search
top

Äitin opissa on ihanaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (47 votes, average: 3.72 out of 5)
Loading...

Esa oli vielä nukkumassa omassa huoneessaan, kun hänen äiti Piia tuli hakemaan vaatteita siellä olevasta vaatekaapista. Piia hiipi hiljaa kaapin luo ja aukaisi sen oven varovasti, ettei herätä nukkuvaa poikaansa. Löydettyään etsimänsä, hän oli lähdössä pois huoneesta. Hän vilkaisi ohimennessään Esan sänkyyn päin todetakseen tämän olevan täydessä unessa. Hän ajatteli vetää osittain lattialle valuneen peiton Esan päälle. Kun hän oli tarttumassa peitteeseen, Piia huomasi hämärässä, miten Esan bokserit oli vedetty alas polviin saakka. Katulampun sisään tuomassa valossa Piia näki taas kerran poikansa täydessä erektiossa olevan paljaan peniksen. Se ei ollut ensimmäinen kerta jolloin hän sen näki. Useita kertoja aikaisemminkin, kun hän kävi herättämässä poikaansa, oli tämän kalu näkyvillä. Yleensä Piia veti peiton sen suojaksi, ennenkuin herätti nukkuvan pojan.

Nyt Piia pysähtyi ja jäi paikalleen. Hän huomasi kuinka hänen hengitys kiihtyi ja sydän alkoi lyödä nopeammin. Piia seurasi poikaansa vähän aikaa liikkumatta. Esan toinen käsi lepäsi vatsan päällä ja toinen käsi oli osittain seisovan kalun päällä. Niin uskomattomalta kuin se tuntuikin, Piialle tuli vastustamaton halu koskettaa ihanan kookasta ja nuorta elintä. Varovasti hän otti poikansa kädestä kiinni ja koko ajan Esan reaktioita seuraten nosti sen sivuun.

Sydän entistä kiivaammin lyöden Piia painoi hellästi kätensä poikansa uljaana seisovan kullin päälle. Jäntevä elin tuntui ihanan kovalta ja lämpimältä, kun Piia kietoi sormensa sen varren ympärille. Hän oli koko ajan valppaana irroittamaan otteensa kullista ja vetämään peiton sen päälle, jos poika näyttäisi heräämisen merkkejä. Usein Esa oli aamuisin tosi sikeä uninen ja häntä piti pitkään ja kovasti ravistella, ennenkuin hänet sai hereille ja tajuamaan että nyt on aamu ja pitää herätä ja nousta ylös. Tämän tietäen Piia puristi sormensa lujemmin patukan ympärille, ja alkoi hitaasti ja hellästi vedellä sen esinahkaa edestakaisin.

Toisella kädellään Piia hyväili ja puristeli omia rintojaan puseron päältä. Kovettuneet nännit tuntuivat ja näkyivät selvästi puseron ohuen kankaan läpi, koska hänellä ei ollut rintaliivejä päällä. Tuntui miellyttävältä ja kiihottavalta hyväillä ja hellästi runkata nukkuvan pojan jäykkänä jököttävää elintä. Piia levitti jalkojaan ja laittoi toisen kätensä reisiensä väliin. Hän tunsi miten pikkarit olivat kostuneen hänen omista kiimanesteistään.

Oli kiihottavaa katsoa, miten paksu kulli liukui sormien puristuksessa edestakaisin. Yhä rohkeammin ja nopeammin Piia runkkasi poikaansa. Hän huomasi Esan hengityksen kiihtyneen. Piian teki mieli riisua kaikki vaatteensa pois ja mennä alastomana poikansa viereen. Sitä hän ei kuitenkaan uskaltanut tehdä, koska siitä saattaisi koitua arvaamattomat seuraukset.

Rohkeasti Piia päätti kuitenkin jatkaa vielä vähän aikaa poikansa hyväilemistä. Niimpä hät laskeutui sängyn viereen polvilleen ja kumartui Esan kullia vasten. Poika oli sikeässä unessa, kun hänen kiimainen äiti painoi huulensa vasten kovana ja kuumana seisovaan kulliin kiinni.

