search
top

Kondomin käytön opettelua kotona

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 3.66 out of 5)
Loading...

Koulupäivä oli taas ohi. Kaikille meille ysiluokkalaisille oli päivän päätteeksi pidetty joku ihme seksuaalikasvatustunti, jonka yhteydessä oli jaettu valistuslehti ja sen mukana kondomi. Kuulin, miten Noora ja Riikka naureskelivat käyttävänsä saamansa kortsut poikaystäviensä kanssa viikonloppuna ja olin kateellinen, koska olin vielä neitsyt. Ei tämmöinen rillipää punkero poikia tuntunut kiinnostavan, joten jouduin aina tyydyttämään panetukseni itse. Kotimatkalla haaveilin taas komeista näyttelijöistä ja laulajista ja mistä nyt tämänikäiset haaveilivatkaan.

Kotona heitin laukkuni huoneeni lattialle ja rupesin lukemaan Cosmoa, kunnes sain päähäni ruveta selaamaan sitä meille jaettua lehteä. Kehosi blaa blaa hormonit blaa blaa yhdyntä blaa blaa. Joo joo, tiedän, tiedän. Katselin lehden kanteen liimattua kortsua ja huokailin, kun äiti sattui kävelemään huoneeni ohi. ”Heippa Terhi!”, hän sanoi ärsyttävän pirteästi. ”Mikäs lehti sinulla on siinä?”

Olin vähän nolona, kun äiti istui, otti lehden käteensä ja rupesi selaamaan sitä sängylleni istuen. ”Vai tämmöistä”, hän sanoi, ”kai nämä jutut ovat sinulle jo tuttuja?” Mutisin siinä jotain vastaukseksi, samalla kun äiti hypisteli mukana olevaa kondomia. ”Tällaisen sitten laittoivat mukaan. Osaat kai sinä näitä käyttää? Rullataan vain alas.” Samalla kuulin ulko-oven käyvän. Tulija oli selvästi isoveljeni Marko.

”Opettelua vartenhan ne tämän antoivat”, äiti jatkoi ja pyöritteli kondomia sormissaan. Hän oli jo repinyt sen irti lehden kannesta. ”Marko! Tuletko tänne! Terhin huoneeseen!” äiti huusi yhtäkkiä. Menin täysin hämilleni.

”Jaa mitä?” sanoi Marko tullessaan huoneeseeni. Kortsu oli yhä äidin kädessä ja minua nolotti.

”Istupa tähän sängylle”, äiti kehotti ja Marko totteli, vaikka hänkin oli selkeästi hieman ymmällään. ”Terhi sai tällaisen harjoituskondomin”, äiti jatkoi, ”joten voitaisiin kokeilla sitä.” Siis mitä vittua? Marko näytti aivan yhtä ällistyneeltä kuin minä. Ei kai vain äiti tarkoittanut…

”Otatko, Marko, housut pois, niin kokeillaan”, äiti sanoi, jolloin mielessäni alkoi pyöriä monenlaisia ajatuksia. En minä todellakaan halunnut nähdä kortsua veljeni kullissa tai veljeni kullia ylipäänsä, mietin, mutta siitä huolimatta tunsin pilluni kostuvan hieman. Marko oli puolestaan lehahtanut täysin punaiseksi.

”Enkä…” hän sopersi.

”Ota nyt”, äiti maanitteli ja vei kätensä Markon farkkujen napille avaten sen sekä vetoketjun. Marko ei saanut sanaa suustaan, kun äiti rupesi vetämään lahkeista Markon housuja pois.

”Ei vittu”, kuulin veljeni sanovan äänettömästi, kun hän nousi seisomaan ja heitti farkkunsa nurkkaan.

Marko istui aivan nolona takaisin sängylleni alushoususillaan. En osaa kuvitellakaan, mitä hän ajatteli, mutta housuissa näkyi selkeää pullotusta.

”Otetaan nämäkin pois”, äiti sanoi ja riisui Markon alushousut paljastaen puoliseisovan kullin. ”Hyi”, tuli mieleeni, koska kyseessä oli sentään veljeni, mutta en voinut sille mitään, että näky myös kiihotti minua. Tilanne tuntui kiihottavan Markoakin, sillä hänen kalunsa jäykistyi ja sojotti pian kohti kattoa.

”No niin, Terhi, otapa tämä ja kokeile laittaa se Markon päälle”, äiti sanoi ja ojensi kortsun minulle. ”Avaa se suojamuovi repäisemällä keskeltä”, hän neuvoi ja minä tein vapisevin käsin työtä käskettyä. Paketista paljastui niljakas kumi. ”Nyt laitat sen terskan päähän – noin – otat kiinni siitä päässä olevasta jutusta, ettei sinne jää ilmaa – juuri noin – ja rullaat alas… Hyvä, noin se menee.”

