search
top

Ihana viikonloppu!

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (9 votes, average: 2.22 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Huumaa!!

Tätä viikonloppua olin odottanut pitkään. Todella pitkään. Vihdoinkin saisin viettää pitkän viikonlopun rakkaani kanssa. Olemmehan tapailleet jo kuukausia, mutta aina minun luona pari kolme kertaa viikossa. Huomen aamulla heräisin vielä yksin omasta sängystä, mutta sitten saan olla Samin kanssa kahdestaan. Ei ketään muuta kuin me kaksi. Saisin edes vähän aikaa kuvitella, että hän olisi omani ja saisimme rakastaa toisiamme avoimesti. Sami oli varannut mökin tunnin ajomatkan päästä ja ottanut vielä perjantain vapaaksi pitkää viikonloppua varten. Huomen aamulla on lähtö, ajattelin yksin sängyssä. Oli jo ilta, joten en voinut lähettää hänelle hyvän yön viestiä. Sellainen oli sopimus. Päivällä, kun hän on töissä, voin viestittää ja hän soittelee minulle päin takaisin.
Sami soitti aamulla ovikelloani ja menin avaamaan. Tapansa mukaan hän astui sisään ja antoi pitkän suudelman ja rutisti lujaa. Hymyilimme vähän aikaa katsellen toisia. Sami on todella suloinen ja hänellä on kauniit silmät. Hän on minua 10v vanhempi, melkein nelikymppinen. Hänen vartalonsa on siro ja urheilullinen. Pidimme molemmat liikkumisesta, sulkapalloa, kuntonyrkkeilyä ja kuntosalia.
-Mulla on kaikki valmiina kassissa. Lähdetään heti!
-Niin lähdetään! Hän sanoi ja muiskautti vielä pusun nenälleni.
Mökille ajaessamme juttelimme Samin kanssa kuinka olimme odottaneet tätä. Ei salailua. Ei salaisia tapaamisia luonani, missä aina tapasimme, vaan vain me kaksi. Lupasin Samille, etten muistuttaisi tai puhuisi tästä tilanteestamme, vaan nauttisimme näistä kolmesta vapaasta päivästä kahden.
Pääsimme perille metsän siimekseen joen rantaan. Veimme kassit sisään ja Sami vei ruoat jääkaappiin. Hän käveli jääkaapilta hitaasti luokseni ja hymyili vienosti. Hän otti minut syleilyynsä ja suutelimme pitkään keskellä mökin lattiaa. Hän suukotteli kaulaani ja riisuimme paidat pois. ”voi kulta” sanoin ja painoin huuleni uudestaan hänen huulia vasten. Tunsin Samin kikkelin jo pullottavan housuissa omaani vasten, joka seisoi myös täydessä latingissa. ”Anna minä” sanoin ja tapani mukaan avasin häneltä vyön ja avasin housut. Vedin housut reisille ja painoin pääni Samin haaroihin. Vedin pitkän nuuhkaisun. Pidin erityisesti hänen ihon maitomaisesta tuoksusta ja hänen kikkeli maistui miedosti mantelilta, kun se oli päivän muhinut housuissa. Nuolin kielelläni sen vartta ja otin terskan suuhuni. Pidin sen mausta ja nuoleskelin vielä terskan päätä. Sami piti siitä ja ynisi tyytyväisenä. Otin sen kokonaan suuhuni ja imeskelin sitä upottaen sen välillä nieluuni asti. Sami kehui aina kuinka hyvältä se tuntui. ”miten osaatki” ”just noin” Samilla oli juuri samanpituinen kuin minulla. 18cm, mutta omani oli aavistuksen paksumpi ja omassani oli hieman enemmän suonia. Olimme joskus alkuaikoina tavatessamme mitanneet molemmilta mittanauhoilla ja leikkineen ”pippelileikkejä” mun luona. Olin rakastunut Samiin korviani myöten. Hän kait minuun myös, mutta ei voinut sanoa sitä sanaa ääneen.