Lämmin nuori liha tuntui samalta kuin aikoinaan, jolloin hän sai maistaa ensimmäistä kertaa miehen kuumana seisovaa kyrpää. Muistot palasivat vuosikymmenien taakse. Oliko se kohtalon sanelemaa, vai vain sattumaa. Kuitenkin Piia ei voinut unohtaa sitä ensimmäistä kertaa. Kuin filmissä, Piia näki mielessään sen päivän tapahtumat. Nuorena, aikuisen elämään heräävänä, kokemattomana, teini-iän ohittaneena opiskelijana hän sai kokea ja tuntea häivähdyksen aikuisten maailmasta.

Hänestä oli kasvanut ja kehittynyt muodokas nuori naisellinen naaras. Hän ei voinut vastustaa niitä lukemattomia kertoja, kun häntä palvottiin ja haluttiin naisena. Vaikka hän tiesi ja ymmärsi tekevänsä jotakin väärää, Piia halusi olla kaikille mieliksi. Vaikka suhteet ja kokemukset olivat kuinka kiellettyjä, hän nautti ja eli niiden mukana täysillä.Piia halusi nauttia kaikkien miesten kanssa. Hän ei vastustellut, jos vaikka läheinenkin mies hyväili ja rutisti häntä luvattoman rohkeasti.

Piia ajatteli että tämä on heidän suvun vitsaus. Hän halusi taas tehdä jotakin kiellettyä. Nyt hänellä oli todellinen tilaisuus siihen. Piia halusi maistaa todella kiellettyä hedelmää. Sen tarjosi tietämättään hänen oma poika.

Kuin suurta käyrää banaania kädessään pitäen Piia painoi hiukan avonaiset huulensa, lämpimänä ja kiiltävänä seisovan kullin päähän. Suudellen ja nuollen Piia samalla runkkasi sitä. Hän oli aivan mielettömän kiiman vallassa. Kova kulli painui niin syvälle suuhun, että terska tuntui kurkussa asti. Koko ylävartalo keinui, kun äiti otti suihin nukkuvalta pojaltaan. Välillä hän nuoli kullin vartta ja kiveksiä, ja sitten upotti hepin syvälle suuhunsa.

Varmaan Esa kuvitteli näkevänsä ihanaa unta kun hän alkoi äännellä ja hänen hengityksensä kiihtyi ja välillä muuttui huohotukseksi. Rohkeasti Piia jatkoi poikansa imuttamista, vaikka tämä olisi voinut herätä millä hetkellä hyvänsä. Kun Esan lantiot alkoi keinua ja ääntely voimistui, niin Piia arvasi poikansa olevan lähellä laukeamista. Himokas äiti lisäsi tahtia, ja kohta hän tunsi miten kulli alkoi sykkiä hänen suussa.

Esan huohotus kiihtyi, kun hän sai orgasmin nukkuessaan. Lämmin sperma ruiskahteli Piian kurkkuun, ja hänellä oli vaikeuksia keretä niellä sitä kaikkea. Hänen piti päästää koko komea kyrpä suustaan, jolloin sen paineet purkautuivat hänen kasvoilleen. Piian kasvot, hiukset ja kaula olivat aivan märät poikansa spermasta. Kun Esan todella pitkä ja mahtava orgasmi vähitellen laantui, Piia piteli edelleen mahtavasti seisovaa elintä kädessään ja otti sen huuliensa väliin ja nuoli ja imi sen puhtaaksi.

Ennenkuin Piia peitteli poikansa edelleenkin täydessä erektiossa olevan siittimen, hän pyyhki kasvonsa ja hiuksensa Esan peittona olevaan pussilakanaan. Hiljaa hän hipsi pois poikansa huoneesta. Esa jäi jatkamaan makeita uniaan tietämättä mitään todellisista tapahtumista hänen nukkuessa.

Piialla oli niin kiimainen olo, että hän muutti suunitelmiaan mennä suihkuun. Niinpä hän meni suoraan omaan huoneeseensa ja riisui itsensä täysin alasti. Pikkarit olivat aivan märät hänen kiimanesteistään. Piia asettui vuoteelle selälleen.