Kädet täristen olin juuri äitini opastuksella rullannut kondomin veljeni seisovan kullin ylle. Marko ei ollut saanut sanottua mitään vähään aikaan, vaan katseli ympärilleen täysin hölmistyneenä muna pystyssä.

”Hyvältä näyttää”, äiti sanoi. ”Nyt vain Markon pitää vielä laueta, että Terhi näkee, miten sperma jää siihen kondomin päässä olevaan pieneen pussiin. Jos Marko vähän vetelet…”

Marko ei vieläkään sanonut mitään. Hän tarttui kulliinsa ja alkoi runkata. Se näytti yllättävän kiihottavalta, ja olin jo miltei kokonaan poistanut mielestäni ajatuksen, että katselin veljeäni. Huomasin, että äitikin katsoi Markon touhuja varsin kiinnostuneen näköisenä.

”Haluaisitko, Terhi, vähän auttaa?” äiti kysyi yhtäkkiä. ”Jos otat paidan pois, niin saa Marko vähän visuaalista virikettä.” Olin jo sen verran kiihottunut, että en osannut lainkaan vastustella. Markokin sai lopulta sanan ulos suustaan, sillä kuulin hänen mutisevan hiljaa: ”Joo.”

Riisuin paitani, jonka alta paljastuivat mustat C-kupin rintaliivit. Niiden alla nännini olivat jo kovat kaikesta kiihotuksesta, joten ilman erillistä kehotusta heitin myös rintsikat lattialle.

”Katsele nyt tissejä”, sanoin Markolle, joka rintojani katsellessaan alkoi kiihdyttää runkkausvauhtiaan. ”Hyvä poika”, ajattelin itsekseni, ”runkkaa, runkkaa.” Mietin myös, että mitäpä jos käsi Markon kullin ympärillä olisikin minun käteni.

”Ota housut pois”, Marko sanoi äkkiä. Säpsähdin hieman ja katsoin äitiä, joka totesi rauhallisesti: ”Ota vaan.” En pystynyt enää ajattelemaan järkevästi, joten nousin seisomaan ja riisuin housuni. Seisoin hetken hämilläni pelkissä pikkuhousuissa, joita Marko katseli ilmeisen kiinnostuneena, kunnes äiti kehotti ottamaan nekin pois. Eihän siinä sitten muuta voinut, joten paljastin kostuneen teinipilluni veljelleni ja äidilleni. Marko hengitti raskaasti ja runkkasi kuin viimeistä päivää. Hän oli ihan varmasti laukeamassa kohta.

En tiedä, mikä minuun meni, kun äkkiä menin puoli-istuvaan asentoon sängylle, levitin jalkojani ja aloin hieroa itseäni sormilla jalkovälistä.

”Marko! Katso tänne! Katso läskin pikkusiskon märkää pillua!” huusin, ja välittömästi Markon kulli alkoi sykkiä ja syöstä spermaa kondomin sisään.

”Terhi!” äiti tuhahti yrittäen kuulostaa paheksuvalta, ja nousin taas seisomaan hieman häpeillen. Marko huohotti kulli yhä puolijäykkänä.

”No, noin se kondomi joka tapauksessa toimii”, äiti sanoi, irrotti kumin Markon jo vähän löystyneestä varresta ja roikotti sitä ilmassa. ”Aika paljon spermaa tuli.”

Minä ja Marko olimme kumpikin hiljaa. Äitikään ei hetkeen sanonut mitään. Sitten hän sanoi: ”Tulkaapas tänne” ja lähti kävelemään kohti omaa ja isän makuuhuonetta käytetty kondomi yhä sormissaan. Seurasimme Markon kanssa äitiä emmekä oikein pystyneet katsomaan toisiamme silmiin, vaikka huomasinkin veljeni vilkuilevan rintojani ja pilluani vähän väliä. Olin yhä varsin kiihottuneessa tilassa, ja Markonkin kulli näytti pikkuhiljaa taas jäykistyvän.

Äiti heitti kondomin roskakoriin ja meni käsilaukulleen. Yllätyksekseni huomasin hänen ottavan sieltä uuden kortsun. ”Marko, voitko mennä sängylle makaamaan”, hän sanoi. Marko ei sanonut mitään, mutta teki kuten pyydettiin. Kädet sivulla ja jälleen seisova kulli mahan päällä hän katseli äitiä ihmeissään, kun tämä avasi kortsupaketin ja laittoi kumin terskan päähän.