-Nouse! Sami sanoi ja suuteli minua. Hän pyysi ottamaan housut pois ja menemään istumaan nojatuoliin. Hän kumartui kontalleen eteeni ja alkoi imemään minua. Hän kehui joskus vuolaasti kaluani. ”voisin kipsata tuon itelle muistoksi, se on niin ihana” Samin kehuminen imarteli. Hyväilin hänen hiuksiaan takaraivosta samalla kun hänen suunsa hyväili ja imi ahneesti.
-Käänny! Hän pyysi ja käännyin nojatuolin eteen kontalleni. Hän levitti hellästi peppuani käsillään ja hän nuoli pyllyn reikääni. Se tuntui kivalta, varsinkin kun hän ensin nuoli reiän pintaa ja työnsi sitten kieltä sisään. Pian hän otti kyljistäni kiinni ja nosti minut seisomaan. Menimme sängylle ja kaaduimme kädet toistemme ympärillä suutelemaan toisiamme. Sami nosti jalkani selälleen vaihtaen kanssani kielisuudelmia.
-Laita tuo tyyny pepun alle! Hän sanoi ja meni hakemaan kassistaan erioil purkkia. Hän rasvasi hellästi peppuani, työnteli sormea sisään ja asettui sitten päälleni. Hänen kikkelinsä oli jo pepun suullani ja alkoi työntää sitä pikkuhiljaa sisään. Hän työnsi sen tapansa mukaan hitaasti ensin perille asti ja alkoi sitten vedellä sitä edestakaisin pitkin vedoin. Se tuntui ihanalta ja puristin Samia entistä enemmän itseäni vasten samalla kun hän pani minua ja suuteli kaulaani ja huuliani. ”voi rakas tunnut hyvältä” Ensimmäistä kertaa hän käytti sanaa rakas ja olin siitä valtavan onnellinen. ”ihanaa kulta” kuiskasin! Jonkin aikaa ähistyään päälläni hän nousi päältäni ja meni vierelleni makaamaan vatsalleen. Nousin hänen päälleen ja raotin vuorostani käsilläni hänen peppua. Nuolin hänen reikäänsä ja työntelin kieltä sisään. Sain kieleni hieman menemään hänen peppuunsa ja kuolani valui vakoa pitkin hänen kiveksilleen asti ja siitä sängylle. Hamusin erioil purkin käteeni rasvasin kikkelini. Asetuin Samin päälle ja kikkelini pepun reiälle. Työnsin sen sisään ja kerralla perille asti. Otin hänen hartioista kiinni ja aloin nostella peppuani ylös a ja alas. Kiihdytin tahtia ja Sami imi samalla peukaloaan ja ynähti joka kerta kun työnsin sen pohjaan. Jatkoin panemista ja paine kertyi pian huippuunsa. Kiihdytin lisää ja tunsi sykkivän kaluni kohta laukeavan. Nousin hieman Samin päältä ja rynkytin muutaman kerran kunnolla kaluni sisään ja sain aivan mahtavan orgasmin, joka tuntui vatsassa asti. Lysähdin takaisin Samin päälle makasin siinä hetken raukeana. Vedin kaluni pois. Sami nousi seisomaan sängylle kalu kovana, otti päästäni kiinni ja työnsi sen suuhuni. Hän nussi suutani kiivaasti. Hänen kalunsa oli kivikova. Aikansa naituaan hän hidasti yhtäkkiä tahtia ja laski spermat suuhuni. Hänen kalunsa oli lähes nielussani asti ja nielin sen kaiken, kaiken sen mantelin makuisen mahlan, joka suihkusi suuhuni. Päästin sen suusta ja nuolin vielä terskan päästä viimeisiä tippoja jotka sieltä vielä valui. Laskeuduin selälleni sängylle ja Sami tuli makaamaan päälleni.
-Sun kans on taivaallista rakastella! Hän sanoi! Makasin hänen allaan ja kiedoin käteni hänen ympärilleen miettien hänen ensimmäistä kertaa käyttäneen sanaa ”rakas”.