Rintojaan hellästi hyväillen ja puristellen hän veti polvensa koukkuun, levitti reitensä ja hivutti toisen kätensä kostean pillunsa karvoitukselle. Nesteistä tahmea kiimapillu tahtoi jotakin sisäänsä. Pari sormea painui kuumaan lemmenluolaan, kun Piia sormetti ja runkkasi itseään. Peukalo hieroi klitorista ja etusormi tuli mukaan. Kiimanesteiden liukastaman lihan hyväily ja hellä puristelu sai aikaan ihanan mielihyvän tunteen. Tunnetta lisäsi äsken Esan hyväilyn muistaminen, ja vielä enemmän se, kuinka hänen oma poika oli lauennut äidin hyväillessä häntä. Piian hengitys oli jo kovaäänistä huohotusta. Hän ei yrittänytkään hillitä itseään. Salaa mielessään Piia toivoi Esan heränneen ja kuulevan hänen kovin kiimaiset ääntelynsä.

Tarkoituksella raolleen jättämänsä oven raosta Piia näki poikansa kasvonpiirteet. Hän tiesi poikansa olevan siellä ja seuraavan äitin leikkejä itsensä kanssa. Tietoisena tästä Piia kääntyi hieman enempi oveen päin ja levitti reitensä aivan levälleen. Esalla oli nyt esteetön näkymä äitinsä reisien väliin. Yöpöydällä oleva lamppu valaisi huoneen niin että Esa näki aivan selvästi äitinsä lohenpunaisen ja kosteana kiiltävän pillun. Piia levitti tarkoituksella pillunsa huulet sormillaan niin levälleen, että poika näki varmasti syvälle hänen kiimaisen emättimen sisälle.

Kovana seisova kyrpä Esan boksereissa pullotti näyttävästi, kun hän puristeli sitä kankaan läpi, kunnes kaivoi sen paljaaksi ja alkoi runkata kiimaisena. Esa näki miten äiti nautti sängyssä itsensä hyväilemisestä. Piian kovaääninen huohotus lisäsi Esan kiimaa. Hän näki äitinsä keinuvan lantion ja molempien käsien olevan levitettyjen reisien välissä, kun tämä silmät kiinni tyydytti itseään. Kun Esa työnsi hitaasti ja äänettömästi ovea enemmän raolleen, oli hänellä tosi makeat näkymät ihanan ja kiimaisen äitinsä sänkyyn.

Rohkeasti Esa seisoi oven raossa ja runkkasi itseään. Kun äiti alkoi äännellä tosi kovalla äänellä, ja hänen lantionsa keinui vieläkin villimmin, arvasi Esa äitinsä saavuttaneen huippunsa.

Aivan mieletön kiima sai pojan valtaansa. Esa ei piitannut enää mistään säännöistä. Nyt hän päätti toteuttaa pitkään mielessään kyteneen salaisen haaveen. Se haave oli päästä koskettelemaan ja hyväilemään naisen alastonta pintaa. Pitkään hän oli seurannut ja ihaillut äitiään. Monet kerrat Esa oli pihistänyt pyykkikoneessa valmiina pesua odottavat käytetyt, äidin ihanalle pillulle tuoksuvat pikkarit ja nuuhkinut niitä ja sitten runkannut itselleen orgasmin. Oli tosi kiimainen tunne kietoa seisova kulli äidin pikkareihin ja laueta ja ruiskia kaikki spermat niihin.

Nyt Esa oli saanut ylitsepääsemättömän ajatuksen päästä koskettelemaan äitiä ja tämän paljasta, kiellettyä ihoa. Nopeasti hän riisui itsensä alasti. Kulli oli suurena ja kovempana kuin koskaan aikaisemmin. Se ponnahti vapaaksi päästyään pystyyn kuin jousi. Jäykkänä se osoitti suoraan kattoon. Rohkeasti Esa työnsi oven kokonaan auki ja meni sängyn viereen, missä alaston äiti kiemurteli kiimaisena. Äitin kovaääninen huohotus ja orgasmin aikaansaama voimakas kääntyily eri asentoon näytti Esasta tosi kiihottavalta.

Kun Piia havahtui ja näki alastoman poikansa sängyn vieressä, nosti hän molemmat kätensä kutsuvasti ylös ja sanoi “tule”. Esa meni polvilleen sänkyyn äitinsä viereen. Piia huohotti samalla kun halasi poikaansa ja veti tämän alastonta vartaloaan vasten. Esan kovana seisova kulli painui Piian reiteen kiinni, kun molemmat rutistivat toisiaan. “Ihana kulta”, Piia kuiskasi, kun hän katsoi poikaansa silmiin ja veti tämän kasvot lähelle omia kasvojaan. Esasta äiti näytti kauniimmalta kuin koskaan aikaisemmin.