”Kondomin voi laittaa myös tällä lailla”, äiti sanoi ja vei suunsa Markon kalulle. Marko säpsähti ja alkoi päästää huokaavia ääniä, kun kulli hitaasti upposi äidin suuhun. Sitten äiti nosti päätään ja siinä se oli taas – kondomilla vuorattu upea kyrpä. ”Näetkös?” hän kysyi, ja ennen kuin ehdin vastata, hän otti vehkeen taas suuhunsa ja alkoi imeä ja nuolla sitä. En oikein tiennyt mitä ajatella, kun katselin äitiäni ottamassa suihin veljeltäni ja vielä varsin taitavan näköisesti. Markokin tuntui pitävän siitä kovasti.

Hetken päästä äiti lopetti, katsoi minua ja kysyi: ”Haluaisitko, Terhi, sinäkin kokeilla?” Tunsin kiihotuksen aallon kulkevan koko kroppani läpi ja miltei säikähdin. Katsoin Markoa silmiin ja hän tuntui hyväksyvän ajatuksen. Käteni tärisivät taas, kun ensimmäistä kertaa tartuin veljeni seisovaan kulliin ja vetelin sitä muutaman kerran edestakaisin. Sitten otin sen suuhuni ja aloin imeä yrittäen toimia samoin kuin olin nähnyt äidin tekevän. En oikein tiennyt, miten hyvin pärjäsin, mutta hetken päästä tunsin löytäneeni oikeanlaisen tekniikan. ”Onko hyvä?” kysyin välillä Markolta ja hän vain nyökkäsi, joten jatkoin suihinottoa.

Äkkiä Marko tarttui päähäni ja veti sen pois kulliltaan, jonka jälkeen hän otti kiinni olkapäistäni ja painoi minut selälleni sängylle. Hänen kätensä nousivat rinnoilleni ja hän alkoi leipoa niitä himokkaan näköisenä. ”Terhillä on aika kivat rinnat”, äiti sanoi vieden hänkin kätensä tisseilleni. Yhtäkkiä äiti alkoi nuolla vasenta nänniäni, ja Marko vastasi välittömästi viemällä kielensä oikealle nipukalle. Huokailin äänekkäästi, kun minua nuoltiin kaksin voimin, ja vein nopeasti sormet pillulleni ja aloin tyydyttää itseäni. En edes huomannut, miten äiti ja Marko lopettivat ja vain katsoivat minua siinä jalat levälläni makaamassa.

Marko tarttui käsiini, nosti ne pois ja kysyi: ”Saanko nuolla?” Ennen kuin ehdin vastata, veljeni kieli oli jo löytänyt tiensä pilluuni ja lipsutteli klitoristani. ”Hyvä, juuri siitä”, kuulin äitini sanovan. Hänen äänensä kuulosti kovin huohottavalta ja huomasinkin hänen työntäneen kätensä housuihinsa. ”Jatka, jatka”, hän lisäsi, ja olin samaa mieltä, sillä Markon kieli tuntui pillussani erittäin hyvältä. ”Nuole!” käskin, ja Marko totteli.

Huomasin äidin ottaneen housunsa ja pikkuhousunsa pois ja istuvan sängyllä jalat koukussa itseään tyydyttäen. Hänen pillunsa, joka oli posliiniksi ajeltu, avautui kuin kukka ja Markokin huomasi sen. Hän nousi polvilleen äidin pillua tuijottaen. ”Älkää nyt lopettako”, äiti sanoi ja jatkoi: ”Haluaisitko, Marko, nussia Terhiä? Se kondomihan on vielä paikallaan.” ”Joo”, vastasimme kuin yhdestä suusta, kumpikin kiimasta väristen.

Levitin jalkojani ja Marko asetti kullinsa pillunhuulilleni. Hitaasti se upposi sisään, ja ähkäisin nautinnosta. Pian veljeni alkoi liikutella kaluaan edestakaisin, ja minä en voinut muuta kuin kiemurrella ja voihkia. ”Nussi! Nussi!” huusin ja yritin olla kiljumatta. Marko pani kuin pieni kani ja minä nautin suunnattomasti. Sainhan vihdoinkin kunnon kyrpää, enkä edes välittänyt, että se kuului veljelleni.