Ihastuin Samiin jo ensi tapaamisesta lähtien ja pian huomasin olevani korviani myöten rakastunut. Hänen perhetausta oli uskonnollinen ja minua viehätti kovasti hänestä huokuva seesteinen rauhallisuus, kohteliaat käytöstavat ja hän oli todella toiset huomioon ottava. Kyseli aina mitä minulle kuului. Hän myös aina kehui minua ja vartaloani. Eipä hänen omassakaan todellakaan mitään vikaa ollut, hoikka ja urheilullinen. Hän ei koskaan myöskään käyttänyt karkeita sanoja. Puhui aina rakastelemisesta, kikkelistä ja pepusta. Ja se meiltä kyllä sujuikin. Rakastelu nimittäin. Nautimme kumpikin siitä mitä toisillemme teille. Nautimme siitä, kun molemmat nautti ja halusimme miellyttää toisia. Molemmat sai olla päällä ja alla ja molemmista kumpikin nautti. Pidimme siitä miltä toinen tuoksui ja miltä kikkeli maistui. Ei siinä kuitenkaan ollut kaikki. Pidin hänestä ihmisenä ja minua suretti se, ettemme voinee olla tavallinen pari. Hän kun oli tahollaan naimisissa. Ainakin paperilla.
Sami kuiskasi edelleen kuinka hyvältä rakastelumme oli jälleen tuntunut. Hän nousi hieman päältäni ja pyysi valmistamaan voileipiä ja kahvia sillä aikaa, kun hän laittoi saunaa päälle. Makasin hetken vielä sängyllä Samin mentyä saunalle ja ajattelin kuinka onnellinen olen. Tätä olen halunnut. Sami palasi saunalta ja istuimme pieneen pöytään syömään. Sami kehui kuinka hyvää kahvia olen taas keittänyt. Katselimme toisiamme hymyillen syötyämme ja menimme takaisin makaamaan sängylle. Sami makasi selällään ja menin viereen makaamaan hänen kainaloonsa. Hyväilin hänen pyykkilauta vatsaa ja pusuttelin välillä hänen nänniä. Katselin kuinka upea karvoitus hänellä oli haaroissa. Karvoitus oli paljon pehmeämpää kuin minulla ja haroin sitä välillä sormillani. Aikani maattuamme siirryin kokonaan Samin päälle ja aloin suudella hänen huuliaan ja vuoroin kaulaa. Sami hyväili peppuani ja selkääni.
-Oispa meillä useammin tällaista! Huokasin.
Se oli toisaalta keskustelualue mihin harvoin menimme Samin joskus mennessä asiasta vakavaksi. Emmekä toisaalta olleen ehtineetkään. Jos hän iltaisin kävi luonani, keskityimme toisiimme, emmekä niinkään pitkiin keskusteluihin. Toisaalta myös aistin, että asiasta olisi turha edes keskustella. En täysin edes tiennyt hänen tilannetta tai taustaansa. Perhe oli uskonnollinen ja tietääkseni hän oli töissä perheen yrityksessä, ehkä omisti siitä osan. Liikoja en voinut kysellä, ainakaan vielä. Olimme kerran aiemmin jälleen ihanan rakastelun jälkeen suihkussa luonani ja pesemässä toisiamme. Teimme aina niin. Vesi valui suihkusta ja pesimme toistemme kikkeleitä. Sami pyysi minua kääntymään ja pesi peppuvakoani ja selkääni.
-Imet kyllä tosi hyvin! Mika sanoi kerran. Samoin sinä! Vastasin ja kun tulimme suihkusta utelin puoliksi leikilläni saiko hän kotona suuseksiä ollenkaan.
-Ei me sellaista!
Naurahdin ja kysyin, ”etkö muka koskaan ole nuollut sun muijaa”.
-Ei me sellaista tehdä. Sami sanoi taas ja huomasin hänen nolostuneesta ja vaivautuneesta katseesta kysyväni liikaa. Olin kuitenkin se kolmas osapuoli, jolla ei toisaalta ollut mitään asiaa kysellä. Makasimme sängyllä pitkään puolihorteessa toisiamme hyväillen.