Ensikertaa Esa tunsi toisen ihmisen huulet omilla huulillaan, kun äiti painoi hellästi suunsa hänen suuta vasten. Lämmin huohottava hengitys tuntui pojan kasvoilla kun äiti suuteli poikaansa. Piia hengitti nenän kautta, kun hänen huulien välistä kuuman kostea, kiimaisen vaativa kieli painui pojan huulien sisään. Esa vastasi äitinsä suudelmaan. Vaikka hän ei ollut aikaisemmin suudellut ketään toista ihmistä, osasi hän luonnostaan sen taidon. Tuntui aivan ihanalta maistella äitin huulia ja painaa kieli äitin suuhun ja kielet vastakkain.

Koko ajan suudellen Piia kääntyi selälleen ja veti poikansa levitettyjen reisien väliin. Esasta tuntui tosi mahtavalta kosketella äidin pehmeitä rintoja ja tuntea paljas lämmin iho omaa ihoa vasten. Kiimaisten suudelmien jälkeen Esa asettui äitin ohjaamana polvilleen tämän reisien väliin. Kun Piia tarttui ensimmäisen kerran poikansa seisovaan kulliin kiinni, niin se tuntui Esasta niin kiihottavalta, että hän oli lähellä laueta äitinsä käteen. Se oli naisen ensimmäinen kosketus hänen elimeensä.

Tunne oli Esalle sanoin kuvaamattoman kiihottava, kun Piia ohjasi poikansa kullin vasten kosteita häpyhuulia ja sieltä edelleen sisään. Liukas ja lämmin liha puristui voimakkaasti kullin varren ympärille. Piia tunsi, miten jäntevä kulli painui sentti sentiltä hänen kuumaan ja märkänä vuotavaan emättimeen.

Oli ihana antautua omalle pojalle, ja viedä tämän poikuus. Piia nautti siitä, kun hän näki miten Esa alkoi kuin tottunut mies liikkua hänen päällä. Kiimaisina äiti ja poika katsoivat toisiaan silmiin, kun löysivät oikean rytmin. Lantiot keinuivat samaan tahtiin. Piia tunsi miten Esan kyrpä paisui vieläkin suuremmaksi, kun se painui juurta myöten hänen sisälleen. Liha puristui tiukasti varren ympärille. Kuului vain molempien kiimainen huohotus ja ihon läiskähtelevä ääni, kun Piia antautui poikansa naitavaksi.

Kun Esan vartalo alkoi kouristella äitin päällä ja huohotus tiheni ja lopulla muuttui äänekkäämmäksi, tiesi Piia poikansa olevan saavuttamassa huippunsa. “Kulta, laske vaan kaikki äitin sisään”, Piia huohotti poikansa alla, kun tunsi emättimen sisällä suureksi kasvaneen kyrvän alkavan sykkiä. Myös Piian vartalossa alkoi tuntua kouristuksia ja lantion ja selkä taipui kaarelle, kun orgasmin voimakkaat aallot alkoivat vavisuttaa häntä. Piia alkoi heittelehtiä Esan alla, ja hän huusi nautinnosta kun poikansa pumppasi elämän nestettä hänen sisäänsä. suuri ja suonikas kyrpä hankasi Piian luumun kokoiseksi turvonnutta klittaa.

“KULTAA… AAHH… NUSSI ÄITIÄ…AAAHHH…NUSSI KOVAA… NUSSI..AAHH… ANNA..ÄITILLE..KYRPÄÄ…KULTAAHH.. NUSSI ÄITI TIINEEKSI..ANNA ÄITILLE SIEMENET SISÄÄN…AAAHHH… TEE.. SILLÄ.. IHANAALLA..KYRVÄLLÄ.. ÄITI.. RASKAAKSI..

Piia oli aivan sekaisin orgasmista. Se oli pitkä ja voimakkain orgasmi, minkä Piia oli koskaan kokenut. Piia oli aivan taivaissa, kun hänen oma poika nussi hänet sinne. Esalle se oli ensimmäinen kokemus olla naisen kanssa. Tähän asti hän oli saanut hoitaa asian omin käsin, tai hangata kulliaan johonkin sohvatyynyjen väliin.

