääni.

Tunsin, kuinka mummoni teki samalla jotain. Huoneen hämärässä kurkotin itseäni hieman istuvilleni, mutta mummoni työnsi minua hellästi vatsasta takaisin makuulle. Sen verran pystyin kuitenkin näkemään, että hän oli kaivanut toisen rintansa esiin. Hän nuoli minua hartaasti, ja tunsin paljaan, pehmeän rinnan painon reidelläni. Hänen huulensa tulivat takaisin vatsalleni jatkaen suukottelua. Hän otti rinnan käteensä ja suuri, kiihotuksesta paisunut, pehmeän kova nänni painui vasten kiimaisina odottavia häpyhuuliani. Hän ohjasi sen pimpilleni ja puristeli maitoa jännityksestä sykkivän häpyni sisään alkaen varovasti työntää nänninpäätä uumeniini. Rytmi alkoi jo kiihtyä hieman ja pimpastani valuva lämmin maito kutitteli valuessaan peppuvaossani. Se tuntui minusta oikein ihanalta…

Mummoni havahtui yllättäen eteisestä kuuluviin ääniin. Olimme leikkineet niin kauan, että osa miehistä oli tullut jo saunasta! Mummo hypähti pystyyn vetäen pikaisesti yöpaitani peitokseni.

“Vähän vielä”, kuiskasin mummolleni, joka vakava ilme kasvoillaan nosti sormen suuni eteen merkiksi, että minun piti olla hiljaa. Hän nosti painavan peiton päälleni pyöräyttäen samalla maidosta kiiltelevän rintansa takaisin piiloon ja vilkaisi ovenraosta saunalta palanneita miehiä. Hän sulki oven ja tuli kanssani peiton alle ottaen minut pehmeään syleilyynsä.

“Nyt, tyttö, meidän pitää nukkua. Voidaan sitten taas jonain päivänä uudestaankin”, kuiskasi mummoni korvaani.

Olimme lämpimän peiton alla. Tunsin, kuinka mummi värähteli vieläkin jännityksestä selkäni takana. Käännyin mummia kohti ja kaivoin valtavan rinnan takaisin eteeni. Mummin silittäessä päätäni nukahdin miltei heti, kun ensimmäiset makeanlämpöiset maitopisarat suihkusivat nännistä huulieni väliin valuen sieltä nieluuni…

Yksi kommentti viestissä: “Pikku-Sirpa isovanhempien opissa osa 2.”

  1. lambi says:

    Sama kuin ykkösosa?

Kommentoi

top