-Hei mennään katsomaan paljonko saunassa on lämmintä. Sami sanoi.
-Tule nyt! Hän sanoi hymyillen ja veti minua käsistä sängystä ylös. Olisin voinut maata siinä pidempäänkin. Kävelimme saunalle päin ja sanoin, että minun pitää vähän lorauttaa polun varteen. Samilla oli sama tarve ja hän tuli seisomaan viereeni. Pissasimme vieritysten ristiin komeassa kaaressa. Emme arastelleet toisiamme enää ollenkaan. Menimme jo 80 asteiseen saunaan ja heitin kiukaalle heti vähän löylyä. Sami otti löylykauhaan vähän vettä ja asetti sen haarojensa väliin ja katsoi minua vienosti. Sanoja ei tarvittu. Pesin hänen kiveksiään, karvoille ja vedin esinahkaa taakse päästäkseni pesemään nahan alta. Se kovettui hieman käsissäni. Kauhaisin vuorostani kauhan täyteen ja Sami pesi vuorostani minua. Näin olimme tehneet aina sen jälkeen. Menimme istumaan lauteille emmekä pitkään aikaan puhuneet mitään. Istuimme kylki kyljessä heitellen välillä vettä kiukaalle, pitäen käsistä kiinni ja hyväillen toistemme reisiä.
Saunassa alkoi jo tulla tukala olo. Menimme alas lauteilta pesemään hikeä pois. Saippuoimme toistemme vartaloita ja huuhtelimme vedellä saippuaa pois. Halusin jokeen uimaan viileään veteen. Rannalla ei ollut laituria, joten hivuttauduimme hitaasti törmältä veteen. Vesi oli aika lämmintä. Kesä oli ollut tukalan kuuma ja vesi lämmintä. Oli heinäkuun loppupuoli, mutta helteet jatkuivat. Tänäänkin oli yli +25 astetta ainakin. Kahlasimme vedessä ja uimme syvemmällä jokea vähän aikaa. Joessa oli kivipohja ja joka askelella sai varoa mihin astui. Sami käveli luokseni ja otti kaulasta kiinni. Puristelin hänen peppuaan ja suutelin häntä kiihkeästi.
-Tule mennään! Hän sanoi!
Kävelimme ylös joentörmää ja menimme mökin kuistille auringon paisteeseen. Olimme unohtaneet pyyhkeet mökkiin sisälle, mutta aurinko kuivatti ilmankin. Seisoin mökin kuistia vasten ja Sami tuli seisomaan taakseni ja kietoi kätensä ympärilleni.
-Hei olet herännyt! Sanoin, kun tunsin Samin jäykistyneen kikkelin peppuani vasten. Käännyin ympäri, laskeuduin alas ja otin sen kerralla kokonaan suuhuni. Vetelin pitkin vedoin edestakaisin ja imin sitä. Välillä imin suullani pelkkää terskaa ja upotin sen taas niin syvälle kun sain. Sami nosti minut pystyyn ja käänsi minut ympäri. Hän laskeutui alas, levitti käsillään taas peppuvakoani ja alkoi lipoa kielellä reikääni. Hän sylkäisi sinne, nousi ylös ja asetti terskan pepun suulle. Hän työnsi hitaasti pohjaan asti ja piti käsillään lantioistani kiinni. Se oli niin limassa, että upposi helposti sisään. Siinä kuistilla hän työnteli aikansa ahnaasti sisään. Tunsin kuinka se meni perille asti ja hyväili eturauhasta. Nautin täysin siemauksin. Hän veti sen pian ulos ja vei minut sisään sängylle asettaen minut selälleen makaamaan. Hän nosta jalkani pystyyn ja laittoi tyyny peppuni alle. Hän sylkäisi kalulleen ja ohjasi sen takaisin sisälleni. Hän nosti jalkani selälleen ja tuli makaamaan päälleni. Otti päästäni kiinni ja suuteli minua kiihkeästi samalla naiden. Hän veti sen välillä melkein ulos asti ja työnsi taas pohjaan. Omani seisoi jäykkänä vatsojemme välissä. Se tuntui todella hyvältä vedin Samia tiukemmin itseäni vasten. Siinä samassa laukesin. Sperma valui vatsojemme väliin ja siitä sänkyyn. Sami kiihdytti tahtia ja laukesi sisääni. Hän veti sen ulos ja jäi taas makaamaan päälleni.