Pitkän aikaa he olivat sylikkäin sängyssä ja hyväilivät ja suukottelivat toisiaan. Koko ajan Esan kyrpä oli Piian sisällä. Se pysyi kovana ja suurena ihanan lämpimässä äidin lemmenluolassa. Esa ei halunnut vetää sitä ulos, ja kohta se alkoi kasvaa uudestaan. Myös Piia tunsi, miten pojan kyrpä, hänen sykkivässä emättimessä alkoi paisua suuremmaksi.

Piian kiima myös lisääntyi nopeasti. Hän halusi nähdä poikansa täydessä erektiossa olevan kyrvän. Piia käski Esan asettua selälleen sänkyyn. Kohta Esa tunsi jäykän kyrvän painuvan äitin huulien väliin kun Piia alkoi suukotella sitä. Piiasta oli kiihottavaa ottaa oman pojan kyrpä suuhun, kun se oli hetki sitten ollut hänen sisällä.Omista kiimanesteistä kiiltävä elin painui hitaasti Piian huulien välistä syvälle hänen kurkkuunsa asti.

Jotta Esa voisi samalla hyväillä hänen vartaloa, Piia asettui kyljelleen Esan viereen siten, että hänen karvainen tussukka oli tämän kasvoja vasten. Kun Piia veti ylemmän polvensa koukkuun ja levitti reitensä levälleen, oli se kuin käsky Esalle. Kun Piia vielä painoi poikansa kasvoja häpyään vasten, ymmärsi Esa mitä äiti halusi hänen tekevän. Esa tunsi sieraimissaan ihanan kiimaisen naisen tuoksun, kun painoi kasvonsa tuota niin kauan himoitsemaansa pillua vasten.

Se sänky tuli tutuksi Esalle, kun hän äitinsä kanssa harjoitti seksiä. Se ei jäänyt yhteen eikä kahteen kertaan, vaan aina kun he olivat kahdestaan kotona ja tilaisuus tuli, olivat he heti toistensa kimpussa pussailemassa ja halimassa ja siitä sitten sänkyyn.

13 kommenttia viestissä: “Äitin opissa on ihanaa”

 1. says:

  Oli hienoa lukea tarinan viimeisestä kappaleesta, että asiat jatkuivat! 🙂

 2. says:

  Oli hienoa lukea tarinan viimeisestä kappaleesta, että asiat jatkuivat! 🙂

 3. halu says:

  haluisin kans naida mutsiani

 4. mikael88 says:

  kunpa pääsis edes juttelemaan jonkun äidin kanssa jolla on mieltymyksiä poikaansa.

 5. kosteapillu says:

  Aivan ihanaa! Haluisin itsekkin kokea!!

 6. Oidipus says:

  Haluaisin itsekin naida äitiä . Tissejä pääsin kerran koittamaan mutta emme vielä tehneet muuta.Tarjosin kaluani äidillemutta hän vain hipaisi hiuka ohimennen kalsareiden päältään.

 7. ahh says:

  Ihgu! Kokeilin!!

 8. Jos olisi totta.´? says:

  Tämä sai kyllä pikkarit kostumaan. Jos on totta, on tosi ihana ja kiihottavaa kuvitellla oikeesti tämän tapahtuvan. En vastustelisi itsekkään, jos olisi mahdollista tapahtua itselleni. Vautsi vau. Lisää jatkoa pliis!!!

 9. ?? says:

  Äitin kirjoitetaan suomenkielessä äidin… Muuten hyvä tarina mutta tuo äitin, kyllä häiritsi…

 10. P.Eräreikä says:

  Toi äidin orgasmeissaan huutama “nussi äiti tiineeksi” ym. oli kyllä aika huono 🙂
  Muuten suhteellisen hyvä tarina.

 11. perheseksi says:

  kiihoitttaa,ketä perheeseen kuuluu,jatkoa ehdottomasti !

 12. Marjuska says:

  I-h-a-n-a. Ehkä jatkoa on tulossa. Tein myös itselleni hyvää, ja laukesin. Mahtavaa.

 13. 666 in sun says:

  Hyvin kerrottu. Jatkoa

Kommentoi

top