Marko veti kullinsa pois ja meni selälleen makaamaan. ”Tule päälle”, hän kehotti, ja minähän tottelin. Aloin ratsastaa veljelläni C-kupin rinnat pomppien ja tunsin itseni todella riettaaksi. Vielä riettaammaksi tilanne meni, kun kuulin äidin sanovan: ”Käännytkö, Terhi, tännepäin”, ja tehtyäni U-käännöksen kulli vielä pillussa huomasin, että äidillä oli kamera kädessä. Olin niin kiimassa, että en välittänyt, kun äiti otti meistä pornokuvia, vaan panin kaiken peliin. Markokin teki samoin, ja yhdessä yritimme löytää mahdollisimman riettaita ja valokuvauksellisia asentoja, samalla kun äiti napsi kuvia ja hieroi välillä pilluaan.

Yhtäkkiä Marko työnsi minut selälleni sängylle ja nousi istumaan päälleni. Hän kiskoi kortsun pois, puristi rintojani yhteen ja alkoi nussia minua tissien väliin. Hetken päästä Marko otti kullinsa käteensä ja veteli sitä pari kertaa, jolloin lämmin spermaryöppy lensi suoraan naamalleni. ”Ota tästä kuva!” hän sanoi. Äiti naurahti, kuvasi mällätyn naamani ja rojahti sitten selälleen makaamaan jalat levällään huohottaen.

Marko lähti huoneesta, todennäköisesti vessaan, ja minä ja äiti jäimme makaamaan sängylle. Katselin äidin posliinipillua ja kuin tahtomattani sormeni rupesivat silittämään häpykumpua. ”Karvaton on aika kivan näköinen”, sanoin ja vein sormen häpyhuulille. Äiti huokaisi ja levitti jalkojaan entistä enemmän. Äidin pillu oli yhtä märkä kuin omani, joten upotin sormeni tuohon karvattomaan mättääseen ja aloin liikutella sitä edestakaisin. Äiti kiemurteli ja voihki, ja kun korvasin sormen kielelläni, kuulin hänen sanovan: ”Oii… jatka… nuole…”

En oikein taaskaan pystynyt ajattelemaan tilannetta, joka oli minulle monestakin syystä outo. En välittänyt, vaan jatkoin äidin pillun nuolemista siihen asti, kunnes Marko tuli taas huoneeseen. Hän näytti varsin hämmästyneeltä nähdessään, mitä oli tapahtunut. Hän katseli meitä hetken ja tarttui sitten kulliinsa, jossa alkoi näkyä elonmerkkejä jo kolmannen kerran.

”Marko”, äiti huokaisi, ”tule tänne” ja työnsi minut hellästi sivuun. Marko tuli lähemmäksi ja äiti miltei pakotti Markon paljaan ja seisovan kullin märkään pilluunsa. ”Nussi, poika! Nussi!” hän huusi, ja Markohan nussi. Taas. Ihmettelin, miten voi jaksaa noinkin paljon, mutta enpä pannut sitä ollenkaan pahakseni.

Hetken päästä äiti kiemurteli pois Markon alta, meni yöpöydän laatikolle ja otti sieltä jotain. Hän heitti sen Markolle ja meni nelinkontin sängylle. ”Rasvatkaa”, äiti sanoi, ja hänen persereikänsä paistoi kuin kesäinen aurinko. Vuorotellen otimme äidin antamasta liukuvoidetuubista rasvaa ja liukastimme sillä hänen peräaukkoaan. Kohta sormeni upposi sisään jo kokonaan, joten äiti oli valmis ottamaan Markon kyrvän perseeseensä. ”Varovasti sitten”, äiti sanoi, kun Marko alkoi ujuttaa itseään syvemmälle.

Tästä on saatava kuva, ajattelin ja otin kameran, jolla äiti oli vähän aikaa sitten meitä kuvannut ja aloin räpsiä. Otin muutaman lähikuvankin Markon kullista äidin perseessä, ja sainpa kuvaan mukaan myös äidin sormet hänen pillullaan.

Ajatus anaalipanosta alkoi tuntua koko ajan yhä kiinnostavammalta ja päätinkin sellaisen myös haluta. ”Älä tule vielä! Minulle myös!” huusin Markolle, mutta se oli jo liian myöhäistä. Hän nytkähteli jo siihen tahtiin, että se vähä sperma, mitä siellä oli jäljellä, oli jo purkautunut äidin peräsuoleen. Marko veti kullinsa pois ja rojahti sängylle makaamaan voipuneen oloisena. Minua harmitti, sillä olisin niin halunnut kullia perseeseen.