-Tuo tuntui todella hyvältä! Sanoin ja painoin vielä huuleni hänen huuliaan vasten. Menimme pian takaisin saunaan löylyyn ja pesemään toisiamme. Lauteilla Sami alkoi puhumaan ensi tapaamisestamme. Siitä kuinka innoissaan hän oli tullessaan ensi kertaa luokseni ja päässeen sänkyyni. Muistan sen hyvin kun hän tuli luokseni ja oli yhtä hymyä. Hän oli kuin lapsi uuden lelun kanssa. Kosketteli minua joka paikaan, riisui paitani, pusutteli ja maisteli joka paikasta. Availi innoissaan vyötäni ja housun nappeja. Otti kikkelin housuista ja haistoi sen päätä ja veteli kielellä vartta pitkin ja nuoli terskaa. Saman tein hänelle ja tutkimme ja maistelimme toistemme vehkeitä vuorotellen.
Sami haki mökistä muutamia makkaroita ja laittoi ne paistopussissa kiukaalle. Aikamme saunottuamme menimme taas kuistille ja syömään makkaroita. Syötyämme käyskentelimme mökin pihalla ja kävelemässä lähipoluilla alastomina. Lähistöllä oli kyllä jossakin mökkejä, mutta ei ihan naapurissa. Käveleskelimme huolettomina käsi kädessä. Kyllä metsä on sitten kaunis. Pidän siitä mihin vuodenaikaan tahansa. Varsinkin nyt kun sain nauttia rakkaani seurasta ulkona ja ilkosillani. Olimme olleet koko ajan alasti siitä lähtien, kun tulimme ja saimme riisuttua toisemme. Palasimme pian mökin kuistille ja menin sisälle keittämään kahvia. Joimme kahvia ja katselimme joelle. Sami sanoi käyvänsä polun varressa ja pyysi vienosti katsoen liittymään seuraan. Menimme vähän matkaa polun vartta ja pissasimme taas rinnakkain ristiin. Käännyin sen jälkeen Samiin päin ja aloin jälleen suudella. Vaihdoimme kunnon kielipusuja ja kävelimme takaisin kuistille. Pyysin Samia istumaan tuoliin ja otin hänen seisomaan alkaneen kalun suuhun. Imin vähän aikaa ja hän pyysi minua nuolemaan pepusta. Hän asettui tuoliin päin kontalleen ja levitti haarojaan. Hyväilin hänen pakaroitaan ja työntelin kieltä sisään. Maistelin ja suukottelin peräreikää. Sami nautti nojautuen ja rentoutuen tuolia vasten. Menimme sisälle jatkamaan. Sami makasi sängyllä vatsallaan jalat levällään ja nuolin häntä pepusta. Minulla oli jo seisonut jonkin aikaa ja hamusin rasvapurkkia kädelläni. Rasvasin peppua työnnellen sormia sisään peräaukkoon ja asetuin hitaasti hänen päälleen. Työnsin taas hitaasti sisään. Nyt työntelin rauhalliseen ja tasaiseen tahtiin lämpimän vartalon päällä. Nain häntä varmaan 20 minuuttia hitaasti ja Sami imi taas peukaloaan ja ynisi nautinnosta. Työnsin loppua kohden taas voimakkaammin ja laskin kaiken sisään. Vatsani ja rintani oli hiestä märkä, kun vielä makasin hänen päällään.
-Mennään vielä saunaan! Sanoin kun nousin hänen päältään. Menimme saunalle taas käsi kädessä pesemään toisiamme. Kikkelini oli ihan punainen kaikesta panemisesta. Sami huomasi tämän pestessään sitä ja sanoi ominekin kivesten olleen aika tyhjät tämän päivän jälkeen. Loppupäivän vietimme sängyssä toisiamme katsellen ja silitellen. Päivä oli mennyt todella nopeasti. Illalla sain vihdoin nukahtaa hänen viereensä ja nukkua koko yön tuntien hänen vartalonsa omaani vasten. Olin tästä kovin onnellinen.
Heräsin aamulla ennen Samia. Hän nukkui vieressäni sikeästi. Nousin ylös ja menin ulos pesemään hampaitani. Sääennustuksesta huolimatta taivas olikin pilvetön. Olimme lähtiessämme katsoneet, että toisena päivänä sataisi ja viettäisimme siis päivän vällyjen välissä. Sen teimme kyllä jo eilen. Mietin pestessäni hampaita, että eilinen oli kuin unta, kuin unelmien täyttymys. Menin takaisin sisälle ja keitin kahvia. Sami availi silmiään. Kävelin hänen luokseen ja laskeuduin hänen päälle makaamaan.
-Ulkona paistaakin! Oli muuten ihana nukkua sun vieressä ja herätä sun kainalosta!
Sami meni pesemään hampaita ja kaadoin meille kahvia. Ajattelimme mennä ajelulle katselemaan maalaistaloja ja maisemia. Halailimme vielä toisiamme ja laitoimme vaatteet päälle. Olimme koko eilispäivän ja yön viettäneet ilkosillaan mökiltä rakastelemasta saunaan ja takaisin. Ajelimme lähitienoilla katsellen maisemia. Pysähdyimme huoltoasemalle tankkaamaan auton ja söimme aseman baarissa kunnon pihvit. Se oli ensimmäinen kerta, kun olimme kahdestaan missään julkisesti syömässä. Olimme aivan kuin pariskunta. Tämän viikonlopun tuo Sami oli omani, mietin. Menimme takaisin autoon ja ajoimme läheisen niityn varteen ja katselimme lehmiä. Vaikka olin itselleni luvannut, aloin jutella Samille tunteistani ja meidän suhteesta.
Pidin Samia kädestä ja katsoin häntä silmiin.
-Kai tiedät, että rakastan sua ihan mielettömästi ja oon onnellinen, että saadaan olla yhdessä edes tämä lyhyt aika. Sami ei hätkähtänytkään sanoistani.
-Mun tunteet sua kohtaan on ihan samat, kai tiedät sen. En yritä niitä peitelläkään.
Hän kertoi kuinka onnellinen oli minusta ja siitä, että olin hänen elämässä. Hän kertoi minkä tyhjiön se täytti. Hän kertoi miettivänsä mitä voisi tehdä. Punnitsevansa vaihtoehtoja, jos jättäisi kaiken ja jatkaisi minun kanssa.
Ymmärsin toisaalta mikä hyppy tuntemattomaan se olisi Samille. Olin itsekin herännyt asiaan myöhään ja muistin millaista oli yhtäkkiä lukiossa rakastua samalla luokalla olevaan poikaan. Samaan aikaan, kun koko ajan haaveilin tuosta pojasta, metsästin muka tyttöjä ja aloittelin muka seurustelusuhteita. Kesti kuitenkin vuosia, ennekuin olin ensin muka biseksuaali ja sitten tunnustin vihdoin asian laidan. Sami oli minua vanhempi ja mitä tuo kaikki oli hänelle, kun siteet perheeseen ja sukuun ovat sitkeät. Toisaalta tyydyin tilanteeseen koko ajan kuitenkin odottaen päätyväni oikeaan parisuhteeseen.
Keskustelimme sitten aivan rauhassa jatkuuko tämä kaikki näin hamaan tulevaisuuteen, alkaisimmeko seurustella julkisesti, vai kyllästyisinkö ainaiseen odottamiseen. Tiedostin kuitenkin olevani se osapuoli, jonka luo tullaan silloin, kun päästiin ja salassa. Kauanko sitä voisi jatkaa. Yritin ymmärtää Samia, ja koska rakastin häntä, en vaatinut enempää kuin mitä meillä nyt oli.