Olimme kaikki kolme jo valmiina poistumaan huoneesta, kun yhtäkkiä säikähdin melkein kuoliaaksi: makuuhuoneen ovella seisoi isä varsinainen mitä helvettiä -ilme naamallaan. Emme olleet lainkaan kuulleet, kun hän oli tullut kotiin. Minä ja Marko emme saaneet sanaa suustamme eikä äitikään pystynyt sanomaan oikein mitään. ”Kondomin käyttöä me vain opettelimme”, hän totesi sitten, vaikka yhtään kumia ei enää ollutkaan näköpiirissä. Toisenkin oli Marko heittänyt ties minne. ”Ja sitten…”

”Ja sitten innostuitte liikaa”, isä jatkoi. ”Ei helvetti. Ei ole todellista”, hän sanoi ja katseli alastonta vaimoaan ja alastomia lapsiaan. Huomasin hänen katseensa viipyvän melko pitkään vartalollani, ja housuissakin näytti pullottavan hieman. Mieleeni juolahti väkisinkin ajatus, että isäkin olisi halunnut liittyä mukaan.

”Menkää pois”, isä sanoi, ”menkää!” Minä ja äiti nousimme jo seisomaan lähteäksemme, kun Marko yhtäkkiä töksäytti: ”Terhi olisi halunnut vielä.” Kaikki kääntyivät katsomaan Markoa, joka oli varsin häpeilevän oloinen. ”Niin”, jatkoi äiti ja avasi isän vyön salamannopeasti. ”Mitä ihmettä!” isä huusi, mutta ei vastustellut, kun äiti avasi hänen housunsa ja kaivoi esille varsin ison kullin. ”Ei jumalauta!” isä manasi, kun äiti alkoi ottaa häneltä suihin.

Se tuntui tehoavan, sillä jotain mumisten isä riisui housunsa ja paitansa ja istui sängynlaidalle. Äiti jatkoi suihinottoa, ja hetken päästä viittoi minua tulemaan. Sanaakaan sanomatta rupesin nuolemaan isän kullia, ja niin me äidin kanssa imimme vuorotellen tuota majesteetillista fallosta kuin tikkaria.

”Vai halusi Terhi vielä lisää”, isäni sanoi kohta ja nosti minut sängylle makaamaan. Levitin jalkojani ja isä kävi kielellään pilluni kimppuun. Voihkin siinä nautinnosta, kun huomasin äidin tarttuvan taas kameraan. Kuvattuna oleminen tuntui varsin kiihottavalta, vaikka ei siihen tässä tilanteessa enää paljoa tarvittu. Äiti heitti isälle kortsun, jonka tämä laittoi varmalla otteella kalunsa päälle. ”No nyt saat lisää!” hän huudahti ja työntyi sisälleni. Isän kulli oli jonkin verran paksumpi kuin Markon, joten se tuntui ehkä hieman paremmalta. ”Nussi!” huusin jälleen. ”Nussi! Perseeseen myös!” En ollut suinkaan unohtanut haluani saada anaalipano.

”Vai perseeseen”, sanoi isä ja vetäytyi pillustani. Sitten hän laittoi selkäni alle pari tyynyä ja nosti jalkojani ilmaan. Melko notkeana tyttönä sain ne vietyä melkein niskan taakse, jolloin persereikäni tuli kutsuvasti esiin. ”Kuka haluaa rasvata?” isä kysyi, jolloin Marko syöksyi kärppänä paikalle ja alkoi liukastaa anaaliani. ”Harmi, ettei itse enää pysty”, hän mutisi kamera kädessä olevalle äidille. Muistikortti täyttyi yhä riettaammista otoksista.

”No nyt saat, tyttö, kyrpää perseeseen, kun niin haluat”, isä sanoi liukastusoperaation valmistuttua ja alkoi työntyä sisään ahtaaseen reikääni. ”Tuntuuko hyvältä, kun isä nussii?” Liukaste oli tehnyt tehtävänsä, joten pian saatoin tuntea hitaita edestakaisia työntöjä. Tunne oli omituinen mutta nautittava. Hieroin samalla sormillani pilluani ja hetken kuluttua aloin nytkähdellä valtavan orgasmin kourissa. Isä jatkoi taidokkaasti perseeni panemista, kunnes tunsin hänenkin laukeavan. ”No tulihan se kondomikin nähtyä”, isä naurahti ottaessaan kullinsa ulos.

Kaiken tämän paneskelun jälkeen kävimme saunassa, jonka jälkeen näytimme isälle aikaisemmin ottamamme kuvat.

4 kommenttia viestissä: “Kondomin käytön opettelua kotona”

 1. poncho says:

  Aika kuumaa kamaa. Hyvin tehty.

 2. Pöö says:

  Repesin ku isä tuli siihe sillee “mitä helvettiä”

 3. MM says:

  Ehdottomasti lisää!

 4. KatSuuu says:

  Erikoinen ja hyvä idea, lisää näitä!!!!

Kommentoi

top