-Nautitaan kuitenkin nyt vain tästä ihanuudesta, mitä meillä nyt on. Ajoimme läheisen järven rannalle uimaan, koska joessa oli kivipohja. Nautimme hiekkapohjasta ja uiskentelimme järvessä. jonkin aikaa. Siellä emme kuitenkaan halailleet ja suudelleet julkisesti. Kuivateltuamme ajoimme mökille takaisin keittämään kahvia. Sami meni taas lämmittämään saunaa. Hän palasi saunalta ja istui syliini tuoliin. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja istui siinä pitkään sanomatta sanaakaan. Nautin vain siitä, että hän istui sylissäni minussa kiinni ja sain pitää häntä sylissä. Jossain vaiheessa tunsimme etumustemme taas pullistuvan. Nousimme ylös ja riisuimme kaikki vaatteet päältä.
-Nyt rakastellaan!
Menimme sängylle ja Sami asettui päälleni ja työnsi kielensä suuhuni ja aloitimme kiihkeän suutelun. Hän istutti minut kohta sängyn päätyyn tyynyn päälle ja pyysi istuman siinä rauhassa nauttien. Hän nappasi kikkelini suuhunsa ja alkoi imemään pitkin vedoin ottaen sen välillä syvälle nieluun ja välillä nuollen terskaani. Otin hänen päästä kiinni ja nautin kalu kivikovana hänen imiessään.
-Odota laukean kohta! Sanoin. Sami veti minut sängylle takaisin makaamaan ja käänsi minut vatsalleni. Hän levitti jalkojani ja pepun vakoa ja nuoli pepunreikääni. Hän hamusi taas erioil purkin käteensä ja rasvasi peppuani.
-Käänny, haluan edestä niin voidaan samalla suudella! Hän sanoi. Käännyin selälleni ja nostin jalat hänen hartioilleen. Hän työntyi taas rauhassa sisääni ja levitti vielä jalkojani. Hän tuli makaamaan kokonaan päälleni. Siinä asennossa nautimme toisistamme pitkän aikaa. Sami työnteli rauhallisesti sisääni ja suutelimme. Myöhemmin illalla tultuamme taas saunasta rakastelimme vielä kerran naiden toisiamme vuorotellen. Se kaikki oli niin ihmeellistä ja kiihkeää.
Aamulla heräilimme rauhassa, mutta olimme molemmat totisempia. Tänään palaisimme kaupunkiin ja arkeen. Pakkailimme vähäisiä tavaroitamme ja siivosimme paikkoja. Olimme jo paluumatkalla, kun Sami pysäytti auton levähdyspaikalle. Halailimme ja suutelimme toisiamme vielä autossa.
-Tämä oli kyllä unelmien viikonloppu!
-Niin oli kaiken kaikkiaan!
Sami ajoi takaisin kaupunkiin. Istuimme vielä tovin autossa kerrostalon parkkipaikalla, jossa asuin ja juttelimme. Sami lupasi tulla taas ylihuomenna illalla luokseni. Minusta tuntui todella pahalta. Olin todella surullinen ja aistin Samista juuri samaa. Siellä parkkipaikalla emme edes autossa pitäneet toisiamme kädestä saatikka suudelleet. Ei ollut helppo mennä yksin kotiin tuollaisen viikonlopun jälkeen. En osannut aavistaakaan, kuinka pahalta se tuntui, vaikka tiesin hyvin Samin tulevan pian taas luokseni. Mieluiten olisin vienyt hänet kotiini ja nukkunut aina hänen vierellään.
Makasin illalla sängyssäni yksin ja ajattelin Samia koko ajan. Eikö vieläkään saa rakastaa avoimesti sitä, jota haluaa. En saa Samia kokonaan itselleni. Olen se kolmas.

Anton

2 kommenttia viestissä: “Ihana viikonloppu!”

  1. niinpä niin says:

    Tarina hyvin kirkoitettu, iskevä jouni mutta alkutaival puuttuu… Siis miten miehet tapasivat?

  2. Joops says:

    Ihan hyvä tarina. Lukeminen hankalaa rivivälien puuttumisen vuoksi.

Kommentoi

top